2021. október 13., szerda

Földönkívüli hibridek vallomásai - egy regressziós terapeuta kitálal

Földönkívüli-ember hibridek vallomásai
- egy regressziós terapeuta előadása


"Fejlett civilizációk hozták az élet magvait egy űrhajón."
– Francis Crick, a DNS molekula társ-felfedezője,
"Az Élet Maga" című könyv szerzője

Bevezető


Mary Rodwell első magyar nagyelőadása kötelező tudásanyag az ufológiát és annak magasabb szintű ágát, az exopolitikát tanulmányozóknak. A kétórás előadást két részben raktuk fel, ezért kiváló kép- és hangminőségű, 1280x720-as HD felbontású, magyar felirattal. Első rész itt és a második rész itt.

Egy hosszú és tartalmas cikkel is készültünk, amiben sok olyan extra infó van, amik az előadás egyik részében sincsenek benne!


1./2.: Mary Rodwell - Az Új Emberiség Felébresztése 1.rész:


2./2.: Mary Rodwell - Az Új Emberiség Felébresztése 2.rész: Mary Rodwell egy nagyon tapasztalt regressziós hipnoterapeuta az exopolitika területén, több mint 25 éve foglalkozik azzal, hogy földönkívüli élményekkel élőknek segít. Hatalmas tudás gyűlt össze benne. Tudásokat integrál, összeköti a szálakat, ami az egyik legritkább emberi képesség. Bőven lehet tőle olyanokat tanulni, amiket mások nem mondanak ki.

Rendkívül pozitív és távlatokat adó a szemlélete, de nem lát rózsaszín szemüveggel, sok csodás élményű és több traumatizált (MILAB-es) páciense is volt már, akiknek az élményeiről beszél is az interjúiban, előadásaiban. Hivatkozik sok más szakértőre a témában, együtt is működik velük, így szakmai irigység sincs benne, mint oly sok más nagy emberben az exopolitika, ufológia világában. Ezért mi tiszteljük.

Legújabb könyvének az első fordítása a világon magyar nyelven jelent meg, másodikak a japánok voltak utánunk. Nevét magyar nyelvterületre az Exopolitika Magyarország hozta be először. Korábban interjút is készítettünk vele.

Ez a nagyelőadás a földönkívüli élményesek alapfilmje. Mindenképp érdemes megnézni azoknak, akiknek már volt tényleges megtapasztalása földönkívüli járművel vagy lénnyel, intelligenciával. Olyan információk sokasága hangzik el benne, amik magyar videóban még soha, sehol.


Kapcsolódó: Mary Rodwell: 
Csillaggyermek-teszt és Kapcsolatfelvételi teszt

 

Miről szól az előadás röviden?


A földönkívüli élményes hibrid gyerekek és felnőttek tapasztalatairól szóló kétrészes, mindösszesen kétórás előadásban Mary Rodwell sok összefüggést megvilágít, számos DNS-kutató és más tudós munkájára is hivatkozik. Az ufós előadás lényege a genetika és a tudatosság. 

Megtudhatjuk, hogy az "elraboltak" mit tanulnak "álmukban" a földönkívüli "iskolákban", milyen emberi és emberfeletti képességeken dolgoznak odafent; milyen kapcsolatban vannak az inkarnációik között a földönkívüli lelki és akár DNS-rokonaikkal; hogyan építik be ezeket az élményeiket a mindennapjaikba; valamint hogy az emberiségnek mi dolga velük, mit tanulhatunk mindezekből.  Az egész exopolitikában két dolog van, ami igazán számít:
- a CE-5, azaz az emberek által tudatosan kezdeményezett kapcsolatfelvétel és
- az újfajta, ufóélményes csillaggyermekek, akik az emberiség jövője. 
 

Többnyire az egész ufológiára jellemző a világon, hogy mindennel foglalkoznak, csak a ma élő, tényleges ufóélményekkel rendelkezőkkel nem. Mert így bejön a spirituális tudatosság, a lélek, és a magasabb pszi képességek szerepe és a lebutított materialista világfelfogással szemben (ami a világot nagyrészt irányító emberi és nem-emberi fekete mágusok legfőbb érdeke) teljesen más megvilágításba kerül, hogy mi a fontos és hiteles, és mi a lényegtelen és lelegyinthető. Hazug, eltérítő álvalóságok dőlnek össze (erről a leleplezésről szólt egy nemzetközi kutatás is, amire hamarosan kitérünk)! Ezért még a nemzetközi ufológia nagy részében is tabu, amiket Mary Rodwell mond.  

Az idegenélményekkel élő hibrid emberek egyszerre kapnak a földönkívüli lényektől és intelligenciáktól ráébresztést kozmikus származásukra és örökségükre, méghozzá számos, az előadásban részletezett módon (ezek a tudatosság beindítói), és egyszerre égi küldetésük is, hogy ugyanebben más földieket segítsenek. Innen jön a Mary által gyakran használt kifejezés is, sok előadásának címe-alcíme: Ráébredés Kozmikus Örökségünkre - A Tudatosság Beindítói. 

Ezek az ufóélményes emberek felébresztettek és felébresztők egyszerre. Ez az ufóélményesek lehetősége, küldetése és ajándéka/áldása, ami hogyha úgy tetszik, a sok rétegű Hős Útján a kozmikus szintű "szent grál". Hogy szolgáljuk a nagy egésznek is a fejlődését, egyensúlyba hozzuk a service-to-self és a service-to-other életvitelt.  


A bejegyzés további részei:


-Kérdések, amikre választ kapunk a kétrészes előadásban
-Mary Rodwell-ről
-Miért pont a gyerekek?
-Nemzetközi kutatás
-Az előadásban hivatkozott szakértők részletesen
-Miket tanulnak a földönkívüli űrhajókon az "elraboltak"?
-Mit tegyek a gyerekemmel, ha ő is ilyen?
-Többféle hibridizálás, nemesítés létezik
-Mik a céljai a hibridizációnak?
-Akadályozták a fordítást odaátról
-Harc a tudatosság és emelkedés ellen
-Asztrális támadások és kivédésük
-Az Exopolitika Legfontosabb Üzenete
-Spirituálisan Átalakító Tapasztalatok Utóhatásai
-Makukov és Cherbaka - A földi genetikai kód "Wow!" jele
-Kapcsolódó filmek
-Kapcsolódó tudásanyagok
 

 

Kérdések, amikre választ kapunk a kétrészes előadásban:


-Van-e tudományos bizonyíték az emberi DNS-ben a földönkívüli intelligenciák létezésére?

-Mi az eredete az emberi DNS-ben annak a 223 génnek, amik oldalági beillesztések a genetikai anyagunkba és amik semmilyen más fajban nem találhatók meg a bolygón és amiknek ismeretlen a funkciójuk? Mi a céljuk, vagy akár van-e üzenetük?

-Miben másak az atipikus idegrendszerrel élők (Asperger/ASD, ADD, ADHD) magasabb kognitív képességei a normál lakossághoz képest? Hogyan segíthetnek magukon? Hogyan függ ez össze a földönkívüliekkel?

-A földönkívüli civilizációk egy részének, a beavatkozóknak pedig a nagy részének az a célja, hogy ráébresszék az emberiséget a magasabb tudatosságra mind spirituális értelemben, mind exotudatosságban. De vajon hányféle módszert használnak erre? Amikor ilyen ébresztő jelenségnek vagyunk éppen a részesei, akkor félelem helyett felismerjük-e az történések igazi célját?

-Vajon az életek közötti szférában, az inkarnációk közötti spirituális szférában lehetséges-e, hogy az emberi lelkeknél fejlettebb, földönkívüli lelkek legyenek a személyes lelki vezetőnk?

-Kik voltak az ausztrál ősi bennszülöttek, az aboriginálok istenei? Van-e bármi közük a közel-keleti vallások Isteneihez?

-Ha valaki ősi eredete szerint földönkívüli lélek, akit nem érint az inkarnáció, de most földi emberi inkarnációit éli, akkor ez a kettő, egymásnak ellentmondó rendszer, lévén ugyanarról a lélekről van szó, hogyan létezhet egyszerre?

-Azt látjuk-e, amikor egy földönkívüli intelligenciát/lényt vélünk látni, ami ténylegesen ott van? Mennyire tudnak hatással lenni az elménkre, hogy mit lássunk?

-Léteznek-e olyan DNS-kormeghatározó módszerek, amikkel tudományosan igazolható lenne, hogy számos gént nemrég adtak hozzá az emberi genomhoz?

-Miért volt nyúlt koponyája a fáraóknak, mi ennek a jelentősége napjainkra?

-Milyen okokból visznek fel embereket álmuk idején a földönkívüliek? Kínozni? Gyógyítani? Tanítani? Pont, hogy ő segít ott valakiknek? Dolgozik odafönt? Hátramaradt valakije? Melyik a gyakoribb?

-Mik az orbok, a fénygömbök? Lelkek vagy fegyverek? Vajon ha egy hosszúkás energiacsóvát látsz, az mi lehet? Kölcsönös interakcióba lehet-e velük lépni és hogyan?

-Van-e lélekvándorlás embertest és földönkívüli test között egy emberéleten belül? WTF?

-Bizonyít-e bármit is a Lloyd Pye által kutatott híres csillaggyermek koponya?

-Ha egy kisgyerek kétségbeesetten vonja kérdőre a kisiskolás osztálytársait vagy barátait, hogy "Hát nem emlékeztek, hogy mit tanultunk odafent?", akkor vajon hallucináló skizofrén, akit a földbe kell gyógyszerezni, vagy csak ő az egyetlen, aki emlékszik valamire?

-Mi célt szolgálhat a vetített memória? Mire gondoljunk, ha a gyermek fél a békés, játékos bohóctól vagy a baglyoktól? (miért szimbóluma a bagoly egy bizonyos szektafajtának...)

-A csillagnyelvek, tehát az univerzális vagy fajspecifikus kozmikus nyelvek, amiket több földönkívüli élményes is tud hangoztatni és írni (!!), tudnak-e ébresztő befolyást gyakorolni a DNS-re? Milyet?

-Milyen más jelentősége van a gabonaköröknek a "Tessék, létezünk" üzenetértéken túl? És a tűzköröknek?

-Mit mondanak a molekuláris biológusok az emberi DNS földönkívüli eredetéről, és az ún. szemét-DNS-ben rejlő rejtett képességekről vagy akár üzenetekről? Van-e bizonyíték?

-Melyek azok a konkrét földönkívüli élmények, amik modernkori sámáni beavatásnak tekinthetők, a tudatosság beindítóinak? Van-e ilyesmiről bizonyíték?

-A tudományos kutatások alapján miben mások azok az újfajta csillaggyerekek, akiknek a DNS-ében 24 aktív kodon van bekapcsolva, a szokásos 20 helyett? 

 

Mary Rodwell-ről


Mary Rodwell egy regressziós hipnoterapeuta, akihez bár felnőttek is járnak szép számmal, de elsősorban szülők viszik a fura élményes, furcsa dolgokról beszélő gyerekeiket Mary-hez (ejsd: meeri hosszú/lassú e-vel; akiknek régen volt már az a szinkrontolmács-vizsga,
itt egy egyperces oktatóvideó a Mary-név kiejtéséről; azért is nem "méri" a név kiejtése, mert az a keménykalapos fagylaltárus bácsi 1974-ből, ő más). 

Mary brit származású, Ausztráliában él és ott nemzeti szinten ismert is, több televíziós-rádiós műsorban szerepelt már. Amikor meg akarták szorongatni, hogy akkor most jól lejáratják, akkor az egyik kérdés az volt, hogy na és ő kihez jár ezekkel a vad élményekkel szupervízióra? Főleg úgy, hogy ő hivatalosan nem pszichológusi alapvégzettségű, tehát neki még fokozottabban szükséges, mint a normál pszichoterápiát végzőknek. És ő erre azt válaszolta, hogy őhozzá járnak a normál pszichológusok szupervízióra. Erre leesett a riporter és társai álla.  

 

Miért pont a gyerekek?

Miért kedvencei Mary-nek az ufóélményes gyerekek és miért annál jobb, minél fiatalabb? 

Az egészen fiatal gyerekek még nem tudnak huzamosabb összefüggő szöveget olvasni, még nem fogyasztanak felébresztő, leleplező filmeket, könyveket. Még nem akarnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak arról, hogy mit szabad gondolni, mi nem létezhet, mi lehetetlen vagy mi milyen kell, hogy legyen. 

Még a dobozon kívül vannak. Még nyitottak a természetfeletti valóságokra, még közelebb vannak a szülői-társadalmi programozás előtti tiszta, befogadó állapothoz. Ezért ők sokszor többet vagy tisztábban látnak, érzékelnek, nem szűri az elméjük. Ezért kedvencei Mary-nek az ő beszámolóik. 

Mary Rodwell bár pozitív szemléletű, nincs rajta rózsaszín szemellenző: járnak hozzá MILAB-es traumatizált egyének is terápiára, ezért ufós hipnoterapeuta karrierjét ő is úgy kezdte, hogy tuti minden földönkívüli gonosz. Hát nem, de az amerikai titkos szervezetek által használt lények, azok biztosan.  

Ugyanis sokszor, amikor egy pszichoterápiát végző szakember olyan személlyel foglalkozik, akiről az derül ki, hogy nem skizofrén, nem szenved pszichózistól, mégis egészen fura élményei vannak, akkor nem feltétlenül úgy járnak el, hogy csakazértis legyógyszerezik és kezdenek vele valamit, hogy nekik ketyegjen az óradíj a biztosítótól, hanem többen vannak, akik átirányítják a pácienst Mary-hez, az alien lady-hez.   

 

Nemzetközi kutatás

 
Mary az előadásban csak nagyon röviden említi, mert akkor még javában folyt, hogy részt vett egy nemzetközi kutatásban, ahol több ezer földönkívüli élményes megtapasztalót kérdeztek meg, nagyon mély elemzést végeztek. Az egész magyar ufológiában szinte senki nem foglalkozott vele és nemzetközileg is óriási volt a hallgatás.
 

Ezt a nemzetközi kutatást több, 11 Ph.D. tudós vezette, volt köztük professzor, egyetemi szintű pszichológiai és statisztika szakértők, többek között a Harvard, Princeton, Cornell, Berkeley egyetemekről.  

A nonprofit alapítványt a NASA hatodik űrhajósa társalapította (Mary-vel egyetemben), aki az egyik első asztronauta, aki felvállalta, hogy léteznek földönkívüliek (nekik ez hivatalos erővel tiltva van). 

A "The Dr. Edgar Mitchell Foundation for Research into Extraterrestrial and Extraordinary Experiences", röviden F.R.E.E. nevű alapítvány a kutatás eredményeit a Beyond UFOs című igen vaskos, 821 oldalas könyvben publikálta; az alapítvány azóta megszűnt weboldala itt lapozgatható. 

Az alapítvány jogász vezetőjével szoros kapcsolatban voltunk és vagyunk, a kutatás végeredményeit összegző grafikonokat ebben a mappában megtalálhatjátok egyenként JPG és összesítve PDF formátumokban is.   

 

Az előadásban hivatkozott szakértők


- Dr. Rudy Schild, a Harvard University prof. emeritus asztrofizikusa, őt a Földönkívüli Találkozások - Itt Vannak valamint az Emberfeletti - A Láthatóvá Tett Láthatatlan c. filmekből már ismerhetjük.

- Dr. William Brown molekuláris biológus a Hawaii Egyetemen (novosciences.org), a DNS-kutatásról hallhatunk tőle információkat az előadásban.

- James Gilliland, az eceti.org, egy nagyon sikeres CE-5 hely működtetője, nagyon tapasztalt ufóélményes, melegszívű, magasan fejlett spiritualitású ember, nagy pszichológiai ismeretekkel, nagyon érdemes hallgatni az előadásait, interjúit, és Mary Rodwell-lel jó barátok.

  Egyik előadásában említést tesz arról, hogy egy éjszaka arra ébredt, hogy egy fehér gömb halad felé egyenes vonalú mozgással a plafon-szembe fal találkozása felől és rossz érzése volt, arrébb hajolt/dőlt az ágyában és ahol a feje volt néhány másodperccel korábban, ott haladt át a fénygömb. Megkérdezte azokat a pozitív E.T.-ket, akikkel intuitív kapcsolatban van és kiderült, hogy ez egy fegyver-orb volt, vélhetően hüllőszerűektől, ill. nekik dolgozó típusú szürkéktől (vannak más, jófej szürkék is), tehát létezik ilyen orb is, de a 99% pozitív orb és lélektudatosság. Kérte a pozitív égi kapcsolatait, hogy szüntessék meg a veszély forrását, elmondása szerint így is történt.

  Tehát ha feléd halad egy orb és nemcsak lebeg valahol, és rossz érzésed van, akkor az lehet fegyver is, figyelj a megérzéseidre, ezért kell tudni az egócsevejt elhallgattatni, ami a spirituális út része (lásd Eckhart Tolle). Tehát amit a régi advaita vedanta és hindu bölcsek tanítottak, azok masszívan relevánsan exopolitikailag, azok a régi, földi civilizációt alapító, annak indulását elősegítő, tudásmegosztó földönkívüliek tudományának desztillációja (ahogy a mai kvantumfizika is jutott már hasonló bölcsességekre, amiket el lehet mondani matekképletek nélkül).

-Lloyd Pye, az Intervention Theory és a The Starchild Skull c. könyvek szerzője, kutató, aki nem sajnálta az erőforrásokat génkutatásokkal igazolni, hogy az utóbbi könyvben tanulmányozott koponya földönkívüli hibrid eredetű. Számos más könyvet is írt.

- Command Sgt. Major Bob Dean, az egyetlen olyan, nyilvánosság elé lépett leleplező informátor, aki NATO Top Secret ranggal, betekintési jogosultsággal rendelkezett az amerikai hadseregnél a hidegháború idején. Előadásai egyikében hivatkozik arra (a videó véletlenül törölve van azóta), hogy amikor a FEMA-ban dolgozott, akkor az amerikai tűzoltó számára készült katasztrófavédelmi útmutatóba az ő közbenjárásával kerülbe bele és ami a fő, a mai napig ott van, hogy mit kell tenni, ha idegen (földönkívüli) objektum okoz katasztrófát.
Ennek a katasztrófavédelmi dokumentumnak a vonatkozó
13. ufós fejezetét kikutattuk, elérhetővé tettük, 28 oldalas. Bob Dean másfél órás előadását magyar felirattal nagyon érdemes megnézni, ha eltűnne, akkor részenként itt is megtalálható. Egy másik, 44 perces magyar feliratos interjúja itt található, minden szava kincs.

- Simon Parkes polgármesterként dolgozott Angliában, aztán felvállalta mély földönkívüli gyökereit és kapcsolatait, szülei ugyanilyen vonatkozásban dolgoztak titkos szervezeteknek (MI5 és MI6), több magyar anyag is elérhető tőle a GoodETHungary jóvoltából, amiért mindannyian hálás köszönettel tartozunk nekik. Mi kezdésnek ezt a cikket ajánljuk Simon Parkes-ról, Alfred Webre, az exopolitika atyja interjúja vele, magyar cikk formában.

- Dr. Roger Leir, a híres ufós sebész, az Aliens and the Scalpel c. könyv szerzője, aki az egyetlen nemzetközileg ismert orvos, aki földönkívüli implantátumokat távolított el emberekből, amiknek ráadásul az anyaga nem található meg a bolygónkon.

- Dolores Cannon, a Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) hipnoregressziós technika kidolgozója, földönkívüli eredetű lelkekkel végzett több ezer regressziós hipnózisáról vált híressé, 50 éven át praktizált a szakmában több könyvet publikált, köztük Jézus kapcsán is. Jó lenne, ha egyedülálló módszerét magyarul is alkalmazná egy okos, bátor lélek. Saját cikkünk Dolores Cannon legfőbb üzenetéről itt olvasható.


- Dr. Makukov és Dr. Cherbaka, a Kazah Egyetem génkutatói. Akadémiai tanulmányukban egyedülálló bizonyítékokat hoztak le a DNS földönkívüli eredetéről; ha nem ég szét a frontális agylebenyed a genetikusi szakszövegtől, akkor végigolvashatod, ha szakképzett genetikus vagy, akkor még érteni is fogod. Lásd még lejjebb e cikkben részletesen a lényeget.

- Simon-Harvey Wilson, aki az ausztrál Canberra Egyetemen tanult pszichológiát és filozófiát, később a Cowan Egyetemen publikálta 165 oldalas szakdolgozatát "Sámánizmus és Földönkívüli Elrablások" címmel (archiválva itt, saját biztonsági másolatunk itt). Ebben bemutatja, hogy a földönkívüli kapcsolódások nagy része egyfajta tudatosság emelésnek/beavatásnak, modernkori sámánizmusnak is tekinthető.

- Janet Ossebaard (ejtsd: oszebárd), tőle már fordítottunk egy rövid, lényegretörő videót a gabonakörökről (a videóhoz tartozó teljes cikk itt) és ő készítette a nagy sikerű, monumentális méretű tíz részes filmet A Cabal Bukása címmel (magyar felirattal itt), amit igazságtartalma miatt nem győzött az izraeli Alphabet Inc. által tulajdonolt Google Inc. által tulajdonolt Youtube cenzúrázgatni.

- Dr. Lena Ohlson, molekuláris biológus, molekuláris toxikológus (meg egy sor egyéb), aki saját nevét az előadás felvételének idejében még titkolta, azóta felvállalta, onnantól Mary minimum ötször elmondta minden egyes interjúban, előadásban, olyan sokat tud és járult hozzá a kutatáshoz. Az előadásban megtudhatjuk tőle, hogy a betűembereknek (Asperger/ASD, ADD, ADHD) milyen tápanyagok segítenek a jobb agyműködéshez, ezeket saját magán kísérletezte ki.

- Dr. Garjajev és Dr. Poponin orosz tudósok, akik tudományosan bizonyították, hogy a DNS befolyásolható és újraprogramozható szavakkal és frekvenciákkal, ez a nyelvi-hullámgenetika. 


Miket tanulnak a földönkívüli űrhajókon az "elraboltak"?

 

Itt egy felsorolást közlünk az előadásból, a videóban több elemet részletesen is kifejtenek a megtapasztalók, hogy hogyan néz ki az alábbiak tanulása, gyakorlása:

-kvantumfizika

-az univerzum holografikus természete

-az idő és tér nem-lineáris természete

-tudatosság

-kapcsolat minden értelmes élethez

-levitáció

-földöntúli készségek

-a gondolat térgeometriai megértése

-hogyan kell működni multidimenzionálisan a tudatosság különböző állapotaiban

-hogyan kell kommunikálni, értelmezni és kapcsolatba lépni interdimenzionálisan nem-emberi intelligenciákkal

-testen kívüli élmények tréningje

-telekinézis

-telepátia

-elme-összeolvadások

-multidimenzionális ökológia

-manifesztálni irányított gondolatot és érzelmet

-gyógyító képességek

-munka energiával

-az emberiség igaz eredettörténete

-önmaguk csillagközi eredete

-időutazás

-idő módosítása

-teleportáció

-az univerzális spiritualitás igazi természete és forrása

-távbefolyásolás

Ezek csak néhány a tantárgyak közül, amiket többnyire gyerekek tanulnak az űrhajókon 2-3 évesen (óvodai kiscsoportos és korábban). Mi lehet a nagyobb célja ezeknek az oktatásoknak, milyen szerepe lesz ezeknek a gyerekeknek? 


   

Mit tegyek a gyerekemmel, ha ő is ilyen?

  
Ha ilyen fura élményekről mesél a gyereked, akkor te már nem akarod rögtön legyógyszereztetni. Nem hülyézed le és nem ordibálod rendszeresen a földbe az önértékelését. Akkor nem akarod megerőszakolni, hogy normális iskolába járjon és olyan legyen, mint a többiek. Már nem az és nem is lesz soha ebben az életben (nagyon valószínű, hogy utána sem). Hanem jobban elfogadod. Beletanulsz kicsit te is. Segítesz neki kibontakoztatni az égi képességeit és a saját útját járni.
 

Ha van olyan ismerősöd, aki a videóban említett, illetve azokhoz hasonló tapasztalatok miatt már az őrület határán áll, akkor tudod neki javasolni ezt a videót, hogy végre jobban megértse a helyzetét. Ha ő történetesen egy szülő, akkor nagyon jó, ha nem őrül meg és a gyerek nem kerül gyámság alá. 

Mary Rodwell egy korábbi mini, fél perces videójában, elmondja, hogy az újfajta gyerekeknek, akik nagy része betűember (ASD, ADD, ADHD), a csillaggyerekeknek az eddig megszokott alternatív iskolák sem megfelelőek (bár jobbak lehetnek, mint a hagyomások), mert azokban sem foglalkoznak úgy velük, amilyenek a képességeik, lehetőségeik. Újfajta iskolákra, a kozmikus bölcsességeket és képességeket tanító, elismerő iskolákra van szükség. 

Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az emberi létezés a Földön, annak helyi kis régiójában jobbá váljon. Előtted már sokan megtették érted is. Hagyhatsz valami jót magad után.  

 

Többféle hibridizálás, nemesítés létezik


Van lelki és testi hibridizálás, testinél van születés előtti és születés utáni.
Lelki, amikor valaki alapvetően földönkívüli lélek, de esetileg vagy néhány tucat-száz inkarnáció idejére emberként a Földre születik a ránk jellemző bőrruhába, vagy biotartályba (ahogy mi szeretjük hívni, intelligens organikus virtuális valóság/reality interfészbe, iOVRI). Ő egy hibrid, mert mélyebb szinten nem ember valójában. 

Testi nemesítésnél kétféle létezik, van születés előtti, amikor a petesejtet vagy zigótát génmódosítják, nemesítik egy vagy sokszor több földönkívüli faj DNS-ével és van születés utáni, mert valamilyen technológiával képesek rá, hogy születés után módosítsák a DNS-t. 
 
Vannak olyan testi nemesítésű hibridek, akik még első (első néhány) generációs nemesítésből valók, ők annyira különböznek tőlünk, hogy alkalmatlanok lennének a földi életre. Ha valaki megfogan, majd a 3-5. hónapig valamikor egyszercsak elmúlnak a várandósságot igazoló jelek, akkor nagyon ritkán, de ilyen is lehet az oka (felvitték). 

Elmondható, hogy általában azzal foglalkoznak születés után, aki lelkileg rokonuk, mert úgy univerzális törvények alapján  van jogosultságuk vele foglalkozni és ez egy pozitív kapcsolat - a negatív értelmezés legtöbbször információhiány, a média behatásai és az emberi agy idegenekkel szembeni alap félelem-programozottsága miatt van). 

Az "Extraordinary - The Seeding" c. 2019-es dokumentumfilmből az derül ki egy hibridizálást anyukaként átélő nőtől, Geraldine Orozco-tól, hogy óriási jelentőséggel bír, hogy egy magzat fogantatásánál milyen mentális, érzelmi, lelki állapotban vannak a fogantatók. Az utódra potenciálisan élete végéig ható imprintet, lenyomatot adnak ezzel, ami a tudatalatti elméjére (a sors egyik legfőbb alakítójára) és általános rezgésére (gondolatai, érzelmei, reakciói, sémái alapjára) lesz hatással: alapvetően meg fogja őt határozni. 

Érintett szülőknek a HybridChildrenCommunity.com oldalt ajánljuk, ezt Bridget Nielsen híres hibrid anyuka szerkeszti, tartalomban nagyon gazdag oldal (ő maga hüllő származású és ilyenekkel is volt nagyon eksztatikus hibridizációs élménye) és ajánljuk Geraldine Orozco hibrid anyuka, gyógyító és meditációs tanárnak a hibrid anyukáknak szóló külön oldalát is: HybridMother.com 

Angolul a hibrideknek lehetséges Hellinger-féle családállításról itt írtunk, jó lenne, ha Magyarországon is lenne legalább 1 ember, aki szolgáltat ilyen ET-specifikus családállításokat is: ExopoliticsHellinger.wordpress.com  

 

Mik a céljai a hibridizációnak?


Mary Rodwell
az előadásában több célt is részletez, egy kiemelt célra helyezve a hangsúlyt, mert talán ez a leglényegesebb, a most élő emberek számára a leginkább üzenetértékű: emelni akarják a tudatosságunkat, hogy egy dimenzióváltásnál magasabb síkon folytathassuk a lelkünk fejlődését, amit addig a földi emberi testekbe való inkarnációk szolgálnak.
 

Bob Dean-től hallani előadásaiban, hogy azt akarják, hogy hozzájuk képest egyenrangú kozmikus fajjá váljunk és részt vehessünk a rólunk szóló intergalaktikus döntésekben. 

Barbara Lamb összeállításában, az ETs Among Us 4 c. filmben, az alábbi célokat emeli ki, ezekből többet részletez Mary az előadásban: 

- nagyköveteket akarnak készíteni, akik meg tudják érteni az embereket az ő részükre úgy, hogy köztünk élnek emberként;

- újrakódolni szeretnék az emberiséget, hogy kiegyensúlyozottabban, kedvesebben éljünk, kevésbé ellenségesen, önzően, háborúzóan legyünk egymással;

- túlélést biztosítani az emberi fajnak az űrben velük élő, hozzájuk kimentett hibridek által, ha a bolygó élhetetlenné válik, egy Naprobbanás okozta elektromagnetikus katasztrófa vagy bármilyen más, az egész emberiségre vagy nagy részére pusztítólag ható ok miatt;

- több érzelmi kapacitást szeretnének saját fajukban, könyörületre, érzelmi szeretetre való képességet, a meglevő kognitív (gondolati) empátiájuk mellé affektív (érzelmi) empátiát is szeretnének;

- túl alacsonyakká, vékonyakká, gyengékké váltak, és fizikailag életképesebbek, ellenállóbbak, erősebbek, teljesítőképesebbek akarnak lenni;

- meg akarják menteni a kihalás szélén levő saját fajukat, aminek okai lehetnek:

-- túl sok belterjes szaporulat a fajon belül az évmilliók alatt, emiatt genetikai sérülések és akár terméketlenség jelentkeztek náluk;

-- űrutazás során őket érő kozmikus sugárzások miatt terméketlenné váltak;

-- túl sokat változtatták a genetikájukat vagy túl sokat klónozták magukat, emiatt alkalmatlanná váltak arra, hogy természetes módon reprodukálják magukat.

 

Akadályozták a fordítást odaátról

Nagy büszkeségünk ez a fordítás, sok éves álmunk vált valóra. Rajtunk kívül valószínűleg senki nem vállalta volna a magyarra átültetését, főleg videós formában. 

A videók magyar felirata összesen 380 darab A4-es oldalt tesz ki, az 1h50p-es összhosszúságú teljes beszéd egy 300 oldalas nyomtatott könyvnek felel meg (audible és amazon segítségével ellenőriztük). 

Ennek a tartalomban gazdag, rengeteg releváns hivatkozást tartalmazó, 12 darab A4-es oldalnyi cikknek az összeállítása 3 teljes nap volt. 

Elképesztően rengeteg sok munka volt a kétórás előadás magyarra átültetésével, két hónapnyi nagyjából folyamatos munka. Szövegesen egy cikkbe fényévekkel könnyebb lett volna, ugyanis videófeliratozásnál a szűk olvasási idő és extrém szűk tér is számít. Videót feliratozással fordítani nagyon gyorsan is lehet, csak akkor vacak is lesz. Kifejező szinonimákat, mondatszerkezeteket kikísérletezni, hogy azt és úgy értsék, ahogyan az valójában van, az már jóval nehezebb. Külön külföldi, anyanyelvi feliratozó is kellett több részhez. 

Fordítás, több lektorálás, aztán feliratrövidítés a sebesség miatt, ott is szavakkal, szórenddel játszadozás újra, aztán a feliratok lehetőség szerint egy sorossá alakítása a jobb élményért. 

Közben elromlott a gép egyik billentyűje, amit azóta is szoftveresen kell pótolni, aztán két hétig nem adta magát a feliratbeégető videós szoftver (soha ilyen hibát nem csinált), két hétig ment a rémálom szakikereséssel, senki nem tudta úgy megcsinálni a feliratot nem-svájci áron, amit mi akartunk (általában magas költségért sem tudták megcsinálni), aztán hirtelen megjavult a szoftver; a fordítási folyamat elején-közepén még mentális-energetikai nehezítések is jöttek, hadd szóljon. De bekaphatják a rosszakaró entitások, emberek, nekünk is vannak módszereink a hálára, abba is hagyták.  

 

Harc a tudatosság és emelkedés ellen


Egy érdekes dolog, ami bár nem szerepel az előadásban, de kapcsolódó és most megemlítjük. Egy nemrégi interjújában 1h0m25s-nél
elmondta Mary, hogy beszélt olyan kisgyerekkel, akit odafönt (értsd: az asztrális világban) emberek vallattak (miközben ő látszólag az igazak álmát aludta idelent).
  
A gyermeket szülei elvitték Mary-hez és ott regresszióban aztán elmondta, hogy volt ott egy készülék a kihallgató nő mellett, amiről nem árultak el semmit, de ő ott rájött, hogy azzal tudják csökkenteni az ember rezgését, hogy aztán be tudjanak vinni belé újraprogramozó információkat (bevinni gondolatokat, érzelmeket, hozzáállásokat vagy ilyeneket blokkolni), de ő ezt ott időben felismerte és tanulságként megosztotta, hogy tudatos szándékkal, tudatos figyelemmel ilyenkor is tudjuk magasan tartani a rezgésünket védelemként - mindezt a kihallgatást, befolyásolást egy 9 éves kisgyerekkel/lelkével tették és ő volt regresszión. Ezt soha korábban nem mesélte Mary, lehet nem volt eddig ilyen esete. 

Ami ütősebb: ez azt is jelenti, hogy ma már megvan a technológia arra, hogy az asztrális (álomnak tűnő) szférában mászkáljanak bizonyos ügynökségek emberei. Aki egy kicsit fejlett, kilóg a sorból, azon már ég a lámpa, olvassák a rezgését. Ha ezt a blogot olvasod, akkor jó eséllyel már cseszheted, akkor egy lehetőséged van, fejleszted magad pszichésen, energetikailag, spirituálisan, karmikusan és testileg is, lásd korábbi bejegyzésünket "Negatív UFO-élményekre megoldások" címmel.  

 

Asztrális támadások és kivédésük


Mary esetétől részben függetlenül, az asztrális támadások és kivédésük témájában írjuk az alábbiakat.
 

Az asztrális támadások sokszor, főleg éber állapotban, olyan tudatosságok formájában jelentkeznek, amiket általában úgy hívunk, hogy démonok. Mindenfajta, mások felé irányuló és a szelffel kapcsolatos, elkövetői és áldozati negatív érzelem vonzza a démonokat.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene feldolgozni a traumákat és nem lehet haragosnak lenni az elkövetőre: ha nem dolgozzuk fel és elfojtjuk a traumákat, haragot, azok masszív és súlyos betegségeket és rossz sorsot fognak okozni. Ha rosszul dolgozzuk fel, az is.

Csak feldolgozás közben tudni kell, hogy mi az a része a negatív érzelmeknek, ami a feldolgozást szolgálja és mi az, amit már a démonok gyártatnak, hogy legyen táplálékuk. Sokszor nehéz a köztes metszéshalmaznál tisztán látni és talán sokszor nem is lehet: a feldolgozásnál be kell vállalni, hogy lesznek támadások, csak ne hatalmasodjanak el mondjuk gyilkosságig vagy más bűnelkövetésig. 

Börtönbe kerülésnél vagy öngyilkosságnál, ön-sorstönkretevésnél szintén, a démonok (bizonyos fajtájú testetlen negatív földönkívüliek) lesznek a legboldogabbak és az eredeti tettes is. Magas szinten segíteni és tudatosságot emelni képes lelkek, személyek KIIKTATÁSÁRA ez mind nagyon jó módszer.

A Férfiaknál pl. a túl gyakori, energiavesztéssel járó erogén tevékenység szintén okozhat rezgéscsökkenést, amit fel lehet használni asztrális támadásokra ellene. Megoldás: tevékenység után tudatosan emelni kell a rezgést (pl. a sok ezer éves könnyed csikung, vagy Földön túli lényektől származó keleti kézrátételes gyógymódok vagy channelingelt nyugati energetikai módszerek), vagy a tevékenységet kell úgy végezni, hogy emelő legyen, vagy csak kisebb mértékű legyen  a rezgéscsökkentő hatása.

Létezik olyan is, hogy olyan (akár hosszútávú) partnert küldenek az emberre, aki túl gyakori igényű, hogy tudtán kívül így legyen eszköz a másik energetikai lehúzására. Ha a partner zsörtölődő, elégedetlen, piszkálódó, szurkálódó, lenézi és akár támadja azt, ami neked érték, nárcisztikus-kihasználó, kiabálós-ledomináló, ezek is támadások.  Energetikai, érzelmi, pszichológiai abúzus és energialeszívás, plusz rezgéscsökkentés. Csak ennyi. Legfeljebb ő nem tudatosan csinálja a rezgéscsökkentés részét, de az energiaelszívás részét már lehet, hogy félig tudatosan, játszmából (lásd Eric Berne).

Egy nem-tudatos ilyen ember és egy tudatos fekete mágus hatása között pont nincsen különbség. Ugyanúgy évekig, akár évtizedig fogsz utána vele, az utóhatásokkal küzdeni, gyógyulni próbálni (még egyedül is, ha már szétmentetek, amit jobb minél hamarabb, cikiségre és illemre magasról ejtve rá, önvédelmi okokból, a fekete mágikus hatások miatt).

Olyan is létezik, hogy csúcsélmény közben, amikor leomlanak a falak, átmegy a másikból nemkívánatos információ, energia, akár lény (ami negatív érzelmi állapotoknak tűnik majd). Emiatt nem szabad félni és kerülni a csúcsélménybeli feloldódást, abból megint rengeteg probléma lesz, csak nagyon nem mindegy, hogy milyen rezgésű és szándékú partnerrel, milyen érzelmi-mentális-energetikai kapcsolódásban van az ember. Erről Geraldine Orozco hibrid anyuka, elrablás-megtapasztaló beszél a többszörös díjnyertes Extraordinary - The Seeding c. dokumentumfilmben, ill. interjúiban; emellett az ETs Among Us c. film-sorozatban találni még kiváló beszámolókat filmet a hibridizálásról.

Ahol partnert írtunk, nyugodtan ki lehet cserélni szülőre, testvérre, ismerősre/barátra (annak hitt rejtett ellenség), munkatársra, főnökre, megbízóra, bérlőre, tulajra, ellátó orvosra, you name it. Ha valaki magas rezgésszintű vagy az lehetne és nagy szolgálatot tehetne az emberiségnek, akkor a támadásokra számítani lehet. 

A reggeli (vagy bármikori) automatikus negatív gondolatok a múltban elszenvedett sérülésekről, támadásokról szintén fantasztikus energiaelszívók és rezgésszint lecsökkentők, ezekre is tudatosnak kell lenni, hogy "már megint aktiválni akarják a fájdalomtestemet, nem kajáltatom őket" (érdemes sok Eckhart Tolle-t hallgatni, akkor is, ha már meghaladtad az ő előadásmódját, szintjét, helyrebillent a pácban).

Háború zajlik az ember ellen, de magasabb szintekről, negatív lények által. A földi háború (tudatossági-egészségi-szabadságjogi háború) az emberiség ellen csak ennek a kiterjesztése, aminek a végső, intuitív mesterei a nem-emberi negatív lények.

De az a jó hír, hogy a magasabb szintű földönkívüli lények nagy része pozitív, tehát lehet és érdemes (anélkül többnyire nem avatkozhatnak be) segítséget kérni a pozitívaktól (ezeket hívtuk régen angyaloknak). Ugyanúgy, mint az emberi társadalmunkban, a bűnözők és másoknak ártók csak az össznépesség elenyésző százalékát teszik ki arányokat tekintve. Odafönt is így van ez.


Az Exopolitika Legfontosabb Üzenete


A magasabb rezgésszintű gondolatokon, érzelmeken, elmeállapoton való munka és az ezekhez és ezek fenntartásához szükséges jobb testi állapoton való munka nem spirituális-ezoterikus lelegyinthető blabla, hanem kőkemény exopolitikai megfontolás és bölcsesség, eszesség, racionális döntés. Főleg, hogy amit magunkon dolgozunk, az interinkarnációsan hat, következő életekben annál nehezebb dolga lesz a támadóinknak, befolyásolóinknak, akár emberiek, akár nem emberiek.

Az emberiség legősibb spirituális bölcsességei valójában az emberiséget létrehozó, több milliárd éves fejlettségű civilizációk tudományának desztillált felismerései. Ezért van az is, hogy a mostani kvantummechanika felismerései is megerősítik az ősi, örökké aktuális bölcsességeket.

Ezért az önmunkáért is lett létrehozva az emberiség nevű, nemesített kísérleti faj, mert azáltal, hogy magunkon dolgozunk és a szenvedésnek a fejlődés által értelmet adunk, emeljük a többi mennyekbeli civilizációt is, akik létrehoztak minket és akik maguk is hibridként kezdték (pl. sáskaszerűek vélhetően).

Ugyanis a DNS általunk nem-fizikainak tekintett kiterjesztései, részei révén hozzánk vannak csatolva energetikailag, fejlődésileg is. Önmaguk fejlődése érdekében is hoztak minket létre, küldetésünk van, mások fejlődését is képviseljük, másokért is dolgozunk.

Ez az a nagyobb kép, amibe még az inkarnációkon átívelő fejlődés is beleillik.

A negatív érzelmi és mentális állapotban irányíthatók és jó ételautomaták vagyunk. Etetjük a negatív emberi energiákból táplálkozó nem-testi létezőket és szorgos alattvaló módjára másokat is negatív állapotba, energiatáplálék üzemmódba taszítunk. Plusz közben addig is lassítjuk a fejlődésünket, vagy egyenesen ellene teszünk, akár évekig vagy élethosszig tartó hatással, ami ezeknek a negatív entitásoknak nagyon jó.

Aki nem dolgozik magán, az nem fejlődve szenved, hanem csak szenvedve szenved és úgy, jóóóval lassabban, göcsörtösebben fejlődik, több és több életnyi szenvedéssel, lassítva (akár tudatosan, vagy önző, ostoba lustaságból, vagy csak tudatlanságból) a többi ember és nem-ember fejlődését. Ilyen nagyok és hatalommal bírók vagyunk, ezért becsülnek meg minket a magasan fejlett földönkívüli civilizációk. 

Ez az igazi exopolitika, ez a top lényeg, a végső üzenet.

Ez lenne az ufológia foglalkozni és hangsúlyozni való legfőbb üzenete.

Ezért is posztoltunk advaita vedantáról és a spirituális megvilágosodásról szóló videókat, cikkeket, mert a pszichológiai-pszichikus-spirituális fejlettség együtt emelendő (és a testi egészség is hozzá).

Hiába van magas szinten valaki egyikből e három(-négy) közül, a többi szinten még pont elvihetik a hínárba a negatív erők.

Például:
-abúzáló spirituális tanítók, indiai jógik Amerikában a '70-es években;
-pszichikus képességeiket negatív, bántalmazó célokra használó emberek;
-pszichológiailag akár nagy önismerettel rendelkező emberek, akik a hatalomért, befolyásért, annak szeretetpótló hatásáért és az örömért, hogy megtehetik, senki nem szól rájuk és nincs következménye, nem restek a másik, akár hozzá eredetileg segítségért folyamodó embert megalázni, ledominálni, leuralni, nárcisztikus módon.

Itt egy oldal asztrális támadások elleni védekezéshez, tudatossághoz, talán lehetnek benne jó infók. 


 

Spirituálisan Átalakító Tapasztalatok Utóhatásai

 

Az alábbi cikkekben már írtunk magyar nyelven a halál-közeli élmények és a halálközeli-szerű élmények (ez egy másik megnevezése a spirituálisan átalakító tapasztalatoknak) személyiséget, érzékenységeket átalakító utóhatásairól:

- P.M.H. Atwater - Élet a Halálközeli és UFO-Élmények Után címmel a pszichológiai és fiziológiai hatásokról és
- P.M.H. Atwater – Mit tegyünk egy Megvilágosodás- vagy UFO-Élmény Után? címmel a tudatváltás utáni visszaintegrálódási folyamat évekig-évtizedig tartó négy fázisáról.

 

Most kiemelünk egy 14 oldalas angol nyelvű PDF-tanulmányt, ami még nagyobb terjedelemben részletezi ezeket, ugyanis a pszichológiai és fiziológiai utóhatások mellett részletesen kitér a pszichikus és spirituális utóhatásokra is:

 

Yvonne Kason - After-Effects of Spiritually Transformative Experiences:
https://app.box.com/s/rasb7n6nxpvwnot0nwwqtgi10cy3s9rr


Kivonat forrása:
https://spiritualawakeningsinternational.org/category/spiritually-transformative-experiences

 Makukov és Cherbaka - A földi genetikai kód "Wow!" jele


Az akadémiai kutatás összefoglalása:  

A genetikai kód azt sejteti, hogy a Naprendszeren kívül alkották meg, sok milliárd évvel ezelőtt. Az tűnik ki belőle, hogy intelligens jel van elhelyezve a genetikai kódunkban, egyfajta matematikai és szemantikai üzenet, egy biológiai SETI (bizonyíték technológiai civilizációk létezésére). 

Ez a módszer nagyobb tartósságot és esélyt biztosít a földönkívüliek felfedezésére, mint egy múló földönkívüli rádiójel sugárzás. Felismerhető ismertető jegyei vannak a mesterséges mintáknak, amik alapvetően nem vezethetők vissza természetes okokra.

Magyarul: a földönkívüliek "időkapszulát" rejtettek el a DNS-ünkbe, hogy amikor fejlettségben oda jutunk, ott legyen az egyértelmű "sms" a saját genetikánkban, hogy "Hahó, itt a művész kézjegye, itt vagyunk, ismerjétek fel kozmikus mivoltotokat, legyen ennek megfelelően emelkedett és pozitív az önképetek, emberképetek és világképetek, viselkedjetek ennek megfelelően és Isten hozott a nagy családban."

Eredeti PDF link az egyetemi kutatók tanulmányához: 
https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.6739.pdf

Ha nem működne, archivált verzió: https://web.archive.org/web/20201208192531/https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.6739.pdf

Saját biztonsági másolatunk: 
https://app.box.com/s/83ct431u3n79hbju5j37mnsecykmr8cs

Kiegészítő rövid összefoglaló információ hozzá (egy kép az előadásból): 
https://app.box.com/s/y1a0kcvqtqbz9ytifnveobr4huw66ulo

A teljes 15 oldalas PDF hivatalosan is ingyenesen elérhető, a tanulmányt tartalmazó eredeti Icarus magazinszám $55-ért itt megvehető: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0019103513000791?via%3Dihub 
(archiválva itt:
https://archive.md/2tLvC)


Kapcsolódó filmek:

 

Földönkívüliekről szóló, magyar feliratos teljes estés filmek itt. Mind ötcsillagos! Kötelezően megnézendők, akár ebben a sorrendben, de a vastagbetűsök mindenképp:

-Sirius

-Elismeretlen - Illegálisan Titkosított

-Ötödik Típusú Találkozások (CE-5 Film)

-Kozmikus Átverés

-Above Majestic magyarul

-A Kozmikus Titok

-Földönkívüli Találkozás - Itt Vannak (ebben is beszélnek, írnak csillagnyelveken hibridek)


Kapcsolódó tudásanyagok:


Mary Rodwell: Csillaggyermek-teszt és Kapcsolatfelvételi teszt https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/04/22/mary-rodwell-csillaggyermek-teszt-es-kapcsolatfelveteli-teszt

Mary Rodwell magyar interjú - Exotudatos Csillaggyermekeink és az Új Emberiség https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/09/18/mary-rodwell-exotudatos-csillaggyermekeink-es-az-uj-emberiseg

Mary Rodwell - Az Új Ember könyve megjelent magyarul https://exopolitikamo.wordpress.com/2017/12/26/mary-rodwell-az-uj-ember-konyve-megjelent-magyarul


Simon Harvey-Wilson - Shamanism and Alien Abductions 
https://app.box.com/s/jyu36ukdsb920kezb0mdut9nwxzz35eo

Mary Rodwell anyagai: tinyurl.com/exopolitikabox -> Mary mappa: 
https://app.box.com/s/tjvwjr2t7aen87w3wugc1lf5fw0xk94u

Mary Rodwell - Az új ember - Ráeszmélés kozmikus örökségünkre
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/06/az-uj-ember-raeszmeles-kozmikus.html
(archiválva itt: https://archive.md/s0ZC8)

Miguel Mendonca: "Bebizonyítottam, hogy ember-idegen hibridek léteznek" - mondja egy tudós, aki többükkel is találkozott (Barbara Lamb regressziós terapeutával társírott könyv földönkívüli-hibrid felnőttek beszámolóiról) 
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/bebizonyitottam-hogy-ember-idegen.html 
(archiválva itt: https://archive.md/HUYRc)

Mary Rodwell - A küldetés - Blog - Angyali Menedék Kiadó 
https://www.angyalimenedek.hu/blog.php?mode=cikk&article=000145 
(archiválva itt: https://archive.md/DoHyv)

Mary Az Új Ember DNS-e - Blog - Angyali Menedék Kiadó
https://www.angyalimenedek.hu/blog.php?mode=cikk&article=000132 
(archiválva itt: https://archive.md/4eWfh)

A Gabonakörök Végső Igazsága 
Videófordításunk itt Janet Ossebaard-tól, szerintünk a leggazdagabb, legérthetőbb összefoglaló a témában (ez okból fordítottuk pont ezt). Ő készítette még a nagy sikert aratott, agresszív cenzúrával illetett, epikus méretű, tíz részes filmet A Cabal Bukása címmel (magyar felirattal itt).

Alfred Webre - Mi az exopolitika és mire jó? 
Magyar tolmácsolású videóinterjúnk az exopolitika atyjával

Mit adhat Neked az exopolitika? 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/10/27/mit-ad-nekem-az-exopolitika-a-vegen-minden-ok-spiritualis

Az Exopolitika Végső Üzenete 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/09/10/az-exopolitika-vegso-uzenete

Kosta Makreas – CE-5 magyarul – Globális Kapcsolatfelvételi Meditációk (jó barátok Mary-vel) 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/07/04/kosta-makreas-globalis-kapcsolatfelveteli-meditaciok-magyarul
SBG Buddha - VilagHelyzete

VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner
Elérhető a VilagHelyzete könyvújság legelső, 2021 júniusi, a 2021. júliusi 342 oldalas, de az augusztusi 385 oldalas, valamint az előző, 2021. szeptemberi rekord 407 oldalas száma is!
VilagHelyzete%2B2021.%2BJ%25C3%25BAnius%2B-%2BJ%25C3%25BAlius%2B-%2BAugusztus%2B-%2BSzeptember

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)
VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése