2017. szeptember 2., szombat

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!


Ronald Reagan amerikai elnök telibe találta a jövőt, amikor híres interjújában a CBS 60 Minutes című műsorban kifejtette:
"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." 
(Ronald Reagan)
"Mi is a fasizmus? Privát tulajdon, magán vállalatok, de totális központi ellenőrzés a kormány részéről."


És amit még ő sem látott előre, az napjainkra egyre jobban testet ölt a liberális véleménydiktatúra és erőszakos szélsőbaloldali terrorcsoportok képében (Antifa).

A 'politikai korrektség' (PC) tulajdonképpen maga az intolerancia a másként gondolkodókkal szemben, azaz azokat minden erővel korlátozni nyelvezetükben, szóhasználatukban és viselkedésükben is.
Mindez nem más, mint egyfajta fasizmus, a politikai korrektség diktatúrája. Ahogy ezt már rengetegen megfogalmazták és számos cikkben én is leírtam....:


Elértünk egy olyan kort, amikor a nemzet értékei, a nemzeti érzés, a hazaszeretet, a hagyományos családi értékek, a házasság szent köteléke, a szólásszabadság, mind egytől-egyig a liberalizmus célpontjaivá válnak.

Értem ezalatt azt, hogy ezen értékek védőit pont azok támadják majd a legjobban, akik a szólásszabadságot hangoztatják, de a liberálistól eltérő véleményeket eltiporják.

Akik magukat antifasisztának nevezik, de viselkedésükben és magatartásukban megegyeznek a valódi fasisztákkal (akik megbélyegeznek - rasszista, antiszemita, trumpista, diktatúrapárti, kirekesztő, fajgyűlölő....stb - mindenkit) és a fenyegetés már tettlegességbe, támadásba, agresszióba csap át mindazok ellen, akik nem osztják nézeteiket (lásd Antifa, Black Lives Matter.., vagy magukat civilnek kiadó felforgató csoportok) .... 




Elértünk egy olyan kort, ahol szélsőbaloldali erőszakos anarchista csoportok az amerikai polgárháborúban elesett hősök, tábornokok és katonák szobrait döntik le.
  

Amikor szólásszabadságért, a konföderációért, a nemzeti értékekért kiállókat nevezik szélsőségesnek, nácinak és kirekesztőnek pont azok, akik fekete maszkba, fekete felsőbe öltözve, arcukat sem vállalva sokkal jobban emlékeztetnek a fasiszta Olaszország fekete ingeseire..., mint békeaktivistákra.
Viselkedésükről nem is beszélve, hiszen agressziójukban semmi különbség nincs. 



Még akkor sem, ha a liberalizmus és ideológiája mögött álló globalizmus saját médiájával azt a hazugságot erőlteti (lásd CNN, BBC), hogy ezek az erőszakos baloldaliak csak a békéért harcolnak és azért vernek össze számukra ismeretlen embereket....
A helyzet már most ott tart, hogy elég, ha valaki büszke nemzeti érzelmű, a haja úgy van nyírva, zászló van nála, vagy netán a jelenlegi amerikai elnököt támogatja teljes mellszélességgel és vállalva - azonnal a liberális, szélsőbaloldal gyűlöletének célpontjává válik! 
A lényeg, a provokáció, az anarchia és a káosz, mert a következményekkel azonnal lehet hibáztatni éppen azokat, akiket ők megtámadnak (hiszen a média a kezükben van), másrészt a megválasztott amerikai elnököt, akinek ellhetetlenítésére és elmozdítására mindent elkövetnek és meg is fognak tenni (saját elmondásuk szerint is).

Szerencsére elérte a 150.000 aláírást az a társadalmi kezdeményezés, amely felszólítja a mindenkori amerikai elnök kormányát, hogy hivatalosan nyilvánítsa terrorszervezetnek az „ANTIFA” mozgalmat, vagyis a baloldali erőszakos anarchisták tevékenységét.

Az Antifa méltán kiérdemelte a fasizmus címet - amiről fentebb évtizedekkel ezelőtt Ronald Reagan elnök is beszélt -, mivel mindenki ellen megfélemlítést, verést, erőszakot, késelést alkalmaz, aki vele nem ért egyet, illetve akinek a nézeteit támadni akarja.

Sőt az Antifa és vele szimpatizáló baloldali poltikusok, aktivisták már gyilkosságokra, sőt az Egyesült államok elnökének meggyilkolására is felszólították híveiket!

Szerencsére már számos cikk jelenik meg, mely feltárja a fenti összefüggéseket és részletesen leírja, hogyan védi és bújtatja a média a baloldali provokátorokat, erőszakosan fellépő ellentüntetőket.

Peter Beinart cikke Az Atlantic számában:

vagy Brenna Cammeron cikke:
"Antifa: A baloldali militáns szárny felemelkedőben"
Ami közös és amiről tudni kell mindenkinek: 
- "Az Antifa erőszakos csoportjai létfontosságú támogatást a baloldaltól kapják és hatalmas globalisták (Soros Gy.) szervezetei állnak mögöttük!

- A Trump-érában az erőszakos baloldali megmozdulások olyan mértékben növekednek, mint soha azelőtt! - Middlebury-től Berkeley-ig és Portland-ig " az erőszakot használják fel arra, hogy tagadhassák a tényt, hogy Trump támogatása és az elnököt támogatók tábora egyre jobban nő (különösen a fiatalok körében). "

Eközben a főáramú MsNBC és CNN leadott programjai olyan durván támogatják a baloldali erőszakot és olyan szinten támadták Trump elnököt, hogy itt már nyugodtan beszélhetünk az események egy második fázisáról, mely sokkal durvább, erőszakosabb és kaotikusabb lesz, mint valaha.
VilagHelyzete könyvajánlat: 
Dinesh D'Souza - The BIG LIE
(A Nagy Hazugság)
A napokban jelent meg és szinte kötelező olvasmányként ajánlom minden igazságot tudni akaró és kutató ember figyelmébe Dinesh D'Souza legújabb könyvét The BIG LIE (A nagy hazugság) címmel, mely pontosan és részletesen feltárja a mai amerikai baloldal, a demokraták, Clinton-pártiak történelmi gyökereit, amiből pontosan kiderül, hogy a kommunizmus, a marxizmus és a valódi fasizmus mindig baloldalról érkezett és leleplezi azt a hatalmas manipulációt, ahogy a nemzeti szocializmus, a szélsőbaloldali anarchizmus egyik pillanatról a másikra a szélsőjobboldal nyakába lett varrva.
Ezt használták ki a Leftisták és ezt vetik be mai is, amikor a valódi fasizmus és elnyomás a nemzeti érzések és a nemzetállamok ellen újra egy baloldali globalista ideológia mögé bújtatva érkezik különböző, a szólásszabadságot és az eltérő véleményeket elnyomó liberális diktatúra vagy Antifa fasiszta terrorcsoportok képében....
Rendkívül érdekes könyv! 



Ha a baloldalnak, a Clinton-Soros neokon körnek sikerülne eltávolítania Donald Trump elnököt hivatalából vagy gyakorlatilag elvenni teljes hatalmát, Amerika munkásosztálya fellázad, fogalmazott az Egyesült Államokban ismert Michael Savage rádiós műsorvezető.
Savage műsorában Nathaniel West 1939-ben megjelent, A sáska napja című regényének megvalósulására figyelmeztette hallgatóit, azaz annak a napnak az eljövetelére, amikor a középosztály számára kiderül, bármilyen keményen is dolgoznak, társadalmuk becsapta őket. 

„Ez fog történni ebben az országban. Még nem láttak igazi erőszakot, amit a csőcselék okozott. Látták, milyen erőszakot szítanak George Soros csőcselékei…

De A sáska napjának eljövetelét még nem látták”.

„A polgárháború óta nem volt ennyire megosztott a nemzet. Felrajzolták a harcvonalakat.
A gazdagok a szegények ellen. Az illegális bevándorlók a keményen dolgozó középosztálybeli családok ellen. Az alkotmány második módosítását gyűlölő liberálisok a törvényes fegyvertartók ellen… A keresztényellenes kommunista oktatók az istenfélő családok ellen. A republikánus bürokraták a hazafiak ellen”.

 „Figyelmeztetlek benneteket: benneteket, baloldaliakat, akik azt hiszik, hogy ellophatjátok szavazatainkat. Tévedtek. Elegünk van. Elegünk van abból a mocsokból, amit csináltok az egyetemeken. Tűrtük azt a szennyet, ami hollywoodi szennygyáraitokból jön ki. 

Elegünk van az újságjaitokból áradó gyűlöletből. Elegünk van a CNN-ből kiáramló szennyből és gyűlöletből. De ha meglépitek a következő lépést és ellopjátok az elnökünket, figyelmeztetünk. Mert olyat, mint ami akkor jön, még nem láttatok. Akkor fogjátok meglátni A sáska napját ebben az országban”.

Közben azóta történtek fejlemények is, amiről sajnos szintén nem számol be soha a főáramú média:
Soros György terroristává nyilvánításának petíciója

A petíció felhívja az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánítsa Sorost és szervezeteit, valamint munkatársait terroristáknak; 

A petícióban az olvasható, hogy George Soros szándékosan és folyamatosan kísérel meg destabilizáló akciókat végrehajtani az Egyesült Államok és polgárai ellen, illetve lázadást szítani. Olyan terrorista taktikákat is követ, mint amelyeket a radikális marxista Saul Alinsky javasolt.

A Soros által pénzelt programok célja a rendszer és az Egyesült Államok alkotmányos kormányának összeomlása. A folytatásban olvasható, hogy Soros egészségtelen és megengedhetetlenül nagy befolyást gyakorolt az egész Demokrata Pártra és az amerikai szövetségi kormány nagy részére.


Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete (saját vélemény)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
✔ Alexander Rahr professzor: Az USA-t nem Trump irányítja, mivel egy „lopakodó puccs ment végbe” (vagy maradt hatalmon)
✔ 
Itt a titkos 49 oldalas baloldali akcióterv Trump megbuktatására - amíg nem az ő elitjük uralkodik, addig nincs demokrácia! (szerintük)

✔ 
"Soros és szervezete a Black Lives Matter ünnepelhet: Terhes fekete nő szobra került Lee tábornok szobrának helyére"- Rengeteg szobrot rongáltak meg!

Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!

Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?"

A felforgató Soros-csoport az itt lévő bizonyítékok szerint az amerikai képviselőházat is kezében tartja - 2017-ben megkétszerezte a 'lefizetéseket'

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Ezért nem tudom teljes mellszélességgel támogatni a hamburgi maszkos Antifa anarchistákat - saját vélemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése