2014. október 27., hétfő

"Drága gyermekem !"- Kié lesz a jövő... ? Ha lesz egyáltalán....


Egy hónappal ezelőtt az ENSZ ülést tartott az éghajlatváltozásról New Yorkban.

A felszólalók között ott volt egy fiatal anya, a 26 éves Kathy Jetnil-Kijiner, aki gyermekéhez írt szívhez szóló verset. 

5 megjegyzés:

  1. Na az ilyen filmektől a falra megyek. "A nép többet érdemel." Igen? Ki mondta?

    VálaszTörlés
  2. Ezt Al Gore fizette? :)

    Bocs Laci, de ez tényleg baromság...

    VálaszTörlés
  3. A klímaváltozás, felmelegedés NEM az emberi tevékenység miatt van, hanem a közelgő dimenzió- és pólusváltás miatt! Ébresztő, ez az egész cirkusz csak elterelő hadművelet a lényegről!

    VálaszTörlés
  4. Hát azt már most megmondom, hogy a filmben elmondottak teljes ellentéte az igaz, és úgy is fog bekövetkezni. Úgy kellett volna az ,,anyának'' fogalmaznia, hogy hagyjuk, hogy elvesszenek azok a bizonyos szigetek, az emberiség nagyrésze földönfutóvá vállik, nem érdemeljük meg hogy gyarapodjunk, csak hogy túléljük-esetleg. Aludj nyugodtan, mert a szüleid és az ő szüleik generációja mindent tönkre tett, helyre már úgysem hozhatod.
    Tiszta propaganda cucc...a videóban elhangzott dolgok éles ellentéte várható. Senki nem fog tenni semmit a globális felmelegedés ellen, sőt. Meg fog sokszorozódni a környezet szennyezés ebben az instabil, beteg világban az elkövetkezendő időkben. A bolond is látja, hogy nem csak a környezet, természet, élővilág lett taccsra vágva, hanem az erőforrások apadása is komoly veszély, sajnos semmi jóra nincs kilátás az elkövetkezendő időkbe, de NE legyen igazam!

    VálaszTörlés
  5. A jövő az nem egy kiszámithatatlan dolog, hanem Istentöl biztos igéret 2Péter3 ;3,4,9.10.13 Ézsaiás 41;18-20 Ézsaiás 55 10-11 Ézsaiás 65 17-18 Ézsaiás 65;21-25 Jelenések 21;4,5 De ahoz hogy ott legyél és ezeket az állapotokat élvezd is a TE FELELÖSÉGED. János 17;3 Zsoltárok 83;18( Károlyi g ford 83;19)
    Az UTOLSÓ NAPOK JELLEMZÖJE A KÁOSZ MINDEN TÉREN. 2Timóteus 3;1-5 2Timóteus 4;3,4
    Ezeket a Biblia verseket elolvasva gondolkodj hogy mi az alap amibe lehet bizni ISTENBEN ? VAGY EMBEREKBEN??????????

    VálaszTörlés