2014. június 21., szombat

Elképesztő mészárlásaikkal sokkolják a világot az iraki ISIS dzsihádisták - Csak 18+


Update: 2014. Június 23. A cikk végére betettem egy újabb ISIL videót . Szándékosan a végére. ! Főleg azoknak, akik megrendezettnek tartják a felvételeket !
 
"al-Furqān Media presents a new video message from the Islamic State of Iraq and al-Shām: “Clanging of the Swords, Part 4"
Borzalmas a helyzet Irakban ! Ilyet én még nem láttam bevallom, pedig sok minden mocsok ömlött rám a neten, de ezt nem lehet feldolgozni !!! Ennek ellenére meg fogom osztani ! 
Az ISIS nyilvánosságra hozta saját felvételeit, mit művelnek azóta, hogy lerohanták Irakot . Az amerikaiak a helyzetre köpni-nyelni nem tudnak, nemhogy bárkit megvédeni.
Nyilván a borzalmak elkövetésével és bemutatásával is megfélemlítés a cél és az üzenet a nyugati világnak, hogy hamarosan alvó dzsihádisták hasonló támadásaira számíthatnak bárhol a világban.....
"Ettől a naptól fogva senki nem áll a mujjheddinek és az iraki nép közé" - írják.... Aki eddig igen vagy ezután ott áll, az a halál fia !

1700 iraki katona kivégzéséről tettek közzé megdöbbentő fotókat a napok alatt  Irakot sokkhatás-szerűen térdre kényszerítő terrorcsoport, az ISIS fanatikus dzsihádistái. 
Azt gondolnánk, hogy ezeket a fotókat már nem lehet überelni..... De lehet .....


ISIS / ISIL (Islamic State of Iraq al-Sham / Islamic State of Iraq and Levant 
- Irak és Levante Iszlám Állama)
Moszulban a nemzeti bank kirablásával 450 millió $ értékű aranyhoz és készpénzhez hozzájutva jelenleg a leggazdagabb terrorcsoportok között tartják számon őket.
Ráadásul marketing-tevékenységet is folytatnak és befektetőket, támogatókat toboroznak az iszlám kalifátus létrehozásához és további terjeszkedésük finanszírozásához.


Ami engem is ledöbbentett, hogy ezek 'kinyírnak' mindenkit válogatás nélkül... tele vannak könnyű-és nehéz fegyverzettel, járművekkel ! Hangtompítóval felszerelt pisztolyok, lézeres jelzőfénnyel ellátott gépfegyvereik vannak. Név szerint keresik meg az iraki katonákat az adatbázisban, ellenőrzőpontokon laptoppal "világítják át" az utasokat és végeznek ki mindenkit, aki az útjukba kerül....
A videót ráadásul - a borzalmaktól függetlenül - jó minőségű kamerákkal, drónfelvételekkel, profi vágásokkal, angol magyarázattal készítették el.
Nem akarom elhinni, hogy mindezzel rendelkeznek ezek a barbárok és a fanatizmusuk és állati mivoltuk egyszerűen elképesztő ! Kb. 6.perctől kapott el a felháborodás és az emberi mentalitás miatt az elképedés és elszörnyülködés érzése. ....

Elmondhatatlan brutalitással számolnak le mindenkivel, aki egykor az iraki hadseregben szolgált, netán együttműködött az amerikaiakkal, vagy csak éppen nem értett egyet a szélsőséges szunnita vahabizmus elveivel. 

Az általuk készített (megdöbbentően profi) teljes 1 órás film a legrémesebb hollywoodi rémálmokat is felülmúlja és tükrözi a valóságot, hogy gyakorlatilag elég rossz helyen és rossz időben lenni, ha valaki összetalálkozik az utakon velük, a többségében börtönökből kiszabadított és valamiféle iszlám kalifátus létrehozásában hívő, de a gyilkolást a legnagyobb élvezetből és puszta szórakozásból is végző fanatikusokkal. 


Az 1 órás film önmagáért beszél, de SENKI NE NÉZZE MEG, aki nem látott még hasonló felvételeket, mert sajnos a brutalitás és könyörtelenség magas foka, ami a 2014 júniusi valóságot és a felvételeket jellemzi ! (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
MINDENKINEK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE - 
18 éven felülieknek kizárólag !
ISIS Jihad Video - 1 hour

Ami az amerikaiaknak évekbe került a megszállással, azt az ISIS / ISIL terroristái pár nap alatt véghezvitték :
IRAK visszafoglalása és térdre kényszerítése - Egy borzalmas polgárháború új fejezete
A szír harcterek hírhedt fegyveres terrorszervezete, az Al-Kaidához köthető vahhabita ISIS/ISIL (Islamic State of Iraq al-Sham / Islamic State of Iraq and Levant - Irak és Levante Iszlám Állama) komoly előretörést hajtott végre Irakban, a Tigris folyó mentén, miután Szíriában komoly ellenállásba ütköztek, így tevékenységüket a szomszédos állam főleg szunniták által lakott területén jelentősen fokozták. Az ISIL nem csak a szíriai kormányerőkkel áll harcban, de az úgynevezett FSA (Szabad Szír Hadsereg) erőivel és a kurd milíciákkal is.
Tehát gyakorlatilag mindenki ellen harcol a konfliktus ottani zónájában. Szíriában a polgárháborúnak már látszik a vége, hiszen a kormányerők a lakott területek több mint 70%-át képesek tartósan megvédeni, ott hatalmukat fenntartani, gazdaságukat részben újjáépíteni. Az ISIL az Eufrátesz folyó szíriai környékét uralja Aleppó városáig. Itt csupán a folyóvölgy közvetlen környéke számít lakott területnek. Aleppó környékén pedig a települések birtoklásáért minden szemben álló féllel meg kell küzdenie. Érdekes módon az ISIL a legtöbb veszteséget a Szabad Szír Hadseregnek okozta, akiknek több vezetőjét is meggyilkolta és jelentős területeket szerzett meg tőle az utóbbi év során.

ISIS / ISIL fegyvereseinek propagandaképeElfoglalták Észak-Irak legfőbb városait, Ninive tartomány központját, az 1,8 millió lakosú Moszult, valamint a néhai Szaddam Husszein szülővárosát, Tikritet is. A terroristák elfoglalták a török konzulátus moszuli épületét is, ahol 49 főt túszul ejtettek, valamint további 31 török állampolgárságú kamionsofőrt is elraboltak. 

Az ISIL még januárban elfoglalta és azóta is irányítása alatt tartja Falludzsa közel félmilliós lélekszámú városát, ahonnan azóta 70 ezer ember menekült el. Ez a település az iraki fővárostól, Bagdadtól mindössze 50 km-re helyezkedik el. A radikális szunnita szervezet célja egy Iszlám állam felállítása a történelmi közel-keleten (ma Izrael, Jordánia, Libanon, Palesztina, Szíria és kis mértékben Törökország legdélebbi területe) és Irakban.


Az iszlamista fegyveres csoportok több mint 2000 főt szabadítottak ki az iraki börtönökből, miután elfoglalták az észak-iraki térség rendőrőrseit és központjait az utóbbi napokban. Az iraki biztonsági erők gyakorlatilag számottevő harc nélkül engedték át az irányítást a radikális szunnita brigádoknak. Egyes beszámolók szerint az iraki kormány fegyveresei eldobálták a harceszközeiket, hátrahagyták katonai járműveiket is, majd a civil menekültekkel együtt hagyták el a területet meglehetősen gyors iramban. Kivételt képzett egy különleges osztag, amely a városban ragadt és felvette a harcot az ISIS / ISIL fegyvereseivel. Természetesen a térségben lévő Kurd autonóm terület hadseregével is harcérintkezésbe léptek a terrorista erők.

Az ISIS / ISIL fegyveresei továbbá elfoglalták Irak egyik legnagyobb, az északi területén található olajfinomítóját Baiji városánál minden ellenállás nélkül. Ez volt az a terület, melyet a 2003-as USA invázió során töviről hegyire "átkutattak", mivel itt keresték a soha sem létezett "tömegpusztító fegyvereket", melyekre hivatkozva Irakot megtámadták. 

Meg nem erősített helyszíni jelentések szerint az iraki hadsereg egységei a június 11-én késő este visszafoglalták Baiji és Takrit városait és több mint 30 terroristát öltek meg. Az iraki miniszterelnök, Nouri Malaki szerdán sürgős és azonnali katonai eszközbeli támogatást kért az USA-tól, hogy vissza tudják verni a terrorista csoportot.

Irak korábban 36 db F-16-os katonai repülőgépre és tucatnyi Apache harci helikopterre kötött vételi szerződést az Egyesült Államokkal. A helikoptereket arra hivatkozva nem szállították le, hogy Irak nem tett meg mindent az iráni fegyverek folyamatos Irakba érkezése és Szíriába való csempészése ellen. Természetesen ezt a korlátozást azóta feloldották, azonban a fontos hadieszközök leszállítása még mindig nem történt meg és hónapok kellenek bármilyen előrelépéshez. Az USA iraki nagykövete, Lukman Faily szerint hiába növelné Irak a légierejét, az kevés lesz a konfliktus eldöntéséhez. Szerinte olyan fegyverek kellenek, melyek képesek hamar eldönteni a konfliktust kimenetelét. Washington ha ezeket nem is, de kiegészítő hadieszközbeli támogatást fog nyújtani Iraknak az ISIS/ISIL elleni harc sikeres megvívásához.

A nemrégiben újraválasztott szír elnök, Bashar al-Asszad felajánlotta katonai támogatását az iraki miniszterelnöknek a terrorizmus elleni harcban, - mondta ezt Moszul városának terroristák kezére való kerülésének másnapján. Irán egyelőre fokozta a katonai jelenlétét és a biztonsági intézkedéseit a konfliktus zónájához közeli határvidékén. A The Times forrásai szerint viszont Irán már kommandósokat is küldött iraki partnerének. Állítólag ezek az erők segítették azt az iraki csapásmérő csoportot, amely támadásában két várost (Baiji és Takrit) is visszafoglalt.

Az iraki kormány semmilyen esetre sem szeretne USA csapatokat behívni az ország területére, igyekszik a "maga erejéből" megoldani a folyamatosan romló helyzetet. Biztos ami biztos, Bagdadtól 20 mérföldre északkeletre már védelmi állásokba vezényelték az iraki hadsereget. (Hidfo.net)


 
Következő célpontjuk felé közlekednek az ISIS mészárosai

 
PickUp terepjáróról vesznek tűz alá egy katonai egységet az ISIS tagjai

Amerikai Humvee terepjáró az ISIS terroristák birtokában

Zsákmányolt katonai teherautókkal pózol az ISIS 

 
Legyilkolt iraki katonák holttestei, mint vadászzsákmányok
  
< US M - 16 amerikai gépfegyvert tart kezében a földön fekvő kévégzésükre váró foglyokra mutogató ISIS terrorista 
 
Teherautókra szállítják fel a kivégzésre szánt embereket az ISIS tagjai
 
az iraki katonákat így szállítja kivégzőhelyükre az ISIS
az iraki foglyokat egy sekély árokba fektetve lövik halomra
Az elfogott iraki katonákat minden városban kivégzi az ISIS brigádja

33 megjegyzés:

 1. Nehéz eldönteni, hogy most ez egy alulról szerveződő hazafi csoport, akik nem túl finom módszerekkel igyekeznek visszafoglalni a hazájukat, vagy megint valami külső erők ténykedése van a háttérben...?

  (komolyan, odáig jutottunk, hogy már szinte csak legyint az ember: "micsoda, Irakban háború van? csak a szokásos" - és ez az érdektelenség ami durva...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cionista háttércsoport van ez mögött is http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/isis-kobra.html#.U6XXQfl_tzo

   Törlés
  2. Az emberiség vezető nagyhatalmai , ahogy régen, úgy ma is legtöbbször erőszakos módszerekhez nyúlnak, mikor a súlyos problémákat meg akarják oldani.
   Tipikus példa erre, mikor a földeken életidegen műtrágyával, erős mérgekkel, és újabban géntechnológiával akarják visszaszorítani, kordában tartani a veszélyes organizmusokat. De azok csak még jobban megerősödnek, még veszélyesebbek lesznek.
   Ugyanígy van a háborúval, az erőszak még nagyobb erőszakot szül, az ellentéterők generálják a még hatékonyabb ellentéterőket. Így jut le szép lassan az ember a pokol legmélyebb bugyraiba, de ha a pozitívumot is meg akarjuk látni ezekben a fejleményekben, akkor onnan már csak felfelé vezet az út :)

   Törlés
 2. Ezek mind elmebeteg kutyák!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tévedsz barátom. Ez az iszlám igazi arca, erre tanít a korán, ha még nem tudnád. Ezek itt mind "jó"muszlimok, vagy ha így jobban tetszik, iszlám fundamentalisták.

   "Islam is peace" mondotta George Walker Bush. LOL

   Én ezt inkább így fogalmaznám meg. Islam is the religion of peace! We'll behead anyone who disagrees.

   A viták elkerülése érdekében még azt is leírom, hogy a másik, a "keresztény nyugat", oldalon harcolókkal is ugyanez a helyzet. Indítékaiknak csak ideológiai eltérésük van, az eredmények viszont ugyanazok.

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Így gondolod? Jó de honnan szereztek ennyi statisztát és kecsöpöt??? :))DDD
   Szerintem -sajnos -nem kamu

   Törlés
  2. Csaba.
   Nos a múlt héten rengeteg jellemzően angol nyelvű oldal foglalkozott vele. Valóban rengeteg kép manipulált. Az Adobe nem csak kép manipuláló programokat készít hanem elemzőket is. Világos hogy a képek összecsapott képek. Ha ezen az oldalon megnézed az 5. képet figyelmesen esetleg nagyítva, rájössz hogy a feketeruhás fickó nem perspektíva helyesen van a teheratón és még a jobb oldala mellett hiányzik pár ezer pixel(fehér). Nagyon amatőr....
   Na mindegy. A kérdés sem az hogy ki és hogy pénzeli írányítja őket. Amig Obama pénzért kuncsorog elvesznek mindent, nagy szarban vannak, már a nem használt betétekhez is hozzányúlnak a bankokban(Ausztrália, USA). A CIA már elismerte hogy igen szállítanak hadianyagot az ISIS-nek.
   Nos, ezek a beteg lények csak megpróbálják..., lessz még itt Európában is haddelhadd.
   Szítják a nem létező tüzet.
   Buddha testvérem, na de kérlek!

   Törlés
  3. Szerintem itt valami félreértés van.
   Én nem kételkedek a dolgok megtörténtében, ez számomra sem kétséges, de akkor minek azt retusálni...?
   Talán, hogy még félelmetesebb legyen...
   Mindenféle képen manipuláltak, a videóban is van retus.
   ???
   De minek ?

   Törlés
  4. Inkáb pont az elenkezője mertha vallakinek bele lehetne látni a szétlőt koponyájába akor 18 as lene és megbumtetnék őket hoyg ijen képeket etek kőzé.
   Az egyik razfilmnél egyszere futot két külőnbőző magyar szinkronal 2 csatornán az egyik jelenteben aaz egyik csatornán csak ájultan hevert a másikon dobó túk éltak ki az egyik szereplőből.
   Sajnos nem lehet monden képet bele teni a hirekbe ráadásul azt az arab feliratot is rá kellet szerkeszteni valahogy valakinek az sem a felvételel kerül rá.

   Törlés
  5. Láttam én fényképeket a Kárpát-Aljáról ott készültek 1942 elején ahogy civil akasztott emberek alatt pózolnak fegyveres katonák.Nyilván pár percel elötte lettek felkötve. A háború veszett állatot csinál az emberböl. Gyilkol oktalanul vagy esetleg okkal. Lehet emlékezni a Délszláv háborúra a 90-es évek elején, itt a szomszédban gyilkolták civilek ezreit a szerb és horvát meg ki tudja milyen katonák.
   Ezeket a háborúkat a háttérhatalom generálja, az a hatalom akik a nagy fegyvergyárak és egyéb konszernek tulajdonosai vagy azok érdekkörébe tartoznak.Lehet neveket is sorolni ilyen már az évszázados Rothschild család,Rockefeller,Soros stb. Ezek azok akik többnyire nyernek a háborúkon. Azért kezdik, azért szervezik mert ök biztosak a túlélésben és az iszonyatos nyereségben.

   Törlés
 4. de idiota vagy-méghogy kamu lenne-kiváncsi leszek milyen képet vágsz majd mikkor a te családodat fogják lemészárolni mert a végsö cél a fehér faj kiirtása s ehhet már nagyon közel járnak hisz láthatjuk hogy gonosz tökéletesen felfegyverzi s kiképezi öket ölésre mig mi gyerekeink gyagyásak még egy tárat sem tudnak betölteni s kibiztositani.....

  VálaszTörlés
 5. Ez megint a globális-elit által szervezett akció volt, így akarnak területet, és természeti kincseket szerezni, és a rendszerük is a végét járja, recseg-ropog !

  https://www.youtube.com/watch?v=Mm-W_tsde_M

  VálaszTörlés
 6. Véleményem szerint, mivel Iránnal egyezkednek, hogy avatkozzanak be, így akarják őket (Iránt) gyengíteni, mivel közvetlen háborút nem sikerült kiprovokálni. Mivel elég jól fel vannak fegyverezve, nem csodálkoznék, ha Szaud-Arábián keresztül az USA fegyverezné fel őket, mivel nem szabad, hogy Irán gyorsan elintézze őket.

  VálaszTörlés
 7. A világ különböző tájairól érkező vagy oda küldték őket amerika szaudi és egyéb nemzetek támogatásával kiképzésével a cél a Szíria elfoglalása de mivel ez nem megy nekik így akarnak kialakítani egy hátországot .Nő az olaj ára és a jenkik be akarnak avatkozni ami érdekes lesz mert ha megteszik akkor az orozok miért is nem tehetik meg ugyanazt Ukrajnában .Ezt a helyzetet Iraknak Szíriának és Iránnak kéne megoldaniuk .

  VálaszTörlés
 8. ugyanaz az undorító forgatókönyv , hivatalosan elítélik ezt a terrorszerveztet , titokban meg pénzelik fegyverzik , hiszen a cionizmus és háttér érdeke a térség állandó destabilizálása , gazdaság gyengítése és Irán belevonása a konfliktusba.

  VálaszTörlés
 9. http://ak47hardcore.blogspot.hu/2014/06/continuous-lies.html

  VálaszTörlés
 10. Kamu képek, a film is tele van megrendezett robbantásokkal, lassított visszajátszott jelenetekkel.
  Hoax, folyamatosan készítik cél a hiszékeny tömeg manipulálása.
  Nézd!: http://nodisinfo.com/zionist-war/

  VálaszTörlés
 11. ISIS

  Az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb Istensége, anyaIstennő, a varázslás, a termékenység, a víz és szél, a tengerhajózás Istennője, a nőiesség és a hűség szimbóluma, Ozirisz felesége, Hórusz anyja.


  Vajon véletlen egybeesés? Nem hiszem. Valószínűleg ezek mögött is ugyanazok állnak akik az USA mögött. A CIA fegyverzi fel, képzi ki, és pénzeli ezeket a terroristákat. Ugyanaz mint az al kaida, csak még brutálisabb. False flag az egész. Mellesleg az iraki hadsereg papíron 380 ezer fős, és eléggé jól felszerelt. M1 Abrams tankok. Elméletileg hetek alatt likvidálhatnák az egész terrorista tetvedéket. Vajon miért nem teszik? Miért nem lendül komoly támadásba az iraki hadsereg? Nyilvánvalóan azért hogy megint legyen indok az amerikai beavatkozásra. Ez az egész előre el van tervezve. Amikor a CNN terrorfenyegetésről beszél, akkor minden a terv szerint halad. Ugyanis a CNN mainstream amerikai propaganda.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ISIS egy mozaik szó jelentése:

   ISIS / ISIL (Islamic State of Iraq al-Sham / Islamic State of Iraq and Levant
   - Irak és Levante Iszlám Állama)

   Törlés
  2. Ne keverjük bele Isis ókori egytomi istennőt nevének jelentése TRÓN és semmi köze ahhoz ami most zajlik a világban

   Törlés
 12. Buddha.
  Légyszíves határozd meg a célodat ennek a bejegyzésnek a közzétételével.
  Mert ugye azt te elismered, hogy ezek a videók símán hamisíthatóak, tehát vagy igaz, vagy nem, ellenőrizhetetlen.
  Viszont valamire kiválóan alkalmasak.Tudatmanipulálásra.
  Szerintem.

  VálaszTörlés
 13. Nagyon jó és mindeféle agyament magyarázattól mentes (pl. á ezek nem is történnek meg, hamisítás, fake) helyzet és háttérelemzés a témáról:
  http://www.hidfo.net/2014/06/23/kozel-kelet-nyugat-mindent-egy-lapra-tett-fel

  VálaszTörlés
 14. "Ez a csoport a szaúdiak és az amerikai összeesküvésnek a közös alkotása (a jezsuitákkal és a Blackwater/Academi barátjaikkal együtt a színfalak mögött):"

  "Az amerikai összeesküvés terve az, hogy ürügyet teremtsenek a katonai invázióra, és így meghosszabbítsák az olajdollár életét:"

  "És hogy a katonai-ipari komplexum zsebre vágjon egy szép nyereséget:"

  http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/06/isis-kobra.html

  VálaszTörlés
 15. Itt vágatlanul megnézhetitek az ISIS/ISIL fölvételeit, ha valaki kételkedne az itt közzétett videó eredetiségén:
  http://jihadology.net/2014/05/17/al-furqan-media-presents-a-new-video-message-from-the-islamic-state-of-iraq-and-al-sham-clanging-of-the-swords-part-4/

  VálaszTörlés
 16. Nehéz egyértelmű tényeket kijelenteni ezzel az egész üggyel kapcsolatban, mindenesetre az valóban tény, hogy a modern kép- és videoszerkesztő programoknak "köszönhetően" a fényképek és videofelvételek bizonyító ereje gyakorlatilag megszűnt. Legalábbis hülye az a hivatalos szerv/média/bíróság/fogyasztó stb., amelyik ezt csont nélkül beveszi.

  VálaszTörlés
 17. Nagy erőjáték a Rothschildok és Rockefellerek részéről, hogy Putyint védekezésre kényszerítsék

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/nagy-erojatek-rothschildok-es.html#.U6svM5R_vko

  VálaszTörlés
 18. Ezt az úgymond "terror" szervezetet az USA pénzeli,hogy keverjék a szart irakban.A videók megvannak szerkesztve ezt mindenki látja,igazából semmi érdemleges nincs bennük néhány robbanáson kívül. Na és persze a CNN nyomatja ,hogy az emberek szörnyűlködve nézzék mi folyik ott és követeljék hogy a csúnya terroristákat meg kell fékezni.A bankrablás sztorit azért találták ki ,hogy legyen magyarázat miből futja minderre. Úgyanígy az ellopott hadi eszközök járművek is csak egy fedősztori.Így vannak ellátva.ÉS elég csak nlhány béna videót leadni az embereknek ,azok egyből elhiszik.

  VálaszTörlés
 19. Ezeket a vadbarmokat bármi áron meg kell állítani,akárkik is állnak mögöttük,akármilyen céllal!

  VálaszTörlés
 20. Az ISIS egy Krízis, vagy csak valamiféle istenverte vicc?

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/az-isis-egy-krizis-vagy-csak-valamifele.html#.U7Rk7JR_vkq

  VálaszTörlés
 21. Mivel kivonultk az amcsik nem megleőpő hogy a szélsőségesek elő merészkedtek . Hiba volt kimeni.
  Szemét amcsik szemetek mert hagyják és szemetek ha be avatkoznak..

  VálaszTörlés
 22. Sajnos a probléma valós!!! Vér folyik, és sok ember hal meg. Az iszlámban van egy nagy hiba a "nyugati kereszténységgel" szemben: xart se ér ott az emberélet. A Probléma komplikált, mert tényleg az amik pénzelték a ISIS/ISIL annó, hogy valamiféle erőegyensúlyt hozzanak létre...de kiszabadult pandora szelencéje és elszabadultak a terroristák...az iraki nép sokat szenvedett, nekik mindegy már ki van uralmon, ezért nehézkes a kormányzati ellenállás. A kurdok felfegyverzése megoldás lenne, de azt+ a Törökök nem engedik, akik az USA potenciális szövetségesei a térségben. A jelenlegi elnök pedig már bizonyított, hogy nem tartotta be a szavát és kegyetlenkedett ugyanúgy mint sok más diktátor, tehát az ő támogatása sem megoldás. Ja, és csak hogy tudjátok: egyre több Nyugat-európai kiábrándult fehér fiatalember csatlakozik a terroristákhoz ami döbbenet......

  VálaszTörlés