2011. november 25., péntek

Felébredt az orosz medve és mérges - Hidegháború a kelettel és igazi Szíriával


Dmitrij Medvegyev a polgárokhoz címzett beszédet mondott azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyik a NATO-országok európai rakétavédelmi rendszere körül alakult ki. 

„Az orosz védelmi tárca megbízásomból Kalinyingrád városban haladéktalanul hadrendbe állítja a rakétatámadás-jelző rendszer radarállomását. Másodszor. Az orosz légi-kozmikus védelmi rendszer kialakítása keretében elsőrendű feladata lesz a hadászati nukleáris erők objektumai fokozott fedezete. Harmadszor, azokat a hadászati ballisztikus rakétákat, amelyeket a hadászati rendeltetésű rakétacsapatoknál és a haditengerészetnél rendszeresítenek, a rakétavédelmi rendszeren áthatoló új rendkívül hatékony harci egységekkel látják el. Negyedszer. Azt a feladatot tűztem a fegyveres erők elé, hogy dolgozzanak ki intézkedéseket, amelyek szükség esetén biztosítanák a rakétavédelmi rendszer információs és irányító eszközei elpusztítását. Ezek az intézkedések megfelelőek, hatékonyak és nem költségesek.
”Oroszország ragaszkodik részvételéhez az USA és a NATO által kialakítandó rakétavédelmi rendszerben, konkrét jogi garanciákat követel arra vonatkozólag, hogy a rendszer nem irányul ellene.
Azonban ilyen garanciákat Moszkva nem kap.

„Amennyiben a nevezett intézkedések nem lesznek elegendők, az Orosz Föderáció az ország nyugati és déli részére korszerű csapásmérő rendszereket, olyan fegyverzeteket telepít, amelyek biztosítják majd az USA rakétavédelmi rendszere európai alkotóelemeinek elpusztítását. Ilyen lépésekhez tartozik majd az Iszkander rakétakomplexum elhelyezése a kalinyingrádi különleges körzetben. Az Oroszország számára nem kedvező fejlemények esetén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy lemondunk további lépésekről a leszerelés és a fegyverzetellenőrzés szférájában." (Jovonk.info)

KAPCSOLÓDÓ CIKK:
Peregnek a háborús harci dobok - egyre hangosabban - Oroszország felemelkedése 
 FRISS HÍREK - FEATURED STORIES

Nukleáris amerikai anyahajó Szíria vizein! Kezdődik?

RT NEWS | Miközben az USA figyelmeztette a külföldi állampolgárokat, hogy azonnal hagyják el Szíriát, megérkezett a USS George HW Bush repülőgéphordozó anyahajó Szíria vizeire.
 Mondd el a véleményed a Facebook oldalon
Oroszország rakétákkal fegyverzi fel Szíriát, hogy védekezhessen egy NATO támadás ellen
Infowars | Nem fogják tolerálni, ha a nyugati hatalmak átlépik azt a bizonyos vonalat...

A hidegháború nem ért véget, felébredt az "orosz medve" és nagyon mérges

Infowars | Újra kelet és nyugat rakétái néznek majd farkasszemet egymással ?

Repüléstilalmi zóna bevezetését akarja az USA és az Arab Liga

Idők Jelei | A szír haderők megbénítását célzó műveletet arab és török repülők hajtanák végre USA logisztikai támogatásával. Ezután majd minden szem Oroszországra és Kínára tapad, akik egyértelművé tették, hogy semmilyen beavatkozást Szíria belügyeibe nem fognak tolerálni.

1 megjegyzés:

  1. Oroszország rakétákkal látja el Szíriát a NATO támadás ellen: http://komlomedia.hu/hir.php?hir=607

    VálaszTörlés