2013. augusztus 29., csütörtök

Amerikai terroristák a vegyi támadás mögött(?) - Zajlik az evakuálás, felsorakoztak a hadihajók és menekülnek a civilek

BREAKING NEWS - UPDATE - AZONNALI FRISS HÍR - Változott a helyzet !!! 

Az előző cikket kellene ezzel kiegészítenem, mert változott az a helyzet, hogy Oroszország tétlen marad és a hadihajók Szíriától függetlenül állomásoznának a Földközi-tengeren! 
Teljesen friss információ:


Az oroszok eldöntötték a támadás utáni válaszcsapás tényét. 
Már csak arra várnak, hogy mikor indulnak meg a szövetséges bombázások. 

Ezt egy magas rangú tábornok jelezte, aki szerint az orosz tengeri flotta a térségben NEM mint szemlélő van jelen. Ez csak a közvélemény felé megy ki, mint hír. 

Mivel a szövetségesek megsértették az ENSZ határozatait, NEM elfogadását. 

Ráadásul bizonyíték van már nekik is a kezükben arra vonatkozóan, hogy az amerikaiak keze van a vegyi támadás mögött, ezért beavatkoznak ! Ez lett Putyin döntése ! 

+Szíriában és Törökországban már osztják a gázálarcokat ! Izraelben már mindenkinek van ! 


Hivatalosan a hír nincs kint még szerintem sehol......

(SBG Buddha) ..... 

Egy biztos, most nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, mi lesz......


- Valószínűleg amerikai hátterű terroristák követték el a vegyi támadást és Európa ellen is hasonlót terveztek, hogy ürügyet szolgáltassanak a támadáshoz. - írja a Reuters
- Nagy-Britannia bejelentette, hogy jogában áll csapást mérni Szíriára az ENSZ BT hozzájárulása nélkül
- Az orosz hadihajók megérkeztek és Törökországtól délre várakoznak
- Franciaország Szíriához küldte az egyik legújabb fregattot
- A szaúd-arábiai hadsereget harckészültségbe helyezték, a brit repülőgépek pedig Ciprusra készülnek
- "Izrael lángba borul, ha az USA támad" - közölte Irán. Katar már tele van amerikai katonákkal

AMERIKAI HÁTTERŰ TERRORISTÁK ÁLLHATNAK A VEGYI TÁMADÁS MÖGÖTT

EURÓPA ELLENI VEGYI TÁMADÁST IS TERVEZTEKA damaszkuszi Four Season Hotel előtt sajtótájékoztatón bombaként robbantotta a hírt a szír külügyminiszter, hogy még az ENSZ vizsgálótisztjeinek is átadta azokat a hírszerzési dokumentumokat, melyek szerint az
 USA, Nagy-Britannia, Franciaország nyújtott segítséget a Damaszkusz mellett elkövetett vegyi támadáshoz az országban működtetett nyugati terrorista hálózatuk segítségével.

Mindez megerősíti a YahooNews korábbi dokumentumait, sőt....


A szíriai külügyminiszter szerint a bizonyítékok arra utalnak, hogy Európa elleni vegyi támadás lett volna a következő, amit a nyugat által működtetett terroristák elkövettek volna, hogy aztán Szíriára fogják a dolgot. A megszerzett amerikai kormánydokumentumok is erre utalnak, hogy az ő kezük van az egészben. 


A képen: kilátás egy vegyi támadás ellen védő maszkból két hasonló, "rókalyukban" bevetésre váró katonára.
  
Ha valaki nem tudná, januárban Szíria-ellenes cionista összeesküvést leleplező anyagot közölt a második legnagyobb brit lap - majd gyorsan eltüntette a cikket."Az Egyesült Államok támogatta, hogy vegyi fegyvert vessenek be Szíriában, majd Aszad rezsimjére fogják" - adta hírül a Daily Mail kiszivárgott levelekre hivatkozva, melyek egyikében a "védelmi" minisztérium egyik szerződéses vállalkozója azt írja, a tervre rábólintott Washington. 
A cikket megjelenése után néhány órával eltávolították, bocsánatot kértek, és 110 ezer font "kártérítést" fizettek a cégnek. Az eset még január végén történt, de a mostani események fényében nem elhanyagolandó adalékot jelent a kialakult helyzethez.

Obama többször egyértelművé tette, hogy a vegyi fegyver lesz az a "vörös vonal", aminek áthágása katonai akciót fog maga után vonni. A nagy-britanniai székhelyű Britam Defence két vezetője között zajló levélváltásból kiderül, hogy Washington engedélyezett egy olyan akciót, melynek során Katar pénzt adott volna a szíriai "lázadóknak", hogy vegyi fegyvereket vásároljanak - derül ki a lap cikkéből.
A december 25-én kelt levélben az áll, hogy a cég Líbiából származó, szovjet gyártmányú fegyvereket szállítana Homszba, ahhoz hasonlókat, amivel Aszad erői is rendelkeznek. Azt is hozzáteszik, hogy néhány ukrán emberüket is elküldenék, akik oroszul beszélnének egy általuk felvenni tervezett "bizonyító erejű videón".

A Daily Mailt a cikk közlése után beperelte a leleplezett cég, mire a lap bocsánatot kért tőlük a "rágalmazásért", nyomtalanul törölte a cikket (de persze ez a mai világban nem megy olyan könnyen, egy tárolt változat elérhető), pedig azt is megtehette volna, hogy frissíti a már meglévő anyagot a "cáfolattal", és egy megállapodás keretében még fizetett is nekik 110 ezer font "kárpótlást". Lépését a lap azzal magyarázta, hogy "kiderült": a levél hamisítvány volt.
(Persze mióta a brit titkosszolgálat az újságok pincéiben semmisítteti meg a bizonyítékokat, elég nehezen hihetők az efféle magyarázkodások.)

Az Infowars oldaláról, ahol a levél eredetileg megjelent egy német hekker munkája eredményeképpen, kiderül: a cég elismerte, hogy a két munkatárs náluk dolgozik, és hogy feltörték a levelezőrendszerüket, de tagadta a levelek eredetiségét.

FRISS HÍREK

Úgy tűnik, hogy a katonai beavatkozás napja Damaszkusz ellen el van döntve.

Az amerikai hadihajók megközelítették Szíria partjait, Nagy-Britannia bejelentette, hogy jogalapja van arra, hogy még abban az esetben is akciót indítson Szíria ellen, ha az nem nyeri el az ENSZ Biztonsági Tanácsának hozzájárulását.A napokban az USA Szíria partjaihoz küldte a Mahan rombolót. Ez már a negyedik amerikai hadihajó, amely a Földközi-tengeren állomásozik. Ahogyan azt Charles Hagel elmondta, az amerikai hadsereg készen áll a Szíria elleni csapásra, ha Barack Obama erre parancsot ad.
A francia katonai parancsnokság úgy döntött, hogy a Földközi-tenger keleti felébe küldi a Chevalier Paul fregattot – számolt be csütörtökön a francia Puen magazin. A hajó elhagyta Toulon kikötőjét.
Várhatóan a Földközi-tengeren az amerikai és brit hajókhoz és tengeralattjárókhoz fog csatlakozni, amelyek már Szíria közelében tartózkodnak.Megérkeztek az orosz hadihajók is és Törökországtól délre várakoznak 


 

A szaúd-arábiai hadsereget harckészültségbe helyezték, a brit repülőgépek pedig Ciprusra készülnek


Szaúd-Arábia hadseregét teljes harckészültségbe helyezték a Nyugat országainak azon kijelentései kapcsán, hogy csapást terveznek mérni Szíriára.

Közben a média arról is beszámolt, hogy a brit légibázis a ciprusi Akrotiriben esetleg a légierő központi bázisává válhat a Szíriával szembeni hadművelet bekövetkezése esetén. 
A katonai repülőgépek hétfő óta érkeznek a bázisra, amely mintegy 160 km-re helyezkedik el Szíria partvidékétől.

Ezen kívül bizonyíték van arra vonatkozólag, hogy valószínűleg ”Tomahawk” rakétákkal fogják támadni Szíriát a Földközi-tengeren lévő hajókról.Damaszkuszban nő a feszültség a várható katonai csapás miatt


A katonai vezetés elrendelte a Damaszkusz közelében lévő fontosabb katonai központok evakuálását.  A libanoni határnál a bőröndökkel megrakott autók kígyózó sorokban állnak.
A libanoni biztonsági erők szerint legkevesebb 6 ezer ember lépte át a határt csak az elmúlt 24 órában.

Forrás: Oroszország Hangja / Reuters / Yahoo / Infowars

64 megjegyzés:

 1. MIATYÁNK minden EGEK Ura!
  MIANYÁNK! Minden élet Úrnője!
  Szent a Ti Áldott nevetek.
  Áldott a Ti Szent Nevetek.

  Öltsön testet általam az ige,
  Szellem Lélek teljessége!

  A MINDENSÉGET hassa át az Isteni Akarat!
  Az alkotásban váljak érdemessé országotokban élni !
  Köszönöm teremtő munkám megvalósult gyümölcsét.
  Bocsássátok meg vétkeimet!
  Adjatok erőt a jóvátételhez!
  Adjatok tisztán látást és jó lelket a megismeréshez!

  Segítsetek ellenállni a kísértésnek, hogy megszabaduljak tudatlanságomtól és szeretet – nélküli érzelmeimtől!
  Istenem! Ti vagytok a Dicsőséges Teremtés éltetője és oltalmazója: MINDÖRÖKKÉ…
  Úgy volt, így van, ez lesz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Isten uralkodik: Atya, Fiú, Szent Lélek, de úrnő nem létezik. Ez egy hamis állítás akárhonnan származik is. Ilyet csak olyan valaki állít, aki nem ismeri a Bibliát,,vagy nem fogadja el mint Szent Írást...

   Törlés
  2. "Segítsetek ellenállni a kísértésnek, hogy megszabaduljak tudatlanságomtól" Na ez a baj a vallásoddal!!! Olyat kérsz az Istenedtől, amit neked kéne megtenned...:-D

   Törlés
  3. És mi is az hogy "adjatok tisztánlátást"?
   Majd meglesz az ha már megdolgozott érte a muksó, mert az nem karácsonyi ajándék, ami a fa alatt pihen.
   Most hogy elkezdett mozgolódni a nagy nyolckarú szörny, megjelennek hirtelen újra a az igaz-hitűek? Jajdejó!
   Addistenem dehamargyorsan... Miiért is? Mert eddig nem kellett???
   De most hirtelen jajdejóvolna?
   Ugyanmár királylány!

   Törlés
  4. Kedves czimby!A biblia csak különböző korok és népek valós történeteiből,mondáiból összelopkodott zsidó propaganda!!!

   Törlés
  5. Czimby, akkor te vagy az első teremtmény, akinek nem volt anyja.

   (a teremtés nem működik az Anyai - Anyagi minőség nélkül, barátom)

   Törlés
  6. Meg persze a 600 éves öegemberke aki egedűl épített bárkát amibe a világ összes állata belefért.....Biblia...pff...
   Köztük az ilyen hívő barmok is.....

   Törlés
 2. Kedves Buddha...a "Vilaghelyzete.com" facebook-os oldalára nekem ezt írja ki: "Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
  Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították." Ez most facés bünti? vagy mi?

  VálaszTörlés
 3. Függetlenül attól, hogy igazak-e a fenti állítások vagy sem, azért ne felejtsük:

  REUTERS = ROTHSCHILD

  És mi az amit minden jó érzésű ember érez az ilyen disznóságok kiderülésekor?
  Haragot. Tök mindegy melyik "oldal" ellen.
  Na ezt akarják meglovagolni, az érzelmeinket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jó és előremutató gondolat. Jó lenne, ha többen látnák, mire megy ki! Mindegy kit, csak gyűlöljenek az emberek.

   Törlés
  2. Helyesbítek, inkább lényeglátó a gondolat.

   Törlés
  3. És igazándiból mostanra derül fény egy nagy csalásra...Atya-Fiú- Szentlélek, szemben az Anyag-Lélek-Szellemmel. Aprócska "malőr" csupán, de ez emberek millióit viszi majd a sírba.

   Törlés
  4. Kedves Károly!

   Azok a milliók akik vallják az Atya - Fiú - Szentlélek létezését és vezetését, lehet, hogy hitük a sírba viszi őket, de ők ebből a sírból fel is támadnak.
   Akik a Te "hitedet" vallják, azoknak nem ígérte meg senki az örök életet, így az ő hitük is sírba száll a testükkel, csak éppen számukra nem lesz feltámadás.

   "MOSTANRA derül fény egy nagy csalásra..."
   Az emberiség történelme során a tudományos elméletek jöttek és mentek, állítások, tagadások, változás, változtatás ...
   De az a Biblia ami hozzávetőlegesen 2.000 évvel ezelőtt megíratott, máig sem vesztette el aktualitását, sőt aktuálisabb mint valaha...
   Ja és nem utolsó sorban pont ebben a könyvben van leírva, hogy - NEM "mostanra derül fény egy nagy csalásra" - hanem, hogy ez a "mostani kor, egy nagy csaló."

   Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, még a választottakat is.
   Márk 13:22

   Annakokáért örüljetek egek és akik lakoztok azokban. Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint aki tudja, hogy kevés ideje van.
   Jel. 12: 12

   Törlés
  5. Azért nem lesz a második csoport számára "feltámadás", mert azt nem ígérte senki?
   Vagy rosszul értelmezem?

   Törlés
  6. Kérdés, ki hogy értelmezi a feltámadást:) A Bhagavad Gíta pedig öt ezer éves:) Minden vallásban létezik a feltámadás, vagy annak szinonimája:) A lényeg, hogy a lélek élete örök - mindegy, ki mit hisz, mert aki nem hiszi, azé is:) Legfeljebb ő csak a teste halála után fogja megtapasztalni.
   Nem látom be, mi értelme van ennek a vallási vitának itt.... Isten egy - csak mindenki máshogy hívja:) A szeretet, a tolerancia és egymás megértése az, ami előbbre viszi a világot, nem a különbségek keresése és a vallási viták.

   Törlés
 4. 1984 " a háború=béke" " nem az afontos ki nyeri a háborút, hanem a folytonosság!"

  VálaszTörlés
 5. arpiel,
  "Nem tudom komolyan venni Iránt meg ezt a Keshét"
  Te még magadat sem tudod komolyan venni,

  A drónnal kapcsolatban, nem tudom hogy honnét szedted hogy kamu az egész, mert pár felbérelt oldal ezt írta, hogy szépítsék magukat mert Iránnak nem is lehet ilyen technológiája

  Kiderült, milyen feladata volt az Iránban lezuhant drónnak
  http://hvg.hu/vilag/20111208_dron_iran

  Irán nem adja vissza a szupertitkos amerikai drónt
  http://hvg.hu/vilag/20111213_dron_iran_obama

  Így fogták el a drónt: kitálalt egy iráni mérnök
  http://hvg.hu/vilag/20111216_iran_usa_dron

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez hvg cikk!!!!!!!!!!!!

   Ne higgyetek nekik!!!! Rögtön az elsőben http://hvg.hu/vilag/20111208_dron_iran azt írja hogy kémkedett a drón a nukleáris létesítmények után, felmérte. hahahahha Nem gondolja ugye senki hogy az amerikaiak nem tudnak mindent a kémműholdjaik meg kémeik által az 50 es évek óta. A HVG az izraeli médiát erősíti. Más csapatban játszanak!!!!!!
   Legutóbb arról írt cikket hama szerzőjük hogy privatizálni kell a vizet Magyarországon!!!!!!!!!!!!!

   Törlés
  2. Csatlakoznék a HVG-alert-hez. :) Az sem igaz amit kérdeznek.

   Törlés
 6. Sziasztok .
  Ahogy látom megint meg van a nagy felhajtás a háborúért akár nem rég Iránnál , csak ha azok a fránya fegyverek nem hajlandóak működni akkor semmit nem ér az egész :) .
  Az esetleges működésükhöz bizony elég nagy propaganda kell , szükséges hozzá meggyőzni jó néhány embert akik az akaratukat , tudati energiájukat adják ehhez , mivel minden földön bekövetkező történésnek ez az alapja , minden ami történhet elsősorban erre van szükség .

  VálaszTörlés
 7. Szivbol remelem eltapossak a tetves zsido amerikat es a diszes tarsasagot, aki reszese ennek a gyalazatos osszeeskuvesnek!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia . Aztán kiktől várod ezen reményed beteljesülését ????

   Törlés
  2. Szia. Azoktol varom, akik hasonlo velemenyen vannak es tudatosult bennuk, hogy Amerika megfertozte a tarsadalmat. Ki kell irtani a legnagyobb eloskodot ezen a bolygon mihamarabb!

   Törlés
  3. kicsipista: Szerencsére te elég kicsi vagy ahhoz, hogy akiktől a megoldást várod ők nem tudjanak a te "utasításaidról".
   Nem kéne tán egy kicsit nyugodtabb vizekre evezni?
   Te is irtani akarsz mint az amcsi és a brit "felsőbbrendűek".
   És képes vagy elhinni, hogy ezzel megtettél mindent a békéért?
   Vagy nem a béke a célod, hanem a háború?

   Törlés
  4. Pléhbános!

   Most legalább a szívemből beszéltél.

   Törlés
  5. Ja igen. Kíváncsi lennék arra is, hogy a háborús megoldásokban hívők milyen médiumokból táplálják a lelküket. NEM az elméjüket, hanem a lelküket.
   Mert a készételre hasonlító médiában fellelhető "anyag" "emésztésre alkalmatlan".
   És ha a lélek nem kapja meg a kaját ugyaúgy éhezik, mint a test.

   Törlés
  6. Plehbanos! Szerencsere te meg nem tudsz engem meggyozni a gyermeki ironikus hangnemben feltuntetett jelzovel, ugyanez visszafele is elsutheto lenne.... A tortenelem bebizonyitotta mar az idok soran, hogy a haboruk tisztitottak meg a tarsadalmat a salakemberektol, az eloskodoktol, fajtalanoktol. Az elso vilaghaborut megelozoen ketmillio nemet halt ehen a sajat hazajukban a zsidok miatt. Ha valami jo tortenik az Ur akarta igy es ha valami rossz akkor az Ur utjai kifurkeszhetetlenek alapon beszelsz? Ha nemi fogalmad van a tortenelemrol tudhatnad, hogy a hazat ezelott is veres harcok aran vedtek meg az ellenseggel szemben! Megvan a joga barmelyik orszagnak a degeneralt Amerika es a hasonlo tarsai ellen vedekezzen! Lehet bekeben elni csak ennek vannak feltetelei......

   Törlés
  7. Jójó látom te megszemélyesíted a történelmet. Amit a győztesek írnak. Így gondolod?
   De a történelemkönyvekben csak a modern kori hatalmi harcok vannak benne.
   Az nincs benne, hogy mi vezetett odáig.

   De hát azt meg te nem tudod, hogy agresszió ellen nem jó orvosság az agresszivitás. Mert azzal csak erőstíted, és se nem előzöd meg , se nem gyengíted. Persze addig vidáman hangoskodsz és úszítasz, amíg egyeszer saját bőrödön nem érzed a szavaid hatását.

   Törlés
  8. Aki a tortenelmet nem ismeri es foleg a sajat nemzetisegenek a tortenelmet az verheti a mellet es szokdoshet.... ezek szerint a tortenelem szerinted meghazuttolja onmagat es azt irtak le ami a nagykozonsegnek tetszik? Es te mit tennel a vilagbeke erdekeben? Az agresszio ellen mi a helyes dontes ez esetben? Oszd meg itt mivelunk az elkepzeleseidet, mert meg sokan kivancsiak a vilegbeke megvalositasanak eddig rejtegetett elmeleteire! Konnyu ilyen toltelekszoveggel vagdalozni, aztan karbatett kezzel es bekezaszlot lobogtatva nezheted vegig hogy pusztitsa mindenfele vonatkozasban ezt a tarsadalmat a degeneralt Amerika!

   Törlés
  9. Nem az a baj-elsősorban-,hogy Amerika pusztítja a társadalmat(1.nem pusztítsa;2.milyen társadalmat?). A fő gond,hogy az emberiség nevezetű állatfajta lassan,de biztosan elpusztítja az életteréül szolgáló bolygót! Innentől kezdve nincs értelme nációkról,rasszokról,vallási felekezetekről és bármilyen egyéb megkülönböztetésről beszélni... :(

   Törlés
  10. Ezzel bizonyitottad, hogy legalabb szamolni tudsz....a tarsadalom szora meg ott a wikipedia, talan allati szinten is erthetoen leirja! Azert nem kene altalanositani olyan szempontbol, hogy az "emberiseg", mert vannak meg emberek akik tesznek azert, hogy a bolygo elleni karos tevekenysegeket megakadalyozzak es az ALLATokat megvedjek!

   Törlés
 8. A baj csak az, hogy ha Oroszország visszavág és persze ott van m ég Kína is, azt ne felejtsétek el, hogy mind Amerikában, mind Angliában rengeteg Magyar van és szerintem fent áll a veszélye, hogy hamarosan visszavágnak, nem csak Izraelnek és Amerikának hanem a közelebb lévő UK-nak is :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen az oldalon állítólag már részben "felvilágosult" emberek vannak .
   Tudják az emberek , hogy az eddigi mindkét világháború megtervezett és irányított volt valaki által .
   Akkor miből következtettek arra , hogy jelenleg amerika , orosz ország , és kina , meg a többi hasonló ország mögött más - más irányító állna ?
   Az irányítás ezek mögött mind egy kézben van , céljuk nem más mint a földön a még Igazságot szolgáló emberek , elsősorban megtévesztéssel való legyőzése , vagy esetleg még felhasználása is céljaikra . Bár ez utóbbi a jelen civilizációnkban úgy néz ki már nem működik . Vagyis egy cirkusz megrendezésén kívül másra nem képesek .
   Egy gyilkos megölhet egy másik gyilkost , vagy esetleg egy nagyon gyilkos szándékú másik embert önvédelemből . De nem ölhet meg egy olyan embert aki az Igazság erejének a védelmében van .

   Törlés
  2. Merkurius!

   "De nem ölhet meg egy olyan embert aki az Igazság erejének a védelmében van ."

   Hozzászólásod és ez a mondatod igen csak "két esélyes".

   1.) Nem tudod tán, hogy a cél az emberiség erős meg tizedelése, kiirtása ?
   Akik igazságosak, becsületesen, munkából, békességben szeretnének élni, ők vannak elsősorban a legkiszolgáltatottabb, helyzetben "személyiségjegyeikből" eredően. A többi "élelmes" ember kiirtása csak utánuk következik ...

   2.) "nem ölhet meg egy olyan embert aki az Igazság erejének a védelmében van ."
   Attól függ ... ha, csak nem a gyilkost, - "gazt" - nevezzük Igazság erejének, aki védelmezi másik (i)gaztársát ...

   "Ezen az oldalon állítólag már részben "felvilágosult" emberek vannak "
   - Ennyit a felvilágosultság keltéséről ...
   - avagy a másik embert "hülyének" nézhetőségéről ...

   Törlés
 9. Buddha, Te menekülsz a kérdésem elől ??? Általad dícsért videó és a konklúzió (Szíriával is kapcsolatban) ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dehogy menekülök, csak nem tudok mit mondani rá, annyi minden van folyamatosan nekem. Nem tudtam belemélyedni annyira, jött a következő és a következő anyag, esemény, dokumentum...stb....

   Törlés
 10. Válaszok
  1. Nagyon kedvelem a stílusod és a látásmódodat Mazsola!

   Törlés
 11. Egy hete azt olvasom a blogon, hogy mindjárt háború. Először volt 48 óra, utána csütörtök, most már péntek van, mégse történik semmi. A végén megint nem lesz itt semmi, csak a szokásos riogatás.

  VálaszTörlés
 12. Szia (SBG Buddha)

  Már megint a riogatás hangulat keltés!A cikket átvetted ezt jó látni mert friss és napra kész!
  Köszönet is érte!A fél igazság attól még hazugság marad!Ezek az írások erősen propaganda ízűek!
  A cionista bértollnokok és filoszemita kiszolgálóik mind megrendelés szerint le is gyártják rendre ezeket!
  Fel kéne már ÉBREDNI!Gondolkodni nem bűn sőt erény!Ez az oldal ne legyen már birka!Vagy ha te is őket szolgálod
  és csak minket szórakoztatsz lelked rajta!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Merkurius fenti soraival értek egyet ha ez jelent bárkinek is bármit.

   "Az esetleges működésükhöz bizony elég nagy propaganda kell , szükséges hozzá meggyőzni jó néhány embert akik az akaratukat , tudati energiájukat adják ehhez , mivel minden földön bekövetkező történésnek ez az alapja , minden ami történhet elsősorban erre van szükség . "

   Igen. Úgy lehet ezt elképzelni, mint egy spirituális szavazást, ahol résztvevők egy része még támogatja a jelenleg regnáló elitet (akár passzív módon is), másik része, az un. "felébredtek" már nem, akik a belső késztetéseikre hallgatva nem tudják elfogadni a hatalmisták törekvéseit. Ez az az erő ami visszatartja a világháborút, mert bár létszámban kevesebben vagyunk, de a tudatos tudati energiáink erősebbek mint a megtévesztett tömegeké.

   50 évvel ezelőtt még nem így volt. Hiába nem szerette volna Japán népe, hogy lebombázzák, a többség (vagyis néhányan akik tudtak erről, és sok millióan akik tudati energiáikkal passzív módon támogatták a irányítókat) akarata érvényesült. Mint egy szavazásnál, csak itt valóban működik az eredmény!
   Mostanra viszont elértük a küszöböt, ami után nem tudnak BÁRMIT megtenni a "másik" oldal képviselői.
   Szerintem.

   Törlés
 13. Kezdenek visszatáncolni. Laposra sikeredett az előkészítő műveletsor, sok az ellenző. De ez elég sok dolgot jelenhet:

  1. Elhalasztják/lefújják az akciót, mert nagyobb lenne a kára mint a haszna.

  2. A politika hivatalosan kimenekül a felelősség alól, és majd valami "nem tervezett incidens" fogja elindítani az eseményeket. Mondjuk egy újabb false flag. "Pedig mi már épp készültünk hazaindulni." Aztán valahogy mégis maradnak...

  3. Kifárasztás, "elközönyösítés", sokadszori farkas kiáltás... ez a módszerük a gazdasági válságnál is. 2007 óta "minden percben" bedőlhet a gazdaság. Aztán hatodik éve mégis működik. Úgy ahogy... És még a konteósok jó része is csak legyint, hogy "áh abból se lesz semmi". Szóval szerintem itt is addig fognak "szíriázni" amíg már mindenkinek a könyökén jön ki, és egy valós hadművelet addigra már nem üti meg az ingerküszöböt annyi embernél.

  4. Egyéb. :)

  Szerintem ez elsőre a,úgy elég kicsi az esély, nem hiszem hogy ennyi előkészítés után ilyen könnyen letesznek a háborúzásról. De ne legyen igazam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.youtube.com/watch?v=SsI8I9PvT4E

   http://www.youtube.com/watch?v=HWV6c3wkGq4

   Törlés
  2. Na aki korán okoskodik rá is farag. :) Az amcsik így sem hagyják "veszni" az ügyet:

   http://www.youtube.com/watch?v=dYpLt-VemmI

   http://www.youtube.com/watch?v=hOd31oaE960

   Törlés
  3. A világ lélegzetvisszafolytva várja Obama döntését, miközben nem is ő dönt... :)

   Törlés
 14. Ezért kellene jobban odafigyelni Ashtar parancsnok üzeneteire. Ő már április elején megmondta? "Béke lesz-nem háború!" "Ahogy mi sokszor kijelentettük, nem lesz több háború, nem lesz több tömeges méretű fegyveres pusztítás elterjedése megengedve a Föld bolygón."
  És most is elmondta, bocs , megüzente véleményét. http://ashtarandphillip.blogspot.pt/2013/08/deutsch-ashtar-speaks-update-zu_19.html
  De hát, könnyű neki, onnan fentről mindent jobban látni :)
  Igazam van Buddha Laci?


  VálaszTörlés
 15. Mitol ez a fene nagy amerikai segitseg alandoan? Mitol gondoljak ha bombazzak a Sziria varosait nem lesz tobb artatlan aldozat? Tenyleg van meg olyan aki azt mondja hogy jo hogy USA tamadja oket akarmilyen okbol is? Attol hogy tamad , jobb lesz ?
  Kulomben apro velemenyem az hogy nem minden Israeli, zsido es nem minden Zsido vallasu ember gonosz, de az is teny hogy a Hitler fajta naci hadsereg utan a Israeli fanatikus zsidoi a vilag es a tortenelem legnagyobb fajgyuloloi, es ha serelem eri oket azzonal a 2 vilaghaboru tortenesei mogott bujnak el ( pedig jellen alapotban a legnagyobb fajgyulolok es nepirtasal lehetne oket megpecsetelni)
  Szereny velemenyem az hogy (bar nem vagyok isten hivo , de megvagyok keresztelve) az , hogy gyulolet es harc gyuloletett es harcot szul. Es remelem segiteni fogjak a Sziriaiakat tobben is, meg akkor is ha a Harcnak sok aldozata lesz, mivel elobb utobb ezt a fajta vilag uralom es kizsakmanyolast , valahogy meg kell fekezni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jól, látod. Szerintem fordítsd meg (rajtad áll): lény hívő (Jézusban), és ne keresztelkedj meg, inkább merítkezz be, mielőtt késő lesz. Isten áldásával !

   Törlés
 16. Láttam hvg cikkre hivatkozott valaki.
  Ne tegyétek a hvg Izrael hangja!!!!!!!!
  hama szerzőjük népszerűsíti a víz privatizációját!!!!!!!!!!

  Áldást Békességet Szíriának!

  VálaszTörlés
 17. Israelben nem kapott mindenki gázálarcot !!!

  VálaszTörlés
 18. A külföldieknek csak pénzért,igazi kufárok.

  VálaszTörlés
 19. Azért ne aggódjatok,ez még nem az Armageddon.
  Bár hasonlítani fog hozzá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. gyuri webber: Te már tudsz valamit? Mond el.

   Törlés
 20. Marjátok még egymás húsát így arc nélkül meg név nélkül majd csodálkozzatok hogy miért is tartunk ott ahol. a háború szélén:)

  VálaszTörlés
 21. Ketté kell osztani szíriát egys Aszad kontrollálta, és egy a lázadók ellenőrzése alatt
  álló részre. Putyinnak elő kellene állnia ezzel javaslatal hogy megfékezze a bélpoklos amerikai terjeszkedést. El kell érni a fegyverszünetet a lázadók és Aszad között, demarkációs vonalakat kell húzni a kormány és a lázadók területei között, egy békekonferenciának kell döntenie a két országrész határairól, és a két rész között demilitarizált pufferzónát kellene létrehozni, amit ENSZ erők ellenőriznének, orosz és nyugati szektorokra felosztva.

  VálaszTörlés
 22. Embertársaim! Nem mi vittük a világunkat a világháború szélére! Mi csak áldozataivá vállunk. A vita amiről beszélünk azért van közöttünk szerintem, mert mind a két vita félnél vannak információ hiányosságok, De mivel mi is részese vagyunk,meg kell találnunk a közös igazságunkat. Az első hiba megint csak szerintem hogy, sokan a szavakon táncolva, másik fél gondolatait nem megértve,akarva vagy akaratlanul, a saját lexikális tudásával dicsekedve szórakozik. De nem fogunk szórakozni ha NE ADJ ISTEN, hátunk égve futunk szeretteinkhez. Tehát egy a célunk! Tudjunk különbséget tenni a negatív és provokáló és a pozitív írások között. Tudjuk ha Amerika visszavonul emberiség elleni bűnökért egy pár vezetőt el fognak ítélni, és mint Kína 89-ben, mindent fel kell hogy tegyen egy lapra. A másik fél pedig az idáig elszenvedett, a sok sértettség miatt is vezérelve,de még fontosabb érvük,az a küldetés, ami egy új és igazságosabb világ érdekében harcol, de hát nekik sem mind1 mi lesz a vége. ÉS NE FELEDJÜK EL NINCS GYŐZTES! Most kiderül az emberiség megérdemli az életet vagy itt a vég!!! Akik pozitív részese voltak az emberiségnek köszönök mindent. A többiek kapják be!!! Írásommal és helyesírási hibáimmal nem akarok senkit megbántani!

  VálaszTörlés
 23. Hazudtak évek óta! Hazugsággal etetik az egész világot!
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html
  Hazudnak most is!!! 08.21.-én készült videók 08.20.-án feltöltve a You Tube-ra!
  http://voiceofrussia.com/news/2013_08_22/News-of-massacre-in-Syria-published-one-day-before-the-massacre-happened-5549/
  Videók nem is egy feltöltőtől:
  http://www.youtube.com/watch?v=cO8_eZcZkNE&bpctr=1378068256
  http://www.youtube.com/watch?v=SCoN-FcrAqM
  http://www.youtube.com/watch?v=-SOSz4tjBnI

  VálaszTörlés
 24. nyirtass2013. augusztus 30. 8:39 "...Az emberiség történelme során a tudományos elméletek jöttek és mentek, állítások, tagadások, változás, változtatás ...
  De az a Biblia ami hozzávetőlegesen 2.000 évvel ezelőtt megíratott, máig sem vesztette el aktualitását, sőt aktuálisabb mint valaha..."

  Bizony, a megismerés, a tanulàs, az értelmi fejlödés, folyamatos vàltozàst és megùjulàst jelent. Ez a magàtòl értetödö tény csak azoknak ijesztö, akik az öskori vallàsi képzeteket màig nem tudtàk kinöni.
  Elhiszik, h. bünteti öket az Isten, mert az Ember szakìtott a jò és gonosz tudàsànak fàjàròl, és bünbeesésnek nevezik, h. azòta meg tudjuk különböztetni a jòt és a rosszat. Az ideàljuk az erkölcstelen és tudatlan lét, és az ostobasàgukat pròbàljàk a többire is ràeröltetni.
  A tudomànynak szàmtalan vitàja volt a mùltban a vallàsos agymenésekkel, de az még sohasem fordult elö, h. ezekben végül a vallàsnak lett volna igaza. Sajnàlatos, h. az igazsàg hirdetése rengeteg emberéletet követelt, mert sokan estek àldozatul a vallàsi esztelenségnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Töröljétek ki a 2.000 éves bibliátokkal a szaros seggeteket!
   A föld összes vallása egy mese :) Csak sok a hiszékeny ember....
   Én is egyetértek ezzel a mese habbal bibliával kapcs.....

   Semmi köze nincs és nem lesz az isteneteknek ehez a háborúhoz!
   Ezt az emberek csinálják, nem a gonosz meg az ördög meg a f. tudja miket találtok ki :)))
   Nem zavar, hogy egy mesében hisztek, de könyörgöm ne vegyétek már bele ide is az isteneteket...
   Ez nem hittan óra! Ez a valóság 2013-ban. És ne próbáljatok meggyőzni a saját vallásotokkal senkit!
   Mert a kam isten legyen az muzulmán-héber-keresztény vagy jehova még egyszer nem jelzett vagy segített a földön senkinek. Mióta a tudomány és a technika felfejlődött sok dologra rátehették a pontot a végére.
   És ezzel nem akarok én senkit megbántani! De kurvára nincs köze a jó isteneteknek, hogy lesz vagy nem lesz!

   Törlés
  2. Egyetértek. Mindenki a saját maga "Istene". Erről ennyit.

   Törlés
 25. ezek a háborúk mind meg vannak tervezve

  VálaszTörlés
 26. Meg vannak tervezve a háborúk? És kik tervezték meg? 40 mill éve a dinoszauruszok?

  VálaszTörlés
 27. Obama csak egy hangyapuncannyi katonai csapast tervez,hogy elrettentse a Szir elnokot. No,persze azert van mar ott 6 hadihajo..

  VálaszTörlés