2014. január 12., vasárnap

Így uralunk mindent,mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk !


A következő írás elkészítésében egy konkrét videó volt a segítségemre, mely elég jól bemutatja azt a valóságot, amiről egyre többet tudtunk meg az évek során. Kiegészítettem nektek linkekkel, videókkal és az oldalról is fordítottam részeket. Viszont minden egyes alább felsorolt külön területet egyéni kutatásra ajánlom bárkinek.

"Így tartjuk ellenőrzés alatt a világot és a jövőt." 

Így épül fel az Illuminati piramisa - szerveződése, tetején a csúcs - vagy zárókővel, mely jól elkülönül az egésztől és gyakorlatilag érinthetetlen személyekből áll.

Az alábbi videó segíthet a megértésben. Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert.... Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni az Új Világrendet. 
Egyfajta bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem szemünk előtt létrejövő gyakorlat .. 

Sokan azt hiszik, hogy a világot egy bizonyos nép, vagy embercsoport, netán ország vagy mega-vállalatok tartják irányításuk alatt. Ez viszont nem igaz !
Helyesebben mondva: ebben a formában nem igaz.
A világot nem az USA, nem Izrael vagy a zsidók és még csak nem is a szabadkőművesek irányítják. Ezek mind csak eszközök és sakkfigurák a táblán vagy sokkal inkább kártyalapok, amiket megfelelően kijátszva és felhasználva a totális kontrollt és irányítást fenn lehet tartani ameddig csak szeretnék... Akár évezredeken keresztül is.

Még az ébredező, érdeklődő emberek is amikor első lépésként benéznek a szemünk elé húzott fátyol (de van akinél ez egy vastag fal) mögé és ráébrednek az igazságra, hogy szabadkőműves társaságok és beavatott páholyok mennyire fontos szerepet játszanak a történelem irányításában, elkövetik azt a hibát, hogy itt a dolog véget is ér és megállnak a kutatásban vagy a gondolkodásban. Pedig nem lenne szabad! Mert valójában NEM ŐK alkotják az Illuminati ősi titkos szervezetét. Talán inkább egy-egy téglát jelentenek a nagy piramisban. 

A valóság persze ennél sokkal bonyolultabb és közelebb kerülni ehhez is csak úgy lehet, ha valamilyen szinten (és lehetőleg minél mélyebben) belemászunk a 'nyúl üregébe'...azaz próbálunk a zárókő közelében lévő családokhoz közelebb kerülni.
Mondanám, hogy ez lehetetlen, mert ehhez vagy bele kell születni vagy csodára van szükség szinte, hogy megismerjünk közülük valakit, aki hajlandó információkat vagy tudást is megosztani.... Na de a lehetetlen nem létezik...

Néha belegondolok hogy mennyivel nehezebb dolga van annak, aki kizárólag a hivatalos történelmi verziókat ismeri, amiket valamikor a fejébe "raktak" és máig falként eltakarja a szemét, hogy a történelem miért és hogyan alakult úgy, ahogy. És egy-egy esemény vagy személy mögött milyen erők és tervek álltak.


A videót természetesen nem maga az Illuminati készítette, de oktató jelleggel tárja fel az összefüggéseket és így E/1.személyben sokkal jobban meg lehet érteni, miről van szó. 
A valóságtól pedig egyáltalán nem áll távol. A videóban szándékosan nevezik IllumiCorp-nak ezt az egészet...

"Elég a fejet irányítani, hogy irányítsd az egész testet" 
Te, mint beavatott leszel a feje az alábbi területek egyikének:
I: Bankszektor és gazdaság 
- "Pénzkibocsátás és a nemzetközi gazdaság feletti ellenőrzés a totális kontroll egyik legfontosabb eleme (FED, IMF, WTO, az adósság irányítása) A korporációk és vállalatok szervezetein keresztül vesszük át a kormányok helyét fokozatosan."
Ajánlott kis filmek : Az Amerikai Álom / Pénz, mint adósság / A pénz mesterei

" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál." - Henry Ford

II. Katonaság, hírszerzés 
- "Létrehoztuk az "amerikai katona"-filozófiát, mely szerint a békét csak katonai erőfölénnyel lehet elérni. Jó prototípusként szolgál, aminek mintájára a rendőrséget is átalakítjuk. Mikor készen állunk, a technológiánk és emberi erőforrásaink dominálni fognak mindenkit, aki ellenállna az új világrendnek.
Végcél egy globális rendfenntartó szerv, mely 'megvédi' a Föld erőforrásait. 


- Elsődleges célpontjaink az iszlám nemzetek lesznek, melyek úgysem hódolnának be a mi nyugati dominanciánknak. Náluk van a világ maradék olajkészletének nagy része. Ezt meg kell szerezni, mert kulcsfontosságú a világ országai feletti uralom megőrzésében. (lásd Albert Pike 1871)
- Az emberiség el sem tudja képzelni, milyen technológiák vannak a kezünkben. Nemsokára még az időjárás is háborús fegyverként működik majd. Aszály, árvíz, hurrikán, hideg és forróság - és utána sehol egy ujjlenyomat...."


III. Politika 
- "A politika irányítása már jó ideje ellenőrzésünk alatt áll. nem volt nehéz átvenni a hatalmat felette és menedzselni még könnyebb. A politikusok bármit hajlandóak megtenni nekünk, hogy hatalmon maradhassanak.
Ha mindkét oldalt kezünkben tartjuk és a választás illúzióját az emberek felé, akkor mindig olyan eredmény jöhet csak ki, ami nekünk megfelelő és az emberek nem vesznek észre semmit. Azt hiszik ők döntenek bármiben is.... 

- Mivel a népesség egyre inkább kezd csalódni ezekben az oldalakban, ezért kidolgoztuk a "független jelölt" lehetőségét. Ez csökkenti azok ellenállását, akik nem érzik képviselve magukat és egyúttal adatbázist épít potenciális disszidensekből, rendszeren kívüliekből. "

DEMOKRÁCIA:
Valószínűleg azt tanulta mindenki az iskolában, hogy az idők során egyház és a királyi vérvonalak elveszítették hatalmukat és mindezt felváltotta a demokrácia, ahol a nép által vezetve és a népért születnek a döntések....

Állam és egyház szétválasztása, amiből következik a nép demokráciája és szabadsága.
Nos, a valóságban semmi sem áll távolabb az igazságtól ! Sőt mi, az Illuminati soha nem is veszítettük el a hatalmat és az irányítást: a nyílt formák helyett inkább a háttérből, az árnyékból kormányzás mellett döntöttünk. Forradalmakat kellett létrehoznunk ehhez az illúzióhoz, de megérte, mert mára ezt mindenki elfelejtette. Ha azt érzik az emberek, hogy mi uralkodunk rajtuk, előbb-utóbb lázadni fognak. Ha viszont azt hiszik, részt vesznek a döntésekben, így addig tartjuk fent az illúzió segítségével a kontrollt, ameddig csak akarjuk ! 
Videó a demokrácia becsapásáról ! /
Minden demokratikus szavazás 3 fázison megy keresztül:
1. fázis: Van egy általunk elindított propaganda
2. fázis: A közvéleményt a propaganda irányába tereljük (a 6 terület mindegyikével vagy félelem és bizonytalanság keltésével.
3. fázis: A többség megszavazza, amit akarunk az eredeti propagandának megfelelően.


TÖRVÉNYEK: Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket. 
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
- ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...
- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében. 
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd. Bradley Manning, Edward Snowden)
- Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.
- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális. 
- Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem! 


IV. Oktatás 
- "Létrehoztunk egy általános oktatási tanácsot 1902-ben. A közoktatás tanai sikeresen alakították át a mai generációkat egy gyengébb, sokkal engedelmesebb masszává.
Így precízen kontrollálhatjuk a tananyagot: mi az, amit az átlagember megtanul és amiről tudnia kell és mi az, amiről nem. Ezáltal átgyúrhattuk őket engedelmes dolgozókká, akik már eleve kondícionálva lettek, hogy elfogadják a Nagy Tervet, amit eléjük teszünk majd. Az IllumiCorp létrehozott még számos intézményt, mint az Amerikai Történelmi Társaságot
(vagy Magyar Tudományos Akadémia - szerk megj.), mely megalkotja és fenntartja a történelemről alkotott hivatalos nézeteket. 
"A tudás hatalom, mint tudjuk, ezért fontos, hogy mindig nekünk kell megírnunk 'az igazságot' !
Az ellenhangok így nem tudnak teret nyerni és így egész mélyen befolyásolhatjuk a kultúrát, hogy elérjük vele végső céljainkat." (Oktatáshoz kapcsolódó VilagHelyzete cikkek)

V. Média 

- "Az Illuminatival a médiát használjuk, hogy megformáljuk vele a közvéleményt a világban zajló eseményekről. és kondicionáljuk egyben a megkívánt hozzáállást a terveinkkel szemben. Híreken, szórakoztatáson, reklámokon keresztül be tudunk programozni számos érzelmi reakciót és választ a kollektív tudatalattiba.


- A TV-híradók segítségével rászoktattuk az embereket egy szórakoztatás alapú hírközlésforma befogadására: "Info-tainment". Ez a forma sokkal hatékonyabb a céljaink által megkívánt magatartásformák tudatalatti bevésésére.
(pl. mostanában elkezdtünk beléjük programozni egyfajta felelősségtudatot környezetvédelmi kérdésekben.) 

Ahogy egyre inkább mi irányítjuk az időjárást a H.A.A.R.P. és Chemtrail programjainkkal, bele fogjuk tudni terelni az embereket, hogy elfogadják a mi globális környezetvédelmi programjainkat.
Ekkor megkezdhetjük a 'nagy ritkítás' fázisát, amire mindenképp sort kell keríteni, hogy visszaszorítsuk a népességet egy fenntartható számra....


- A média által befolyásolt egyén egy frusztrált, hiányérzetben szenvedő, kétségbeesett egyén, aki magával elégedetlen és azért küzd, hogy a környezete elfogadja.

- Az individualitás hangsúlyozása a közösség és csoportok helyett. Ez megtöri a közösségi összetartozás érzését, olyan egyedeket nevel ki, melyek csak saját érdekeiket tartják szem előtt. Így könnyen fenn tudjuk tartani a 'Status Quo'-t egy megosztott populáció felett, mely felfelé még véletlenül sem tekint."


VI. Vallás 
- "A vallás hihetetlen jól töltötte be eddigi feladatát. Ez a legősibb és talán legszélesebben alkalmazható szociális kontroll-forma, melyet az Illuminati használ. A vallásoknál mindig van egy írott szabályrendszer, amit minden körülmények között követni kell.

Az írói jól tudták, hogyan töltsék meg ezeket a szabályokat olyan utasításokkal, amik fenntartják hatalmukat a populáció felett. Ez a rendszer évezredeken át működött és elterelte oda a nyájat, ahol most vagyunk...
/Jobbra képen: London Természettudományi Múzeum/

Hiába veszítenek a vallások erejükből, a fanatizmus, ami ezzel jár kifejezetten jól jön az IllumiCorp számára. Láthatatlan hatásunk az egyházak mögött segített előhozni a keresztény fundamentalistákat is a háttérből. Irányelveiket, gondolataikat mi írtuk itt az IllumiCorp főhadiszállásán, így véleményüket és reakcióikat is irányítani tudjuk aktuális kérdésekben.  Ezeket aztán papjaink "isten szavaiként" és saját biblia-értelmezésükként adják át a tömegeknek. Vak hitükkel katonákká válnak a kezünkben, akik majd védik a céljainkat a közelgő katasztrófák idején.


Amint beindítjuk az utolsó fázist, propagálni fogjuk a világvége próféciákat, hogy meggyőzzük őket hitükben.
- Az iszlám fundamentalizmus előretörése is kedvező, mert erőszakos fellépést fog megkövetelni. A közelgő években, kitervelt terrortámadások lesznek, melyek szükségessé teszik a totális ellencsapást és ezzel beindítják a Nagy Terv végső fázisát.  A keresztények támogatni fogják lépéseinket, mert bizonyítékok lesznek számukra, hogy ezek a végső idők - amiket az Illuminati vezetői már jó előre megjósoltak nekik.  "


"A sötétség napjai meg vannak számlálva. Mi, titokban már csak a Nagy Terv utolsó fázisának megindulását várjuk. A Nap már felkelőben és sugaraival győzedelmes hajnalt hoz az Új Világunkra."
(Rövid üzenet az Illuminati vezetőjétől)

"Te, mint az Illuminati alkalmazottja felette állsz minden korlátnak, amit nemzetség, osztály vagy vallás jelent. 

Te most már egy 'megvilágosodott' vagy. Hűséggel és odaadással már csakis felénk tartozol. Segíts hát befejezni a Nagy Tervet. Közös erővel indítsuk be büszkén az Új Világrendünket!"

És végül szeretném bemutatni Neked a kontroll-hálót, ahogy 'dolgozunk':

"Már ősidők óta vágya az Illuminatinak, hogy teljes irányítása alá vonja az alatta lévő tömegeket. Hogy megvédjék ezzel magukat és hogy megvédjék őket saját maguktól. Az eszközök eddig mindehhez életlenek és pontatlanok voltak, de most már az új technológiákkal, amiket a tömegek kezébe adunk, végre lehetőségünk van, hogy kiépítsünk egy kontroll-hálót, melyben pénzügy, hadsereg, ipar, kommunikáció szigorú ellenőrzésünk alatt áll és biztonságosan átvihetjük a populációt egy Új Világba, ami az IllumiCorp folyamatos megfigyelése és szabályozása alatt áll.

* Internet, GPS és RFID azonosító chipek a fő tartóoszlopai annak a láthatatlan börtönnek, amit felhúzunk az emberek köré.


10 éven belül RFID-chipes személyazonosító kártyák lesznek, melyek minden személyes információt tárolnak majd, kapcsolódva a központi adatbázisokhoz. 

A titkosszolgálat folyamatosan figyeli azokat, akik ellenzik a Nagy Terv végrehajtását
és lekapcsolja őket a hálóról. A populáció hamar megtanulja majd, hogy választhat: vagy támogatja a rendszert és részesül szolgáltatásaiból vagy visszautasítja azt..... Akkor viszont soha többet nem kap hozzáférést."

(És a már felépült, készen lévő, több tízezer fős átnevelő táborokba kerül majd - Szerk. megj.)

Ha a tegnapi hírt az Európai Egyesült Államok létrehozásáról olvassuk vagy látjuk a totális megfigyelést, az Amerikában felszámolt szabadságjogokat - érezzük, hogy mindaz, amiről itt hallunk, a szemünk előtt működik és jön létre ebben a pillanatban is.


A felfogásához még így is nélkülözhetetlen, hogy legalább kinyissuk a szemünket és az elménket is ezen újfajta információk előtt. Mert a tudás terjedése ellenére még mindig gépiesen és zárt elmével gondolkodó emberekkel fogunk így is találkozni, akik minden téren elzárkóznak, hogy ez valóság lennel. Részben érthető,  mert a kényelmes világképüket rengetné meg azonnal, ha bedőlne, amit ún. Repeaters ismétlőktől hallottak az iskolákban, a TV-kben, akiknek szinten ilyen 'ismétlők' ismételték és bifláztatták be az egyetemen, hogy mire mit kell mondani és válaszolni ... (Videó a megértéshez)

Ennek az elmaradottságnak a leküzdésére számtalan cikket és bejegyzést szenteltem már (túl vagyok az 500. cikken is), de néhány ide kapcsolódót érdemes feleleveníteni:








"Világkormányunk lesz akár akarják Önök, akár nem, vagy erőszakkal, vagy az Önök beleegyezésével." 
(A szenátus külügyi bizottságának a meghallgatásán az ugyancsak CFR - Külkapcsolatok Tanácsa tag James Warburg)

173 megjegyzés:

  1. Szép kis összefoglalás. Csak van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül szivárgott ki ez a videó (sem).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. arpiel nem szivárgott ki ez a video. Hanem ha jól emlékszem David Icke haverjai csinálták, hogy érzékeltessék mennyire befolyásos a háttérhatalom és hogy mennyire közel járnak a tervük megvalósításához valamint hogy épül fel hierarchikus szempontból a szervezet.

      Törlés
    2. http://piramisok.blogspot.hu/2014/01/nem-minden-piramis-ami-annak-latszik.html

      Törlés
  2. Az EzVanKidó - http://www.ezvankiado.hu/ - kiadott, illetve kiad egy 10 részből álló kötet-sorozatot: Evolúció, Hatóság, Vallás, Politika, Jog, Pénz, Egészség, Oktatás, Család, Társadalom.
    Ezen témák részletekbe menő kitárgyalása után talán egyetlen kérdés marad. Ki vagyok én?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nnna, kezdődik a megdolgozásunk….
      És a brosurák ára 3-5000 ft. Azé' haszon kellhogy legyenrajta…

      Törlés
    2. Mit értesz a megdolgozás szó alatt?

      Törlés
    3. Lehet, hogy tévedek, de nekem a „perszonokrácia” sorozat gyanús, hogy ez nem egy sima ezoterikus sorozat. Ilyen kérdésekkel foglalkozik, pld.:
      . Mi a család, a kultúra, a vallás programjainak célja?
      . Milyen hazugság húzódik meg az ingyenes tömegtájékoz - tatási média mögött?, stb.
      Ezek az én felfogásom szerint célzatos, rávezető, manipulatív kérdések (most hagyjuk, hogy noname szerző –ill. kettőt láttam – egyszerre 10 kötetes sorozattal lép elő, és magyarban nincs perszonokrácia szó és értelmezni is elég nehéz, stb.
      Nekik meg kell csinálTATni a terveiket az emberiséggel, tehát át kell alakítaniuk az emberi hagyományokat, a gondolkodást, mindent, amit emberiként ismertünk és ezt milliárdos ember-tömegeben. Ehhez célirányos oktatás-tájékoztatás kell, mindenekelőtt meg kell ismertetni azt, amit el akarnak fogadtatni.

      Törlés
    4. Nem tévedsz... arra megy ki a játék hogy energetikailag lehúzzanak minket és ne tudjuk táplálni a Földet pozitív energiával. Hihetetlen milyen gyorsan tejed a fény... szarban vannak a sötétek ez az igazság. Minden eszközt megragadnak arra hogy a még befolyásolható emberekre hassanak, akik meg még nem biztosak magukban, azokat átkalibrálják. Csak egy valamit nem tudnak... a megvilágosodott emberekre már nem lehet ilyen marketingel hatni. Nem lehet egyes embereket befolyásolni már a társadalomban. Tény az is, hogy sok az olyan ember, akik még nem tudják mi folyik itt. Nekem az a gyanúm hogy ez nem új keletű... Szerintem amint beköszöntött a vaskor, ők ezt tudták és betelepedtek a Földre. Beásták magukat, az emberiséggel elhitették hogy szükségünk van a húsra és még egyéb a mai dolgoknak hétköznapinak tűnő hiedelmeket elhitettek az emberekkel. Szerintem a vámpír legendáknak is ez lehet az alapja... ők vannak a háttérben... Egyvalamit tehetünk higgadtak maradunk és nem nézzük a leleplező riportokat. Csak egy ember nézze meg és írja le ezt meg kell beszélni valakiknek hogy azért tájékozódjunk. Utána ha meg is nézünk egy ilyen riportot, hallgassunk olyan zenét ami eltereli a gondolatainkat. Aki szokott meditálni vagy egyéb más módszert használ, tisztítsa ki az energetikai hálóját.
      Zárjuk ki magunkat ebből az ártányból és próbáljuk meg a szeretetet sugározni az eltévedt embereknek. Tudom hogy nehéz és hogy megpróbáltató de most itt van az ideje annak, hogy minden ember egyenként nem felháborodással, nem gőggel és egóval hanem egyenként azzal, hogy segít a másik embernek erőt adni akiknek nincs munkahelyük. A remény csíráit el kell bennük ültetni. Nos tudom, és érzem, hogy amikor ezeket az összeállításokat néztem, megváltozott az energiám. Lehet hogy manipulálni akarnak minket hogy fellázadjunk és csak az alkalmat várják, hogy elindítsanak egy lavinát ami által beteljesíthetik amit elterveztek. Én szerintem az igazság ideje van. A jó elnyeri jutalmát és a gonosz is elfogja nyerni azt ami jár neki. Utolsó esélyük van most mert félig elérték amit akartak. Ha kimegyek az utcára látom a sok elvakult fiatalt a kiábrándult megtört idősebb korosztályt. Ki alkoholista, ki depressziós. Ezeknek az embereknek segítségre van szükségük... Arra kérek minden embert, hogy szeressük egymást és ne ártsunk a másik embernek. Hisz mindenki egyet akar... azt hogy jobb legyen a világ és hogy a gyerekeinknek legyen mit enni. Hogy az unokáink dédunokáink már egy jobb világban éljenek. Félre kell itt most dobni hogy ki miben hisz. Emberek vagyunk könyörgök! Hiszem, hogy Ti is érzitek hogy aki ember az tudja miről beszélek... ne hagyjuk hogy érzéktelenek legyünk. Ne adjuk meg nekik ezt az örömöt. Fogadjuk el hogy minden ember más és tiszteljük meg azzal, hogy jóváhagyjuk ki miben hisz. Ki materialista, ki keresztény és az egyéb vallásokat is tiszteljük. A többi nép kultúráját meg csodáljuk meg. Ez van. Kölcsönös tisztelet kell ide és az,hogy az igazi emberi és lelki értékeket őrizzük meg. Mert az erkölcsiség is nagy kárt szenvedett. Mindenki akar mindent és mindenkit. Lássunk a mögé, ha valaki nem olyan "jó" ember. Több ezer éve fertőzik a népet nem csak a magyart. Mindegyiket...
      Még valami... én elkezdtem félni... félni, mi lesz ha becsipszeznek minket :D én így hívom a mikrocsipeket hogy csipsz :D amitől félünk, azt bevonzzuk ez egy alaptörvény. Ugyan úgy bevonzzuk a jót is ezt is tudni kell. Már agyhullámokat is gerjesztenek, amikkel tudják befolyásolni a tudatot. Állítólag... nos. Uralnunk kell a gondolatainkat ha mással nem, akkor azzal,hogy a jóra koncentrálunk és nekem ez nehezebb... nem tudom miért... ha kell nézzünk természet filmeket csodálkozzunk rá a világra újra és újra milyen csodálatos.
      Nem akarok meggyőzni senkit se az igazamról csak úgy érzem, hogy szükséges az, hogy megnyíljak az embereknek. Hogy megosszam Veletek, én is a véleményem :) még ha sokszor nem is véleménynek tűnik :D

      Törlés
    5. Most, hogy elolvastam David Icke (még mindig nem tudom hová tenni a pasast) A Végtelen Szeretet Az Egyetlen Igazság című könyvét, megértettem valamit. (Azt hiszem. Jó volt ez az utazás, mert tényleg megemelte a rezgésemet.) Amikor az az elhíresült "Rejtett kéz" interjú elhangzott, akkor azt mondta ez a háttérhatalmi bennfentes, hogy eljön az "Aratás". Nos, ez az "Aratás" a mi félelmünk, létbizonytalanságunk, egónk hatalmának a "learatása" lesz.
      Mesterségesen alacsony szinten tartott rezgéssel, erőszakkal, rablással és terrorcselekményekkel telezsúfolt hiradóval, a ránk ömlesztett média-szennyel (főműsoridőben Édes élet, ahogy a nagytiszteletű Gáspár család mutatja meg a jónépnek, hogy hogyan is kell ezt a dolcsevítát csinálni) és kritikán aluli oktatással - veszik el a jövőnket? Vagy - tudatos irányítás alatt - nekik már csak ölbe tett kézzel kell várni, mert elvesszük magunknak?
      A félelem energiája igen magas. Felülír minden szépet és jót. Ha félünk, nem önmagunk vagyunk és ezt a mindenkori háttérhatalom is jól tudja. Mesterséges félelembe tartani, s meggátolni, hogy önállóan gondolkozzunk, hogy szeressük önmagunkat és egymást. Elszigeteltségben élni, mert az egyént sokkal könnyebb manipulálni, mint egy csoportot. (Kivételt képez talán a mindenkori katolikus egyház, s a hívők, legyen az Isten, Jézus, Jehova, bárki, mert mint ahogyan azt előttem is leírták már sokan, őket is rendesen megvezette ez a "vicces fiúkból" álló háttérhatalom, ejnye már...)
      Szóval a legfontosabb: ne féljetek, s ne adjátok az energiátokat önként és dalolva. Ha kell nekik, dolgozzanak meg érte. (De ti mind szabad lelkek vagytok!)
      Már úgy hangzik, mintha valami térítő lennék a Hyde parkból, de hát úgy gondoltam, ezt ki kell írni magamból.

      Törlés
    6. Köszi, hogy megírtad a véleményed :) én hasznosnak tartom amit írsz Judy :)
      Én jól bekajáltam ezt a sz*t.
      De csak 2 % legyen igaz azokból amiket az illuminátiról terjesztenek. Tuti hogy valakinek érdekében áll hogy így terjesszen valamit csak még azt nem tudom hogy mi a céljuk ezzel pontosan. Van egy tippem mondjuk de az kopasznak is hajmeresztő. Meg ez az egész hogy földönkívüliek vannak meg hogy ők irányítanak mindent és vannak a jók is :) mi meg a szenvedő alanyok.
      Szerintem az a céljuk hogy tréningeljék az embereket kiakarnak minket képezni. Energiát alakítanak át, a zenével amit lehet hallani a bejátszások alatt. Ez a frekvencia és hanghatás kifejezetten káros az egészségre.
      Felvázolják nekünk a jövőt. De nem az emberek jövőjét, hanem az általuk áhított jövőt hogy mi ezen rágjuk magunkat és ilyeneken gondolkodjunk. Mindenki ismeri fizikából a vonzás törvényét és szerintem sokan olvasták vagy látták a titkot is... Ezt használják ki. Azt akarják hogy féljünk.
      Szerintem azok vannak a legnagyobb veszélynek kitéve, akik nem hisznek senkiben és semmiben. Akik egyre többen vannak vagy remélem már csak voltak. Tudni kell, hogy ez a kommunikáció amit folytatnak minden emberre hatással van.
      Megakarják velünk teremtetni az ő jövőjüket. Ez a lényeg.
      Jó hír hogy a fénylények is kommunikálnak az emberekkel és jó, pozitív beállítottságú videók is vannak. Plejádok címszó alatt.
      Nekem, hogy elkezdtem kutakodni mert megakartam tudni mi miért történik, a rémálmom vált valósággá. Egyenlőre még csak itt az interneten mert a világban élő emberek akik magukkal és a gondjaikkal, bajaikkal vannak elfoglalva, (máshogy nem tudok fogalmazni) nem tudnak erről semmit és az emberek többségét ilyen dolgok nem érdekelik. Meg szerintem mást se lehet hülyének nézni. Sok az olyan ember aki átlát ezeken szerintem. De azért ilyenekről nem árt ha tudunk ha több véleményt ütköztetünk, megosztunk. Én se szoktam írogatni ilyen kommenteket. Nem volt szokásom sose. Nem is tudom miért teszem. Csak muszáj hogy tudjatok erről amiket írtam. Ha nem így gondoljátok, az se baj de azért tudnotok kell hogy szerintem mi van emögött.

      Törlés
    7. Ezekről nekem inkább egy térítő a Hell parkból az ami beugrik. Bocs Judy, de ezt én is ki kellett írnom magamból.

      Ui. Kedves Judy, hallott már a new age mozgalomról? Ha még nem itt esetleg olvashat róla. http://www3.bc.sympatico.ca/thegoodnews/newage.htm
      Azért nem ártana tisztában lenni azzal is, hogy honnan ered mind ez,....felebarátként mondom. Az Aquarius-The Age of Evil című videót kérem ki ne hagyja!

      Isten áldja önt bölcsességgel és tisztánlátással,......nagy szüksége lesz rá, higgye el.

      redneck

      Törlés
  3. "Elég a fejet irányítani, hogy irányítsd az egész testet"

    Hát ez a baj ezekkel az árnyékfickókkal! Mert mindig csak a fejük után mennek, holott a test megfelelő irányításához a szív is kell ám! :)
    Sőt, energetikai szempontból a szív még fontosabb is, mint az agynak nevezett "adó-vevő", és egy kutatási eredmény szerint a szeretet-központ hamarabb érzékeli és reagál a történésekre mint az agy. Nagyon úgy tűnik, hogy a test valódi "főnöke" a szív, nem az agy:

    Az agy és a szív kapcsolata. Döbbenetes kutatási eredmények!
    http://youtu.be/pJlhR4cczw0

    Jó lenne ha ezt a felismerést a tűnékeny fickók is beépítenék a mindennapi terveikbe, és nem csak mindig hideg fejjel, hanem néha meleg szívvel gondolnának ránk! :)

    VálaszTörlés
  4. az emberekkel elhitetik hogy van lélek, túlvilág, reinkarnáció, isten, ezeket azért hitetik el az emberekkel mert így az emberek nyugodtabbak maradnak amikor ártanak nekik, mert arra gondolnak hogy a halál után majd úgyis jön a következő élet vagy hogy isten úgy is megsegít stb., meg azért is jó elhitetni ezeket a dolgokat az emberekkel mert ezek hazugságok, de aki elhiszi ezeket annak a gondolkodása megreked egy szinten és soha nem lesz képes elérni a komolyabb szinteket, a hívőket ráadásul nagyon könnyű még több hülyeséggel félre vezetni, olyan dolgokkal amik a lélek, isten, reinkarnáció hazugságokra épülnek, a hívőket fel lehet használni az eszetlen terror vagy az eszetlenül nagy gyávaság terjesztésére, a hívőknek nagyon könnyű bemagyarázni hogy miért ne merjenek tüntetni és miért adjanak kenyeret annak aki megöli őket stb.

    a valóság az hogy nincs lélek, nincs isten, nincs túlvilág, nincs reinkarnáció, és egyszerűen minden élőlény csak robot, biológiai alapokon, akik ezt nem képesek felfogni azok sosem érhetik el a magasabb tudat szinteket, sohasem érhetik el a magasabb szintű egyéni és társadalmi önvédelmet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy materialista hitvallását hallottuk ... köszönjük ;)

      Törlés
    2. Ugye ezt te sem hiszed el.......végtelenül EGYSZERŰ ember lehetsz ilyen világfelfogással
      "egyszerűen minden élőlény csak robot"
      "nincs lélek"
      "akik ezt nem képesek felfogni azok sosem érhetik el a magasabb tudat szinteket"
      Érted te egyáltalán, hogy mit írsz/beszélsz?




      Törlés
    3. te engem nézel hülyének én meg a hívőket, ez van

      Törlés
    4. Nem érzel némi paradoxont odabent? Te nem a hívőket nézed hülyének, hanem "csak" a többi hívőt. Ugyanolyan hívő vagy te is ezzel a materialista, lélek- és Isten nélküli hitrendszerrel, mint a legbigottabb, legelvetemültebb katolikus. :)
      És az igazságtól is pont ugyanolyan távol...

      Törlés
    5. a valóság az, hogy SZAMODRA nincs lélek, nincs isten, nincs túlvilág, nincs reinkarnáció, és egyszerűen minden élőlény csak robot ( megj. inkabb akkor biobot, bar ugy tunik, hogy tenyleg programozott, azzal a kepesseggel hogy szabad akaratbol kikapcsolhato a szabad akarat) biológiai alapokon, akik ezt nem képesek felfogni azok sosem érhetik el a magasabb tudat szinteket, sohasem érhetik el a magasabb szintű egyéni és társadalmi önvédelmet

      szamodra ez az onvedelem... ez ok, vagyis szabadsag

      aztan mondod, hogy ez az igazsag, gondolom, amit irsz el is hiszed, de vajon probara mered e tenni a hited? meg mered e kerdojelezni a velemenyed, vagy allitasod? ki mered e magad probalni a valosagban is? vagy csak eddigi ismereteid alapjan ezt tudod felfogni, kovetkeztetni?

      Törlés
    6. itt nem hitről van szó hanem valószínűség számításról és logikáról, ami nektek nem megy vagy pedig hibás értelmezéseket csináltok, emiatt hibás végeredményekre juttok én pedig helyes végeredményekre jutok

      Törlés
    7. "az emberekkel elhitetik hogy van lélek, túlvilág, reinkarnáció, isten, ezeket azért hitetik el az emberekkel mert így az emberek nyugodtabbak maradnak amikor ártanak nekik, mert arra gondolnak hogy a halál után majd úgyis jön a következő élet vagy hogy isten úgy is megsegít stb.,"
      Csaba barátom ez a te kristálytiszta logikád?:)))
      Akkor ez alapján légyszíves magyarázd el az elmúlt évszázadban a mindenkori hatalom azon törekvését, hogy a materializmus nevében minden efféle dolgot alapjaiban kiirtson az Emberből.

      Törlés
    8. Heidegger mondta: "nem szeretem az ateisták és a hívők közötti polémiát, mert az ateisták nem tudják mit tagadnak, a hívők nem tudják tudják mit állítanak".

      Azt javaslom tehát, hogy ne használjuk a fenti fogalmakat, hanem csak egyetlen dolgot tételezzünk: Minden, megnyilvánulás a világban duális ellenpárral rendelkezik. Figyelemmel és elmélyült éberséggel belátható, hogy ezek a megnyilvánulások egy olyan "valaminek" a kettős arcai, amely nem tapasztalható érzékszervileg, általában nem megragadható logikailag sem, sejtszintű folyamatokkal sem magyarázható, mégis minden ebből nyilvánul meg és ide tér vissza.

      Egy szempontból mégis helye lehet a logikának: Ha ezeket a szavakat használjuk: "kettősség", "pár" "két pólus", könnyen belátható, hogy már a kifejezések is hordoznak magukban valamiféle "Egységre" utalást. Viszont egységet ebben a világban nem tapasztalunk érzékszervekkel, tehát a dolgok lényege, forrása transzcendens kell, hogy legyen.

      És hadd hozzak két konkrét példát: A zenei élmény végén átélt katarzis, vagy egy szenvedélyes szerelem, igen mélyreható élmények az ember életében, mégsem hiszem, hogy képletekkel leírhatóak, vagy hormoninjekciókkal előidézhetőek lennének. Pontosan azért nem, mert ezekben az átélésekben ízleli meg azt az Egységet, amely a viszont (még logikailag is) felette áll a kettősségek világának.

      Oké, ne operáljunk Isten, lélek, vallás, stb fogalmakkal, de legyél nyitott az kettősség-felettiségre. Akár logikai akciókkal is el lehet ezen az úton indulni.

      Ez elfogadható számodra, Csaba Barát?

      Törlés
    9. Szul than nagyon nem veszed észre a körülötted lévő világot!!! Például mindegyik párt le van paktálva valamelyik egyházzal!!! Nincs egyetlen egy ateista párt sem!!! Nem csak nálunk nincs, de máshol sincs!!! Mindegyik milliárdokat ad az adófizetők pénzéből az egyházaknak. Kossuth rádióban minden nap mennek a vallásos műsorok miközben soha sem beszél benne egy magamfajta ateista sem. Mindegyik faluban, városban van egy templom!!! Iskolákban is mindenhol hittan. A tv és az internet is tele van nyomva vallásos vagy ezoterikus műsorokkal. Szuper költséges filmprodukcióban most éppen csinálják a Noéh történetét stb. Minden féreg politikus, mindegyik politikai ügyben a jézus mém féle agyatlan megbocsátást kéri, tűrjél, adózzál, bocsáss meg stb. A kibaszott gonosz hazugságok, jézus, lélek, isten, reinkarnáció, túlvilág, minden nap, minden csatornán bombázza az embereket. A magamfajta ateista viszont hol is van ezeken a csatornákon? Sehol! Miközben a vallásos baromságotok naponta megy mindegyik csatornán addig hány olyan ateistát hallottál ezeken a csatornákon mint én? Jó ha 10 évben egyszer hallasz egyet. Na ezért is vagytok még mindig nagyon sötétségben az egész országgal együtt.

      Törlés
    10. viator "És hadd hozzak két konkrét példát: A zenei élmény végén átélt katarzis, vagy egy szenvedélyes szerelem, igen mélyreható élmények az ember életében, mégsem hiszem, hogy képletekkel leírhatóak, vagy hormoninjekciókkal előidézhetőek lennének. Pontosan azért nem, mert ezekben az átélésekben ízleli meg azt az Egységet, amely a viszont (még logikailag is) felette áll a kettősségek világának. "

      nagyon ostoba és nagyon értelmetlen mondatokat írtál le, hasra ütve leírsz olyan szót hogy egység meg kettősség, aztán ezeket a szavakat teljesen értelmetlenül ráhúzod mindenre amihez kedved szottyan, aztán teljesen értelmetlenül kijelented hogy neked a zene élmény vagy akármi az már logikán felül áll, nagyon szomorú hogy nektek minden logikán felül áll, ami már nagyon összetett folyamat, de az is nagyon szomorú amikor logikusak próbáltok lenni, mert olyankor is logikátlan baromságokat kezdtek el mondani

      Törlés
    11. Én nem tudok logikusan, vagy hormonáramlás által szerelmes lenni. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy nemcsak logikai ítéletekben és racionális elemzésekben merül ki az emberi értelem. Potenciálisan(!) ennél jóval többre is képes.

      Törlés
    12. Barátom, nem a kérdésemre válaszoltál. Kissé szűknek tűnik a látóköröd.Az elmúlt évszázadról beszéltem, vagy szerinted akkoriban nem a szellemiség, lelkiség, vallás stb.kiirtása volt a hatalom által erőltetett materializmus fő célja? És tudod miért?
      Mert a lelki, szellemi alapjaitól elszakított, gyökértlen tömeget sokkal könnyebb (meg)vezetni.
      Nem kicsit logikátlan, hogy most ugyanezen erők ennek az ellenkezőjét teszik.:)
      De gondolom a te tisztánlátásodnak ez nem probléma.:)
      Amiket te emlegetsz, az csak a valódi útkeresők összezavarására tett kísérlet :)
      Hajrá logika!:)

      Törlés
    13. eddig mindig is a vallások és a nagyon gazdagok irányították a világot, még csak most jutott el az emberiség oda, hogy sok országban már nem szól bele a politikába annyira a vallás, habár a pénzeket még mindig kapják, az ateisták még sosem uralkodtak ezen a bolygón, még most sem uralkodnak, de remélhetőleg a technológia segítségével nagyon lassan egy picit több hatalmunk lesz, és ezzel együtt a gonoszság, ostobaság, erkölcstelenség is a háttérbe fog majd szorulni

      Törlés
    14. I.e. 3000 óta folyamatosan nő az ateisták szerepe a világirányításában, amely mára szinte kizárólagossá vált. Nem látom be, hogy mitől szorulna háttérbe, a gonoszság, ostobaság, erkölcstelenség, ha egy technokrata, materialista elit irányítja a világot. A materializmus nem feltétlenül érvénytelen világnézet, csak elégtelen. Saját magát zárja ki a világ és az ember mélyebb, lényegi megismeréséből.

      Törlés
    15. akkor lesz itt ateista világ, amikor a rádióban, tévében a vallási műsorok helyett ateista előadások lesznek, a templomokban vallási prédikáció helyet ateista prédikációk lesznek, az iskolában pedig jól képzett ateisták fogják tanítani az erkölcsöt, mert nagyon sok esetben a helyes logika egyenlő az erkölccsel

      Törlés
    16. ha ennyire nem érdekel és nem hiszel benne miért itt ontod szart a szádból csaba? pont azt akarják elérni hogy ne higgyenek az emberek Istenben és tönkreteszik a vallásokat. Fogalmad sincsen hogy miről beszélsz, bedőltél az agymosásnak. Ha bizonyíték kell nyisd ki a szemed, te magad vagy a bizonyíték. A földi élet tervezett nem véletlenek sora.

      Törlés
    17. ha nem futna benned néhány hibás program, akkor már illene tudnod hogy mesterséges beavatkozáshoz nincs szükség istenre, bármelyik erre kószáló civilizáció megteheti, egyébként egy fejlett rendszer magától is számos fejlesztést tud csinálni önmagán, a világ teremtéséhez sincs szükség istenhez, mivel a világnak nem volt kezdete

      szóval semmi olyan dolog nincs amire egy istenre szükség lenne, ráadásul számtalan egyéb dolog is nagyon nagy mértékben kizárja isten létezését

      szóval felejtsétek el az ostoba programjaitokat és térjetek át az én oldalamra, habár sajnos addig erre nem lesztek képesek ameddig csak a buta hitre vagytok képesek, mivel az én oldalam nem a hit, hanem maga a tudás, aminek már nincs köze a hithez, de ezt ti még nem érthetitek

      Törlés
    18. Csaba barátom.
      Innen a sötétségből :) hsz- eid alapján két lehetőség látszik:
      1.Vagy tényleg ilyen buta vagy, mint hsz-eid tartalma, és nem is tudod mit beszélsz.
      2.Vagy tudatosan teszed azt, amit. (Megjegyzem ez a jobbik eset, a tudatosság a negatív oldalon is értékelendő!)

      Törlés
    19. látom nem akartok enni a tudás almájából, pedig ezen kívül nincs más alma, ezen kívül csak a buta mesék vannak, pedig ha ennétek belőle beállhatnátok a jobb fajta oldalra, boldogabbak és néhány pozitív dologban sikeresebbek is lennétek

      Törlés
    20. Apropó, te boldog, pozitív ,és sikeres vagy szerinted?

      Törlés
    21. igen, én boldog, pozitív és sikeres vagyok

      Törlés
    22. természetesen a boldogság nem azt jelenti hogy valaki egész nap vigyorog és viháncol mint valami fogyatékos

      a pozitív azt jelenti hogy például a lehetőségekhez mérten védem a természetet, a hazát és a testemet

      a siker eléggé relatív fogalom, remélem senki sem azt érti siker alatt hogy mennyi talpnyalója van vagy hogy szerepel-e a tévében vagy az újságokban

      Törlés
    23. "igen, én boldog, pozitív és sikeres vagyok"
      Akkó semmi gond ,teszed te is a dolgodat....:)

      Törlés
  5. Csaba Barát! A "magasabb tudat szintedhez"-ajánlom szerettel:
    "A hit nem elméleti kérdés."-Csókai András agysebésszel készült interjut érdemes elolvasni((Kairosz kiadó 2005)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egész világon folyamatosan vannak előadók, könyvek, filmek, amelyek folyamatosan azt hazudják hogy van lélek, isten, túlvilág, reinkarnáció, de attól hogy ezek folyamatosan ezt hazudják attól még nem lesz igazuk, sem most, sem pedig a jövőben

      Törlés
  6. valószínűleg a sokkal fejlettebb technikával és felfogással rendelkező idegen civilizációk sem fognak addig kapcsolatot keresni velünk ameddig sokan elhiszik a lélek, isten, túlvilág, reinkarnáció hazugság kombókat, az ő ingerküszöbükbe valószínűleg már nem fér bele az hogy egy felnőtt egyed ilyenekben higgyen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csaba Barát!

      Egyetértek veled abban, hogy sok a hamis próféta, az aljas szándékú megtévesztő. Azzal sem vitatkozom, hogy rengeteg félrevezető és hazug anyag jelenik meg. De! Attól, hogy minden kommentben leírod, hogy a spirituális dolgok hazugságok, még nem lesz igazad. S hogy a szkeptikusok által kedvelt módon visszaadjam a magas labdát, van rá bizonyítékod, hogy nem létezik a lélek, a túlvilág, stb.? Mutass nekünk olyan hiteles, tudományos kutatási eredményeket, melyek alátámasztják az állításaidat. :D. Nem a hittel van probléma, hanem az irányított hittel, a manipulált hittel. Mondhatnám, hogy a vallásokkal. Nem vagyok valláskövető, csupán hiszek egy teremtő erőben, mely a világ dolgait egyengeti. Ezt a hitet a mindennapokban kell megélni, az apró, jelentéktelennek tűnő dolgokban. Biztosan van, aki fogékonyabb ezekre az apróságokra, s van aki elutasító. Ha az elme képes kiszakadni az anyagi világ béklyóiból, akkor az ember képes megtapasztalni a teremtő erő végtelen nyugalmát, biztonságát. Akár egy napfelkeltében, a gyermeked mosolyában, a tavaszi vetés kisarjadásában, bármiben, ami része ennek a felfoghatatlan léptékű rendszernek. Annak az időnek kellene végre eljönnie, amikor arról beszélünk, mi az ami összeköt minket? Minket, minden embert. A materialista világszemléletnek köszönhetően eddig megtapasztalhattuk, mi az ami szétválaszt minket. Véleményem szerint az emberiség nem arra hivatott, hogy pénzért, hatalomért, egyéb kincsekért falakat építsen ember és ember közé. Bontsuk le végre a falakat, mert ennél sokkal többet érünk.

      Törlés
    2. én már nem fogom magyarázni, nem könnyű de aki tisztán akar látni az próbálja megtalálni az értelmesebb ateista írásokat, könyveket, esetleg programozzon valamit, hátha akkor jobban felfogja, ismerem az összes vallási, ezoterikus magyarázatot, hazugságokat, én biztos vagyok benne hogy nekem van igazam, és a minden napi hírek is állandó jelleggel engem erősítenek meg szerintem, a hívők semmi újat nem tudnak mondani nekem ebben a témában

      Törlés
    3. Mi jár annak akinek igaza van?
      "A tudomány vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak"
      (Albert Einstein)
      "A hit nem elméleti kérdés...
      hanem kegyelmi valóság"
      állítja az agysebész-Csókai doktor,aki saját lelkében tapasztalta meg a hit elhagyásának fájdalmakkal nem túlzottan terhes élményét és az Istenhez való visszaút összes gyötrelmét.
      Kedves Barát nem" ezoterikus magyarázatokat" hanem komolyabb irodalmakat is tanulmányozz!
      pl.ezt ajánlom:
      http://www.scribd.com/doc/25426022/Julius-Andan

      Törlés
  7. Kedves Barát ! Ezt az előadást is érdemes meghallgatni:
    http://www.youtube.com/watch?v=zbdJt1rQQM0
    5 részes -a You Tubon követhető

    VálaszTörlés
  8. "Így tartjuk ellenőrzés alatt a világot és a jövőt." :)
    Így beszélnek a gőgjüktől elvakult emberek, akik csak hiszik azt, hogyha uralkodnak az anyag fölött, már az ÉLET is uralmuk alatt van. Szerencsétlen testvéreink ők, akik nem veszik észre, hogy amiben matat a kezük, illúzió csupán, és szélsőségesen ingázó gondolataikkal, elképzeléseikkel csupán önmagukat diabolizálják.
    Még a nevüket is úgy lopták - illuminati - az sem az övék. Valójában még önmagukkal sem rendelkeznek, és amin vágynak uralkodni, az anyag, a semmibe, a nihilbe szippantja be őket. Igen az isteni terv kényszerű eszközei ők, kik az emberi tudat evolucióját nemhogy lezárják, inkább akarva-akaratlan elősegítik. Hogy ők kimaradnak, lemaradnak róla, az egyoldalúságuk, vakságuk következménye lesz, hacsak valamilyen kegyelem folytán fel nem eszmélnek. Kívánom nekik ezt az ébredést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kegyelemrol itt szo sem lehet hulivuli, mert ezek az un. "iranyitok" nem emberi lények, mégha emberi formajuk/ kinézetük is van. Ezek irgalmatlanok, kegyetlenek empatia nélküliek, ezért felébredésre is képtelenek.
      Ezenkivül az egyiptomi farao példaja is mutatja, hogy Isten bizonyos embereket arra rendel, hogy megmutassa rajtuk az O hatalmat, es hogy hirdessék az O nevét az egész vilagon (Roma 9:17).
      Ehhez még: "Avagy nincsen-é a fazekasnak hatalma az agyagon, hogy ugyanazon gyuradékbol NÉMELY edényt tisztességre, NÉMELYT pedig becstelenségre csinaljon?
      Ha pedig az Isten az O haragjat megmutatni kivanvan, nagy békességestűréssel elszenvedte a harag edényeit, melyek VESZEDELEMRE KÉSZITTETTEK, es hogy megismertesse az O dicsoségének gazdagsagat az irgalom edényein, melyeket eleve ELKÉSZITETT A DICSOSÉGRE, mit szolhatsz ellene? " (Roma 9:21-23).

      Törlés
  9. Nem azért de ez az egész, egy kamu, csak ezt akarják hogy ezt higgyük, hogy féljünk rettegjünk. Azt akarják hogy azt higgyük már nem lehet megállítani, őket de épp fordítva van az egész. Ez a közel-keleti dolognál is kiderült, ha annyira jó menne nekik, akkor már javában háborúznának meg minden. Szóval ez is egy félelemkeltő cikk, nem azt mondom ,hogy nem kell tudni erről, de szerintem a tálcán kínált "kiszivárgott" információt nem kellene készpénznek venni. Ez csak meg könnyíti a dolgukat, rászoktatnak az információ befogadására.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó cikk és teljes mértékben egyet értek, nem vonok kétségbe egy sort sem. Kivéve, hogy a Bibliát is az illuminati írta:) Gondolj bele.... ha nincs Isten...nincs Jézus, megváltás... akkor Aleister Crowley kedvenc jelmondata a mérvadó: "DO WHAT YOU WANT" - Tégy amit akarsz. Ő ugye korunk legnagyobb sátánistája volt. Nincs Isten, nincs felelősség sem következmény, élj a mának és ahogy akarsz. Na most ha az illuminati kreálná még a hitet is, írta volna az Igét, a Bibliát...akkor így is úgy is elveszettek vagyunk. Akkor szerinted Buddha, mi a megoldás? Ismerve a történelmet..... mi lesz? SZép dolog, hogy tájékoztatod az embereket az Illuminati igenis valós szándékairól, de mi a megoldás? Van megoldás? "Fogjunk össze gyerekek...?" vagy "majd mi győzünk és jön az aranykor? UGYAN..... Akinek nincs kapcsolata Jézussal, Istennel...az ugyanolyan ember marad/lesz mint az illuminati bármely tagja, mégha "kicsiben" is. Önző, pénzsóvár, jónak nem kedvelője, hazug, képmutató...minden olyan amit a Biblia felsorol az utolsó idők emberéről. A baj ott van, hogy sok ilyen amúgy remek alternatív híroldal nem mutat fel megoldást a szuper leleplezéseken kívül.... sőt, ami rosszabb: ezoterikus, okkult, spirituális jövőben hisz, egy jobb korban, aranykorban... a győzelemben a gonosz felett...az univerzumban....ufokban... Ezekben látják a megoldást. Szóval fel van ültetve mind az illuminati, mind az átlagember, mind a nyiladozó szemű de ezotériában és önmegváltásban szenvedő ember. Jézus már mindent "elvégzett".... Először megteremtette a világot , aztán az embert....az ember elbukott és behódolt a sátánnak (azért zajlik már 6000 éve világban az ami)..... most hogy van megváltónk, előbb az embert teremti újjá, azzal ha befogadjuk Őt....aztán a világot teremti újjá, azaz új eget és földet ad majd. Amúgy már 2000 éve megiratott, hogy az embereket megjelölik, "hogy senki sem vehessen vagy adhasson el, csak akin a fenevad(világhatalom) bélyege van". A Máté 24 is majd 2000 éve járványokról, döghalálokról, keresztényöldöklésről, természeti katasztrófák expon. növekedésről beszél....De persze, az illuminati már akkor létezett, és tudták, hogy 2000 múlva HAARP technikával módosítanak időjárást és RFID chipekkel, tetkókkal hálózzák be az emberiséget. Ezt te sem hiszed el... vagy mégis? Vagy Ézsaiás 400 évvel Jézus születése előtt pontosan leírta, filmrendezőket megszégyenítő módon, pontosan mi fog történni Jézussal, mikor születik, hogan végzi szórol szóra. Ez mind csak kitaláció, ugye? Dehogy. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy egy ilyen remek látással rendelkező "ember mindent elhisz, csak ne legyen benne a Bibliában". (Napoleon mondta ezt). A világnak mindig is "büdös" volt az evangélium, Jézus és hívei. Ma sincs másképp. Nem is lesz másképp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Biblia csak egy könyv, és holt betű marad, ha nincs hozzá ébredező, szeretetre megnyíló lélek.Ezt könyvet mindig ki- felhasználták a sötét célú emberek, kicsavarták mondatait, lényegét a saját szájízük szerint.Most sem lesz ez másképp, és még lehet, fanatikusabban hisznek benne, mint te . Mert a betű öl, a lélek az ami éltet. Sokan vallják azt a hitet, amit te hirdetsz, és mégis valahogy belegabalyodnak abba a bizonyos konkolyba . És sokan mondják, Uram, Uram, mégsem teszik azt, amit sugall nekik a lélek. Jézus már mindent elvégzett? Hát persze, csak végig is kellene menni azon az elvégzett, kitaposott ösvényen mindenkinek EGYÉNILEG. A keresztények hozzászoktak, hogy terelik őket, és vannak elöljárók akiken keresztül Isten vezeti őket szellemi tunyaságuk, önállótlanságuk miatt. Számomra ez a félelmetes és nem az ami pl. ebben az idézetben van megfogalmazva:
      "Ha az ember az individuáció útját járja, ha éli az életet, akkor a tévedéssel is számolnia kell, különben nem lenne teljes az élet. Semmi garancia nincs rá - egyetlen pillanatban sem -, hogy nem követünk el baklövést, vagy nem kerülünk halálos veszélybe. Az ember talán úgy véli, akad biztos út. Ez azonban a holtak útja volna. Akkor már nem történik semmi, vagy semmiképp nem a megfelelő történik. Aki biztos úton jár, tulajdonképpen halott." - Carl Gustav Jung
      Szóval nem elég hirdetni, meg is kell ismerni , akit te hirdetsz ! Az ismeret pedig nem csak a betűkre vonatkozik.
      És "Ha minden tévedés elől bezárod ajtódat, az Igazságodat is kizárod." Rabindranath Tagore

      Törlés
    2. Kutass jobban, mert ez nem sok, csak felszínes hazugság, (De kezdésnek jó) amit az emberbe belenevelnek kis kora óta. A bibliáról annyit hogy átírják, azt írják bele ma mit szeretnének ,hogy történjen, a tudatlan olvasó, meg mit lát: jé az történt ami le van írva.
      A megoldásról meg annyit: mindenkinek magának kell megtalálnia a megoldást, nem várni hogy valaki megmondja, gondolkodni tervezni és végrehajtani kell. Ezek a hatalmaknak pont az a céljuk hogy ne gondolkodj és várd meg azt, hogy valaki megmondja mit csináljál. Egyszerű tedd azt amit helyesnek, érzel akkor is ha az egészen apró dolog is, de ha ezt több ember csinálja akkor változás indul meg. De ha az ember viselkedésmintáját nézzük, akkor: mindig is voltak irányítók, vezetők akik a egy irányba vezették az ebereket. Már csak az a kérdés, te ezt az utat akarod követni? Vagy a saját igazad felé veszed az irányt akár mással, akár magadban.

      Törlés
    3. "Nemet mondani másoknak: ez része a felébredésnek, ez gyönyörű. A felébredés része, hogy úgy éled az életedet, ahogy helyesnek találod. Értsd meg: ez nem önzés. Önzés az, mikor másoktól azt követeled, hogy úgy éljenek, ahogy te helyesnek látod. Az önzés. Nem önzés, ha úgy éled a saját életed, ahogy helyesnek látod." A. D. Mello
      El sem tudod képzelni mennyi ember szónokol a szabadságról és közben meg van kötözve mindenféle ideológiával. Én a Bibliából ki tudom olvasni az Igazságot, te képes rá ? Jézust el tudom fogadni Megváltómnak, te képes vagy rá ?
      Mert ahol szeretet van , ott nincs követelés, nincs elvárás, nincs függőség, ott csak LÉT van, és a tökéletes SZABADSÁG.

      Törlés
    4. Remélhetoleg barki, aki olvasta (vagy majd olvasni fogja) ezt a "remek" meallapitasodat a szeretet mibenlétérol -> "Mert ahol szeretet van , ott nincs követelés, nincs elvárás, nincs függőség, ott csak LÉT van, és a tökéletes SZABADSÁG.", nem fogadja el majd valami nagy és megdönthetetlen igazsag-ként hulivuli, mert ha igen, akkor nagy bajba kerül.
      Az Isten szeretet (1Janos 4:16). A szeretet pedig szeretni akar, de ugyanakkor elvarja, hogy o is szeretve legyen. Istennek ez a követelése, sőt parancsolata - es az ebbol fakadó hit - , az isteni kinyilatkoztatas lényege: "Szeresd a Urat a te Istenedet teljes szivedbol, teljes lelkedbol es teljes elmédbol. Es ez igék, amelyeket a mai napon parancsolok néked, legyenek a te szivedben" (1Moz 6:5). A Maté 22:37 -ben ujra ugyanez olvashato, a 38.v. -ben pedig: "Ez az elso és nagy parancsolat." A tökéletes SZABADSAG pedig mindezekbol következik.

      Tovabba: Te azt mondod, hogy elfogadtad az Ur Jézust megvaltodnak (aki gondolom szamodra is az "Ut" ), ami még hiheto is volna, ha nem nyomtad volna ide C.G. Jung-tol azt az idézetet, amiben ez olvashato: "Az ember talán úgy véli, akad biztos út. Ez azonban a holtak útja volna"....."Aki biztos úton jár, tulajdonképpen halott." Akkor most mi is a helyzet nalad?

      Törlés
    5. Jézus mondhatta, hogy biztos úton jár, de te legfeljebb csak max. hiheted azt, ami lássuk be, elég kevés. Ez a baj veletek vallásos keresztényekkel, hogy az alapalázat sincs meg bennetek. Az emberi történelemből elég jól kivehető, hogy a biztos úton járó, és egymást halomra gyilkoló Jézus-hívő bizony tele volt elvárással, követeléssel és függőséggel, és ezáltal a holtak útján járt. És ez sajnos megismétlődhet.
      Ria, a buzgó hited mellé legalább egy kis lélektani alapismeretet magadra szedhetnél :)

      Törlés
    6. Miért nem kaphatok én itt egyszer sem valami konkrét és elfogadhato valaszt a feltett kérdéseimre? Es csak a kérdéseimre ... nem kértem ennél többet... Biztosan azért nem kapok, mert neked huli, elegendoek mar a lélektani alapismereteid, amit felhasznalva, az "ügyes" provokatív vádjaiddal gond nélkül megkerülheto a megfelelo valaszadas.
      Na és mi van akkor, ha csak jatszom?... mert valamilyen oknal fogva ugy talalom jonak, hogy jatszanom kell, mégpedig azért, hogy ne lathassanak meg ... amibol ezutan te csak azt vagy képes levonni, hogy nincsenek lélektani alapismereteim, de még alazat sincs bennem. Vagy talan a hit kérdésekrol szolo iromanyaimbol te ugy gondolod, hogy ezt ilyen egyszeruen megtudod allapitani ?
      Na és képzeld: egyaltalan nincsenek olyan törekvéseim, hogy a lélektannal annal többet foglalkozzak, mint amennyi ismeretem van mar ezen a területen, mivel én ennél sokkal egyszerubb természetu vagyok. (Mellesleg, valamikor régen a pedagogusképzobe ahova jartam, tanulnom kellett pszichologiat is többek között.) Nem ohajtok én is betupizni ettol, mint azok a lélekbuvarok, akikrol köztudott, hogy betegebbek lelkileg, mint azok, akik segitségért fordulnak hozzajuk. Inkabb kivanok megmaradni a magam egyszeruségében, mert - ha esetleg nem tudnad - a földön nincsenek nagyobb hősők, mint az egyszeru emberek. Minden mas embernek két lelke van: a kétség és a titkos félelem kettos lelke: csak az egyszeru lélek oszthatatlan. Es éppen Isten ügye (az a bizonyos buzgo hitem ) az, ami megvéd a meggyengitő okoskodastol; elég nekem, hogy Jézus Krisztus a kimerithetetlen bölcsességem, ami megóv minden makacs önerőtől, az emberi vilag sokrétu fullaszto zurzavaratol és tudashalmozasatol. Es az én Istenbe vetettett hitem az, ami elsegit ahhoz az fajta alazatossaghoz, ami az Isten szerinti alazat, es nem pedig az, amit a vilagi emberek gondolnak annak. Ugyanis a vilagi, Isten nélkül élo ember szemében az alazat definicioja az, ha egy keresztyén elnéz minden bun felett, es giliszta modjara csuszkal minden utjaba kerulo elott.

      Jézus pedig nem mondhatott olyat, hogy O a biztos uton jar, amikor O maga volt (ill. még ma is) AZ Ut.
      Te tényleg az gondolod huli, hogy én csak hiszem azt, hogy Krisztusban a biztos uton jarok?.. .ugyanakkor az is mondod, hogy buzgo hitu vagyok? Hogyan fér össze ez a ketto? Ilyen megallapitast rolam csak abban az esetben tehetetnél egyébként is, ha velem élnél, és igy részese volnal a mindennapjaimnak. Nem neked kellene inkabb némi emberismeretre szert tenned? Javaslom.

      Az egymast halomra gyilkolo emberek pedig, egészen biztos, hogy nem voltak Jézus-hivok, mert ha azok lettek volna, nem tettek volna ilyet. Ezek csak hazudtak, hogy azok, tovabba; ne nekem rodd fel ezeket, én nem voltam közöttük.

      Õrültem.

      Törlés
    7. Kedves Ria!
      "Te tényleg az gondolod huli, hogy én csak hiszem azt, hogy Krisztusban a biztos uton jarok?."
      Így igaz-és én is remélem, azaz HISZEM-.Ego sum via veritas et vitam-ahogy írva vagyon. Áldás

      Törlés
    8. @hulivuli2014. január 16. 0:51
      Kedves Hulivuli!

      "Az emberi történelemből elég jól kivehető, hogy a biztos úton járó, és egymást halomra gyilkoló Jézus-hívő bizony tele volt elvárással, követeléssel és függőséggel, és ezáltal a holtak útján járt."

      Ne téveszd össze a földi vallásos egyházakat Krisztus Anyaszentegyházával!
      A földi egyházak a "saját vallásuk" nevében cselekednek, (MI) - sokszor megbocsáthatatlan dolgokat,
      Krisztus Anyaszentegyházának Tagjai pedig a "élő emberek, akiknek nevük, születési idejük, hitük van." Ők egyes szám első személyben (mint ÉN) cselekednek, kisebb botlásokkal ugyan, de Jézus Krisztus útján járva.
      Soha ne azt figyeld, hogy ki mondja magát vallásosnak, vagy kereszténynek, - hanem azt, hogy ki mit tesz az életben, mert a cselekedetei árulják el a valódi hitét.
      (Nekem is vannak bűneim, amivel hajlandó vagyok szembe nézni, - de azért olyan (súlyos) bűnöket senki ne akarjon a nyakamba varrni, amit mások követtek el az én nevemben (is), mert az nem vállalom. Ha egy egyházi vezető kapott jogot a döntésre, - pl. keresztes háborúk - és ezt Isten ellenesen a keresztény egyház nevében elkövette, a felelősség is ugyan ezt az egyházvezetőt terheli.
      NINCS KOLLEKTÍV FELELŐSSÉG!)
      Zárójelben megjegyzem ez nem más, mint egy gyilkos pszihológia arra, hogy tudatlan embereket elrettentsenek a Krisztus követésétől, akik vagy megbotránkoztak a földi egyházakban, vagy nem vállalják az egyházak súlyos bűnei miatt velük a közösséget.
      Nekünk hívő keresztényeknek, nem a földi egyházakkal kell közösséget vállalnunk, hanem Krisztus Anyaszentegyházán belül Jézus Krisztussal, a saját cselekedeteink által.
      Ezért nincs kollektív felelősségünk.

      Törlés
    9. Konkrétumokat akarsz Ria ? Tipikus nő vágy :)
      A concretum jelentése: sűrűsödött, megaludt, meghomályosodott, összenőtt, összeragadt, könnyűtelen. Pl. lumen concretum - meghomályosodott fény,
      ergo "...tükör által homályosan..."
      Tükör - speculum, speculare - vizsgálódni, okoskodni., gondolkozni , a fényt tükrözni.
      Az etimológia alapján tehát logikus lenne, ha a tükrök gondolkodnának. Mivel azonban nem az etimológiai elvárások szerint viselkednek, ezért jelenlétük olykor tragikus következményekkel jár.
      Pedig speculare necesse est, vagyis ezt nem lehet megúszni :)

      Törlés

    10. "Konkrét" szinonimái: egzakt, precíz, szabatos, pontos, akkurátus, aprólékos, alapos stb.

      Törlés
  11. Az (egyik) csavar tulajdonképpen ott van, hogy Corp.-nak, vállalatnak állítják be magukat. Ez, különösen Amerikában, nem feltétlenül hangzik rosszul. A vállalatok (még a mai multik is!) azonban többé-kevésbé nyilvánosan működnek, adóznak. Ez nem mondható el az Illuminátiról…

    VálaszTörlés
  12. Akármennyire is tiltakozik ellene az erkölcsünk és jövőképünk, komolyan elgondolkoztató a cél.
    Azt gondolom a mai ember is(!) alkalmatlan a békés, nyugodt, egymást becsülő és elfogadó egymás mellett élésre, mint ahogy évezredek óta.
    Az emberiség fejlődése szempontjából a fenti videó elképzelhető és kivitelezhető lehetőség.
    Nincs kapcsolatfelvétel más fejlettebb civilizációkkal, nincs kiegyensúlyozott élet, mert az irigység, élhetetlenség a másik nyakló nélküli el és megítélése megmérgez, minket, környezetünket. Úgy gondolom nem a rabszolgaság az alternatíva, de nem is a folyamatos gyűlölködés.
    A demokrácia értelmezése olyan az embereknél, mint a KRESZ. Mindenki saját szája íze szerint értelmezi a szabályokat, főleg ha hibázik. Ha körbenézünk erkölcseink, elveink, rokoni kapcsolataink szabják meg azt az ismerkedési és baráti kört, amit magunk körül elfogadunk. Ugyanez van nagyobb populáció esetén is. Kiket fogadnak el gazdasági, vallási, népi csoportok? Kirekesztenek, elítélnek, uszítanak, gyűlölködnek. A vita sok esetben veszekedéssé, vagy tettlegességig fajul. Nem látok különbséget a "nemzetféltők" és a magukat liberálisnak vallók között. Amíg az elsők a nagyon veszélyes nacionalista öntudattal sulykolnak és a tradíciók védelme alatt utálkoznak, addig az utóbbi a mindenkit elfogadunk, manapság divatos szlogenje mögül kiabál kígyót-békát a másik csoportra. Vagy azért, hogy bizonyítsa magának is, magáévá tett egy haladó eszmét, vagy egyéni érzékenységből, vagy pedig, mert az utóbbi csoporthoz szeretne tartozni, sokszor önös célok által vezérelve. Elfelejtik azt a apróságot, hogy az csak egy eszme, amire törekedni lehet, de a szubjektív szemléletünk miatt soha sem elérhető. Folyamatos negatív érintettség esetén a liberálisból radikális lesz. Hol marad ilyenkor az eszme? Az életterünk megsértése felülírja az elveinket, hitünket? Az életben-maradás ösztöne, vagy a jó kis Rousseau-i gondolatok a magántulajdon védelmére? A legszebb, hogy politikai pártok, tömörülések is magukévá tették marketingcélokból ezt az eszmét. Pedig a párt beállítottsága miatt a két fogalom üti egymást.
    A videóban említett elgondolás(bár csak érzékelteti mitől kell félnünk, hiszen "fake") a Marx modell újraindítása sokkal céltudatosabb módszerekkel, mint kb 97 éve. Minden porcikám berzenkedik ellene, de úgy gondolom, akik ezt végre akarják hajtani azzal szembesülnek, hogy vagy kihalunk vagy túléljük. Ennek a tükrébe érdemes elgondolkozni azon, vajon milyen alternatíva van még. Ahogy olvasom a híreket, fórumokat alig van olyan, ami felemelő, bíztató. Ha valakinek más a véleménye habitustól függően degradálják. Nem meggyőzik, leszólják. A pozitív behatások közvetítése is csak addig működik, amíg nem szembesül az egyén a másik "optikával". Nagyban ugyanez van.
    Egyre inkább hajlok arra, mint egy régi videóban mondta egy készítő, akik ezt teszik, tervezik idealisták. Lát valamelyiktek a fehér és a fekete között szürkét? Van még más út?
    Ne felejtsük az egyén idealizmusát mindig elsöpri a tömeg érdeke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „komolyan elgondolkoztató a cél.”
      A cél eléggé kiderül: homogén egységgé (kritikusabban: masszává) formálni az emberiséget, hogy a világkormány könnyebben megoldhassa a felhalmozódott problémákat, ne kelljen az emberek ellenállásával számolnia.
      Ez utópia (vagy disztrópia, kinek hogy tetszik), és ahányszor megpróbálták, a társadalom-átalakító kísérletek mindig félrecsúsztak és nagyon balvégzetű eredményekre jutottak.
      És mégis meg fogják kísérelni, mert lesz egy jelentős embertömeg, akiknek tetszeni fog, vagy más miatt, de elfogadják. De lesz ellenzék is, erőszak nélkül nem fog menni a bevezetése…és akkor már máris ott vagyunk a balvégzetű eredményeknél…

      Törlés
    2. "...mert lesz egy jelentős embertömeg, akiknek tetszeni fog, vagy más miatt, de elfogadják." - Ha valakinek háromszor vénásan heroint adnak, negyedszerre már igénye lesz rá....

      ..."De lesz ellenzék is, erőszak nélkül nem fog menni a bevezetése…" - Sajnos egyre kevésbé lesz ellenzéke. Óraadó tanárként (is) tapasztalom, hogy az elmúlt 20 évben drámaian csökkent az általános készségek és kompetenciák szintje, egyre több gyereknél hiányzik az elemi védekezési és önérvényesítési rutin, nincs kitartás céltudatosság. Sajnos semmilyen megoldást nem látok a fentebb leírtakra. ( Érdekes viszont egyes tanyai diákok esete, akik igaz, hogy sokszor kevésbé cizelláltan fejezik ki magukat, megjelenésük sem makulátlan, de nagyságrendekkel gyorsabban reagálnak a kihívásokra, továbbá a problémamegoldó képességük is jóval fejlettebb, mint az sok nagyvárosi diákoknál tapasztalható.)

      Ha ezek a gyerekek néhány év vagy évtized múlva bekerülnek a döntéshozói (valójában végrehajtói) pozíciókba, elemi kételyek nélkül fogják a háttérhatalom parancsait végrehajtani , függetlenül attól, hogy az (ál)hatalmi körök melyikében foglalnak helyet.

      Törlés
    3. én tudom mit akar a sok idióta nagyon gazdag nagyon befolyásos ember, még több hatalmat

      Törlés
    4. Kedves Gabor Strikt!

      "Nincs kapcsolatfelvétel más fejlettebb civilizációkkal, nincs kiegyensúlyozott élet, mert az irigység, élhetetlenség a másik nyakló nélküli el és megítélése megmérgez, minket, környezetünket."

      Ez az emberi mentalitás éppen, hogy a fejlettebb civilizációkkal való kapcsolatfelvétel következménye!
      Ha már a "fejlettebb civilizáció" szót használjuk, akkor a "legfejlettebb civilizációból" jött és vált emberré Jézus Krisztus, és a szeretet törvényén keresztül tanított az emberi kapcsolatainkat minél tökéletesebbé tenni, és mind ezt az emberiség érdekében. Mi több, a tökéletes tanítását meg is pecsételte a "saját vérével."
      Tehette mind ezt azért, mert a fejlett civilizációk számára az ember, és annak pszihológiája jól olvasható "nyitott könyv". Többet tud az emberről, mint mi saját magunkról.

      Az "alsóbbrendű" fejlett civilizációk előtt is "nyitott könyv" az ember természete.
      Ezt ők is kihasználják, csak nem az emberiség érdekében, hanem az emberiség ellen!
      Úgy osztják a "találmányokat" és a "tudásanyagot" az emberiségnek, hogy az emberek (akik tisztában vannak azzal, hogy rengeteg fejlett tudást és találmányt adtak át ők az emberiségnek), úgy látszódjon, mint ha azt az emberiség érdekében tették volna.
      Ugyan akkor azt is tudják, az is törvényszerű, hogy "egyén idealizmusát mindig elsöpri a tömeg érdeke."
      Ehhez tegyük még hozzá, hogy a "tömeg" alatt nem elsősorban a "nincstelen rabszolgákat" kell érteni, hanem az "őket irányító, nyerészkedő politikai erővel, hatalommal bíró tömeget,"
      - akik a jónak látszó dolgokat a saját hatalmuk megtartására használják. - Figyelmen kívül hagyva a néptömegek érdekeit.

      Törlés
  13. Sziasztok .
    A média és a vallás közül kimaradt , mint irányítási lehetőség az internet . Az internetes oldalakon , blogokon főleg az "ébredező" embereket kell félrevezetniük akik már túl vannak azon , hogy higgyenek a hagyományos médiáknak . Itt már szükség van egy kicsit több igazságra , de ez általában csak annyi amit "mézesmadzagként" adnak , hogy azt bekapják az emberek . Nagyon sokat jelentene számukra a neten tájékozódó emberek tudatának irányítása , mivel ők általában több teremtő erővel rendelkeznek az átlag , tömeg fölötti embereknél .

    Amiről viszont nem igazán esik szó a cikkben , vajon mi az illuminátit irányító lény végső célja ?
    Vajon mi lehet az ami elmúlt években nem volt , vagy jelenleg nincs meg neki , mi az amit szeretne elérni , megszerezni ?
    Pedig ez szerintem a legfontosabb szempont és mindjárt érthetőbbé is teszi a történéseket , hogy mit miért csinálnak .
    Nem tudom Ti mire tippelnétek , esetleg írok néhány ötletet . Pl. lehet , hogy két űrhajóval akar egyszerre utazni , vagy esetleg több szájon tömni egyszerre a finom kaját , vagy talán több f@szal élvezni egyszerre , stb. még sorolhatnám az ilyen dolgokat amire esetleg vágyhatnak .
    Vajon lehetséges , hogy olyan dolgok miatt akarják uralmuk alá hajtani a földet , hogy ők (főleg mivel nagy valószínűséggel nem is fizikai lények) mindenkinél jobban tudják habzsolni a fizikai élet gyönyöreit ?
    Szerintem nagyon nem erről van szó .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a hatalom, és a még több hatalom a személyes motivációjuk (én is erre a véleményre hajlok), akkor egymással is küzdenek és előbb-utóbb egyetlen személy lesz a főnök
      Lesz (vagy van) egy ilyen földi teljhatalommal rendelkező ember (?), és nem fogjuk tudni a nevét…azért jó kis perspektíva

      Törlés
    2. Van, de nem ember. Talán a Nagy Elválasztó a neve (Diabolosz)

      Törlés
    3. És legalább egy nephil..?
      :)

      Törlés
    4. Állítólag a 33. fokozatú nagymesterek látták. Jól meg is vezette őket :-)

      Törlés
    5. Azt gondolom, h nem céljuk van ezzel, hanem egyszerűen ez a feladatuk, csak a dolgukat végzik, mondhatni "kényszerből". A funkciójuk pedig az, hogy minket ezzel fejlesszenek. Szóval köszönet. :o)

      Törlés
    6. Kedves Merkurius!

      Jó a kérdésed.
      A Föld történetének "hajnalán" ők voltak a bolygónk első lakói. Övék volt az egész Föld egy ideig.
      Idővel viszont - akaratuk ellenére - megjelent élővilág és az ember is a Földön, mint a Föld másik jogos birtokosa, akikkel meg kell osztaniuk a bolygónkat.
      Ez a "megosztás" nem tetszik nekik. Ezért kell az embert - és minden élőt - kipusztítani, hogy vissza szerezhessék a tulajdonjogot a Föld felett.
      (Hogy egy "magasabb civilizáció" mit tud kezdeni egy "halott" bolygóval, azt nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy milyen az élet egy magasabb dimenzióba.)

      Törlés
    7. "" Övék volt az egész Föld egy ideig.""
      Ezt én nem egészen így látom . Az "ők" , legalábbis ahogy én tudom , nem képesek önálló életre , csupán élősködő paraziták . Így nehezen tudom elképzelni azt , hogy ők maguk egy saját önfenntartó életet éltek volna itt az emberek előtt . Szerintem ők azok akik később jöttek ,
      Egyébként nem akarják kiirtani az emberiséget , esetleg csak egy irányíthatóbb létszámot szeretnének . A céljuk pedig nem más mint a Teremtő tudatosságának a" kiűzése " az emberből . Vagyis az emberek rá vétele arra , hogy lemondjanak erről , persze nem ilyen nyíltan megjelenítve az egészet , hanem alattomos , sumák módon . Ugyanis valós hatalmuk csak ezután lehetne az emberek fölött.

      Törlés
    8. Ha úgy lett volna, mint ahogy gondolod, mivel nem lennének képesek az önálló életre, hanem csak élősködésük folytán, akkor az embernek kellett volna megteremteni őket az emberi élet kialakulása után.
      (Ha nincs "gazdaállat" akkor nincs "kullancs" sem.)
      Viszont, mivel magasabb dimenzióban élnek tőlünk, - nem materialista világképben, hanem olyanban amelyet mi nem ismerünk, sem az életfeltételeiket, sem az életkörülményeiket - nincs szükségük sem az emberiségre, sem a földünkön kialakult semmilyen típusú materialista életformára.
      Éppen ezért mindent el lehet pusztítani, a környezet élővilágát az emberiséggel egyetemben egy magasabb intelligenciától kapott technológiákkal.
      Az emberiségen való élősködés pedig arra jó, hogy egyrészt ne figyeljünk fel arra, hogy milyen lehetne az életünk nélkülük, másrészt, hogy ne legyen se erőnk, se tudásunk védekezni ellenük.
      Ne felejtsd el, hogy a tőlünk ellopott javakat nem ők maguk használják fel, hanem kiosztják az őket szolgáló ember hűbéreseik között. Pontosan azért, mert nekik az emberiségtől ellopott materiális, anyagi javakra nincs szükségük, pontosan azért, mert nem a mi dimenziónk szerintiek az életfeltételeik.

      Törlés
    9. Szia . Nem tartom valószínűnek , hogy az ember teremtette volna a parazitákat . Ahogy pl. egy kutya sem teremt magába egy kullancsot , vagy egy fa sem a fagyöngyöt . Viszont ettől függetlenül , ha nem lenne az a lény amin ők élősködnek nem tudnának megélni , így szerintem szükségük van a gazda testre .
      Számomra elég félre értelmezhető ez a "magasabb dimenzió" . Ugyan mitől magasabb ?
      Az ember messze nem nem csak fizikai lény , azt hogy a többség csak annyit lát egy emberből ami fizikailag látható az már éppen az ők emberi tudatra való hatásának "köszönhető" .
      Nekik nem az emberek által megtermelt fizikai anyagra van szükségük , hanem az emberből kiváltott negatív tudati energiára , ami ahogy Te mondanád már a "magasabb dimenzióba"tartozik . Viszont ezt azáltal tudják elérni , hogy az emberben olyan vágyat tudnak kelteni a fizikai anyag által , hogy az miatt esetleg képes legyen lemondani az Igazságról , az Igazság erejéről (Igazság ereje = Isten ereje) is . Valamint sokan képesek még akár saját lelküket is pénzért , vagyis fizikai javakért eladni .
      Ezek az emberek nyilván ezután másképp fognak "működni" valóban szükségük lesz arra , hogy kapjanak vissza energiát az irányítójuktól , de ez csak töredéke annak amit ők kiváltanak az emberekből . Nem véletlenül hajt sok politikus arra , hogy az emberek minél jobban utálják , gyűlöljék . Az ilyen gyűlölet keltésből , valamint a bármitől pl. háborútól való félelem keltésből is mind ilyen energiát kapnak . A legerősebb szellemi energia ahogy látom ami függővé teszi az embert az az emberben keltett bűntudat , mindegy , hogy mitől (pl. "bűnben születtél , bűnben fogsz meghalni" , vagy "bűneink miatt gyúlt harag kebledben" ) a fő cél az , hogy az ember , ha lehet ettől jelen fizikai életében ne tudjon megszabadulni , mert amíg ezt fel lehet hozni neki addig mindig irányítható marad .

      Minden fizikai anyag , a fizikai testünk egy fajta energia , a Teremtő tudati energiája . Az ebben lévő élet nem jelent semmivel sem alacsonyabb szintet a fizikai testet működtetni , azt tudatossággal betölteni nem tudó , vagy nem merő szellemlényekénél . A fizikai testbe születő lélek semmivel sem kevesebb mint a "magasabb" szinten lévő szellemlények akik ezt nem tudják , vagy nem merik vállalni . Viszont a testben leszülető lélek a fizikai test más rezgése folytán (nem alacsonyabb , hanem sokkal sűrűbb ) veszít addigi tudásából , tudatosságából , és itt a fizikai testben kialakul egy jelen tudata amely összekötő lehet a lélek és a fizikai test között .
      Míg a fizikai testet nem öltő lények tudatában maradnak az élet működésének , bár közvetlen ráhatásuk nem lehet a fizikai világra , de az ember jelen tudatára , függően annak lelki erejétől is hatással tudnak lenni , meg tudják szólítani , és elhitetni . Ezen keresztül tudnak hatni a fizikai életünkre .

      Törlés
    10. A "magasabb intelligenciától kapott technológia" , vajon mihez képest magasabb ?
      A technikai dolgok a teremtett fizikai anyag fizikailag történő megváltoztatásából jönnek létre . Vannak olyan földönkívüli életek amelyek ezáltal működnek valahogy úgy mint a robotok , nincsenek saját érzéseik , nincsenek vágyaik csupán érzéketlenül teszik amire irányítják őket . Ez a technológia valóban fejlettnek tűnhet egy tudatlan ember számára , de közelében sincsen egy tudatos ember általi lehetőségeknek , aki a tudatával képes a fizikai anyag megváltoztatására .
      Az ilyet nevezik szakrális erőnek ami nem más mint a Teremtő energiája az ember tudatának az irányításával , amely rendelkezik az idő és a fizikai anyag fölötti hatalommal . Nem hinném , hogy lenne ennél magasabban fejlett technológia a világban .
      Ez az amit a jelen hatalom szeretne elkerülni , hogy ehhez egy ember is teljes mértékben hozzájusson , valamint azon dolgozott évezredek óta , hogy ennek elérésének a lehetőségét is elvegye az emberektől . Ugyanis amíg van olyan ember a földön akinek még meg van a lehetősége ennek az elérésére , amit tulajdonképpen lehet Isteni öntudatra ébredésnek is nevezni addig nekik soha nem lesz teljes hatalmuk a földön .

      Törlés
    11. Ebben a pozitív negatív energia kérdésben nem vagyok ennyire otthon, ugyan akkor érzem, hogy sok igazság van abban amit írsz. Róluk annyi a tudásom, amennyit a Biblia feltár belőle.
      De ha a Bibliára támaszkodom, abban is van olyan, ahol a bűn megbocsájtásával gyógyít.
      "Hogy pedig megtudjátok, hogy az ember Fiának van hatalma a földön a bűnöket megbocsátani (ekkor monda a gutaütöttnek): Kelj föl, vedd a te ágyadat, és eredj haza."
      Máté 9:6
      Az sem véletlen, hogy a szeretet törvényére, sőt, az egymás iránti megbocsájtásra tanít.
      Az Úrvacsora is arról szól, hogy valljuk meg bűneinket és elnyerjük a bűnbocsánat ajándékát.
      Gyakorlatilag ezekben a helyzetekben megszabadulunk a harag, gyűlölet, félelem, bűntudat energiáitól.
      Mi emberek nem tudjuk, hogy a "magasabb dimenzió" lényeit "mi élteti" de Isten és Jézus Krisztus a törvényein keresztül olyan magatartásformákra ad utasítást, amitől ezek a lények nem tudnak működni azokban az emberekben, akik a törvényeit betartják.
      Szóval, sok igazság van abban amit írsz, bár én szintén a Biblia alapján kijavítanám azt a szót, hogy "szakrális erő", ugyanis ez sok más idegen forrásból is jöhet, (ami elsőre működőképesnek látszik, de mégsem a tökéletes erő) és helyette az Örökkévaló Istenbe vetett hitet és Jézushoz való megtérés útját nevezném a valódi "szakrális erő" forrásának.

      Nem véletlen, hogy a földi egyházak, vallások, a történelem folyamán bemocskolódtak, az igaz hitet tűzzel vassal irtják az emberekből, mert ezek a lények ezen a területen sérülékenyek.
      Minél messzebb kerül az ember, az emberiség az Istenbe vetett igaz hittől, az Isten akaratának való engedelmességtől, az által egyre több olyan energia, indulat keletkezik az emberlelkekben, ami ezeket "élteti", sőt egyre erősebben működteti.
      Viszont az Isten törvényeiben való engedelmességgel nem csak, hogy nem termelünk a számukra éltető energiát, hanem Istentől jövő energiát kapunk a nekik való ellenállásra.
      (Ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.)
      És mivel ez a plusz energia nem a mienk, hanem csak kapjuk, ezért helytelen az a kifejezés is, hogy "Isteni öntudatra ébredés." Helyébe én az Istennel való közösségben élést teszem.

      Törlés
    12. Merkurius. "...Ugyan mitől magasabb ?" - mert közelebb van önmaga végső lényegiségéhez. :-)

      Törlés
    13. Viator .
      Ha meghalsz Te is egy magasabb dimenzióba kerülsz , közelebb önmagad végső lényegéhez ?
      Szerinted a fizikai haláloddal feljebb be lépsz egy magasabb fokú fejlettségbe ?
      Akkor utána meg miért jönnek vissza mégis a lelkek újra születni fizikai testbe , ha már egyszer "fel fejlődtek " arra a magasabb szintre ?

      Törlés
    14. Nem feltétlenül. A halálban egy lehetőség is megnyílhat(!) egy magasabb szintre lépésre, de ezt az életben kell megalapozni. Magasabbra jutni csak belső aktivitással, önmagam átalakítására irányuló erős szándékkal lehet, az nem megy magától.

      Bár lehet egy megvalósító ember igen magas szellemi fokon, a kényszerű visszajövetelei egész addig lesznek, amíg ezen bizonyos "lényegből" ki nem égnek a létesüléseket generáló erők, tulajdonképpen a téves önazonosságok.

      Összességében:
      1. Nincs két egyforma halál.
      2. Nagyon nem mindegy, hogy az ember hogyan hal meg. (tulajdonképpen a halálon milyen tudatállapotban megy át.)

      Törlés
    15. Szia Merkurius!

      Arra szamitottam, hogy mielott belemennél a nyirtassal folytatott téma fejtegetésébe, elsoként megkérdezed tole, hogy az, amit allit ebben a kérdésben, azt o honnan vette... mert hogy nem a Bibliabol, az egészen biztos (ha mar ker.hivoként allitja azokat).
      De a lényeg nem is ez, amiért megszolitottalak, hanem az, hogy az a bizonyos " szellemi energia" amirol beszélsz (ami lehet negativ es pozitiv is) a körülöttünk lévo szellemi vilagban jatszodik, aminek lathatosaga teljesen a mi szemünktol függ, mivel a lathatosag nem tartozik az anyag lényegéhez (a lathatosag csak az anyag alacsonyabb allapota).
      Ebben a szellemvilagban két egymassal szemben allo félnek (Isten és Satan) tényleges és személyes küzdelmérol van szo, ami értünk, Isten teremtményeiért folyik, aminek az emberi szakasza az Edenkertben kezdodott el, amikor a Satan elcsabitotta az emberiséget (akkor még csak az elso kettot) az Istentol, lehetové téve, hogy sok milliard ellentétes akarat keletkezzék, hogy minden ember a sajat utjara térjen: "Mindnyajan, mint juhok eltévelyedtünk, ki-ki az o utjara tértünk; de az UR mindnyajunk vétkét O ra (Jézusra) vetette" (Ezsaias 53:6), és ez egészen az idok végéig folytatodni fog, mig a két hatalmas erő - a jo, vagy a gonosz ereje - közül egyik, vagy masik győz, és az Igaz Kiralyt, vagy a hamis kiralyt ülteti a tronra. Isten Fia több, mint 2000 évvel ezelott megszerezte ezt a győzelmet... gyozelmet aratott a gonosz felett a keresztfan, de ahhoz, hogy az emberiség ezt elfogadja, ennek elobb meg kellett történnie. "Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az Ordog munkait lerontsa" (1Janos 3:8).
      Az embernek legnagyobb félemében es aggodalmaban mindig fel kellene néznie erre a keresztre, hogy azutan többé mar ne legyen érvényes ra az, amirol itt irsz: "A legerősebb szellemi energia ahogy látom ami függővé teszi az embert az az emberben keltett bűntudat , mindegy , hogy mitől (pl. "bűnben születtél , bűnben fogsz meghalni" , vagy "bűneink miatt gyúlt harag kebledben" ) a fő cél az , hogy az ember , ha lehet ettől jelen fizikai életében ne tudjon megszabadulni , mert amíg ezt fel lehet hozni neki addig mindig irányítható marad".
      Van tehat szabadulas a bun atka alol, amit azért nevezünk eredendo bunnek, mert az ősszüleinktol (Adamtol és Evatol) örököltük, de ami alol Jézus Krisztus - az O halalaval és feltamadasaval - kiszabaditott.
      Mert ahogyan az egy ember (Adam) engedetlensége altal sokan lettek bűnosokké, ugy az egynek (Jézus) engedelmessége altal is sokan lettek igazakka” (Roma 5:17-19). Amen.
      Ezt a valtsagművet (amikor is Isten Fia az O halalaval kifizette a bűntartozasunkat) egyszer űen csak el kell fogadnia minden embernek, es ezutan mar csak yippie! - eljöhet a boldog aranykor mindenki szamara (persze én itt nem arrol az aranykorrol beszélek, amirol az ezosok).

      Végezetül: Azt pedig el ne hidd nyirtassnak, hogy: "Az Úrvacsora is arról szól, hogy valljuk meg bűneinket és elnyerjük a bűnbocsánat ajándékát", mert az Urvacsora vételekor "csak" annyi történik, hogy megemlékezünk az Ur halalarol es feltamadasarol... semmi több.(Ekkor nem az Ur Jézus testét es vérét esszük és isszuk valosagosan, mint ahogyan azt a rom.kat. egyhaz hirdeti az átlényegülés tanában.)

      Szép estét még neked, (nekem most mar készülodnöm kell a mai lélektan oramra, mert mégiscsak ugy döntöttem, hogy elkezdem azt - egy klassz (tango) tancparketten, alazatbol kifolyolag.) :)

      Szia.

      Törlés
    16. Viator .
      Sokan tartják egy magasabb dimenziónak a fizikai testtel nem rendelkező szellemlények létminőségét mint az emberét . Ugyanaz a szellemi , lelki minőség az emberben is meg van , csak valamilyen formában azt korlátozza a fizikai anyagtól való függőség , a halálkor ez megszűnik , vagyis Te is , az emberek is utána csak azon a szinten tudnak megnyilvánulni amit most magasabb szintnek tartasz . Erre a változásra gondoltam a fizikai halállal kapcsolatban . Én ezt nem látom különösebb fejlődésnek , a fejlődés , és az életünk célja is e kettőnek az összekapcsolása lenne .

      A kényszerű visszajövetelről nem igazán van tapasztalatom . Amit biztosan tudok , hogy én , és még sokan mások akik együtt indultunk ide nem kényszerből jöttünk , sőt inkább volt bent egy jó érzés , hogy éppen mi vagyunk azok akik ezt megtehetjük , és részt vehetünk bent .

      Törlés
    17. Szia Ria .
      Én sem a bibliából veszem amit írok , miért kérném számon máson , hogy Ő honnan veszi amit ír .Én is leírtam a meglátásaim , meg Nyírtas is ez nem mindenképpen egymás meggyőzéséről , inkább vélemény , meglátás cseréről szól , szerintem ezek saját meglátások .
      Ami a bibliát illeti azt , most már ha valaki kíváncsi rá szinte bárki el tudja olvasni , így nem igazán látom értelmét annak , hogy valaki azzal támassza alá mondandóját .

      " Isten és sátán " Az én meglátásom alapján egyenlő az "Igazság és hazugság "-al . Aki igaz , őszinte hazugság nélküli ember ő Isten "szolgálja" vagyis rajta keresztül Isten tud megnyilvánulni . Míg az alattomos , hazug ember a sátán szolgája .

      Ami engem illet nem érzem magam bűnösnek amiatt amit a bibliában leírtak , sőt szerintem más sem az , csak ha esetleg valaki mégis elhiszi ezt akkor az nagy hátrányba kerül az önmegvalósítás terén . Az , hogy valaki bűnös lesz-e , vagy nem , nem máson , hanem saját magán , saját döntésén múlik .

      Jézus tudtommal soha nem mondta azt , hogy Ő megfogja váltani az embereket valamitől is , ez csak egy utólagos kitaláció . Ő az utat mutatta meg , hogy hogy lehet elérni a megszabadulást , nem azt mondta , hogy imádj engem , hanem azt , hogy kövess , tedd azt amit Én . Ez szerintem nagyon nagy különbség .
      Az én meglátásom szerint minden Isten törvényei által emberi testbe leszületett lélek Isten gyermeke .
      Az ember bűneinek megvallása nem mással szemben történik , ezalatt értem , hogy nincs szükség hozzá más fizikai személyre . Ezt mindenkinek a saját magával szemben kell megtenni , mégpedig úgy hogy ebben a jelen tudat hazugsága teljes mértékben kizárt . Ha valaki bűnös abban nem csak az ember jelen tudata lehet a hibás , hanem a lélek is , mivel neki kellett volna erősebben hatni a jelen tudatunkra . Biztos nehéz a saját megbocsátás , de sajnos ennek is több oldala van .
      Van amikor az emberben olyan miatt keltenek bűntudatot ami valójában egyáltalán nem számít annak , viszont , ha az illető mégis érzi miatta a bűntudatot akkor az őt később erősen korlátozni fogja , vagy teljesen elzárja a tovább lépéstől .
      Van , hogy az ember tényleg bűnös , és nem mer "szembe nézni" azzal amit elkövetett , próbál kibújni a felelősség alól . Leggyakrabban ilyenkor jön be az aki egyezséget ajánl neki (valószínűleg előtte valami alattomos hazugsággal ő csábította a bűnre ) , hogy ő életben tudja tartani pl. még 30 - 40 évig ha őt szolgálja . Persze az ilyen ajánlat , igaz nem nyíltan a többi verzióban is megtörténhet .
      Van aki meri vállalni azt , hogy "szembe néz" azzal amit az addigi fizikai életében elkövetett , ez általában azzal jár , hogy amit ő elkövetett más ellen az vele is megtörténik , de legalábbis megtörténhet , viszont ha ezt még akár a halált vállalva is túl éli akkor már egy más tudat állapotba kerül .

      Törlés
    18. Ja... hogyha te megalapozatlanul barkinek barmit elhiszel Merkurius? amolyan hasra csaposdi modon?... akkor csak cseverészgess nyirtassal kedvedre... tolem...

      Ha pedig te azt mondod, hogy Jézust nem kell imadni akkor ezt itt ki mondta?:

      "Szeresd a Urat a te Istenedet teljes szivedbol, teljes lelkedbol es teljes elmédbol. Es ez igék, amelyeket a mai napon parancsolok néked, legyenek a te szivedben" (1Moz 6:5 és még Maté 22:37).
      Jézus Krisztus ugyanugy Isten, mint ahogyan az Atya... O a Szentharomsag harmadik személye - nem tudtad?
      Minden egyebet pedig, amit még mondhatnék a tovabbi véleményedhez, megtalalod fent es alant.

      Bye bye.

      Törlés
    19. Ria . Nem igazán értem ezt a elhívős dolgot amit mondasz rám .
      Szerinted azt amit csak ebben a pár hozzászólásomban leírtam kitől hittem el ?
      Hallottad már valakitől , olvastad már valahol ?

      Szerintem inkább éppen Te meg a hasonló biblia hívők azok akik sok hülyeséget elhisznek anélkül , hogy utána néznének a dolgoknak , vagy logikus gondolkozás alapján végig futtatnák , hogy megnézzék esetleg nincs-e a dolgokban valami ellentmondás .

      "Jézus Krisztus ugyanugy Isten, mint ahogyan az Atya... "
      Igen , hát ha nem is teljesen ugyanúgy , de mondjuk azt , hogy Isten megnyilvánulása a földön .
      Én ezt elfogadom , de Te miért nem fogadod el azt , hogy minden más ember is lehet ugyanolyan , és elérheti azt amit Jézus elért . Mint ahogy már írtam ez nem azt jelenti , hogy felszegezzék a fára , hanem elérje azt a tudatminőséget amivel uralkodhat a fizikai anyag fölött.

      Számomra a szentháromság , Atya - Anya - Fiú . Amiben az Atya a szellemi részünk , az Anya az anyag , a fizikai testünk , a Fiú pedig az Ember aki ezt a kettőt eggyé ötvözi . Nem csak Jézus a Fiú , hanem az Ember mint életforma a Fiú aki ezen két minőséget egybe tudja olvasztani . Ebben nem csak Ember lesz a Fiú , hanem az egész emberiség , az egész emberi létforma . A fizikai testben élő emberiség egy olyan egység amely vagy együtt fog felemelkedni , vagy együtt fog elbukni . Ebben nincs olyan , hogy én elértem amit akartam aztán megyek innen ti meg csináljatok amit akartok , az emberiség egy csapat , egy csapatban nem rúghat mindenki gólt , meg van akinek védekezni is kell , de attól még ha a csapat győz , mindenki győztes lesz .

      Törlés
    20. Mar nem is kell, hogy értsd Merkurius, ne is foglalkozz tovabb azzal, amit irtam. Felejtsd el ugy, ahogy van, es higgy abban, amiben megtalalod a lelki békédet... amire szabad akaratot kaptal.

      Törlés
  14. Csaba Barát kedvéért vezessünk le egy pusztán logikai láncolatot:

    Mit akarnak elérni?

    Pénz? - Annyi van nekik, amennyit akarnak. Ők nyomják, ők határozzák meg az értékét. - Mr. Goldstein! Egy saját szigetre vágyik? Veszünk önnek kettőt, vagy ötöt. El van intézve. - Már nagyon régóta megtehetik ezt. Tehát nem a pénzre megy a játék.

    Politikai hatalom? A Zebuparti Köztársaságban nem hozhatnak egy nyamvadt kormányrendeletet a tudtuk és engedélyük nélkül. Ez is meg van.

    Tematizációs hatalom? Darwinizmus, demokratizmus, Nagy Bumm, fejlődéselméletek, média birodalmak, "bizonyos történelmi események", már mindent precízen megalapoztak.

    Megtorló hatalom? Csak annyit: drónok az USA fölött....

    Nyersanyagok? Talán Oroszország és Irán kivételével minden terület az övék.

    Uralom, kizsákmányolás? Kérdezz megy egy Tescoban dolgozó eladót.

    Hova lehet ezt még fokozni, mit akarnak még? Persze egy nyálafolyós, primitív massza fölött könnyű fenntartani a látszatbékét, de itt nem fognak megállni.

    Attól tartok, hogy a végső céljuk már hétköznapi emberi értelemmel felfoghatatlan, okkult szférákból ered.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nincs még nyíltan működő világkormány
      nincs egy nyelvűség, például ha mindenhol magyarul beszélnének
      nincs globális születés szabályozás törvény, bár ez lehet nem is lesz, mert ez nagyon pozitív lenne
      nincs globális egy vallás(hogy kizárólag egy egyház lenne) vagy éppen nincs globális ateizmus (ahol nem lennének egyházak csak ateista egyházak)
      és még sok minden nincsen

      Törlés
    2. "ateista egyház" - az milyen?

      Törlés
    3. Nem értitek, hogy mit akarnak még elérni; hogy az emberek tömegei félelemtől és rettegéstől megtörten, szörnyű káoszban, „végső üldöztetésben” könyörögjenek és követeljék az új rendet.
      Jelenleg még csak a feszültség stratégiájának szakaszánál tartanak, még nem vágyja őket a tömeg. A célt pedig az eszközök hozzák létre. Mivel mindent megszereztek, minden eszköz az ölükbe hullt, meglepően könnyen, most már a célok kitűzésénél csak a fantáziájuk a határ.
      Hacsak nem kerül (került) homokszem a gépezetbe…

      Törlés
    4. Nekem úgy tűnik a végső cél, főleg a félelem keltéssel, de szinte minden tevékenységükkel a negatív energia generálása, ami valószínüleg élteti őket.
      Nincs ezzel gond, a Teremtésben rájuk is szükség van,(nélkülük valószínüleg létre sem jöhetne) csak kicsit elszaladt velük a ló...:)
      Szerintem a teendő is nyílvánvaló: Az EGYensúly megtalálása POZITÍV energia generálásával.:)

      Törlés
    5. Valahol jól gondolod, hogy nem teljesen szabad akaratukból csinálják, benne vannak egy helyzetben, abban, hogy a kapitalizmusban a tőke egyre koncentrálódik, stb. és - nem teljesen véletlenül - pont az ő kezükben. Az is igaz, hogy az emberiségnek kell egy „edzőpartner”, aki/ami nagyobb teljesítményre sarkalja, és pl. a hitelpénz-rendszer évszázadokig nagyjából betöltött ilyen funkciót.

      A baj az, hogy – ha körülnézünk a világban – ezek már nem igazán működnek tovább, már alig van olyan tényező, amiből további profitot lehetne csinálni (sőt az eddig tőkeként nyilvántartott dolgok is egyre inkább lufinak tűnnek). Ennek ellenére a legfelsőbb kaszt, az irányítók láthatóan képtelenek irányt váltani, csak csinálják tovább az ismeretlen célú titkos összeesküvéseiket.
      De ne legyen igazam.

      Törlés
    6. Félelemkeltésben az IllumiCORP nagyon jó, És most - hangsúlyozom, pusztán csak elvi alapokon, mielőtt, még megköveznek, mert kimondtam, hogy "Jehova" :) - nyilvánvalóan az a végső cél, hogy beletereljék az egyetértően bégető birkanyájat - hisz Jézus Emánuel is megmondta, hogy ő a pásztor, nem, kedves bibliát jobban ismerő olvasók? - a számukra előkészített "karámba".
      A. Huxley Szép Új Világ-ának az elolvasása sok mindenre felnyitotta a szemem. Nincs itt semmiféle "végitélet" meg "elragadtatás" - vagy ha van, akkor az tuti, hogy nem úgy fog történni, mint ahogy mi szegény kis bégető báránykák gondoljuk, vegyük pl. David Icke hüllő-energia kinyerési történetei a félelem által generálva - csakis évezredeken átívelő (van idejük, nem?) kőkemény logika.
      Vagy teszed - engedelmesen, mint a vágóhídra masírozó állatok - amit "Odafentről" mondanak neked és akkor esetleg (!!) békén hagynak, vagy... vár a Papírgyár helyett a jó kis FEMA átnevelő tábor...
      Ami azért érdekes, mert ha az elméletek igazak, hogy holografikus Univerzumban élünk, és valójában ez egy túlélőtelep vagy börtönbolygó, amire igencsak vigyáznak azok akik létrehozták, akkor mit is keres egy börtön a börtönön belül?
      Murcielago szavaival zárnám: de ne legyen igazam.

      Törlés
    7. „egy börtön a börtönön belül”
      Ez tetszik, ugyanis Platón híres barlang hasonlatában is az emberek kettős megtévesztésben, azaz börtönben élnek (egyrészt akiknek háttal ülnek és vetítik nekik a képeket, azokéban, másrészt mindkét csoport a barlang rabja, az igazi szabad világ a barlangon kívül van…).
      Fel is teszem ide mégegyszer viator linkjét: http://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY
      Az igazság vetése szabadsághoz vezet, a megtévesztés vetése rabszolgasághoz vezet.

      Törlés
    8. „Az ember alapvetően jó, nemes szívű, boldoggá akar tenni másokat, békében akar élni, mindent meg akar érteni, és tekintetét a távoli jövőbe veti…
      A legfelsőbb kasztnak ezt az alaptermészetet kell eltörölnie és helyette egy gátlástalan, elvtelen, a végtelenségig önző, a pillanatnak élő, nyomorult szellemi roncsot kell létrehoznia MINDEN emberből.
      Ez a célja. Ezt biztosan tudom.”

      Julius Andan: A világ a szinfalak mögött. Link: HCsaba2014. január 13. 14:51

      Törlés
    9. Pedig nem is ismertem eddig ezt a Platón-féle híres barlang hasonlatot, de megdöbbentett, amikor a videót megnéztem.

      Hogy az ember alapvetően milyen azzal én egy picit ellenkeznék. Persze csak úgy az eszmecsere kedvéért.
      Hiszen - ha elfogadjuk a teoretikus elméletet, miszerint ugye mi csak különféle más dimenziók törvényei szerint élő entitásoknak a genetikai kísérletei lennénk (lásd kulcsszavak: sumérok, Enki, Enlil, Nephilimek, etc.) - tulajdonképpen amióta csak kiverekedtük magunkat a petricsészéből azóta folyamatos elnyomás alatt vagyunk. Az elején ugye azért, mert kellett a munkaerő, meg a kiszolgáló személyzet. Aztán azért, mert ... ja, mert kell a munkaerő (a szorgos kis hangyák) meg a kiszolgáló személyzet. De nem bíztak ám mindent a véletlenre: ott van a mélyben, az agyunkban (a vevő-egységben) elrejtve a hüllő-agy, közvetlenül a neocortex alatt, az egó, a túlélési ösztön, az agresszió fészke. Csak hogy tudjuk, honnan jöttünk.
      Ezekre alapozva én inkább úgy mondanám, hogy az ember alapvetően egy jó genetikai adottságokkal megtervezett lény, akinek gyors felfogóképessége van, igénye a fejlődésre (mert ha nem lenne, akkor oktalan ez a nagy igyekezet az elnyomásra) és arra használná (!!!) ha lehetne (!!!) a szívét, amire azt a nemtudjukkik teremtették: a szeretetre. A feltétel nélküli, végtelen szeretetre. Amit most ügyesen árnyékolnak a ránk árasztott mindenféle mocsokkal - tévé, rádió, HAARP, mittudomén - de mivel alapvetően sokfélék vagyunk, sokféle faj avatkozott már belénk, szerintem még van remény, És ha valaki rájön, hogy ez az egész csak egy ügyesen és alaposan megtervezett "játék" a Nagy Játékmesterek irányításával - amiből a kiszállás csakis a feltétel nélküli és önzetlen szeretet szív-csakráján keresztül lehetséges - akkor megmenthetjük a többieket - és magunkat is.
      Hát ez van szerintem.

      Törlés
    10. Igen, valószínűleg az embert csak úgy lehet tökéletesen uralni, ha nem veszi észre az uralmi törekvéseket. Törékenysége ellenére hihetetlenül küzdőképes. Ezt a sumérok szerint az Annunakik génjei hozzák, akik szünet nélkül háborúztak és rivalizáltak egymással. A génkoktéltól, amit ugye létrehoztak (előember gének+annunaki gének) ők maguk is tartottak, az meg hogy az Enki-csapat átadta nekünk a tudásuk egy részét, az egyenesen borzadály volt az Enlil-tábornak. Amikor létrehozták az embert 300 fős annunaki-őrség vigyázta az új fajt (+300 a Marson)- legalábbis a sumérok ezt jegyezték fel.
      Azóta sokminden megváltozott. Mostanában olvastam valahol, hogy az ember túl engedelmes, s ez jelenti a fő veszélyt a faj fennmaradása szempontjából. Le is döbbentem…

      Törlés
    11. Igen, sajnos tényleg sok minden megváltozott. És bizony tényleg túl engedelmesek lettünk. Nevezhetjük "kényelemnek" meg "lustaságnak" meg "civilizációs betegségnek" - de ha mélyebbre kapargatunk a felszíntől akkor rájöhetünk, hogy valójában egy szisztematikus leépítésnek, elhülyítésnek vagyunk a szenvedő alanyai, lásd fenti film, IllumiCORP.
      Tartsd az oktatást egy hatodikos szintjén, hogy ne ismerjék meg, csak azt a tudást, amit engedélyeznek számukra.
      Tüzeld és elégítsd ki az igényüket az erőszakra, az agresszióra, a szexre, az elszigetelődésre. (Elég csak a "kereskedelmi televíziózás" című szennyet említeni, ugye. Egó, egó, Győzike. Broáf.)
      Foglald le a gondolataikat, hogy ne tudjanak az igazán fontos problémákkal foglalkozni.
      Adj nekik hiteleket, amiket garantáltan nem tudnak majd visszafizetni. Rabszolgasors a XXI. században.
      És a megfelelő pillanatban majd elő lehet lépni és fel lehet kínálni egy "látszólagosan" szimpatikus megoldást.
      De most olvastam David Ickénél, hogy minden (!!!) ami szabályokhoz kötött, az nem valóság, az a Mátrix, az illúzió. Amiből ki kellene már törni... nem?

      Törlés
    12. Hát, Neo akár az életét is adta volna, csak kitörhessen a Mátrix-ból, azt el kell ismerni.
      Szerintem nem jó válasz erre a problémára a befelé fordulás,a dimenzió-váltásra koncentrálni, öntisztulással foglalkozni. A hatalom épp ezt sugalmazza: ne állj ellent, ne törődjél semmi negatívval, jogod van semmiről sem tudni, csak lebegjél és élvezd az életed, mi majd gondoskodunk rólad, stb.
      Én nem hinnék nekik...

      Törlés
    13. Az előző megjegyzésemet alapvetően D. Icke: A végtelen Szeretet …c. könyve inspirálta, nekem nem jött be ez a könyv. A RejtettKéz kétségtelenül talányos mű, bárki is írta szvsz reálisan és őszintén elemzi a helyzetet, nem?

      Törlés
    14. Ha vki el akarná olvasni a RejtettKez-et: http://parbeszed.blogol.hu/read/?perm=3375329
      Kedvencem:
      „Megsérteném a szabad akaratodat, méghozzá a nemtudásodra vonatkozó szabad akaratodat.”, de vannak még ilyen gyöngyszemek benne.

      Törlés
    15. Murcielago!, neked szerintem nem a Rejtett Kéz nevu démonhoz kellene küdözgetned az embereket (tudom kirol van szo, annak idején elolvastam en is azt a tragyat), hanem Jézus Krisztushoz, a vilag megmentojéhez/megvaltojahoz.

      Beleolvastam a blogodon az egyik ott közzé tett iromanyba, ez alatt a cimszo alatt:

      "Spirituális nézetek az ősidőkről IV. - A fenevad, a mely vala és nincs, noha van",
      amiben többek között ez olvashato:

      "Sok mai szerző megpróbálja a „babiloni/marduki-szellemet” valahogyan etnikumhoz kötni, ill. egyes etnikumok megvalósítják ezen szellemet. Meg kell jegyezni, hogy ilyen etnikumból nagyon sok lehet. Néhány kaukázusi jellegű „Dél”-i népen kívűl a semiták nagyrészt mind ideszámolhatók. Csak néhány: akkádok, asszírok, káldok, héberek, elamiták, ludatiták, arámiak, hettiták,kül. arab népek, stb. (E felsorolt népek Jézust sem ismerhették, vagy nem ismerték el.) Őseiktől mindenképpen kellett, hogy örököljenek bizonyos türelmetlenséget, ravaszságot, megtévesztésre sokszor használt leleményességet."

      Ehhez feltehetendo az a kérdés (csak magadnak valaszolj), hogy hogyan és miként ismerhették (vagy nem ismerhették el) volna Jézust ezek a népek, amikor abban az idoben még meg sem született földi testében?

      Törlés
    16. @Murcielago
      Még nem végeztem D. Icke: A Végtelen Szeretet az Egyetlen Igazság c. könyvével, de amit leír benne, az tetszik nekem. (Látod, milyen jó, hogy különbözőek vagyunk? :)
      Ugyanis - és ez szól(hat) mindenkinek akit megvezetett Jézus Emánuel, vagy bárki, aki szabályokra épülő rendszert próbál meg nagyobb tömegek torkán leerőszakolni - itt pont, hogy az lenne a lényeg, hogy NEM azért jutsz el a Mennyeknek országába és jár neked a mindenféle tejjel meg mézzel (vegánoknak természetesen zabtej és agávészirup) folyó Kánaán mert erről lemondtál, azt meg megszenvedted ebben a nyomorult kis földi létedben, hanem azért MERT TE IS AZ OSZTHATATLAN EGYSÉG RÉSZE VAGY! Mi a nyavalyáért kellene hát megdolgozz azért, ami már amúgy is a tiéd?
      Bár - ebben egyet tudok Ickével érteni - valóban tökéletesen alkalmas a vallás (bármelyik) arra, hogy 1., nagyobb tömegeket kevés ember jól kézben tartson és 2., még nagyobb tömegeket megosszon, hovatovább - hacsak nem elavult Win95 vagy Opera megy a kis bioroboton operációs rendszernek - háborúba kényszerítsen... (Lásd keresztes lovagok, Isten "szent" nevével az ajkukon mészároltak, de nem csak muszlim katonát, de asszonyt, gyereket... szép, dicséretes, igaz?....)

      Rejtett kézről pedig ... nem tudom őt sem hová tenni. A kedvenced az én kedvencem is (sugalmazza tehát, hogy igenis lehet benne valami, hogy az időnek nevezett kapaszkodót csak mi találtuk ki és valójában tényleg nem megyünk sehová, hanem a színpad forog - körülöttünk. Egy idő van, az itt és a most, ebben lépegetünk, mint egy fekete fehér (nem véletlen) sakktáblán mi, a kis gyalogok.
      Hogy segíteni akar-e? Nem tudom. Az "aratás" elég félrevezető, mert ugye - IllumiCORP - félelem "bevésés" - lehet, hogy azt akarja jelenteni, hogy mindenkit halomra mészárolunk és jön a hüllő apokalipszis, elöl a négy lovas - az egyik Bajnai Gordon lesz, tuti, a másik Gyurcsány, a harmadik meg a Lendvai Ildikó ;) - vagy ami szerintem sokkal valószínűbb, hogy olyan szenvedést és nyomort idéznek elő, ami elképzelhetetlen félelmet generál és ezt "aratják" le a más dimenziós entitások.
      De szerintem sem árt minimum elolvasni. Végül is nem árt, ha tudjuk, mit gondol, mit mond a "másik oldal".

      Neó életét adta, hogy kiszálljon a Mátrixból, nem? :)

      Törlés
    17. Ria, egyetértek Veled (mégis váalszolok, ha nem baj), hogy a Biblia-magyarázatok egyik alapkérdése, hogy üdvözülhetnek-e az ókori pogányok, vagy esetleg a maholnap megjelenő földönkívüliek. Én nem tudom a választ, és nem is az én feladatom ezt megfejteni. Nekem furcsa Ferenc pápa egyik nyilatkozata, amely szerint nem kell Istenben hinni az üdvözüléshez, elég jó és erkölcsös életet élni. Ez szvsz fölhígítása annak, ami ker. vallásnak nevezünk. Szerintem a hit a megismerés egyik útja és nem lehet keresni a hittételek logikusságát. Ha innen indulunk ki, szerintem emberfeletti, szinte isteni teljesítménnyel (de csak azzal) lehet üdvözülni, tételes vallásban való hit nélkül is, mert az abszolút jó és az örök isteni lényegében ugyanaz…

      Vagyis Dante nem helyezhette volna Vergiliust a Pokolba…

      Törlés
    18. Judy, Neo sorsát a film nem akarja egyértelműen eldönteni, a nézőre bízza. Nem derül ki egyértelműen, a gépek csak "kiviszik" a mátrixból, és tartják azok a kígyó szerű karok. Az orákulum azt mondja a kislánynak, hogy lehet hogy még látjuk Neo-t. De az orákulum azt is mondja, hogy volt előtte több Neo. Ezt viszont lehet úgy értelmezni, hogy megölték.

      Én úgy látom a vallást eleinte tényleg teljesen el akarták tüntetni, hasonlóan a történelmi arisztokráciához. Menetközben rájöttek, hogy az egyházak kiváló manipulációs lehetőségek, de ez késői gondolat lett, mert a tradíció addigra végzetesen meggyengült és gombamódra szaporodtak a szekták, sőt a spirituális űrben (amit balgán okoztak) egy egész ezoterikus világmozgalom létrejött. Most szerintem ott tartanak, hogy saját maguk próbálnak összeeszkábálni egy új vallást. Sajnos erről nincsenek közelebbi információim.
      ,

      Törlés
    19. A RejtettKéz egyébként ugyanazt a témát boncolgatja, mint Buddha jelen posztja (csak írásos formában, nem videoban): hogyan látja az Illumináti a saját működését és az emberiség helyzetét? Nyilvánvaló, hogy az ilyen anyagok valahogyan az ő kontrolljukon keresztül kerülnek ki, mert (arra utalnak a jelek) ki akarnak szivárogtatni valódi infókat dezinformációval és nevetségességekkel keverten (hogy az átlagember ne ismerje ki magát). Akik ide blogolnak, azok nyilván vissza akarják fejteni a kódolást, amennyire ez lehetséges. Ehhez foglalkozni kell ezekkel az információkkal, el kell olvasni, meg kell nézni. Aki „ijesztgetésnek” látja, az lehet, hogy jobb, ha ezeket kihagyja.

      Törlés
    20. Nem, nem baj, hogy valaszolsz murcielago, most az egyszer kivételt teszek . :)
      Na de, a vilag jelen helyzete sokkal komolyabb, mint azt sokan gondolnak, a vilagtörténelem legveszélyesebb korszakaba érkeztünk, amikor is egy olyan kulturrendszer van kialakuloban, amely politikailag allamilag és vallasilag az egész vilagot atfogja, és amely olyan nagyszeruen szervezett, hogy minden embert ellenoriz, ellentmondast nem tur, ezaltal gyakorolja a legfobb biroi hatalmat, es ami ellen semmiféle "ébredéssel", (kivéve a ker. hivokét, akik a bibliai proféciakbol jol tudjak, hogy mi következik a vilagra) emberi összefogassal tenni semmit nem lehet. Mit gondolsz miért van ekkora pofaja Rejtett Kéznek, vagy akkora batorsaga D. Icke-nak? Nyilvan azért, mert mindketto (és rajtuk kivül még sokak) a Satan eszközei, akik - mint irtad is - "ki akarnak szivárogtatni valódi infókat dezinformációval", vagyis a legnagyobb hazugsag és félrevezetés abban all, amikor az igazsagba, jo adag hazugsagot vegyitenek (vagy forditva).
      Ferenc papaval pedig nagyon nagyon vigyazzatok, mert o az az egyik fenevad (a hamis proféta)akirol a Jelenések könyvében olvashatunk, (Jel 13) es aki a vallasi hatalom feje (lesz), a "nagy Babilon" a parazna (Jel 17:1-2.5.9.15). A masik fenevad pedig az Antikrisztus, aki a politikai hatalom feje. Az elso fenevad az ujra feléledo Romai Vilagbirodalom képe, aminek a székhelye Romaban lesz a hét dombon (Jel 17:9) épulo varosban (gondolom te is tudod, hogy a Vatikan hol helyezkedik el). Ferenc egyben az utolso papa, amit Malakias (nem a bibliai Malakias) ír püspök is megjosolt, és ami szintén azt jelzi, hogy mennyire az utolso idokben vagyunk. ( Egyébként mar eleve a papasag intézménye nem Istentol valo, es mindent amit tesznek - beleértve a kiadott dogmaikat - szöges ellentétben all Isten irott igéjével. Isten soha senkit nem nevezett ki Krisztus földi helytartojava, és Péter apostol mégcsak nem is jart Romaban soha, ellentétben Pal apostollal. )
      Igy akkor azon sem lehet csodalkozni, ha olyanokat hirdet, hogy "nem kell Istenben hinni az üdvözüléshez, elég jó és erkölcsös életet élni.", ezzel szemben Isten igéje ezt mondja:
      "Nincsen senki masban üdvösség: mert nem adatott emberek között mas név, mely altal kellene nekünk megtartatnunk" (Apostolok cselekedetei 4:12), tovabba:
      "Aki hiszen O benne, (Jézusban) el nem karhozik; aki pedig nem hisz, immar elkarhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fianak nevében" (Janos evang. 3:18).
      Ez a bizonyos hit pedig az, hogy hinni kell Jézus Krisztus (a vilagot) megvalto muvében. Ezenkivül - ami a legdöntöbb az ember üdvösségére nézve - az Jézus ezen szavai:
      "Bizony, bizony mondom néked (Nikodémusnak): ha valaki nem születik viztol és Szellemtol, nem mehet be az Isten orszagaba. Ami testtol (eredendo bun) született, test az; és ami Szellemtol (Istenhez megtért ember) szellem az. Ne csodald, hogy azt mondám néked: szükséges néktek ujonnan születnetek" (Janos evang. 3:5-7).

      Törlés
    21. A (jo) cselekedetekbol nem igazul meg egy test sem:
      "Tudvan azt, hogy az ember nem igazul meg a törvény (vallasos tettek) cselekedeteibol, hanem a Jézus Krisztusban valo hit altal, mi is Krisztus Jézusban hittünk, hogy megigazuljunk a Krisztusban valo hitbol es nem a törvény cselekedeibol; mivel a törvény cselekedeteibol nem igazul meg egy test sem" (Galata levél 2:16).
      Ha a vallasos cselekedetekbol (és nem hitbol) nem igazul meg egy test sem, akkor a vilagi [ jo (?) ] cselekedetekbol méginkabb nem, - ez gondolom logikus szamodra is.
      A vallasok beszélhetnek a sziv megvaltozasarol, de valojaban az soha nem valtozik. "Uj szivet" csak kapni lehet. Beszélhetnek a sziv vagy a természeti ( hus-testi) ember megjavulasarol; a régi szivet azonban nem lehet megjavitani. Viszont az uj szivnek nincs szüksége megjobbulasra. A spiritisztak es teozofusok beszélhetnek "az emberben rejlo isteni szikrarol", meg arrol, hogy ez a régi, keleti gondolat, mely minden filozofia bölcsöje, hogyan hatotta at a nyugati vallasokat, csak éppen nem igaz... mert szembe helyezkedik az isteni igazsaggal.

      Te magad eldöntheted ezek utan, hogy mire is szolit fel a Pápa, vagyis a hamis proféta, vagyis a Satan e szolgaja.

      Szia.

      Törlés
    22. Well said ma'am, well said!

      Törlés
    23. Hol marad a kézcsok redneck? - ha amazoknak jar, akkor ennyi a minimum. :)))

      Törlés
    24. Szia murcielago! Lemaradt még valami az elozobol, amit probaltam késobb a blogodba megirni inkabb, de ott csak ugy lehet - még hsz-t is irni - ha regisztralok, azt pedig nem akartam.

      A "Biblia-magyarázatok egyik alapkérdése," éppenséggel nem az, hogy üdvözülhetnek-e az ókori pogányok, de azért tudok neked errol bibliai magyarazatot adni az 1Péter 3: 19 alapjan, ahol arrol olvashatunk, hogy Jézus az Oszöv.-i. halottaknak is hirdette az evagéliumot, amikor halala utan alaszallt a holtak vilagaba is és a Noé engedetlen kortarsainak is prédikalt:
      "Mert Krisztus is szenvedett egyszer a bunökért, mint igaz a nem igazakért, hogy minket Istenhez vezéreljen; megölettetvén ugyan test szerint, de megelevenittetvén lélek szerint; amelyben elmenvén, a tömlöcben (holtak orszaga) levo lelkeknek is prédikalt, amelyek engedetlenek voltak egykor, mikor egyszer vart az Isten béketurése a Noé napjaiban, a barka készitésekor, amelyben kevés, azaz nyolc lélek tartatott meg viz altal stb. "
      Az 1 Péter 4:6-ban szintén errol van szo: "Mert azért hirdettetett az evangélium a holtaknak is, hogy megitéltessenek emberek szerint testben, de éljenek Isten szerint lélekben." Itt ugyanarrol van szo, amit Jézus mondott Nikodémusnak: " Bizony, bizony mondom néktek, aki nem születik viztol és Szellemtol stb."Valoszinu, hogy akkorott sem fogadta el az evang.-ot, mint ahogyan a födön élok legnagyobb részese sem. Akik elfogadtak, azok üdvözülnek az egyetemes feltamadas utan, akik pedig nem, azok nem. :)

      Az pedig, hogy a földönkivüliek üdvözülnek -e, ez milyen kérdés? - amikor azok a gonosz angyalok és démonok.... ,akik igazabol a föld gyomraba vannak bezarva évezredek ota (ezért nem nevezhetok földön kivülieknek. A szelidebb fajtak :D pedig itt élnek közöttünk.) Azért is csodalkozom ezen a felvetéseden, mert neked is tudnod kellene errol az Enoch könyvébol (vagy az csak megtévesztésként all ott a blogodban, közben pedig nem is olvastad el? ) :). Ezeket fogja Isten az antikrisztusi uralom 7 évének masodik 3,5 éve kezdetekor szabadon engedni, akik az isteni itélet eszközeiként lesznek bevetve, az 5. trombitaszo elhangzasakor ( Jelenések 9.)
      Ha ezekrol a démonokrol szeretnél többet megtudni, akkor itt, a megadott link alatt megteheted, de készülj, mert nagyon hosszu olvasmany:

      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      (Nem ajanlanam a COG minden irasat, - ami a hit kérdéseivel kapcsolatos - zsinormértékként elfogadni, :) de az itt ajanlott, es még jo par irasaik nagyon jok. Peldaul amelyikben Nimrod történetérol, partusokrol vagy a New Age-rol stb. olvashatsz, de még arrol is, hogy mi is az a Gral köcsög... méghogy abba fogtak fel Jézus vérét... az ész megall! )

      Szia.

      Törlés
    25. Szia Ria! Ez valóban egy ritkán idézett hely, hogy Jézus prédikál a holtakhoz, ami érthető is, hiszen olyasvalamiről számol be, amit az evangelisták, a próféták, a tanítványok nem láthattak a szemükkel, nem hallhattak a fülükkel. Élő ember nem mehet le a holtak birodalmába, tudomásom szerint (Dante is ugye csak képzeletben járt ott… ) Ilyeténképpen nem tartozik közvetlenül az isteni kinyilatkoztatáshoz, sem Jézus megtapasztalásához.
      Hasonló a helyzet a szellemlényekkel. Bár tele van a Biblia angyalok, bukott angyalok emlegetésével, az angyalok létezése nem hittétel, és nem dogma, és jól van ez így. Igaz a népi vallásosságban (és a mai pop-kultúrában) roppant népszerűek az angyalok és a démonok (a pop-kultúrában talán még a vámpíroknál is népszerűbbek), de teremtett lények, hasonlóan az emberhez.
      Én egyébként úgy tudom, hogy csak az Özönvíz előtti bukott angyalok és démonok lettek leláncolva a Tartarosba, és a Sátán akkor sem volt közöttük. Özönvíz után az óriások újra megjelentek a Földön, ami két dolgot jelez. Egyrészt, hogy a szellemlények/angyalok újra beavatkoztak a Földön, másrészt hogy a démonoknak van”szabadlábon lévő” utánpótlása…
      Ha nem jól tudom, javíts ki kérlek.

      Törlés
    26. Na végre mar, hogy valaki értelmes emberrel hoz össze a sors, - ami sors természetesen az isteni akarat - , bár volt itt (VH) még egy ilyen valaki nem régen. :)

      Komolyan nagyon örülök, hogy megértetted, mirol is beszélek, ezért nem is inkabb javitani valonak, hanem tovabbi elmélkedésre szannam a következoket: Az efézusi levél 2. fejezete arrol tudosit bennünket, hogy azokat az embereket, akik a bun miatt halottak voltak, Krisztusban életre keltek: "Titeket is életre keltett, akik halottak voltatok vétkeitek és buneitek miatt, amelyekben egykor éltetek evilag életmodja szerint; igazodva a LEVEGO BIRODALMANAK FEJEDELMEHEZ, AHHOZ A LELEKHEZ amely most az engedetlenség fiaiban muködik" (Efézus 2:1-2). Amit ebben a igeversben nagy betuvel kiemeltem, ott a levego birodalmanak fejedelmérol van szo, vagyis a Satanrol, aki szolgaival együtt a föld és a menny közötti térben uralkodik, es a markaba került embert, elvalasztja a mennyei vilagtol. Az emberek feletti hatalmat, az Isten ellen fordulo önzo akarat altal gyakorolja.
      Az Ef 6:12-ben pedig arrol ir, hogy noha a keresztyének Isten oldalara kerültek, még meg kell vivniuk harcukat az ördög és hatalmassagai ellen, es hogy erre az ütközetre fel legyenek vértezve, a keresztyén embernek szüksége van az Istentol kapott fegyverzetre:
      ".... vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenallhassatok a gonosz napon (a satani kisértésekkor) es mindent leküzdve megallhassatok. Alljatok meg tehat, felövezve derekatokat igazsagszeretettel, és magatokra öltve a megigazulas pancéljat, felsaruzva labatokat az evangélium hirdetésének a kézségével. Vegyétek fel mindenképpen a hit pajzsat, amivel kiolthatjatok a gonosznak minden tuzes nyilat" . Ebbol az igeszakaszbol, es a fent idézetbol mit kell tudnunk? Azt, hogy még nekünk keresztyéneknek is meg kell vivnunk harcunkat a levegobeli hatalmassagokkal, akiknek uralmi területe a föld feletti régiokban van, ami egyrészt: tudomasunkra adja, hogy a Satan szabadon mozog, nincs megkötözve hiszen jelen vilagunkban "Satan e vilag fejedelme" (Janos evang. 12:31; 14:30; 16:11), masrészt: - mint ahogyan te magad is tudod-> "a démonoknak van szabadlábon lévő utánpótlása…", - tovabbra is tudnak nemzeni (de mar egymas közt), és testet ölteni... akarmilyen testet.

      Itt elküldök neked még egy "kis" érdekességet:

      http://legendaknyomaban.blog.hu/2010/04/15/a_fekete_szemu_emberek

      Szovald figyeld a fekete szemueket! :)

      Szia.

      Törlés
    27. A linkhez:
      Ha senki nem engedi be őket, sose fogjuk megtudni, hogy voltaképpen mit akarnak….
      (egyébként a kis szürkék szeme is egybefüggő fekete állítólag – én még nem találkoztam velük. Ijesztő belenézni a szemükbe, mert valami borzasztót sugároz az érzelemmentes nézésük)
      Lehet, hogy ők is kereszteződtek az emberrel (mint a Nephilim), ebből vannak a fekete szemű gyerekek.

      Törlés
    28. Yes.
      Es hogy mit akarnak? - elvagni a nyakad.. :))

      Törlés
    29. ""Titeket is életre keltett, akik halottak voltatok vétkeitek és bűneitek miatt”"

      Tulajdonképpen a bűnt halálnak tartja a Biblia. (A bűn zsoldja a halál –valahogy így van.) Aki megbánja bűneit, az megmenekül a második haláltól, vagyis attól, hogy örökre kimaradjon az üdvözülésből. Bár szerintem ezt életében kell megbánnia, mert ki hisz egy halott szavainak? (bocs’, ez csak humor lett volna…). Az igazhívő és a bűnbánó pedig Krisztusban újjászületik, ahogy a jobbik lator pl. „És mondta néki Jézus: Bizony mondom néked ma, velem leszel a paradicsomban.”

      Vagy Longinus, a római százados jó példa (ő még a démonokkal is tudott pertraktálni).
      Eddig jutottam a holtak bűn-bocsánatáról folytatott ellmélkedésben…

      Törlés
    30. „Es hogy mit akarnak? - elvagni a nyakad”

      Phfffú, egész belepirosodott a nyakamon a feltételezett vágás helye…
      És semmi lézersugár, semmi szenvedési energia-kinyerés…? Vagy legalább nyálka-tenger?
      Csak egy egyszerű, atavisztikus nyakelvágás?
      Hát, már ez a világ sem a régi…
      :)

      Törlés
    31. :D :D

      Es egyaltalan nem vicc amit mondasz, mert hat hogyan is tudna egy halott bunbocsanatot tartani? ... csak a katolikus dogma szerint létezik a buntol valo megtisztulas az allitolagos purgatoriumban. Csakhogy, ez egy oriasi hazugsag. Nem is tudok mar mast mondani, mert teljesen jol latod a dolgokat. :)

      Törlés
  15. a lényeg hogy a megfelelő programrendszernek kell uralkodnia a világ felett

    VálaszTörlés
  16. No persze ezt a programrendszert Talmudnak hivják -ugye? szerinted

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, a talmud az egy olyan könyv amit törölni kell, én programrendszer alatt emberre vagy számítógépre vagy egyéb élőlényre gondoltam

      Törlés
    2. talán ez a "megfelelő programrendszer" ?
      (ateizmus ellen)
      http://www.youtube.com/watch?v=Cex9QbCJysI

      Törlés
    3. A lényeg-ahol az eb elhantolása történik:
      http://www.youtube.com/watch?v=kkYl0zT8-Vk

      Törlés
  17. Csaba barát az üldözött ateista.:)))

    VálaszTörlés
  18. SBG Buddha, te is bekajáltad ezt a félelemkeltő videót? :))) azt hittem csak néhány Facebook-betyár megosztása marad.

    VálaszTörlés
  19. Abszolút nem 'a videót kajáltam be' , hanem amiről a videó szól, az messze beleillik mindabba az ismeretanyagba, amit a rendszerről, a szervezeti felépítésről megtudtam az évek során. Természetesen maga a videó csak egy felszínes bemutatása ennek, mélyreható összefüggések vagy részletek nélkül. Ezekről lehetne írni és próbálok is néha belecsempészni plusz információkat, de van egy határ, amikor igaz a mondás a részükről :"eddig jöjj és ne tovább..." Vagy ha mész is, akkor arról már jobb, ha nem nagy nyilvánosság előtt beszélsz...
    Egyébként erről ezernyi tanulmány, tényfeltáró vagy oknyomozó könyv ír, de igazán csak akkor értheted meg (vagyis kezded el felfogni), amikor első kézből értesülsz egy-egy dologról. Onnantól nem kérdés, de ezt bizonygatni úgysem lehetne és nincs is kinek...pláne minek...
    Szóval nyugodtan lehet még kutatgatni a nyúl üregében. A videó pedig abszolút nem félelemkeltő szerintem ! Bár tudom, hogy vannak, akiknek szembesülni ismeretlen összefüggésekkel, okozhat bizonytalanság és félelemérzést az eddigi világkép 'rogyadozása' miatt, de Te is és mi is azért ezen már jóval túl vagyunk, úgy gondolom. Tudni kell ezeket az információkat helyükön kezelni, én azt mondom.
    Engem, mindig még további tanulásra és kutatásra sarkal, ha bármi ősi vagy jelenlegi dolgot megtudok...
    Számomra ez több, mint Facebook-betyárok megosztása...... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. "Es azt mondám (Isten a tengernek): Eddig jöjj és ne tovabb; ez itt ellene áll kevély habjaidnak!" (Oszövetség, Job könyve 38:11).

      Törlés
  20. Szépen összerakott svédasztal ez a cikk, gratula Buddha!

    VálaszTörlés
  21. Az Izrael. U.S.A., Anglia, EU vonalat propagáló, "véleménycsináló" Klub rádió, pár perccel ezelőtti beszélgetésében rendkívül aggodalmasnak ítélte meg az Orosz irányú "nyitást" Magyarország részéről.
    Ezt persze egy "szakértő" történésszel vitatta meg a műsorvezető.
    (szabadkőművesek egymás közt)
    Vajon mivel jobb az elsőként említett vonalhoz tartozni, mint az Orosz, kínaihoz !?

    Milyen lényegretörő jelmondat: A Szövetség Fiai Magyarországon
    SZÖVETSÉG FIAI !!!
    http://www.bnaibrith.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6
    (a Klub rádió műsorvezetőjének apropóján)

    VálaszTörlés
  22. amikor egy picit kezdenétek kapizsgálni egy dolgot olyankor csak be kell nyomni nektek néhány ezoterikus/vallási dolgot és ismét félrementek, ha ha, ennyire egyszerű uralkodni feletettek

    VálaszTörlés
  23. Csaba Barát!-van más is pl.konteok: itt is lehet "kapizsgálni" érdemes
    Én innen értesültem róla:
    http://sorkoz.blog.hu/2013/06/06/a_bilderberg-lista?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_06_07&utm_campaign=index

    idézem: “…Nem is olyan régen derült ki, hogy mégiscsak a félőrült összeesküvés-mániásoknak van igazuk. Az internetes információáramlásnak köszönhetően egyre kényelmetlenebbé vált letagadni a döntéshozók és a befolyásos emberek titkos randevúit…”

    Félőrültek lennének?
    forrás:
    http://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/13/a-bilderberg-csoport/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amikor esetleg tudnátok tenni valamit az összeesküvések ellen, olyankor csak rátok kell küldeni némi vallásos/ezoterikus hazugságot és utána nem fogtok tudni cselekedni, félreviszitek az ügyet, kinevettetitek magatokat stb.

      Törlés
  24. Kedves Barát! Ez a helyzet most -Hamlet "lenni vagy nem lenni-ez itt a kérdés.Kapisgálod?
    https://www.youtube.com/watch?v=38pMPlI8_ik#t=0

    VálaszTörlés
  25. Kedves Barát!Erre az "összeesküvésre "gondolsz ?
    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=66f549c83

    VálaszTörlés
  26. Sokadjára hozom fel azt a problémát, hogy a külső világ mikéntje, milyensége az emberen belül tapasztalásban alakul ki. Valójában a világ se nem jó, se nem rossz, csak az emberen belül nyer (karaktertől, sorstól függő) morális előjelet.

    Másként fogalmazva: ha én külső befolyásokban valami rejtélyes, hatalmas, leigázó, megkötő erőt tapasztalok, bennem is lennie kell (több, mint szimplán pszichikus) valaminek, ami ezzel a külső tapasztalattal összecseng. Sőt a kettő tulajdonképpen egy és ugyanaz a létezés más-más szintjén.

    Erős a gyanúm, hogy az, ami kivülről Illuminatinak, rabszolgaságnak, kiszolgáltatottságnak mutatja magát, az tulajdonképpen a mai ember súlyos eltévelyedésének és belső (valós) autonómiájának erővesztésére utal.

    A modern ember fejlettségét valaki a következő mondattal írta le: " egyre alacsonyabb igények, egyre magasabb szintű kielégítése." - ez is jól rámutat a kibillent állapotra (dukha)

    Állítom, hogy a mai tudományos attitűddel és modernista alkattal soha nem fogjuk megérteni és megismerni, hogy ki és mi rejtőzik a témafelvetésben is vázolt folyamatok mögött.

    Megoldásként marad, amit ezen a blogon is sokan, sokféleképpen leírtak: "Gnóthi szeauton!" - Ismerd meg Önmagad!. De ne csak a személyiséged....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van dráma az egészben, akkor az ez, ez a titkolódzó mögöttes hatalom, amely önmagában egy tehetetlen parazita, irdatlan vagyonával, morál-nélküliségével, okosságával az emberek tömegein keresztül valósítja meg céljait. Akiket ilyen materialista alapon „fölfalt”, megvásárolt és irányít, persze, hogy őt tükrözik. És itt van a baj, nem áll ellen az emberiség, hanem opportunista. Ezért rohanunk – pesszimista forgatókönyvek szerint – a szakadékba. Vagyis újra ők győznek.

      Törlés
    2. Ez pontosan így van. Ha már az utolsó emberséget is kizabálta az emberi lelkekből, önmaga is elpusztul. Ez a parazitalét természete.

      Törlés
    3. A Világkormány már alakul Davosban:
      http://idokjelei.hu/2014/01/a-vilagot-ujra-kell-inditani-mondja-a-vilaggazdasagi-forum-alapitoja/

      Törlés
    4. „A világ összetett, gyorsan mozog, és minden mindennel összefügg,mi pedig itt Davosban tükröt próbálunk állítani elé, hogy olyannak lássuk, amilyen valójában."

      Tükör által homályosan... (először "trükköt" olvastam - lehet, hogy nem véletlenül... :-)

      "Az idei összejövetel hivatalos mottója: „A világ átformálása: következmények a társadalom, a politika és az üzleti élet számára.” "

      Értsd: "mi és ki áll még az utunkban?"

      Az is jelképes, hogy ezeket a dzsemborikat pont a velencei fekete nemesség által kreált "szigeten" tarják.

      Törlés
    5. Nézzétek meg alaposan Klaus Schwab szemét, különösen ezen a képen:
      http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01810/klaus-wef-web_1810856b.jpg

      Törlés
  27. kezdjük ott, hogy csak egyféle létezés van, és különbségek csak annyiban vannak hogy egyes létező rendszerek sokkal bonyolultabbak mint mások, a létezés alap fogalma szempontjából semmi különbség sincs egy ember vagy egy kődarab értéke között, a különbség csak annyi hogy az ember sokkal részletesebb, sokkal bonyolultabb rendszer, az élőlényeknek nevezett dolgokban főleg az agy és az segítségével futó nagyon bonyolult virtuális programok azok amelyek miatt nagyon bonyolultnak nevezhető egy élőlénynek hívott rendszer

    szóval, kívülről nézve nem képviseltek semmilyen különlegességet, nincs semmilyen romantikus baromság amit esetleg összefantáziáltok magatokról, a teljes elpusztításotok nem hagy semmilyen szomorúságot vagy vidámságot, teljesen lényegtelen, mert szimplán csak arról lenne szó, hogy néhány bonyolult rendszerrel kevesebb lenne a galaxisban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pontosság kedvéért: létezés sokféle (potenciálisan végtelen) van, a Lét az, amely egy. A egyes létező rendszerek pedig nem bonyolultabbak, hanem összetettebbek. Bonyolultságot csak a mai modern ember tevékenysége kreál.
      Ennek a csehovi egymás mellett való elbeszélésnek oka pedig a radikálisan különböző nézőpontok megléte, amelyeket a jelek szerint lehetetlen közös nevezőre hozni. :-)

      Törlés
    2. Te Csaba Barát! Téged leánykori neveden nem véletlenül Hakapeszi Makinak hívtak e helyütt? Már csak azért, mert a stílusod és az érvrendszered, hovatovább a következtetéseid rendkívül összecsengnek egy régen errefelé ólálkodó, mindenkit hülyének néző, vélt magasságokból leereszkedő stílussal beszélő nímanddal, akit Hakapeszi Makinak hívtak. Sok helyen pedig kgyuri-ként volt ismert az arc és még véletlenül sem jó értelemben volt ismert. Nem ismerő néked ez a név nagy tudású?

      Törlés
    3. magamhoz képest én is mindenkit hülyének nézek, elsősorban vallási és rendszer működési kérdésben

      Törlés
  28. Dr. Tóth Ferenc: Miért hatástalanok a nagy leleplezések?

    http://www.youtube.com/watch?v=DDNIOkHDTkc

    Ez a második rész , érdemes meghallgatni a másik kettőt is .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Miért hatástalanok a nagy leleplezések?"
      egyszerűen azért barmok, mert az önmagában semmit nem jelent ha az állampolgárok tudnak a csalósokról, minden azon múlik hogy ki ül a rendszert irányító székben, és ameddig az emberek nem mennek oda egy ilyen székhez, lövik le a benne ülőt, és foglalják el a helyet, addig nem változik semmi

      Törlés
    2. Szerintem a nagy leleplezések azért hatástalanok, mert az embereket a dezinformáció (hamis információ) folyamatos adagolásával tulajdonképpen összezavarják. Azt még esetleg ki tudja választani pl. egy átlag amerikai egy kérdőíven , hogy: „inkább fals flag akció volt 9/11, semmint muzulmán terror-akció”, de ezért nem fog forradalmat kirobbantani, vagy vmi radikális tettet nem fog elkövetni. Benne van a képesség, hogy felismerje az igazságot (hiszen ki tudta választani a kérdőíven), de egész életében arra szocializálták, hogy minden érvet hallgasson meg, mielőtt dönt. Mire az összes hamis érvet is magábafogadja egyfajta posztmodern tudata alakul ki, amiben több igazság vetélkedik, azaz az igaz és hamis elgondolások mintegy paritásos alapon kiegyensúlyozzák egymást.
      De ne legyen igazam.

      Törlés
    3. Ha meghallgatjátok , és figyeltek , meg adja a választ a kérdésre .
      Azért hatástalanok mert az emberek egy hipnotizált formában élnek , és egy hipnotizált alany képtelen felismerni a hipnotizőrét .

      Törlés
  29. Minél közelebb kerülsz az igazsághoz annál nagyobb befolyást és hipnózist próbálnak rád gyakorolni!
    A leleplezés csak egy kis alap ami utána van az a valódi lényünk amit semmi és senki se tud hipnotizálni.....
    Emberi forma nem lát bele a végtelen x végtelen ösvényekbe...
    Ha bölcs vagy meglátod az ösvény oda is vezet ahova semmilyen háttérhatalom nem lát el! Onnan figyelni és igazi sugallatot adni azok számára akik még zombulnak igazi felszabadulás még ha elsőre illúziónak tűnik....
    Találd meg valódi lényed a forma mögött és az átsugárzódik mindenen
    Csenddel kezdődik az ösvény és azzal is folytatódik

    VálaszTörlés
  30. Szia Dreamnagual Tonal .
    Egész jó a hozzászólásod , úgy tűnik Te túl látsz néhány dolgon . Ez a csenddel való ösvény viszont ellentmondásos egy picit . Kíváncsi lennék Te hol tartasz ezen a téren ?

    Azért írok pár sort az én meglátásaim alapján ahhoz amit írtál .
    Aki közel kerül az Igazsághoz , azt már nem csak hipnotizálni és befolyásolni próbálják , hanem sokkal inkább eltenni az útból
    "" Emberi forma nem lát bele a végtelen x végtelen ösvényekbe.."" Ez igaz , csak nem szabad kifelejteni a dologból , hogy aki a látható embereket irányítja az nem ember . Persze attól függetlenül , hogy látja az eseményeket (ne hidd azt , hogy rólad nem tudják bármikor , hogy éppen mit teszel , ha akarják ) ő közvetlenül abba beavatkozni nem képes , sőt vannak olyan törvények amik alapján még máson keresztül sem .

    Én nem találom felszabadulásnak , ha leírom az Igazságot és kevés kivétellel mindenki hülyének néz . Tudod ez az "átsugárzódik mindenen " azt jelenti , hogy a közös emberi tudatmező fölött kellene átsugárzódnia , ami azért nem egyszerű hét milliárd embernél .
    Ha csendben maradsz egyedül maradsz ebben , persze , ha van hozzá elég erőd és kitartásod úgy is megoldható lehet mert , ha Igaz ember vagy a legnagyobb erő mögötted áll .
    "" Isten plusz egy fő mindig abszolút többség ""( Dombi Ferenc ) .
    De ebben , ha csak saját magadra figyelsz , koncentrálsz , akkor egyedül maximum oda juthatsz vissza ahonnan jöttél , már pedig a cél nem az volt , hogy ugyanúgy ahogy voltál oda vissza kerülj , akkor nem is kellett volna elindulni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csendben megszűnnek az ellentmondások. Az elme folyton járó malma könnyen összezavarható, befolyásolható, mert ragaszkodik az illúziókhoz. Bármilyen elé vetett csonton rágódni kész. A csend ereje ebben rejlik: nem lehet befolyásolni, nem lehet vele küzdeni, nem lehet elé "csontot dobni". Csak létezik és tapasztal. Nem jut sehová, mert rájön, mindig is önmagában létezett. Túllép az illúziókon.
      A csend nem egyenlő a hallgatással. Nem passzív, hanem eleven, vibráló, ihletett.
      A csend a hatalom legnagyobb ellensége, mert nem tud vele mit kezdeni, számára megfoghatatlan.

      Törlés
    2. Köszi Hang Puha . Egy kicsit furcsa neved van , nem cserélted fel a vezeték és utónevedet ? Emlkeztet a megfogalmazás egy bizonyos "Lumina " nevű illetőre .
      Örülök , hogy van ilyen ember is köztünk , mert ha valóban ez a megoldás akkor is lesz valaki aki eléri a célt . Én nem mondhatnám , hogy ilyen vagyok , inkább talán éppen az ellenkezője . Képes vagyok egyszerre hallgatni valamit , olvasni valami mást , miközben esetleg egy megint teljesen más dolgon gondolkodok , hát ez sok mindennek nevezhető , de csendnek biztos nem . Számomra a csend egyenlő a semmit tevéssel amihez akár még fizikai test sem szükséges .

      Törlés
  31. Az illuminátus oktató videóról itt olvashattok:
    http://piramisok.blogspot.hu/2014/01/nem-minden-piramis-ami-annak-latszik.html

    VálaszTörlés
  32. <3 25.- Az Apokrif iratok magyar fordítása
    Mi ATYÁNK és ANYÁNK, aki az univerzum SZENT TEREMTŐJE, AKI EGY VAGY VELÜNK, aki A SZÍVÜNKBEN LAKOL. Tetteimmel akarom dicsőíteni A NEVED. ORSZÁGOD általa és BENNED jöjjön létre. AKARATOD testem és szellemem által valósuljon meg.
    Testem és szellemem mindennapi erejét add meg nekünk és BOCSÁSD MEG a mi vétkeinket, ahogyan mi is megbocsájtunk önmagunknak és minden létezőnek, és ANGYALAID ÁLTAL VEZESS minket a felismerés útján, mert TIÉD AZ UNIVERZUM mert TE VAGY A SZERETET, TE VAGY A FÉNY ÉS EGY VAGY VELEM MINDÖRÖKKÉ. Úgy legyen

    JÉZUS 10 KÉRÉSE a Gnosztikus iratból Magyar fordítás - ISTEN NEM PARANCSOL, csak KÉR. ISTENT JÉZUS TOLMÁCSOLJA.
    1. KÉRLEK ismerd fel, hogy ATYÁD ÉS ÉDESANYÁD VAGYOK EGYBEN. (Jing Jang)
    2. KÉRLEK ismerd fel, TE MEG ÉN EGYEK VAGYUNK. (Nézz tükörbe s ismerd fel ŐT magadban)
    3. KÉRLEK SZERESS, ne csak ENGEM, hanem minden létezőt.
    4. KÉRLEK ÉLJ VELEM és minden létezővel HARMÓNIÁBAN.
    5. KÉRLEK ismerd fel, hogy A SZELLEM AZ ANYAG FÖLÖTT ÁLL, ÉS AZ ANYAG A SZELLEM TEREMTMÉNYE.
    6. ARRA KÉRLEK,hogy ÉLJ MINDIG A FÉNYEMBEN.
    7. Arra KÉRLEK,hogy tanulj, törekedj a tudásra.
    8. ARRA KÉRLEK, hogy tudásod és felismerésed által próbáld meg az emberiséget kötő láncoktól megszabadítani és a karma fogságát megtörni, hogy MIELŐBB HAZATÉRHESS HOZZÁM.
    9. Arra KÉRLEK,hogy tartsd meg A HÉT békét.: - 1.- Béke a világmindenséggel, 2.-béke az égi erőkkel, 3.- béke a lelkeddel, 4.- béke a testeddel, 5.- béke hozzátartozóiddal, 6.- béke a földi hatalommal, 7.- béke mindennel.
    10. ARRA KÉRLEK becsüld meg ezt a gyönyörű bolygót, s rombolás helyett csak építs rajta.
    + 1 ARRA KÉRLEK, hogy EZT TARTSD MEG, hogy MIELŐBB HAZATÉRHESS HOZZÁM.
    Hiába való, hogy KRISZTUS LESZÜLESSEN AKÁR EZERSZER Betlehemben,
    JÉZUSNAK A SZÍVÜNKBEN IS MEG KELL SZÜLETNI!

    A lelkek ORVOSA JÉZUS --- IMA ---
    Kérlek TISZTÍTS MEG engem Kérlek ISTENEM TISZTÍTSD MEG belsőmet – Kérlek TISZTÍTSD MEG külsőmet - Kérlek TISZTÍTSD MEG testem, lelkem, szellemem,
    Növekedjen bennem A FÉNY, hogy fáklyává lehessek, had legyen láng, hogy mindent önmagamban és magam körül is
    mindent FÉNNYÉ változtassak át... Erőss Diana előadásából ollózva www.jezusatyank.hu


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezutan jön majd a Jézus Kriszta mi? - nem kellett volna ezt a szemetet idelöknöd adamf137, mert (magadon kivül) mégjobban megzavarod vele az amugy is tévuton jaro embereket .

      Törlés
    2. Szia Ria!
      Látom nagyon tartasz a gnoszticizmustól….Ajánlok akkor olyan olvasnivalót, ami biztosan tetszeni fog, ArmaGedeon ugyanis nagy ellenfele a gnoszticizmusnak:

      http://kitalaltujkor.blogspot.hu/2013/12/az-atomraketa-gnosztikus-vilagpusztitas.html?showComment=1390581346750

      A mai, világmozgalommá szélesedett ezoterikus/new wave-s irányzatoknak a keleti tradíciók, a Blavatsky és R. Steiner-féle spiritualizmus mellett harmadik fő gyökerük az ókori gnoszticizmus.
      Szerintem az ókori gnosztikus irodalom tele van titokzatossággal és poétikussággal. Amit ádámf137 beidézett, az is (a nem nélküliség pedig szellemlényeknél általános, annyi mindent képletesen értelmez a Biblia-olvasó, ezt miért nem tudja?)
      Nekem egyébként a Gyöngyhimnusz a kedvencem. Ha a manicheizmust/gnoszticizmust egynek vesszük a modern ezotériával, akkor nem a kereszténységnek van/volt a legtöbb híve, vagy az ateizmusnak, hanem a gnoszticizmus-ezotériának. Többek között a koptok és Enoch is „elhajoltak” irányukba.

      Törlés
    3. Jol latod murcielago, igen, nagyon... mivel ez a szellemi iranyzat a "Gnozis", nem csak a mai, hanem mar a 2. szazadi keresztyén gyülekezeteket is megzavarta, ami tan hirdetoi, különbozo vallasi mozgalmak követoi közül kerültek ki, és azt vallottak, hogy az ember bizonyos titkos tudason (gnozis) keresztül üdvözülhet. A gnozis alapja az anyagrol es testrol vallott igen eros pesszimista felfogas, amik ( az anyag és a test) egy alsobbrendu lénynek (a gnosztikusok szerint az Oszövetség "gonosz" Istenének) értéktelen teremtményei, es a gnosztikus tanitasok szerint, a megvaltas nem Jézus Krisztusban van, hanem abban a felismerésben, hogy az ember, a sajat isteni mibenlétére visszaemlékezve visszatér a fény birodalmaba, ahova valami isteni követ nyit neki utat.
      Egy, a Szentirast ismero hivo szamara, aki a megvaltasrol és megigazulasrol a krisztusi halal altali aldozatot vallja, a gnosztikus vilagnézet ugyebar, tarthatatlan.

      Ugyanezért elfogadhatatlan az a förmedvény is, ami a "Mi Anyankhoz" imadkozik, ami szerint az Istenrol, mint Atyarol valo szokasos elképzelést, ki kell egésziteni az anyaéval is. A feminista teologia a noi mivolt megvaltoi hatalmarol elmélkedik, a maga - a természettel összhangon alapulo - lényével. A bunosséget és a megvaltas szükségességét elutasitjak. Az Egyhazak Vilagtanacsanak vancouveri konferenciajan hangzott el az a megallapitas, miszerint: "Amiként maga Jézus, ugy az asszonyok is vért ontanak, hogy a vilagnak életet adjanak." Az a tanitas, amely az asszonyok vérét egyenlové teszi Isten szent Baranyanak vérével, mint a vilag reménységének forrasaval, önmagat itéli meg. Ezért lehet ezutan minden aggalyoskodas nélkül pl. az "anyaföldhöz" imadkozni amely elméletnek pogany gyökerei senkit nem zavar. Ebben a kérdésben a tisztanlatas végett, azt az egy dolgot kellene csak alapul venni, hogy amikor Jézus egy tanitvanya arra kérte Ot, hogy tanitsa meg oket imadkozni, Jézus mivel inditott: "Mi Atyank, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön el a te orszagod,... stb."(Luk 11:2).

      A Biblia bizonyos tanitasai allegorikusan vannak elénk tarva, masokat pedig szoszerint kell vennünk. Egy pelda: mivel Jézus Krisztus ezt mondta: "En vagyok az ajto...", ezért ha valaki következetes akar lenni, ezt a szakaszt ugy kell értelmeznie, hogy az Ur Jézus a szo szoros értelmében ajto? Jézus Krisztus Szentiras - szemlélete teljesen vilagos. Azt hirdette, hogy minden "iotanak (pontnak) és vesszonek" be kell teljesednie ami megiratott, de azokat sokszor alllegorikus formaban tarta elénk, mint ahogyan a bibliai proféciak is szimbolikusan vannak kifejezve, de szo szerint fognak beteljesedni, lasd: Daniel könyve, Jelenések könyve stb.
      Ha pedig a szellemi lények mindegyike nemtelen volna, akkor azok a isteni jellegu mennyei lények, akikrol az 1Mozes 6 :1-4 tudosit, nem létesithettek volna testi kapcsolatot az emberek leanyaival, ami kapcsolatokbol azutan oriasok születtek.

      Annak pedig nézz utana légyszives, hogy Enoch mikor élt, es a gnoszticizmus mikor ütötte fel a fejét, valamint kik, és miért terjesztették.

      Törlés
    4. Gnoszticizmus létezett a kereszténység előtt is (hermetikus filozófiaként), sőt hatott is az őskereszténységre, feltételezések szerint a judaizmuson keresztül. Gnosztikus elemnek tartják pl. a feltámadásban való hitet, ami a misztérium-vallásokban is van (Antropos, az égi eredetű ember, aki az anyag fogságába esett, de aztán kiszabadult…, stb).

      Enoch valóban a vízözön előtt élt, hiszen Noé ükapja volt. Gnosztikus „elhajlásnak” azt mondanám, hogy a halhatatlanná és istenné válás módozatai foglalkoztatták (meg pl. fénynyelv, meg hasonlók).

      Az „óriásokat” meg egészen közelről ismerte….

      Törlés
    5. „ mennyei lények, akikrol az 1Mozes 6 :1-4 tudosit, nem létesithettek volna testi kapcsolatot az emberek leanyaival, ami kapcsolatokbol azutan oriasok születtek.”

      Ezek a lények angyalnak nevezett szellemlények ugyebár, akik tetszés szerinti földi/fizikai formát képesek felvenni, de nem kísértetek, hanem megkülönböztethetetlenül valóságosnak tűnnek. (A démonok egy kicsit eltérően, csak már létező földi entitásra – állítólag tárgyra is – képesek rátelepedni, azt zaklatni, stb., de pl. megölni nem tudják.

      Legalábbis ezt vettem ki azokból a leírásokból, amiket e témában elolvastam…

      Törlés
    6. Létezett igen, csak akkor még nem a keresztyén gnoszticizmus, hiszen Krisztus halalarol és feltamadasarol, akkor még nem beszélhettek.

      A gonosz angyalok, akik a Satannal együtt kiuzettek a mennyei vilagbol, nem késértetek természetesen. A démonok Isten engedélye nélkül nem ölhetnek meg senkit, barmennyire is hatalmukba allna ez a Satan utasitasara. Minden dologra, ami az univerzumban történik Isten teszi ra a pontot. Példa erre, pl. Job könyve 1:12:
      "Egy napon az történt, hogy az Isten fiai fölkerekedtek, és az Úr elé járultak. A sátán is megjelent köztük.

      Az Úr így szólt a sátánhoz: "Honnét kerülsz ide?" A sátán ezt felelte az Úrnak: "Szerte bebarangoltam a földet és bolyongtam rajta."

      Akkor az Úr így szólt a sátánhoz: "Felfigyeltél-e szolgámra, Jóbra? Mert nincs hozzá fogható a földön: feddhetetlen, derék ember, féli az Istent és kerüli a rosszat."

      A sátán azt válaszolta az Úrnak: "Talán bizony ingyen olyan istenfélő az a Jób?
      Nem magad emeltél-e sövényt köré, háza és minden vagyona köré? Megáldottad keze munkáját, úgyhogy birtoka egyre gyarapszik a földön.

      Csak nyújtsd ki egyszer a kezedet és nyúlj hozzá egész vagyonához! Szavamra, szemtől szemben fog majd káromolni!"

      Az Úr erre azt mondta a sátánnak: "Nos, kezedbe adom mindenét, amije van. Csak rá magára nem szabad rátenned a kezed." Erre a sátán eltávozott az Úr színe elől."

      Törlés
    7. Világos, a próbatételek….

      Egyébként ez egy érdekes igehely, mert az tűnik ki belőle, hogy valamiféle, nehezen megfejthető együttműködés van Isten és a Sátán között, hiszen a Sátán rávezeti az Urat egy olyan dologra (hogy kemény próbának vesse alá kedvenc hívét), amit eredendően az Úr nem tervezett, nem tartott szükségesnek.

      Ez szvsz arra utal, hogy kettőjük kapcsolata jóval többrétegű, egyenlőbb és elfogadóbb, semmint amilyen képet erről a Biblia egésze közvetít. Lehet, hogy mégis Lucifer volt az Úr legkedvesebb gyermeke, aki pusztán az Úr iránti határtalan rajongása miatt vállalta magára a Gonosz szerepét és az ezzel járó mennyekből való kitaszíttatást?

      Törlés

    8. Jajjj, miket beszélsz. :) Satan, aki Isten fo angyala volt, megirigyelte Isten hatalmat és fellazadt Isten ellen. Ezert uzetett ki a mennybol. Tessék olvasni a Bibliat kérem szépen. :)

      Törlés
    9. egy megható mesét olvastam éppen, és annyira elérzékenyültem, azon, hogy meghatódok, hogy ilyen gondolataim támadtak…(de több Bibliát fogok olvasni -ha lesz időm)

      http://kapcsolat.hu/blog/kultura/9107-igaz-mese-luciferrol

      Törlés
    10. Aha, mese mese matka... :) Es valoban millllyen meghato volt. :)
      Na akkor Biblia, okay? - én meg mentem fozni,
      szia.

      Törlés
  33. Jó főzést, de legjobb szakács a kozma...
    O.K.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz es igyekszem, hogy ne kozmaljon oda... :)

      Törlés
  34. Sok Istenhívő és sok Ateista hozzászólást láttam itt, ahogy a többséget elolvastam, egy pár kérdés meg is fogalmazódott bennem. Miért jelent itt meg több hívő és miért tudnak Ők szilárdabb érvekkel előállni és azokat alá is támasztani. Bár igaz a hitnek nem kellenek érvek ettől varázslatos ettől csodás, mégis korunkban már ezernyi alátámasztással meggyőzhető egy addig hitetlen ember Isten létezéséről, de ne keverjük a hitetlen embert az Ateistával. Én itt a hitetlent, úgy értem, hogy még szinte gyerekcipőkben jár az eszmék terén tehát nem ismerte meg az ateista irányzatot sem, meg Isten létezését sem. Magyarul konkrétan ők a gyermekeink. És itt most benne vagyunk a témában, amibe beleakartam kezdeni: Képzeljük el magunkat a zöld gyepen felettünk a kék ég, napsütés, kutyánk a közelben nyár és tiszta levegő. Faluban vagyunk. Nyilván nem mondok újat, biztos sokan átéltek már a természettel ezer emléket, biztos van aki falusi eredetileg, aki nem annak ősei száz százalék, hiszen egy nép vagyunk, egy helyről jöttünk ez tény. Nem kanyarodom el a témától, és a helytől amit elképzeltünk, ez a hely a gyermekkorunkban is élhet, ha valaha fűben feküdtünk. Most képzeljük el magunkat a fűben, úgy mintha senki nem árthatna nekünk sőt ha nem voltunk úgy meztelen kis gyereknek is elképzelhetjük magunkat a friss levegőn, mint mikor érezhettük volna mi az igazi szabadság. Nos ekkor gyerekfejjel igaz sokkal kevesebb dolgot láttunk a világból, de ilyen eszméket meg egyáltalán nem. Joggal mondhatjuk: boldogabb emberek voltunk. Aztán lassacskán bejön az internet a világba a számítógép, de még talán előtte is az iskolában vagy rosszabb-jobb esetben -kinek mi- otthon kezdik megfertőzni tudatunkat az ilyen-olyan hívő-nem hívő eszméikkel, amit előttünk hoztak létre. Azért jövünk a földre, hogy végre megtapasztalhassunk valami újat, egy boldogabb életet , hogy fejlődjünk és azt kell mondjam csalódnunk kell, mikor meglátjuk, hogy kedvünket akarják mások szegni, pusztán mert az ő kedvük úgy tartja. S ennél pontnál dönt egy másik réteg úgy hogy embertársait "felébreszti" mikor nem is sejti, hogy ők se alszanak, csak épp mások, hiszen még egy csoda világában vannak, az ő kedvüket még nem vették el, nem terelték őket rossz irányba. ők boldogabbak nyilván. nem félnek ilyen rémhírterjesztő oldal igaz-téves állításaitól, amire egyértelmű bizonyíték nincsen csak hinni lehet benne, mert mi van ha igaz, juj akkor nyilván nagyon rossz világban élünk... nem. szerintem a helyzet nem ilyen bonyolult, amilyennek bemutatja a világot ez az oldal, sőt nagyon is egyszerű. nem kell félni, nem kell rettegni semmitől, ha meg kell halni azt tegyük becsülettel, mert bizony szerintem meg van írva valahol mégis, mikor jár le az időnk, ha meg előbb mint kellene hát csak addig tartott egyebet nem tudunk ellene tenni, csináltuk volna az életünket jobban.

    VálaszTörlés
  35. Ha pedig megöl vagy kínoz valaki minket ne akarjuk a halálát ő is csak azt csinálta amit kellett neki, nem tudhatjuk mi célból, lehet épp gondolatok sorait indította el például most is bennünk, ha valaha ő rá emlékeznénk. Mindazonáltal hiszem, hogy szellemem elpusztíthatatlan én már nem tudnám elképelni magamat úgy hogy ne léteznék, többször kipróbáltam teljes sötétségben voltam és létezem akkor is, de persze lehet az eszme beszél már belőlem, amit belém töltött a mai világ, erre nem tudok hitetlent válaszolni. nem is akarok. nem akarok hitetlen lenni, mert valahol érzem, hogy létezik valami feljebb való élet az univerzumban, és az kizárólag tudatos lehet, nem véletlenül jött létre a természet sem, a rózsa se ok nélkül virágzik pont akkor amikor eljön az ideje, sokszor a természet tudatosabb mint mi emberek és nem vesszük észre a hangya szorgosabb mint sok ember, és ezt se vesszük észre ahogy a napfelkelte mellett is elalszunk, vagy épp elmegyünk csodálkozás nélkül mellette és akkor nem mondjuk, hogy: "persze és akkor mások hiszik nincs Isten. marhaság!!! " - és itt kiakadnánk, mert látnánk hogy amit létrehozott egy magasabb intelligencia azt mi tönkre tesszük és őszintén gördülne le egy könnycsepp szemünkből, mint egy gyermekéből, ha apukáját frontra vezénylik. vagy mint Jézuséból ha csakugyan ő volt(ne akarjunk minden választ tudni biztosan, mert nem lesz mire válaszoljon a túlvilág), akiről tanultunk, mikor keresztfán szenvedett értünk.kiakadnánk, hogy tönkre vágják szép világunkat, amit annyira szeretünk(már aki valóban szívből szereti) és kiakadnánk azért is, hisz a természet próbálja helyre állítani saját magát próbál mindig megújulni gyógyítani magán, amibe mi belekontárkodtunk, de sokszor ez a próba már nem jut sok sikerre, mert rá kell jönnie oly sok kárt szenvedett tőlünk, hogy talán nélkülünk nem bírja már a javulást és ha tovább terheljük, akkor következik be az amiket a mai tudósok hajtogatnak egyre. a világ vége meg hasonló, jégkorszak események, katasztrófajóslatok stb.. de egyet ne feledjünk, még akkor se, ha netán bekövetkezik a legrosszabb amitől a mai ember tart átlagosan:
    amiről már írtam. az embert elpusztíthatod, de az elveit sosem, a becsületét sosem. a lelkét sosem, mert az akár tetszik akár nem akár hiszed akár nem a lélek örök. és ez éltessen bennünket!

    bocs, az olyan ateista testvéreimtől, akik szerint ez túl "nyálas" volt, mert nem nem értik szavaimat, hisz még nem ébredtek fel, ami talán így van rendben, ti még boldogok vagytok a magatok világában. sok boldogságot a túlvilágra is, ha nekünk lenne igazunk.


    viszont látásra

    Kristóf

    ui mellesleg ennek az oldalnak az első mondata olyan mint egy borg film.
    bocs ha bárkit megsértenék.

    VálaszTörlés
  36. Kedves Hozzászólók, érdemes megfigyelni, hogy egy cikk miként képes indulatokat,
    érzelmileg és dogmatikailag túlfűtött érzelmeket kirobbantani és azon kakaskodni
    kinek is van igaza, ki a tanultabb, olvasottabb, erősebb, okosabb, tapasztaltabb stb.
    Biztos jó eredményhez vezet hogy erről az acsarkodásról és erőfitogtatásról tesznek
    tanúbizonyságot a kommentek? Gondoljatok bele mekkora erő rejlik mindannyiunkban,
    elég ha csak a kirobbant érzelmeket vesszük górcső alá...és mint sok minden itt is rajtunk
    múlik mit kezdünk vele.
    Mindenki szép értelmes idézetekkel fűszerezte a kommentjét, én is kedvet kaptam egyet ide csatolni:
    Háborúzni a békéért annyit tesz mint szexelni a szüzességért....
    Gondoljátok újra a lényeget. üdv Mindenkinek'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. E felszines hippi gyökérigazság eredetije szerint: "Bombing for peace is like fucking for virginity" - a 70-es évek vietnámi háborúellenes szlogenje volt. A fucking-ot fűszeresebben is fordíthattad volna :)
      A lényeget már Herakleitosz is megmondta, "Háború mindenek atyja"
      És hogy fokozzam a kedvedet: https://www.youtube.com/watch?v=I3SkbTvmgpg&list=PL2C4129F982760F65&index=6

      Törlés
  37. Ézsaiás 44.25 Ézsaiás 40.22-23 Zsoltárok 83.18...(.károlyi gáspár forditás) 83-19

    VálaszTörlés
  38. https://www.youtube.com/watch?v=HlKM2qoM5EI

    VálaszTörlés
  39. 1János 5;19 Jelenések 12 9.12 Jelenések 22;10-13 Jelenések 21;1,5

    VálaszTörlés
  40. : A Mózes II.23/20-33, V.7/2,22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap, Taanith 10a. lap szerinti étkezési diszkrimnáció ivartalanítja, irtja a magyarokat: ÉBREDJETEK IGAZ JÉZUS HÍVŐK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

    Nem is magyar, aki hallgat róla: A Zöld Párt(ok) vezetői és tagjai miért nem lépnek fel az ellen, hogy az emberi ürüléket a növények tápanyagaként a termőtalajba juttatása helyett az ivóvíz készítéséhez használt folyókba, s onnan a tengerbe vezetik? 10 millió magyar átlagosan napi fél kg széklete napi 5000 tonna, évi 5000 x 365 = 1.825.000 tonna szervestrágya elpazarlása, a napi átlagosan 2 liter vizelete napi 20.000 tonna, évi 7.300.000 tonna folyékony trágya + víz elpazarlása. Miért nem lépnek fel az ellen, hogy tízszeres vízdíjjal büntetik a lakosokat, akik olyan kertekben újrahasznosítják a háztartási szennyvizüket, ahol meg van engedve a felszín alatti vízkészlet izraeli kálium-nitrát stb. műtrágyákkal és növényvédőszerekkel tetszőlegesen mérgezése? Szerintem azért nem lépnek fel, mert ostobaságból és vagy politikai és vagy korrupciós érdekből elősegítik, hogy a magyar lakosság egészségi és gazdasági csődbe jusson. Miből gondolom? Abból, hogy műtrágya hatás méréseink bebizonyították, hogy a káliumos műtrágyákkal sokszorosra fokozták hazánkban az aszálykárt. Több tízezer parcellán vizsgáltam méréssel a kálium műtrágyák hatását és a mérgező következményeit. Az ügyben országgyűlési szakértő is voltam. Kiderült a mérések alapján az is, hogy a káliműtrágyákkal kb. 1960 óta, amikor elkezdtek műtrágyázni vele, majd a kálisóval sózással növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel is, amiknek a bebeszélését a televíziós műsorában dr. Czeizel Endre kezdte el hazánkban, genetikailag tudatosan tönkreteszik ivartalanítják a magyar gazdasági állatokat és a lakosságot is. 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokon és embereken végzett konkrét hatás mérésekkel bizonyították be a kálium túladagolás és hiányos nátriumpótlás életrövidítő és ivartalanító, vagyis fajirtó hatását. Ez az oka, hogy a kálisóval mérgezett állat hímek és férfiak negyedik nemzedéke szaporodásképtelen. Nemrég a 153 spermadonornak jelentkező magyar férfiből csak 3-nak találták termékenyítésre alkalmasnak a spermáját. Lehet, hogy a 3 jóspermájú kóser étkezésű személy volt, akinek nem mérgezték kálisóval a családját. Megjegyzés: A Nemzeti Stop Só programként népszerűsített kálium túladagolással mérgezéssel a nem kóser étkezésű sportolókat is legyengítik, tönkreteszik! Amikor ezek ismeretében évekkel ezelőtt szorgalmaztam a Magyarországi Zöld Pártot akkoriban vezető Medveczki Zoltánnál, hogy országszerte tüntetésekkel is lépjenek fel a Zöldek az emberi ürülékkel ivóvízkészlet mérgezés, öntözővíz pocsékolás és növényi tápanyagpazarlás ellen, közölte, hogy a saját telkéhez nem vásárol izraeli kálium-nitrátot, majd írt ellenem egy gúnyverset. Tulajdonképpen örülnöm kell, hogy a leleplező munkásságommal sikerült kivívnom az álzöldek, álgyógyászok és ezek talmudista rasszista felbujtói, megbízói, elhülyítői mindenféle módon megnyilvánuló aljaskodásait, gyűlöletét?

    Iratjel: medveckisalzoldek150817a

    VálaszTörlés
  41. : A Mózes II.23/20-33, V.7/2,22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap, Taanith 10a. lap szerinti étkezési diszkrimnáció ivartalanítja, irtja a magyarokat: ÉBREDJETEK IGAZ JÉZUS HÍVŐK, HA MÉG LÉTEZTEK VALAHOL!

    Nem is magyar, aki hallgat róla: A Zöld Párt(ok) vezetői és tagjai miért nem lépnek fel az ellen, hogy az emberi ürüléket a növények tápanyagaként a termőtalajba juttatása helyett az ivóvíz készítéséhez használt folyókba, s onnan a tengerbe vezetik? 10 millió magyar átlagosan napi fél kg széklete napi 5000 tonna, évi 5000 x 365 = 1.825.000 tonna szervestrágya elpazarlása, a napi átlagosan 2 liter vizelete napi 20.000 tonna, évi 7.300.000 tonna folyékony trágya + víz elpazarlása. Miért nem lépnek fel az ellen, hogy tízszeres vízdíjjal büntetik a lakosokat, akik olyan kertekben újrahasznosítják a háztartási szennyvizüket, ahol meg van engedve a felszín alatti vízkészlet izraeli kálium-nitrát stb. műtrágyákkal és növényvédőszerekkel tetszőlegesen mérgezése? Szerintem azért nem lépnek fel, mert ostobaságból és vagy politikai és vagy korrupciós érdekből elősegítik, hogy a magyar lakosság egészségi és gazdasági csődbe jusson. Miből gondolom? Abból, hogy műtrágya hatás méréseink bebizonyították, hogy a káliumos műtrágyákkal sokszorosra fokozták hazánkban az aszálykárt. Több tízezer parcellán vizsgáltam méréssel a kálium műtrágyák hatását és a mérgező következményeit. Az ügyben országgyűlési szakértő is voltam. Kiderült a mérések alapján az is, hogy a káliműtrágyákkal kb. 1960 óta, amikor elkezdtek műtrágyázni vele, majd a kálisóval sózással növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel is, amiknek a bebeszélését a televíziós műsorában dr. Czeizel Endre kezdte el hazánkban, genetikailag tudatosan tönkreteszik ivartalanítják a magyar gazdasági állatokat és a lakosságot is. 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokon és embereken végzett konkrét hatás mérésekkel bizonyították be a kálium túladagolás és hiányos nátriumpótlás életrövidítő és ivartalanító, vagyis fajirtó hatását. Ez az oka, hogy a kálisóval mérgezett állat hímek és férfiak negyedik nemzedéke szaporodásképtelen. Nemrég a 153 spermadonornak jelentkező magyar férfiből csak 3-nak találták termékenyítésre alkalmasnak a spermáját. Lehet, hogy a 3 jóspermájú kóser étkezésű személy volt, akinek nem mérgezték kálisóval a családját. Megjegyzés: A Nemzeti Stop Só programként népszerűsített kálium túladagolással mérgezéssel a nem kóser étkezésű sportolókat is legyengítik, tönkreteszik! Amikor ezek ismeretében évekkel ezelőtt szorgalmaztam a Magyarországi Zöld Pártot akkoriban vezető Medveczki Zoltánnál, hogy országszerte tüntetésekkel is lépjenek fel a Zöldek az emberi ürülékkel ivóvízkészlet mérgezés, öntözővíz pocsékolás és növényi tápanyagpazarlás ellen, közölte, hogy a saját telkéhez nem vásárol izraeli kálium-nitrátot, majd írt ellenem egy gúnyverset. Tulajdonképpen örülnöm kell, hogy a leleplező munkásságommal sikerült kivívnom az álzöldek, álgyógyászok és ezek talmudista rasszista felbujtói, megbízói, elhülyítői mindenféle módon megnyilvánuló aljaskodásait, gyűlöletét?

    Iratjel: medveckisalzoldek150817a

    VálaszTörlés