2021. január 21., csütörtök

Dokumentum: Az „1776-os Bizottság” jelentését nyilvánosságra hozta Donald Trump távozása előtt - A hazafias nevelés fontossága és a történelem hazugságainak leleplezése

Az „1776-os Bizottság” jelentését nyilvánosságra hozta Donald Trump távozása előtt szinte az utolsó pillanatban - A dokumentum rendkívül fontos, mert a hazafias nevelés fontosságát, a patriotizmust és a történelem hazugságainak leleplezését teszi nagyon fontos céllá.

Feltettem ide azt a jelentést, amit Donald Trump tett közzé 2021. január 18-án! De VilagHelyzete Scribd-re is feltöltöttem.
  

Érdemes elolvasni, mert mindazon értékeket tartalmazza, amiért egy patrióta vagy egy magyar is harcol és fontosnak tart.


2020 novemberben már foglalkozott az akkor még nem publikus jelentéssel az Alapjogokért Központ Dr. Ifj. Lomnici Zoltánnak köszönhetően, de a főáramú média teljesen figyelmen kívül hagyta akkor is és most is.

Most a dokumentumot feltöltöttem nektek és mentsétek el! Olvassátok el az alábbiakat is, miért fontos ez!

Donald Trump - The Presidents Advisory 1776 Commission Final Report by Vilag Helyzete on Scribd


A patrióta nevelés szükségességéről a szervezett anarchizmus és a globális baloldali hálózatok korában.

Donald Trump amerikai elnök november 2-án rendeletet írt alá az „1776-os Bizottság” létrehozásáról a „hazafias nevelés” előmozdításának, és az olyan tanok ellensúlyozására hozott döntések céljával, amelyek Trump szerint ma megosztják az amerikaiakat a faji kérdésekben és a rabszolgatartó múlttal kapcsolatban, és arra tanítják Amerika diákjait, hogy „gyűlöljék saját hazájukat”.

Az elnök által felállítani kívánt testület célja, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 jobban lehetővé tegye a felnövekvő generáció számára, hogy megértse az Egyesült Államok 1776-os alapításának történetét és alapelveit, és hogy törekedjen egy tökéletesebb Unió megalakítására”.
A bizottságot az elnöki rendelet időpontjától számított 120 napon belül hoznák létre, legfeljebb húsz tagból állna, és a szövetségi kormányzaton kívüli személyek is bizottsági tagok lehetnének az adott szakterületen megszerzett releváns tapasztalattal.
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-establishing-presidents-advisory-1776-commission/

A radikális baloldali, libertinista és anarchista eszmei áramlatok, s az ezekből is táplálkozó, protestmozgalmak kétségkívül erősen tartják magukat az USA egyetemein.

A paradox módon sokszor nagyon is szervezettnek tűnő diákanarchizmus odavillanásait maga Trump is tapasztalhatta négy évvel ezelőtt, amikor meglepetésre megnyerte az elnökválasztást.

2016. november 9-én az oregoni Portland városban mintegy száz tüntető fiatal vonult az Állami Egyetem épülete elé, azt skandálva, hogy „ő nem az én elnököm”.

A dél-kaliforniai Oaklandben körülbelül százfős csoport vonult az utcára, Donald Trumpot ábrázoló papírmasé figurát égettek, a beszámolók szerint ablakokat törtek be, szeméttárolókat borogattak fel. A Kaliforniai Egyetem kampuszain is radikális tiltakozásba kezdtek a diákok. Az északnyugati Washington államban, Seattle-ben a rendőrök lezártak egy utcát, miután a fiatal tüntetők eltorlaszolták a kereszteződést, de az ABC televízió tudósítása szerint a Pennsylvania állambeli Pittsburghi Egyetemen is tüntetettek a hallgatók. A szövetségi fővárosban, Washington DC-ben, az Amerikai Egyetemnél diákok amerikai zászlót égettek.

Egyes egyetemek megmaradtak az ellenállás „forró” pontjaiként, helyszíneiként a Trump-elnökség alatt, és az etnikai feszültségek erősödése nyomán hajtottak végre látványos akciókat.

Az egyik ilyen szimbolikus pillanat volt, amikor 2018 nyarán az Észak-Karolinai Egyetem (UNC) diákjai ledöntötték Csendes Sam, a konföderációs katona szobrát. Mintegy 250 diák adott hangot dühének az alkotásnál, s kiálltak a szobrot tavasszal a konföderációs államok zászlajának színére utalva vörös festékkel leöntő – és emiatt szankciók elé néző – egyetemistatársuk mellett.


Az amerikai diákok körében végzett egyik felmérés 2020 őszén nem meglepő, bár érdekes eredményeket hozott, adatai nem sokkal az elnökválasztás előtt váltak ismertté.

Eszerint minden 10-ből 6 főiskolai hallgató azt állította, hogy szégyellené azon barátait, akik bár szavazhatnának, ezt mégsem tennék. Minden tíz hallgatóból négyen terveztek tiltakozó ellenálláshoz csatlakozni arra az esetre, hogyha Trump elnök megnyeri a választást – ez is kiderült az Axios amerikai híroldal számára készült új College Reaction kutatásból.

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Főáramú neves újságírók Trump elleni merényletre buzdítanak az "elcsípett" beszélgetésben - Hiába törölték,a szerverek nem felejtenek...


► Ki tudja megállítani az orwelli, nemzetgyűlölő baloldalt? - Már ez a választás tétje! - The Economist

► Politikai átnevelőtáborba kényszerítenék a marxista baloldali demokraták a Trump-szavazók gyermekeit - A Project Veritas leplezte le őket





Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése