2014. október 31., péntek

A HOMELAND sorozat megelőzte a valóságot - Dróntámadásban ma megölték a Haqqani-hálózat vezetőjét


Na erre varrjatok gombot ! 
Nagyon sokszor ajánlottam már nektek a HOMELAND című sorozatot !

A legújabb évad eddigi 5 része teljes egészében arról szól, hogy a CIA dróntámadással pár perc alatt meghozva a döntést Pakisztánban megöli a tálib Haqqani-t, a helyi terrorista-hálózat fejét.....



Majd kiderül, hogy az egész családja a házban tartózkodott, mert esküvő volt és rengeteg a "járulékos halott"....
Washington magyarázkodik, Islamabad bekeményít .... Mivel Afganisztántól csak néhány kilométerre vagyunk,  rendkívül érzékeny zóna sosem lehet tudni, ki Haqqani embere és ki nem.....stb...
Több spoilert nem is akarok mondani.... rendkívül érdekes sorozat ! 






MA ESTI, pár perccel ezelőtti hír a lényeg ! ! !  
Dróntámadásban megölték a Haqqani hálózat fejét Pakisztánban csütörtökön este !!! Magát Abdullah Haqqanit és még 7 harcosát !  

A dróntámadás az afgán határtól 30km-re, Wana városától nyugatra következett be.
Pakisztáni és katonai források is megerősítették azóta, hogy 4 külföldi militáns személy és maga Haqqani is életét vesztette a támadásban....“At least seven militants were killed in the drone strike,” including a top Haqqani leader and four foreigners, an intelligence official in Wana told AFP. 


Azt hittem leesik az állam, mikor megláttam, mert szentül meg voltam győződve, hogy ez csak forgatókönyv fiktív szereplőkkel - persze valós alapokon ..... 

De hogy hamarabb készült el a film, mint a valóságban ez meg is történik ugyanazokkal ugyanúgy, ez már tényleg durva ... ! ! !



5 megjegyzés:

  1. Haissam Haqqani-t ölték meg a filmben. Gondolom a dron támadás is annyira ritka, hogy nem lehet egybeesés. Nevet meg biztosan megváltoztatták, hogy ne legyen feltűnő. De ti szemfülesek vagytok, kiszúrtátok:)
    Egyébként majdnem pont egy éve ölték meg Nasiruddin Haqqanit, bár nem drone támadásban halt meg. Viszont
    Badruddin Haqqani 2012 májusában halt meg drone támadásban:) Szóval a fenti teória megdölni látszik.

    VálaszTörlés
  2. Elnézést, amiért ide írok.A Facebook-on van egy olyan oldal, aminek a neve EU - Magyarország
    Szervezet. Írt egy cikket 29-én a globális felmelegedésről. Én hozzászóltam, megemlítettem a chemtrail-t. Nézzétek meg mit válaszoltak... https://www.facebook.com/eumagyarorszag?pnref=story

    VálaszTörlés
  3. Hollywood féle elmeprogramozás. Felkészítik a tömegek tudatalattiját, így jobban elfogadják majd az adott szituációt. Sok dologra felkészítenek minket. Zombi apokalipszis, terrorista támadások, földönkívüli invázió, globális megfigyelés stb.

    VálaszTörlés
  4. Ezekből egy is elég bőven, bár igazából ezen felsorolásból csak a zombi apokalipszis nem volt még meg... S vajon ők felkészültek minden eshetőségre?

    VálaszTörlés