2020. október 8., csütörtök

Ötödik Típusú Találkozások, CE-5 film - ha a kormányok nem tesznek semmit a földönkívüli felfedésben, megtesszük mi

Amint hirtelenjében a hadseregtől származó ufo-felvételek kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait - miközben ugyanezen mainstream médiumok korábban tagadták a földönkívüliek létezését -  úgy a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?

Az alábbiakban először a magyar feliratos teljes estés film bemutatásával kezdjük, alatta van videóbeágyazásban a film, majd azután a filmben említett legfontosabb tanulmányok, tudatkutató intézetek, források, beleértve a CIA és FBI szerverein a mai napig megtalálható ufo-leleplező dokumentumokat.

Ez a film az elmúlt év legnézettebb földönkívüliekkel kapcsolatos leleplező dokumentumfilmje, hónapokig előkelő helyen volt az iTunes eladási listán.


A CE-5 film bemutatása

Az Ötödik Típusú Találkozások film ( CE-5 film) a legfontosabb földönkívüli témájú leleplező dokumentumfilm, ami valaha készült, mert arra buzdít, hogy ne várjunk a kormányokra, vallási vezetőkre, tudományra, médiára hivatalos bejelentésekért, hanem mi hétköznapi kisemberek lépjünk kapcsolatba a földönkívüliekkel.

A film tudatossággal és földönkívüliekkel egyszerre foglalkozik, emiatt is korszakalkotó és egyedülálló. Az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételhez meg is mutatja a hogyant. 

Arra invitál, hogy minél többen ébresszük rá a világ kormányait, vallási, gazdasági-katonai és média hatalmasságait arra, hogy mostmár ők is nyugodtan abbahagyhatják a félrevezetést, és felébredhetnek, hiszen mi már rég túl vagyunk azon, amitől ők annyira féltek - nem minket féltenek, hanem a maguk hatalmát.

Ez a film egy egész estés dokumentumfilm Steven Greertől, aki szakértője a földönkívüli témakörnek, a globális közzétételi mozgalom ikonikus alakja, rutinszerűen tart tájékoztatásokat magas rangú katonai és titkosszolgálati vezetőknek a földönkívüli jelenségről. 

Dr. Greer kezdte el a világon a CE-5 meditációkat, melyek békés, civil kapcsolatfelvételek külFÖLDi civilizációkkal. Egyik tanítványa, aki a Sirius című korábbi filmjében is szerepelt, Kosta Makreas, az ETLetsTalk.com alapítója, tette a CE-5 meditációkat globálissá. Ezt karolta most fel Steven Greer új filmjében.

Greer első nagy filmje a Sirius (2013) volt, ez volt a filmtörténelem valaha készült legnagyobb tömegfinanszírozású filmje. Ennek utánkövető filmjei az Illegálisan titkosított – Elismeretlen (2017) és a mostani CE-5 Film (2020).

Nemcsak a Sirius, hanem az Unacknowledged (Illegálisan titkosított – Elismeretlen) című film is rekordokat döntött a közösségi finanszírozásból készített filmek körében és mindkettő helyi kezdeményezésű projektek beindítását inspirálta.

Ebben a filmben Dr. Greer bemutatja azt a kevesek által ismert információt, amit a titoktartás felépítői nem akarnak a tudomásodra hozni: hogyan lehet az elfeledett spirituális tudás kulcsfontosságú a földönkívüliekkel történő ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételhez.

Greer ebben a filmjében arra invitálja a nézőket, hogy mivel a világ kormányai helyett, melyeket az olajipari-katonai lobbi tart szellemi fogságban, ezért a hétköznapi emberek maguk lépjenek a földönkívüli leleplezés ügyében: gyakorolják a CE-5 meditációkat (nem szükséges hozzá mobil applikáció, se semmilyen tréning) és töltsék fel az internetre fél-1 perces videós beszámolóikat, amiket akár az ő facebook-oldalára is rá lehet kommentelni (ez esetben angolul beszélve a videón). Ez lehet annyi, hogy az ember bemondja a nevét, országát és hogy CE-5-öt gyakorol, és lehet egy videó vagy képfelvétel is egy tényleges CE-5 találkozásról (a filmben mindkettőből sokat bejátszanak).

A film alkotójának legnagyobb érdemei:

>>Steven Greer legnagyobb érdeme, hogy az egész ufológiában egyetlenként, egyedüliként, kizárólag csak ő, beszél a tiszta tudatosságról, kozmikus tudatosságról, spirituális megvilágosodásról, az egón való felülemelkedésről. Ő kiemelten beszél erről. Mások csak emelkedésről, fejlődésről, de nem merik ezt így kimondani. Ez hatalmas érdem.

>>Greer hozta el az emberiségnek, a nagy nyilvánosságnak a CE-5-öt. Ez hatalmas érdem.

>>Greer-en kívül senki más nem csinált a háttérhatalmat az ufók és újenergia technológiák témakörével együtt ennyire átfogó filmeket, mint ez a három filmje (Sirius, Elismeretlen, CE-5 Film).

Ezen bejegyzés vége felé a CIA és az FBI honlapján elérhető UFO-dokumentumok linkjeit is közöljük (ezekre konkrétan is hivatkozik a film).

A Film Fejezetei:

Bevezető

1. fejezet: Vér- és Pénzáldozat - A globális félelem soron következő tárgya
2. fejezet: A Fényhatár Után - A tudatosság tudománya és fizikája
3. fejezet: Egy Szebb Világ - CE-5-tel a globális tudatosság-emelkedésért

Hogyan vegyük fel ténylegesen a kapcsolatot földönkívüliekkel? 

A CE-5 alapú kapcsolatfelvétel mikéntje

A CE-5 meditációk célja a békés, meditatív kapcsolatfelvétel és annak megtapasztalása égi testvéreinkkel.

A CE-5 Menete:

Csukd be a szemed, lassú hasi légzéssel célszerű ellazítanod magad – zavaró körülményeket érdemes kiiktatnod.

Képzeletben szeretetben csatlakozz a többi meditáló lélekhez, akik olvasták ezeket a sorokat és veled együtt kipróbálják, milyen ez a CE-5 meditálósdi és hoz-e valami eredményt. Érezz egyfajta egységet velünk, szeretetet, tudva, hogy mind lelkek vagyunk ez a test csak egy szerves virtuális valóság interfész, és akikhez csatlakozunk, ugyanolyan szeretetreméltó, az Eggyel azonos létezők, mint mi vagyunk. Az Egyben mind önmagunk vagyunk és mind egy vagyunk: egy tudat van és egy kollektív egó, aminek van lélekelme és testi egó része (szellem-lélek-test), mi az Univerzumban mind a tiszta Szeretet vagyunk és ez jól van így.

Ezután bevektorálod őket az elhelyezkedésedbe: képzelj el egy lézernyalábot, ami belőled/harmadik szemedből/szívedből indul a csillagokhoz és ami az űrben való pásztázás közben talál egy jószándékú lényekből álló űrhajót/bioszférát/bolygót (lehet lézer nélkül is persze). Ezzel mintegy rájuk “világítasz” és ők vannak elég kifinomultak energetikailag és technikailag ahhoz, hogy ezt érzékelik.

Majd Google Föld módszerrel zoomolj be az intergalaktikus téren keresztül (vagy ha a Galaxisban képzeled/érzed hogy van ez a hely, akkor a Galaxison belül) a Tejút galaxisig, majd a Naprendszerig, majd a Földig (valamennyire lásd a bolygókat, mert ahogy így zoomolsz, videóként küldöd nekik az útbaigazítást) és végül Európa, Magyaroroszág (vagy ahol vagy) és Te vagy kisebb csoportotok.

Légy türelmes, ne siess, ne várd el az azonnali választ vagy jelenséget az égen: ezek mind az egó, ami a szeretet ellentéte. A kapcsolatfelvétel lehet egy furán mozgó fénypont (ami nem villog, nem egyenesen mozog, változik a sebessége és nem úgy tűnik el, mint egy üstökös), egy lucid álom, telepatikus üzenet (akkor vagy később), érzés hogy van a közeledben valaki, érintés a vállon vagy magnetikus változás, ezeket megfelelő android eszközzel, iPhone v. iPad segítségével a S.G.-ék által készíttetett CE5 Contact nevű app-el (lásd a linkeken) lehet mérni (sűrűbb magnetikus környezet -> sűrűbb és magasabb hangjelzés).

