2017. június 27., kedd

A Marson működő hatalmas bázis képei kerültek ki a Google Mars műholdképeire - Valódi leleplezés vagy lélektani hadviselés?


Az elkövetkező hónapokban egyre több híradást fogtok hallani a főáramúban a Marsra embereket eljuttatni akaró programokról. Nem véletlenül... A héten (06.26) feltűnt Anonymus hackercsoport videója is arra utalt, hogy hamarosan a NASA a földönkívüli élet bejelntésére készül.

Bevallom, személyesen mind a NASA, mind az Anonymus közzétételeivel kapcsolatban maximálisan szkeptikus vagyok, hiszen mindkettő az Illuminati irányítása alatt áll.
De legyetek résen a hírek meghallásakor majd.... .
Természetesen az is benne van a pakliban, hogy szándékos félrevezetés az egész a Google és a NASA részéről, vagy ha már kiderül, ráfogják, hogy csak tréfának szánták a dolgot... Bár egy űrkutatási hivatal azért ne tréfáljon és nem komolytalankodjon már, én azt mondom...(SBG Buddha-VilagHelyzete saját megj.)
Mindig is sejthető volt, hogy a közvélemény számára leállított Holdra és Marsra tartó expedíciók, kizárólag a Föld lakossága számára tűnnek úgy, hogy semmi előrelépés nem történt az 1960-as, 1970-es évek óta.

Amikor már az amerikai űrsiklók repülését is teljesen leállították 2011 júliusában, sokan érezhettük úgy, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Hiszen miért ne lenne cél eljutni újra a Holdra? Pláne a Marsra? 
Nem létezik, hogy miközben egy hatalmas űrkutatási verseny zajlott a múlt században a világűrbe kilépés elsőségéért, majd a Holdraszállás megvalósításáért, egyszercsak minden a feledés homályába merüljön és egy ilyen hatalmas programot megszüntessenek... ! Ráadásul úgy, hogy a legnagyobb ellenfelek, Oroszország és Kína, sőt India is önálló űrkutatási programot fejleszt.

Egyetlen magyarázat van csak: A Holdra és Marsra való utazás nem szűnt meg, csak átalakult és a legnagyobb titkos programok mélyén zajlik tovább! 

Mialatt évek, évtizedek óta a NASA a fekete-fehér pixeles képeivel altatja és eteti a közvéleményt, valójában gigászi méretű fejlesztések zajlanak a Pentagon és a NASA berkein belül. Néhány hónappal ezelőtt maga Elon Musk a SpaceX program és a Tesla veztetője is a Marsra történő utazásról beszélt. 



Elképesztő erejű lelepleződésre került sor:
A MARSON ugyanis földiek által létesített BÁZIS MŰKÖDIK!
Mindenki saját szemével láthatja

2011-ben, már a blog elindításakor írtam egy cikket, ha emlékeztek, mely azzal a videóval fogalkozott, amiben az állítólagos Marsra-szállás videója látható 
Éppen pár napja tettem ki nektek cikket azokról a képekről, amiken a Mars felszínén egy rendkívül furcsa, oda nem illő tárgy láthátó. Már-már kísértetisesen mesterségesnek tűnik.
De nézzük, mi a valóság (amit ezután sem fogunk nyíltan megtudni, de bizonyító erejű képeket fogok mutatni nektek!)

Mindannyian ismerjük a Google Earth műholdas képekből szerkesztett térképezést és ugyanennek a Google által a NASA műholdképeiből elkészített Google Mars programot.
 

A HD minőségű (felbontású) képek, melyek segítségével a Mars bolygót bárki tanulmányzozhatja a térképeken, sokszor tartalmaznak elhomályosított vagy kiretusált részeket. Ezt megszoktuk már a NASA részéről.
De most valahogy óriási hibát vétettek.


Nyílván kevés olyan fanatikus él, aki képes műholdfelvételeket tanulmányozni abban a hitben, hogy hátha valahol a NASA hibát vétett és fény derülhet az igazságra, amely mindannyiunkat érdekelhet.
Nos én is egy ilyen csodabogár vagyok, hiszen gyerekkorom óta érdekel az Univerzum, a benne élő különböző földönkívüli fajok és az emberiséget ezen a bolygón tartó "energia-burkot" irányító piramis titkos programjai.



Nézzétek meg a Marson működő kutató-bázisról készült műholdképeket! Keressetek rá ti magatok is a régióra! 

Az Aeolis Palus és a Yellowknife területek mellett fogjátok megtalálni a marsi kutatóközpontot, de segítek a zoom-olásban



Jól láthatóak az épületek, szellőzőberendezések, napelem-telepek, egy hatalmas parabola rádió-teleszkóp. Ezek után a NASA joggal vádolható hatalmas ködösítéssel, hazugsággal és titkolózással!

Nagyon sok bennfentes információ alapján már eddig is tudható volt, hogy a Marsra-szállás már a múlt évszázadban megtörtént és azóta is titkos kutatóprogramok helyszíne az állítólagos vörös bolygó.




Több olyan interjú kering az interneten, melyben titkos marsi programban résztvevő katonák, asztronauták mondják el tapasztalataikat...

Megismétlem azt is, hogy nem tudom, nem tudhatjuk mi az igazság a titkos Hold-kutatás és Mars-kutatás programokkal kapcsolatban, de az tény, hogy sokkal komolyabb és titkosabb programok folynak a színfalak mögött évtizedek óta, mint a hivatalos bejelentések alapján gondolnánk.



Az Exopolitika Magyarország kiegészítése

KAMU AZ EGÉSZ?

Az Újvilágtudat blog is lehozta a cikket, ahol hivatkozott a Google Blog eredeti bejegyzésére, MISZERINT ezt a képmódosítást, hogy bázisok vannak a Marson, a Google TERMÉSZETESEN csak annak játékos, humoros jeleként tette ki, hogy igyekeznek majd szolgáltatási területüket bővíteni olyan helyekre is, ahol még eddig nem voltak: hiszen ha az Elon Musk, Richard Branson, a Boing vagy a NASA által szándékozott program, hogy eljusson az emberiség a Marsra és ott telepeket hozzon létre, sikerrel jár majd, akkor a Google ott akar lenni.

Tehát innentől kezdve beszélhetünk "LÉLEKTANI HADVISELÉS"-ről (psychological warfare), ami jelen esetben a valóság és a kitaláció tudatos összemosása a titkok leleplezése érdekében a humor bagatellizáló erején keresztül. 



Ezt a híres 1947-es Roswell-i esetnél alkalmazták először, ahol a sajtótájékoztatón egy nevetséges, mára már (tudatosan) a TIPIKUS marslakó figurának megfelelő maskarába öltöztetett embert vittek fel a színpadra, hogy halálra bagatellizálják az egész témát.
<<<
Úgy fogalmaztak: Önök túl komolyan veszik ezt a témát. Most pepitában ugyanez van a Google-nél.
Erről a pszichológiai hadviselésről CIA dokumentum is rendelkezésre áll, melyet Steven Greer mutatott be egyik videójában MISZERINT a CIA parancsba adta Hollywoodnak, hogy:
NEVETSÉGESSÉ ÉS HITELTELENNÉ KELL TENNI A FÖLDÖNKÍVÜLI TÉMÁT!!!!!!!



Nem véletlen, hogy 10-ből 8 földönkívüliekkel kapcsolatos mozifilm félelmkeltésen alapul, 10-ből 2 pedig elhumorizáláson alapul.

Egyébként egészen véletlenül a CIA H E T E K K E L a Roswell-i eseten U T Á N alakult meg. "Egészen véletlenül".

Ahogyan erről Steven Greer legújabb filmje, az Unacknowledged is beszámol (magyar beszámoló a filmről itt, melynek tisztességes magyar fordítása folyamatban van (egy önkéntes által).

A MARS-LELEPLEZÉSEK KEZDETE

Alfred Webre (exopolitics.com) volt az első, aki a nyilvánosság elé hozta Brett Stillings, Laura Eisenhower  (D. Eisenhower egykori USA-elnök dédunokája) valamint Andrew D. Basiago Mars-programokban részt vett informátorok tanúvallomását (Project Pegasus).
Randy Cramer az elején főleg Michael Salla (exopolitics.org) oldalán keresztül lépett a nyilvánosságra. 



Régebbről az ufológiában ismeret Alex Collier, aki mindezek előtt beszélt már ilyen programokról, valamint utána, de szinten az előbbiek előtt
<<< Robert O. Dean, közismertebb nevén Bob Dean nyugalmazott parancsnoksági főtörzsőrmestertől is kapott már az emberiség leleplező információkat a Marsról:

Ő az egyetlen nyilvánosság előtti feltárást felvállalt személy, aki NATO Cosmic Top Secret betekintési jogosultsággal rendelkezett és a hidegháború idején a NATO War Room-ban (akkoriban Párizstól nem messze levő, legfőbb NATO döntéshozó szerv) is dolgozott.

Bob Dean több, a szovjetek által készített fotót is nyilvánosságra hozott a Holdról és a Marsról a 2009-es spanyol barcelonai Exopolitics Summit-on

mars bob dean nasa image

BOB DEAN: FÖLD ALATTI VÁROS A MARSON, INFRAVÖRÖS FELVÉTEL SZOVJET MŰHOLDRÓL

A "kacsa" meg "bullshit" felkiáltások előtt érdemes megnézni, végigelemezni dr. Michael Salla politológus által írt bejegyzéseket a Marssal kapcsolatban, amelyekben az Amerikai Hadsereg archívumából ügyvédi segítséggel kikért dokumentumokat is felsorakoztat.

VÉGKÖVETKEZTETÉS

Szóval a Google humoros története egy rejtett felfedés lehet: valószínűleg néhány nap múlva véletlenül balesetben vagy váratlan öngyilkosságban, váratlan szívrohamban vagy esetleg gyors lefolyású rákban meghalna az a Google-vezető, 
akinek felügyelete alatt ezeket a Google-alkalmazotti gárda közzétette, hogyha NEM REJTENÉK EL HUMORRAL az élét a dolognak.

Ez egyébként egy bevált közzétételi módszertan is, csak sajnos egybeesik a hadi-ipari-titkosszolgálati módszertannal is: hogyha komolyan nem lehet közzétenni az igazságot, akkor közzétevődhet humorban vagy sci-fi-ben.

A Témában érdemes még megnézni Steven Greer - Sirius című filmjét is az Unacknowledged című filmje mellett, illetve Corey Goode titkos űrprogramokról szóló leleplezéseit is tanulmányozni.

Egyébként csak egy érdekesség: amint a Mars-bázisokon egykoriban szolgált Corey Goode a titkos (hadi-ipari komplexum által uralt, tehát végeredményben magán-) űrprogramok által több évtized óta végzett űrbányászatról beszélt (melynek gyümölcseiből a Föld egyáltalán nem részesül), azt követően néhány héten belül Obama amerikai elnök aláírt egy törvényjavaslatot, amely az űrben elkövetett vállalati bűnöket védi 2022-ig. 
Egészen véletlenül, tehát biztos, hogy kamu és sci-fi ez az egész Mars-dolog?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése