2016. december 8., csütörtök

Wikileaks és a Rothschild-kapcsolat,amit eszközként használnak terveik valóra váltásához-Anonymus friss üzenete magyarul!


A legfrissebb Anonymus-hackercsoport videó feltárja és figyelmeztet arra, hogy a Wikileaks és Julien Assange feletti irányítást a Rothschild-család és a kezükben lévő CIA vette át
, mely saját céljaira, kormányok megdöntésére és terveik kivitelezésére használja fel a Wikileaks célzott kiszivárogtatásokat.

Ezért kell óvatosan bánnunk minden ilyen információval, még akkor is, ha azokban nekünk tetsző, vagy pozitívnak látszó hírek, leleplezések tűnnek is fel...
Sokan vártátok tőlem ezt a cikket, hogy mondjam el, miért van az, hogy "semmi sem az, aminek elsőre látszik".

Nos most az Anonymus-csoport friss videója sokat segített nekem, hogy lefordítva magyarra nektek és kiegészítve a legfontosabb információkkal, linkekkel feltárjam azt, hogyan kapcsolódik a Wikileaks-Assange-CIA-Rothschild mozaik egymáshoz.....

Pontosan emiatt írtam és ezt fogalmaztam meg az amerikai elnökválasztás után írt cikkemben árnyaltan, "Tisztázzuk Trump és a VilagHelyzete kapcsolatát" címmel, mert sokan csak a felszín és a történet első vonalát látják...

A külső függönyt lebbentik fel, miközben az alatt legalább további 2-3 réteg rejtőzik még.....
Erre nagyon sokszor utalni is szoktam ... Most akkor ki is bontom kicsit jobban, mivel állunk szemben..... (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)



A ROTHSCHILD-KAPCSOLAT



"Ebben a videóban az Anonymus bemutatja nektek a Wikileaks, Julian Assange és a Rothschildok között meglévő kapcsolatot. És azt, hogy hogyan segíti a Wikileaks a világ legnagyobb bankárdinasztiájának legyőzni a riválisait. 

A CIA a Wikileaks-et használta fel, hogy kiszivárogtasson emaileket, bedöntsön vagy zsaroljon kormányokat.



Ezek az emailek csak kizárólag 2014-től kezdődően hoztak nyilvánosságra adatokat egy politikai hadviselés részeként. Tudni kell, hogy az amerikai kormány megpróbálja lerombolni Putyin hatalmát is. 



A Wikileaks egy nagy és veszélyes kormányzati eszközzé vált, amit arra használnak fel, hogy rendszabályozzák és korlátozzák az internetet. 




2011. Szeptember 17-én Julian Assange sajtótájékoztatót tartott Rudolph Elmerrel, a Bank Julius Baer & Co (Luxemburg, Zürich, Monaco....) egykori alkalmazottjával.... és Assange-nak fájlokat adott át a bank Kajmán-szigeteki műveletiről. 

Elmer azt mondta, hatalmas adóelkerülési trükkökről szeretne leleplezést bebizonyítani, mielőtt visszarepül Svájcba, hogy bíróság elé állítsák, amiért adatokat lopott el egy banktól. 
Bár Elder nem nevezte meg az adóelkerülő közismert emberek nevét, azt mondta a CD-n lévő fájlok tartalmazzák mintegy 40 politikus, sok nemzetközi üzletember, vagy művészember adatait. 

Az Assange-féle sajtótájékoztató tulajdonképpen fenyegetést jelentett a Julius Baer Bankra. A Wikileaks már nyilvánosságra hozta Elmernek a Julius Baer Bankról átadott anyagát egyébként már 2008-ban megnevezve 10 konkrét személyt. 

Ebben az időben sikerült elérniük, hogy egy bírósági határozat értelmében "kilőtték" a Wikileaks.org kaliforniai szerverét.

Ezt követően a jogi képviselettel foglalkozó cég a Fox Rothschild LLP képviselte a Wikileaks érdekeit és sikerült visszaszereznie a Wikileaks online felületét. >>>>

Szinte közvetlenül ezután a Wikileaks elkezdte publikálni az Elmertől kapott dokumentumokat, mely súlyosan károsították a Julius Baer Bankot. 
Nagyon durva negatív publicitást kapott maga a bank is azáltal, hogy megkísérelte cenzúrázni az internetet. 

Amikor a Julius Baer Bank elvesztette a pert, a szuper-elithez tartozó klienseik elvesztették a bizalmukat, hiszen féltek, hogy ügyleteik egyből nyilvánosságra kerülnek és eljárások indulnak ellenük adóelkerülés és pénzmosás miatt ... 
(ahogy azóta számos neves sztár ellen ezekből kifolyólag botrányos adócsalások miatt eljárások kiderültek... Ebben politikusok, világhírű focisták, sztárok is érintettek...  Sőt Jean-Claude Juncker luxemburgi adóelkerülési-rendszere is napvilágra került.... SBG Buddha-VilagHelyzete megj.)

Julius Baer ezután részesedése 60%-át piacra is bocsátotta az következő 10 hónapban.

Ő volt a legfontosabb személy a privát bankszférában az elmondások szerint. A Julius Baer Bank egyik kereskedelmi és tőzsdei elemzője elmondta, hogy a halál okáról szóló jelentés tele van ellentmondásokkal és boncolásának eredményét soha nem hozták nyilvánosságra. 

A legutóbbi Julian Assange elrablásáról és bebörtönzéséről szóló hírek még ha hihetetlenül hangzanak is, állítólag drákói körülmények között tartják fogva. De a bebörtönzése és eltűnése párhuzamosan egybeesik olyan titkosított műveletekkel, melyek a Wikileaks számára host-ot és website-ot biztosító informatikai háttér ellen indultak egy fedett hadművelet keretében. 

Az ANONYMUS feltárt számos közvetlen kapcsolatot, amely fennáll a Wikileaks és a Rothschild-birodalom között. ÍME a legfontosabbak: 


- A Rothschild tulajdonban lévő Economist magazin 2008-ban Assange-nak ítélte a New Media Award díjat;

- Ahogy fent említettem, a Wikileaks a Fox Rotschild jogi céget bízta meg a bírósági határozat megszüntetésére, mely a Wikileaks site lekapcsolása után sikerrel annak visszakapcsolását eredményezte.

- A The Guardian és a The New York Times - mindkettő Assange médiapartnerei - egyaránt a Rotschild-családhoz kapcsolódnak. 

- A ház tulajdonosa, ahol korábban Assange házi őrizet alatt tartózkodott szintén a Rothschild-családhoz kapcsolódik. >>>

- Julian Assange ügyvédje egyben a Rothschild-család ügyvédje is.

<<< - Joe Lieberman szenátor, aki abszolút felelős, hogy Assange-ot az évtized média-emberévé tette, nos ő pedig tagja a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa), titkos, de mégis közismert háttérhatalmi döntéshozó szervezetnek, mely szintén Rothschild-irányítás alatt áll.

05:00 perctől az Anonymus videó részletesen sorolja azokat a családi kapcsolatokat, melyek közvetlenül köthetők a Rothschildokhoz és egy az egyben segítették Julian Assange "felépítését" 2008 körül, amikor a Wikileaks-ért neki adták az Economist díját.  >>>
/Kate Rothschild Goldsmith, Zac Goldsmith brit képviselő és felesége Alice de Rothschild/
Maga a család is jelentős tulajdont birtokol az Economist folyóiratban.... 

Tehát közvetlenül kapcsolódnak azokhoz a brit körökhöz, melyek közvetlenül szerepet játszottak Nagy-Britannia részéről az iraki megszállásba és a háborúba bekapcsolódásban.

Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild (1972-től 1989-ig az Economist vezetője) >>>


"2008-tól Assange közismertté tételével, még a Wikileaks tevékenységekkel és a kiszivárogtatásokkal is azokat a terveket egyengetik, melyek az egységes világkormány létrehozása, a New World Order irányába hatnak.... :

Bármilyen konfliktust kirobbantani nemzetek között, vagy olyan válságokat létrehozni, melyek ezen nemzetközi entitások hatalmát csak még tovább erősítik és központosítják.... (ENSZ, Világbank, IMF...stb)

Érdemes megemlíteni, hogy ugyanezen családok finanszírozták a zsidó-bolsevik forradalmat és kommunizmus létrehozását Oroszországban, de ugyanúgy profitáltak a világháborúkból, hiszen mindkét oldalt egyszerre támogatták és pénzelték."

"Az amerikai szenátor Joe Lieberman a Rothschildok egyik kulcsembere az Egyesült Államokban.

Az előző elnökválasztáskor fogta barátját, a republikánus jelölt John McCain szenátort és Jacob de Rothschild házában létrehozták a McCaint kampányának "támogatói bázisát".... Joe Lieberman a CFR (Council on Foreign Relations), fontos döntéshozó háttérhatalmi szervezet tagja. 

Gyakorlatilag a Rothschild-család az Amerikai Egyesült Államok árnyékkormánya.

Lieberman legutóbbi akciói vezettek odáig, hogy elvágták a Wikileaks pénzügyi támogatását = Paypal, Mastercard, Visa megállították, hogy adományokat lehessen utalni a Wikileaksnek. 

Lieberman személyesen vállalta, hogy megregulázza a Wikileaks weboldalt azzal, hogy nyomást gyakorolt az Amazon.com-ra, mely host-olta a website-ot. 

Ennek lett a következménye, hogy az ANONYMUS hackerei bosszútámadást indítottak ezen cégek ellen, melyek letiltották a Wikileaks forrásait.


Lieberman ezen akciói csak még tovább növelték a Wikileaks és Julian Assange népszerűségét és szerepét. 
De Lieberman tette sztárrá Assange-ot, a TIME magazinban pedig az év emberévé. 

Ahogy fentebb említettem, Julian Assange ügyvédje, Marc Stephens képviselte 2010-11-ben letartóztatásakor, amikor szexuális zaklatással vádolták meg Assange-ot Svédországból... 
Az ügyvéd a Rothschildok egyik cégének jogi tanácsadója is egyben.... 

Mint bizonyára mindannyian emlékeztek, a Wikileaks és Assange kiszivárogtatásainak legfőbb médiapartnere a The Guardian volt, melybe szintén 'behatoltak' a Rothschildok. Magát a Guardian Médiacsoportot Paul Myners vezette. Ezt a csoportot pedig a The Scott Trust birtokolja, egy privát cég. 

2009-ben szerezte meg Anthony, aki a Rothschildok Befektetési Bankjának alelnöke.

A The Guardian közvetlenül kapcsolódik a The New York Times-hoz. 

Ő nem más, mint Arthur Ochs Sulzberger fia, aki a New York Times nagy átalakítója volt és Arthur Hays Sulzberger unokája, aki szintén a New York Times kiadója és egyben a Rockefeller Alapítvány fontos tagja volt 1939-57-ig! 


Letartóztatása után házi őrizetben Assange egy vidéki birtokon volt, ami a Frontline Trust tulajdonosának, Vaughan Smith-nek birtoka. Ez a cég egy hírszervezet, mely újságírókra, TV-és médiaszemélyiségekre próbál befolyással lenni. 

Magát a FRONTLINE szervezetet nem más alapította, mint Soros György és kapcsolódik az Open Society Institute-hoz >>>

Sorosról nektek már nem kell mesélnem, de annyit érdemes megemlíteni, hogy számos üzleti és baráti kapcsolattal kötődik a már fentebb említett Goldsmith családhoz és azon belül James Goldsmith-hez. (Ő Jemina Khan apja és a Rothschildok unokatestvére)


Soros Open Society Institute szervezetének vezetője Richard Katz előtte 16 éven keresztül az N M Rothschild & Sons -nak a vezetője volt. Más vezetők, mint például Nils Taube szintén pozíciókat töltenek be Rothschild bankokban...stb stb.. felsorolni is nehéz már...

2010. Július 27-én és újra október 25-én Assange felszólalt a Vaughan Smith féle Frontline Trust szimpóziumokon. >>> "

Nos a legtöbb ember azt hiszi az események csak úgy történnek véletlenszerűen vagy valamiféle csoda folytán... néha pozitívnak, néha negatívnak látszódva...
A történések a hivatalos hírekben is véletlenek láncolataként tűnhetnek, melyeket még a nagy hatalommal és óriási pénzekkel rendelkező emberek is csak ülve szemlélnek (mint pl. Trump megválasztása vagy a Wikileaks -akták)...... Sokan hisznek ebben az elméletben.
A valóság pedig valami egészen más.

Az igazság az, hogy olyan tökéletesen kiépített hálózat rakja egymás mellé a mozaikokat, melyek akár a piacok, akár a gazdasági, politikai, katonai folyamatok befolyásolásával, sőt még temérdek dezinformáció felhasználásával is képesek az eseményeket terveik szerint alakítani.....

Amikor Asssange azt mondja, hogy egy közismert nagy amerikai bankra nézve súlyos adatokat fognak nyilvánosságra hozni, akkor ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezen információk már a The Guardian vagy a The New York Times birtokában vannak.

Sőt még akár a ezen válság kirobbantására és megoldására vonatkozó forgatókönyvek is jó ideje rendelkezésére állnak a Rothschild - család terveiben.
Az adott bankkal pedig éppen azt csinálnak, amit csak akarnak, még az információ kikerülése előtt "shortolják" a bankot...

A Wikileaks és a leleplező-kiszivárogtatók is (be kell látnunk) nélkülözhetetlen kellékei és eszközei a Rothschildok uralta háttérhatalomnak. Eszközök, hogy manipulálják a gazdaságot, a politikát, a nemzeteket és háborúkat, magát a közvéleményt és a jövőt.
Konfliktusok és megoldások ott jönnek létre a térképen, ahová éppen New World Order megvalósítására elfogadott terv irányítja a figyelmüket.....és erőforrásaikat....., melyekből korlátlan mennyiség áll rendelkezésükre.....
Már csak az a kérdés, hogy tehetünk-e ellene valamit és ha igen, akkor mit... ?
Ha pedig nem, akkor miért nem.....
(SBG Buddha-VilagHelyzete saját vélemény) 

(Írta, szerkesztette, fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kérlek a befektetett munkát tartsd tiszteletben azzal, hogy amennyiben másolod a cikkemet, forrásként aktív linkkel a VilagHelyzete cikket jelenítsd meg! Köszönöm!

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com ◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog



Ajánlott Irodalom:




(Antony C. Sutton a Stanford Egyetem és a Hoover Intézet kutatója 1968 és 73 között. Ezen a videón Ő beszél arról, idejében a Hoover Intézet elkészítette a leghatalmasabb kutatását 3 részben és kiderült, hogy mekkora nagy szerepe volt a nyugati bankároknak Hitler felemelkedésében és a Szovjetunió felépítésében is)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése