2016. szeptember 23., péntek

Egyértelmű állásfoglalás és vélemény a bevándorlók kötelező betelepítéséről és népszavazásról


Igyekszem röviden, tömören (ez nem fog sikerülni) és főleg egyértelműen fogalmazni, mert többen is kértétek tőlem, hogy jó lenne, ha leírnám - a számos eddigi cikk és összefüggés mellett - személyesen mit gondolok a 2016. október 2-i népszavazásról és én mit fogok tenni.
Ahogy mindig, most is kíváncsi vagyok a véleményetekre és remélem mások is tiszteletben tartják az enyémet, hiszen számomra ez nem pártpolitika, hanem sokkal messzebbre mutató és szélesebb összefüggések hálózata.
Abban azért bízom, hogy akik itt vannak évek óta, ők már túl vannak a pártok megosztottságán és nem azért döntenek így vagy úgy, mert a TV, a plakát vagy XY azt mondja nekik, hanem némi tudatossággal és tudással felvértezve.


Most ezennel elmondom.... Sőt ezzel kezdem a cikket, hogy akik másra nem is kíváncsiak, ne kelljen az idejüket rabolnom a többi gondolat végigolvasásával, bár remélem nem hagyjátok sem figyelmen kívül, sem megjegyzés nélkül. (SBG Buddha saját vélemény és írások -VilagHelyzete.com)

2016. október 2-án a közel-keleti és afrikai bevándorlók Magyarországra telepítéséről és kötelező befogadásáról szóló népszavazásra:

EL FOGOK MENNI és NEM-el FOGOK SZAVAZNI! 


Akik ismernek vagy olvasnak évek óta, jól tudják, hogy mindig is szívemen viseltem a elesettek és kiszolgáltatott emberek sorsát, sőt különösen a nyugat által lerombolt, kizsákmányolt közel-keleti és afrikai országok szerencsétlen sorsú embereinek életét, aminek mindig igyekeztem hangot is adni és a történelmi valós összefüggésekről be is számolni hitelesen.
Szíriáról és Palesztináról, a Közel-Keletről, sőt az Iszlám Államról temérdek cikket, beszámolót írtam, hírt és videót osztottam meg.
Személyesen pedig, ha valaki rákérdez, órákig le sem lehet lőni, hajlamos vagyok "kiselőadást" tartani legyen szó az arab országokról, a nyugat háborúiról, az iszlám állam létrehozásáról, Abu Muszav al-Zarkaviról vagy a Jazidik és keresztények elleni támadásokról, zsidókról..., a háttérhatalom jelenleg is futó terveiről.....Nem is sorolom...


Most jelen esetben viszont nem erről, messze nem csak a menekültekről van szó!
Jól tudjuk, hogy sem a befogadás, sem a szétosztás nem a megoldás, hanem újabb káoszt és pusztítást generál, ráadásul olaj a tűzre, mert mindenkit arra buzdít, induljon útnak, hiszen Európában ingyen osztják az "életszínvonalat", "pénzt, lakást, paripát és szőke nőt" ... (azért írom ezt, mert konkrétan ezt mondják otthon a beszervezéskor sokuknak).....

Számtalan cikkben, sokszor az események bekövetkezte előtt leírtam, mi várható. A VilagHelyzete olvasóknak nem kell újra részleteznem, mert így volt ez a bevándorlók és muzulmán/afrikai tömegek millióinak Európába "küldése" esetében is....

Amikor még nem is volt ún. 'bevándorlási-inváziós' vagy migránshelyzet, 2015 márciusában, akkor beszéltem róla, hogy februárban már az Iszlám Állam félmillió "bevándorló" küldésével fenyegette meg Európát és cikket írtam róla áprilisban is
(
Elképesztő menekült-cunami várható 2-3 hónapon belül Dél-Európában) és júniusban is, mikor megérkeztek Európa partjaihoz!


Olvassátok el és hozzá a TERV részleteit és előzményeit ebben a cikkemben. Ezért most erre nem akarok külön kitérni, hiszen mindannyian ismerjük kik, milyen céllal és milyen jövőbeni kimenetellel akarják Európa iszlamizációját elérni és térdre kényszeríteni, párhuzamosan pedig feltétlenül elszigetelni Oroszországtól....... 

Éppen emiatt az Európai Unió központjában soha nem a megoldás volt a cél, hanem Európa bevándorlókkal elárasztása.... Ez a folyamat NEM MEGTÖRTÉNT véletlenül és kezelhetetlenül, hanem MEGTERVEZETTEN Merkel részvételével VÉGRE LETT és LESZ HAJTVA..... Mert káosz létrehozása a cél a következő fázis beindításához ! Ennyi.... Minden más csak maszlag és körítés a végjáték előtt !

A Nyugat-háborúi, a cionista szunnita-wahabita érdekek és Európa ostobasága, nyitott határok melletti tétlensége miatt duplán humanitárius katasztrófa fenyeget....
Ha bejönnek Európába, akkor azért, ha ott rekednek, akkor azért....
Első esetben az áldozat az európai civilizáció lesz, második esetben ők.... De sajnos sem a terrort, sem a háborúkat nem szünteti meg semmi, mert annak fenntartása elemi érdeke a piramist működtető szűk elitnek.....és fontos a következő fázis elindításához.....Ajánlott korábbi cikkek: 
De bárkinek szívesen mesélek róla, igaz, hogy minimum 5-6 órás előadás lenne..... Nagy tisztelője vagyok Drábik Jánosnak és tudásának, a vele készült összes beszélgetést ajánlom a téma iránt érdeklődőknek és igazságot kutatóknak....


A lényegre térve: Miért szavazok NEM-el
Első szóra annyira egyértelmű a dolog, hiszen ehhez sem plakátokra, sem politikusokra nincs szükség. Hiszen egy eldöntendő kérdésről van szó: Ha arra kerülne a sor, hogy az Európai Unió úgy dönt, akkor:
- Igen akarom a közel-keleti és afrikai bevándorlók betelepítését!
- Nem, nem akarom a betelepítésüket!

Magyarként, de a világ dolgait és sokszínű kultúrákat imádóként (és annak ellenére is) azt kell mondjam azért, ez nem pártpolitikai kérdés, mert a magyar nemzet és a jövő a tét.

Ezek nagy szavak persze és politikusok is használják, de kivételesen most azt mondja jó pár közülük, amit én személy szerint is gondolok: 
Annak fényében, amik történtek Európában azok után már mindenki számára világos kellene legyen, hogy két döntés közül kellett választani:

1. Kell ez Magyarországnak és nyitva tartjuk a kaput a reális veszély előtt, amit Európa eliszlamizálódása okozott?
2. Nem kell és nincs rá szükségünk. Majd mi eldöntjük, hogy szükségünk van-e több tízezer afrikai vagy közel-keleti bevándorlóra...


Miért követnénk el ugyanazt az ostoba hibát, amit egy vagy sok másik ország már elkövetett helyettünk és most szenvedi a következményeit?
Ha látjuk egy folyamat hová vezetett és hogy mivé váltak a nagy nemzetek a multikulturalizmus oltárán, azt mondom a jó Isten óvja meg Magyarországot attól.....

Azért szavazok NEM-el, mert nemzeti elköteleződésem és az értékek védelme miatt nem akarom azt látni a hazámban, ami Brüsszel, Párizs, Stockholm, Rotterdam, Birmingham, London és Palermo külvárosaiban van. Sem a családomnak, sem a szeretteimnek, de még az ő unokáiknak sem kívánom.... Ennyire egyszerű.

Nem akarok utólag siránkozni, mint nyugat-európai valódi nemzeti elkötelezettségű emberek , akik látják mivé vált Rotterdam, Malmö, Stockholm, vagy Párizs! Valahogy olyan negyeddé, ahol az angol és a francia, vagy svéd körbenéz és azt kérdezi magában:

- "Úristen hogy jutottunk ide és kik ezek az alakok az utcámban, az iskolánkban és hogyan lehetett megengedni, hogy az országommal ezt tegyék! Ahogy csak lehet ezen változtatni akarok!"

A "polkorrektség oltárán" áldozták fel Európát
Mi még most talán tehetünk valamit! Gyakorlatilag az európai és a nyugati ember elvesztette minden normális életösztönét abban az elkényeztetett jómódban, amiben él egész Európa lakossága...és jó pár évtizedes liberális-globalista agymosás és propaganda hatására, mely mindenkit kozmopolita világpolgárrá akart tenni, ahol semmi más nem számít, egyedül az individuum, az egyéni önmegvalósítás és törtetés, a tőke és profit oltárán!

Emlékezhettek, megkérdeztem a VilagHelyzete olvasókat már 2016. február-márciusban, hogyan szavaznának és döntenének a bevándorlók Magyarországra telepítéséről:  A szavazás egy több, mint 1100 fős mintán azt eredményezte, hogy 1083 fő NEM-et mond, ellenzi. 20 fő IGEN-t és helyesli. 

Azóta sok minden történt és sok párt, sok politikus megszólalt.... Jól látható ki mit képvisel, ki milyen érdekeket szolgál és hogyan viszonyul a kérdéshez. 
Ennek a bevándorlási inváziónak talán egyetlen haszna volt, hogy olyan kristálytisztán kihozta társadalmi csoportok, pártok és egyének hovatartozását, értékrendjét.... Sőt a lehetőséget megteremtette 15 millió magyar számára, hogy lássuk, mi történne, ha ők lennének döntési helyzetben és rajtuk múlna.....
Egyetlen pozitív haszna, de annak nagyon ÜTŐS


Ami viszont engem illet, azt nem értem elsősorban, hogyan nem képes mérlegelni az a "réteg", mely nem látja az éles különbséget e között a Nyugat-Európában lévő
- állandó fenyegetett és létbizonytalan állapot és (azaz a bármikor rád és családodra támadhat a fanatikus kitérdekel-hánygenerációs bevándorló terrorista)
- és aközött a nyugodt biztonságos élet között, amiben mi Magyarországon élünk?Ami persze nem tökéletes, de Lutonhoz és Molenbeek-hez képest ég és föld!

Miért nem lehet ezt elismerni, hogy a BIZTONSÁG igenis érték? Sőt manapság a legfontosabb érték!
És ez a biztonság részben annak is köszönhető, hogy délről zárva a határ és hazánkban nem kóborolnak ellenőrizetlen százezrek bevándorlóként! És nem akarunk egy belga-kongó mintájú Brüsszelben vagy Párizs külvárost kialakítani Magyarországból !
Ki az, aki nem képes ezt a tényt még felfogni? ? ? Jó kérdés, igaz!
Vagy felfogja ő, de kőkeményen és inkább a muzulmán szélsőségesek oldalát támogatja....(na és a azon európai uniós bábok terveit, akik a nemzetállami keretek megszüntetését tűzték ki célul).....


Mára valami elképesztő és érthetetlen önpusztító magatartásnak vagyunk szemtanúi, de nem kell, hogy résztvevői is legyünk! 

Ennek a több évtizedes abnormalitásnak és rombolásnak az áldozata most egész Nyugat-Európa és Skandinávia, ahol nem mer még a rendőrség sem fellépni bevándorlók lakta városrészekben, nehogy megkapja az idegengyűlölet vádat....Ott ahol rátámadnak hatóságra, mentőkre és tűzoltókra....
Belgiumban, ahol éjjel nem lehet házkutatást tartani, mert a terroristák és bűnözők pihenéshez való joga is szent, vagy ide sorolhatnánk Franciaországot, ahol a britek megdöbbenésére a La Manche másik oldalán megtiltották a kamionok röntgenezését, nehogy a bennük elrejtőzött illegális bevándorlók egészségében kárt tegyenek !

De sorolhatnánk Belgium mellett Hollandiát, Rotterdamot..., Norvégiában Oslót ...stb...


Kizsákmányolta és szétrombolta a világot az európai, Latin-Amerika után feldúlta a Közel-Keletet az amerikai és izraeli! Ezt nem lehet megtenni következmények nélkül...
A következmények pedig itt dörömbölnek a küszöbön...

Európára azért irányították rá a bevándorlók hadát, mert céljuk van vele ! 
Szíriában az USA lassan 7-8 éve robbantotta ki a polgárháborút és a menekültek (köztük dzsihadisták serege) eddig mégsem irányult ilyen tömegben Európa felé !
Tavaly szándékosan és szervezetten indították el a bevándorlók millióit.....

Gombnyomásra!
Ahogy akkor fogalmaztam: Hatalmas dollár-százmilliók vannak beleölve ebbe a migrációs tervbe...és készpénzben kifizetve egyeseknek....
Most már azóta kikerültek bizonyítékok is erről (Soros), nem kell részleteznem. Amikor először erről írtam, még vad összeesküvés-elmélet címkével látták el, mára bizonyított tény.


A TERV ellenzői másodperceken belül megkapják a szélsőséges, populista, majd a náci, antiszemita, unortodox...stb jelzőket a nyakukba és jönnek a fenyegetőzések, kötelezettségszegések, pénzmegvonások..... nem sorolom.

Elég, ha csak a déli határvédelmi kerítésre gondolunk... Rendkívül tanulságos volt figyelni a nyugati és hazai reakciókat.
Bár a kerítés a legkisebb rossz, láttuk a semminél több-  sőt láthatóan és érezhetően még működött és működik is! Eddig megállította..., és elterelte a bevándorlókat ... Azóta minden épeszű  ország mindenhol a magyar mintát követi..... Még Ausztria is, aki a legjobban támadta a magyar megoldást! 

Nem gondolom úgy, hogy a közel-keleti és afrikai bevándorlók betelepítése és kontroll nélküli beengedése ellen következetesen kiállni és a schengeni határokat és szabályokat betartatni náci vagy gyűlöletkeltő lenne....!

Magyarországon a többség NEM a plakátok hatására NEM AKARJA ezt a bevándorlási inváziót és a muzulmán illegálisan császkáló százakat, ezreket látni és megtapasztalni, hanem lehet most az egyszer, de a magyar kormány kőkeményen a lakosság többségének véleményét vállalta fel és tart ki emellett...

A lakosság nagy része józanul gondolkodik és egyszerűen nem akar úgy élni mint Párizs vagy Stockholm külvárosai!, pláne Brüsszel Molenbeek.


A magyar emberek biztonsága szempontjából a legfontosabb: Nem Magyarországon van az, ami most Olaszországban,Törökországban és Görögországban... Ne is legyen soha az!
Ez önzés lenne? NEM! Ezt diktálja a józan ész.


Miért veszélyes a helyzet? 
Az európai ember valójában egy végtelenül elkényeztetett, kényelmes, és közben ostoba fajtává vált az elmúlt pár évtized alatt, akivel szemben egy afrikai és közel-keleti életösztön az európai hátrányára borzalmas és halálos párosítás... .... !

Amíg mi értékekben, törvényekben és a felvilágosodás alapeszméin filozofálgatnánk, addig Afrika és a Közel-Kelet az egyszerű túlélés és élet-halálösztön alapján cselekszik ! 
Mi az erkölcs és morál alapján azt hisszük, amit mi nem tennénk meg, azt más sem fogja velünk. Ez halálos tévedés! 


A veszély inkább abban rejlik, hogy a valós menekültek között érkező illegális bevándorlók hatalmas álcát jelentenek az igazi iszlám harcosoknak és fanatikusoknak... Legnagyobb veszély pedig magának az ESZMÉNEK a jelenléte, mert a már itt lakók számára is táptalajt jelent a dzsihadistává válásban

Kb 1,5 éve írtam arról konkrétan, hogy kőkemény iszlamista dzsihadista harcosok érkeznek folyamatosan Európába a bevándorlók között és az EU-Merkel nyitott határok politikáját kihasználva! Akkor még sajnos magyar kerítés sem volt a zöld határon...... 

Emiatt nem százak, nem ezrek, hanem sokkal többen szivárogtak be és vették fel a kapcsolatot a már itt élő másod és harmadgenerációs muszlim alvósejtekkel.....és azzal a konkrét céllal érkeznek, hogy Európa szívében mérjenek csapást a "hitetlenekre", akik az ő országaikat is romba döntötték és családjaikat kiirtották.... Legalábbis az ő tudatukban ez van..... 

Ők nem egyszerűen terroristák, hanem katonák, harcosok, akik elhozzák Irakot, Szíriát, Afganisztánt és Líbiát Európába. - ahogy ígérték... 
Határon túli magyarok, letelepedési kötvény, Orbán, Gyurcsány, DK, Együtt, MSZP és Liberálisok......., avagy kis magyar förmedvény és groteszk

Felsorolni is sok lenne azt a rengeteg baromságot, amit balliberális fórumokon és pártoktól, kommentelőktől hallani lehet, de megpróbálom megvilágítani a legdurvább érvekként előadott csúsztatásokat:

"a magyarok is lopnak és itt is vannak gyilkosságok, utcai rablások"
- "Mi is bevándorlóként jöttünk a Kárpát-medencébe"
, ezért nekünk is be kell fogadnunk mindenkit, akit nekünk szánnak. (Fodor Gábor)

- "Letelepedési kötvény" Vs. "illegális bevándorlók betelepítése és integrálása"
- "Határon túli magyarok folyamatos szidása", de a közel-keleti és afrikai bevándorlók beengedése. 

Bevándorlás és letelepítés kapcsán alapvető tévedésben vannak mindannyian, akik moralizálni akarnak, vagy arra terelik a kérdést a tények helyett!


Nézzük akkor a tényeket, ami attól nem lesz hazugság, hogy Orbán Viktor kimondta: 
1. A multikulti megbukott! 
2. A muzulmánok ellenőrizetlen bevándorlása terrorral jár!  


1. A multikulti totálisan megbukott és Európa vesztére tör! ✔ IGAZ! 
Európa már eleve egy sokszínű, gazdag kultúrájú kontinens benne, a francia, brit vagy spanyol és olasz, na meg orosz, görög és természetesen magyar kultúrával. Az iszlám fundamentalizmus és maga a muzulmán dzsihád nem kultúrát gazdagító, hanem mélyen romboló elem, amit eltüntetni kell, nem pedig táptalajt és támogatást adni neki! 

2. A muzulmánok bevándorlása terrorral jár és a terrorizmus mozgatórugója az iszlám szent háború, a dzsihád! ✔ IGAZ! Van aki ezzel nincs tisztában és részletezni kell? mert akkor kifejtem legalább 5 oldalon.... De itt a legfrissebb cikk hozzá:


Természetesen nem magáról az egyes szerencsétlen emberekről van szó, akik elmenekültek Szíriából vagy Afganisztánból (és most itt kitérhetnénk arra, hogy a pakisztáni, iraki, marokkói, líbiai,szomáliai és eritreai, nigériai stb.is jön és özönlik.....)

Szóval alapvetően minden joguk megvan, hogy békében élhessenek. Teljesen egyetértek.

Azzal viszont nem, hogy ezrek, százezrek vagy milliók a Közel-Keletről és Afrikából ne jelentenének veszélyt és ténylegesen életveszélyt azzal, hogy a fanatizmus és magának az eszmének a jelenléte begyűrűzött Európába.

Mindez 
összekapcsolódva a mentalitásukból fakadó és a számukra totálisan idegen társadalomban való reménytelenséggel, munkanélküliséggel és kilátástalansággal halálos párosítás a befogadó társadalomra , mert előbb-utóbb jelentős részük bármikor az iszlám fundamentalizmus talaján mobilizálható és aktivizálja is magát, ha arról van szó, hogy "Mohammed harcba hív".
A Korán tanítása alapján az iszlám térhódítására és a kafír 'gyaur kutyák' elleni harcra...

Sajnos sok esetben ez bosszút és kimondva kimondatlanul jogos bosszút is jelent a Nyugat ellen, hiszen az Ő országaikat, az ő otthonukat a Nyugat rombolta, bombázta le és taszította káoszba, illetve a közismereten Nyugat által létrehozott terrorista-csoportok, mint az al-kaida, az ISIS, vagy a Tálibok.... 


De magát a befogadást ne erőltessük már másra: sem ránk és senkire! Azaz, hogy kötelező lenne éppen Európában elhelyezni és integrálni, befogadni őket, holott a több generációs algériai, marokkói, szomáliai bevándorlók az anyanyelvi, saját befogadó nemzeti országaikba is képtelenek voltak beilleszkedni hosszú évtizedek alatt és a társadalom perifériáján élve bűnözésből, vagy csak segélyből tartják fent magukat és a befogadó társadalmat minden eszközzel támadják, ölik, rombolják, pusztítják.... Embereket és tárgyi értékeket egyaránt.

Nem létezik olyan egyezmény, mely kötelezően befogadásra és letelepedtetésre kényszerítene bármely tagországot a neki nyakába nyomott tömegeket illetően!És leszögezem, továbbra is a valódi menekültek pártján és segítésén vagyok. 

A hazájukhoz legközelebbi békés országban kell megoldani az ellátásukat és segíteni minél előbb a hazatérésben és országaik újjáépítésében!
Aki dacból, vagy pusztán a kormány utálata miatt nem szavaz, vagy igennel szavaz, sőt ha van annyira vadbarom, hogy ha már elment, akkor direkt érvénytelenül szavaz, azokkal az emberekkel semmit sem lehet kezdeni...
De az örök életre biztos lesz, hogy ezeket és a képviselőiket SOHA az irányítás, döntéshozatal közelébe engedni nem szabad, nem lehet és a magyarság józan része nem is fogja hagyni..

Sajnos, az a legszomorúbb, hogy ha a balliberális oldal van Magyarországon hatalmon, akkor se kerítés, se nemzetvédelem nem lenne! Szerintem azóta is Budapest parkjai és a Keleti Pályaudvar tele lenne bevándorlóval, mint Horgos, vagy Görögország vagy Szicília....
Hiszen mi állította volna meg őket ? Semmi!

Ez viszont óriási felelőtlenség, hogyha egy országot csak a "szerencse" vagy éppen az a mázli menti meg, hogy nem a baloldal kormányoz.... Ilyet nem szabad hagyni!
Nem múlhat ennyin egy ország jövője és a társadalmának berendezkedése!


A létező legdegeneráltabb ostoba példa
, hogy "Maradj otthon! ".... "NE élj a szavazati jogoddal!"
Ilyet demokratikus párt nem is javasolna..... Nyilván tudom, hogy a DK sosem volt az, de akkor is! Maga a politika is az aktív szerepvállalásról szól!
(Gyurcsány Londonban videó)

Az MDF ugyanebbe bukott bele anno.. .Az otthonmaradásra buzdított... Ahogy az MSZP és Gyurcsányék 2004.dec.5-én szintén az otthonmaradásra buzdítottak ama gyalázatos népszavazáson....

És amit sokan nem értenek, de eszembe jut
: KONKRÉTAN: el tudnátok ma képzelni Magyarországon,
hogy
- bárki magyar rendőrökre rátámadjon csak úgy?
- Rendőrautókat vagy buszokat gyújtson fel pusztán heccből és egy harc részeként?
- Machetével, baltával szálljon fel egy magyar az Intercity-re, hogy lekaszabolja az ott lévőket?
- Hogy megállítsanak magyarok járókelőket vagy megverjenek pusztán azért lányokat, mert nem tetszik a túl nyári, laza öltözködése és elítéli vallási okokból?
- Hogy bármelyik magyar bárba, szórakozóhelyre, zeneboltba "magyar hordák" vonuljanak be azért hogy megverjék a pultos lányt, mert alkoholt szolgál ki, vagy szétverjék a zeneboltot, mert piszkos nyugati zenét árul???

El tudjátok képzelni? Mert én magyar emberről nem!
És természetesen tisztában vagyok vele, hogy itthon is vannak gyilkosságok néha és rablások, sőt nemi erőszak és családon belüli erőszak is előfordul ....

De akik még mindig nem érzik a különbséget a minden országban előforduló bűncselekmények és egy életformát képező iszlám terrorizmus, fenyegetés és erőszak között, akkor nincs is miről beszélni, mert soha nem is tudják felfogni, miről szól ez az egész!

Végszó, mert messze többet beszéltem, mint kellett volna... : 

Mivel már előre ismerem és látom a népszavazást követő hetekben többnyire ellenzéki oldalról érkező reakciókat, akik most arra játszanak, hogy 
 "na de nem ment el mindenki" és az okt.2-i szavazók véleménye, nem a teljes nép véleménye, nekik üzenem:
Aki elmegy és szavaz, az fog dönteni!
Az lesz Magyarország polgárainak véleménye....
Mert ha a maradéknak nincs véleménye vagy nem él vele, akkor azon segíteni sem lehet és talán nem is kell, de azután nekik van a legkevesebb joguk bármit is kritizálni, okoskodni.... Számukra ez úgyis álprobléma és álkérdés...

Másrészt a népszavazás IGENIS FELJOGOSÍT a majdani intézkedésekre és önvédelemre teljes mellszélességgel! Bármilyen büntetés, kötelezés, betelepítés vagy bevándoroltatás szóba kerül, mi karakán és határozott módon tudjuk hazánkat megvédeni.

Miért vállalhatjuk a véleményünket akár az Európai Bizottságban és Parlamentben:
MERT a magyar nép döntött:
NEM kérünk közel-keleti és afrikai bevándorlókból! Pont.
És igen, akár 2 millió, akár 4 millió szavaz majd: AZ lesz a magyar nép véleménye....

Akinek nincs véleménye és el sem mondta, az utána jobb ha hallgat....Ez a demokrácia. Vagy be lehet ugatni a partvonalról, csak már semmi hitele nem lesz az illető szavának.

Menjen el és mondja meg, hogy
- Igen akarja a bevándorlók Magyarországon elhelyezését
- NEM , nem akarja a bevándorlók betelepítését.


Egy egyszerű eldöntendő kérdésre szerintem még mindenkinek képesnek kell lennie a válaszra.... 


Én azt fogom mondani, hogy NEM, nem akarom.... 
És végezetül a mindenki által már látott és idézett Bill Warner pár perces megdöbbentő szemléltetése arról, miért nem old meg semmit a migráció és a bevándorlók befogadása. Sőt többet árt, mint használ! (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)


Írta: (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)
FB-oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése