2011. szeptember 10., szombat

Holographic Plane Hit the WTC - Press for TRUTH after 10years


Hologram volt a WORLD TRADE CENTER-be csapódó repülő ?
A Pentagon nagyon gyakran használ hologramos megtévesztést (főleg az elmúlt 5 évben rendkívül felerősödött háborúkban az ellenség megtévesztésére, illetve nagyon gyakran hamis UFO-jelenségek előidézésére...amivel eltereli a figyelmet a valódi földönkívüli jelenlétről.)

De felmerül a kérdés:
Elképzelhető, hogy ahhoz, hogy felrobbantsák majd, lebontsák az Ikertornyokat, szintén hologramos megtévesztést használtak?
Amit már tudunk:
Az összehangolt akciót a CIA főhadiszállásáról a WTC 7 épületből irányították, majd azt is felrobbantva eltüntették a nyomokat.
Az ügy pikanrtériája, hogy pont a 7-es épület lebontásán bukott el az egész hamis sztori, hiszen egyértelműen szabad szemmel is látható az irányított robbantás. A 2 torony esetében alaposabb vizsgálat és sok kirívó furcsaság után vált mára nyilvánvalóvá, hogy tele volt a bontást elősegítő robbanóanyagokkal (nanotermit), mely egy pár napig úgy izzott, hogy a tűzoltók sem tudták hová tenni a dolgot. Egyszer ki fog derülni és már nem kell sokat várni...



Kapcsolódó cikkek és teljes filmek:
Loose Change 


Mi történt valójában 2001. szeptember 11-én Amerikában? A következő dokumentumfilm, amely talán a legjobb ebben a témában, segít megérteni az összefüggéseket.
* Az igazságért küzdők (PRESS FOR TRUTH) meghack-elték  New York hatalmas kivetítőit a 2011. szeptember 11. eseményei kapcsán. 

1 megjegyzés: