2014. július 15., kedd

Népirtás Kelet-Ukrajnában - The Truthseeker igazságfeltáró műsora magyarul



Humanitárius katasztrófa. Kelet-Ukrajnában már nyíltan etnikai tisztogatás történik az amerikai kormány támogatásával. A túlélők éheznek, gabonatábláikat felégetik. 

A menekülési utakat elvágták, nincs élelmiszer, gyógyszerellátás. Férfiakat darabolnak fel, nőket erőszakolnak meg. Az oligarcha Porosenko félállatnak nevezi őket, akiket irtani kell, osztályozó táborokat állítanak fel, ahogy Hitler tette, 'életterüket' a kijevi katonáknak szánják. Nyári táborokban gyerekek kántálják: 'akasszuk fel az oroszul beszélőket a fákra".

Népirtás Kelet-Ukrajnában -The Truthseeker from Éva Sebestyén on Vimeo.

24 megjegyzés:

  1. A náci/cionista maffia védekező állásba kényszerül, a vizsgálatok célja Bush és Netanjahu
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/a-nacicionista-maffia-vedekezo-allasba.html#.U8VZ8ZR_vko

    VálaszTörlés
  2. Mit lehet tenni?Annyira szeretnék segíteni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Én is szeretnék segíteni...vki?

      Törlés
    3. Nézd, azt még csak megfejtjük, hogy a "vki?" az "valaki?", de 25 év felett ebből még senki nem érti, hogy mit is szeretnél. Légy szíves, kerek egész mondatban áruld el, hogy mi a kérdés! Köszi.

      Törlés
  3. A videót jelenleg ukrán kommentelők támadják angolul. Többek között olyan szöveggel, hogy az oroszok állatok, az agyuk genetikailag hibás, és minden oroszt végleg ki kell irtani. Ezek szerint igaz a videó tartalma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Levették a videót. Légy szíves, tedd közzé a magyar fordítást itt és/vagy egy videóban! Köszi.

      Törlés
    2. Az RT szerzői jogi követelése egy tízperces hírműsor miatt? Kétleném.
      A YouTube találta ki, hogy levehesse, mondjuk az ukránok követelésére.

      Törlés
  4. Posta Imrénél megvan:
    http://www.postaimre.net/video/Nepirtas_Kelet-Ukrajnaban-The_Truthseeker.avi

    De nagyon örülnék, ha a feliratok is minden videóhoz önmagukban letölthetők lennének. A mobilnet nem enged ilyen sok filmet letölteni, és egyáltalán nem is érdekesek a képek, untig elég nekem a szöveg, sokkal jobban értem, ha át tudom tekinteni magam előtt az egész szöveget.

    VálaszTörlés
  5. Az RT eredeti videójával együtt levették a videómat, egyúttal "súlyos jogsértést" követtem el. Az RT-től írásos engedélyem volt a feltöltésre, ezért egyelőre fellebbeztem, legalább a csatornámat ne érje kár.
    De azért feltöltöttem a videót a vimeóra:
    https://vimeo.com/100872409

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buddha, légy szíves cseréld le a vimeósra a linket.

      Törlés
  6. Sziasztok
    Egy kis érdekesség .
    http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_07_17/274769924/

    VálaszTörlés
  7. Mizu? Senkit nem izgat, hogy mi történik? Nyakunkon a harmadik...

    VálaszTörlés
  8. Hírek 2014 - Összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/hirek-2014-osszeeskuvesek-termeszeti.html#.U8l6dZR_vko

    VálaszTörlés
  9. Az ukrán védelmi minisztérium elrendelte, hogy a hadsereg készüljön fel statárium bevezetésére. A kormány nemsokára hivatalosan is bejelenti a hadiállapotot, a polgári hatóságok feladatait megnövekedett jogkörrel a katonai parancsnokságok látják el.

    Mostanra folyamatban van a katonai biztosok és a regionális struktúrák értesítése. Nyezsin régióban a helyi adminisztráció már bejelentette, hogy parancsot kaptak a védelmi minisztériumtól az önkéntesek mozgósítására a következő napokban - a rendelet július 25-ét nevezte meg a mozgósítás határidejének.

    Hídfő.net | Ukrán statárium

    A minisztérium rendelete szerint minden régiónak létre kell hoznia egy 300 főt számláló különleges zászlóaljat, ezen felül elrendelték a teljes hadra fogható lakosság azonnali értesítését és megkezdik a sorozást. A minisztérium a törvényben rögzített 55 évről 60-ra emelte a hadkötelesség korhatárát, amit a statárium kihirdetésével egy időben fognak bejelenteni.

    A kijevi junta emellett minden helyi nagyvállalat alkalmazottainak listáját bekérte, a vállalatoknak teljes listát kell beadniuk a hadköteles korúakról és a munkakörökről.

    A statárium második szakaszában, a hírek szerint még nyár végén összevonják a teljes sorozott állományt és minden haditechnikát mozgósítanak a keleti frontra. Ehhez a helyi nagyvállalatok minden logisztikai lehetőségét a háború szolgálatába állítják. A statárium harmadik szakaszában pedig már éles bevetésre kerül sor, amiről a kijevi junta védelmi minisztériuma nemsokára tájékoztatást fog kiadni.

    Ukrajnában valami olyan van készülőben, amiért a védelmi miniszter nem meri vállalni a felelősséget. Tudniillik, a statárium elrendelése előtt kinevezett védelmi miniszter nem írta alá a vonatkozó dokumentumokat és az eskü szövegét, - az országgyűlésben lezajlott szavazást követően az újságírók megörökítették a pillanatot, amint a védelmi miniszter tolla hozzá sem ér a papírhoz, miközben aláírást tettet.

    Az ukrán alkotmány szerint az országnak emiatt a mai napig nincs védelmi minisztere, mert a védelmi miniszter ha kinevezése napján nem írja alá a vonatkozó dokumentumokat, az automatikusan a lemondását jelenti. Valójában senki nem tudja, ki irányítja jelenleg az ukrán védelmi minisztériumot. Washington már saját embereivel készít elő újabb mészárszéket a harcképes - vagyis a nyugati érdek számára veszélyes - ukrán lakosság számára, és amire készülnek, azt már a funkcionáriusok sem merik a nevükkel ellátni.

    Ukrajna számára most nyílik meg az Európai Unió kapuja. Az illegitim kormány fegyver, lőszer, ellátmány nélkül a frontra küldi az életerős férfilakosságot, hogy megfossza az ukrán népet az ellenállás és lázadás lehetőségétől. Utána jönnek a nyugati bankok, a multinacionális cégek, a megszorító intézkedések, de addigra már senki nem lesz képes fegyvert fogni, a felkelés lehetőségei minimálisak.

    http://www.hidfo.net/2014/07/21/katonai-kozigazgatas-ukrajnaban

    VálaszTörlés
  10. Nem is tudom mi a rémisztőbb/ ijesztőbb
    - az hogy itt a szomszédban harcok folynak és hogy ezeket a harcokat a nyugat szövetségesek főleg USA nyomására ki akarják terjeszteni ilyen olyan hamis ürüggyel (akik követik az eseményeket ill. ezt és hasonló blogokat tudják miről besz.) és ki tudja mi lesz ebből …,
    - vagy az hogy közmédia teljesen máshogy állítja be az helyzetet a lakosság jelentős része totál nem látja át a helyzetet, csak azt hogy vannak a „rossz” gonosz emberek , oroszbarát „szakadárok” (mindig feldühít ha ezt hallom) akik már megint a rossz gonosz oroszokkal szövetkeznek, és a nyugatnak meg kell védenie a „demokráciát” stb. stb. ráadásul mi meg a NATO bábcsoporthoz is tartozunk jajajaj ….
    remélem nem a nyugati civilizáció hanyatlásának utolsó napjai kezdődnek most, vagy ha igen ne globális háborúval és vérrontással.

    VálaszTörlés
  11. Valószínűleg az igazságot sose tudjuk meg.
    Egyelőre csak annyit tudunk biztosan hogy egy gép lezuhant …
    a fenti linken említett tény, azaz hogy elhangzott az AN26 os lelövése orosz részről, lehet ugyanannak az összehangolt akciónak a része, azaz fals információ szivárogtatása … mit persze be is nyeltek csúnyán az oroszok.
    De az is biztos hogy ez az incidens mármint a gép lezuhanása „milicista cselekmény” következtében, egyedül az Ukrán bábkormánynak ill az őket irányító/pénzelő nyugati érdekeltségnek kedvez.

    VálaszTörlés
  12. Az oroszbarát lázadók egyik vezetője szerint az MH17-es járaton sok holttest nem volt "friss"

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/az-oroszbarat-lazadok-vezetoje-szerint.html#.U81Q-uN_vko

    VálaszTörlés
  13. A maláj utasszállító katasztrófája sok szempontból gyanús

    http://rejtelyekszigete.com/hatterhatalom-uj-vilagrend/a-malaj-utasszallito-katasztrofaja-sok-szempontbol-gyanus/

    VálaszTörlés
  14. Szerintem az a megszállási emlékmű a Szabadság-téren is egy globális mágiahálózat fontos pontja, ami kell a háború kirobbantásához. Hogy lehetne semlegesíteni? Az a tükör nem semmi 5let.:) De nem elég.
    Aki tud szimbólumot elemezni, itt a terep rá!

    VálaszTörlés
  15. FRISS HÌR!!!
    http://www.hidfo.net/2014/07/21/dnk-nato-felsegjelzes-katonak-angolul-beszeltek

    VálaszTörlés
  16. Hozzászólás az egyik oldalról :

    Kerion2014. július 17. 22:45

    1956 október 23.- az elnyomatással jól előkészített un. "56-os" /=11/ forradalom kiprovokálása a rádiónál "kapható" fegyverekkel.
    1956 október 29 /=11/ - az izraeli csapatok "titkos" amerikai, angol és francia "felkérésre" megindulnak Egyiptom ellen.
    Tehát az előzőleg - éppen 6 napja - kirobbantott budapesti eseményekkel álcázták a Nasszerék által még nyáron államosított Szuez-i/Zeusz-i "csatorna" elfoglalását. A 11 = a magasabb szintű újbóli ELEVEN-ségre jutás száma. 11 : 11 = csillagkapu.
    2014 július 17 - délután Ukrajnában lezuhan egy maláj Boeing 777-es - már a 2. az idén. A "kiválasztott valakik" - például valutaspekuláns tőzsdecápák - nagyon haragszanak Malaysia-ra és persze a 17-esre /=a szíriuszi-orioni "halászat"száma/ és a 777-esre /=a Sárkány-Pásztor, a földi gonosz/ságo/t megfékező táltos-avatár/Kalki, Jézus, Quetzalcoatl stb. száma.
    2014 július 17 - este Izrael elrendeli a gázai offenzívát - miután az ukrajnai 295 ártatlan áldozattal a médiában már elterelődött a figyelem a Közel-Keletről.
    A gonosz módszerek tehát 58 év után sem változtak semmit- véres figyelem-elterelés után jól előkészített véres bosszú illetve ál-bosszú. Teljesen egyértelmű hogy kiknek is az érdekei szerint zajlanak az események - hogy kik is a véres "megjelenítők" - s hogy mit is akarnak ezzel prolongálni.

    VálaszTörlés