2014. július 6., vasárnap

Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként ?


Talán a végső terv része... Az iszlám és a zsidó-keresztény világ összecsapásának előkészítése, ahogy már leírták 1871-ben.... Eddig a három világháborúból kettő a terv szerint valósult meg...... Mintha borotvaélesen kezdenének kirajzolódni a harmadik "napirendi PONT" keretei és feltételei.... Mindenki figyelmébe, aki nem tud róla ! Érdekes lehet: 


"A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.
1871. augusztus 15-én Pike azt írta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására."
Akik ezt a blogot olvassák, mindannyian tudják, mi is lesz ez.................

Bár sokan jelentéktelennek és helyi problémának látják ezt, pedig nem az. A megfélemlítés a fanatizmus hatására ezrek állnak át erre az iszlám útra, mely sokak hitrendszerébe tökéletesen illeszkedik. Majd a túlvilágon biztos elnyerik a megdicsőülést.....
És nem elhanyagolható szempont, hogy dollár-százmilliók állnak hirtelen mögöttük......

Arról nem is beszélve, hogy a mély és ősi ellentét és gyűlölködés végére is pontot tesz, mely szunniták és siíták között feszül.

Azért ne felejtsük el, hogy az ISIS / ISIL szunniták nem csak kis helyi terroristákból állnak. Vezetőjük Abu Bakr al-Baghdadi biztos, hogy komoly kapcsolatokat ápol Szaud-Arábia vagy Quatar háttérben lévő irányítóival, sőt akár Izraellel is.........És mielőtt beleesnénk az 'Osama Bin Laden-féle' csapdába, érdemes kritikusan gondolkodni a nekünk bedobott nevek és bűnbakok valóságtartalmán is....... Ahogy Osama sem volt a 9/11 féle merényletek mögött, mi a garancia, hogy most egy szakállas fickó valójában az, akinek a globalista média beállítja (?)......

És mi van ha ezeknek az erőknek sikerül megszólítaniuk a nyugati világban több millió iszlám bevándorló között élő... (ha csak 1-2 %-ban is jelen lévő fanatikusokat ), akkor itt nem csak Csecsenföldtől, Albánián és Bosznián át Észak-Afrikáig, hanem Franciaországtól Londonon át New Yorkig is elindulhat egy hasonló JIHAD vagy leszámolás-hadjárat......
Netán egy jól kidolgozott merénylet célzottan "piszkos radioaktív bombákkal" vagy biológiai fegyverrel. Ezt emlegeti nagyon az amerikai vezetés is..... Erre majd lehet ám 'lépni'..... (SBG Buddha bevezetője - VilagHelyzete.com)


Az ISIS és a III.Világháború - David Icke gondolatai és elemzése a helyzetről


Amikor kiderül, hogy azok a felfedezések, melyeket ma a repülés, elektronikai ipar a polgári területeken újdonságként alkalmaznak, már a múlt század hatvanas-hetvenes éveiben az USA katonai rendszereiben használatban voltak, akkor miként feltételezzük, hogy a politika terén nem ilyen, előre kiszámított léptekkel történik a tervezés és megvalósítás. 

A Közel-Kelet ideális terület a kavarásra, csak azt a szempontot kell figyelembe venni, hogy Izrael biztonsága ne sérüljön. Ugyanakkor Izraelt állandó veszély kell, hogy fenyegesse, mert ez hoz számára dollár milliárdokat az amerikai költségvetésből. Ugyanakkor USA-nak is szüksége van egy globális ellenségképre, melyre ráfűzheti a pénzvilág érdekeit és hadiiparát. A Szovjetunió felbomlásával az addigi ellenségkép megszűnt. Egy újra volt szükség, ami nem olyan kellemetlen, kiszámíthatatlan, mint a Szovjetunió volt. 

Egy megtervezett ellenség kell, melyet saját műhelyekben hoznak létre…Így került az asztalra a radikális iszlám, melyet azóta is vadítanak, durvítanak és hogy, hogy nem, teret hódit, megy, tarol, fejeket vág le és kalifátust épít. Mindezt úgy teszi, hogy eközben alapvetően szembefordul a klasszikus iszlám tanaival, devalválva az eredeti hitet. Na, persze ettől kezdve ez a radikális mondja meg a tutit és kiírtja a mérsékelt muszlimok tömegét. Sok légy egy csapásra!

Kapcsolódó cikk: 


A 2001-ben bekövetkezett a WTC elleni terrortámadás, ami lehetőséget adott Afganisztán és Irak elleni háborúra. Ezekben az országokban a „demokráciának” sohasem voltak történelmi hagyományai. A középkori véreskezű, drakóni uralkodók, mint Al-Hadzsadsz bin Juszuf álltak történelmi példaként e népek fölött, akiknek a mai kori egyik megtestesítője Szaddam Husszein volt. Az ő elmozdításával megszűnt a rend. 

Lehet vitatkozni, hogy zsarnok volt-e Szaddam, vagy nem, de egy biztos, Irakban biztonság és rend volt. Hiába a számtalan felekezeti és etnikai hovatartozás, nem jelenhetett meg a felszínen ezek belső ellentéte, egymás feletti dominanciája. Afganisztánban megerősödtek a CIA által kiképzett vérgőzös mudzsahidok (vagy mudzsaheddinek) , akik a szovjet csapatok kiűzése után maguk is ezer frakcióra szakadtak a hatalomért versengve. Teljesen mindegy, hogy ezek a vadállatok szerették-e Amerikát, vagy sem (mert sokszor ezen a szinten vetődik fel a kérdés), a lényeg, hogy katyvaszt kavarnak, destabilizálnak. Ráadásul Szaddam elmozdításával ők is beleszólnak a poszt-szaddami rezsim hatalmi egyensúlyába. 

A radikalizáció és ezzel destabilizáció hirtelenséggel felüti fejét Szomáliában, Kenyában, Nigerben, Nigériában, Szudánban, Maliban, Algériában és egész észak Afrikában. 
Hát nem érdekes? Mibe kerülhetett az adófizetőknek ezt a logisztikát megfinanszírozni? Mert ugye nem gondolják, hogy léteznek ma gazdag arab sejkek, akik ezt pénzelték? Ma minden gazdag arab sejknek olyan bankban van a pénze, ami teljes kontroll alatt áll és nem teszi lehetővé, hogy ellenőrizetlenül költsön. Van azonban két kis királyság-emírség. Szaúd Arábia és Katar. Ők USA helyi helytartói, Amit ők finanszírozhatnak az olyan, mintha az USA tette volna. Az ő pénzeik mérnöki szivárogtatásával lehetett éleszteni arab tavaszt, szíriai felkelést, iraki egyensúly eltolódást, török belső viszályt, stb. A szíriai kormányellenes lázadás polgári kezdeményezés bázisán állt. Ez tolódott el a pénzcsapok manipulálásával az iszlamista pitbullok irányába. Az eredmény: általános fenyegetettség… Bombajó üzlet.



Mi a mai helyzet? A pitbullok legpitbullabbika, az Al-Kaida mai vezetője, Iyman Al-Zuwahiri által is bevállalhatatlannak tartott Abu-Bakr Al-Baghdadi művésznevű, egyébként Ibrahim Awwad Ibrahim Ali al-Badri al-Samarrai néven világot látott muszlim hadúr kikiáltotta az Iraki és Levantei Kalifátust. A kalifátus intézménye egyébként 1924-ben szűnt meg II. Abdel-Hamid török szultán hatalomvesztésével Ata Türk ellenében. 

Mit hirdet Al-Baghdadi? Azt, hogy kiterjeszti hatalmát az iraki és levantei területekre, tehát Jordániára, Szíriára. Törökország egy részére és Izraelre is… Aztán továbbgondolkodnak fél Afrikán és Európán is, de az csupán középtávú terv. Ugyan hol vannak a tervezőasztalok? A felsorolt országok mindegyike fenyegetettségben van, újabb fegyverkezési hullám fog megindulni. Az izraeli ajánlat ma megszületet a kurdok politikai elismerésére és nyílván bevonásukra a konfliktus általuk (is) véghezvitt lokalizálására. 

A szélsőséges iszlám kalifátus milyen belső ellenséggel számol le? Szaddam szunnita volt, de sohasem tekintette a vallást állami eszmét megalapozó tényezőnek. Viszont alatta a síiták is veszteg voltak. Ma azonban Nur Al-Maliki síita elnök irányítása alatt megbomlott a síita-szunnita egyensúly. Maliki és regnálása olaj a tűzre a szélsőséges szunniták szemében. Az Amerikai „felszabadítást” követően, ellenőrizetlenül folyt az olaj minden nem hivatalos irányba is, így a CIA mellett dollár milliárdokat raboltak a helyi fegyveres csoportok is. Köztük Al-Bagdadi lophatott legügyesebben, mert ma 2 milliárd dollárra teszik az általa felügyelt vagyont. Ez arra elég, hogy a Dzabhat Al-Nuszra és a többi Szíriában félelmetes nevet szerzett terrorszervezeteket maga alá gyűrje, de arra nem, hogy hosszú távon nagyhatalom maradhasson. Ő is mérnökien arra a méretre lett nyújtva, ami állandó félelmet tud kelteni a világon. 

A szomszédos Irán akarva-akaratlanul újfent belekerült egy katonai válsággóc kellős közepébe. Ha akarom, úgy nézem, hogy meg kell védenie a síita pozíciókat, iraki szent helyeiket, stb. és iszlámon belüli válság generálódik, de ha akarom úgy is nézhetem, hogy a szunnita kalifátus megjelenése Iránt az Izraeli és amerikai érdekek mellé sorolja. Akár így, akár úgy, Irán is költekezni kényszerül, miközben leamortizálja arzenálját.

És mi van a szíriai elnök ellen meghirdetett felkeléssel? Bashar Al-Aszad az egyetlen olyan szekuláris arab vezető a térségben, aki egyedül maradt az iszlamisták elleni küzdelemben. Az egyetlen hibája az Izrael és Amerika ellenessége volt. Igaz, ő sem volt maradéktalanul népszerű a lakosság körében, de irányítása alatt rend volt…Ez nagy baj a pénzvilág szemében, hiszen a rend ma nem fenntartható állapot, ugyanis nem hoz pénzt…

Akkor összegezzük: 
Amerikai (Szaúdi és Katari) tőkével és logisztikával olyan szélsőséges, iszlámnak mondott szervezetek jöttek létre, amelyek ma a Közel-Keleten és a világ válság-övezeteiben portyáznak. Fellépésük miatt Amerika Irán segítségét kéri, Izrael pedig a kurdokét. Mivel Irán Szíria szövetségese, akkor most elgondolkodtató, hogy hol áll Szíria megítélése? Ha pedig Irán felélesztése USA támogatással napirendre kerül, ez hatalmas riadalmat fog kelteni az Arab Öböl pénzes országaiban, ahol Irán ősellenségnek számít. Ez a buli számolatlanul fogja a milliárdokat hozni a világ megmentőjének…

Ezzel párhuzamosan, pedig megindult a szakállas hordák lassú beszivárgása Európába. Középtávú terv?

Sercegnek a computerek a stratégiai elemzők már a húsz év utáni időszakot állítják elő talán… Mi lesz az? Válságok, gócok, ellenségképek valahol…( Forrás: Mihalffy.blog )

Friss események: 

<<<< A kikiáltott iszlám államban az ISIS elkezdte a nekik nem tetsző szent helyek, mecsetek és minaretek lerombolását Moszul környékén és Niniveh tartományban és folytatni fogja a többi általa bekebelezett területen is....


Videó: 
"Spanyolország az atyáink földje és hamarosan Allah akaratából, ha Ő is így akarja, fel fogjuk szabadítani !  Az egész világnak üzenem: Az iszlám kalifátus alatt élünk és ha kell, meghalunk, amíg fel nem szabadítjuk az elfoglalt területeket Jakartától Andalúziáig !"

47 megjegyzés:

  1. Huh.
    Majd holnap félek 8.00-8.15 között egy kicsit, mert most nem érek rá.
    Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam volna csatlakozni, de átaludtam az időpontot.

      Törlés
  2. Hogy megértsük mi folyik !

    http://hu.scribd.com/doc/24716485/Aryana-Havah-Inuaki-a-bennem-el%C5%91-reptilian-Egy-foldonkivuli-leny-vallomasai

    VálaszTörlés
  3. Sevaster munkássága és az együttműködésetek Laci páratlanul értékes.
    Megdöbbentő, hogy mennyire leplezetlenül színpadiasak ezek a "világterror"-események.

    Miközben az elszakadt civilizáció már járt a Naprendszer más bolygóin és évezredekkel fejlettebb technológiákat használ, itt még mindig a jó öreg ókori mechanizmusok működnek, a nemzetközi jogot igény szerint felfüggesztve.

    A bolygó kivégzése Fukushimával megkezdődött (HAARP-pal megoldható lenne, csakúgy mint a sivatagosodások és minden egyéb időjárási anomáliák, lásd Alfred Webre blogját), miközben más szinteken egyre inkább látványosabb az együttműködés és a csapatmunka szükségessége.

    A világ gazdasági életében irdatlan be nem fektetett tőke keresi helyét, miközben szintén irdatlan fejlődési potenciál, új piacok és új lehetőségek vannak.

    Szűk sötét erőket tudatosan is szolgáló csoportok ultrahatékony hálózata, akik ezek birtokában és uralásában vannak azonban nemföldi erőket szolgálnak.

    És közben ott vannak a minket leszármazottaiknak tekintő civilizációk, akik ahogy mi sem a gyermekünket, nem akarnak veszni hagyni minket.

    A Fényt (=Végtelen Tudatosságot) szolgáló erők erősebbek és darabra és minőségre, hatalomra és erőre is többen vannak. De még nem jött el az idő.

    Ami pedig a mi ébredésünk és egymás felé való ébresztésünk függvénye, amiből mind kivehetjük a sorsunkat.

    De vajon miért engedünk a kételynek és a hitetlenségnek?

    VálaszTörlés
  4. Ajánlom Putin üzenetét, igaz Ukrajnával kapcsolatban, de mondanivalóját tekintve nagyjából ez Nem jelent különbséget: http://eng.kremlin.ru/news/22586

    VálaszTörlés
  5. Az előző elveszett, remélem nem most írom ki másodszorra!

    "Off-topic:

    https://www.youtube.com/watch?v=5IJeemTQ7Vk

    Bár nem vág ide közvetlenül, de gondoltam sokakat érdekelhet. Pláne, hogy a terrorizmusnál sokkal testközelibb nyomorgató mechanizmust tárgyal. Igaz ha szírek lennénk, akkor a cikk témája érdekesebb lenne. De nem azok vagyunk... :) Jó "szórakozást" mindenkinek!

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Laci! Jól látom, hogy most az átlagosnál több, nagy horderejű dolog történik egyszerre?
    - izraeli-palesztin háború előszele
    - Ukrajna
    - német kémbotrány
    - haarpot lekapcsolják
    - IMF currency reset
    - Irak, ISIS ISIL
    - első világégés évforduló (ezek szeretik az ilyen dátumokat)
    - petrodollár bukás előjelei
    - Amerikában meg furcsa a csend
    - megasatöbbi


    Készül valami?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jól látod, bár több globális horderejű változás zajlik egyszerre és ti jól tudjátok, hogy ez nem most kezdődött és kézenfekvő jelei ellenére sokak számára nem is láthatóak. Mindez meg is teremti a lehetőségét, hogy akadály nélkül vihetik szinte végig. A világ jelentős fele ugyanis a létfenntartásért küzd, a másik fele munkája után a TV-ben a sorozatokat és meccseket várja csak. Az a szűk ultramilliárdos réteg, akiket kitermelt ez az elavult berendezkedés a Földön (hangsúlyozom, hogy nem ők irányítják magát a rendszert), őket nem érdeklik a problémák hosszú távon:

      Elég könnyű terep ez az Irányítók számára !

      Reagálva pár dologra, amit felsoroltál:
      - Az izraeli-palesztin háború vagy nevezhetjük III. Intifádának is elkerülhetetlenül meg fog történni, mert a zsidó államnak egyszer s mindenkorra meg kell szabadulnia a területén "még életben lévő" palesztinoktól ahhoz, hogy még a kérdés se merülhessen fel, hogy jogosultak lennének bármilyen független állam létrehozására Izrael területén belül. A Templom Hegyen a végső idők Salamon temploma már csak a megépítésre vár a kész tervekkel együtt.
      Izrael számára mostanában olyan kiskapu fog megnyílni, amit hatalmas erővel kell kiaknáznia. Ezt úgy nevezik, hogy politechnológia - ami nem is csak politika és nem is csak technikai kérdés jövője szempontjából, hanem ahhoz hasonló stratégiai lépés, amit "normál békeidőben" csak egy megfelelő pillanatban lehet megtenni - pl. ahogy Putyin a Krím -félszigetet csatolta (csatlakoztatta) Oroszországhoz. Ezt abban a helyzetben és kizárólag akkor tehette meg. Ma már nem lehetne megtenni.....
      Az ISIS/ISIL térnyerése és háttértámogatása (ne legyenek kétségeink, hogy nem a semmiből jöttek ezek létre és jelentenek most ekkora fenyegetést az egész világra) .... ez még csak a kezdet. Jóval nagyobb hulláma lesz még ennek és hamarosan szándékosan kezelhetetlen lesz a helyzet.....

      Amikor megtörténik Nyugat-Európában vagy az USA-ban az első ilyen nagy ISIS-ISIL terrortámadás, az lesz a fordulópont a történetben - újra csak...

      Mindez fenyegeti és fogja is Izraelt, hiszen lassan körbeveszik az egész államot a fanatikus fegyveresek. Ne legyenek Illúzióink, hogy hamarosan szeretnének bosszút állni azon a fekélyen, amit ők zsidó államnak hívnak..........

      A gazdasági összeomlás gyakorlatilag - ahogy a világháborúk előtt is történt - az elkerülhetetlen és gyakorlatilag már most is benne vagyunk, csak a gombot addig nem nyomják meg, amíg a sakktábla más bábui nem kerülnek olyan pozícióba, hogy elindítható a folyamat.

      Amerikában is csak látszólag van csend, ha megnézel jó pár "Patriot" oldalnak számító site-ot vagy beszámolót, teljesen kézenfekvő, hogy a rendvédelmi erők belső hadsereggé átalakítása és brutális technikai felszerelése nem a harlemi drogcsempészek és floridai bandák ellen irányulnak majd......

      Nagyon durva így látni a mozaikokat folyamatukban és tudatosítani magunkban, hogy mindegy mit tesz a kis ember, olyan szinten kiszolgáltatott a folyamatoknak és tehetetlen, ha egyszer akár csak apró szinten is elszabadul a pokol. Elég csak Ukrajnát megnézni, vagy Izraelt: ha menned kell, mész vagy visznek....vagy elmenekülsz az országból -amíg tudsz... Az ember embernek 2 nap alatt farkasa lesz és ha nem akarod, hogy Ő vágja el a torkodat......olyan könnyen lövöd szitává a szomszéd faluban élő embert - azelőtt munkást vagy földművelőt, vagy határőrt - hogy az félelmetes.....

      Az ukrajnai videók számomra mind ezt bizonyították... A történelem és maga az emberiség sajnos semmit nem változik. Szerencsére vannak teljesen másként gondolkodó és biztató fejlődést mutató emberek, de amikor a családod vagy az utolsó élelmiszer-tartalék a tét, akkor mindig előkerül az ösztön.....(SBG Buddha voltam..... persze ezt lehet csak én így látom így, de azért leírtam)

      Törlés
  8. Már vegyi fegyverük is van...
    http://www.hidfo.net/2014/07/09/elfoglalt-az-isis-egy-vegyifegyver-raktarat

    VálaszTörlés
  9. https://www.google.hu/search?q=qatar+football+world+cup&rlz=1C1CHFX_enHU524HU524&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=B669U_2fN-vG7AbW7YCACg&ved=0CFMQsAQ&biw=1350&bih=639 (2022-es Foci VB)
    Ennyi pénzt meg energiát belefektetni 2022-ig és eközben 3.-ik világháborúskodni abban a térségben is? Csak jelzem, mert a térségben jártam nem rég, Katar jelenleg az építkezések fellegvára, méghozzá globális viszonylatban. Valóban ilyen rosszul informáltak lennének?
    Nincs erre más magyarázat, mint hogy tényleg elfelejtettek erről a 3.VH-rol szólni Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani Sejknek. Van ilyen? Van a www.vilaghelyzete.blogspot.hu-n :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A közel-keleten vannak a legszélsőségesebb viszonyok - egyik oldalon nyomorgó, bosszúszomjas tömegek, másik oldalon irdatlan pénzösszegekkel rendelkező sejkek, olajmágnások. Mindenki ismeri valamennyire a kínai filozófiát - pl. a jangi hatószellemiségek túlzott uralma a jin rovására robbanáshoz vezet, hogy az egyensúly helyre tudjon állni. Egy ilyen súlyos egyensúlyhiány természetszerűleg vonzza a katasztrófális megoldásokat. Itt Európában talán nem érzékeljük, de a béke ilyen helyzetben nagyon törékeny. Hogy a nyugat még lapátol is erre is a feszültségre, az mindent elárul a hátsó szándékáról.

      Törlés
    2. Hi,

      gondolom tudod, hogy ez eddig minden háborúra igaz volt kedves Redneck. Sőt a nyilvánvalóan bekövetkező gazdasági összeomlás ellenére (1 nap vagy 5 év - ilyen esetekben nem sok különbséget jelent) nyugaton is fejlesztenek, beruháznak, terjeszkednek a multik töretlenül. A magyarázat szerintem abban rejlik, hogy akiknek egy-egy ilyen beruházás sikertelensége fáj, azok csak második vanlbéli NWO katonák. Nekik nem érdekes mekkora a kár. Sőt még jobb is, mert így hiteleznek az első építésre; aztán majd hiteleznek az újjáépítésre is. Lévén, hogy nekik rendelkezésre áll a kifogyhatatlan kapacitású pénznyomda - az az érdekük, hogy a világ minnél rosszabbul gazdálkodjon. Hiszen akkor több vesztesége, több hitelt lesz kénytelen fölvenni. Ha a végén csődbe megy nem baj. Aki közrejátszott a vezetőségből, jól jár. Aki külsősként hitelezett, jól jár. Aki dolgozott a projektért, meg adóbevételekre számított, meg munkahelyre, stb. az meg rosszul jár. :D Same old, same old...

      Ismeretes dolog, hogy a háborúkban is jövedelmező dolog mindkét oldal pénzelése. Pedig hát a fapados logika az mondatja az egyszerű halandóval, hogy ha egy pénzember beszáll egy háborúba, akkor csak a neki kedves oldal támogatása áll érdekében... de a valóság erre rácáfol.

      Egy szó mint száz - szerintem ez az eset is erre a kaptafára húzandó.

      Törlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Nem szeretnénk világháborút !

    Nem akarunk világháborút !

    Nem lesz világháború !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Sziasztok.
      Hogy lesz e WW3 vagy sem, az csak egyedül azon múlik, hogy hányan fognak a képen gondolkodni mind itt néhányan és hányan úgy mint Sándor. Ők, az irányítók, ezt figyelik.
      A lényeg, hogy ezt az egészet úgy állítsák be, mintha a háború kitörése már csak idő kérdése, mert a felek közt ideológiai, vallási stb. eltérések van és, hogy ez ellen a kisemberek semmit sem tehetnek. A rosszak természetesen mindig a másik táborban vannak, mert az igazság a mi oldalunkon van. Ez egy kőkemény Psy-War, amit ők a kisemberek ellen vívnak. És nagyon jól csinálják, sajnos.
      Az üzemanyag árakat is azért van pofájuk folyton felvinni, mert mi semmit sem teszünk azonkívül, hogy panaszkodunk.

      "When you go out of your comfort zone and it works, there's nothing more satisfying." Kristen Wiig

      Törlés
    4. Te eretnek kutya!!! Hát Atyád világosan kinyilatkoztatott üzenetét merészeled "vagy-vagy" alapon tárgyalni??? Már gyújtanak is az üst alá néked odalent... :D

      Amúgy nekem is ez a megfigyelésem. Szinte minden fórumon igyekszenek minél hamarabb legyártani a két ellentétes oldalt. Sok alternatív médiafórumon hemzsegnek a trollok (mindkét oldal képviseletében) és "véres" kamu-szócsatákat vívnak egymással, hogy másokat is vigyen a lendületük.

      Itt ez az ISIS dolog... na meg az egyre nagyobb számú muszlim/arab közösség Európában. False flag szag terjeng, stb.

      Készülnek-készülnek, ki tudja h sikerül-e bepalizni az embereket. Nincsenek illúzióim a birkákkal kapcsolatban, de még akkor sem 100% a sikerük. Remegnek is rendesen az izgalomtól. :D

      Törlés
  12. Ha egyszer a vilagmindenség teremtője kijelentette, hogy lesz, akkor lesz - punktum. :) Es éppen ezért, nem az fogja meg nem történtté tenni, hogy arrol most ki hogyan gondolkodik.
    Ugye tudod Redneck, hogy Isten egy időben latja a vilag eseményeit... mivel nala nincs mult és jővő, csak jelen? Istent nem korlatozza az idő, ezért tudta nekünk ezt mar jó előre kijelenteni. Bibliát esetleg...? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A világmindenség teremtője kijelentette, hogy háború lesz?....:-o
      Én nem hallottam!

      Törlés
    2. Nyilvan azért nem hallottad, mert nem ott jartal, ahol ezt hallhattad volna.

      Törlés
  13. Gyógyult ! Meggyógyult !
    Gyógyult ! Meggyógyult !
    Gyógyult ! Meggyógyult !

    http://www.fenyorveny.hu/2014/07/igy-gyogyul-rak-3-perc-alatt.html

    VálaszTörlés
  14. A Gondolatnak, és a kimondott Szónak teremtő ereje van !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, es Isten kimondta.

      Törlés
    2. Hogy az elmeszinteteken nincs háború - helyes, de csak a vak nem látja, hogy más szinteken globális háború folyik régóta.Persze úgy is lehetne ezt látni, hogy ez csak az ellentéterők játéka a helyes kiegyensúlyozódás végett, de bizonyos tudatos entitásoknak sajnos nem ez a célja, hanem a polaritások minél szélsőségesebb hintáztatása.
      Persze lehet, ők nem tudják, de ez felgyorsítja az eseményeket, hogy beálljon végre az egyensúly és a nyugalom minden szinten :)

      Törlés
    3. Ez is egy érdekes háború, amit manapság a vízért folytatnak.

      http://boldognapot.hu/blog/a-vilag-leigazasanak-eljovendo-fegyvere-a-viz/

      A víz tipikus jin szimbólum, az egyik őselem, univerzális anyaméh , Magna Mater, éltető tudattalan, a születés, a bölcsesség, a vízhez, az eredethez való visszatérés egyben reintegrálódás is. A jang túlhangsúlyozása jin rovására, már egyszer megtörtént Atlantisz idején, jó kis özönvíz lett a vége.
      Ha valaki a jint el akarja fojtani, vigyázzon, nehogy belefulladjon :)

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. A kifeszített madárháló egyetlen szeme ejti rabul a madarat, de ha egyetlen szemből álló hálót használsz, madarat sohasem foghatsz. / Lao Ce

      Törlés
    6. Hálóval én is fogtam kismadarat, de hurokkal még soha. / redneck

      "de ha egyetlen szemből álló hálót használsz" Vicces,....minimum.

      Törlés
  15. David Icke - A kollektív tudat

    http://rejtelyekszigete.com/tanitok-erdekes-emberek/david-icke-kollektiv-tudat/

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Ria! Te egyszerre 20blogon tolod azt a romai összetàkolt kalandregényt amit a birkàk kordàbantartàsàra talàltak ki(biblia). Mindent megmagyaràztok vele csak a józan paraszti eszetek nincs sehol. Jézus jó csàvó volt egy követendő példa.De a többit ne erőltesd màr!!! Tarts magadnak. 2000éve hirdettek kicsit elegem van :) meg az összes uj teoriàkból is amivel magyaràzkodtok. Nem személyeskedés csak a véleményem!!! Béke! Szép napot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Könnyen lehet Akos, hogy valaki mas is kommentel Ria nick alatt, mert én max. 3-4 blogon irogatok, azokon sem túl gyakran. Egy ilyen nevűvel talalkoztam is nemrégen egy blogon nagy amulatomra, bar igaz, hogy ez a nőszemély nem éppen az evangélium üzenetét hirdette.
      Köszönöm, a békességem és a szép napom is megvan, ami varhatoan a jővőben is meglesz, ami viszont a te esetedben ( ahogy elnézem e zaklatott allapotodat) nem remélhető mindaddig, amíg új felismerésre nem térsz. Isten segítsen ebben.

      Törlés
    2. köszönöm jókìvànsàgaid de nem vagyok zaklatott :) épp szabadsàgom töltöm és kitűnően vagyok. Csupàn észrevételem jeleztem :) ahàny ember annyi vilàgkép. Neked megfelel a mâsok àltal leìrt előràgott csont, nekem nem. Ilyen egyszerű és ettől olyan szines ez a vilàg :)

      Törlés
    3. Ákos Kelemen!
      Azt mondod "ahàny ember annyi vilàgkép.", aztán meg ezt "ettől olyan szines ez a vilàg", de ugyanakkor ezt is mondod "Neked megfelel a mâsok àltal leìrt előràgott csont, nekem nem. Ilyen egyszerű és ettől olyan szines ez a vilàg :)
      Mond, te átszoktad gondolni amikor leírsz valamit? Mért most nagyon úgy tűnik, hogy te megad sem tudod, hogy mit akarsz, mivel van bajod.
      Persze értem én, hogy neked csakis a Bibliáva és a keresztényekkel(világkép!)l van bajod, de akkor legalább kímélj meg minket az ilyen "színes világ", ahány ember annyi világkép hamis fogalmazási körítéstől. További jó lazítást kedves Ákos :)

      Törlés
    4. Kedves Redneck!
      Van némi gondom a bibliàval. Tudom hogy szàmos ősi iratból ollóztàk össze a lényeget kihagyva. Van benn pozitìv negatìv is de a lényeg, emberek ìrtàk s nem isten szavai.... A màsik
      Valóban nem értek egyet a vatikàn vezetésű egyhàzzal. S azokkal sem kik vakon követik Jézus szavai helyett... Előràgott falatokra vàgynak kik az egyhàz tagjai. Mi a baj azzal hogy szìnes a vilàg? Miért üti ez a mondanivalóm? Mondtam hogy jobb lenne a boldog "kommunizmus"? Ìgy jó ahogy van. De ettől még leìrom a vêleményem mert megteszik ezt a bibliàsok is. Nekik jó armageddon vàràst kìvànok! Mindenkinek szép napot

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Kedves Ákos! Kelemen!
      Írod: "Van némi gondom a bibliàval. Tudom hogy szàmos ősi iratból ollóztàk össze a lényeget kihagyva."
      Már csak bizonyítania kéne valakinek ezt....végre valahára :)
      Ami pedig a vatikáni vezetést illeti. A pszeudokereszténységgel nekem is vannak bajaim. Tőlem Róma, az összes bálványaival együtt, már holnaptól leéghet.

      Törlés
    7. Ezt nem kell szàmomea bizonyìtani. Hisz ott a titkos levéltàl a vatikàni zsivànyok segge alatt... Miért titkolnàk azt a sok ösi iratot mert nem hiszem hogy harry potter regényekkel van tele :) minek titkolóznak? Ha kamu akkor minek gyűjtik... Ha igaz miért nincs az embereknek nagyobb làtókörük? Jajj tudom hisz kàosz lenne mert nem vagyunk még megérve az igazsàgra.... :) gyilkos ösztönlénynek àllìtanak be minket... Hisz ők a fényhozók :))))) józan paraszti eszem hasznàlom jómagam és elég az nekem. A dogmàkat meg húzzàk a f....-ra :))

      Törlés
  18. A rezgésszint változása - David Icke

    https://www.youtube.com/watch?v=C9o01mIa3BA

    VálaszTörlés
  19. David Icke - Az energia oda áramlik amerre a figyelem irányul

    https://www.youtube.com/watch?v=l76_9PSX240

    VálaszTörlés
  20. Eckhart Tolle - A birtoklás illúziója

    http://rejtelyekszigete.com/tanitok-erdekes-emberek/eckhart-tolle-birtoklas-illuzioja/

    VálaszTörlés
  21. A srácok az előző rezsimet lenullázzák a csahos kutyáikkal együtt, nem úgy mint nálunk. Mi ebben a gond?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehehehe,...egyik kutya másik eb, szokták mondani.

      Törlés
  22. Ria biztos nincs kölköd!

    Nekem azt mondta a békegalamb NEM LESZ HÁBORÚ és punktum!

    Ha mindenki imádkozna azokért akik a mostani helyzetben katasztrófa(háborús helyek) súlytotta helyeken élnek és hazánkért akkor nem tudnának háborút gerjeszteni az emberek gondolatenergiáját is bele felhasználva!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kölköm nincs, de gyermekeim vannak.

      A világot teremtő Isten, aki mindentudó, nagyobb, mint a te békegalambod, Tőle tudom, hogy lesz 3. világhaború és punktum!
      Te imádkoztál már a világ békéjéért? Ha igen, add közre légy szíves, miből állt ez a te imádságod.

      Törlés