Akkor csatlakozz, ha őszinteség és békés szándék vezérel és szeretettel és jóakarattal tudsz viszonyulni olyan emberekhez, akik a Földön kívül élnek és millió évekkel fejlettebbek spirituálisan (és technológiailag, erkölcsileg).

Földön kívüli testvéreink, akik jórésze olyan ember, sőt emberibb, mint mi, a Kosta Makreas vezette ETletsTalk.com (közeli kapcsolatban van S.G.-rel, a Disclosure Project vezetőjével) szerint tudnak a CE-5 csapatokról és örömmel várják a mindenkori meditatív interakciókat. Olyan módon kapcsolódnak, ami nekünk és nekik is biztonságos – jó messziről vagy közelről de interdimenzionálisan

Ha szkeptikus vagy, negatív hozzáállású, félsz, akkor valószínűleg nem lesz kapcsolódás. Szeretetre nyitottak. Szkeptikusnak csak mérsékelten kell lenni, és érdemes befogadni az újat, higgyél a tapasztaltaknak: igenis lehet, hogy sikerült! Lehet, hogy benézted és repülő vagy más volt, de ha pl. élénk narancssárga színe van és nem villog hanem pulzál és eltűnik miközben csillagok vannak körülötte tehát nem felhő miatt tűnik el, akkor az bizony se nem repülő, se nem üstökös, az AZ volt és hurrá!


Linkek a CE-5 gyakorláshoz:

Tudatos kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel - A "CE-5 protokoll" a gyakorlatban

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/tudatos-kapcsolatteremtes.html

Magyar nyelvű interjú a CE-5-ot először globálissá tevő Kosta Makreas-szal:

http://wp.me/p2X0wC-AA

CE-5 kapcsolatfelvételi meditációs dokumentum-gyűjtemény ingyenesen itt: 

https://www.scribd.com/lists/13028182

A CE-5 Big Book nevű gyűjtemény, a fenti dokumentumok 1 PDF-ben:

https://www.scribd.com/doc/315490378

CE-5 kapcsolódású cikkek az Exopolitika Magyarország oldalán:

http://tinyurl.com/ce5magyarul

Magyar nyelvű CE-5 gyakorlócsoport:

https://www.facebook.com/groups/ce5magyarorszag

Angol nyelvű CE-5 gyakorlócsoport:

https://www.facebook.com/groups/205824492783376

Cobra tömegmeditációi magyarul, nagyon ajánljuk:

https://ellenallas1111.blogspot.com


CE-5 mobil applikáció:

CE5 Contact for iOS
https://apps.apple.com/us/app/ce5-contact/id1499236474

CE5 Contact app for Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.star.ce5contact

Legfontosabb idézetek a filmből:

„A spirituális tudatosság és a tudatosság evolúciójának kérdése, és annak megértése, hogy mik vagyunk mi valójában az univerzum felépítésében: mindez önmagában fenyegetést jelent az elit számára. Mert ez eltávolodást jelent a köztünk lévő ellentétektől, és végül a birtokba vételét jelenti az univerzumban elfoglalt valós helyünknek, és ez kiüti ezen embereket az uralkodó elit szerepéből.”

A háttérhatalom mindig keresi a globális ellenségképet. A szovjet diktatúra felbomlott. Ezt követték a renegát nemzetek (ez egy mindig megújuló tematika), majd a globális terrorizmus 9/11-gyel. Ennek pumpált médiahisztériája lecsengése után jött a globális migráció, a hirtelen sürgőssé tett ún. klímakatasztrófa, majd újdonságként a 21. század eddigi első globális vírusjárványa.

Persze egy-két ötletük lehet még, mondjuk az amerikai dollár összeomlasztása, a nyugati világ adóssághegyei alatt kitörő világválság, ipari és alap infrastruktúrák globális hackertámadása, új olajháború, atomháború, Kínával és Oroszországgal való nyugati összecsapás, és ezek tetszőleges kombinációja.

A végcél a militáris világkormányzat: egy hamis zászlós földönkívüli támadás a végső „nagy dobás", amitől globális félelmet várnak.


Na de mi a megoldás?

Mivel az egész világrendszer az elme és az értelmezés/narratíva irányításán alapszik, ezért a tudatosság a végső megoldás: az a Tudatosság, amiben az elme megjelenik. Ugyanis az éntudat, a gondolkodó is az észlelésben, a tudatosságban jelenik meg. A végső éntudat az énnélküli, pontosabban énfeletti tudatosság. Az óceán, amiben a vízcsepp felismeri, hogy ő az óceán, de ennek ellenére, ez jó hír, mégis megmarad.

„Az emberiség családjának tudatosság-emelkedése nagyon szorosan kapcsolódik a földönkívüli tapasztalásra való nyitottsághoz, és e kettő együtt fenyegetést jelent az elit számára.”

„Tudják, hogy ti hétköznapi emberek, kollektíven rendelkeztek minden hatalommal.”

"A tudatosság tudatában levés képessége, tudatosnak, ébernek lenni a tudatosságra, ez az, ami közös."

A Végtelen Tudatosság a legmélyebb éntudatunk. Ők is maga a Tudatosság és mi is.

Linkek további kutatáshoz a filmben említett tanulmányokhoz, intézetekhez: 

Tömegmeditáció hatásainak bizonyítéka:

Societal Violence and Collective Consciousness: Reduction of U.S. Homicide and Urban Violent Crime Rates: 

A transzcendentális meditáció hatása a városi bűnözésre, lakosság 1%-a meditációja által befolyásolta a statisztikákat:

3. pdf-oldal bal-fönt, pdf fájl: https://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/2158244016637891

forrás: https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/2158244016637891


Az FBI UFO-aktái:

A filmben említett FBI dokumentum, ahol az FBI szakértői több mint fél évszázada leírták, hogy a földönkívüliek békések és milyen rezgésből jönnek (pl. "lokas", „talas”, amiket soha sehol nem fordított le egyértelműen, nem fejtett ki Greer):

22. oldal, Greer által említett FBI Records: The Vault — UFO Part 1 of 16 

https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view
vagy 
http://tinyurl.com/greer22
a beágyazás bal-alsó sarkában letölthető


További ufo akták az FBI weboldalán: 
https://vault.fbi.gov/UFO


A CIA UFO-fájljai: 

Az 1947-es Roswell UFO eset hatására jött létre a CIA, ezt Greer korábbi filmjeiben elmondja.Érdekesség, hogy a CIA-nek a Langley-i főhadiszállását idősebb George Bush elnökölte korábban (1976-’77) és később elnökké is tették; elnökként 1999-ben a maga nevére el is neveztette a CIA központot George Bush Center for Intelligence-nek). 

https://www.cia.gov/search/?q=ufo&site=CIA&output=xml_no_dtd&client=CIA&myAction=%2Fsearch&proxystylesheet=CIA&submitMethod=get

A filmben hivatkozott amerikai Politico.com UFO cikkei:
https://www.politico.com/search?s=&userInitiated=true&q=ufo
(nem összekeverendő az EU-s ügyeket taglaló európai Politico.eu -val)

 

Dr. Edgar Mitchell űrhajós:

A Dr. Edgar Mitchell űrhajós által alapított Tudatosság Tudományok Intézete (Institute of Noetic Sciences, IONS) weboldala: https://noetic.org

Dr. Mitchell egy spirituális megvilágosodás élményt élt át a Holdról a Föld felé az űrhajón, amit ő szamádhiként emlegetett. Ez megváltoztatta az értékrendszerét és ezt követően ennek tanulmányozásának szentelte az életét. Érdeklődőknek nagyon érdemes elolvasni a könyveit (The Way of the Explorer és Psychic Exploration), tudományos precizitással, egzaktan mégis gyönyörűen mutatja be a tudatosság működését – bár mindenki így tudna róla beszélni, írni (csak angolul jelentek meg).

Az Edgar Mitchel űrhajós által alapított IONS mai napig együttműködik a Princeton Egyetemmel és a globális tudatosságmérő hálózattal. 

Ennek linkjei: http://noosphere.princeton.edu vagy http://global-mind.org (ugyanoda visz), https://www.facebook.com/EGGproject és http://gcpdot.com (ez beágyazható pillanatkép a globális tudatosság állapotáról), lásd még eredetleírás: https://noetic.org/research/global-consciousness-project és egy hónapra visszamenőleg: https://www.heartmath.org/gci/gcms/live-data/global-consciousness-project

Steven Greer filmben említett tanulmányai:

When Disclosure Serves Secrecy:
https://siriusdisclosure.com/cseti-papers/when-disclosure-serves-secrecy

The Crossing Point of Light:

https://siriusdisclosure.com/cseti-papers/the-crossing-point


Tudatkutató intézetek:

A tudatkutató fiatal tudós és vállalkozó Adam Michael Curry egyik találmánya:

Psyleron Mind Lamp: tudatos ráhatásra fényét változtató lámpa:

http://www.psyleron.com/lamp.html
A Psyleron kutatóintézet más módon is végez kutatásokat.

Princeton Engineering Anomalies Research Laboratory:

http://pearlab.icrl.org

International Consciousness Research Laboratories:

http://icrl.org/scholarly-publications/icrl-publications

NeuroQuantology - Interdisciplinary Scientific Journal of Neuroscience and Quantum Mechanics:

https://www.neuroquantology.com/archives.php


A filmben nem említették, de fontosak és kapcsolódóak:

Steven Greer - The Media Play - How the Media Cooperates with the Cabal
https://www.slideshare.net/exopolitika/steven-greer-the-media-play-how-the-media-cooperates-with-the-cabal

Daniel Sheehan - Implications of Extraterrestrial Contact - New Paradigm Institute

https://www.scribd.com/document/313807825/Daniel-Sheehan-Implications-of-Extraterrestrial-Contact-New-Paradigm-Institute

Alfred Webre - 10+ irányvonal a pozitív jövőért:

https://www.slideshare.net/exopolitika/17-irnyvonal-a-pozitv-jvrt-alfred-webre-s-exopolitika-magyarorszg

➽ Steven Greer korábbi filmjei a VilagHelyzete-oldalon:

➽ Illegálisan Titkosított - 'Unacknowledged - Elismeretlen' - FILM végre magyarul és teljes cikk az amerikai katonai-hírszerzési komplexum titkos projektjeiről https://www.vilaghelyzete.com/2017/10/illegalisan-titkositott-unacknowledged.html

➽ Itt van AZ A FILM! Sirius - a teljes mozifilm - A filmtörténelem legnagyobb közfinanszírozású filmje 

https://www.vilaghelyzete.com/2013/08/itt-van-az-film-steven-greer-sirius.html

➽ Kapcsolódó földönkívüli leleplező filmek a VilagHelyzete-oldalon:

➽ Above Majestic - Megjelent a titkos katonai űrprogramok leleplezéséről készült legteljesebb dokumentumfilm! 

https://www.vilaghelyzete.com/2018/10/megjelent-titkos-katonai-urprogramok.html

➽ Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak (az Emberfeletti rendezőjétől) https://www.vilaghelyzete.com/2020/08/uj-nagy-film-foldonkivuli-talalkozas.html

➽ Kozmikus Titok 

https://www.facebook.com/VilagHelyzete/posts/2691901840900087

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com

Amennyiben értékeled a VilagHelyzete oldalt és a tevékenységemet, Te is tudsz segíteni támogatásoddal abban, hogy jövő hónapban is tudjam folytatni a munkát és még több tartalmat tudjak elkészíteni, eljuttatni a magyar közönséghez!

Ezen a linken PayPal-támogatásként
vagy Patreon-támogatóként is tudsz segíteni a folytatásban! Köszönöm!

Alternat%25C3%25ADv%2BHirek%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s%2B%25C3%2589L%25C5%2590

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése