2012. február 19., vasárnap

"Mindannyian görögök vagyunk ! " tüntetések világszerte


"Mindannyian Görögök vagyunk" , online szerveződött nemzetközi tüntetés világszerte.  Párizs, London, Barcelona, ​​Amszterdam, Stockholm, Koppenhága, Brüsszel, Dublin, Köln, Lisszabon., Berlin, Wittenberg, New York....
Ha együttérzel a görögökkel töltsd le ezt a képet, és oszd meg ! :

Ezrek vonultak az utcára szerte európában és amerikában kifejezve szolidaritásukat a görög néppel,  kinyilvánítva ezzel nemtetszésüket a görög népet sújtó és  enyhén szólva megkérdőjelezhető megszorító intézkedések miatt.

"Mindannyian Görögök vagyunk" ,
volt az online szerveződött nemzetközi tüntetés szlogenje. 

Beszéljenek a képek :







10 megjegyzés:

  1. BEYOND THE GREEK CRISIS MATRIX:

    http://youtu.be/tVkhHEU-qDQ

    VálaszTörlés
  2. Készítettem egy videót a szolidaritásunk bemutatására!
    http://www.youtube.com/watch?v=pooUDp3j5-A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó videó, nekem tetszik, gratula!

      Kitartás Görög testvéreink, nem vagytok egyedül a világban, harcotok nem értelmetlen!

      Törlés
    2. Köszönöm a videót. Ez tőled tényleg jó ötlet volt! Légy jó!

      Törlés
  3. Talán egyszer rájövünk, h Egyek vagyunk..?

    VálaszTörlés
  4. Szervezés alatt van egy budapesti szimpátia tüntetés is. (valószínüleg vasárnap)

    VálaszTörlés
  5. érdekes vélemény amiről nem is igen hallottunk

    http://www.youtube.com/watch?v=feij09rjB_o&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  6. Ezrek vonultak az utcára /febr.18.-án,szombaton 14 órakor/ Európa több nagy városában, "We are all Greeks" szlogennel "Mindannyian görögök vagyunk", hogy kifejezzék szolidaritásukat a görög népet sújtó megszorító intézkedések miatt. Mi magyarországi görögök sem nézhetjük tétlenül a hazánkban lezajló eseményeket, amikor az egész világ megmozdult. Éppen ezért "FELHÍVÁSSAL FORDULUNK MINDAZOKHOZ, AKIK EGYÜTT ÉREZNEK A GÖRÖG NÉPPEL, csatlakozzanak a "TÁNCOLJUNK EGYÜTT GÖRÖGORSZÁGÉRT", spontán szervezett szolidaritási mozgalmunkhoz! Időpont: 2012. február 26. 14:00. Helyszín: Budapesti Görög Nagykövetség, VI. ker. Szegfű u. 3. Éljen a görög-magyar barátság!

    http://www.facebook.com/events/178394528937767/

    VálaszTörlés
  7. z egy régóta fennálló lehetőség, a multicégek, miniállamok, klánok, lobbicsoportok (Vatikán: vallási vonal+adómentesség, Lichtenstein: adóparadicsom, egy bizonyos vallású-fajú emberek pedig egyszerűen beépültek a világ szinte összes államának vezetésébe és ebből élnek, miközben tagadják létezésüket, ez a vírusra és a rákra jellemző, gazdatest nélkül életképtelenek) etnikai közösségek (indián kaszinók, nekik az termel bevételt) vallási szekták, szerzetesrendek, krisnások, scientológusok, amish-ok, mind ezt alkalmazzák, egyvalaki nem fér hozzá, az átlagember, mert nem képes megszervezni magát, legalább 1-2ezer fős közösségekbe. Lehetne ezekből mindenféle, akik pl. ateisták, akik meg nem, akik használnak elektromosságot, és akik nem (amish-ok, ők megálltak 18.sz-ban) ,akik homokosok és akik nem, és már egy konfliktusforrással kevesebb lenne.
    Egyvalamire kellene vasszigorral felügyelni: egyik közösség nem pofázhat bele a másik életébe, és egyik sem működhet a másik kárára. (az önvédelem joga mindenkit megillet, aki belép valahova, az elfogadja az ottani szabályokat, pl. mint amikor belépsz a teszkóba, azzal egy magáncég magánterületére léptél be, és elfogadod a helyi szabályokat, vagy kivisznek a biztonságiak)
    Sajnálatos módon nagyobb projektekhez nagyobb összefogás kellene, pl. egy autógyárhoz, CPU gyárhoz kevés lenne még a 10ezres közösség is. Vagy sokkal magasabb szintű technológia kellene, hogy kevesebb emberrel is működhessen, vagy sokkal alacsonyabb életszínvonal, kb. az 50-es évek , ami még menne önerőből, import nélkül. Ehelyett persze az eladósítás trükkjével sakkban tartani milliókat, sokkal jobb üzlet a globalistáknak. (sok kis globálcéggel ez már nem menne, náluk ez a trükk nem jön be)

    VálaszTörlés
  8. Lemaradt az első fele:

    Egyfajta megoldás lehet, ha kihasználjuk a lehetőségeket, úgymint, jogi személy, offshore, adómentesség, magánterület, cégjogok, stb.

    Rómában, mint a rómaiak

    Akinek jó ez a globalista világ, azok a globalisták, akkor viszont nekünk is globalistákká kell válnunk.(illetve kihasználni annak lehetőségeit, hogy a lehető legkevesebb kárt okozva a lehető legmagasabb életszínvonalon éljünk, ugye az amish színvonalon lehet élni, azzal nem tud mit kezdeni a globalista elit, de valahogy nem akar senki amish lenni)

    Jelenleg pl. 1000 ember külön-külön küzd, mint vakond a betonban, és max. annyit ér el, hogy ha egyre többet dolgozik, akkor nem süllyed az áletszínvonala.
    (nem igaz, mert ezért egyre többet kell dolgoznia)
    Ha viszont, az 1000 ember egy saját RT-ben küzdene együtt, még akár állami támogatást is kaphatna, mert ők akkor már egy komoly cég, akik 1000 embernek adnak munkát. Próbálj meg bármit elérni, mint magánszemély, cég, vagy multicég! A különbség ég és föld.

    Ehhez "mindössze" annyi kell, hogy az 1-2000 ember egymásra találjon. (ez ma a legnehezebb, mindenki individualista "önmegvalósító", csak a globalisták és az irányítás fogott össze, jó reggelt kívánok!)

    Ennek fejlettebb változata az lenne, amikor az 1000 ember, mint önálló közösség (Rt, vallási szekta álca alatt akár, ha úgy jobb, az adózási környezet) együtt lakna, magának termelné meg az energiát, kaját, lenne egy saját tulajdonú kórháza, tehát a jelenlegi degenerált világtól függetlenedni tudna. Ma nem lenne gond 1000 olyan embert találni, akik fejenként 10 millió Ft-tal be tudnának lépni egy ilyen "Rt"-be, és építenének maguknak egy (mini országot, de a felesleges baromságok nélkül) minierőművet, kórházat, művelnék saját földjüket a saját eszközeikkel, és akár csak biokaján élhetnének, olyan színvonalon, hogy a svájciak is irígykednének.
    Nem kellene a piaccal, árfolyamokkal foglalkozni, nem lenne főnök, államadósság, infláció, bevándorlás, bűnözés, kisebbségek, adófizetés, stb..
    Egy ilyen utópista-futurista miniállam (Ewokfalu-2000 Zrt) szerintem kb. 10ezer főnél lenne a legjobb, az még vezethető lenne, (minta pl. a Tollanok a SG1-ből) a kisebbek nem elég nagyok, hogy legyen minden alaptevékenységhez saját tulajdonú eszközük, a nagyobbak meg túl nagyok, hogy a tagok átláthassák a működést.
    A tagoknak nyilván úgy kellene összeállni, hogy hasonló a hasonlóval, nehogy ugyanaz alakuljon ki, mint most , csak kicsiben. (élősködők, megélhetési politikusok, érinthetetlen vezetők, bűnözők, "vallási"-faji kisebbségek, és kizárólag dolgozni ,adófizetésért élni hagyott tömegek)

    VálaszTörlés