2021. december 11., szombat

Kozmikus Átverés: Leleplező Film a Tervezett Hamis Zászlós Földönkívüli Invázióról - Dr. Steven Greer dokumentumfilmje

Kozmikus Átverés: Leleplező Film a Tervezett Hamis Zászlós Földönkívüli Invázióról
- Dr. Steven Greer dokumentumfilmje magyarul


 

"Talán szükségünk van egy külső, univerzális fenyegetésre,
hogy felismerjük a közös kötelékünket."
- Ronald Reagen, ENSZ, 1987



A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt.
A Kozmikus Átverés Steven Greer új filmje, akitől korábban már láthattuk a Sirius, az Elismeretlen - Illegálisan Titkosított és az Ötödik Típusú Találkozások című bestseller dokumentumfilmeket. 



A nemzetközileg nagy sikerű Ötödik Típusú Találkozások című film sok százezer embert elért nemzetközi szinten, hónapokig vezető helyen volt az iTunes listáján. Világszerte arra ösztönözte az embereket, hogy békés kapcsolatfelvételt kezdeményezzenek a földönkívüli civilizációkkal. 


De a nemlétező világerő reagált és a CE-5 Film sikere számos aggasztó reakciót váltott ki: a bemutatása óta bekövetkezett legújabb fejlemények azt jelzik, hogy versenyt futunk az idővel, hogy megakadályozzuk a „színlelt idegen inváziót", egy globális véráldozatot, amelyre Dr. Greer már évtizedek óta figyelmeztet és amire először a rakéták feltalálója, a II. világháború végén Amerikába emigrált Wernher von Braun figyelmeztetett a halálos ágyán. 


Ezekre a nyugtalanító fejleményekre válaszul készült 2021-ben ez a sürgősségi dokumentumfilm, ami ezért hivatalosan is ingyenesen elérhető számos platformon. 


Ha a youtube-ról letörlik, akkor odysee-n és bittube-on is megtaláljátok magyarul!


A film bemutatása


Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági állam, a háborús haszonlesők és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy afganisztáni háborúnál sokkal rosszabb globális konfliktust (aminek lényege, hogy egyedül a hadi-ipari
 komplexumnak jó, minden létező más félnek rossz). 


 A világon első alkalommal e film számára magas rangú orosz katonai, kormányzati és űrkutatási tisztviselők lépnek elő, és csatlakoznak amerikai kollégáikhoz egy történelmi felhívásban a földi és űrbeli békéért. 


A katonai vezetők közül az egyik szerepel röviden a filmben, az ő előadásának hosszabb változata itt található külön, és 3 katonai-űrkutatási vezető a filmhez tartozó kiegészítő előadásban itt szólal meg. Utóbbiban +1-ként az orosz kozmonauták kiképzője is ismertet megtörtént eseteket. A kozmonauta-tréner és számos társa (jó kutatási területet jelenthetnek ufológusok számára) az en.ecology-unknown.ru oldalon is megtalálhatók és ezek az emberek mind támogatják az űr békéjének megőrzését (űrfelfegyverzés-ellenesek) és a földönkívülieket békésnek tapasztalták. Ezek az emberek támogatják a Carol Rosin által kezdeményezett kozmikus Békeszerződést. 


Dr. Carol Rosin űrkutatási vezető 1977 nyarán kapta a Szovjetunió elől, a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) részeként Amerikába csempészett Wernher Von Braun-tól a beavatást az Utolsó Kártyába, ami a katonai és megfigyelési alapokra épülő, teljes spektrumú világdominanciára készülő elitek kulcs lépése lesz. 


Von Braun élete utolsó heteiben átadta a legnagyobb titkot, a készülő szörnyű tervet: az intelligens, szervezett földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát eltérítik majd (mint egy 9/11-es repülőgépet). Az a szándékuk, hogy fenyegetésként állítják majd be a földönkívülieket. 


Ezzel az a céljuk, hogy végtelen hatalmúvá és gazdagságúvá erősítsék a Hadi-Ipari Komplexumot, és legitimálják, igazolják egy globális fasiszta rendszer hatalomátvételét, ahol az államok kizárólag a monopóliumban és kartellben működő nagyvállalatok igényeit és embertelen működését szolgálják ki a társadalom helyett. 


Egy nagyvállalat sosem demokrácia, hanem de facto diktatúra. Csak legfeljebb nem annak látszik elsőre. Ha ilyen szervezetek irányítanak egy társadalmat, jövőbeli nagy céljuk szerint a világtársadalmat, akkor kiterjesztik a belső működési modelljüket (a diktatúrát) a leigázott teljes társadalomra, céljuk szerint a világra. 


A 2021 januárjában leköszönt amerikai elnök által megalapított hatodik haderőnem, az Űrhaderő megalapításától kezdve felerősödött a médiában az a narratíva az azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO-król), hogy potenciális nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek. 


Ezzel a fősodratú médiapropagandával melegítenek elő annak a játékkönyvnek, dramaturgiának, tömeges feketemágiának, aminek a végső fázisára Wernher Von Braun fél évszázaddal ezelőtt figyelmeztetett. 


Ezzel a végső fázissal létrejönne egy politikailag, gazdaságilag, katonailag integrálódott, teljesen egységes világkormányzat, az uniók uniójának uniója, a "minden bajnak véget vető, az emberiség fénykorát elhozó" végső planetáris egység, csak éppen ez egy katonai és nagyvállalati diktatúrán alapuló kényszerű egység lesz.


Ezt a tervet úgy hajtanák végre, hogy mint egy színházban, eljátszanak egy valósággal tökéletesen összecserélhető, hamis idegen inváziót. Még az is reális, hogy néhány valódi, de negatív földönkívülivel együtt megy végbe a műsor, hogy még hatásosabb legyen. 


Egy nemzetközi UFO-kutatásról itt található egy nagy tanulmány magyarul, ami tudományosan érvényesen bizonyítja, hogy a földönkívüliek elenyésző része negatív (csakúgy, mint az emberi társadalomban is a bűnelkövetők száma elenyésző), tehát bár nagyon kevesen vannak, de léteznek és együttműködhetnek egy sötét tervben. Ők nem a többség, hanem a hangos és látványos kisebbség. 


Top Exopolitikai Filmek
Ez lenne az eszköz, a bolygó minden katonai és politikai vezetőjét átverő eszköz, egy KOZMIKUS 9/11, amivel legitimálnák az új rendszert, egy egyenirányított glóbuszt, mondván: hiszen egy váratlan, kozmikus ellenséggel szemben csak egységes fellépéssel lehet győzni, ezért össze kell dobnunk, amink van, segítenünk kell egymáson, a hadi-ipari erőfeszítések most „ideiglenesen” mindent felülíró elsőbbséget élveznek. 


Az UFO-titkokkal szembeni harc nem olyan egyszerű, hogy egyszerűen csak megpróbáljuk rávenni a kormányokat, hogy ismerjék el, hogy az ufók valódiak. 


Ennél többre van szükség: biztosítanunk kell, hogy a földönkívülieket alapvetően ne mumusnak állítsák be, ne lehessen egy hamis zászlós hadművelet eszközeként felhasználni őket, ami egy fél évszázada folyó nagy pszichológiai hadművelet kicsúcsosodása lenne.


Ha ezt nem sikerül megakadályozni, és ha az lesz a végső következtetés a mélyállam és a fősodratú média együttműködésével, a politika és tömegek szemében, hogy a földönkívüliek alapvetően fenyegetést jelentenek, akkor ezzel a mélyállam, a hadi-ipari komplexum igazolást fog gyártani a teljes spektrumú dominanciája megteremtésére és megszilárdítására, a világűr felfegyverzésén keresztül.


Témák, amiket a film feltár



-A Katonai-Ipari Komplexum, amelyre Eisenhower figyelmeztetett, valójában az illegális UFO-titoktartáson alapul. Ez tartja össze és ezért nem engedték, hogy állami kézbe vagy csak felügyelet alá kerüljön a hadi-ipari komplexum.
 


-Az Establishment, azaz a hatalmat ténylegesn gyakorló gazdasági és mélyállami elitek, hogyan csalják ki a közpénzt, beleértve a nyugati világ (titkosított) katonai hozzájárulásainak egy részét, a vég nélküli háborúkhoz, hogy az államosított költségek mellett a profitot teljesen privatizálják. 


-Már réges régen megvannak azok a titkosított technológiák, amiknek a segítségével egy hamis, színlelt idegen inváziót meg lehet rendezni (emlékezetes, hogy a vietnámi háborúról és az iraki háborúról is hivatalosan is kiderült, hogy hazugságon alapult). 


-Mik az érvek amellett, hogy a földönkívüli civilizációk nem ellenségesek, hanem békések. 


-Hogyan használják a háborús kommunikációs eszköztáron belül a rasszista propaganda módszereit a földönkívüliek démonizálására, hasonlóan ahhoz, ahogyan más kultúrákat és etnikumokat dehumanizáltak a történelem során (pl. a II. világháború idején), csak hogy pszichológiailag igazolják az ellenük irányítani szándékozott erőszakot. 


-A gazember katonai ügynökök milyen módon rendeznek meg már évtizedek óta mesterséges "idegenek általi elrablásokat" és állatcsonkítási műveleteket, egy CIA által előirányzott, hosszútávú pszichológiai hadviselési (psyop) kampány részeként. 


-Hogyan teremthetünk mi a hétköznapi emberek új alapokat és békés kapcsolatokat a földönkívüli civilizációkkal, hogy ezzel megakadályozzunk egy globális fasiszta hatalomátvételt.


A Pentagon-jelentés



2021 júniusában nagy hírt volt, hogy a Pentagon
közzétett egy jelentést (alternatív letöltő link itt) az amerikai hadsereg által megfigyelt földönkívüli járművekről, új nevükön azonosítatlan légköri jelenségekről (UAP). 


A DNI által készített 9 oldalas összefoglaló jelentéssel elismerik, hogy léteznek nem-emberi járművek, amik intelligens irányítás alatt állnak. 


Magyarul valójában elismerik, hogy van intelligens, fejlett, szervezett élet a Földön kívül. Tehát ezzel a Pentagon-jelentéssel megválaszolásra került a végső kérdés, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban. Pont. 


Titkos Űrprogramok - Corey Goode első interjúja magyarul
Persze ezt már nem mondják ki, meg ennek a ténynek a számos következményéről szintén mély hallgatás van mindenhol (lásd például Titkos Űrprogramok – Corey Goode első videóinterjúja). Helyettük azonban van egy "nem tudjuk, hogy rossz szándékúak, de azt se tudjuk, hogy jó szándékúak" narratíva és ennek mentén tartják homályban a publikus kommunikációban a megfigyelések következtetéseit. Mert céljuk van a bizonytalanság keltésével.



A Teljes Spektrumú Dominancia terve



2000 szeptemberében a The Project for the New American Century (Az Új Amerikai Évszázad Tervezete) nevű, washingtoni neokonzervatív agytröszt kiadott egy
90 oldalas tanulmányt (alternatív letöltési link itt). 


Ebben lényegében parancsba adják a globálisnak szánt amerikai birodalmat kiszolgáló amerikai nemzetállam vezetőinek, hogy "szükség van egy új Pearl Harbor-re" (lásd Pearl Harbor pp.63.+79.), ami elfogadhatóvá tenne egy nagy változást, és hogy szükség van egy űrhaderő létrehozására (lásd space forces pp.12.+68.+69., ill. space dominance pp.51.). A Tervezetről és földi vonatkozású következményeiről részletes magyar leírás is készült. 


Érdekesség: a filmben 56m20s-nél mutatják, ahogyan a CIA egykori, belföldi fedett műveletekért felelős igazgatóját is megszólaltatta a fősodratú média az üggyel kapcsolatban. Egy gond van ezzel: a CIA-nek az alapításától fogva tiltott belföldi műveleteket végrehajtania. 


Természetesen űrhaderő és új Pearl Harbor csak akkor lehetséges, ha van hozzá ellenség. Ami azt jelenti, hogy az ufók nem lehetnek békések és jó fejek, akkor sem, ha azok, mert akkor ki lenne az ellenség. 


Mivel felülről korrupt a globális rendszer, ezért csak alulról jövően van lehetőségünk békés kapcsolatfelvételt kezdeményezni az idegen (égi rokon) civilizációkkal.


Pozitív fordulat, ami negatív



Az exopolitics.org szerzője,
Dr. Michael Salla szerint a hamis zászlós E.T. esemény nemcsak egy globális véráldozat lehet, hanem megmentőként tetszelgő lények megjelenése is! Tehát a háttérhatalomnak szokás szerint bármerre alakulnak az események, akkor is jó. Sőt, a kettő nem zárja ki egymást, lehet egyszerre a két globális hadművelet!


E lények elmondanák, hogy minden problémánkat meg tudják oldani, cserébe csak egyetlen apróságot kérnének: teljes globális integrációt egy világkormány alatt, persze csak a segítség hatékonyabb elosztásáért. 


Aztán véletlenül kiderülne, hogy pont most megtámadta őket egy ellenségük, ami egy újabb hamis zászló, de ha már ők úgyis minden egyéb problémánkat megoldották, akkor most apró ideiglenes viszonzásként tudnánk-e segíteni globális űrhadijármű-gyártásban? És máris kész lenne az E.T. űrhajókat és űrfegyvereket gyártó 5G+A.I. börtönbolygó. 


Dr. Salla hozzáteszi, ha a Vatikán mutatja be az emberiségnek az első E.T. partnert, akkor is gyanakodjunk. 


Ezek nem a fantázia termékei. Ezekre a tervekre ment már rengeteg milliárd dollár, az el nem ismert projektekre. Lásd a 2001-es 9/11 esemény előtti napon Donald Rumsfeld védelmi miniszter által bevallott, könyvelésből hiányzó 2300 milliárd dollárt ($2.3 trillion, 1012). A filmben bemutatott 22 millió dollár hasonló célokra ment.


A mottóban szereplő Ronald Reagan felszólalás az ENSZ közgyűlésében 1987. szeptember 21-én:
 


Források



Einstein és Oppenheimer filmben említett levele az UFO-król a
Box.com-on PDF itt. 


Ryan Wood filmben említett weboldala a titkos Majestic-12 elitről itt. 


A filmben Jacques Vallee által említett, Kuba elleni, hologram-alapú hamis zászlós támadás terve, 127. PDF-oldal: An Operation Analysis for Air Force 2025 (alternatív Box.com link itt). 


Jacques Vallee filmben említett "Forbidden Science 4" könyve perdöntő bizonyítékot mutat be a CIA által Dél-Amerikában megrendezett álföldönkívüli emberrablásokról. 


A Steven Greer által 2001-ben (a 9/11-es esemény évében) alapított Disclosure Projectnek (ami a legfőbb erő volt amögött, hogy a világban elindult a földönkívüli titkok leleplezése), a régi weboldala ezen az archivált oldalon található. Minden dokumentumot átmentettek onnan az új gyűjtőoldalba, a siriusdisclosure.com -ra (lásd Evidence, Energy és Papers menüpontok). 


A filmben említett, angol nyelvű CE5 Contact App, iOS-re és androidra is megtalálható itt.


Kapcsolódó


Nemzetközi Kutatás Földönkívüli Élményesekkel
- Eredmények: Nemzetközi Akadémiai Kutatás Földönkívüli Élményesekkel: Ez a tanulmány bemutatja, hogy sok ezer, idegen élményeket átélt ember beszámolói alapján, a földönkívüliek túlnyomó része, néhány százalék híján a teljes egésze, pozitív (az emberi társadalmunk is így működik).
 




Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai
- Spirituálisan Átalakító NDE- és UFO-Élmények Utóhatásai. Ez az epubmobi, pdf formátumban is letölthető 34 oldalas tanulmány a spirituális megvilágosodás élmények (samadhi) mellett a tartósan átalakító NDE- és UFO-élmények fizikai, pszichológiai, pszichikus és lelki/spirituális utóhatásait mutatja nagy részletességgel.


- CE-5: a békés kapcsolatfelvételt támogató CE-5 meditációról magyar útmutatónk és cikkeink itt. Az alábbi Box mappában találhatók angol CE-5 Tudásanyagok. Globális CE-5 meditációk: ETLetsTalk.com 


- A gabonakörök témáját is évtizedek óta, tudatosan használják lejáratásra. Gabonakörökről itt a leleplező és feltáró cikkünk, amiben nem mástól fordítottunk egy kiváló videót, mint A Cabal Bukása filmsorozat rendezőjétől! 


- Michael Salla 4-órás webinárjai angolul a titkos űrprogramokról, többek között Kína programjáról - Steven Greer - Unacknowledged Appendix, PDF from Audible (archiválva az oldal itt, a pdf itt, letöltést rögtön elkezdi, 5.32MB és 52 oldal) 


- Steven Greer harmadik filmje magyarul, az Ötödik Típusú Találkozások 


- Steven Greer magyar könyve és második mozifilmje, az Elismeretlen - Illegálisan Titkosított magyarul 




- Above Majestic magyarul – grandiózus leleplező mozifilm David Wilcock-tól a titkos űrprogramokról 


- Kozmikus Titok – David Wilcock második mozifilmje magyarul, az Above Majestic folytatása.


- Mary Rodwell: Az Új Emberiség Felébresztése (Földönkívüli Hibridek Vallomásai) című kétórás magyar nagyelőadás, a legjobb, amit hallhatsz a földönkívüli-hibrid csillaggyermekekről. 


- Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak (az Emberfeletti rendezőjétől). Többszörös díjnyertes, az évek során összesen 12 díjat elnyert film. A tudatosság és a földönkívüliek tudományos összekötéséről szól, olyan egyedülálló módon, amiért Steven Greer és David Wilcock exopolitikai filmjeivel egyszinten említendő. Hibridek is megszólalnak benne, csakúgy, mint a kétórás magyar Mary Rodwell előadásban. 


Ezek a filmek mind megtalálhatók odysee-n itt és bittube-on itt, mentsd le őket! 


Válogatott exopolitikai dokumentumok gyűjteménye itt, mobiloptimalizált.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése