2014. július 27., vasárnap

Lövedékek ütötte nyomok a maláj utasszállító gépen ? Eddig nem látott fotókat kell megosztanom....


Olyan képeket küldtek nekem, melyek újabb kérdéseket vetnek fel a lelőtt maláj utasszállítóval kapcsolatban ! Ezek a fotók eddig nem nagyon szerepeltek egyik média oldalán sem, valószínűleg okkal. Bárki számára kézenfekvő gondolatok jelennek meg.

Igen, ezek elég szabályos, nagyobb kaliberű (25-35 mm-es) gépágyú által okozott jól látható sérülések. 2-őt a pilótafülke ablakán, 1-et, 1-et a szárnydarabokon.... Tehát megerősödhet az az elképzelés, hogy szétlőtték a gépet vagy lövéseket adtak le rá.
Természetesen nem vagyok sem katonai, sem repülésbiztonsági szakértő, így elképzelhető, hogy a rakéta becsapódása és a törmelék is okozhat ilyen sérüléseket.

Bár az is fontos momentum lehet, hogy a tragédia pillanatában az utasszállító közelében észlelt SU-25 tip. - azonosító jeladó nélküli, de jó okkal vélhetően ukrán - vadászgép egyik fegyverzete egy 30mm-es gépágyú, amely lézeres célzószerkezettel is el van látva. Ez 2 km-en belül képes igen pontos lövések leadására.

Így már érthető, hogy 
az utasszállító gép miért térhetett le - terelte az ukrán légi irányítás - a kijelölt légi folyosóról 14 km-re északra, ahol is a megsemmisítő rakéta-találatok érték. Bízom benne, hogy mielőbb fény derül erre az aljas provokációra, mely 300 ember, közöttük 80 gyermek életébe került.

 

64 megjegyzés:

  1. Az orosz védelmi miniszter kérdése az USA felé (videó)

    http://rejtelyekszigete.com/elhallgatott-tenyek/az-orosz-vedelmi-miniszter-kerdese-az-usa-fele-video/

    VálaszTörlés
  2. Obama eddigi legbutább lépése… Egy külföldi bank lefoglalása?

    http://idokjelei.hu/2014/07/obama-eddigi-legbutabb-lepese-egy-kulfoldi-bank-lefoglalasa/

    VálaszTörlés
  3. Ezek inkább repeszek ütötte szaggatott lyukak nyomai mint lövedék....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy SZU-25-ös csatarepülőgép ukrán pilótája a Wahrheit für Deutschland német kiadványnak adott interjújában felelősséget vállalt a Malaysia Airlines utasszállító repülőgépének megsemmisítéséért Ukrajna keleti részén.

      A pilóta elmondta, hogy július 17-én a repülőgép fedélzeti kétcsövű 30 mm-es ágyújából lőtt a Boeing 777-esre és hogy állítólag éppen az ő gépe látható az orosz védelmi tárca által bemutatott műholdas felvételeken. A kiadvány nem közli a beszédes pilóta nevét.

      A malajziai repülőgép közelében orosz objektív megfigyelési eszközök észlelték SZU-25-ös jelenlétét.
      Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_07_29/Ukran-SZU-25-os-pilotaja-all-tja-hogy-o-lotte-le-a-Boeing-ot-0101/

      Törlés
    2. Az a baj ezekkel, hogy nincs forrás megadva.
      Manuálisan keresve a Wahrheit für Deutschland oldalán meg nem találni semmit. Lehet hogy csak nyomtatottan jelent meg?

      Mindeközben Kijev meg tovább erőlteti a BUK és a repeszek történetét, amit a nyugati és hazánk sajtója "valamiért" szívesebben vesz át és közöl le...

      Szóval az a nagy gáz, hogy egymásnak teljesen ellentmondó hírek jelennek meg, a legcsekélyebb esély nélkül, hogy azok valóságtartalmáról meg tudnánk győződni. Itt inkább már csak érezni lehet az igazságot: a nyugati fél kapálózásából és az oroszok elképesztő hidegvéréből (pl. ahogy az orosz védelmi miniszter nyilatkozott...)

      És az érzéseken túlmenően már csak a logikai következtetések maradnak nekünk, pl. feltéve a mindig aktuális kérdést: kinek az érdeke az ukrán destabilizáció? Mindkét félnek? Oszd meg és uralkodj? Eljátszadoznak itt velünk, miközben az Olimposzon mind a két "félnek" ugyanaz a főnök dirigál?

      Nehéz ügyek ezek, szinte megfejthetetlenek. Talán jobb is inkább kimaradni, vagy felülemelkedni: az egész problémakörön kívül helyezni magunkat, amennyire lehetséges.

      Törlés
    3. Csak az oroszpárti források erőltetik a szuhoj lelövő sztorit, pedig az első képen tökre látható, hogy repesz ütötte sérülésekkel van tele a gép (nem is beszélve az utolsóról). A névtelenül nyilatkozó, kiszivárogtató hírek meg a konteók legaljának táptalaja. Igazolhatatalan, lekövethetetlen propaganda és fantáziaszülemény.
      A pilótafülke sérülése szerint szemből jött az áldás, vagy hátulról megkerülő lövedékekkel találták el.

      Törlés
    4. (nem értettél meg....)
      Ugyanennyi sebből vérzik a "nyugati verzió" is...

      Törlés
    5. Istvan Fustos: Lasd legutolso komment a lap alján.

      Törlés
    6. Én meg úgy gondolom hogy nincs hiteles forrás -sehol. A média mindig valakinek, valakiknek az érdekét fogja tükrözni -sajnos. A leghitelesebb információ a saját személyes meggyőződés -ami lehetetlen. Amit lehet tudni meg észlelni, hogy a fősodratú média öt másodperc alatt jelentette be Putyin bűnösségét e témában. Az Oroszország hangján olvasható egy (érdekes) interjú Jirí Vyvadil-el ahol az olvasónak az a benyomása támad, hogy a fősodratú médiát egy az egybe irányítják.

      Törlés
  4. Off-topic: kis segítséget kérnék pls!

    A jelenlegi gázai helyzet kapcsán kommenteltem jó párat youtube-on. Úgy néz ki eléggé kínosakat a hatalom számára, mert kaptam egy ilyen "stealth ban"-t (meg még vagy 10 ember rajtam kívül, akiknek top kommentje volt, most meg nem látni sehol a hozzászólásaikat). Ami nagyjából annyit tesz, hogy én mindent normálisnak látok a saját fiókomból nézve, de egy harmadik fél egyszerűen nem lát semmit amit írtam. Bár úgy néz ki, hogy ez nem az egész fiókra vonatkozik; hanem aki csinálja, annak külön-külön ki kell választania a hozzászólásokat. (Mivel a kevésbé népszerű hozzászólásokra érkezik reakció / kilogolás után is látom őket. )

    Szóval a segítséget az ellenálláshoz kérném. Van valami hivatalos mód vagy kiskapu/trükk ennek a helyzetnek az orvoslására?

    Köszönöm

    ha vkit érdekel, erről van szó (Surprise-surprise: anti-cionista ügyről vagyon szó, mi másról...):

    https://www.youtube.com/watch?v=W7O55X27STs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Van valami hivatalos mód vagy kiskapu/trükk ennek a helyzetnek az orvoslására? "

      Ne kommentelj a youtube-on. :)
      Vagy fogalmazz virágnyelven, mint eleink az átkosban. :))

      Törlés
    2. Oh, és hogy mondanád el virágnyelven, hogy a Hamas cionista kreálmány vagy hogy a Gázai partjainál nemrégiben felfedezett földgáz mezőkre fáj a metéltek foga? :)

      Na mindegy, lehet hogy egy "kissé" naiv felvetés volt részemről... :)

      Törlés
    3. "Hamas cionista kreálmány"

      Divide et impera. Régi recept ez uraim. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik, de - csakúgy mint minden másik ilyen háborúban - mind két "felet" ugyanaz a kör támogatja, képezi ki, és fegyverezi fel, szíjájé segédlettel, erre több jel is utal, de célravezetőbb ha feltesszük a következő kérdést: Mit gondoltok, a világ 3. legnagyobb és legfejlettebb hadserege, USA támogatással hány perc alatt tudná rendezni _véglegesen_ a közel-keleti problémát - már ha akarná? A cél itt nem a győzelem, egyik oldalon sem, hanem a konfliktus fenntartása.

      (persze, egyszerűbb a Te verziód, viszont az enyémet talán nem törlik ki, mert nem ráerőltetni akarom a másikra, hanem inkább rávezetni a gondolkodásra) :))


      "Gázai partjainál nemrégiben felfedezett földgáz mezőkre fáj a metéltek foga"

      Meríts innen:
      http://mrvelorex.blogspot.hu/2011/06/nagy-kincsvadaszat-palesztinaban.html

      Törlés
    4. A törlés oka nem pusztán a hozzászólás tartalma volt, hanem a 40+ like amit kapott. :) Összességében pedig ez sokkal fontosabb (az hogy vannak olyanok akik legalább itt-ott már átlátnak a ködön, vagy akár teljes egészében). Valószínűleg az már bukott küldetés részükről, hogy azok elől titkolják akik érdeklődnek a háttérhatalom mesterkedései után. De hogy ezek az egyének akár csak a legkisebb közösségépítő élményeket megéljék??? Na az már sok! Fújolj otthon a cionistákra/globalistákra/stb. de ne beszéld meg másik 20 emberrel, és főleg ne úgy hogy annak még másik 200/500/1000 ember a tanúja. A szög már kibújt a zsákból, de ez még nem végzetes. Ha elkezdenek szervezkedni, kapcsolatot felvenni egymással, egymást anyagi vagy más forrásokkal támogatni... na az már egy következő szint. És az már jóval veszélyesebb is. Mert amint a keménymagban megszületik az erős összetartás, elkezd a dolog növekedni mint a növény a magból. Szóval én inkább ennek tudnám be a dolgot, mint stílusbéli kimunkálatlanságnak. Akármilyen tündibündi nyelvezettel rittyentem oda a mondókámat. Ettől függetlenül még persze nem megalapozatlan, amit a stílusról írtál.

      Törlés
    5. Muszáj lesz pontosítanom: eszkalálódott a dolog, már semmilyen hozzászólásom nem jelenik meg. :) Itt az ideje egy új fiók legyártásának...

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Egy új fiók és egy kódnyelv. Turgucc irgígy bergeszérgélnirgi? Szóval egy saját kódnyelvet találj ki!

      Törlés
    8. Huhh, hát köszi. Egy darabig működött a dolog, de mostmár ez sem. Vszínűleg lenyomozták pontosan, hogy melyik zsinór végén csücsülök; mert már semmilyen accout-ból nem jelenik meg egy posztom sem. Pár nap után tudtam még írni egy-két félreesőbb csatornán hozzászólást saját accountról is, de mostmár semmit sehonnan. Utánanéztem, ez "ghosting". Már csak szellemként kísérthetek a YT-n. :) Még vehetek egy komplett új előfizetést, de az sem tartana sokáig... Legalább tudjuk, hogy be vannak szarva. :) Akármilyen borzalmas is az ukrán meg a gázai konfliktus (meg az ISIS sem kutya, csak most ők nem férnek már be a közfigyelembe) azt hiszem, hogy ez visszafelé kezd elsülni. Nagyon nagy a felháborodás, valószínűleg ezért fogják az okoskodókat is szigorúbban. Mert eléggé közel van a bili a kiboruláshoz...

      Aztán meg ebből a helyzetből sem lesz semmi ígéretes, a tiltásom is megmarad és csak jönnek és jönnek a szürke (rabszolga)hétköznapok... Jaj baszki legyen má vmi! 2012-12-21-et leszarom, de azé mosmá ami sok az sok! Én rendeltem egy felemelkedést, de nem hozza a pincér! :S

      Törlés
    9. Nekem nincs otthon számítógépem, úgyhogy vagy netcaféből, vagy könyvtárból netezek, vagy vendégségből - szinte kizárt, hogy ugyanahhoz a géphez tudjak leülni akár csak egy hónapon belül is kétszer.:) Erre még nem gondoltál?

      Törlés
  5. Jó kis oroszmodsatást láthattunk kis adag hülyeséggel fűszerezve. Először is a ruszkik szerint a szuhoj követte a maláj gépet, tehát állítólag MÖGÖTTE volt. Sugárhajtású harci gép sosem támad szemből gépágyúval, pláne géppuskával érthető okokból. Az utolsó kép azonban a pilótafülke darabját mutatja, ami láthatóan a legdurvább szórást kapta. Emellett a "cikk" írója is elismeri, hogy nem katonai szakértő, de megállapítja hogy az 500 lyukkal szaggatott elemeken némelyik gépágyú ütötte seb. Még a vak is látja, hogy az a gép elölről kapta a nagyerejű szórást, nem hátulról követte valami, ami géppuskával szaggatta szét. Tehát megnézem, ki erőlteti még a szuhojos történetet. Plusz az első képen tisztán látszik, hogy a lemezt különböző méretű repeszek szaggatták be, amik véletlenül sem ugyanazon töltények sorozatától került oda. Tudom, a következő válasz erre az lenne, hogy rakétával ÉS gépágyúval lőtte le. De megemlítem, hogy a gépágyúk 1, max 2 km-re lőnek el, tehát rettenet közel kellett volna egymással szembe repülni minimum 1500km/h közelítősebességgel. A rakétát ennél sokkal távolabbról kellett kilőnie és minden bizonnyal már atomjaira hullott a maláj gép, mire gépágyú lőtávolságba ért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már leragadtál a részleteknél, akkor egy kicsit összességében is próbáld felfogni a lényeget ! Nem vagyok putyinista, de az ingerküszöbömet már régen túlhaladták a fővonalas média hülyeségei.

      https://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44

      Törlés
    2. Jó kis vid huli, ügyesen összerakta a srác.
      Erről beszélek, szinte esélyed nincs rá, hogy a média által eddig (elmúlt mondjuk 2-3 évszázadban) bemutatott "bizonyítékok" valóságtartalmáról meggyőződjél. A valóságról egy magasabb nézőpontból lehet csak tájékozódni, nem leragadva a részleteknél, hanem logikusan felépítve magadban hogy kinek mi az érdeke ebben az egész ügyben, és mit meg nem tesz érte...

      Persze nem hibáztathatod azokat sem, akik még mindig a fősodratú média tápanyagvezetékein lógnak. És képzeld el mi lenne, ha ezek az emberek megtudnák, hogy valójában még mindig az Atlantisziak kavarják itt a szart (újabb nevükön "egyiptomiak", később "rómaiak" néven futottak, mai nevükön újra észak atlanti(szi) szövetség néven). :)

      Törlés
    3. Ja, mindig az adott civilizáció hanyatlásakor kavarták legjobban.A következőnél már nem szeretném szagolni, rohadtul unom már őket.

      Törlés
    4. Én is. Viszont egyre inkább úgy vélem, ők is szerves részei a történetnek, mint pióca a mocsárnak. Nekünk kell szárnyat növeszteni és kirepülni a mocsárból, ha már nagyon unjuk a piócákat, szúnyogokat, és egyéb vérszívókat...

      Törlés
    5. Így van.Az a nehéz, mikor az értetlen környezet ott érzi jól magát és vissza akar húzni.

      "...Nézz feljebb: ott az égi mértan
      Szabálya fénylik és oly egyszerű!
      S nem kérded többé, mi miért van,
      Mert nincs kérdés több ott, hol a derű,
      Hol tiszta ívek és körök
      Honában már a gondolat örök! "/Füst Milán

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Igen , létezik egy VAN, ami hatalmasabb és nagyobb nálunk, de ez nem függést jelent , hanem azt, hogy a VAN-ban képesek vagyunk a saját önállóságunk megteremtésére ! A "függő hitű" ember várja a segítséget egy nála hatalmasabbtól aki majd kimenti a bajból, mert csak támasztékot keres benne. Az önálló hitben álló ember felismeri a VAN hatalmát és általa felismeri és elvégzi feladatát. A keresztényeknek a függés látszatát kell feladniuk, és meg kell tanulniuk az önállóvá válást.
      Egy hasonlattal élve meg kell végre tanulniuk széllel szembe hugyozni, mert mi lesz velük, ha - ahogy írod, szembesülnek "a vilag fokozodo ellenséges magatartasaval" ? Szenvedni fognak? Na és ?
      A boldogság nem egyenlő a szenvedés hiányával, hanem önmagunk teljességének a megélésével.
      Példa ? Igen, pl. Krisztus élete és evangéliuma

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    9. Igen, az emberek ismerik ezt az éltető, életadó erőt, hiszen ott van mindenhol , mindenben és mindenkiben.Még az antikrisztusokban is. A vevő szerep viszont egyfajta azonosulással is jár, amit az emberek nem vesznek észre, és ezáltal beazonosulnak olyan dolgokkal, főleg anyagiakkal, amik nem ők és így áldozattá válnak. Hogy KI VAGYOK ÉN ? Ez egy olyan kérdés, amit elég ritkán tesznek fel maguknak az emberek.Az észrevétlen beazonosulás után pedig tudat alatt kényszeres visszaigazolást várnak el, és elkezdődik az ördögi kör, teljesítménykényszer, kreált istenfélelem, hogy felmutassák a világnak, hogy ők jók és igazak, és ezért a képzelt isten majd megjutalmazza őket, vagy a kudarc illúziója, hogy istenük nem támogatja törekvésüket, akaratukat az általuk elképzelt jóban.

      Törlés
    10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    11. Tolle nálam kimaradt, a keleti tanokkkal foglalkoztam inkább, és egy kissé félreértettél.Az anyagiság a ma élő ember számára sokkal többet jelent mint a létfenntartás. Okok? Nos beszűkült a kör, egyre kisebb a mozgástér. Ez olyan mint a láncra kötött kutya esete, aki körbe forog, és egyszer csak felcsavarva találja magát. És ezek után ami a kereszténységgel a bajom, az a képmutatás. Főleg, hogy nemcsak hiszik, de biztosan tudják, hogy jó úton járnak. Ezért lesznek benne az áldozatszerepben. Ennél még Jézusban is több alázat volt, aki egyébként nem áldozatot hozott, hanem megmutatta, hogyan legyenek követői győztesek. Ő önként adta oda, és önként vette vissza. Természetes egyszerűség ? Keleten millliók élnek így, nem kell ahhoz egy keresztényt sem megismernem.

      Törlés
    12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Érdekes felvetés, angolul tudóknak itt:
    http://www.jimstonefreelance.com/

    A köddé vált MH-370 gépét vélik felfedezni az ukrajnai balesetben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mért VÉLIK? Hát nincs egy azonosítószáma a szerencsétlen repcsinek, hogy hetekkel egy baleset után még csak vélekedni kelljen?

      Törlés
  7. Igaz vagy sem, elméletnek érdekes... Nem tudom, hogy fő-katonai-tudor Árpiel jár-e még erre. De talán tőle lehetne vmi megerősítést vagy cáfolatot várni ebben a témában. Milyen témáben? Hát ebben:

    http://www.veteranstoday.com/2014/07/29/israeli-scientist-exposes-iron-dome-hoax/

    Csak nem egy újabb false-flag séma? :O

    VálaszTörlés
  8. Ne kötözködj Kereso, mert ennek is én fogom meguszni a levét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kérdés 100%-osan komoly, semmi kötözködés.

      Törlés
    2. Az lehet, csak éppen Arpielt kihagyhattad volna.

      Törlés
    3. Na de hogy hagyhatnám ki, ha ő a "fő-katonai-tudor"? Ki más lenne illetékes a kérdésben? :)

      Törlés
    4. Arpiel csak a hadigépeket ismeri, azok közül is a harcaszati repcsiket leginkabb, mint mérnök, de a haditechnikarol, illetve a haboruk okairol, miértjérol nincs ismerete. Ezenkivül, hiaba kérdezed, ő mar régen jart erre (irta nekem nemrégen, hogy a VH-val befejezte), de ha meg is jelenne, félo, hogy az esetleges vitaitokba ugyanugy belekeverednék én is, mint abba, amirol az imént privatban beszélgettünk.
      Bye :)

      Törlés
  9. A Vatikán felkészül a földönkívüli élet bejelentésére

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/a-vatikan-felkeszul-foldonkivuli-elet.html#.U9lE0eN_vko

    VálaszTörlés
  10. Lejáratok nyíltak meg a Belső Föld felé?

    http://paranormal.hu/?p=135926

    VálaszTörlés
  11. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Július 29.
    Sheldan Nidle által

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/07/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_30.html

    VálaszTörlés
  12. Első kézből:

    https://www.youtube.com/watch?v=93hqlmrZKd8

    VálaszTörlés
  13. Globális Közösségi Békemeditáció – Global Social Peace Meditation

    http://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  14. "A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak."(csütörtök, február 13, 2014)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/02/tizmillioszoros-teremto-napok-2014-ben.html

    VálaszTörlés
  15. Főleg Riának, de mindenkinek ajánlom ezt az írást mondatról mondatra ALAPOSAN végiggondolni.
    http://rejtelyekszigete.com/nezopont/gondolatok-egy-uj-vilagrol/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. " (amint Jézus meghalt helyettes aldozatként érettünk, kifizetve ezzel helyettünk a bűntartozast) elégtételt (Isten kiengesztelését) szerző cselekedetet. "
      Ria, melyik istent kellett kiengesztelni, csak nem a zsidókét ?
      Helyettes áldozat? Jézus tudtommal soha nem beszélt olyasmiről, hogy ki kell engesztelnie a haragvó és ezért áldozatot követelő istenét. De viszont beszélt két Atyáról. Vagyis különbséget tesz az Ő mennyei Atyja és a zsidók atyja - Jehova - között. „ Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni...."

      A zsidó véráldozat fogalma a a Pál által behozott tézisekben van, miszerint Jézus Krisztus a mi bűneinkért engesztelte ki Atyját véráldozatával. Sajnos ez a képtelenség ma is tartja magát a legtöbb keresztény egyházban pedig Jézus nyilvánvalóan megmondta, hogy szeretetből adta életét barátaiért Jn.15.13[1], és soha nem említette, hogy Atyját kéne kiengesztelnie. Atyját, akiről pedig kijelentette, “én és az Atya egy vagyunk!”. Hoppá !!! Ria, érdemes lenne ezen elgondolkodnod !
      Igen , küldetést kapott Atyjától, Jn.10.18[2], tehát az Atya, aki pedig az ő szavai szerint saját maga, megkérte, hogy iránta és embertársai iránti szeretetből mutassa meg a sötétségben élő embereknek, hogy aki úgy él, mint Ő, annak számára nincs sem fizikai, sem szellemi halál.
      Szenvedett bűneinkért? Megváltott bűneinktől? Igen is, meg nem is. Semmiképp sem úgy, hogy helyettünk szenvedett, hogy valamiféle szigorú, büntető Atyaisten haragját saját vérével kiengesztelje. Értünk szenvedett, példát mutatott, megmutatta, hogy milyen a Szeretet ereje, hogy így kellene nekünk is szeretnünk egymást, és kivirágozna az egész világ, s a Világosság legyőzné a Sötétséget.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. O.K.
      Tegyük tisztába az édenkerti történetet!
      http://szalma.info/cokog/Avatara/20110327_Ami_%20a_Bibliabol_kimaradt.mp3

      Törlés
  16. RIA!
    Látom jól elbeszélgetsz magadban! Ne aggódj e miatt én is szoktam! :) Tudod, szeretem a jó társaságot!
    Na, szia! :)

    VálaszTörlés
  17. Ria!
    Azért elárulhatnád, hogy hány embert sikerült ezzel a stílussal megtérítened?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi nem tetszik a stilusomban Wiiking? Mutass ra... Es mi az, hogy magamban beszélgetek? Nyilvan Szul than is, (vagy barki mas itt) amikor eloallt a FOLEG nekem szant ajanlataval.

      Törlés
  18. Méghogy imádkozik... És egy csöppet sem háborodott. Odáig jutott, hogy már a sátán erejét dícséri. Pedig aki az ördöggel cimborál az drága árat fizet érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal, hogy közöltem: Satannak mekkora nagy hatalma van, azzal nem dicsértem azt. Egyébként Jézustol tudom... ezek szerint ő is dicsérte Satan hatalmat?

      Törlés
    2. Túl sok időt töltesz mások besározásával és a sötét barátod dícséretével, és túl keveset azzal , mit Jézus mutatott. Még nem ismered testközelből az ajnározott barátod igazi természetét, de én találkoztam vele. És nem sokan vannak, akik egy ilyen találkozás után még vannak annyira erősek, hogy beszélni tudjanak róla. A többit a saját bőrödön...

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  19. http://2.bp.blogspot.com/-nUtw4SkkYXs/U1EhWCyCNyI/AAAAAAAAHnY/UILarXQz8Fs/s1600/1452514_720049268051904_7675665762618519931_n.jpg

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés