2014. január 2., csütörtök

Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben


Egy mai napon nyilvánosságra hozott, 68 országban készített közvélemény-kutatás szerint a világban a békére a legnagyobb fenyegetést ma az Egyesült Államok jelenti. Nem csak az Amerika-ellenes államokban, de olyan szövetséges partnereinél is így gondolják, mint Törökország vagy Görögország.

Nem hiszem, hogy ezt bárkinek bizonygatni kellene, aki igazságkutató oldalakat olvas vagy egy kicsit tisztában van az elmúlt száz év VALÓDI történelmével. 
Viszont az RT News oknyomozó műsora hozzáférhetővé teszi a bizonyítékokat és a kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv segítségével tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat. 

A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak.
Az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét. Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".


Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozások hátterét. 
- A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatásáról árulkodnak !
- Miért osztogat John Kerry helyettese cukorkákat fanatikus tüntetőknek, akik buldózerrel mentek az embereknek ?
- Figyelmeztetés arról, hogy Washington "dzsihádistái" készek a világháborúra.

Amikor a 20.századi nyugati gyarmatosítók kitiltották a kutyákat és a kínaiakat Shanghai parkjaiból, nem árulták el odahaza, hogy fajüldözők és egész népeket döntenek rabszolgasorba, rabolják el erőforrásaikat. A főáramú médián keresztül arról biztosították a népet, hogy "civilizálják a bennszülötteket".

A 21.század okosabb nyilvánosságának átveréséhez Noam Chomsky tudós szerint még óvatosabb ürügyre van szükség, a  gyakorlatban azonban a Nyugat továbbra is kormányokat buktat meg az egész világon és bábrendszereket állít fel.  

Nebojsa Malic washingtoni elemző szerint az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.
A jéghegy csúcsa, hogy amerikai szenátorok utaznak Kijevbe (pl. McCain) és csatlakoznak a tüntetőkhöz, miközben Victoria Nuland külügyi államtitkár cukorkákat osztogat.

A valóság az, hogy vezető amerikai tisztviselők máris szankciókat követelnek az ország ellen, ami pontosan azokat a hétköznapi embereket érintené, akikért állítólagosan beavatkoznak most. Emellett a tömegmédia hisztérikusan vérért kiált, teljesen eltúlozza a tiltakozók számát és figyelmen kívül hagyja erőszakosságukat.

A Virtual Politics szerint az amerikai kormány a 2004-es narancsos forradalom óta pénzeli az ellenzéki politikusokat Ukrajnában, bár elismeri, hogy az általa támadott kormány demokratikus kormány.
Sőt, a "Lator állam: Útikalauz a világ egyetlen szuperhatalmához" c. könyv azt írja, hogy az USA legalább egy tucat független nemzet esetén finanszírozott adott pártokat vagy jelölteket, és még több nemzet kormányát kényszerítette lemondásra. (Hozzáteszem, hogy ezek magyarországi megfelelőit is jól ismerjük és nap, mint nap láthatjuk megnyilvánulásaikat, amikben külföldi megrendelőket igyekeznek kiszolgálni.)

Ugyanakkor az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy saját politikáját bármilyen külföldi finanszírozza: 

"Törvényellenesnek minősül, ha egy külföldi nemzetiségű pénztámogatást nyújt politikai hivatallal kapcsolatban."
/ US Code Amended Article 2, Section 441E (A) /

Ha egy külföldi mozgalom csatlakozott volna az Occupy Wall Street tüntetőkhöz és fizette volna az ellenzéket, hogy segítse az amerikai kormány megdöntését úgy, ahogy Washington teszi Ukrajnában és máshol, az elemzők szerint a Fehér Ház nagyon begurult volna.  

"Hisztériásak lennének. A kormányvezetők ezt az Egyesült államok belügyeibe való teljesen elfogadhatatlan beavatkozásnak tekintenék. Ugyanakkor bűntudat nélkül teszik ugyanazt most Ukrajnában és sok-sok más esetben a világ minden részén. Egyértelmű, hogy az Egyesült államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában és ennek semmi köze ahhoz, amiért állítólagosan aggódnak: tehát az emberi jogokhoz vagy a demokráciához."

"Miért nincsenek szankciók az Egyesült államok ellen azért, amit Irakban tettek vagy amit Afganisztánban tesznek, vagy Vietnámban és a világ sok más országában ?"

Emellett színészek egyre nagyobb számban próbálják saját hírnevüket felhasználva befolyásolni a közvéleményt a világpolitikáról. George Clooney a tüntetőket üdvözli és ukrán szöveget olvas fel..., Angelina Jolie Irakban .... (részletek a videóban) 

Létezik egy CIA rendszerváltási kézikönyv, amit a nyugati szervezetek és kormányok által fizetett emberek betű szerint követnek. Ilyen anyagokat néhány évtizeddel ezelőtt repülőgépekről dobálták azokban a demokratikus országokban, amelyek nem hódoltak be eléggé. A "szabadságharcos kézikönyve" tetszelgős címet viselő propaganda füzeteket szórtak szét Nicaraguában, ami útmutatást adott az állampolgároknak arról, hogyan szabotálják saját országukat telefonvezetékek elvágásával, fák országutakra való döntésével.

A CIA dokumentuma nyilvánosan engedi meg a terrorizmust. Gondosan kerüli a sajtóban az olyan szavakat, mint "meggyilkol" és az országok bíráinak és kormánytisztviselőinek "megsemmisítésére", kiiktatására szólít fel. A maffia nyelvét használva azt írja, hogy hivatásos bűnözőket fogadnak fel a kiválasztott "munka" elvégzésére. 

Aligha mondanak le ezekről az irányelvekről, amint láthatjuk, sőt az illegális, titkos műveletek az amerikai külpolitika kiegészítő taktikából elsődleges taktikává léptek elő ! - tárja fel a Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv. A titkosnak szánt megsemmisítési utasítás ezt mondja: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".

A kézikönyv hivatalosan utasít olyan viselkedésre, ami, mint írja, törvénytelen, beleértve az amerikai katonáknak adott parancsot arra, hogy más országok katonai egyenruháját viseljék. Arra is parancsot ad, hogy szivárogjanak be polgári csoportokba, és "gerilla csapatokat" képezzenek.
A dokumentum szerint más országok belügyeibe való törvénytelen beavatkozás most már az amerikai politika alapelve. 

Az Irán elleni amerikai támadások "ugyanabból a szövegkönyvből" származnak, mint Ukrajnával és Grúziával szembeni támadások. Amerika iráni terroristákat képez ki - jegyzi meg a BBC - és több ezer gyilkosságért felelős. 

És amint a Pentagon elkezdte finanszírozni őket, Hillary Clinton levette a terroristacsoportot a hivatalos terroristákat tartalmazó listáról. Alapvető gyógyszereket zárnak el Irán elől az USA szankciókkal. A Guardian arról számol be, hogy ezzel szó szerint milliók életét kockáztatja. A háborús bűncselekményekkel foglalkozó leghíresebb ügyész, Francis Boyle professzor arra figyelmeztet, hogy az iráni gyerekek az iraki sorsra jutnak. A PBS News jelentése szerint a 90-es évek óta folytatódó amerikai szankciók felelősek közvetlenül félmillió gyermek haláláért. 

- Azt hallottuk, hogy több, mint félmillió gyermek halt meg Hiroshimában. Megéri ezt megtenni ?

- Azt hiszem nagyon nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy megéri.  

RT: Irán esetén mit értenek a "megéri" szó alatt? 
- Pepe Escobar (Asia Times) nyilatkozik: "A nukleáris program problémáját előre kiagyalták, főleg az USA. Azzal a hátsó gondolattal, amit mindenki ismer: hogy rendszerváltás legyen."

Barack Obama és David Cameron folyton azt mondja, hogy a nemzetközi közösség támogatja őket ebben a rendszerváltásban. Tényleg elfogadják ezt az emberek ?
"- Tegyünk különbséget az USA / Kanada - a kormány és nem a kanadaiak - és a három európai hatalom (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország) között, illetve az emberiség többsége között. Fogalmazzunk így, ami azt mondanám, hogy a világ lakosságának 85%-a, ha nem több. Mindent tudnak az iráni aktáról, mert olvassák a helyi sajtót elfogulatlanul követik azt az egyeduralmú Reuters vagy AP tudósítások mellett."

A Pentagon új doktrínája egyszerűen elveti a szuverenitás vagy jogállamiság nemzetközi alapelveit. Egy washingtoni bennfentes azt mondta, hogy "egyetlen céljuk a világuralom és nem tűrnek semmilyen függetlenséget"

"Ellenfeleinket az általunk választott időben, helyen és módszerrel győzzük le. Globális szerepünkhöz szükséges, hogy erőinket távoli környezetekben is bevessük, ahol ellenfeleink megbújhatnak előlünk."

A Pentagon a szépnek hangzó "megvédés kötelessége" kifejezésbe önti ezt a doktrínát. A szkeptikusok szerint ez valójában olyan, mint "engedély a gyilkolásra". 

RT: - Miért ütközik az USA mindig olyan nagy ellenállásba azok részéről, akiket állítólag "véd" ? 
Richard Falk a Princeton nemzetközi jogi professzora és az ENSZ emberi jogi szervezetének vezetője válaszol : 
- "Meglehetősen gyanúsak a humanitárius beavatkozással kapcsolatos kijelentések. Gyakorlatilag megnagyobbítja az erőszak területét és formáját és a szándékolttal ellentétes hatást vált ki."


Szíriában ez az ellentétes hatás vízválasztó lehet az USA számára. Az Amerika és az Al-Kaida között folytatott és kiszivárgott múlt heti beszélgetések szerint Washington már nem ragaszkodik az ottani rendszerváltáshoz.
Az USA emberi belső szerveket megevő partnereinek beszámolója, miszerint "Amerika a következő, ha győznek Szíriában", még a neokonzervatívokat is kissé felidegesítette. 

RT: Dr. Gilad Atzmon gyilkosságnak nevezi az intervenciókat. Ha az USA többé nem avatkozik be, mi lesz a többi szegény emberrel a világon, akik arra várnak, hogy az USA bombázzon és megmentse őket ? 

- "A beavatkozás az óriási katasztrófa receptje. Éppen ezt látjuk Irakban és Afganisztánban. Hagynunk kell, hogy az emberek maguk találják meg a megoldást. Ha Afganisztánban a nők szabadok akarnak lenni, keményen dolgozniuk kell ezért."

A "HUMANITÁRIUS IMPERIALIZMUS - Háborút elfogadtatni emberi jogokra hivatkozva" alapmű a témában, amely azt írja le, hogy a beavatkozást hírdető háborúpárt plakáthősök - a koszovói és jugoszláv háborúkban - az USA beavatkozásnak éppen az ellenkező, borzalmas következményeit igazolják. 

Maga az intervenció szó is azt jelenti, mint fogalom, hogy az USA beavatkozása automatikusan megszünteti az ország nemzeti önrendelkezését vagy a demokráciát, amit Washington hozna el állítólag.

A könyv szerzője Jean Bricmont professzor válaszol:
RT: - Miért ellenzi ezt a politikát ?

- "A demokrácia önrendelkezést feltételez. Amit az USA tesz, az valójában nemzetközi parancsuralom. Ha állandó beavatkozással, az ellenzék lefizetésével, a választások megvásárlásával...stb elveszik az emberek szuverenitását, az olyan, mint a parancsuralom."

RT: - Egyesek szerint Vietnam óta minden amerikai intervenció sikertelen volt és ezért gyűlölik őket az emberek. Akkor miért folytatják továbbra is a beavatkozást ? 

- "Ez olyan, mint a fanatikus vallás. A mi 'dzsihádunk'. Az emberi jogokért harcolók a dzsihádistáink."

A könyv emellett felsorolja az álcázott rendszerváltás néhány jelét: 
* A kormányzati sajtó ezt kiabálja: "Adj esélyt a háborúnak!"
* Ha McCain terroristákkal pózol fényképeken...., * a Fehér Ház kijelenti, hogy gyalázat történt, hogy ürügye legyen a támadásra.
* Ha celebek hirtelen érdeklődést tanúsítanak távoli gazdaságok iránt...az egy intervencionista dzsihád vagy még inkább a Nyugat új "keresztes hadjáratának terve lehet.

Keressük az igazságot a tények alapján ! A Truthseekerst látták... 
Köszönöm a videót sevaster1-nek ! :)

SBG Buddha voltam - Képezd magad ! Tájékozódj ! Ébredj ! 2014-ben is...



"Mert az igazság attól még igazság, hogy senki nem tudja ! 
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki azt hiszi vagy úgy tudja!"

Néhány érdekes dokumentumot még előkerestem nektek:

11 megjegyzés:

  1. a rengeteg hír mint amilyen ez is, minden évben számtalanszor megerősíti azokat a dolgokat amiket eddig is tudtunk

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy az amcsik kerültek most a főgonosz szerepébe, de mi van a kínaiakkal és a ruszkikkal ? Nem gyanús nektek, hogy onnét semmi nem szivárog ki ? Hogy a zsidók az oroszokhoz jobban húznak, az amcsikat meg csak fel- és kihasználják, az vajon mennyire köztudott ?
    Az igazi ellenség azért ennél sokkal arctalanabb, meg nem nevezhetőbb, azért ezt ne felejtsük el !

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Nem, mert ez csak az igazan felébredetteknek gyanus Hulivuli, vagy inkabb tiszta sor. Az amcsik csak csalinak vannak "kitéve", hogy a lényegrol, ami a vilag szamara igazan veszély jelent, el legyen terelve a figyelem - az még almukba se jöjjön elo az alvoknak. A legvaratlanabbul jön majd az, amitol igazan félni kell(ene). Ennek részleteibe nem kivanok belemenni, (egyrészt azért mert bibliai proféciakrol volna szo abban, masrészt nagyon hosszadalmas volna a magyarazata) éppen csak felhivni szerettem volna a figyelmet arra, amit te is itt megpenditettél. (Kicsit el kellene nézegetniük az embereknek mas iranyba is.)

      Törlés
    2. nem, nem gyanús, mivel usa a legerősebb és a legszorgalmasabb hatalom még mindig, tényleg ők a legveszélyesebbek, persze izraelt is alapból hozzá veszem usához

      Törlés
    3. Ja, mert te is csak az orrodig latsz. Az USA pedig valoban a legerosebb (stb.) jelenleg, de ra egyébként is mas szempontbol lesz majd szükség, és hogy milyen szempontbol, azt nem arulom el. :)

      Törlés
  3. a videok nem működnek. vagy a jutub törölte ismét

    VálaszTörlés
  4. Üdv mindenkinek!
    Hasonlókról szólt tegnap a Spektrumon bemutatott "Amerika eltitkolt történelme" című dokumentum film. Egy egész sorozat, érdemes nézni...Itt van belőle egy kis ízelítő, sok dologra tud választ adni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ooops a linnket nem tettem be. :http://port.hu/oliver_stone_-_amerika_elhallgatott_tortenelme/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=39945379&i_topic_id=1

      Törlés
  5. csak egy technikai dolog: nem lehetne szakítani azzal a gyakorlattal, hogy az általában - mint itt is - a leírtak gyakorlatilag a videó szöveganyagát tartalmazzák? így igazából az égvilágon semmi pluszt nem ad hozzá. Hisz aki tud olvasni az láthatja a videón is a magyar szöveget.
    Igazából a begépelt szöveg semmi többletet nem tartalmaz!

    VálaszTörlés
  6. Truthseeker???? LOL - ismeri itt valaki ennek a "forrásnak" az eredetét? Putyin pénzelte "szabad" TV adó Washingtonban. Amerika mocskoló orosz propaganda angol nyelven. RT = Russia Today. :D Szóval aki ennek az "igazságnak" hisz, az megérdemli!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az a csodálatos TV csatorna, ahonnan az egyik bemondó az adása közben mondott fel, mert nem bírta tovább a Putyinról szóló fényezést és hazugságokat felolvasni - a lány nagyszülei 56-os magyar menekültként kerültek Amerikába. http://www.youtube.com/watch?v=55izx6rbCqg

      És a másik bemondó pedig a saját müsora végén áll meg az operatőr kamerája előtt és mondja el, hogy ő is ellenzi a vérontást és, hogy Putyin csak úgy katonai erővel elvegyen egy másik országot, vagy annak darabját.

      http://www.youtube.com/watch?v=ZolXrjGIBJs

      Na ez aztán a megbízható hírforrás! Gratulálok! Miért nem nézitek az ukrán független TV csatornákat, és követitek facebookon az automaydan - Euromaydan oldalát. OTT van a meztelen igazság - politika nélkül!

      Angol: https://www.facebook.com/EuroMaidanEnglish Ukrán: https://www.facebook.com/EuroMaydan

      Törlés