2012. február 15., szerda

Új Diktatórikus Birodalom a láthatáron - Csillagok új köntösben, de az eszme ugyanaz


Alig tűntek el a szovjet csillagok, azonnal megjelentek az uniós csillagok... A köntös új, az eszme, a háttér ugyanaz és lassan a működés is egyre inkább hasonlóvá válik....


Kommentár nélkül, mert ennél tisztábban nem is lehetne megfogalmazni az Európai Unió működését, de az Új Birodalmi rendszer csapdáját ! Nézd meg ezt a videót, de az 5:40 - 10:20 közötti részt mindenképp! Ha csak kevés időd van, azt egyáltalán ne hagyd ki !

Vladimir Bukovsky, ismert és elismert orosz származású, a gulágot is megjárt költő, író és emberi jogi aktivista gondolatai, amit nagyon meg kellene fontolni és megértenünk!



 "A Szovjetúniót 15, soha meg nem választott ember irányította, akik egymást nevezték ki a pozíciókra..., akik nem tartoztak elszámolással senki irányába.

Az Európai Uniót két tucat soha meg nem választott ember irányítja, akik egymást nevezik ki pozíciókra, titokban találkozgatnak és nem tartoznak elszámolással senki irányába, és akiket semmi lehetőségünk leváltani. 
Erre persze valaki azt mondhatja:
"De hát az EU-nak van egy megválasztott parlamentje!"



Nos a Szovjetúniónak is volt egy parlament-félesége, a Szovjetúnió Legfelsőbb Tanácsa. Annyi volt a dolga, hogy lepecsételte a politikai döntéseket, amiket fent meghoztak. Pontosan annyi, mint az Európai Parlamentnek, ahol a kamarában a felszólalási idő csoportonként limitált és legtöbbször 1 percre korlátozódik felszólalónként. ... Szolgákkal, hatalmas juttatásokkal, bónuszokkal, életre szóló mentelmi jogokkal... pont mint a szovjet rezsim esetében. 
A Szovjetúniót erőszakkal tartották fent, gyakran megszálló katonai csapatok segítségével. 


Az Európai Uniót ugyan nem katonai erővel tartják fent, de szintén erőszakkal, gazdasági szankciókkal és fenyegetőzéssel. Ahhoz, hogy fennmaradhasson, a Szovjetúniónak folyamatosan terjeszkednie kellett. Abban a pillanatban, ahogy nem tudott tovább növekedni, elkezdett összeomlani. 
Az Európai Unió sorsa is ez lesz !
Nem akarták, hogy nemzetek legyenek, mindenki szovjet volt... Most meg azt akarják, hogy mindenki legyen európai !  Hisz mindkettő legfőbb célja a nemzetállamok felszámolása volt. 

A korrupció mélyen átjárta a szovjet rendszert, ez az EU-ban sincs másképp...
Akik felszólalnak ellene, azokat elhallgattatják vagy megbüntetik. A gulágok helyett most politikai gulágok jelennek meg, amit "politikai korrektségnek" neveznek.
Ha valaki felszólal nemi vagy faji kérdésben a fent jóváhagyott nézetektől eltérően, azt azonnal kiközösítik, sőt támadást indítanak ellene. Mindig így kezdődik a gulág, a szabadság elvesztése. 

Sajnálatos, hogy amikor összeomlik - mert kétségünk se legyen, hogy összefog - mindig hatalmas pusztulást hagy maga után, komoly etnikai és gazdasági problémákat. 

De van alternatívája annak, hogy ne két tucat önjelölt hivatalnok és a mögötte lévő érdekcsoport irányítson Brüsszelből!
Úgy hívják : FÜGGETLENSÉG !

Nem kell feltétel nélkül elfogadnod, amit ők ott Neked elterveztek ! Meg szokták egyáltalán kérdezni, Te akarod-e? "
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

4 megjegyzés:

  1. http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2010/12/tarsadalmi-berendezkedesunk-hibas-kod.html

    VálaszTörlés
  2. http://www.peticiok.com/akik_azt_szeretnek_hogy_magyarorszag_kilepjen_az_europai_uniobol

    VálaszTörlés
  3. A Birodalom üzenete:
    http://komlomedia.wordpress.com/2012/02/16/a-rendszer-uzenete/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az üzenet egy "kedves" fenyegetés.
      Nekem erre az alábbi linkben lévő videó a válaszom.

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sYaCdW7SkGk

      Törlés