2013. augusztus 20., kedd

Interjú magyarul Edward Snowden-nel ! - Furcsa módon először Magyarországon ...


Az igazság felszínre kerülésével kiderült, hogy van egyik oldalon a totális kontrollt és önkényt kiépítő megfigyelő hatalom, a másik oldalon pedig mindenki más, a ún. plebsz, a nép.

Kivétel nélkül mindenkit érintően az egész Földre kiterjedően működik az adatgyűjtés hálószobától az X-Box-ig, a laptoptól a telefonunkig és szó szerint mindent tudnak ....

Erről rengeteget írtam, talán még túl sokat is, hiszen bármennyire is szépítjük a figyelem elterelésére is kitűnően alkalmas.... meg is kapom sokszor, hogy minek foglalkozom ezzel.

Az én személyes véleményem az, hogy ez az ügy nem azért lett kirobbantva, hogy elterelje a figyelmet, ez kirobbant és kész, afelől nekem sincs kétségem, hogy a kiszivárogtatás kellő irányítással és érdekek mentén történik. 
És a következménye inkább az, hogy 
az ilyen és ehhez hasonló felszínesen kezelt ügyek tényleg arról terelik el a figyelmet, ami a közeljövőben ....várható, ami kapóra is jön az Elitnek.  

Egy biztos, hogy a személyi profil felállítása kétségtelenül egy orwelli és visszataszító dolog. 
Sajnos most hétvégén személyesen is megtapasztalhattam, mivel is járhat ez. (Ezzel és a jövővel kapcsolatban lábjegyzetben szólok)

Egyetlen dolgot viszont nem értek (vagyis persze nagyon is értjük mindannyian):ha ezzel foglalkozik az egész világ, hogyan lehetséges, hogy a tömegtájékoztatásnak nevezett média / hírszerkesztők / háttérműsorok közül egyetlen egy sem adott le vagy készített egy interjút ezzel a hírhedt és az egész hírszerzést romba döntő Edward Snowdennel? 

Egyedül az alternatív médiát és az RT News-t érdekli, hogy mit is üzent vagy mit is akar mondani a világ közvéleményének ? 
Egyetlen magyar hírműsor sem közölt erről az egészről 10 mondatnál többet és nem ment bele sem a lényegi kérdésbe, pláne nem abba, hogy miről beszél ez a fickó....

Viszont most Sevaster barátunknak köszönhetően magyar feliratozással megtekinthető a VilagHelyzetén ! Köszönjük!

1. rész 

2. rész 

Szeretek a valósággal összefüggésben filmeket is ajánlgatni nektek. Itt van egy ilyen:


Van egy nagyon ütős, érdekes és valós alapokon is nyugvó sorozat :
SCANDAL (Trailer) 2012-es !!!
(Az amerikai kormányzat, elnök, CIA, ügynökök, szerelem, tanácsadók, akik a szálakat valóban mozgatják...stb. minden van benne. Eszméletlenül érdekes és jól van megcsinálva.


Csak egy példa: 2.évad / 3.rész:
Egy ügynök aki részt vett a fejlesztésben ellop egy olyan programot, mely totális megfigyelést tesz lehetővé bárkiről. Telefont, webkamerát, lakásában lévő X-box-ot, e-mail és mindent. Még az alelnököt és bárkit lehet látni, elég beírni az e-mail címét vagy azonosítóját..... Óriási botrány lenne, ha kiderülne..... El kell simítani az ügyet...
A szoftver neve a filmben: "Thorngate"
Mint tudjuk azóta ebből valóság lett ! : csak a szoftver neve valójában: "XKeyScore"

Részlet a 2/3.részből.:
" - Mi ez?
- A neve Thorngate. Ez itt minden. Szó szerint. A "magánügy" szót el lehet felejteni. Letörli a csillagokat és csíkokat a zászlónkról.
- Úgy érti, bizonyítéka van, hogy az NSA kémkedik az amerikai polgárok után ? Úgy, mint rendes kémkedés? Az amerikai emberek házaiban?
- Tudják ez mit jelent? Nagy testvér. A mindent látó szem. Amerikaiak milliót figyelik meg jelenleg is és ők nem is tudnak róla.
- Elmondta a feletteseinek?
- Persze, többször is és azt mondták, utánanéznek, aztán hirtelen követni kezdtek. Szóval elhoztam, oké? Elhoztam a Thorngate létezésének bizonyítékát.
- Talán hiba volt, de...De megtettem, így most el kell bújtatniuk, mert ezek nem csak simán megölnek. 
Úgy intézik, mintha soha nem is léteztem volna."



Mindenkinek a legjobbakat kívánom ! (SBG Buddha) 

50 megjegyzés:

  1. Hiszem hogy az olyan emberek mint az ön önzetlen munkája,kitartása,bátorsága teszi jobbá és élhetővé ezt a bolygót a jelen és a jövő emberisége számára.
    Köszönet és hála érte. R.L. Debrecen.

    VálaszTörlés
  2. Írd ki hogy szereted a zs****-t és az fb tuti nem fogja blokkolni, sőt még támogatni is fognak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lollol,
      Hogy jönnek ide a zsidók?

      Törlés
    2. Ironikusan írtam, de az igazsághoz hozzátartozik a zsidók kollektív felelőssége is az Új világrendben. Egyébként a legnézettebb hazai oldal ami lehozta a Snowdenes interjút az a kuruc.info volt (nem véletlen blokkolták őket az fb-ről megjegyzem zuckerberg is zsidó + szabadkőműves párosítás). Szóval azok a "nagyeszű rasszisták" nem lesznek attól kevesebbek mert nyíltan kimondják amit gondolnak. Egyébként arra még mindig nem kaptam kielégítő választ, hogy ezen a blogon miért is vannak okkult szimbólumok?

      Törlés
    3. Ha már a "zsidók által irányított média"-nál tartunk, felhívnám minden olvasók, de főleg, azok az olvasok figyelmét egy nagyon fontos paradoxumra, ami a napokban történt. A CNN, a SKYNEWS és a BBC, azaz a "köztudottan" zsidó irányítású médiumok, napok óta csak a Muszlim Testvériség és Mohamed Morsi mellett "lobbizva" adat le az Egyiptommal kapcsolatos híreiket. A katonákat és a rendfenntartó erőket véreskezű gyilkosoknak mutatta be, míg Morsi és a muszlim testvériség mellett tüntetőket áldozatnak. Kérdezem én, ha a muszlim testvériség köztudottan zsidó és nyugat ellenes, az említett médiumok pedig zsidó irányítás alatt vannak, hogy-hogy ezek a nyugati tv-s csatornák mégis a egyiptomi rendfenntartóerőket és a Morsi ellenzőket vannak kikiáltva bűnbaknak? Itt igen csak megdőlni látszik a "zsidók irányítják az egész médiát" című összeesküvési elmélet. Ezért mondom nektek, csak óvatosan azokkal a kirakati bábukkal.

      Törlés
    4. Ezen a blogon azért vannak okkult szimbólumok (már ha annak lehet tekinteni a fent lévő szemellenzőt félig levevő hölgyet), mert ezen szimbólumok és a világot irányító erők működésével, összefüggéseinek feltárásával foglalkozom.
      Ráadásul az igazság kutatása nem fog menni anélkül, hogy ezeket valamilyen szinten ne érintenénk....

      De mivel már százszor elmondtam, ebben még szándékosság sem volt a kezdeteknél, amikor kiválasztottam a képet. Hanem egyszerűen megtetszett a lánnyal együtt és mindaz, ami kifejez számomra.

      Törlés
    5. Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy szó sincs kollektív zsidó felelősségről. Mint már mondtam, voltak vannak és lesznek is zsidó, francia, kínai, japán, olasz, argentin, orosz, norvég, amerikai és így tovább árulók. Tanuljunk már meg végre különbséget tenni az ilyen olyan vezetők és a többséget reprezentáló egyszerű kisemberek között. Ne használjuk "a zsidók" jelzést, mert ezt a legtöbb ember félreérti és automatikusan azokat is utálni kezdi, akik ugyanolyan áldozatok ebben a történetben, mint mi vagyunk. Én azt mondom, hogy inkább a saját vezetőinkre kellene figyelnünk, azokat cseszegessük, és nem holmi láthatatlan, megfoghatatlan ellenséget szidalmazni.

      Törlés
    6. Redneck, redneck... ne játszd a hülyét. Az itt kialakult renomédnak nagyon káros. (Jó tudom, te nem mások véleménye miatt írsz ide...) Lényeg a lényeg, ha kihúztad a nyelved onnan ahová az előző két hozzászólásod alkalmával bedugtad, akkor azért szélesebb lesz a látkép. Nyers kritikám pedig azon jelenség figyelmen kívül hagyásának szól, amivel valószínűleg te magad is tisztában vagy csak valamiért kedves a szívednek vagy érdekedben áll a ferdítés. Jelesül: attól még, hogy a zsidóság nagyja közemberként él; nem dől meg az elmélet miszerint világunk szinte minden vezető pozíciójában zsidó embereket találsz. Nyilván ez azért nem 100%, de ahhoz képest hogy a Föld teljes lakosságának mekkora részét teszi ki ez a náció sok milliószoros "túlképvisletség" figyelhető meg főleg a gazdaságban és a politikában. Aztán ugye ott van a "Szövetség Fiai" páholy, amelyik a "páholyok páholya" és oda bizony csak származási alapon lehet bekerülni. Persze az nyilván túlzás, hogy ezért az utolsó zugügyvéd is felelős aki zsidó. De a közember zsidó (aki hagyományőrző módon él) is azért megéri a pénzét, igaz sokkal kevésbé kártékony mint pénzes rokonai. A zsidó hagyomány alapeleme az elkülönülés. Ahhoz pedig szükséges a kettős mérce, hiszen pont az a lényege hogy fajtársával másképp bánik mint egy nem zsidó emberrel. Aztán, hogy ezt mennyire műveli szélsőséges módon azon múlik, hogy csak egészséges közösségmegőrzésről van szó vagy kihasználják a nemzsidó környezetüket. Ez kevésbé súlyos persze mint a "kőművesek" ármánykodása, de létező jelenség és érthető ha ellenérzést szül. Lásd: II. v.h. előtti Németország.

      És a zsidóságnak csak a megmaradt harmadik szelete az, amire egyáltalán megközelítőleg passzolna amit mondasz. Ők az a kategória, amely minden nációban megtalálható. Amolyan világpolgárok, akinek sem vallásilag sem etnikailag nincsenek mély kötődései. Amolyan kozmopolita zsidók, akiknek a származás már tényleg csak egy fizikai tulajdonság mint a szemszín.

      Kicsit lapos ez a libsi szöveg... :)

      Törlés
    7. Még talán van időd megérteni, okos embernek tűnsz, kár lenne érted. De ha mégsem, attól még én nem foglak sem rasszistának sem butának nevezni.
      Mit gondolsz ezek az emberek miért nem a zsidóktól tartottak? Megmondom miért, mert akkor még nem volt internet és nem volt ennyi dezinfo sem, azért.

      http://www.youtube.com/watch?v=T8YUN1GcV-k

      Törlés
    8. És mi van ha a jezsuiták zsidók? :) Vagyis ha ugyanarról beszélünk..

      Törlés
    9. Kereső,
      Egy kis gerilla történelem, na meg a jelen. Ugye nem baj? http://www.youtube.com/watch?v=YtM6qtNzLHM

      redneck

      Törlés
    10. De ki is ez az egyház? Szerintem vessük be ez esetben is a duck test-et. Nézzük csak, úgy tűnik valakik már meg is tette helyettünk.
      http://www.youtube.com/watch?v=4BMCDV2afgM

      Törlés
  3. Buddha!Írd már le, csak körvonalakban mire gondolsz!
    És ne add fel,csináld tovább.

    VálaszTörlés
  4. Még ma feltöltöm az interjú második részét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jó lenne köszi!Nagyon jó a forditásod :) és érdekes volt nagyon az interjú is.

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy VAGY!!!! Ne hagyd abba. Sokan számítunk Rád. Én nem nézek TV-t. Az információkat innen szerzem és "tanulom a VILÁGOT". Nagyon jó a fordításod, várom a folytatást. Vagyunk "néhányan" akik nem tudunk angolul, nagy segítség, hogy fordítod a nemzetközi híreket. Köszönöm!

      Törlés
  5. Ha már Ed ilyen beszélős kedvében van, akkor azt is elmondhatná, hogy kik állnak a JFK illetve a 9/11 merényletek mögött. Hirtelen ezek jutottak eszembe.

    redneck

    VálaszTörlés
  6. Nem állíthatom, hogy az Én weboldalaimat látogatják a legtöbben (nem is tehetik olyan sokan a tudatpozícióm miatt), ám szívesen leírok ott bármit. Két lehetőség van: 1. megírod a cikket és elküldöd e-mailben 2. rászánod az időt egy meditációra, amiben Rám gondolsz és kitalálom Én hogy miről írjak. 10 évet töltöttem el 0-24-ben harci meditációkkal és most hozom vissza a tudatom. Nem félek senkitől, ám szerintem ez fordítva nem egészen van így. Tegnap csináltam egy új blogspot blogot, amiről minden ide vágó többi blogom is elérhető, ott megtalálod az e-mail címem is, ha persze nem törlik ki azonnal Snowden ex-barátai, mielőtt olvasnám. Ha igen (ezt abból látod meg, hogy nem válaszolok), megoldjuk másképp. holozona.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A te tudatpoziciod miatt nem olvashatjak el sokan a weboldalad?
      Minel tisztabb az egyen tudati enkepe, annal jobban le tudja azt valasztani az EGO-rol, es olyan helyen folytatja tovabb a letet es a kommunikaciot ahol minden es mindenki EGY. Amiket itt irkalsz, arrol senki a "te" tudatpoziciodban nem beszel igy. Vagy veletlenul felrement a verbalis kommunikacio nalad ezen a ponton, vagy a te tudatpoziciod meg mindig kisse ego vezerelt...

      Törlés
  7. Íme a 2. rész: https://www.youtube.com/watch?v=poOfVKb4Pco

    VálaszTörlés
  8. Egy kis Edward Snowden bio.
    http://jonrappoport.wordpress.com/2013/07/08/matrix-who-is-edward-snowden/
    Glen Greenwald-ot se hagyjuk ki.
    http://www.youtube.com/watch?v=_HcyBVSchC8

    Egyébként nem is értem miért állítod azt Buddha Laci, hogy a fősodrású média nem foglalkozik az üggyel, mivel ma gyakorlatilag már nincs olyan ember, aki ne hallott volna erről az ügyről. Minden logikusan gondolkodó ember számára egyértelmű, hogy ez egy CIA-s szappan opera és, hogy ezt a történetet több dologra is fel lehet és fel is fogják használni. A kézzel fogható kár, amit máris okozott, az az, hogy Obama lemondta a Putin-al való találkozást. Vágod nem? Pont most, amikor a Közel Keleten látható dolgok miatt, a két államfő között, nem ártott volna némi baráti kézrázás, egy kis baráti beszélgetés illetve néhány pozitív ígéret, jön a kis Ed és megtorpedózza ezt a találkozást. Így most Obama azzal vádolja Putint, hogy nagyon sajnálja, hogy kollégája vissza tért a régi hidegháborús mentalitáshoz. http://www.youtube.com/watch?v=SLfMccLmVpo
    Milyen tanulságot tudunk ebből levonni? Elmondom. Az Orosz-Amerikai jónak mondható viszonynak ezennel VÉGE. Pontosabban a végének kezdete.
    De ettől ti(Buddha&Co.), csak terjesszétek tovább a zombiknak kitalált scenario-kat, mutassátok azt az irányt a plebs-nek, ha már úgy is elhitték, hogy felébredtek(tisztelet az a néhány kivétel).

    redneck

    VálaszTörlés
  9. Ez most lehet kicsit hosszú lesz, talán nem minden lesz érthető elsőre (virágnyelven fogok irni sok mindent)

    "a két államfő között, nem ártott volna némi baráti kézrázás, egy kis baráti beszélgetés illetve néhány pozitív ígéret" - ha valaki még mindig azt hiszi, hogy ezek az "emberek" bármilyen szinten ellenségei egymásnak, az nagyon téved. Max.ellenfeleknek lehet nevezni őket, de velük ellentétben nem ismerjük- nem ismerhetjük- az összes játékszabályt- kondicionáltságunk folytán. Nem érthetjük- fel sem foghatjuk-, hogy az egész homokozóban való csatározásnak maga a csatározás a célja.

    Egyetlen kiút van, nevezzük önzetlenségi együtthatónak.. "ha az emberi lények nem tudják, vagy nem akarják feláldozni saját vágyaikat a faj jövője érdekében, akkor úgysem maradnak életben.." -(nem saját gondolat, idézet.. ajánlom keresd meg.. egy kis lecke.. sok mindenről..)
    Szabad akarat.. ennyi.. a saját poziciójából ennyit tudott mutatni.

    Akik szerint minden kiszivárogtató tégla, azoktól kérdezném: próbáltak már éveket ülni egy szobányi területen (nem elhagyván azt) csak csupán azért, mert hittek valamiben? (lásd Assange)

    Fenntartom a lehetőséget, hogy tévedek. De aki még mindig elhiszi, hogy a népek háborúznak az ..
    Nem, a népeknek nagyjából fáj a mindenségük a másik népre, mig felülről meg nem bontják az egyensúlyt: lásd rasszizmus.. betelepitések.. privilegizálás.. de ezt mind FELÜLRŐL IRÁNYITJÁK! és mindig-mindig-mindig a kollektiv bűnösségre játszanak..

    +18 téma:
    a szörnyeket nem a filmekben kell keresni, meg a mesékben.. itt élnek a Földön..
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20130712-szin-donghjok-szokott-eszak-koreai-fogoly.html

    VálaszTörlés
  10. zplusz,
    Itt nem rólad meg rólam van szó. Az a valaki, akiről te beszélsz az a világ 90%-át teszi ki.

    VálaszTörlés
  11. 1. Killshot - A nagy világégés
    2. ISON - A nagy összeomlás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Íme egy "próféta" szavai.
      Aki világvégével kel és világvégével fekszik, és közben a kis Jézuskáról álmodik...

      Törlés
  12. @Redneck & zplus:

    Ennek a vitának valahogy a szintézise jár legközelebb az igazsághoz szerintem. A nemzetállamokban való gondolkodás valóban ordas hiba redneck részéről, de szerintem legalább ekkora tévedés Hókunyhó (Snowden) barátunk tevékenységét fölmagasztalni. Ha Snowden személye még bizalmat ébreszt valakiben az egy dolog, de nézze meg a környezetet aki vele dolgozott abban hogy ez nyilvánosságra kerüljön. Főleg ugye a kezdeti Guardian cikket... meg azt, hogy egyébként milyen cikkeket és álláspontokat közölt a Guardian az elmúlt évek során meghatározó témákban. Mondjuk csak 9/11 kapcsán, hogy az állatorvosi lovat vizsgálgassuk kicsit: http://www.theguardian.com/world/series/9-11-the-10th-anniversary

    Na most ezek fényében ha valakinek vannak még illúziói, hogy honnan jön ez a Snowden balhé...

    Ugyanakkor teljesen kontrollált ál-kiszivárogtatásnak sem lehet nevezni szerintem. Inkább amolyan előremenekülés-féle... ha már úgyis elkerülhetetlen, hogy bekerüljön a kötudatba, legalább ők tematizálják a dolgot. Meg is látszik, hogy egyből Snowden-kultusz lett az ügyből, és a nagy internetes cégek részvétele meg valahogy elsikkadt. Semmi, csak pont a lényeg. Mert hát ki a szart érdekel, hogy hol kap a kis Eddie végül menedékjogot. Az már inkább érdekes, hogy miért nem dugják seggbe mondjuk a Google-t vagy a FB-t... De nyilván erre tudjuk a választ.

    Valamint az előremenekülésen kívül ez szoktatás is. Rögtön az eset kirobbanása után elkezdtek mindenfelé közvéleményt kutatni, és emlékeim szerint 60% fölött volt azok aránya, akik a balhék ellenére is helyesnek tartotta a megfigyeléseket és lehallgatásokat. Tehát ez egy szondázás volt. Megmérték, hogy kit sikerült már annyira behülyíteni, hogy támogatja ezt a terrorizmustól való félelmében. Valamint megmérték azt is, hogy ki az akinek ez továbbra sem üti meg az ingerküszöbét, még két hamburger között sem. És bizony az jött ki, hogy a támogatók és a közönyösek messze sokkal többen vannak, mint az ellenzők. Vagyis a világ közvéleménye alkalmas a következő fokozatba kapcsolásra. Szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (legalább Neked ne kelljen magyarázkodnom, hogy nem védtem a hókunyhót, csak felkináltam egy másik nézőpontot is..)
      igenám, de mi van ha Snowden barátunk 5év múlva is ugyanott ül, ahol most,mert a VilágUrai előtt elvágta a magát..?
      (és Assange?)

      Törlés
  13. Vettem egy elég csúcskategóriás mobilt, és lám Facebookra egyből megosztotta amit lefényképeztem, saját magától:D Már blokkoltam ezt a funkciót, de ha ilyen ez, akkor még miket tudhat ez az "okostelefon"? Bekapcsoltam rajta a helymeghatározást, pont ott mutatott a navigációban amikor a hálószobában kapcsoltam be. Gondoljunk bele csak ezekbe, intelligens csatlakozása van, bárki tehát hozzáférhet+okosabb mint én:D

    VálaszTörlés
  14. Kedves Buddha !
    Én örülök nagyon hogy hogy megmaradhatott az oldal.Mindennap elolvasom a fb oldalra kitett híreid is , kértem értesítőt is ha valamit kiteszel le ne maradjak az olvasásról.
    Még gerekkoromban , pontosabban már kollégista korom óta (15 évesen ) érdekelt a dolog mi történhet a világunkal éss kik lehenek az idegenek , miért látogatnak minken , és már akkor volt egy elméletem az idegenekről is, később be is bizonyosodott hogy jól összeraktam.
    Szóval az a lényeg hogy az oldaladat kb egy éve figyelemmel kisérem visszamenőleg is elolvastam amit nem értettem , pótolnom kelett sok kérdésre a választ.
    Nagyjából tudjuk mi fog történni a világunkal , de én 3 lehetséges jövőt látok, az egyik és legfontosabb közülük hogy olyan globális katasztrófát fognak kreálni ami eleget tesz a népességcsökkentés kérdésnek , az idegenekkel való kapcsolataink szétzúzása ( ők lesznek állítólagos katasztrófa elindítói ) , és egy új egyesített világkormány felállítása és ezzel az RFID útja is sima lesz mivel aki nem hordja nem létezik és nem ember , hanem idegen , tehát van indok megölni.
    Ez csak az egyik elméletem , a leghosszabb , a többi egyszerűbb és nem ennyire fantáziadús.
    Ha látod mi fog történni és nem mersz róla írni , elárulnád tőmondatokban hogyan készüéhetünk fel rá?

    VálaszTörlés
  15. Ez a "Fehér-ház" nagyon össze akar dőlni :)
    Itt egy újabb ilyen jellegű film:
    Persze az ügynökök atom-jófej srácok, a jóképű, érzelmes, vicces faszagyerekek, akik csak jót cselekszenek és érdemes tisztelni Őket, mert megvédenek mindenkit a "jó oldalon" stb...

    http://www.youtube.com/watch?v=4AXbiCdmXgw

    Buddha !
    Ez az oldal nem szűnhet meg !!!
    Ha egyszer mégis oda kerülne a sor, addigra valamit ki kell találni a hírszórás fennmaradására !

    VálaszTörlés
  16. http://tempohirek.com/news.php

    VálaszTörlés
  17. nem az a probléma hogy nem tudjuk ezeket a dolgokat, hanem az a probléma hogy nem tudok tenni a hatalom ellen, törvényes úton képtelenség megváltoztatni ezt a hülye rendszert, de még egy kisebb hadsereggel sem lehet, mert a hatalomnak nagyobb hadserege van plusz titkos szolgálata stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "hülye" rendszer olyan embereknek van, akik olyanok...
      Handsereggel, meg "törvényes" eszközökkel nem lehet ezen változtatni.
      Egyéb ötlet kedves Cs.B.?

      Törlés
    2. már csak annyi maradt hogy tanácsokat adunk a hatalomnak a pozitív, fejlődés szerető rendszer létrehozásához, és néhány dolgot hátha hajlandó megengedni

      Törlés
    3. Aha! És az hogy tetszene, hogy levetkőzzük önnön böszmeségünk?

      Mert amíg a patást kajáltatjuk addig nem lesz "redszerváltás".

      Nah ez hogy tetszik?
      El lehet ütni sárdobálással az időt, de attól még semmi sem lesz jobb.

      Törlés
  18. Megvan már magyar felirattal a REN TV-ben leadott Shadow Gold?

    VálaszTörlés
  19. írjatok ötleteket a hatalom számára!
    találjatok ki olyan rendszereket amelyben a hatalom is boldogan élhet és az alacsony rangú átlag ember is
    továbbá olyan rendszert amiben van technológiai fejlődés és a természet is biztonságban van, és amelyben az emberek szaporulata sem nagyobb mint amennyit az adott területek elbírnak, és természetesen olyan világot ahol az emberek nincsenek összezsúfolva, hanem tiszta és egészséges környezetben élhetnek
    és mindezt pozitív módszerekkel

    VálaszTörlés
  20. Mindig élmény ide látogatni, itt olvashatók a legnagyobb butaságok, általában néhány agysejtem odavesz az olvasottaktól képződött sokkban, viszont a többiek feltöltődnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fogod elhinni, ezzel én is így vagyok.
      Ezt ismered? "Two things are infinite:the universe and the human stupidity, and I'm not sure about universe."

      Törlés
  21. Egy kicsit idevag, kicsit megsem, de foglalkozott a vilaghelyzetet a The Lone Gunmen c. sorozattal? Higyjetek el, utalok filmekre, sorozatokra hivatkozni de az emlitett sorozat elso epizodja, amit 2001.05.04-en vetitettek igen erdekes modon vag egybe valamivel ami 4 honappal kesobb tortent meg...Lehet egy rovatot meger...

    VálaszTörlés
  22. mondjuk a legnagyobb probléma még mindig az hogy permetezik az eget akkor amikor nincs eléggé meleg időjárás

    VálaszTörlés
  23. Idézet:

    "2. A jövőt mindenki kérdezi tőlem, hogy mi lesz....
    A válasz: nem vagyok jós, de .... Most is őszinte leszek: Hetek óta gondolkozom rajta és várom, hogy valaki dobja már be a témát a magyar oldalakon.........."

    Kellene egy-két pont, hátha sikerül összekötni öket. Pls help.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közel-kelet?
      Infláció?
      Deviza háború?
      Tőzsde?
      A hatodik pecsét?
      Köze van az 5773. év végéhez?

      Törlés
    2. Ember...

      Emlékeimből szavak

      Egyszer
      Talán
      Megszólitalak

      Törlés