2014. október 7., kedd

Pilóták, orvosok, tudósok tanúvallomása a chemtrailekről (vegyi csíkokról az égen)


Nyilvános meghallgatás a kaliforniai Shasta megyében, amelyen többek között orvosok, vadbiológusok, pilóták, ügyvédek tettek tanúvallomást a chemtrailek káros környezeti, egészségügyi hatásairól.


Kapcsolódó bejegyzések: 

Magyarország CHEMTRAIL-támadás alatt áll egész nap - Elképesztő mennyiségű vegyi csík borítja az eget - Özönlenek a képek mindenhonnan

Tökéletes bizonyíték a Chemtrail-permetezésről + Amit tudni kell az alumínium/bárium mérgezésről


http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

62 megjegyzés:

  1. Köszönet a videóért..... félelmetes világban élünk.

    VálaszTörlés
  2. Az index és a mainstream média így is úgyis gúnyt űz az egészből. A hülyékről leperegnek az érvek, és a népesség 90%-a ugyanúgy tévedében fog élni.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Sokan azt hiszik, hogy ez így van - de csak emberi aggyal jön a logikus felvetés, hogy akkor biztosan nem csinálnák, hiszen az ő egészségüket is fenyegetné ..............
      De annyit el kell mondanom a tisztánlátás miatt, hogy a piramis csúcsán lévő személyek (szándékosan nem embereket írtam) ...ilyen szempontból is érinthetetlenek... Egyszerűen más a DNS-szekvenciájuk, az ellenálló-képességük, immunrendszerük, regeneráló-képességük, szóval sok minden - de ez egy hosszú történet és sok mindennel van összefüggésben több ezer évre visszamenőleg.....
      Ismerj meg közülük egyszer egyet vagy próbálj meg kapcsolatba kerülni, aztán a kérdés már nem lesz kérdés..........

      Törlés
    2. nem, az emberek szimplán sokszor elmebetegek, idióták, drogosok, cigisek, alkoholisták stb., ezek is boldogan mérgezik magukat, kicsit sem zavarja őket hogy maguknak is ártanak

      Törlés
    3. kizárólag szánalmas, ostoba átlag emberek vannak a kemtrél mögött is, hiába van nagyon sok pénzük, egyszerűen ostobák, tönkre teszik magukat is és másokat is, a saját gyereküket is, nincs mögötte semmilyen földönkívüli, ez csak egy nagyon tipikus ostoba emberi rombolás, van rá egymillió példa az emberi történelmen, nincs olyan hónap, hogy a világban egy nagyon magas rangú vezető ne csinálna valami félelmetesen nagy ostobaságot

      Törlés
    4. Ejj Buddha! tudom te ismersz egy irànyìtót. Csak nem mindegy hogy egy szimpla kőműves aki nem làtja az egészet.. Vagy egy vérvonalbelit akit nem hiszem hogy hogy megismerhettél... A kettő közt óriàsi a külömbség. Ezért kiabàlsz minden pici krìzisre vilàghàborút???

      Törlés
    5. Tényleg nem mindegy, hogy szimpla szabadkőműves vagy vérvonalakhoz tartozó. Én azért írtam, hogy piramis csúcsán lévő személyek. Nyilván nem egy kis szabadkőműves beosztottról beszélek, hiszen ők ugyanolyan emberek, mint mi, maximum különböző szinten beavatottak a titkokba. Az ősi vérvonalak és a 13 családhoz tartozó személyek viszont teljesen más téma.....

      HogyTe mit hiszel, hogy kiket ismerhettem meg vagy sem, azzal nekem nem sok dolgom van, hiszen, nem tisztem a meggyőződéseidbe beleszólni sem pro, sem kontra....

      És nem szoktam "minden pici krízisre" világháborút kiabálni ! Mindig célokról, tendenciákról, szándékokról írok, de főként mozaikokról, amik látszanak a világban.

      De ha már szóba kerültek, elsősorban az ősibb dolgokat szeretem.... És a régebbi civilizációk tudását, azok mai leszármazottait és a múltban élt hozzájuk tartozó egy-két különleges személy képességeit, tudását ............

      Törlés
    6. Egy elmélet szerint a világ látszólagos vezetői pl Bush, Obama, vagy Putyin csupán klónok akiket az MKUltra segítségével irányítanak. Az eredeti személyeket már rég megölték. Túl veszélyes lenne ekkora hatalmat adni egy sima embernek. Mellesleg az elit egymást is gyilkolássza. Pl Abraham Lincoln, Marilyn Monroe, vagy Kennedy is egy elit vérvonal tagjai voltak, de végül likvidálni kellett őket. Meglátásom szerint valóban van 13 vagy 33 ilyen elit vérvonal és a legfontosabb helyekre szeretik betenni a saját embereiket, de elmeprogramozott lélek nélküli klónokat is használnak, melyek bármikor lecserélhetőek.

      Törlés
  4. Nehézfémsók kivezetése a szervezetből (agy, hasnyálmirigy, nemi szervek, végtagok): hagymácska csepp, fokhagyma alkoholos kivonata, Humet-R, koriander kivonat, cékla, mezei zsurló tea,lapacho tea, Phoenix spagirika és szelén vagy algák a megkötésre vitaminokkal. Ellenjavallat ha fém implantátum van a testben (amalgám tömés).

    VálaszTörlés
  5. Ezeken kivül a természetes anyagokon kivül ott vannak még az algák több fajtája. Erőteljesebbekj és nagyon hatásosak.


    VálaszTörlés
  6. A pokolba vezető út merő jószándékkal van kikövezve.
    Na és persze rögeszmékkel.

    VálaszTörlés
  7. Felbecsülhetetlen kincs Sevaster és Világhelyzete Laci az együttműködésetek, és egyúttal páratlan is a magyar alternatív médiában az ilyen, egómentes összefogás. Köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a támogatást és segítséget is ! És persze a dicséretet is ! Szerintem mindannyian azt tesszük, ami visz előre az úton és ami belülről jön. Ha belegondolok én is, mennyi sok idő telt el azóta, hogy elkezdtem, hány és hány bejegyzés, téma, és kutakodás van mögöttem, sokszor magam is megrémülök. Aztán, hogy használt-e vagy jutottunk-e előrébb egy centivel vagy egyetlen tájékozottabb emberrel is, ezt majd a jövő eldönti. Megbeszéljük száz év múlva ugyanitt 2114-ben. ;)

      Törlés
    2. Meg vagyok róla győződve, hogy használt és használni fog!

      Nekem egy volt párom azzal jött, hogy minek nézegetek én ilyeneket, úgysem tudok csinálni semmit (akkor még nem volt meg az exopolitika magyarország weboldal).

      És azt mondtam neki, amit most is itt a kommentolvasóknak: akik mérik, hogy az emberek milyen témákat nézegetnek, miket nem, nekik igenis számít, hogy mit olvasgatunk. Pusztán már a passzív lestatisztikázható olvasás is ergó hatással van a világ alakulására!

      A történelem elsodor majd minket,, de amíg mi élünk, addig igenis számít, amit teszünk.

      Én mindig úgy voltam vele: ha egyetlen egy embernek is segítettem, megérte nekem.

      Áldást és erőt kívánok Neked. Keep goint no matter what!

      Törlés
    3. Minket nem sodor el a történelem, Isten felmagasztal minket és erőt ad a kitartásra és a munkára, amit nekünk adott.. Az újvilágrendet nem fogja engedni, hogy létrehozzák, már a jelenések könyve is erről beszél.. :)

      Törlés
    4. A történelem, legfőképpen a progresszív történetírás mindenkit és mindent elsodort. Isten halott. Az Új Világrend pedig már gőzerővel zakatol.

      Törlés
    5. Ha Isten valoban halott volna, akkor te itt most nem irogatnal... példaul.

      Törlés
    6. Természetesen egy "theisztikus" istenre gondoltam.

      Törlés
    7. Vagyis tagadod egy személyes Isten létezését? Aki a vilagmindenséget teremtette és fenntartja? Csak, mert Nietzsche ezt mondta?

      Törlés
    8. Mondjuk úgy elegánsabban, hogy a világ magára maradt. Elhagyta szellemtársát. Ezután a világ emancipálódott, szingli lett. Ez azonban Istent (a végső Teljességet) cseppet sem befolyásolja. Isten nem létező, Ő maga a Lét. A létezés csak a Létből való részesülés, egy lény létező, Isten azonban messze felette áll ennek a kategóriának.

      Törlés
    9. Igen, tagadom, hiszen mi öltük meg. :-)

      Törlés
    10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    11. Természetesen itt felvetődik a kérdés, hogy miféle Isten az, akit meg lehet ölni. Julius Evola és Friedrich Nietzsce gyönyörűen kifejtik, hogy miként lett Isten leemelve a nép szintjére, még mielőtt "agyoncsapták".
      volna. Isten ugyanazon a degradálódáson ment keresztül, mint a kasztok. Egyébként én úgy vélem, hogy Isten lefokozásának legelső lépése az volt, mikor elkezdtek egy személyes, egy külső Istenről beszélni. Hiszen, ha nem tudták volna magukról "leválasztani", akkor saját magukat is megölték volna vele. Tehát: lehatárolás, megszemélyesítés, nivelláció, majd "megsemmisítés". Utóbbi igazából kivitelezhetetlen. :-)
      http://atyafipeca.wordpress.com/2014/03/31/reach/

      Törlés
    12. Viator:
      Igen, ezzel egyet is lehet érteni. Másképp: Az ember kizuhant isteni minőségéből. A létből. Ha nem zuhant volna ki, nem követte volna el azt a baklövést, hogy Istent magán kívül keresse. (Létezés) Egy külső, megszemélyesített Isten létezésének igenlése istenkáromlás és merő nonszensz. Szerintem.

      Törlés
    13. @TV. A kivülről keresésnek az lett a következménye, hogy Istent a lények leghatalmasabbikának, egyfajta rangidős ügyvezető igazgatónak kezdték látni és láttatni (ószövetségi attitűd=egyoldalú transzcendencia, immanencia nélkül=princípiális dualizmus) Ráadásul ezt a nézőpontot rátolták (ráerőszakolták) a korai kereszténységre, aminek meg is lettek a jól ismert következményei.

      Regnum Dei intra vos est - Isten királysága bennetek van. A királyság közepén pedig maga Isten.

      Törlés
    14. Ez már nagyon durva megfogalmazás! :-) El kéne határolódnom!
      "Ráadásul ezt a nézőpontot rátolták (ráerőszakolták) a korai kereszténységre..."
      Egyetértek, de azzal a kiegészítéssel, hogy a képlet minden összetevője tett azért, hogy egy szinttel mindig lejjebb küzdje magát. A kereszténység keményen megdolgozott (kollaborált) azért a válságért, amiben ma van. És még csak mártírnak sem nevezheti magát.
      "Életünk nehézsége oly nagy, mondja Basilius, hogy a porba zuhantunk, de a mártírium mégis lehetetlen, mert üldözőink ugyanazt a nevet viselik, mint mi."

      Törlés
    15. Istent ti öltétek meg TV? Marpedig én gyilkosokkal nem beszélgetek, bocs.

      Viator! A létezés vagy a lét ellentéte ugyebar a nem létezés ill. nem lét? Ha pedig Isten nem létezik (mert ugye O lenne a beszélgetésünk targya) akkor felesleges a O lét-érol diskuralnunk.

      Törlés
    16. Milyen nagy kár Ria, hogy „gyilkosokkal” nem beszélgetsz…:))
      Valódi gyilkosok, azért régebbi korokban tényleg előfordultak, ők voltak az „igaz hit” birtoklói, akik nagy buzgalmukban, helyes Istenképre való rávezetésként, néha valódi gyilkosokká váltak.

      Isten valós arcát kell megkeresni, azon mázolmányok helyett, amit Isten néven, többféle módon, a különböző vallásokban az égre festettek, ezeket az „Isteneket” meg lehet és meg is kell „ölni”.
      Egyetlen valóság a világegyetemben Isten léte és minden, ami ebből fakad az lényegében Istennek áttételes megnyilvánulása… ehhez a kijelentéshez semmi teológiai okoskodás nem kell, ez csak egyszerű logika.
      Vallások gyakori hatalmi eszköze, hogy azt próbálják, elhitetni, hogy mi leválasztva létezgetünk Istentől, mint valami hadifoglyok kényszermunkatáborba bezárva, távol és elkülönítve az Otthontól (Istentől).

      Amíg mi magunk nem vagyunk a helyes nézőponton, a valóság és Isten látványa eltorzul körülöttünk, és ezeket a torzult látványokat önmagunkban felismerve, igenis bátran azok megölhetőek.
      :)

      Törlés
    17. Tisztelt Ria!

      Az az igazság, hogy igazából véve nem segíthetünk egymáson. Sem Ön nekem, sem én Önnek.
      "Mindenkinek saját külön pokla van és nem érintheti semmi más, mint csakis saját mérge."
      Súrolhatunk itt komolyabbnál komolyabb témákat és várhatjuk reményteljesen, hogy egy külső és emberszerű Isten a szánkba repüljön sült csirke módjára, de gyanítom, hogy ez nem fog bekövetkezni. Érdekes módon a világ alászállásában soha senki nem érzi magát felelősnek. Azt úgy mindig mások csinálják. Az egyszerű és jólelkű proletár természetesen csak elszenvedi a külső gonosz körök cselszövéseit. Ő a mártír, az áldozat, akinek olyan fehér a lelke, mint a frissen mosott lepedő. Aki magában nem képes felismerni a gyilkost, az a lényeget még csak nem is karcolja. Ön azt kérdezi: "Istent Ti öltétek meg?" Nos, itt igazából csakis az egyes szám első személy a megengedett. Vagyis: "Istent Te ölted meg?" A kérdés nagyon jó. A válasz rá roppant egyszerű. Igen, én. Ha nem én lettem volna valószínűleg meg sem feszítettek volna. Nietzsche mikor többesszámot használt még nem tudhatta, hogy az ezredforduló után mindenkinek varázsütésre fog kifehéredni a lelke és senki nem lesz felelős semmiért. A felelős mindig a más. A nem valódi mindig a más. A gyilkos mindig más. Az abnormis mindig a más. A felelős mindig más. A képmutató mindig más. Minket kérem permeteznek, velünk kérem kólát itatnak, nekünk kérem mossák az agyunkat, minket kérem manipulálnak. Végre egy kor, ahol már a primitív létezés is kihívás és merő küzdelem. Evola azt mondja; aki manapság nem hagyja el az őrhelyét, az jóval gazdagítóbb gyümölcsökre tehet szert, mint akár 2000 évvel ezelőtt.

      https://www.youtube.com/watch?v=Sb0o8eLtQPw

      "A hiúság nem a hiúságban bukik meg, hanem egy fokkal mélyebben. A tükör megmarad. Mindig a maszkot mutatja és fogja mutatni. És aki a tükörbe néz, mindig azt fogja látni, amit lát. Ez a világrendben levő irtózatos irónia: hagyja, hogy a dolgok és az emberek azok legyenek, amik, és mindenki azt a sorsot élje, amit választ. Nem figyelmeztet és nem javít. Súlyosabbat tesz: meghagy mindenkit abban a helyzetben, amelyben nem veszi észre, mikor tűnik el lába alól a talaj. Az ember nem a hiúságban bukik meg, hanem a maga iránt elfoglalt álláspont valódiságában. Nem abban, amire vonatkozik, hanem eggyel mélyebben: nem abban válik hamissá, amit szemtől szembe lát és látni vél, hanem abban, hogy minek tartja azt, amit lát. Ezért arra, hogy az ember hiú, sohasem fog rájönni hiúságból. Aki azt mondja, nem vagyok hiú, saját hiúságát nem is érintette, csak letakarta, vagyis hazudott. És ez az ember nem hiúságában lepleződik le és inog meg, mert a világ hagyja, hogy tovább is a tükörbe nézzen annyit és úgy, ahogy akar, és hogy hazudjon. A világ a maszkot az emberről sohasem szedi le. A maszkkal együtt kell összetörnie, a maszkban és a maszkon kell megsemmisülnie. Az összetörés nem a maszkot éri, hanem azt, ami a maszk mögött van: az igazat. Mert az igaz választotta a hazugságot. Nem az válik semmivé, ami az arcot eltakarta, hanem az arc, ami el van takarva. S ez újra a maszk igazsága: a maszk igaz marad; tovább hazudik. Még akkor is, ha mögötte már nincsen semmi.
      Lehet úgy állni, hogy a sugarak ne törjenek meg és ne verődjenek vissza? Úgy, hogy a pillantás egyenesen áthatoljon a téren s elérje azt, amire irányul? Úgy, hogy az ember keresztüllásson a tükrön? Mi a lehetősége annak, hogy az ember át- és keresztüllásson, s szeme sugara ne önmaga visszaverődött maszkját, hanem a világot érje? Össze kell törni a tükröt?

      Ismét és utoljára: a maszk igazsága. Minden megmarad annak, ami volt és ami. Az ember világhelyzete csak egyetlen esetben változik: akkor állhat egyenes szögben és tud a dolgok közé lépni tisztán, ha összetöri, de nem a tükröt, hanem azt, ami a tükörben van: a bálványt. Azért igaz a maszk, mert az igazság rajta múlik. A világot csak akkor látni, ha az ember istent lát és nem bálványt. Ezért írja Montaigne: „il faut oster le masque aussi bien des choses que personnes” - az emberek és a dolgok álarcát le kell venni."

      Törlés
    18. Kedves Ria! Hadd pontosítsam magam. A lét és létezés közötti megkülönböztetés fenti forszírozása nem egyfajta különcködés, hanem a tisztánlátás alapja. Igazolásként felhozhatnám Eckhart mestert, pontosabban sokat emlegetett kijelentését, miszerint "Esse est Deus", azaz a Lét maga Isten, míg a teremtmény az "existentia" létben levés, formai lehatároltság, csupán részesülés az isteni Lét teljességéből. (Isten gyermeke) Vagy Aquinói Szent Tamást idézve:

      "az „egyedüli” és „mozdulatlan” az összes tökéletességgel rendelkezik, amelyek minden dolognál tökéletesebb módon vannak meg benne, mivel ezek abban EGYKÉNT találhatóak meg, míg a többiekben ELKÜLÖNÜLTEN."

      Ha már az angyali doktort idéztem, hadd hívjam fel a figyelmet egyik fő művére, amelynek címe: De ente et essentia (A létezőről és lényegről), amelyben felhívja a figyelmet arra, hogy a "létező-nemlétező" ellentét MERŐBEN MÁST JELENT ember és Isten esetében. Emberi szemszögből a "nemlét" a halál, az elmúlás, feloszlás, a semmi. Az élet (existentia) komplemense. Isten esetében azonban ez egészen mást jelent! A "lét" a totális aktualitás, a kifejeződés, a valamivé válás transzcendens szándéka, ezzel szemben a "nemlét" az aktuálisan semmi, a meghatározatlan, a jelleg nélküli, amely potenciálisan azonban bármi lehet. Az isteni "lét" az isteni "nemlét" által fejezi ki magát.

      Ha e két fenti megkülönböztetést nem tesszük meg (lét-létezés, illetve emberi lét-nemlét és isteni lét-nemlét) akkor fokozottan fennáll az "istengyilkosság" veszélye. Nevezetesen, hogy Isten egy exisztens létezőnek tekintjük, egy nagy nagy láthatatlan lénynek. Ez azonban már egy rendkívül lehatárolt, "antropomorfizált istenképhez vezet. Sőt egy rejtett istentagadáshoz.

      Feltételezem erről beszélt Ildi és TV. Sajnos igazat kell adjak nekik (és Nietzschének is), tényleg megöltük Istent, azáltal, hogy EMBERIVÉ FORMÁLTUK, AHELYETT, HOGY MI VÁLTUNK VOLNA HOZZÁ HASONLÓVÁ.

      Törlés
    19. Szia T.V.
      Ahogy elnézem, arra az egyetlen mondatomra amit legelsoként megjegyeztem az altalad kijelentett "Isten halott" c. szlogen lattan, ebbol te arra a téves következtetésre jutottal (Viatorral együtt) mintha ezzel az lett volna a szandékom, hogy tovabbi eszmefuttatasokat folytassak veletek Isten rol, az Ő létezésérol, igazsagrol, emberi hiusagrol, tükrökrol, maszkot öltött emberekrol és hasonlokrol, de mégcsak igazsagot sem akartam osztogatni segitségként senkinek, mint ahogyan el sem varnék ilyet emberektol, különösen, hogy Jézus Krisztusban én mar megtalaltam azt. Ezért mar most leszögezném, hogy semmilyen ilyen iranyu diskurzusban nem ohajtottam résztvenni és a késobbiekben is szeretném ettol tavoltartani magamat.
      Es miutan még mindig nem tisztazodott az a kérdés, hogy te tudnal-e itt irogatni, ha Isten halott volna (bar erre te azzal a képtelenséggel reagaltal, hogy Istent "mi öltük meg"), szükségét érzem legalabb annyit a tudomasodra adni, hogy F. Nietzsche (1844-1900), akitol elsoként hagzott el az a kijelentés, hogy "Isten halott", ateista volt. Mig Marx a kommunizmus profétaja volt, Nietzschét a fasizmus tette meg profétajanak az 1930-as években. Nietzsche önmagat profétanak tartotta, aki Isten halalat és az emberiség felszabadulasat hirdette. Mivel Isten halott, ezért az emberiségnek egyedül kell boldogulnia. Utunkon fel kell allitanunk sajat szabalyainkat, meg kell teremtenünk sajat értékeinket. A keresztyének altal dicsoitett értékeket el kell vetnünk, mert azok a gyengéket és betegeket ovjak. Minden értéket ujra kell értékelni, és az ujakat ra kell eroltetni a többiekre, függetlenül attol, hogy akarjak-e, vagy sem. (Ahogy elnézlek T.V. nalad ez a Nietzsche altal felallitott dogma sikerrel jart.) Azt hangoztatta, hogy: Csak az "emberfeletti ember" boldogul! Csak az erosnek van joga! A maganéletben épp ugy, mint a gazdasagi életben és a népek életében. Egyik munkajaban felteszi azt a kérdést, hogy mi helye van a keresztyénségnek a maga szeretetmunkajaval és könyörületességével? Nem kell azt félrevetni, mint olyat, ami zavarja a fejlodést és ellensége az életnek? Nem kell-e egy uj, tudatos "keresztyénellenes" erkölcstant kifejleszteni? stb. Amit Darwin a biologia területén a fejlodés principiuma gyanant tanitott a kivalasztasrol szolo tanban, Nietzsche azt az "ember feletti emberrrol" szolo tanaban az etika területére vitte at. Nietzsche moralfilozofiai, erkölcsbölcseleti gondolkodasmodja lett azutan a nemzeti szocializmus ideologiajanak főgyökere. Az 1960-as években tunt fel ezutan az "Isten halala" mozgalom. Na és hogy dicsérjek is közben (ne csak itt eloadjak) T.V., latom te kitunore vizsgaztal Nietzsche tanainak elsajatitasa terén - gratulalok hozza.
      Az Isten halalaval kapcsolatos téves eszmék hirdetoi, (amit Nietzsche mellett Hegel és Blake is képviselt) azt mondjak, hogy Isten akkor halt meg, amikor Krisztus meghalt a kereszten. Egyfajta homalyos miszticizmusnal kötnek ki: Isten halott, de Jézus bizonyos modon képviseli Őt. Itt elsoként azt kell tudnia minden e hazug tant elfogadoinak és terjesztoinek, hogy a Szentharomsag masodik személye, Isten Fia lett keresztre feszitve, nem maga az Atya Isten, mar csak ezért is teljességgel lehetetlen azt allitani, hogy Isten halott. Ugyanigy azt is, hogy Isten Fia halott, hiszen a harmadik napon feltamadt a halottaibol, feltamadasa utan a 40. napon felment a mennybe, azota ott ül az Atya Isten jobbjan.
      Igy tehat, amikor azt irtam neked, hogy "gyilkosokkal nem beszélgetek" meg kellett lasd annak szarkasztikus voltat, mivel annak még a gondolata is egy eszeveszett örültség, hogy a teremto Istent ember megölheti. (Egyébként Jézust a zsidok feszitették keresztre, nem pedig a poganyok, vagyis a nemzetekbol valok.) --->

      Törlés
    20. ---> A Biblia, kivaltképp az Ujszövetség az embert elveszett bunösnek tartja. Az ember gyökeresen, egész valojaban romlott, s nem képes magat a legnagyobb mértéku erofeszitéssel, törekvéssel és maga-megnemesitésével sem megvaltani. Ha van személyes Isten - marpedig a körülöttünk és a bennünk lévo vilag hemzseg Isten föltétlen, örökkévalo, élo valosaganak egyenesen megszamlalhatatlan tanubizonysagaitol - akkor Ő minden élet osforrasa, és minden tökéletesség foglalata. A természetnek is csak annyiban van valodi "élete" (pl. hogy te itt irogatni tudsz T.V.) :), amennyiben egybekapcsolodik ezzel a forrassal, amennyiben részesül az Ő életébol vagyis amennyiben közösségben van vele.
      De éppen az a végzetes az ember életében, hogy többé nem tartja ezt a kapcsolatot Istennel. Istennek nincs dönto befolyasa az életére. A legtöbb ember voltaképp ugy él, mintha Isten egyaltalan nem is volna. Es éppen ez a lényeges vonasa annak, amit a Biblia "bűnnek" nevez. A bűn olyan tudatosan akart teremtményi tevékenység, amely maga szab törvényt maganak. A bűn: Isten uralmi igényének kiiktatasa, a legfelsobb parancsolo hatalom semmibevevése, a legmagasztosabb fenség mellozése, - amikor a teremtett lény felszabaditja magat a Teremto uralma alol. A bunös magatartas, hogy a teremtmény önallositja magat, elmenekül a függoségbol, ami valosag, görcsös illuzio, amely tényleges, teremtményi elhataroltsag fölé tör. Ez a magatartas a ti nagy problématok hitetleneknek. A megoldas pedig Jézus Krisztus! Aki "Az Ut az Igazsag és az Elet", mindannyiunk szamara.

      Részemrol ezzel befejeztem a diskurzust, azt pedig legyél kedves megérteni, hogy ha én a Teremto Istenhez tegezo formaban szolok (imaimban), akkor téged sem foglak önözni. (Egyébként is eléggé aporodott szokasnak tartom ezt, foleg itt a neten beszélgetve egymassal. )

      Minden jot kivanok.

      Törlés
    21. Szia Viator!

      Isten kijelentésének mellozésével nem lehet helyes képünk az emberrol. A Biblia az ember harmas egységérol, min test lélek és szellem egységérol beszel rola. "Es formalta az Uristen az embert a föld porabol és lehelt az orraba életnek lehelletét" (1Moz 2:7). Mikor az élet lehelete, amelybol a szellem lett, kapcsolatba jutott az ember testével, akkor és ugy keletkezett a lélekkel. Ezért az Iras az embert "élo lélek"-nek nevezi. Az élet leheletébol lett az ember szelleme; a benne lévo élet elofeltétele. Az élet lehelete tehat a teremtés Uratol szarmazik, nem szabad azonban összetévesztenünk az ember szellemét az Isten Szent Szellemével. Ez utobbi mas, mint az ember szelleme. Amikor Isten lehelete beköltözött az emberbe, az ember szellemévé lett; mikor a szellem érintkezésbe lépett a testtel, eloallott a lélek. Ez magyarazza szellemi és lelki életünk keletkezését, az ember életre hivasat az ember létét, létezését. Igy tahat a létet, mint olyat nem különboztethetjük meg egymastol, mert a ketto egy és ugyanaz. Annyiban különbozo csak Isten lététol, hogy Isten örökkévalo letezo, az ember viszont véges lény. Ugyanugy, mint ahogyan az embernél, Isten léte egyet jelent az Ő létezésével. Igy hat nekem total mindegy, hogy miket hord össze Aquinói Szent Tamást, vagy Eckhart mester, én maradok a magam meggyozodésénél.
      Azt pedig ugye csak viccnek szantad, hogy Isten léte vagy nem léte az ember rola alkotott elképzeléseitol függ, ill. attol, hogy az ember mit gondol errol?

      Széditésmentes szép napokat kivanok neked,
      szia.

      Törlés
    22. Kedves Ria!
      Sajnos Ön NietzschéTŐL első kézből még semmit sem olvashatott. Valószínűleg Ön eddig csak NietzscéRŐL olvasott másoktól, mert ha figyelmesen elmerült volna benne, akkor tudhatná, hogy közel sem volt ateista. Nem Nietzsche tűzte zászlajára a nemzetszocializmust, hanem éppen fordítva. Arról Nietzsche nem tehet, hogy az emberek elé szórt gyöngyökkel azok éppen jóllakni szerettek volna. :-) A gyöngyöt pedig nem szereti a gyomor. Kedélybetegség lesz a vége. :-) Éppen ezért a nemzetszocialisták sem értették. Ideológiát gyártottak belőle. Az emberfeletti ember közel sem arról szól, amit belemagyarázott pár eszement ideológus. Egyébként érveiből valamiért kifelejtette a nemzetszocializmus és a kereszténység közötti ideológiát és még egy-két kisebb népirtást, ami utóbbihoz kapcsolódik. Mellesleg én közel sem vagyok Nietzsche követő, ahogyan azt Ön szeretné beállítani, csupán csak ugródeszkának használom lehengerlő erejű meglátásait. Az, hogy "halott Isten és mi öltük meg" az egy igen rövid és nagyon szép összefoglalása annak, amit elkövettünk, jaj bocsánat elkövettem vele szemben. Ez merő szimbolizmus. Nem azt kell megérteni, amit valaki szó szerint leír, hanem azt, hogy mi van a szavai mögött.
      "A szem, amivel Istent látom, ugyanaz a szem, amivel Isten lát engem."
      Ebből kéne valahogy kiindulni. Természetesen úgy, hogy ne keressünk otthon a szőnyeg alatt megfogható szemeket! Legfőképpen kivehető, műszemeket ne! :-) Finom, kimért, előkelő és minőségi szimbolizmus. Én az ilyet szeretem.
      Vagy itt van mindjárt egy másik csemege:
      "A világ nem Isten teremtménye, hanem annak manifesztációja", vagyis annak megnyilvánulása.
      Csodálatos. Grandiózus, de egyben visszafogott.
      Egy barátom régen azt mondta, hogy a világon a legnagyobb időpocsékolása az, amikor két ember a vallásról beszélget. Pedig én még csak vallásos sem vagyok "hiszen nekem az egész kell". :-) Ha idézhetem most végezetül Hamvas Bélát.
      Még egy gondolat a végére ha megengedi. Ön azt írja megtalálta, amit keresett. Én ennek tiszta szívből örülök. Én is már nagyon sokszor megtaláltam, amit kerestem, de idővel mindig ráébredtem, hogy ismét csak egy tükörhöz jutottam.
      "A lélek a Tízezerbőrű Tűz gyermeke. Pyripais myriodermatikos. Tízezer bőrnek kell lehámlania, hogy önmagához elérjen."
      Én bármikor képes vagyok Nietzshét és az általam nagyra tartott embereket, tanításokat kidobni az ablakon. A dolgok egy idő után kiüresednek. Ki kell, hogy üresedjenek, hiszen csak képek és tükrök és tükrök és képek. Ha van valami kedves cselekedet Isten számára, amit egy halandó elkövethet az véleményem szerint ez: Megölni Istent Istenért.

      "Ők már a Hit óceánján hajóznak, a színtelenül ragyogó magasságba értek, itt csak Isten van, és Dávid itt énekli zsoltárait, és itt nincs többé igaz ember, ez Dante Empyreuma, a létezés forrpontja, ide kell eljutnod, te szegény bűnös és koszos és beteg és hitvány idióta, ide kell eljutnod, te szellemben koldus, betegségeiddel és szennyeddel és bűneiddel, és fogadat összeszorítva, mindegy, ide az óceánba, minden szabad, halleluja, ezt nevezem én vallásnak!“ Hamvas Béla

      “A Mennyek kapui eltűrik az erőszakot."
      "Aki révbe ért, nincs révben, aki talált, annak üres a marka."
      "A legveszélyesebb dolgok a majdnem igazak.'

      Törlés
    23. Ugyan nem én lettem megszólítva, de köszönet a fenti sorokért... :)
      (mondom én, hogy „gyilkosokkal” mindig a legtanulságosabb beszélgetni :)), kár lenne ilyet kihagyni, holmi előítéletek miatt. A valóság „rózsaszín” szegleteiből kitekintve persze van, ami elsőre „sötét” oldalnak tűnik, pedig gyakran pont az, az igazság hordozója.)

      Törlés
    24. Szívesen.
      "Isten létfeltétele: Maga Isten sem létezhet bölcs emberek nélkül -mondotta Luther és jogosan; de Isten még kevésbé létezhet balga emberek nélkül -ezt már nem mondta a derék és jó Luther."
      A mai modern világban nálam az számít világosnak és igenlésre méltónak, amire az önjelölt jók rásütötték a rossz bélyegét. A kincsek már e fekete kövek alatt rejtőznek.
      "Ó, testvéreim! Kikben rejlik minden emberi jövő legnagyobb veszélye? Nem a jókban-e, az igazakban? Azokban akik ezt mondják és érzik is szívükben: "Mi már tudjuk mi a jó és mi igaz, birtokunkban is van. Jaj azoknak akik még keresnek!"
      "A jók kártevése a legkárosabb kár!"
      "Ó, testvéreim, valaki egyszer a jók és igazak szívébe nézett és azt mondta: "farizeusok". De nem értették meg őt. Maguk a jók és igazak nem érthették meg, mert szellemük a jó lelkiismeretük foglya. A jók balgasága feneketlenül okos. A jók kénytelenek megfeszíteni azt, aki saját erényt talál fel magának. Ez az igazság."






      Törlés
    25. Ez lemaradt a végéről.
      Amolyan virágcsokor gyanánt:
      http://atyafipeca.wordpress.com/2014/10/08/zarathustra/

      Törlés
    26. Egyetlen szavadat sem fogadom el T.V., de nem is kivanok a témarol tovabbi eszmecserét folytatni.

      Jobbulast kivanok.

      Törlés
    27. A soha többet a világhelyzetére nem író Ria, újra itt van! :) Hogy tetszik redneck sötét oldala? :O

      Törlés
    28. Ha más nem is, de legalabb a kötözködési vágy éltet téged Kereso, ez is valami. Talan elfog jönni nalad is az az ido, amikor már nem ebben találod életed örömét es legnagyobb boldogságát. Szandékom szerint valoban nem akartam itt irogatni többet mivel nem találom értelmét, de amikor egy ilyen kijelentést latok egy teremtett lény "tollabol", hogy "Isten halott", ne furcsald, hogy nem tudom megállni szo nélkül. Azt egyszer sem irtam, hogy idonként nem teszek majd egy-egy megjegyzést amikor ehhez hasonlokat látok.
      Ezt a kérdésedet kinek tetted fel?: "Hogy tetszik redneck sötét oldala?" Korabban mindig egyértelmu voltal... lehetett érteni is, hogy mirol beszélsz, mégha néha badarságok is voltak azok. Mi van veled mostanában?
      Egyébként pedig örülnöd kellene annak, amikor itt latsz. :)

      Törlés
    29. T.V. :) én viszont elfogadom a szavaidat és szívesen folytatok eszmecserét a fenti témáról is, mert igen messzire visz, talán magához a rendszerleíráshoz.
      Bölcs és balga, jó és rossz, igaz és hamis, negatív és pozitív, ezek mindig páros minőségek, nincs az egyik a másik nélkül, de mondhatni magában nem is létezhetne az egyik a másik nélkül.
      Magukat kikiáltott jók, ott tévedhetnek nagyot, az mellett, hogy birtokolni vélik csak a jó oldalt, hogy harcolnak, és ki akarják irtani a „rossz” oldalt, ami gyakorlatilag lehetetlen.
      Tudomásul kéne venni, hogy a világ pedig kétpólusú és mindenben, mert csakis ez a két ellentétes erő egymásnak felszülése tarthatja azt fenn.
      Szembe kell tudni nézni a világnak és magunknak is, a nagyon is létező kétpólusosságával. Pont ezek az ellentétes pólusok állandó jelenléte zárja ki pl. földi mennyországot, a világbékét, vagy az igazságos világrendet stb.
      A negatívitástól, háborúktól, pusztítástól általában félnek az emberek a világban, pedig ezek a a rendszer legnagyobb mozgató erői.
      Önmagunkban is benne vannak ennek a negatív erőnek a kis darabjai, ami a világot is tönkreteszi és szétzilálja, mégis ha kintről jön felénk, félünk tőle, meg akarjuk szüntetni, harcolni akarunk ellene… ez egy igazi nonsense :))

      Törlés
    30. "Ha békét akarsz; indíts háborút."
      Add ezt egy eszelős önjelölt kezébe és rögtön beül egy tankba és átgázol a világon. Hogy miért? Mert nem képes mögé látni. Mert nem tudja, hogy a háborút saját maga ellen kell megindítani.

      Törlés
    31. A világ fizikailag soha nem lesz egy békés hely, a vágyott béke csakis az egyénben születhet meg, amikor is a világ ellentmondásaiban képes felfedezi önmaga magasabbrendű igazságát.
      Igen, ez az igazi háború, az egyén háborúja saját magával, ha ezt a háborít, amit önmagával vív megnyeri, csakis akkor lehet béke… ekkor a világ különböző részei nyugodtan egymásnak eshetnek, egy ponton túl, az már nem fog számítani.

      Törlés
    32. Kedves Ildi!

      Egy nagyon fontos dologra tapintasz rá a fenti gondolatmenettel. Ez pedig az iszlám által megfogalmazott "Szent Háború". Mondanom sem kell, hogy ezt a kifejezést a nyugati véleménycsinálók igen céltudatosan félreértelmezik, az IÁ által mozgatott terrorista banda pedig de facto ezt az értelmezést testesíti meg a gyakorlatban. Emiatt sem alaptalan dolog az Iszlám Állam mögött nyugati mozgatókat feltételezni.

      A nyugati devianciára nem lehet keleti devianciával válaszolni, mert az lényegében a nyugati (rejtett) célokat fogja szolgálni.

      A Mohamed próféta által megfogalmazott Szent Háború (dzsihád) elsősorban önmagunk hamisságai ellen folytatott küzdelem, és mint ilyen belső folyamat. Ezt ő a "Nagy Szent Háborúnak" nevezte (el-ǧihād al-akbar). Ezután, és csakis ezután jövet a külvilágban megvívott küzdelem a "Kis Szent Háború" (al-ǧihād al-asghar). Ha a fentieket jól értelmezzük, nyilvánvalóvá válik, hogy a kettő sorrendje nem felcserélhető, az előző megvalósítása nélkül az utóbbi brutális bűncselekmény. Sőt a szent háború megvívása elsődlegesen nem is fegyveres harc (csak legvégső sorban).

      A dzsihádról, azt hiszem, elég ennyi, mert a szent háború helyes értelmének keresése finoman fogalmazva sem tekinthető "polkorrekt" törekvésnek.

      Törlés
    33. Viator! Bizonyára vannak nyugati mozgatók is, akik keverik a kártyákat, ez kétségtelen.
      A manipuláció egy kegyetlen dolog, de az csakis a tudatlanságon keresztül tud hatni.
      Ez mellett maga az arab népcsoport (de a legtöbb népcsoport a világon) egyszerűen nem képes azon elvekkel már mit kezdeni, amit ősiségükben anno megkaptak, ami egységességet adott akkoriban egy népnek.
      Lehetne azt mondani elkorcsosult az emberiség, vezetésre alkalmatlanok irányítják őket (van sok igazság is ezekben) de szebben fogalmazva az adott nép tagjának, más eszközökkel, más kihívásokon keresztül kell szembenézni önmagával, akár egy torz, megvezetett, káros értelmezésen keresztül.
      Nem fogják tudni helyesen értelmezni a szent háborút, mert egyszerűen a nagy többség erre alkalmatlan, mert tudatlan.

      Törlés
    34. „Szuper” reklámok, igazán „színvonalas” tudatformálása zajlik a japán népnek is.
      Viccesnek egyáltalán nem mondható, inkább sírnivaló lehet ezt tükröt nézni önmagukról…
      Ez az igazi kihívás, ez már nem holmi Haiku verseken keresztüli, egyszerű és emelkedett valóságértelmezés, ez már a japán nép önazonosságának totál groteszk tálalása.
      (köszi, remek példa a tudati leépítő folyamatokra, kétségtelen, hogy azért ez az igazi „háborús” kihívás önmagukkal)
      :)

      Törlés
    35. És ez csak egy volt a százból.
      YouTube kereső: "Weird Japanese commercial"
      Japán nemhogy lefeküdt, de még szét is tette a lábát a Amerikának. :-)

      Törlés
  8. Üdv.

    Az induló EBOLA-járvány is megérne egy misét itt, mert nagyon úgy fest, hogy nem igazán tudják -vagy talán akarják ?- megállítani. Persze a WHO -mint akinek nincs benne a keze- osztja az ajánlásokat az üggyel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  9. (Na elveszett az írásom most leírom megint tömören)

    Szia éppen én is erről az EBOLA járványról akartam írni. Félelmetes ez a profin megtervezett a közmédiában (TV-rádio) patikamérlegen kimért és adagolt félelemkeltés.

    Először csak Afrikában kiújuló járvány, - a járvány kijut más kontinensekre- (tudósok nem tartják kizártnak hogy világméretű ebola járvány is kitörhet)- fertőzöttek és halálesetek a világ más tájain mindennapos hírek a tv-ben rádiókban, -(persze az ellenszeren már gőzerővel dolgoznak a próbaoltások is alakulnak),

    ... és a minap hallottam hogy az ellenszer működik a betegeknél megállítja a fertőzés de ami "még jobb" az egészségeseknél immunitást okoz $$hurrá$$ pénz áll a házhoz
    a csattanó a végére (feltéve ha igaz a hír)

    http://www.hidfo.net/2014/10/11/az-usa-hatalyon-kivul-helyezi-szemelysegi-jogokat

    hányan is haltak meg ezidáig Ebolában >1000,
    azon senki sem gondolkozik hogy sima influenza szövődményeiben csak 500-600 ezren hallnak meg világszerte, és csak a szennyezett víz okozta hasmenésben/fertőzéseben naponta ~3000 gyerek

    és még biztos ide lehetne sorolni pár érdekes elgondolkoztató adatot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek Mr. MrQ!

      Ez a világ(uralom) megállás nélkül a jövővel kalmárkodik. A bizonytalan jövővel. Ezért váltak a modernizmus legfőbb szentségeivé a kamat, a késedelmi kamat, a hozam, a befektetés, a kockázati biztosítás, minden olyan dolog, amelynek egy át nem látható (plasztikusan változó) eseménysorozat van a fókuszában. Az aggodalom a jövőtől ugyanez a kategória. Madárinfluenza, Ebola, stb. Azontúl, hogy tetemes hasznot produkál, a félelem a bizonytalan jövőtől, sikeresen eltereli a figyelmet a Mostról, a harmóniához és a teljességhez vezető kapuról.

      Törlés
  10. Had segítsek picínyke eszközeimmel a dolgok pontosabb megértéséhez. Legyen szerencséd tiszta időhöz szerezz egy jó távcsövet (igazán jót) és ez az ildal is segít neked: http://www.flightradar24.com/47.26,19/8. Ha meglátod a baromi hosszú csíkot húzó chem-tril repülőgépet és ráközelítessz az oldalon nagyjából arra a helyre ahonnan látod kiköhögi, hogy a gép honnan indul, hová tart, milyen magasan van és melyik légitársaság birtokolja. Még az addig megtett útját is láthatod és a tervezett útícél felé vezetőt is ha időd engedi lekövethetheted. Arról más oldal kb. 10.000 tájékoztat, hogy létező járatszámról és létező lajstrom számú géprül van-e szó és ha igen mit csinált az éppen akkor. Namost ha a hosszú csíkot húzórol kiderül, hogy utasszállító akkor rábasztál. Nincs benne hordó sor meg permetező rendszer stb. de mivel egy gép nem gép várd meg a következő hosszú csíkot húzót főleg mikor Magyarország éppen szórás alatt áll és még jobban odafigyelve kövesd le azt is még egszer. Ki fog derülni, hogy megint rábasztál. Tökéletesebben is lehet de ez nem egy ilyen bejegyzés terjedelmét igényli. Két megfigyelés között nézz utána, hogy aluminiummal egyáltalában milyen vegyületek lehetségesek. Ki fog derülni, hogy az amcsi bácsik nagyon hülyék. Természetesen engem az Illuminátusok közvetlenül fizetnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Bocsánat... töröltem, mert ejtettem egy-két nagy hibát... :-) Szóval...
      A házunk felett van egy igen szélesre szabott légi folyosó. Van távcsövem is, nem a gagyiból való és még ráadásul majd két évtizedet repüléssel töltöttem. Igaz, nem légiforgalmi géppel és nem 9000 méter magasan. Ennek ellenére még sosem láttam magasan a légkörben repülő, kimondottan vegyszereket permetező repülőgépeket. Az öreg Koax Kamov és a koros Ancsa meg jóval alacsonyabban repül, mint az előbbiek. :-) Mondhatni hasukat a repce csiklandozza, de ezt most hagyjuk.
      Tulajdonképpen sokféle kondenzcsík létezik és hosszú ideig való megmaradásuk, láthatóságuk nagy arányban a légköri viszonyoktól függ. Szél, turbulencia, magasság, nyomásviszonyok, stb... Az sem mindegy, hogy éppen egy kisebb, két hajtóművel rendelkező gép húz el a házunk felett, vagy egy négy hajtóműves monstrum. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy valóban léteznek ilyen "járatok", de kézzelfogható bizonyítékkal még sosem találkoztam. Főleg akkor látni az eget cirrusszerűen beborító, magára maradt és nem igazán szétesett kondenzcsíkokat, amikor anticiklon hatása érződik térségünkben.
      https://www.youtube.com/watch?v=xl6iR7w7a_Q

      Törlés
    3. Egy fontos körülmény még kimaradt: A napsugárzás szöge. A kelő és a lemenő Nap fénye igen szépen fel tudja tupírozni az égéstermékekre(kondenzációs magvak) kicsapódott vizet.

      Törlés
  11. Permetező repülő, ez így tényleg nem áll meg. Viszont az üzemanyagba történő keverés sima ügy, így már be lehet vonni a polgári repülést is világszinten. JP-4 jet fuel megér egy kis olvasgatást: http://beforeitsnews.com/chemtrails/2011/08/chemtrails-planned-in-1958-nasa-document-shows-trimethyaluminum-testing-in-jet-engine-combustion-947259.html
    Csont nélkül el van adva a Trimethyaluminum az olajiparos haverokon keresztül.

    VálaszTörlés
  12. Ez sem egyértelmű bizonyíték. Teljesítménynövekedés céljából használták a hidegháborús időszakban az utánégetőbe juttatva.
    El tudom képzelni, de csak el tudom képzelni. Lehetséges, hogy voltak, vannak ilyen kísérletek, sőt az is elképzelhető, hogy a világ egyes pontjain rutinként csinálják, de csak lehetséges.
    Az a szörnyű a netben, hogy mindenről meg tud győződni benne az ember pro és kontra.
    Ha valaki felállítana egy olyan elméletet, hogy tulajdonképpen a Marson élő gyíkemberek befolyásának hatására ritkítanak minket felülről, hogy elfoglalják a planétánkat; működne és még bizonyíték is lenne rá. Ez sajnos mindenre igaz. Pro és kontra.

    VálaszTörlés
  13. A chemtrail műszaki hátteréhez sajnos nem értek, de felvetődik bennem néhány kérdés. Talán valaki meg tudja azokat válaszolni. Könnyen lehet, hogy az összes fentebb vázolt összefüggés és magyarázat igaz, de belegondolt abba valaki, hogy ez milyen óriási logisztikai hátteret igényel? Egyfelől a vegyi anyagot előállító cég(ek) részéről, hiszen itt tonnákról van szó. Itt a munkások, szállítók, adminisztrátorok, könyvelők, összekötők, stb. És akkor nem is beszéltünk a naponta kitudja hány repülőgép feltöltéséről, indításáról, irányításáról, fogadásáról, stb. Ez világszerte több tízezres (hanem százezres) apparátust igényel. Hogyan tudják ezt rejtve megvalósítani. Ki állja ennek a műveletsorozatnak a költségét? (Igen. Tudom az Illuminati a mi pénzünkön)

    De miért folyamodnak egy ilyen komplex művelethez? Mi lehet a céljuk? Káosz, mérgezés, betegség, pusztítás. Ehhez viszont elég lenne a modern élelmiszeripar, a "betegségipar" (azaz egészségügy) meg a kereskedelmi média. Ezek sokkal hatékonyabban tudják elvégezni a fentebb sejtetett célokat és tetemes hasznot is hajtanak nekik. Tehát mi értelme van a chemtrail-nek, ha sokkal hatásosabb módszerek is léteznek?

    VálaszTörlés
  14. Egyértelmű bizonyíték ? Kinek, mi az egyértelmű? Párszáz éve az sem volt egyértelmű, hogy a föld kerek. :D
    Ami elképzelhető az meg is valósítható. És, tudod: Amit nem tudsz megoldani pénzzel - azt old meg mégtöbb pénzzel! Ezen szabályok alapján 60 év alatt simán lehet szabvány egy jobban elsült kísérletből.
    Gyíkemberek vannak köztünk, ez biztos! Csak éjszaka mozognak és fémmel táplálják utódaikat, kedvencük a szivattyú, a rézkábel és a vaskapu. ;)

    VálaszTörlés
  15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  16. Az egyetlen célja az időjárás kontrollálása, a többi mellékhatás. A légi irányítás is felfoghatatlanul bonyolult - nekem még egy közlekedési lámpa is:D - de valaki megtervezte azt is és működik szépen. Nem hinném, hogy tonnákról volna szó meg rengeteg bennfentes emberről. Szépen sunyin bele lehet csempészni az üzemanyagba anyagokat, egy egy fw frissítéssel meg célhardwereket lehet önálló életre kelteni, központosítva. (siemens plc rendszerre írt vírusok, NSA által bekapcsolt webkamerák) stb stb stb. Bármi megoldható ha érdekek vannak mögötte.

    VálaszTörlés
  17. Sajnos mindannyian oriasi veszelyben vagyunk!!! Az agymosas merteke olyan szintet ert el, hogy az emberek tulnyomo resze mar nem kepes eszrevenni hogy mi folyik korulotte es birkakent vezetik. Mi magunk vagyunk a kiserleti egerek. Nekem mondhat barki barmit a chemtrail letezik es teljes gozzel alkalmazzak. Valoszinuleg tobb megoldast is kiprobalnak: uzemanyagba keverve, vagy rejtett tartalyokbol szorjak rank a szennyet. Tobb igen meggyozo eredeti felvetel van a net bugyraiban, csak keresni kell.
    Talaltam egy olasz tenyfeltaro dokumentumfilmet errol, de sajnos nincs hozza angol felirat sem igy egy kukkot sem ertek belole, pedig nagyon profi munka, honlapjukbol itelve evek ota foglalkoznak vele, rengeteg anyagot gyujtottek, dokumentumokat, szabadalmakat, stb. Nagyon jo lenne ha tudna valaki hozza legalabb angol feliratot szerezni:
    http://www.youtube.com/watch?v=b8JsEhnLU94

    VálaszTörlés