2012. február 6., hétfő

A NIKE legújabb ILLUMINATI reklámja Téged programoz


A NIKE Kobe System legújabb reklámja már az amatőrök számára is szemmel látható Illuminati jelképekkel és utalásokkal van tele! Természetesen több millió dolláros profi munka...
Reklámoknál mindig érdemes tudni, hogy vállalatok nem azért költenek dollármilliókat, hogy csupán terméket adjak el, hanem nagyon gyakran valamilyen tudatos vagy tudatalatti üzenetet közvetítenek :

pl. viselkedési, hozzáállási mintákat normalizálnak azáltal, hogy szimbólumokat és a hozzá kapcsolt jelentéseket ültetnek el tömegek tudatában.

Ebben a reklámban Kobe Briant pózol, mint haszontalan motivációs előadó, aki pont olyan embereknek akar útmutatást adni, akik már megkérdőjelezhetetlenül eleve sikeresek. Az egész dolog vicces így persze, de a megjelenő erős szimbolizmus hivatott megcélozni a siker "igazi" természetét...és ami "mögötte" van.

A szereplők Kanye West (aki egyébként Lady Gaga, Rihanna mellett az Illuminati TOP3 nyíltan vállalt sztárja...akik "eladták lelküket a gonosznak", ahogy ők is fogalmaznak)...

Kobe
 a piramis jelet mutatva tör fel... miközben a háttérben is az Illuminati jelképei "kiáltanak"...
Olyan sikeres figurák előtt beszél, mint Richard Branson milliárdos, Tony Robbins az egyik leghíresebb motivációs előadó (egyébként imádom a könyveit...szerk. megj).
Ismered ezeket az embereket és nem a pénzért vállalták...azért vannak benne, hogy "reprezentáljanak", képviseljenek valamit.
A rendszer üzenetét: 
“Success for the Successful” 

"Siker a sikeres számára"
.
És Kobe beszél arról, hogyan lépjünk a siker fölé. Mi az a lépés, amit meg kell tenni, hogy a felső részbe kerüljünk. Hogy bevezessenek az ELIT-be - a KLUB-ba, mely pénzügyi és társadalmi kiváltságokat kínál.


Ó igen, ez egy reklám, mely cipőket ad el... de ugyanúgy egy kép, ami az ELIT-et és szimbólumait adja el a tömegeknek... Mert ne feledjétek, tökélyre fejlesztették az emberi elme manipulációját és gyakorlatilag minden percben ilyen stimulusok érnek mindenkit...meghatározzák gondolkodásodat, értékrendedet, vágyaidat...sőt tudtod nélkül át is alakítják azokat! 


LÉGY ÉBER és főleg ÉBREDJ RÁ a tudatalatti üzenetekre TUDATOSSÁGOD FEJLESZTÉSÉVEL ! 

 Számomra az egyik legdurvább sátánista, Illuminati reklám egy telefontársaság reklámja! Magyaráznom sem kell, mert önmagáért beszél !
Természetesen a kedvelt szabadkőműves 33 és a 666 számokkal való játékuk nem is rejti véka alá !

4 megjegyzés:

  1. a Kobe reklám végén az is ott van, h "Learn the System" v. "Tanuld meg Rendszert" :O

    VálaszTörlés
  2. Tanuld meg a rendszert, azaz ismerd fel, hogy döntés előtt állsz.
    Az ilyen reklámoktól nem berezelni kell, mert ezek is csak a választásra sarkallnak.
    Döntsd el mit akarsz, milyen világban akarsz élni, oda fogsz kerülni.

    Ennyi.

    VálaszTörlés
  3. Mindenki ugyanolyan cipőben volt szerintem ezzel azt akarták szimbolizálni, hogy ők már mind benne vannak. Bár a negyedit se tudom, hogy kik azok. XD

    VálaszTörlés
  4. shaq nem volt ilyen szemérmes :)
    http://youtu.be/x7qoxchAgw4

    VálaszTörlés