2014. január 3., péntek

Megalakult titokban a Cyber-Police ! Európai Hírszerzési Biztonságpolitikai Központ vagy Orwell 1984?


Erről sem fogtok hallani a hírekben egy szót sem, azt hiszem. Pedig ha kitudódna az irány és az alapelvek, amik a szervezet mögött állnak, minimum hasonló visszhangot váltana ki, mint a "megfigyelési-botrány" ! 

De nem fog ! Mert a gépezet felépítése a háttérben zajlott és a vezetőjének kinevezése is. Minden rivaldafénytől mentesen és a főáramú média teljes hírzárlatával. 

Azzal, hogy ezt a megkapott anyagot közzéteszem, tudatában vagyok, hogy azonnal beindítja a "robotokat". Pont szó szerint úgy, mint a Mátrixban. Hiszen az Ő anyagukról és az Ő működésükről van szó. Ezért azonnal villogni fog a "piros gomb" náluk.....

Ez itt a jövő kőkemény formában. Ha elolvassátok és utánanéztek, majd megértitek. Információ mindenről és mindenkiről valós időben a világ bármelyik pontjáról !
Én csak a konkrét dokumentumot és az igazgató beadott önéletrajzát kaptam meg, de ez is önmagáért beszél és kiderül, hogy nem "kis halakról" és nem is egy apró 'szervezetecskéről' van szó. 


Nem mondom, hogy ez az egész rossz, de azt sem, hogy jó. Mindenki döntse el maga! Több film is eszembe jutott most: a Különvélemény és az Orwell - 1984 különösen....
 * A hiányzó láncszem a terepen szerzett információgyűjtésben
* A következő esemény, történés előre megmondásának képessége
* Az utcákról a döntéshozók asztalára valós időben ! (rólad.., rólam..)


Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, hogy létrejött egy Európai Hírszerzési Biztonságpolitikai Központ, ami olyan módszerekkel és elvekkel dolgozik, ami már nemhogy a 20.századi titkosszolgálatok eszközein, de a jelenlegi 21.századi eljárásokon is jóval túlmutat ?!?  

Nem én mondom, az anyagukból derül ki mindez. 
Majd lapozok a dokumentumban és az oldalakat külön-külön lefordítva olvashatjátok lentebb...

European Centre for Information Policy and Security, azaz ECIPS - magukat pedig CYROPOLICE-nak nevezik. Kicsit böngészve az oldalukon stratégiai partnereik között természetesen svájci, izraeli, brit, olasz központokat találunk, illetve a CYBERPOL nevű szervezetet.

Vezetője egyben az alapító Mr. Ricardo Baretzky lett 2018-ig kinevezéssel. (Az önéletrajza itt található)

A dokumentumból szó szerint, illetve fordítás után idézek. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy powerpoint tájékoztató előadást a "központban", csak éppen ez egy szép PDF. (Ez még nem is letölthető és ne is kérdezzétek, honnan van ...)

"A világban még mindig háborúk és egyet nem értés van, emberek gyilkolnak embereket; szereplők játsszák még mindig szerepeiket, politikusok továbbra is érvelnek, hogy szerintük mi helyes és kinek van jobb politikai platformja az emberek számára. Még alkotmányok is veszélybe kerülnek olyan önelégült vezetők hatására, akik elveszik az "emberek ezen jogát" mindezt az ország nevében tett védelmi reakcióként beállítva"

"Viszont miközben keresztül haladunk az életen, az információk körbevesznek bennünket, azonban ezek mind össze vannak gyűjtve, hogy majd valamikor később olvassuk el vagy hallgassuk meg őket. Azaz, mindannyian le vagyunk maradva"



"Most érkezett el az idő, hogy egy olyan információgyűjtés lehetőségéről tájékoztassuk önt, mely teljesen percre és naprakész frissességű ; valós idejű, valós eredményű ("real time, real result") információszerzést tesz lehetővé szó szerint "az utcáról".
"Tulajdonképpen az információ olyan friss, hogy a Benghazi incidens meg sem történt volna (a líbiai amerikai konzul megölése.. Szerk), az 'Arab Tavasz' sem ott tartana, ahol most. Irak, Szíria és Irán helyzetét is lehetne rendezni és stabil lehetne, ahelyett, hogy az egész világot megrázza."

"Szükség volt arra, hogy a biztonságpolitikában dolgozók is megváltoztassák a véleményüket az ilyen adatgyűjtési lehetőségek és az adatátadás biztonságát illetően. Ez már nem kérdés és mi dinamikus megoldásainkkal elhozzuk ezt a biztonságot a Közbiztonsági Szervezetek számára"

A hiányzó láncszem a terepen szerzett információgyűjtésben

"Valós idejű adatgyűjtés bizonyított hatékonyságú módszereinkkel. Még olyan eszközök esetén is, mint digitális toll vagy papír azonnali továbbítása biztonságos adatbázisba valós idejű elemzésre manipulálásra."

"A “Rural Intelligence” CYROPOL nevű technológia betekintést nyújt helyi szempontokba, mutatja a vélemény-trendeket, azonosítja a közösségre véleményformálóként ható 'hangadókat', méri az üzenetek célba jutásának hatékonyságát és a szétszórt "Word on the Street" jellegű pletyka-szintű információkat is szövegösszefüggésekbe rendszerezi."


A következő esemény, történés előre megmondásának képessége

"A 'CYROPOL' könnyen és pontosan megmondta volna előre, hogy minden egyes közel-keleti ország megállíthatatlanul tart a forradalom felé.
Irán, Törökország, Szíria és Bahrain esetében a kormány tudott reagálni a "mecsetek üzenetein" és közvetlen akciókon keresztül, hogy perifériára juttassa azokat a nép körében élő 'zajokat', véleményeket, melyek kezdettől léteztek. Más példák esetében viszont a kormány egyszerűen elbukott a lakosság erejének megértésében és az üzenetében, mely globálisan is rezonált egymással"


"A világgazdaság a kormányok intézkedéseinek és az azokra adott lakossági reakcióknak az elfogadását igényli. 

A kommunikációs eszközök, mobiltelefonok, kamerák, közösségi oldalak és a feltörekvő új típusú alternatív média / hurrá VilagHelyzete.../ biztosítja és lehetővé teszi, hogy a világ olyat is lát és meghall, amit eddig csendben lehetett tartani egy adott régióban". 
Az 'azonnaliság' és közvetlenség, ahogy a nemzetközi közösség reagál eseményekre, szintén megnőtt.  Egy teljesen egyszerű esemény, melyhez a lakosság fortyogó véleménye társul, akár egy éjszaka alatt, egyik napról a másikra forradalomhoz vezethet - és láttuk, hogy ez be is következett az elmúlt 18 hónapban a fentebb felsorolt államokban."

"A ma egyre változó technológiák világában, képességeink, lehetőségeink az adatgyűjtésre végtelenek. Azáltal, hogy látunk vagy hallunk valamit és azt átadjuk a másiknak. Mindannyian ismerjük a lehallgatást, de az időt és előkészületeket igényel. Az okostelefon rögzít, felvételt készít és továbbít is. Csakhogy ennek nyoma van. Miért nem térünk vissza a papírhoz és a tollhoz, mely anonim módon továbbítja az információt az internet és az okostelefon segítségével.Tudom, hogy amit hallott, most egyfajta gondolatként futott át az agyán, hogy toll, notebook és okostelefon ? Igaz ?"



"A CYROPOL 'Rural Intelligence' valódi értéke kettős: a jelentések módszertana új adatokat biztosít napi rendszerességgel. Trendek megjósolására semmivel sem helyettesíthető és semmi nem lehet jobb, mint a valós 'real time' információk és ez a "Külső hírszerzés" szerű technológia ezt nyújtja. 
Az üzenet visszacsatolás azonnal megérkezik és üzenetküldő / észlelő menedzsment-csapatok konkrét helyi igényeknek megfelelően végre tudják hajtani az információ eljuttatását."

"Másrészt speciális igényeket lehet felállítani vagy megválaszolni nagyon rövid idő alatt. Például, ha egy nemzet vezetője akar találkozni helyi véleményt befolyásoló erőkkel, előtte mérni kellene a közvélekedést, hogy biztosan a 'valódi ellenfelekkel' találkozik. Nagyon széles társadalmi, gazdasági, politikai, vallási vagy demográfiai tekintetben lehet meghatározott témákban visszajelzést szerezni."

"A program alacsony-profilú jellege és a tény, hogy a helyieket nagyszerűen használják arra, hogy gyűjtik és összesítik a jelentéseket, mindez biztosítja, hogy hatalmas mennyiségű és megerősített adatot elemzünk. Csapataink nagyon gondosan szervezettek és építenek az erősségekre és képességekre, melyek nem égnek ki és nem produkálják ugyanazokat a régi jelentéseket."

Az utcákról a döntéshozók asztalára valós időben ! 

"A CYROPOL kipróbált, tesztelt és működik a világ utcáin. MOST használja az információkat mindnyájunk biztonsága érdekében..." 

"Kristálytiszta, hogy a mi vizeink elég mélyre hatolnak."  - írják

Az 'Utcai szintű információgyűjtés' lehetővé teszi, hogy képesek legyünk másodpercek alatt bárhonnan a világból biztonságosan és névtelenül eljuttatni azokat. 

Ezek után és az igazgató önéletrajzát elolvasva látható, hogy egy komoly szervezetről van szó, mely nagyon komoly (és általunk szerintem elképzelhetetlen eszközöket és technológiát használ). Egyébként több érdekes elemzés is olvasható az oldalukon, amit publikusnak tartottak....
Mindenkinek jó gondolkodást kívánok.....



BOLDOG ÚJ ÉVET - 1984 

13 megjegyzés:

  1. A titokban-nak nem sok értelme van, hiszen már mi is tudjuk. Ha ezek titokban akartak volna megalakulni, akkor mi most nem olvashatnánk erről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szervezet létezését nem lehet örökké eltitkolni, nem is emiatt hívják titkosnak, hanem azért mert semmit nem lehet tudni arról hogy miket beszélnek meg, miket csinálnak stb.

      Törlés
  2. Javaslom azonnal letölteni a pdf-eket, mielőtt kitörlik a nagy "alternatív" forrásokból érkező nézettség miatt. ;-)

    VálaszTörlés
  3. rettentő titkos, ha fényképes, nevesített önéletrajz, céges logó, honlap és részletes ismertető van hozzá :)
    Ha valamilyen szervezetnek a működését - amiről nem igazán szeretném, hogy nyilvánosságra kerüljön - azaz titkolni akarom, akkor még a neve sem merül fel, nemhogy még felhívom rá a figyelmet akár a "titok" szóval :D
    Nyilvánvaló a titkosításoknak is vannak különböző szintjei...de a legalacsonyabb rendű sem fog megadni ennyi infót.
    A legtitkosabb - és még dokumentált - anyaghoz meg neten senki nem fog hozzáférni! Ha igen, akkor igazán pancser az adott ország titkosszolgálata, vagy pedig szándékos szivárogtatás (dezinformálás), hogy megadják a "lebuktatás" örömét... ők meg örömmel hallgatnak meghagyva abban a hiszemben a "leleplezőket", hogy na most nagy sztorira bukkantak. Eleve rendszerfüggetlenné tenném, ha már tárolni kell, akkor a legegyszerűbb oly módot választani, ami teljesen inkompatibilis a jelenlegi tömegmédiumokhoz képest. S ha már számítógép, akkor lehetőleg olyan technológiájú, ami szinte olyan mintha csak egy monitor lenne - mint egy könyvtári olvasótermi képernyő, ahol az anyag lehívása nem tőlem függ, csak a kérésemmel fordulhatok egy operátorhoz, aki ha megvan a megfelelő engedély kiküldi a monitorra - így se billentyűzet se sokszorosítási lehetőségek, ahol be és kilépésnél eleve ellenőrizve van, hogy semmilyen technikai eszköz bevitele nem lehetséges, ahol akár őr figyeli végig, mit csinálsz.
    Állítom egy a tajgára v. Isten háta mögé telepített levéltár biztonságosabb tud lenni, ahol még ódivatúan tárolnak mindent számítógépek nélkül - biztonságosabb tud lenni, mint az Internet (főleg ha még ott is elrejted és katonai védelem alá helyezed, ahol az őrök is úgy vannak tájékoztatva, hogy valami egészen mást őriznek.
    S amit meg igazán titkolni akarnak, arról jobb semmit nem mondani, nemhogy még dokumentálni! Az igazán titkos infó a nem rögzített infó - legyen képlékeny akár a víz. Persze alapvetően mindent a titok hordozóján múlik, azt pedig általában életveszélyes fenyegetéssel és jó fizetéssel tartják sakkban.

    VálaszTörlés
  4. Az ilyen fizikai megfigyelésnek napjainkban már a félelem keltésen kívűl semmi szerepe nincsen , ugyanis akiknek szerepük lehet abban , hogy ártani tudjanak nekik azokat már rég ennél teljesen másabb módszerekkel megfigyelés alatt tartották - ha tudták :) .

    A "hatalmi"megfigyelés azon emberek irányába akik esetleg veszélyt jelenthetnek a számukra már nagyon régóta tart . Már jézus szűletését is előre tudták , és ez utána is így volt . Van , hogy az illetőre ill. környezetére már szűletése előtt próbáltak hatással lenni . Nem csak figyelték , hanem próbálták befolyásolni is életét . Elég nagy létszámmal dolgoznak már régóta akik lesik az emberek "üzenetét" , meg akik feldolgozzák azt . Persze ez nem a szokásos fizikailag odamegyek , és meglesem , kihallgatom formában történik .
    Egyébként meg nincs is értelme titkolózni előttük . Meg van lehetőség arra , hogy az ember akár a gondolatait is elzárja , hogy ne értsék , de mit érne el vele ? Csupán azt, hogy megszünik hatással lenni a történésekre , ez természetesen csak nekik kedvezne .
    Ha valaki kirabol , tudatlanságban , rabszolgaságban akar tartani valakit akkor nyilván nem azt várja , hogy az illető imádja őt , főleg akkor , ha ez az illető esetleg a valós lehetőségeit illetően jóval fölötte áll. A legfontosabb célja nyilván az , hogy mindenki addig legyen teljesen a hatalmában amíg nem éri el azt a szintet amikor már felül emelkedhet rajta . Ez valószínűleg jelnethet számára egy állandó félelmet , viszont ha ezzel szemben valamilyen formában az emberekből is tud kiváltani félelmet akkor valamelyest ellensúlyozhatja , energiát ad a számára .

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez kamu.
    Miért nincs nyoma ennek sehol máshol a neten?
    Külföldi alternatív hírportálokhoz nem jutott el? Csak hozzád az egész világon?
    (+kontrollblog, +aki még átvette a cikket)
    Tudom, hogy imádtok a gonosz hatalomtól rettegni, de ez így elég gyenge...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem találtad sehol, mert nem tudod használni az internetet. A szervezet hivatalos honlapja: http://ecips.eu/

      Törlés
    2. Azért nem találod meg sehol ezt az anyagot és azért nincs még fent az oldalukon sem, mert IGEN, valaki ezt közvetlenül nekem küldte el ! És a PDF-et pont direkt ezért sem tettem letölthetővé, hanem inkább lefordítottam + oldalaiból képet készítettem nektek. De jól láthatóan az ECIPS oldalán már utalnak erre az újfajta hírszerzési módszerre, viszont oda még ők sem tették fel....
      Gondolom, leesett, hogy egy belső anyagról van szó. Viszont azért osztottam meg, mert 'értő emberek' számára jól mutatja az irányt. És vannak olyan módszerek és eszközök benne, amikről nem írtam, csak elképzelni tudom, mert azok már a sci-fi kategóriába tartoznak...
      Pont ezért említettem meg a Különvélemény c. filmet is.... Amin természetesen meg sem lepődünk, hiszen a filmekben mindig előre vázolják számunkra az utat, amit ők készítenek még mindig nekünk, embereknek...

      Azóta (sőt egyből) már "léptek is", és ahogy az anyag itt publikussá vált, érzékelték is a dolgot.....

      Törlés
    3. Ha pedig azt veszed alapul, hogy az kamu, ami csak nagyon kevés valakihez juthat el információként vagy hírként....és ha sok helyen megjelenik, akkor igaz...Így megint csak oda juthatnánk, hogy a legtöbbet sulykolt hírek a főáramúban az igazak és amit nem mutatnak az nem is létezik....

      De mint tudjuk, ez abszolút nem így és messze nem így van....

      Törlés
    4. Nem hiszem, hogy belső doksi lenne. Most töltöttem le az eredetit az oldalukról.
      Itt a link:
      http://ecips.eu/cyropol.pdf

      De ha eltűnne, feltettem ide is:
      http://data.hu/get/7283190/cyropol.pdf

      Gondolom érzed, hogy megbukott az érvelésed minden ponton. :-)

      Törlés
    5. Nem érzem, hogy bármi megbukott volna vagy sem. Mert nem is kell és nem is szerettem volna érvelni.
      Válaszoltam a kérdésedre és amit lehetett, elmondtam. A többinek mindenki nézzen utána. Ennyi és nem több.

      Törlés
  6. Basszus, 20 percig fogalmaztam a választ amiben szétoltalak a nagyképű beszólásod miatt, erre nem küldi el...
    Igen, azért nem találtam sehol, mert nem tudom használni az internetet, és túl fogyatékos vagyok ahhoz,
    hogy a cikkben lévő linkek valamelyikére kattintsak.
    De a kérdésem a CYROPOLra irányult!
    Az ECIPS egy tök nyilvános szervezet, itt egy link a nyílvántartásba vételről:
    http://ec.europa.eu/transparencyregister/public/consultation/displaylobbyist.do?id=547367810897-07&locale=hu

    VálaszTörlés
  7. ^ Ez az üzenet xVxOxJx-nak ment volna, csak rossz helyre írtam,
    mert kezdő Illuminati ügynök vagyok még...

    VálaszTörlés