2014. július 22., kedd

Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű - Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?


Bevallom sok portál anyagait és hozzászólásait olvasom el mostanában, mert kíváncsi vagyok vajon hogyan gondolkodnak az átlagemberek és hozzászólók. Rá kell jönnöm minden nap, hogy tragikus a helyzet. Nem is hogy tragikus, halálosan életveszélyes, amilyen tudathasadásos állapotban vegetál az értelmesebbnek számító (vagyis magát annak tartó) réteg is.
Jelenleg a híreket (az ostobáknak szánt bulvár-baleset-állatkert híreket nem is számítva) uralja a megosztottság és a fejekben lévő sötétség ! Nem a tudatlanságra gondolok elsősorban, hanem az ÉRTÉKREND ELVESZTÉSÉRE !  

Mi emberek ennyire nem tudjuk már mi a fontos és a lényegtelen ? !

Kettős mérce és kognitív disszonancia uralja az átlagembert !
Egy lelőtt utasszállító ártatlan áldozatai még 2 perc erejéig lekötik a figyelmünket és sajnálkozunk. De 500 ugyanolyan ártatlan orosz ajkú kelet-ukrajnai ember halála és a Kijev által irányított etnikai tisztogatás már természetes ? 


Előre elnézést, de se a képeket, se a valóságot nem fogom kicenzúrázni ! Mert ez 2014 ! 
Ha a történelem lapjain vagy 1944-es fotókon tudunk szörnyülködni, hogyan fordulhatott ez elő, akkor igenis szembesüljünk azzal, hogy a történelem és az emberiség semmit nem változik. Ez zajlik ma is ezen a nyári napon ! 



Ennyire nem tudjuk mi az emberi élet értéke, hogy két étkezés között a konyhai TV-n csak legyintünk, amikor lemészárolt civilekről esik szó Izraelben vagy Kelet-Ukrajnában, de ölre megyünk egymással, hogy az a nyomorult emlékmű álljon vagy ne álljon ! ? 
Cirkusz kell a népnek ! És hozzá a majmok is nagyon hamar előkerülnek..... Kettős mérce - képmutatás jellemzi ezt az egész ügyet !

Ki a francot érdekel már, hogy egy kő és márványdarab éppen azt fejezi-e ki, amit a tudatunkba beleégetett éveken keresztül a média, sőt a legtöbb meghamisított történelemkönyv ! Akkor amikor arra hivatkoznak, hogy "ebből tanulnia kell az utókornak, hogy ilyen szörnyűség többé ne fordulhasson elő" .....


Komolyan ? Tényleg ? 

Akkor miért lép át mindenki és tartja természetesnek, hogy Szlovjanszk, Luganszk és Kelet-Ukrajna utcáin tucatjával fekszenek az ukrán kormány által lebombázott agyonlőtt civilek (nénik, bácsik, anyák, fiatalok)... Ugyanolyanok, mint Szeged vagy Sopron utcáin látható emberek.... 
Nem terroristák, nem szakadárok, nem felkelők, nem a mindenkori hatalmat megdönteni akarók.... Élni és boldogulni akaró emberek ! Mi vagyunk azok ! Senkinek nem tűnik föl és nem is számít, ha valakit agyonlőnek, kivégeznek, a szomszédunkban ? ! ?

Nem a Holocaust-ért vagyunk felelősek vagy amit a náci Németország csinált ! Abban a történelmi korszakban behódolt és engedelmeskedett nekik még maga a Római Katolikus Anyaszentegyház és a Vatikán is !
Akkor mit akarunk egy szerencsétlen eltiport, állandóan idegen erők által megszállt magyar népet még mindig kollektív bűnösként gyalázni, fejét erővel a sárba belenyomni ? ! ?  Megalázkodtunk és bocsánatot kértünk már milliószor, lassan havonta tartunk megemlékezéseket a 70 évvel ezelőtti történelemért !


ELÉG VOLT ! 

MI azért vagyunk felelősek, ami MOST zajlik körülöttünk és kiállunk az értékek és az emberi élet védelme mellett vagy hallgatunk ! Ez csak döntés és értékrend kérdése. Na és persze bátorság vagy meghunyászkodás és a birka tömeggel való rossz irányba haladás kérdése.
Vagy ami még rosszabb: emlékművekről, pártokról, ostoba politikusokról, 20 évvel ezelőtti pedofil noname emberekről beszélünk, illetve hagyjuk, hogy beszéltessenek, megvezessenek bennünket.

1967 óta az ENSZ határozatát semmibe vevő zsidó állam és telepesek ámokfutása a megszállt palesztin néppel szemben természetes, a gyerekek, emberek szabályos kivégzése, lemészárlása tankok, F-16-osok és izraeli mesterlövészek által szintén természetes a ma emberének ? 

Vagyis csak egy bizonyos rétegnek, akik olyan szinten beszőtték a közéletet és a közbeszédet, hogy a tudatlan állampolgár képes elhinni, hogy ez így is van rendjén és ez az elfogadott értékrend. De ez nem az ! Ez NEM MAGYAR ÉRTÉKREND ! Nem egy több ezer éves spirituálisan fejlett egykori nép értékrendje ! 

Ez a réteg, amikor ezen szavak bármelyikét meglátja, már azonnal skatulyáz: szélsőjobbos, magyarkodó, jobbikos, antiszemita, összeesküvés-elmélet hívő ...stb . sorolhatnám.... Pedig egyik sem vagyok és magasról teszek a bábjátékosok különböző pártjaira. Régen túl van rajta szerintem bármilyen ébredő gondolkodású tudatos ember, hogy ebben az ócska hazug rendszerben gondolkodjon.....



Hogyan lehet elmenni amellett, hogy az ukrán kormány civileket mészárol le, de ugyanezt teszi amerikai fegyverarzenállal az ISIS- ISIL Irakban, Szíriában...., teszi ezt a fasiszta apartheid Izrael minden nap  a világ legnagyobb koncentrációs táborába bezárt 1,5 milliós palesztin néppel ! ? ! Halomra ölik az ártatlan civileket, nőket, gyerekeket ! Mindezt valami nagyon beteg ideológia és hazugság-propaganda közepette !


2014 Július 22 - 
A NÉPIRTÁS most zajlik !!!! nem az emlékműnél ! Nem 70 éve ! Nem Srebrenicában 20 éve... MOST MA ITT !!! 
Miért nem szabad erről beszélni ? De főleg kimondani az igazat és TENNI ellene?

600 palesztin pár nap alatti lemészárlására az ostoba azt mondja : "jaj hát 'ezek' mind Hamasz terroristák voltak !" Meg "különben is a saját gyermekeiket használják 'ezek' pajzsként....." Ennyire közömbös és végtelenül együgyű az átlagember gondolkodása? Mert ez siralmas ! 


Ráadásul egy óriási demagóg duma, hiszen ahol ellenállás van az agresszorokkal szemben ott kénytelen vagy elrejtőzni a civilek között. Ez alapvető jellemzője a gerillaharcnak és partizán akcióknak is, hiszen az erősebb elnyomó ellen csak így veheted fel a küzdelmet, másképp azonnal célzottan agyonlő. Az 1956-os forradalomban ugyanezt csináltuk mi magyarok is. Ugyanezt csinálták a francia partizánok is a nácik ellen: oda bújtak és oda rejtették el a fegyvereiket, ahol a legnehezebben találták meg az agresszorok: 
Hogy most az agresszorok a szovjetek, a nácik vagy a zsidók - nincs köztük különbség. Megszálló és elnyomó hatalom mind a három !!! 
Cionizmus = fasizmus = Apartheid -rendszer 

Minden embernek küzdenie kellene ellene ! Hogy a Földön ilyen berendezkedés ne is létezhessen !


Mindössze annyit kell tenni, hogy Izrael tartsa be és ne sértse tovább az ENSZ határozatát, ami anno a megállapodás volt : 
Izraelnek ki kell vonulnia a megszállt területekről ! Visszatérni az 1967-es határokhoz. Nem véletlenül rúgta fel most is a béketárgyalásokat Izrael és 3 még nem bizonyított gyilkosság miatt egy népet bombáz kollektív bűnösként. 


Minden megszállás alatt élő népnek alapvető emberi joga van az ellenálláshoz ! A megszállt területeken élő palesztin népnek ugyanúgy ! 

Ha az agresszor Izrael - márpedig mindenki számára nyilvánvalóan az - , akkor ne csodálkozzon, ha az elnyomás alatt élő és általa gettóban, koncentrációs táborban tartott 1,5 millió ember védelmezi saját magát.



Ha mi 1956-ban fellázadtunk a megszálló és elnyomó hatalommal szemben, akkor ugyanolyan terroristák voltunk, mint most a palesztinok. Nekik köveik, molotov koktéljaik és tákolt rakétáik vannak. Izraelnek a legmodernebb vadászgépei, fegyverzete, drónjai, vaskupola-rendszere és illegális nukleáris arzenálja.....
És ki az aki önvédelemről beszél és sír állandóan ? Folyamatosan a zsidó állam ! Minden kutató ismeri a "felsőbbrendű zsidóságról" készült dokumentumfilmet. Önmagáért beszél.

Az interneten ma már minden ott van, egy tudatos értelmes ember képben kellene hogy legyen ! A zajló eseményekről pedig nagyon sok alternatív portál tudósít.....
Például az egész világban tiltakozáshullám zajlik és söpört végig az izraeli mészárlás és zsidó megszállás ellen ! A szabad Palesztina ügyéért ! Sehol egy mondat erről a főáramú médiában...... (VIDEÓ-tudósítás) 

Erről Híradó címen és híradásokat szerkesztve hogyan nem lehet hitelesen informálni és egyszerűen miért nem számolnak be tárgyilagosan, az igazságot megmutatva ? 



"A zsidó állam még Hitler barbarizmusát is felülmúlja !" - jelentette ki végre az igazságot Erdogan, Törökország miniszterelnöke is. (az más kérdés, hogy ő maga is cionista érdekeket szolgál)

Maga a holocaust tragédiájával visszaélés, politikai és anyagi haszon szerzése százezrek halálából, valamint az antiszemita-kártya állandó kijátszása és felszínen tartása is már önmagában visszataszító több millió ember számára, akik ebben az országban magyarként akarnak békében élni és a napi megélhetés a legfőbb gondjuk.... 
Hiszen közünk nincs ma már egy történelmi korszak akkori viszonyaihoz, akkori geopolitikai és szimplán személyi politikai játszmáihoz, döntéseihez...... A nagyhatalmak játszmája és előre eltervezett forgatókönyve volt mindkét világháború, aminek milliók szenvedték el következményeit !

Hihetetlen, hogy ezek az emberek állandó skatulyákban, pártokban gondolkodnak még mindig ! Fideszes, Jobbikos, vagy baloldal ... ? Istenem, hát nem veszitek észre,. hogy ugyanannak a bábosnak vagytok az udvari bolondjai, ha ebből nem bírtok kilépni ! ? !
Idióták tojásokat dobálnak egy felheccelt birka-közeg részeként, de a gyilkolás ellen szót nem emel egyikőjük sem. Gyerekekre , kórházakra, mentőkre, romok közül menteni próbálókra lőnek zsidó mesterlövészek , izraeli tankok !!!
Itt vannak nektek a tények ! Ha ez nektek összeesküvés-elmélet, akkor olyan sötétség van a fejetekben, hogy sajnos bármikor képesek vagytok a gyilkosok oldalára állni, ha az a ti színetekben pózol...... Szomorú és tragikus !
Legalább ezt az egyetlen vasárnapi videót nézzétek meg, amit menteni próbáló segítők vettek fel, amikor egyikőjüket megsebesíti majd, a sebesültet szabályosan kivégzi az izraeli mesterlövész Gázában....

Szomorú és sírni való, amit ezek a mocskok művelnek, de az igazi tragédia az AGYMOSOTT EMBEREK egyetértése és hallgatása.... vagy ami még rosszabb az áldozatok támadása..... Legyen az Palesztinában, Kelet-Ukrajnában, Irakban vagy Szíriában.....

"Nem az a lényeg, hogy egy háború valós vagy valótlan indokkal tör ki. A győzelem nem lehetséges. A háborút nem azért indítják, hogy megnyerjék, hanem, hogy folyamatosan vívhassák. Egy hierarchikus rendszer, csak a szegénység és tudatlanság talaján létezhet. Minden háborút a múlt igazol, de nem léteznek különböző múltak. Alapvetően minden háború megtervezett, hogy a társadalmat az éhhalál mezsgyéjén tartsa. A háborút az uralkodó csoport robbantja ki az alárendelt csoport ellen, és a célja nem a győzelem Európa - Ázsia vagy Kelet - Ázsia fölött, hanem, hogy megőrizze a fennmaradó társadalmi rendet." ( George Orwell )

(SBG Buddha jegyzetét vagy inkább kifakadását olvastátok - VilagHelyzete.com) 

40 megjegyzés:

  1. Buddha köszönöm hogy "összefoglaltad ami bennem (sokakban) már régóta gyűlik, és kikívánkozik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szívesen, de belőlem is most jött ki ilyen "kiáltás" formájában, mert sajnos már napok óta feszít ez a sok szemünk előtt zajló történés és amit látok az pedig egyszerre dühít és felháborít.
      Muszáj minél többen, minél inkább kimondani az igazat, mert sajnos a hazugságáradat körülöttünk annyira hangos, hogy elnyom minden mást....

      Törlés
    2. És azt mivel magyarázod kedves Buddha Laci, hogy világszerte fokozódik az Izrael és zsidó ellenes hangulat? Induljunk ki abból, hogy a világ több mint 90% miből is táplálkozik, mit néznek, mit hallgatnak, mit is olvasnak pontosan? Ja tudom már, a zsidó cionisták uralma alatt lévő fősodrású médiumokat. De egy pillanat,...ezt most tényleg nem értem. Az miért jó nekik, ha saját maguk ellen hangolják a világot? Erre varrjál gombot...., ha tudsz.

      Törlés
    3. "világszerte fokozódik az Izrael és zsidó ellenes hangulat?" Én nem tudok róla.
      A zsidók a Közel-keletet sikeresen megosztották, az ottani muszlimok egymással hadakoznak. Az őshonos európai népek meg a médiumok is kussolnak, behúzzák fülüket, farkukat.
      A zsidóellenes hangulatot az európai országokban élő és dolgozó öntudatos muszlimok gerjesztik. Hogy miért merik tenni ? Mert tudják, hogy szemitábbak a Szentföldre bevándorolt, jöttment, bizonytalan származású cionistáknál.
      Ezek után kérdezem, kik is az igazi antiszemiták ? Te meg erre varrjál gombot ;)

      Törlés
    4. Kedves Redneck, összetéveszted az alternatív média olvasók táborát és a közvéleményt. A birkák között ugyan valóban fokozódik némelyest a zsidóellenesség de az továbbra is messze a kritikus küszöbérték alatt van. 70 évnyi bűntudatkeltés elvégezte a dolgát, és még ki is tart egy jó darabig.

      "Az miért jó nekik, ha saját maguk ellen hangolják a világot?" - ennek a kérdésnek ilyen formán való fölvetése meg kb. értelmezhetetlen a valós kontextusban. Mert, hogy ugye nem arról van szó hogy ők ilyen butuska botrányokkal, sztár-alűrökkel és hasonlókkal operálnak a médiában. Ilyen kérdést mondjuk föltehetsz megalapozottan győzikének. Pl. hogy "miért ordibáltál az asszonnyal mikor vett a kamera?" Az egy szigorúan színpadi jelenet, ami esetleg nem jól sült el. Itt azonban nem valami rosszul sikerült PR hadjáratról vagyon szó. Ami kiderül az nem valamiféle rosszul megkreált média-projekt. Hanem ez az amit nem tudnak már a szőnyeg alá söpörni. Ez az amit már az ő médiatúlsúlyuk sem tud elfedni azok elől, akiket érdekel. De sajnos csak azok elől akiket érdekel... Így ez nekik igenis jó ahhoz képest, hogy akkor mi lenne ha az emberek tömegesen képben lennének. A cikkben részletezett közöny és pöffeszkedő nyugati hozzáállás pedig elsimítja a megmaradt durva éleket.

      Úgyhogy sajnos ismét csak destruktív hozzájárulást sikerült összehoznod. Igen sok dologban nem értek egyet Lacival, de összességében mindenképpen bőven a pozitív tartományba esik a munkássága. Ennek ellenére ha valaki visszanézi az itteni karriered, szinte kivétel nélkül csak a blogot és Lacit elhiteltelenítő hozzászólásaid voltak. Nagy arányban - hasonló módon kiforgatva a kontextust mint ebben az esetben. Laci tévedései sem biztos hogy mindig véletlenek. (Bocsesz Laci, de az egészséges gyanakvás ezt a nézetet igenis megköveteli szerintem.) De hogy nálad honnan fúj a szél az nem is kérdéses... aztán még az is lehet, hogy kollégák vagytok. :)

      Hol van már a buzgó-keresztény imázs amivel ezt a nick-ed bevezetted? Olvasod rendesen a bibliát? Ha véletlenül egy pályára kerülsz pl. Riával egy-egy témában tudod tartani a lépést? Ja várjunk csak... te ott nem nagyon szoktál megszólalni. Vajon miért? :) Biztos azért, mert "van itt elég rajtam kívül is aki szívén viseli a dolgot, mást én sem tudnék mondani". Igen, igen... elegáns magyarázat, csak épp nem a hitbuzgó keresztények jellemvonása. :) Sehol egy bibliai idézet, a végidőket kétségbe vonod... stb. Ennyi mindent meggyónni két élet sem elég. :D

      Aztán régen láttam már kedvenc patronáltad: Eleket. :) Kifogyott a "káromkodókád"? :D Pedig ő jól megmondta Lacinak, hogy merre van az arra... kár érte. :(

      Kettőnk között erről már nem sokat van mit beszélni, de gondoltam hogy az esetleses újoncok végett idevetem ezt a dolgot okulásul. Persze ez szigorúan csak vélemény... de abból a megalapozott fajta.

      Törlés
    5. Szia Kereso, régen lattalak itt... ott viszont nem régen. :))

      Lévén, hogy a Redneckhez intézett kérdésed es az ő itteni "munkassagarol" kifejtett véleményed kettőtök ügye (bar ha belegondolok, annyi közöm azért mégiscsak van a dologhoz, hogy ő, az itt megjelenő cikkekhez, bejegyzésekhez stb. valo hozzaszolasaival a keresztyéni szemléletet képviseli ) amire éppen ezért ő hivatott neked megvalaszolni, annyit azért hadd (hagy) kérdezzek meg tőled, hogy: mit értesz a "te ott" helymegjelolés alatt, ahol Redneck "nem nagyon szokott megszólalni"... és ahol "véletlenül még egy palyara is kerülhetett vagy kerülhetne velem egy-egy témaban"?

      Ennyit is csak azért szeretnék megkérdezni tőled, mert szinte biztos vagyok abban, hogy Redneck nem fog erre rakérdezni nalad, engem viszont felettébb érdekelne.
      Egyébként pedig, az éleslatasod egyszeruen marvelous! Ugyanigy csodalom, a kivételes fantazia vilagodat is, hihetetlen érzéked van beletrafalni a lényegbe :)) (és ezt most komolyan mondtam).
      Szoval... valaszolnal nekem egggészen kivételesen? :)
      Szia :)

      Törlés
    6. Na szóval az "ott", az a hit/vallás/Jézus stb. által elfoglalt beszédtér. Ez így eléggé általános, de nem is szántam ennél specifikusabbnak. Volt itt már elég szájtépés a biblia hitelessége, az egyház munkássága, és még ezer más szegről-végről kereszténységet érintő téma kapcsán. De tőle sosem láttam olyan megnyilvánulásokat mint mondjuk tőled, Schwabentől, meg mittomén még ki itt most az ügyeletes lelkipásztor. :) Ahhoz azért ritkán járok erre... Remélem sikerült válaszolnom.

      Törlés
    7. Valaszolnod ugyan sikerült Kereso, csak nem éppen kielégitoen, mivel az "ott" nalam még mindig egy bizonyos hely megjelolését jelenti. :) Ugyeletes lelkipasztor pedig soh'sem voltam, ilyenfajta hivatast nőknek nem is szabad vallalniuk.
      Az "ofc" pedig nem tudom minek a röviditése, bocs. Versenyezni barkivel is (foleg férfiakkal), vagy egyéb "tudomanyomat" meg/bemutatni pedig semmiképpen nem szeretnék.
      Az "asszonyom" viszont egyedül, ami stimmel. :))

      Törlés
    8. Na jo... mivel tudom, hogy bizonyos dolgokra nagyon érzékeny vagy, ezért az "asszonyom" szot helyesbitem "hölgy"-re vagy "hölgyem"-re a kedvedért... - rendben? :) Az "ott"-ra (és nem az "itt"-re) feltett kérdésem alatt pedig egy konkrétan megnevezett helyre gondoltam... bar ez most mar nem is fontos.

      Törlés
    9. EK.
      Kedves Ria hozzászólását követve vettem észre, hogy írtál nekem,... olyan szépeket, mint régen tetted. Csak azért mondom, hogy az esetleges újoncok erről is tudjanak.
      Majd válaszolni fogok rá, de nem ma, mert már későre jár. Előzetesben csak ennyit szeretnék kérdezni. Véletlenül nem te voltál az, aki egyszer, még hónapokkal ezelőtt, konteós bulvárnak nevezte ezt az oldalt és szerkesztőjét, Buddha Lacit?

      See you later alligator
      In a while crocodile
      Say goodbye pumpkin pie :)


      Törlés
    10. Redneck és Ria, én mindkettőtöket igazi "régi törzs-tagnak" tartalak az oldalon és akkor is, most is nagyon hasznosnak és élvezetesnek tartottam a beszélgetéseiteket, melyek sokat hozzátettek mindahhoz, amikre nekem sem volt vagy figyelmem, vagy tudásom, energiám...stb....
      Mondanám, hogy 'régi szép idők', de a jelen időknek is meg van a maga küldetése.

      Mint látszik, én sem vagyok mindig a top-on... Volt, hogy sokáig nem tettem ki semmit.... Van, hogy a való élet sokkal fontosabb, mint a virtuális... Van, hogy a kutatgatás köt le jobban, mint, hogy leírjam a gondolataimat..... Van pedig, hogy ihletet kapok és mindent, ami bennem van összegyűlve és robbanásig feszülve...azt szeretném elmondani a világnak....

      Mindannyian fejlődünk, változunk.... Neveztek engem már sokan ismeretlenül konteós riogatótól, jobboldali magyarkodó illuminati-fannak is, akit megvett kilóra az Illuminati...
      Szóval ha Ria visszatér és olvasgat, írogat, annak ugyanúgy fogok örülni..... Szerencsére nincs egyedül ezzel és beszéltem én már sok olyan emberrel, aki hónapok után mondta azt nekem, hogy basszus Te már januárban mondta nekem, hogy Ukrajnát szét akarják darabolni és háború lesz. Pedig akkor még csak a Majdan-téren épphogy elkezdődtek a tiltakozások.... na azóta ő is olvasgat, kérdezget....
      De persze ilyenből tucatjával tudnék esteket sorolni....
      Vannak, akik azóta már fejlődtek... tényleg képezték magukat, tájékozódtak, ébredtek, ahogy mindig is hirdettem a dolgot..... És azóta kérdezgetnek ezt-azt, ha belebotlanak az igazságba.
      És vannak olyanok is - még saját munkatársaim is ....értelmiségiek - akik még a fáradságot sem fogják venni soha, hogy a régi nézeteikkel, beidegződésekkel ellentétes igazságokat akár csak megvizsgáljanak.... Úgy látszik, az emberek már csak ilyenek.....

      Szóval örülök, ha bárki bármit hozzá tesz az igazságkutatáshoz és annak megosztásához másokkal...

      Törlés
    11. Huhh Laci... :) az elso masodperc tört része alatt amikor a Redneck es a sajat nick-emet meglattam, az a gondolat suhant at rajtam, hogy most jött el az ideje annak, amikor mar "hivatalosan" is megkapjuk toled a végleges tavozasunkra valo felszolitast. :) Es miutan örömmel konstataltam, hogy ennek éppen az ellenkezoje történt, ezért mi mast mondhatnék, mint hogy megköszönjem az irantunk valo joindulatodat es azt, hogy tovabbra is szivesen latsz bennünket ezen az altalunk sok mindent megélt és atélt közösségi oldalon. :) Külön öröm szamomra, hogy (sok mas itt előfordulo emberekkel ellentétben, akik a szitkok és gunyszavak özönét zuditottak rank az elmult itt eltöltött idonk alatt), te megértéssel voltal felénk es abbéli szandékaink irant, amikor is a Mindenhato üzenetét kivantuk továbbadni az elveszett, Istenhez még vissza nem tért lelkeknek.
      En soha egy pillanatig sem gondoltam, hogy mindaz a vád, amikkel illettek téged kétkedő es rosszindulatu emberek, (amiket fel is soroltal) az mind (vagy azokbol néhany) igaz volna rád, ugyanis egyszeruen érzem a szellememben, hogy az nem te vagy. Az emberek iranti joindulatod egyik eklatans példaja az, amikor annak idején Keresovel kicsit elviccelodtunk itt egymassal, es te ahelyett, hogy ledorongoltal volna emiatt, eloálltál egy ilyen ötlettel hogy: "Hé srácok, lehet be kellene vezetnem, hogy egy hozzászólás 10 Ft.... Na ? Már rég milliomos lehetnék.... De örülök egyébként, hogy mennek a nagy megbeszélések! Elbír mindent az igazság keresése...úgy látom..úgyhogy hajrá.... Örülök, hogy végre a szeretet uralkodik itt is. Úgyhogy csak nem marakodni nekem, mert bevezetjük a büntetőcédulákat 100Ft /acsarkodás, provokálás, csúnya beszéd....és akkor lehet még jobban járok... $$$. Na jól van. Örülök, hogy időeltolódás ide-vagy oda mindenki fitt és formában van... Mivel nekem sincs, sem éjszaka sem nappal, így megértelek benneteket is...stb." - es ez akkor nagyon jo érzéssel töltött el, gondolom masokat is. :)
      Kivanom neked és minden ide latogatonak, hogy találjatok Istenben megnyugvást mindennapi élethelyzeteitek során az Ohozzá valo odafordulas altal, es térjetek le a széles utrol (ami a pokolba vezet) és haladjatok velünk tovabb a keskeny uton, ami a mennyorszagba visz. :)

      (Azért ezt a fenti hozzank irt kedves szavaidat, lobogtatni fogom ám az elkövetkezendőkben itt megjelenő, és minket hivőket innen elparancsolok szemei előtt, a régiek pedig mar megszoktak bennünket... ők mar beletörődtek sanyaru sorsukba, mint akiknek mar semmi reményük nem maradt arra nézve, hogy eljöhet még valaha az a pillanat, amikortol mar soha többé nem kell itt latniuk bennünket).:)

      Minden jot kivanok neked Laci, Isten kegyelméből. :)

      Törlés
    12. Köszi szépen Ria az újabb sorokat és tényleg öröm látni, ha sok értelmes ember próbál világosságot gyújtani akár egymásban, akár másokban. De szerintem mindannyiunkban leghőbb vágy volt valamikor hogy a minket körülvevő sötét fejekben gyúljon szikra. Azoknál, akik valamiféle hazug valóságba, egy fogyasztói vegetálásba vannak beleragadva, mindenféle tenni akarás vagy tanulás-fejlődés igénye nélkül.

      Szóval én is minden jót kívánok Neked, nektek... :)
      És mosolyogva olvastam vissza saját soraimat, bevallom már el is felejtettem, de tényleg én mondtam ezt... Na de milliomos azóta sem lettem.... Viszont gazdagodtam sokat : lelkileg spirituálisan és tudásban.....

      Törlés
  2. Most őszintén Buddha; Te tényleg azt kivánod, hogy világháború legyen és azt irhasd ide ki, " na én meg mondtam"?
    Akár benne van a fősodrású médiában ez a sok kegyetlenés, akár nincs. Az emberek többsége csak saját magával foglalkozik és leszar mindent amig nem érzi a saját bőrén. Az oldalon csupa negativum van és semmi pozitiv pl: hogy ilyen jó lesz olyan jó lesz, csak az hogy ilyen rossz lesz olyan rossz lesz stb. Hiányzik neked ide egy világméretű mészárlás, hogy az emberek észbe kapjanak?

    VálaszTörlés
  3. Amíg a világon az emberek csak a saját egójukkal vannak elfoglalva, addig megtörténhetnek ilyen dolgok. A legtöbb ember örül, hogy vele nem történik meg ilyesmi, de sajnos ugyanezt gondolták korábban Kelet-Ukrajnában is. Palesztinában kegyetlen holokauszt van, a magyar nép pedig azzal van elfoglalva, hogy melyik párt mit csinál. A világon eközben egyre több helyen tüntetnek a cionizmus (nem a zsidók) ellen, miközben mi hallgatunk. "Vétkesek közt cinkos aki néma". Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy a cionista vérengző kormány saját népe ellen hangolja a világ közvéleményét, ami újabb atrocitásokat eredményezhet. Ha valaki úgy érzi, hogy sok negatív dologról számol be az oldal, az menjen olyan oldalakra, ahol fejüket homokba dugó emberek várják a galaktikus föderáció felmentő seregeit. Apropó! Gondolt már valaki arra, hogy milyen célból hozták létre azokat a "pozitív" oldalakat. Sajnos, azzal ha csupa szépet és jót irogatunk, nem fogjuk megmenteni az ártatlanul megölt gyerekeket! És nem jön értük a galaktikus föderáció sem.

    VálaszTörlés
  4. Az Igazság(osság) felharmonikusai a szív hangjai!

    Laci!

    Amit mi (is) érzünk, azt Te fogalmazod meg! Veled ébredünk és érzünk! Vajúdunk a tehetetlenségünkben, de lánglelkünk veled lobog! Áldás!

    Parazitáktól mentes SZABAD VILÁGOT!!!

    "Az nem lehet, hogy ész erö és oly szent akarat, örökké sorvadozzon ezen átok súly alatt!"
    Az nem lehet ....!

    VálaszTörlés
  5. Hiába minden. Hiába a hév, az elragadtatás Buddha. Rabszolgaként semmilyen ráhatásunk sincs a dolgokra. Nem csak a nemzetközi történésekre, a hazai eseményekre sem. A rendszer úgy van kitalálva, hogy félj, háborogj, soha ne érezd magad biztonságban. S amikor ellenszegülésre szánod magad, csak is a rendszer fenntartói, üzemeltatői által kreált játékszabályok szerint teheted. Így pedig eleve vesztésre vagy ítélve, ráadásul a rendszert erősíted Te magad is...

    VálaszTörlés
  6. Ez nem így van. Az igazságot mindig, minden körülmények között fel kell tárni, ébreszteni a lakosságot, emelni tudatosságunk és rezgésünk. Ez a feladatunk és akkor az égiek is segíteni tudnak rajtunk, így mi magunkon is!

    Nemsoká van már a dimenzióváltás és ezek a háborúk csak a kiváltó kisülései lesznek ennek a tarthatatlan világrendnek. Ti döntitek el, hogy hol akarjátok majd folytatni!

    VálaszTörlés
  7. SBG Buddha - rég volt már ennyire összefoglalt és jól megírt cikk az oldaladon. Gratulálok, szívemből szóltál!

    VálaszTörlés
  8. SBG Buddha - örvendek, hogy ezt így leírtad. Az utóbbi idők legjobb gondolatai tőled. Szívemből szóltál! :D

    VálaszTörlés
  9. Pont ez az agymosás. Tőled 1000-10000 km-re lévő események képeit viszik be a látóteredbe, amely eseményekre semmilyen ráhatásod nincs. Így kiszorulnak a látóteredből azok a problémák, amik a közvetlen környezetedben vannak, és bizony elég komoly ráhatásod lehetne rájuk.

    Bizony, mondom Néktek, nem egészséges 2000 km-re meghalt embereken sajnálkozni, míg a saját társasházadban felakasztja magát az eladósodott, és nem tudnak jóllakni az emberek, és fogpótlást csináltatni, ami miatt károsodik a belső szerveik működése, amit nem fognak majd kezelni, mert elmentek az orvosok az országból, és 7 hónapos a várólista...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, ahogy mondod. Másik. Azt mondják "vérengző cionista kormány". Kérdezem én, melyik a vérengzőbb a kettő közül, az amelyik kiadja a parancsot, vagy azok akik véghezviszik mindazt(katonák)? És most itt mind egy, hogy izraeli, orosz, francia, kínai, amerikai, vagy éppenséggel magyar az aki fegyvert fog egy másik emberre. Ne legyünk már megint álságosak, mert a tények amellett tanúskodnak, hogy megint a kis buta emberek tehet erről az egészről. Jól mondta Kissinger papa:" “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”
      Bizony, mondom nektek,...az emberek nagyon szeretnek másokra mutogatni, másokat hibáztatni az éppen aktuális problémákért, miközben a saját felelősségünk már fel sem merül bennünk. Lássuk be, ez itt a legnagyobb baj és nem a "vérengző kormányok". Meg lehet nyugodni, a vezetők kezéhez nem tapad vér, ezzel szemben......... (a többit magatoktól is kitaláljátok).
      Na akkor erre varrjatok gombot :)

      Törlés
    2. ... ” Egyikük pedig, Kaifás, aki abban az esztendőben főpap volt, azt mondta nekik: „Ti nem tudtok semmit, s arra sem gondoltok, hogy jobb nektek, ha egy ember hal meg a népért, mint ha az egész nemzet elveszik!” Ezt pedig nem magától mondta, hanem, főpap lévén abban az esztendőben, megjövendölte, hogy Jézus meg fog halni a nemzetért, és nemcsak a nemzetért, hanem hogy az Isten szétszórt gyermekeit egybegyűjtse...(Jn11.45)
      Kaifás kimondta az igazságot, de részéről ez akkor is Isten gyilkosság maradt.
      Nincs új a nap alatt. A csoportérdekek vagy akár egy szent nép kollektív érdeke szerint, de akár bármelyik mai vallás érdeke szerint is, ez ma is így működik.

      Szer Elem! Én úgy tudom hogy az emberiség egy test és egy lélek. Az európai népek viszont kussolnak, mert az események távol vannak, nem őket érinti. És ez szerintem súlyos dögség.

      Törlés
    3. .... és vajon hogyan változott volna a világ és a zsidóság története, ha akkor történetesen nem kivégzik Jézust, hanem valójában elkezdik követni tanításait (azon nem gondolkodott el senki sem, hogy a nem-szemita, hanem szkíta-fajú Jézus (Jó-s-ua) miért ment pont a zsidókhoz tanítani, terjeszteni tanait, mikor ő is előre tudta, hogy ott veszély, akár a halál vár rá? Azért, mert ott volt az akkori világban a legnagyobb sötétség, mert az eredeti héberek 2 törzse teljesen letért az ő isteni útjukról és a földi uralmat akarták és akarják most is megvalósítani, a legnagyobb materialista sötétség közepette).

      Törlés
  10. Máté 24:21, 22

    VálaszTörlés
  11. Az egyik legértelemesebb/értékesebb hozzászólás, a " mit tehetek?" érzés megfogalmazása volt!
    Örülök, hogy vannak olyanok akik ezen a "frekvencián" képesek élni!

    / Az életem egyik legcsodálatosabb felismerése az volt, amikor a kvantum fizikával keztem ismerkedni! Pontosabban az a felismerés, hogy a szív 1000xer erösebb energiát képes sugározni mint az agy! Mindezt tér és idötöl függetlenül! Továbbá, hogy ez az "érzés-energia" képes hatni/átalakítani a körülöttünk levö világot! /

    Ismerös a " Ha, változást AKARSZ, a változás légy magad! " Ugye senkit nem kell meggyözni ennek igazságáról?

    Egy másik esszenciális bölcsesség : Ha, nem akarsz tenni, akkor keresel kifogást, ha AKARSZ, akkor találsz megoldást!

    ÁLDÁS minden Igaz-szívüre! Ámen

    VálaszTörlés
  12. Idézet egy levélből !

    Tisztelt XYZ !

    Mi van a világban ?

    Mi a helyzet ?

    Mi folyik itt itt ?

    Hogyha összegyúrnánk a rossz dolgokat, amik az elmúlt években, évtizedekben, évszázadokban, évezredekben történtek, és minden valós infót egy kupacba összepakolnánk, akkor rájönnénk hogy mi az ábra valójában.

    Ez nagyon kemény téma, de ez persze egy teljesen tudatlan ember szemszögéből nézve az !

    A igazság az, hogy a föld elfoglalását pályázták meg, eddig legalább 90%-os sikerrel.

    De ez mind szertefoszlik, az emberek felébredésén után.

    Minél hamarabb ébredünk, annál hamarabb jön igazság.

    Ez az oldal nagyon jó úton halad, csak a félelemre nem szabadna ennyire koncentrálni, mert ez az ő fegyverük, és ezzel nekik dolgozunk.

    Szerintem már tudod miről van szó, be is rakok két linket, amik hirtelen eszembe jutottak, némelyik nem mai, és időpont csuszások is előfordulhatnak.

    Köszönöm a figyelmedet.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-3.html#.U86akON_vkp

    http://hu.scribd.com/doc/24716485/Aryana-Havah-Inuaki-a-bennem-el%C5%91-reptilian-Egy-foldonkivuli-leny-vallomasai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nagy Sándor!

      A Föld már rég el van foglalva és az emberek már legalább 5500 éve rabszolgák saját bolygójukon, csak nem veszik észre. Ami a cél már régóta, egy 3. vh. által az NWO bevezetése.

      Erre lavíroznak most nagyon erősen, de nem fog összejönni, legalábbis a felemelkedésre érett emberek esetén biztos nem! Közel van már a vége ennek a komédiának és a szabadulásnak!

      Törlés
  13. Hamarosan le fogják tartóztatni idősebb Busht, Benjamin Netanjahut és más magas rangú nácionistát

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/hamarosan-le-fogjak-tartoztatni-idosebb.html#.U89ovuN_vko

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiszem, ha látom.

      Fulford és Wilcock sok szép dolgot mond, kár, hogy kevés valósult meg belőle. (Persze örülnék, ha ezek a letartóztatások és valódi elszámoltatások megtörténnének, de történjenek már!)

      Törlés
  14. Indiánmagyar ! Az első hozzászólásoddal tökéletesen egyet értek, persze pontos időpontokat nem tudunk mondani.

    A második megjegyzéseddel viszont azéért teljesen nem értek egyet, mivel azért bejöttek dolgok, elég sok, csak hát ugye függ minden, az emberek ébredésének szintjétől, és gyorsaságától, és ez alapján formálódik ki a mikor, és hogyan !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha csak rájuk hagyatkoznánk, hátradőlhetnénk nyugodtan, mert ők elvégzik az elszámoltatást (és a csoportjuk, meg Drake s bandája), de sajnos ez nem így van, viszont ezt a tévhitet továbbíthatják az ő írásaik.

      Törlés
  15. Igen, és itt a pont : (idézet az egyik linkből) "Phil már 1995-ben az Új Világrendről beszélt. A lényeg: Az NWO és az "idegenek" inváziója egy és ugyanaz!"

    VálaszTörlés

  16. Rónay György:
    Fiamhoz

    Fiam, aki a világ küszöbén állsz, legyen ez a vers neked útravalóm.

    Apád szól vele hozzád, élete tanúságával. A kusza valón
    tisztán akart átmenni ő is, derékon fölül legalább.
    De itt az ember vagy beledöglik a sárba, vagy eladja magát.

    Mi vár rád? Nem tudom. De döntened kell jó korán: mi kell,
    konc-e, vagy tisztesség. Ha könnyű élet, karrier —
    ennek leckéje egyszerű: a szádon mindig más legyen, mint a szívedben,
    aljasságodban légy rettenthetetlen,
    ne nézd, kivel szövetkezel, de kötésed ne tartsd meg soha senkivel,
    s így meglesz mindened, amit kívánsz: pénz, hatalom, siker.

    De ha mégis a szép és az igaz lenne számodra fontosabb,
    vagy netán szót emelsz a jóért, jövődtől nem várhatsz sokat:
    szavad úgy pereg el, mint a falra hányt borsó,
    vagyonod két láb föld lesz, hajlékod deszkakoporsó,
    kölykeid éhen bőgnek, asszonyod rongya lobog a szélben
    s emléked kihívás lesz, neved viselni szégyen.

    Így válassz idején, és úgy készülj jövődre, ahogy választottál.
    Többet nem mondhatok. Kedvem is, papírom is elfogyott már.

    Utóirat

    Fiam, aki a világ küszöbén állsz, a munkák és a harcok
    szünetein magam elé képzelem néha tiszta arcod,
    és eltűnődöm sorsodon, mely sorsom folytatása is,
    és jóvátétel lesz talán azért, ami bennem csonka volt és hamis.

    Szavam zenét kívánt, s nem lett, csak dadogás:
    de hősi lesz és nagyszerű, ha majd folytatja más;
    s bár buktatók közt botladoztam és útvesztőkben tévelyegtem:
    utam hiába mégse volt, ha más majd célhoz ér helyettem.
    Tehetetlenül éltem, meddőn, lázongva és mogorván.
    Füstölve égtem el. Helyettem is légy fényes tűz majd korod ormán.

    VálaszTörlés
  17. Részlet a másik link beszélgetéséből : "A: Azt mondtad, hogy ma a Földről akarsz beszélni.D: Igen. Azt szerettem volna elmondani, hogy mindaz, ami megtörtént az Inuán, a gyarmatosításra gondolok, az megtörtént a Földön is."

    Ebben a linkben pedig olvasható, hogy vannak páran, a Jó és a rossz oldalon is.

    MICHAEL SALLA PHD. JELENTÉS A FÖLDÖNKÍVÜLI FAJOK TEVÉKENYSÉGÉRŐL ÉS INDÍTTATÁSAIRÓL

    http://www.slideshare.net/exopolitika/michael-salla-ph-d-fldnkvliek-motivcii

    VálaszTörlés
  18. Az óvodából nem lehet egyetemet csinálni, Laci.
    Neked kell felülemelkedjél ezen, és továbblépned ha már kinőtted.
    Az óvoda marad a helyén, és folyik tovább a játék, azoknak, akik... nos, ovisok - a gondjukat viselő óvónők között, akik azért vannak itt, hogy odacsapjanak, ha nagyon eldurvul a helyzet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamikor a Föld nem óvoda volt. És most sem csak személyek emelkednek fel, hanem a Föld is.

      Törlés
    2. Ha ez így van, akkor meg lehet, hogy pont a felemelkedéshez kell ez a katarzis szerű forrongás, vagy ahogy írtad korábban "kisülések".
      Ki tudja?
      Ellenpólusok találkozásánál mindig vihar van, de lehet pont ez kell a kiegyenlítődéshez, vagy valamilyen bolygószintű transzformációhoz, ami minden vele (rajta) együtt élőt érint kvantumszinten.
      Vagy az is lehet, hogy a Bibliai végidei szét(h)választás miatt van ez az egyre fokozódó provokácio(n), hogy most, korszakváltáskor már mindenkinek állást kell foglalni. :)

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés