2012. február 26., vasárnap

SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS: Egész Európát behálózó kőkorszaki alagútrendszert találtak


Kőkorszaki ember által készített, hatalmas földalatti járatokból álló, egész Európát Skóciától Törökországig szerteágazva behálózó rendszert találtak kutatók. Egyszerűen csak földalatti szupersztrádának nevezik.

A német archeológus Dr Heinrich Kusch állítása szerint alagutak létezésének bizonyítékait találták meg az egész kontinensen több száz neolítikum korabeli település alatt.
Könyvében - Egy ősi világhoz vezető földalatti kapu titkai (Secrets Of The Underground Door To An Ancient World) - azt állítja, hogy maga a tény, hogy ennyire sok alagútjárat vészelte át a 12000 évet, mutatja, hogy az eredeti csatorna-hálózat még ennél is jóval hatalmasabb volt.


   

- "Bajorországban (Németország) 700 méternyi hálózatot, Stájerországban (Ausztria) 350 m alagutat találtunk" - mondja.

- "Egész Európa alatt több ezer volt belőlük - az északi Skóciától le a Földközi-tenger vidékéig.

-  "Legtöbbjük nem nagyobb, mint egy "féregjárat" - csak 70cm széles - de ahhoz épp elég széles, hogy egy ember keresztül bújjon rajta."

- "Számos zug tarkítja a járatokat, néhol kiszélesedik, vannak ülőhelyek, tárolókamrák és szobák. Nem mind kapcsolódnak egymáshoz, de együtt egy hatalmas földalatti hálózatot alkotnak." 

 
 Számos szakértő véli úgy, hogy a hálózat egyfajta védelem lehetett ragadozók ellen, míg mások hiszik, hogy az összekapcsolt járatokat a mai szupersztrádákhoz hasonlóan használták emberek, hogy biztonságosan utazhassanak a felszínen dúló háborúktól, erőszaktól, de akár az időjárástól függetlenül.

A könyv megjegyzi, hogy nagyon gyakran a járatok bejáratánál kápolnákat emeltek, talán azért, mert az Egyház félt, hogy pogányok örököljék az alagutakat, ami semlegesíthette volna befolyásukat.

Forrás: Dailymail  Fordította: SBGBuddha

19 megjegyzés:

  1. az egyház mindig félt ,úgy ahogy a hatalmon lévők,ezért félemlítenek,és megvannak az eszközeik is,az egyiknél isten,a másiknál fegyver

    VálaszTörlés
  2. A magyar alapítású Pálos rend köthető mindenhol barlangokhoz, alagutakhoz. Ahol volt pálos-rendi közösség, ott biztos volt barlang is (annak hiányában alagút-rendszer)

    VálaszTörlés
  3. http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/01/barlangokban-atveszelt-polusvaltas.html

    VálaszTörlés
  4. Ezek a barlangok a földalatti rendszerek felszínének a felszíne csak.

    Nagyon sok fejlett város található nem mélyen a földfelszín alatt, ezenkívül rengeteg szupergyors-vasút hálózat van a föld alatt, melyek többezer évekkel ezelőttről maradtak fent az előző fejlett civilizációk hozadékaként. Erről leírás is található, személyes élmény formájában is.

    VálaszTörlés
  5. Meg aztán ott van az Üreges Föld elmélete is ugyebár...

    VálaszTörlés
  6. pontosan a reptilian(hullo)-k akik most is uralkodnak, azon menekulhettek, vag elbujtak a gigasz hacoktol evezredek idejen.....Atlantisz pl......

    VálaszTörlés
  7. Magyar Indián, tudsz erről konkrét infót feltenni,szerintem mindenkit érdekelne, hogy is van ez valójában!:) Isten áldjon minden Magyar szívű embert!
    Zoltán

    VálaszTörlés
  8. Indiánmagyar, ez engem is érdekelne, belinkelnél kérlek egy két oldalt a témával kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  9. A reptiliánok egy része + a titkos háttérhatalmi bázisok egy jó része Föld alatt van, de nem olyan mélyen mint a Belső Föld, amely egy teljesen más világ és az 5. dimenzióban létezik. Reptilián bázisok vannak pl. Svédországban, USA-ban, Tibetben.

    Földalatti pozitív civilizációknak is vannak városaik, ilyen pl. a Shasta-hegy alatti Telos városa. http://foldimennyorszag.hu/AGHARTA%20-%20Telos.html + Ezeknek neten utána lehet nézni.

    Belső Földről leírás és képek youtubeon is találhatóak (hollow earth), de itt is:
    http://foldimennyorszag.hu/277F4924-7A28-483D-8F31-A6C11F6D92E2.html

    Nem a legjobb oldal, s csak így hirtelen google kereséssel érdekes dolgok olvashatóak a legalsó cikkben is a témához kapcsolódóan: http://www.ufomagazin-net.hu/hun/ujsag_archivum.php?datum=2011-03

    Spirituális szempontú ufó-kutatásról nagyon jó oldal a: http://spiritufo.ditro.hu/

    A konkrét történetet, amire gondoltam, nem tudom linkelni, mivel már régebb olvastam és már nem tudom hol, de arról volt szó benne, hogy Európa egyik részéből Egyiptomba utazott (utaztatták) egy lány(t) egy ilyen szupervasúton (40-50.000 km/óra sebességgel), s hangsúlyozom, hogy pozitív földönkívüliekhez (vagy földalattiakhoz) kapcsolódott az élmény.

    VálaszTörlés
  10. Az a helyzet, hogy ez a belső föld tényleg létezik, de próbáljatok meg elvonatkoztatni az eddig tanultaktól. Mivel azt tanítják, hogy a föld magja tömör vas... részigazság.

    Ebben a dimenzióban, a mi fizikai síkunkon ez így van. De az ún. 5. dimenzióban a föld belseje homorú és ott bizony élőlények vannak..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagyok benne, h élnek lent lények. Kb két éve olvastam Adamáról, Telos (az egyik földalatti város)főpapjáról. Egyik este elalvás előtt kértem, h szeretnék vele találkozni. Rá másnap reggel arra ébredtem, h különös, pengető hang hallatszik. Aztán később megint és megint.
      Közben a párom és a fiam is nyugodtan készülődtek, mentek a dolgukra.
      Én otthon főztem és végig a délelőtt folyamán szólt ez a hang. Kicsit már idegesítő volt, mivel nem láttam senkit ugyanakkor folyton a hang irányába néztem (szerencse, h egyedül voltam otthon, különben lehet, h hülyének néztek volna..:) )
      Aztán ebéd után lefeküdtem pihizni, és kértem Jézust, h én már ezt nem szeretném tovább hallgatni. Mikor felébredtem, utána már nem hallottam, de hogy valaki ott volt az biztos.
      Délután meséltem a Páromnak és kérdeztem tőle, reggel hallotta-e, de a válasza nemleges volt. Ezek szerint csak én hallottam.

      Törlés
    2. döntsd el, Telos, vagy Jézus... két urat nem szolgálhatsz.

      olvasol valamit, majd hallasz valami pengetést, azt már igaznak is veszed?

      Törlés
  11. Élettani, de inkább számszaki szempontból bolygónk alapvetően a rovarok és a hüllők birodalma. E két élőlény-csoport igen kiterjedt családfával rendelkezik, ráadásul (elméletileg) sokkal régebbi földlakó, mint az ember. Időzzünk el azon a gondolaton, hogy a hüllők hová fejlődtek volna, ha 65 millió évvel ezelőtt nem halnak ki a dinoszauruszok – már ha egyáltalán kihaltak?
    Ráadásul furcsa az egész történetben, hogy kizárólag az ember volt képes nagy léptékű evolúcióra, míg az állatvilág csak pulzál (kialakul, kihal)?
    Létezik egy viccesnek tűnő elmélet, ami az egyébként kiváló meglátásairól híres David Icke-tól származik és a hüllőkkel kapcsolatos. Ennek lényege a következő néhány gondolat:
    Az elmélet szerint a mi "teremtésünk" ca. 46000 évvel ezelőtt történt. Érdemes lenne elgondolkodni az „evolúció” gyorsaságán is, mert pl. a Homo erectusnak az evolúció törvényei szerint több millió évre lett volna szüksége, hogy a mai emberi szintre fejlődjön, mégis sokkal gyorsabban történt meg ez. A hiányzó láncszem valószínűleg azért nincs meg, mert nem köthető össze az ember egyik állatfajjal sem. Mi nem állatokból származunk! Viszont – a hüllőelmélet kiagyalói szerint – létezik a bolygón egy olyan értelmes faj is, amelyik viszont állatból fejlődött ki sok száz millió év alatt, ezek a reptillek.
    Ezek a hüllőemberek, sok millió éve honosak itt a Földön is, messze az ember megjelenése előtt. Tehát az elmélet szerint Földön a hüllő a honos és mi vagyunk a földönkívüliek. :)
    És valóban elmehetünk-e amellett a gondolat mellett, hogy a dínók 65 millió éve haltak ki, de mégis ép csontvázakat ásnak ki? Mennyi a csont elporladásának időtartama?
    Aztán az elmélet továbbmegy: állítólag a hüllők azok, akik egy hamis világképet kényszerítettek az emberiségre, hogy uralkodjanak rajtunk, de ennek az uralomnak hamarosan vége lesz, mert a Föld magasabb rezgése elviselhetetlen lesz számukra. Persze itt felmerül a kérdés, hogy egy őshonos faj eddig elviselte a rezgést, ezután nem? Ez valahogy nem illene vele a természet rendjébe.
    Az elmélet szerint ezek a hüllőemberek a föld üregeibe bújtak valami hosszú háború és természeti katasztrófák okozta szennyeződés elől, és még most is ott vannak. :)
    Nyílvánvalóan érződik ennek a teóriának sok logikai hibája.
    http://www.davidicke.com/articles/reptilian-agenda-mainmenu-43

    De mit is olvashattunk ebben az elméletben? Csupa sületlenséget? Milyen gondolatokat szőnek ezek az elméletek?
    1. Az emberi civilizációt előtt létezhettek más civilizációk a Földön – ezt bármennyire is ellenkezik a tanultakkal - nem lehet kizárni.
    2. A letűnt korok lényei nem biztos, hogy eltűntek teljesen, hanem ma is itt élhetnek közöttünk, és komoly befolyásuk lehet a történésekre - akár.
    3. Tulajdonképpen elég keveset tudunk a Föld több milliárd éves valódi történetéről. Pl. a Védák is írnak valami több százezer éves háborúról...

    Persze az is lehet, hogy ez az egész elmélet egy nagy hülyeség. Vagy egy figyelemelterelés, mert vannak, akik rájöttek, hogy az embernek adni kell egy támpontot, pontosabban egy célpontot amire lőhet, amire úgy tekinthet, hogy az minden bajának forrása. Eljátszották már ezt a zsidókkal, vagy egyéb rasszokkal is, és más elterelésekkel, de valójában arra kell rádöbbennünk, hogy szinte mindenért mi magunk vagyunk a felelősek. Első körben magunkban kell a hibákat is és az erényeket is keresni, megtisztulni, majd ezt követően tiszta fejjel tekinteni a világra, beismerve: igen, én egy gyarló ember vagyok, aki hibázhat, de törekednem kell a tökéletességre.
    Mindamellett egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a történelem folyamán előfordult érthetetlennek tűnő civilizációs ugrásokat földalatti városokból " feljött " tanító emberek, papok (sámánok, druidák, táltosok, stb.) csoportjai idézték elő különböző népeknél (Tolték, Maya, Egyiptom, Sumér - a teljesség igénye nélkül). Ezek a tanítók a Föld mélyén vészelhették át a ~13.000 évente megismétlődő kataklizmát, melyről számos nép művészete „beszél” nekünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Honnan tudjuk, mennyi idős a föld, honnan tudjuk, hogy volt-e egyáltalán fejlődés.

      Amit ma tudománynak neveznek egy evolucionista képzelgés csak. És ide tartozik az ősrobbanás-elmélet is.

      Amit ősembernek mondanak, az vagy majom, vagy olyan ember, mint mi (max. rasszi eltérés)... az élővilágban semmiféle nagyléptékű fejlődés nem tapasztalható. Ha az intelligencia olyan kifizetődő lenne (permellesleg megemlítem, hogy a magas intelligencia evolúciós logikával nézve inkább hátrány, mint előny), a delfinek miért nem indultak meg a civilizáció útján?

      Törlés
  12. Egy barátom szerint:

    "Ez az elmélet nem semmi. Ha jobban belegondolok, az általad felvetett gondolatsor, miszerint itt a bolygón igazából az ember a "földönkívüli", akkor valahol értelmet nyer az, hogy miért vagyunk ilyen ostobák és miért nem tudunk létezni a Földdel együtt, csak a Föld rovására.
    Az emberi faj bizonyos szempontból "kakukktojás" ezen a planétán. A természetben mindennek megvan a maga természetes "ellensúlya" kivéve az embert.
    Fizikai erőnket tekintve valahol a tápláléklánc alsó, középső részében lenne a helyünk, de az inteligenciánk ide röpített minket, ahol vagyunk."

    Távol álljon tőlem, hogy az emberi fajt idegennek állítsam be ezen a bolygón. Bár kétségtelen, hogy csupán testi adottságai miatt már az un. "ősembernek" sem szabadott volna túlélnie az őskort, de én inkább a felé hajlok, hogy szinte mindegy honnan származunk, mert az a lényeg, hogy nekünk ITT és MOST van dolgunk. Nekünk e bolygó olyan, mint egy általános iskola. Nem tudjuk sajnos hol volt pontosan az óvoda, de az tuti, hogy itt és most ki kell járjuk a szükséges osztályokat. Vannak akik állandóan visszabuknak, de vannak olyanok is, akik ügyesen végigmennek, és a záróvizsgán sem buknak el. Egy jóbarátom szerint a magyarság olyan, mint ennek az egész Földi iskolának a végzős osztálya... Aki érti, érti.

    A hüllők felejtős ebben a történetben, valószínűleg csak sci-fi, de azért viszont érdemes ezen a szálon elgondolkodni, mert valóban kissé kakukktojásnak tűnik itt az ember. Mi lehet Isten terve velünk? Azért vagyunk-e itt, hogy sokasodjunk és mindent leigázzunk, kifosszunk, vagy azért, hogy tanuljunk, és akik alkalmasak rá, azokra új, bonyolultabb, nehezebb, de még csodálatosabb világok várnak.
    Ki tudja?

    VálaszTörlés
  13. Az emberi civilizáció előtt létezhettek más civilizációk a Földön – ezt bármennyire is ellenkezik a tanultakkal - nem lehet kizárni.
    A letűnt korok lényei nem biztos, hogy eltűntek teljesen, hanem ma is itt élhetnek közöttünk, és komoly befolyásuk lehet a történésekre - akár.
    Tulajdonképpen elég keveset tudunk a Föld több milliárd éves valódi történetéről. Pl. a Védák is írnak valami több százezer éves háborúról...
    Az időspirál elmélet megmagyarázza azokat a leleteket amelyek egy régi technikai civilizáció kézzelfogható bizonyítékai. Ld. Déniken, Várkonyi Nándor stb.
    Osztom Mazsola elméletét. Gabipapa

    VálaszTörlés