2016. december 4., vasárnap

FONTOS:Összeesküvés és 'csendes puccs' zajlik Trump ellen a Kreml szerint-10 nap,mely szakadékba lökheti a háttérhatalom kezében lévőt USA-tFinom utalással az amerikai szocialista John Reed könyvére - "10 Nap, amely megrázta a világot" - "Ten Days That Shook The World, amit az 1917-es zsidó-bolsevik Nagy Októberi Szocialista Forradalomról írt, most az Orosz Külügyminisztérium (MoFAés a Kreml falain belül keringő dokumentumra hivatkoznak titkosszolgálati források, mely hasonló jelentőségű lehet. 

Ezek szerint a Kreml figyelmeztetést adott ki: Az Egyesült Államokan “Csendes puccs van folyamatban a megválasztott elnök, Donald Trump ellen, mely az egész amerikai nemzetet a szakadék mélyére sodorhatja és már csak 10 nap van hátra, hogy kijátsszák ezt a kártyát. Aminek a következményei és a végső kimenetele viszont beláthatatlan lehet, sőt a számunkra ma ismert világot alapjaiban rengetheti meg.

<<< Ezt maga Donald Trump írta ki még 2016. Július 15-én a török puccs apropóján.
"Úgy néz ki katonai puccs tört ki Törökországban. Visszaszerzik az országukat. Ugyanez lesz az USA-ban is, ha megválasztanak elnöknek.... " 

Ezen titkosszolgálati jelentés szerint a jelenlegi amerikai elnökválasztás hamarosan elérkezik a 2016. December 13-i határidőhöz, amit a Title 3, U.S. Code, Section 5 értelmében minden egyes különálló amerikai államnak végére kell érni a szavazatok rendszerezésének és ennek megbízása alapján eljuttatni ELEKTORAIKAT a December 19-re az Electoral Collage szavazásra, ahol az Amerikai Egyesült Államok következő elnökét az elektorok kijelölik.

Hogy ez a december 13-i dátum mennyire elmozdíthatatlan az amerikai szövetségi törvények szerint - a jelentés elmagyarázza - , hogy a 2000-ben lezajlott elnökválasztáskor az amerikai Felsőház december 12-én elrendelte a szavazatok újraszámolását George W. Bush és Al Gore között, a december 13-at akkor is be kellett tartani. / on 12 December the US Supreme Court ordered that recounting of votes in the race between George W. Bush and Al Gore be immediately halted so this 13 December deadline would be met./ 

Ezt meghagytam angolul:

In the US Supreme Court’s 12 December 2000 5-4 ruling in the case “GEORGE W. BUSH, et al., PETITIONERS v. ALBERT GORE, Jr., et al.” adhering to the 13 December deadline for States to have election controversies ended, however, this report notes, it seemingly appeared to state that its ruling only applied to that election—which is critical to note if this present election reaches that legal level as this high court only has 8 justices and a majority may not currently exist to enforce Title 3, U.S. Code, Section 5.

Az USA hogyan jutott ebbe az örvénybe, a jelentés elmagyarázza:
az egész 2013 nyarán kezdődött, amikor Hillary Clintonhoz hű "csaló/felforgató" erők a CIA-n belül minden korábbi precendenstől eltérően odaítéltek és megkötöttek egy 600 millió dolláros szerződést az árnyékkormányban lévő amerikai milliárdos Jeff Bezos számára, aki az internet-óriás Amazon.com megalapítója. 

Hillary Clintonnal és a CIA-val a háta mögött ezután Jeff Bezos 2013 Októberében megvásárolta Amerika első számú politikai sajtóorgánumát, a Washington Post-ot, azzal a nem eltitkolt szándékkal, hogy "vezesse/megkönnyítse" Clinton 2016-os elnökséghez vezető útját.

Hogy aztán 'mennyire volt kritikus' a Washington Post a CIA és a neokonzervatív, Hillary Clinton-t háttérből a globalizáció érdekében folytatott folyamatos háborúk ezeket támogató körök felé, mi sem bizonyít jobban - fogalmaz a jelentés - hogy 2003-ban  a "rekord folyóirat" első kézből és egyedüliként már háborút indított 140 címlapsztorival és 27 szerkesztői cikk megírásával - amit újrapublikáltak ezernyi más főáramú médiafórumokon - , egyszerűen tolva és erőltetve Amerikát az illegális Iraki Invázió és megszállás irányába, mely azóta millió ember halálát okozta és hozzájárult a Közel-Kelet lerombolásához és teljes káoszba taszításához. 

Még ma is külügyminisztériumi szakértők - ebben a jelentésben is - állítják, hogy a The Washington Post a Bezos-Clinton "ellenőrzés/irányítás" alatt elkezdte elhallgattatni az összes olyan hírt, mely "csendes puccsról" szólt az esetlegesen megválasztott Donald Trump elnök ellen.


Ennek része az is, hogy ugyanez a "rekord-folyóirat" már a Trump-megválasztás után cikket jelentetett meg és azóta minden főáramú hamisan azt állítja, hogy 200 amerikai alternatív média weboldal mind orosz propaganda és hazugság....

Sőt az Amerikai Kongresszus rekordgyorsasággal, de nagy csendben elfogadta a "H.R. 6393, Intelligence Authorization Act for Fiscal Year 2017” rendeletet, mely minden alternatív hírportált elpusztítani hivatott, az azokat működtetőket pedig bebörtönözni! 

Ahogy 
a VilagHelyzete cikkeiben vagy az Alternatív hírek oldalon is olvashattátok a Clintonról szóló cikkeket, a Wikileaks által leleplezett bűncselekményeketösszeesküvéseket, majd az Alternatív hírek és média ellen indított "False News" harcot, nem kell részleteznem már.

Sajnos ennek része, hogy 
a Facebook is blokkolta a legnagyobb VilagHelyzete FB-oldalt és ide a VilagHelyzete.com-ra és blogspot oldalra mutató összes linket.... (még üzenetben sem írható le, mert a következőt kapod:)A jelentés tartalmazza, hogy a Hillary Clintonhoz hű erők mostani Trump ellen szervezett csendes puccsának "működéséhez/mechanizmusához tartozik, hogy a december 13-i elektorokat megpróbálják korrumpálni és óriási nyomás alá helyezni Wisconsin, Michigan és Pennsylvania államokban.

Sőt sokkoló és meglepő módon Pennsylvania még nyilvánosságra is hozta az elektorok nevét, tehát az államban még fenyegetésnek és attrocitásnak is tehetik ki magukat, amennyiben a megbízatásuk alapján Trump-ra adják le elektori szavazatukat.....  

Puccsra készülnek Clintonék akkora nyomást gyakorolnak az elektorokra, hogy másítsák meg a döntést!

Semmissé tehetik az elnökválasztást, ha az elektorok nem mernek Trumpra szavazni. A Kongresszusnak kellene döntenie, ki legyen az elnök.


Az összes elnökválasztásra megválasztott Trump-elektor már most is halálos fenyegetéseket kap Hillary Clintonhoz hű erőktől.

Mindez előidézheti azt a felállást, hogy a 
Wisconsin, Michigan és Pennsylvania államokban az elektorok nem lesznek képesek a 2016. December 13-i határidőig  igazolni és biztosítani elektoraikat - és ahogy a jelentés is fogalmaz - az egész November 8-i US Elnökválasztás lenullázódhat, semmissé válik -  és mindez azt eredményezi, hogy ennek hiányában az Amerikai Kongresszusnak kell döntenie ki legyen az Egyesült Államok elnöke.

Kritikus megjegyezni azt is,hogy az Amerikai Kongresszus dönt arról ki lesz a következő elnök. Az ő döntésük, hogy kikre lehet szavazni, ez a December 19-i Elektori Kollégium szavazáson dől el. - és ha van egyetlen protest elektori szavazat egy harmadik indulóra - még ha olyan személy is, akire nem is gondolnánk most Amerika következő elnökeként - akár őt is kinevezheti a Kongresszus.


Előfordulhat az elképzelhetetlen

Az elnöknek megválasztott Donald Trump bár az Elektori Szavazók közül 306-ot nyert meg, míg Hillary Clinton 232-őt, de Hillary Clinton az összes szavazat 48,2%-át, míg Donald Trump 46,3%-át kapta, az Orosz Külügyminisztérium jelentésében elemzők szerint előállhat az a helyzet, hogy az Amerikai Kongresszus ténylegesen valaki teljesen mást bízzon meg - egyfajta kompromisszumos megoldásként a feloldhatatlan ellentmondásra - tehát se nem Trump, se nem Clinton.

Azaz hirtelen egy semleges elnökjelöltet neveznének ki a "protest elektori szavazat" eredményeként 2016. December 19-én.

Ez a személy pedig valójában nem más,mint a "REJTETT KÉZ", aki ugyanúgy a Clinton-Bush-Obama rendszerek támogatója és képviselője lenne és biztosítaná, hogy a rendszerük megannyi bűncselekménye nem fog felszínre kerülni semmi szín alatt...

Hogy a "rejtett kéz"-nek nevezett személyek a történelemben mennyire fontos szerepet játszottak, ezt a VilagHelyzete olvasóknak nem is kell mondanom...

Érdemes utánanézni, ha valakinek ez ismeretlen és új információ.... !
Fotókon, festményeken vagy nyilvánosan a rejtett kéz emberek mindig jelezték elköteleződésüket és 'hovatartozásukat' a háttérhatalom felé nyíltan vagy szó szerint rejtett kézzel.....
(SBG Buddha-VilagHelyzete)
 

Nos az orosz külügyminisztériumi jelentés szerint ez sem elképzelhetetlen és fel kell rá készülni.

Ahhoz, hogy ezt a "rejtett kéz"-ként funkcionáló elnököt elfogadhatóvá tegyék az amerikai emberek számára, minden hatalmas erőforrást bevetnek a Clinton-Bush-Obama hálózatot felülről mozgató körök.... Immáron kombinálják egy csendes puccs keretében, hogy bevetik Richard Painter-t, George W. Bush egykori csúcs-Fehér Ház etikai jogászát, aki most szerdán elképesztő és hihetetlen módon arra kért fel minden elektort, hogy NE SZAVAZZANAK TRUMP-ra az elnök kijelölésekor! 

Szintén ennek a csendes puccsnak a része, hogy a globalisták kezében lévő médiában már most azzal támadják Trumpot és ezzel befolyásolni az elektorokat és a lakosságot, hogy a még be sem iktatott elnök háborút válthat ki Kínával, hiszen első telefonhívásai egyike volt, hogy Taiwan elnökével Tsai Ing-wen-nel beszélt, amivel Ő az első elnök, aki ezt meg merte tenni kiváltva ezzel a kommunista Peking nemtetszését. 

A Pentagon visszavonult katonai vezetői Trumpot támogatják

Az orosz külügy jelentése szerint a megválasztott Trump elnöknek Taiwan vezetőjéhez intézett telefonhívása egy üzenet volt Kína kommunista vezetői számára, amiért az égvilágon semmit nem tesznek a szomszédjukban terpeszkedő és nukleáris rakétákkal fenyegetőző kliens-államuk, Észak-Korea ellen. Erre az Egyesült Államok jelenlegi katonai vezetői is a legnagyobb potenciális fenyegetésként gondolnak.....

Ráadásul a Pentagonban lévő katonai vezetők azt látták eddig folyamatosan, hogy súlyos figyelmeztetéseik és aggodalmuk semmi figyelmet nem kap az Obama-Clinton adminisztráció részéről, gyakorlatilag ignorálják azt.

Ők végre a megválasztott új elnökben és különösen Donald Trump személyében reményt látnak és ők váltak első számú támogatóivá az ellene folyó "csendes puccsal" szemben és akiknek a hatalma "erőt" jelenthet miközben próbálják megvédeni leendő új parancsnokukat (Commander-In-Chief) de magának az Egyesült Államoknak a túlélését is.

Mindössze 10 nap van hátra, hogy az USA jövőbeli sorsa eldőljön és addig az egész világ visszatartja lélegzetét.... 

Sajnos a tájékozottabbak mindannyian tisztában vannak a ténnyel, hogy a Háttérhatalom elképesztően hatalmas erőket tud mozgósítani, ha érdekeiről van szó... Mi ennek sokszor szemtanúi és legtöbbször elszenvedői, néha áldozatai is vagyunk....

Meglátjuk, mi fog kisülni ebből az egész sakkjátszmából, cirkuszból, mely a valóságban egy halálos és véres cirkusz, milliárdok élete múlik rajta....


(Írta, szerkesztette, fordította: SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com)
Kérlek a befektetett munkát tartsd tiszteletben azzal, hogy amennyiben másolod a cikkemet, forrásként aktív linkkel a VilagHelyzete cikket jelenítsd meg! Köszönöm!

Forrásként a WhatDoesItMean cikkét és híreit használtam fel

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete
Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Vésztartaléknak létrehozott FB-oldal: 
Facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com


Kapcsolódó korábbi cikkek:
Jelenleg az amerikai nép ellenpuccsa zajlik Clinton háttérhatalmi puccsa ellen - erősítik meg belső információk az FBI-tól és CIA-től

CNN=Clinton News Network - A brit újságíró nekiment a legostobább hírcsatornának és kimondta az igazat!

Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyen

Clintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journal

FBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélni

Újabb botrány:Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket-Rejtett kamerás felvételek

Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!

Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől

Putyint vádolja "Kill-Liary" Clinton az email-botránya kiszivárogtatásával - Bukhat a háborús bűnös?

Az elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik.

13 óra - Benghazi titkos katonái" (és aktái) - Kinek a felelőssége?

Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!)

Percekig fuldoklott a beteg Kill-Liary Clinton, majd próbálta ezt is Trumpra fogni

Hillary Clinton súlyos zavart betegségben szenved a dokumentumok és a titkosszolgálat forrása szerint is

"Clinton az ISIS egyik alapítója"-mondatnál Trump élő beszédét megszakította azonnal az ABC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése