2013. március 4., hétfő

"Vatileaks-iratok" tartalma, ami a Vatikán összeomlását is okozhatja


Ahogyan az várható volt, a botrány már nem áll meg a Pápa lemondásával sem és messze tovább dagad a Vatikán falain túlra.


A bíborosok is meg akarják ismerni a botrányokat kiszivárogtató "Vatileaks-iratokat"
Magdolna-mosodák, megölt indián gyerekek, pedofília, gyermekeket megerőszakoló papok, Vatileaks-botrány, és most a brüsszeli Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben és bűnügyi összeesküvésekben való részvétel ügyei rázzák meg a katolikus egyházat. 

Egyházfő hiányában nyolc év óta először elmaradt a vasárnapi Úrangyala-imádság, miközben a Rómába érkező bíborosok a XVI. Benedek által titkosított Vatileaks-dosszié tartalmáról is tanácskozni kívánnak a hétfőn kezdődő találkozóikon.


A lemondott pápa helyett egyre több bíborost látni a Vatikán körüli utcákon. Az új egyházfő megválasztására Rómába szólított bíborosok egymás után érkeznek meg és a konklávéig szabadon mozoghatnak és nyilatkozhatnak.

Hétfőn kezdik meg a kongregációkban való tanácskozást az egyházról, amelynek során a konklávé időpontjáról is döntenek. "A kongregációkban a 80 évesnél fiatalabb pápaválasztó és az idősebb nem pápaválasztó bíborosok is részt vesznek. A több napig tartó tanácskozáson mindenki szabadon szót kérhet akármilyen témában. Az esetleges pápautód keresése csak ezután kezdődik " - mondta el a nyolcvan év feletti, portugál Jose Saraiva Martins, a Szentté Avatási Kongregáció nyugalmazott prefektusa az Il Messaggero római napilapnak.

"Nem az számít, milyen színű vagy nemzetiségű lesz az új egyházfő, ennél sokkal több kell hozzá" - hangoztatta a hetvenéves Oscar Rodriguez Maradiaga bíboros, hondurasi érsek az olasz televíziónak. Elmondta, hogy a 2005-ös konklávén bíborostársai rá is szavaztak: "amikor az ember meghallja a saját nevét, félelem fogja el. A pápaság nem olyan megbízatás, amelyre az ember vágyna, de amikor az Úr erre szólít, erőt is ad hozzá".

Maradiaga hangsúlyozta, hogy a kongregációkon téma lesz a Vatileaks-dosszié is.
"A konklávéba való belépés előtt tudnunk kell, mi van benne és kit érint a bíborosok közül" - fogalmazott. (Enigmák - Beszélgetés XVI. Benedek titkairól)


"Vatileaks-dosszié" Mik ezek a botrányok?
Mit is művelt a katolikus egyház és a Vatikán? 

XVI. Benedek lemondása előtt titkosította a bizalmas vatikáni dokumentumok kiszivárogtatási ügyéről készített jelentést. Ennek szerzői, Julian Herranz, Jozef Tomko és Salvatore De Giorgi nyolcvan év feletti bíborosok azonban részt vesznek a konklávén és a titoktartás megsértése nélkül "hasznos információkkal szolgálhatnak".


A Vatileaks-botrány Paolo Gabriele, a pápa komornyikja és bizalmasa, valamint Claudio Sciarpelletti informatikus nevéhez fűződik, mivel bizalmas dokumentumokat szivárogtattak ki az olasz sajtónak. A dokumentumok számos vatikáni korrupciót és üzelmet fednek fel. A Vatikáni Bíróság elítélte a tetteseket, de végül a pápa kegyelemben részesítette őket.
A szóban forgó dokumentációk arról tanúskodnak, hogy Szentszék berkein belül a legfelsőbb egyházi körökben komoly korrupciós problémák vannak, s lerántja a leplet a vatikáni gazdasági visszaélések soráról.
Az egyik nyilvánosságra hozott levélből például kiderül, hogy Carlo Maria Vigano érsek, a Vatikáni Kormányzóság egykori főtitkára, személyesen írt levelet a pápának, amelyben az általa tapasztalt hivatalai korrupciót méltatta és kifejezte abbéli félelmét, hogy egyes körök el akarják őt távolítani a pozíciójából, ami egyébiránt nem sokkal később meg is történt.


Ezután jelent meg Gianluigi Nuzzi Őszentsége: XVI. Benedek titkos dokumentumai című könyve 2012 májusában, amelyben egy sor „bizonyítékot” tár fel a szerző.
Ezek újabb részletekkel: megvesztegetésekkel és kenőpénzekkel megspékelt történetekkel bővítik a vatikáni korrupciós botrányokat. Még a pápáról is leszedik a keresztvizet, amikor bemutatják, hogy Őszentsége nem is egyszer komoly összegeket fogadott el pápai audienciáért.
A pápa után a legrangosabbnak számító Tarcisio Bertone bíborost nevezik meg a visszásságok és a viszályok egyik fő gócpontjaként.
A vatikáni bennfentesek a következőket állították: „bíborosok, monsignorék, kishalak, egyháziak és laikusok. A szentszéki államtitkárság tudja, de nem ismerheti el, ehelyett a komornyikot tartóztatta le”.
“Többen vagyunk és a pápa érdekében cselekszünk, hogy felszínre kerüljön az utóbbi évek szennyese”
“…közöttük vannak olyanok, akik a túl nagyhatalmú Tarcisio Bertone, szentszéki államtitkár ellenzői, olyanok, akik XVI. Benedeket túl gyengének tartják, olyanok, akik elérkezettnek látják az időt az előrelépésre. Ez mindenki háborúja mindenki ellen, de már senki sem tudja, ki ki ellen harcol….”.
Ezt követően a Vatikán pénzügyeivel az olasz jegybanknak is meggyűlt a baja. 2013 januárjában blokkolták az elektronikus tranzakciókat a Vatikán egész területén, mivel a pápai állam nem tett teljesen eleget az Európai Unió pénzmosás elleni irányelveinek.

2013. február 1-én elkészült a brüsszeli Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) hivatalos diplomáciai jegyzéke, amely arról szólt, hogy elfogatóparancsot foganatosítsanak Joseph Ratzinger, más néven XVI. Benedek pápával szemben, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt.

Ez az „elfogatóparancs” már 2013. február 4-én hétfőn kézbesítve lett Rómába Tarcisio Bertone bíboros részére. Február 10-én pedig „váratlanul” XVI. Benedek leköszönt, mondván, a péteri szolgálat olyan fizikai és szellemi erőfeszítéseket igényel tőle nap mint nap, amihez neki már nincs elég ereje. Beindultak a találgatások és újabb szakaszába lépett az egyház válsága.
Mennyire kell ezt komolyan venni? Nos, az biztos, hogy XVI. Benedek pápa 2013. február 23-án találkozott az olasz köztársasági elnökkel, Giorgio Napolitanoval. Egyes olasz médiaforrások szerint azért, hogy az olasz kormány biztosítsa őt a védelméről és a vizsgálattól való mentességéről. 
Időközben arról is értesülhettünk, hogy „Kanadában a Római Katolikus Egyház és a vatikáni ügynökségek bűnösnek találtattak 50 000 bennszülött gyermek ellen elkövetett népirtás és gyilkosság vádjában a Jezsuiták által létrehozott indián bentlakásos iskolai rendszerben, amely 1996-ig működött.”
A Magdolna-mosodák áldozatai

1922-1996 között egyes becslések szerint legalább 10 000, más hivatalos adatok alapján 30 000 nőt és leányt fogtak kényszermunkára embertelen körülmények közepette egyes Írországban működő apácarendek az úgynevezett Magdolna-mosodákban. A közvélemény és a hivatalos szervek már 1993 óta tudnak a tényekről, de kormányzati szinten sokáig nem akartak foglalkozni érdemben az üggyel.
 Már sok évvel ezelőtt nagyvilágra került az egyház által működtetett Magdolna-mosodák szennyese, de tapasztalataim szerint sokan még nem hallottak róla Magyarországon.
Az ír miniszterelnök, Enda Kennya, a minap nemzeti szégyenként értékelte, ami a 20. században a katolikus Írországban a Magdolna-mosodákban történt, továbbá az állam és a polgárok nevében bocsánatot kért az ír parlamentben a szörnyű és megalázó esetekért.
A társadalom passzivitása valószínűleg – mint arra a kutatások is rámutattak – a vallási normák szigorú betartására vezethető vissza, ami mutatja, hogy az egyház milyen hallatlanul erős bástyákkal rendelkezett a szigetországban. Az állam pedig asszisztált és hozzájárult ahhoz, hogy a „bűnbe” esett nőket ily módon hurcolják meg.

A Magdolna-mosodák olyan magánkézben lévő vállalkozások voltak, amelyeket az egyház működtetett. Ide elsősorban azok a leányanyák és fiatal nők kerültek, akiknek házasságon kívül született gyermekük. A korabeli katolikus vallás erkölcsi megítélése szerint ugyanis csakis szigorú keretek között volt szabad szexuális együttlétet folytatni a házastárssal. Ha valaki megszegte ezt az erkölcsi direktívát, illetve ha „törvénytelen” gyermeket hozott a világra, annak a legsúlyosabb retorziókra kellett számítania: mind a család, mind a társadalom kiközösítette, kitaszította és megbélyegezte az ilyen nőket. Innen nézve érthető, hogy miért a bibliai Mária Magdolnáról kapták nevüket a mosodák.


Merthogy ezeket a nőket olyan Magdolna-mosodákba küldték, ahol heti hét napban szinte vagy teljesen ingyen dolgoztatták őket. Az egyik forrás szerint négy vallási közösség működtette őket: az Irgalmas Nővérek, a Kegyes Nővérek, a Jó Pásztor Nővérek és a Miasszonyunk Kegyelme Nővérek.
Nem mellesleg ezek a nők nem egyszerűen embertelen körülmények között zajló kényszermunkára lettek fogva, hanem sokszor mentális, pszichikai és fizikai (szexuális) bántalmazásnak voltak kitéve. Voltak nők, akik soha nem jutottak ki e zárdák falai közül, míg a túlélőknek a mai napig gyógyíthatatlan lelki sebeik vannak.
1993-ban tudódott ki, vagy inkább robbant ki a Magdolnás nők ügye, amikor egy dublini egyházi rend eladta egyik ingatlanát egy beruházónak. A helyszínen korábban Magdolna-mosodát működtettek, és az új tulajdonosok 155 nő holttestét találták meg jelöletlen sírokban. A tetemeket exhumálták, s a borzalmas sztorit felkapta a média.
A Magdolna-mosodákkal kapcsolatos botrány következő, nagyobb hulláma 2002-ben érkezett, amikor Peter Mullan filmje, A Magdolna nővérek már felkeltette a nemzetközi orgánumok és fórumok érdeklődést is, így egyre inkább erősödött a nyomás az ír kormányon és természetesen az egyházon is.
A túlélők ügyvédei nem sok sikerrel jártak Írországban. Többek között azért nem értek el érdemi eredményt, mert az ír hatóságok mosták kezeiket. Tudniillik, arra hivatkozott, hogy a Magdolna-mosodák azért esnek kívül a hatáskörükön, mert magánvállalkozások voltak. Később azonban bizonyítékokkal támasztották alá, hogy az ír bíróságok a kisebb bűncselekményekért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt nők egy részét a mosodákba küldték, amelyek ily módon párhuzamos büntetés-végrehajtási intézetként működtek. Szintén dokumentált, hogy az állam szerződéseket kötött az apácákkal a mosodai munkák kapcsán.
A Magdolnások jogi képviselői végül az ENSZ-hez fordultak, hiszen azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy az emberi jogok ilyen mérvű eltiprását és a felelősség elkendőzését meg lehet úszni. Nemzetközi konvenció szól arról, hogy nem lehet, pontosabban tilos kínzásokat végezni. Ne feledjük, a Magdolna-mosodákban évtizedeken keresztül kegyetlenül bántalmaztak és dolgoztattak olyan nőket, akiknek a legnagyobb bűnük az volt, hogy egy vallási dogmának nem feleltek meg, illetve nem tettek eleget. (Felvetődik a kérdés, miszerint egy megerőszakolt nő például hogyan tudott volna megfelelni egy ilyen előírásnak?) Kicsit olyan érzése támadhat az embernek, mintha az inkvizíció kifinomultabb köntösben, de újra megjelent volna a színen.
2001-ben végül elismerte az ír kormány, hogy a Magdolnás nőket bántalmazták a mosodákban. De ez még édes kevés volt a rehabilitálásukhoz. Az ügyvédek azon fáradoztak az elmúlt több mint egy évtizedben, hogy tisztességes kártérítést követeljenek a Magdolnás nőknek.
2013-ban végre elkészült az a jelentés, amely megállapította az állam felelősségét részint a mosodák működtetésében, részint a nők kizsákmányolásában.
Bejelentették, hogy az állam kártérítést fog fizetni a túlélőknek, akik javarésze már túl van a hetvenen. Az ügyvédek fejenként 50 ezer eurót követelnek, valamint további 20 ezer eurót minden mosodában eltöltött évért.

Kapcsolódó VilagHelyzete-Cikkek:
Megkezdődött a Sede Vacante - Angyalok és Démonok a Vatikánban

Letartóztatását megelőzendő a Pápa marad a Vatikánban, de a botrányt nem állítja meg a mentessége sem!

Ki lesz Petrus Romanus, az utolsó pápa, ki az idők végét is látni fogja - Velünk együtt...



1 évvel ezelőtt megírta a VilagHelyzete.com :
Lemond a Pápa? Tényleg omladozik a Vatikán Illuminati

51 megjegyzés:

  1. Lassan a Földön is rend lesz végre, mint ahogy az más bolygókon már régóta jelen van az Univerzumban. Nem hiába mondta azt Wass Albert is Üzenet haza c. versében (néhány részlet):

    "A világ fölött őrködik a Rend
    s nem vész magja a nemes gabonának,
    de híre sem lesz egykor a csalánnak;
    az idő lemarja a gyomokat."

    "Valahol fönt a magos ég alatt
    mozdulnak már lassan a csillagok
    s a víz szalad és csak a kő marad,
    a kő marad.

    Maradnak az igazak és a jók.
    A tiszták és békességesek.
    Erdők, hegyek, tanok és emberek.
    Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

    Likasszák már az égben fönt a rostát
    s a csillagok tengelyét olajozzák
    szorgalmas angyalok.
    És lészen csillagfordulás megint
    és miként hirdeti a Biblia:
    megméretik az embernek fia
    s ki mint vetett, azonképpen arat.
    Mert elfut a víz és csak a kő marad,
    de a kő marad."

    Mindenki azt gondol bele ebbe a néhány részletbe, amit akar, de nekem ez egyértelmű üzenet, hogy mi is történik világunkban, amit W. A. már 1948-ban megírt, valamint további verseiben is.

    Üdv.

    VálaszTörlés
  2. A Rend alatt nem a világrendre gondolt, hanem arra az ERŐre, ami az egész Univerzum mozgatórugója.

    Tudom ez nem tartozik ide, éjjel reptiliánokkal álmodtam. Egy épületet őriztek, amelyben én is voltam. Jobbról ketten voltak tőlem, balra pedig hárman és egyértelműen meg akartak ölni. Ekkor hirtelen előttem termett négy fura kinézetű földönkívüli lény, akik azt mondták nekem, hogy arktúriaiak, a barátaim és hogy segítenek. Valóban megvédtek a hüllők ellen, mert azok, amint támadni akartak rám, az arktúriaik előkaptak valami fegyvert, és azonnal lelőtték őket. Még hozzátették, most már szabad az út a másik világba. A következő pillanatban már Londonban voltam (onnan tudom, mert angolul beszélgettek az emberek és nagyon hasonlított a város rá), ahol kiderült, hogy leváltották az angol királyi családot, és kiderült, hogy volt egy igazi király család, akiket Erzsébeték elnyomásban tartottak. Majd egy hatalmas földönkívüli űrhajó jelent meg az égen és a hírek csak a földönkívüliekről szóltak. Ráadásul megmutatták a TV-kben a NASA által eltussolt videofelvételeket, melyeket az ISS készített. A felvételen látni lehetett, mennyi űrhajó van a Föld körül.

    Atlantis753

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jól elszórakoztatod magad, kedves A, még mozijegyet sem kell venned, elég egy kicsit szundizni. :o)))

      Törlés
    2. Ezek már elég súlyos mentális tünetek, hogy ilyenekkel álmodsz, nem kevesen vannak akik már beleőrültek az álokkultista tévtanokba, vigyázz magadra.

      Törlés
    3. Szia Atlantis753,
      Engemet érdekelne, ha a továbbiakban is vannak ilyen és hasonló álmaid. Illetve az is, ha átadnak neked további üzeneteket, látomásokat, esetleg valamilyen tanításokat. Most lehet ki fogsz nevetni, de ha megtörténik még és van rá lehetőséged érdeklődj náluk Jézussal kapcsolatban. Mondjuk kérdezd meg, hogy ő tényleg Isten fia volt e? Én azt hiszem elég rendesem benne vagy a pácban, persze ezt csak én, mi keresztények gondoljuk így. Mi ezt démoni/bukott angayali(én az utóbbiban hiszek) kapcsolatfelvételnek nevezünk. Nem bántani szeretnélek, hanem segíteni. Sem nevetségessé tenni, mert tisztában vagyok vele, hogy ez nem vicc, itt nagyon komoly és ugyanakkor nagyon veszélyes dolgokról beszélünk. Tehát nem bántásból kérdezem, csak nem ismerlek és a nickneved alapján arra tippelek, hogy valami newage-s tanokban hiszel,....jól sejtem? Azt is megértem és tiszteletben is szeretném tartani, ha úgy döntesz, hogy a továbbiakban egyáltalán nem szeretnél erről beszélni. Azt is köszönöm, hogy őszinte voltál és beszámoltál nekünk erről a nem mindennapos almodról, ezt nem sokan tették volna meg. Szerintem okosan cselekedtél, és ez talán nem egy véletlen.

      Isten áldjon, és tényleg vigyázz magadra.

      redneck

      Ui. Közben még az eszembe jutott valami, amit szeretnék neked elmondani, és arra kérlek, hogy ezt jól jegyezd meg. Nem baj, ha esetleg nevetni fogsz rajta, de akkor is jegyezd meg amit mondok. Ha a későbbiekben lesznek még ilyen élményeid, álmaid és úgy érzed, hogy valami nincs rendben, vagy elkap a félelem, vagy csak egyszerűen ki akarod próbálni,....tesztelni azokat a rossz vagy jóindulatú entitásokat, kérd Jézus Krisztus védelmét és segítségét. Mond, vagy gondold azt(vannak akik ilyenkor nem tudnak se mozogni se megszólalni), hogy JÉZUS, SEGÍTS KÉRLEK, VÉDELMEZZÉL ENGEM! Tudniillik, ennek hatására megszűnni látszanak az ilyen és hasonló nemkívánatos élmények. Persze, ennek pont az ellenkezője is igaz, amikor minél jobban hiszel ezekben a dolgokban, entitásokban, annál jobban fognak beleférkőzni az életedben, ami szerintem nagy gáz. Ha tudsz angolul javaslom nézd meg ezt a videót, türelemmel, az elejétől a végéig: Aquarius-The Age of Evil(Full) a YouTube-on Keith Thompson-tol. Ide beteszem neked. Remélem nem sikerült bármivel is megbántani téged, de ha esetleg mégis, akkor előre is elnézésedet kérem és nem is zaklatnálak többet vele.

      A végére én is átgondoltam egy kicsit a dolgot, ezért szerintem az lenne a legjobb, ha nem is beszélnénk itt többet róla, mivel ez egy publikus hely, így aztán jönni fognak a pro és kontra megjegyzések is. És mivel könnyen befolyásolhatóak vagyunk, nagy esély van rá, hogy ez be is következik. Tehát én azt tanácsolom, hogy inkább gondold át a dolgokat, nézd meg a videót, aludj rá néhányat és majd valami úgy is történni fog. Szerintem ennél jobban nem kell ezt a dolgot most felfújni, a lényeget úgy is elmondtam, a többi már nem rajtam múlik.

      http://www.youtube.com/watch?v=B7UlQ3N7P3k



      Na most akkor lehet már anyázni, nevetni, netán egyetérteni....vagy csak bölcsen "látom amit látok"-ozni :)
      (Bevallom időnként nekem se ártana kevesebbet beszélni, de hát "sajnos" képtelen vagyok azonosulni az ilyen "see no evil, hear no evil, speak no evil" hozzáállással.)

      Törlés
    4. tudom Redneck, hogy nem akarsz többet beszélni róla, de lehet csodálkozni fogsz majd, ha az ÚR egy űrhajón fog leszállni közénk.Atlantis nem a new age, hanem az ősi korok tudása, az Univerzumunk titkainak ismerete. Semmi gond,ha ti ezt démoninak tekintitek, de a keresztényeknek még nagyon sokat kell tanulni ezekről a titkokról. Ezt egy Melkishedek-rendi pap mondja nektek!Ezért megkérlek benneteket, ne lőjetek majd a Pleiádiakra, ha megérkeznek végre felszabadítani a bolygónkat a zsidók elnyomása alól!Addig még van időtök eldönteni azt is, melyik a 7. napja a Teremtőnknek...Béke veletek!

      Törlés
  3. Nem tudom,kinek mi a meglátása a mai történésekkel kapcsolatban?
    Bennem mostanában egyre sűrűbben merül az fel, h igencsak felgyorsultak az események.És csak jönnek, jönnek a felszínre az eddig elrejtett 'sötét titkok', ráadásul lehet még, h ez csak a jéghegy csúcsa?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minél gyorsabban akarjuk a változásokat, azok annál gyorsabban fognak lezajlani. Úgy látszik, azért is pörögnek most ennyire az események, mert sokan vagyunk már a Földön, akik igazán óhajtják, hogy a "fő bűnösök"-et végre elkapják, és igazságot szolgáltassanak. A megadásukból is látszik (most csak ez a három személy, habár még a kanadai miniszterelnökről nem hallottam semmit) is arra utal, hogy rettegnek és nem is mernek ellenkezni. Miért is mernének? Tudják, hogy azok az erők, a REND sokkal erősebb náluk és csupán ők porszemek ezen a bolygón, akik megpróbáltak sivatagot játszani.

      Ez nem tartozik ide, de Magyarországgal kapcsolatban én úgy érzem, hogy feltámad, hogy így fejezzem ki. 1920. június 4-én keresztre feszítették (feldaraboltak minket). S azok az országok, akik ingyen megkapták Mo. részeit, mindegyikőjükön teljesülni fog a karmájuk. Kaptak valamit (ingyen), amit nem becsültek meg, sőt azt hangoztatják, hogy az az övék és nekünk semmi közünk nincs azokhoz a területekhez (holott, mi szerető vendégként bántunk velük a történelmi Mo. idején), ezek mind meg fogják azt tapasztalni, hogy milyen érzés az, ha tőlük vesznek el valamit, és úgymond hontalanná válnak. A zsidóságnak is teljesült a karmája a II. vh-ban, amiért ők is annak idején Kr. e. és után is pusztítottak, úgyhogy csoportosan megtapasztalták azt, hogy milyen áldozatnak lenni.

      Ugyanígy az egész Vatikán is azt tapasztalja és fogja is még, milyen abban a helyzetben lenni, ahová ők taszítottak nemzeteket, embereket ... Úgyanígy lesz a többivel is. Ez nem halandzsa, ez a karma törvénye, ami ok-okozati viszonyt jelent. Vagyis amit adsz a külvilágnak, amit teszel, azt fogod visszakapni.

      Ezt nem(csak) neked írtam Évi, hanem a kérdésedre is válaszolva, a véleményemet fejtettem ki :)

      Üdv.
      Atlantis753

      Törlés
    2. nos atlantis elég sok gondolatoddal/kommenteddel egyet értettem eddig, de ezzel most nem tudok...persze egyre több a tudatos ember, egyre többen cselekszenek érdemlegeset, de a felgyorsult események mögött honnan tudod, hogy kik vannak? :))) most bebuktatják a vatikánt és akkor mi van? szerinted kiknek áll érdekében, illetve kiknek van annyi hatalma, hogy ezt megtehessék???

      1970-es években pénzmosás a vatikáni bankban...évtizedek óta kerülnek elő a templomudvarokról a halott gyerekek tetemei/maradványai(asszem ha hitlert vagy sztálint el lehetett ítélni akkor magát az egész katolicizmust is)...miért pont most?:)
      biztos nincs köze ahhoz a rengeteg pénzhez ami a vatikáni bankban van? illetve a papírokhoz ami a könyvtárban...? és még ezer meg ezer dolgot nem tudhatunk kb csak próbáljuk összerakni a kirakóst, de sajnos úgy nehéz, hogy csak a töredéke van a kezünkben....

      bár én is próbálok pozitív lenni, illetve remélem/szeretném, hogy ez az egész végre tényleg bukjon be...de ha az eszemre és az eddigi tapasztalatokra hagyatkozom akkor csak azt látom, hogy ezek a bérencek tovább játsszák a kis játékukat és ezzel is csak egy újabb bábut vesznek le a tábláról...

      Törlés
  4. Buddha, azért ez nagyon jó, h mostantól moderálod a bejegyzéseket. Szeretem ezt a blogot, kb másfél éve kezdtem el itt olvasgatni.
    Azóta bizony sok minden bejött, amiről korábban is írtál.
    Amitől bizony, nem vagyok végtelenül boldog. Na nem az írásaid miatt, nem.
    Én nagyon bízom a Teremtőben, és magunkban is. Úgy legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Évi, igyekszem ! Szerencsém van, mert nagyon sokat és jó helyeken kutakodok - a mozaikok mindig ott vannak, csak össze kell illeszteni. És segítséget is kapok abszolút hiteles forrásból, ha kérdésem van... Annak viszont én sem örülök, hogy sok minden bejött ezekből.
      Sőt elég jól látható módon haladunk bele teljesen abba, amit korábbi irományaimban megfogalmaztam. Egy rendkívül összetett és nagyon jó kifundált folyamat részesei vagyunk.

      Törlés
  5. Elfogatóparancs ???
    Mintha már ezt hallottam volna valami Soros Györggyel kapcsolatban .
    Az is ilyen nagy hír volt .

    VálaszTörlés
  6. A fenti cikbből kiderül, hogy az ír kormány már 2001-ben elismerte, hogy mi történt a Magdolna mosodákban. Az, ami egyébként a nevelőintézetekben is, erről szól a "Dal egy agyonvert gyermekért" című film, amit mindenkinek ajánlok a figyelmébe. Most jött el az idő, hogy a világ feldolgozza és számon kérje a történteket. Ezt támogatja az ITCCS szervezet is, Kevin Annettel az élén. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a három fő vádlott közül a kanadai miniszterelnökkel is történik-e valami azután, hogy a Pápa (első vádlott) lemondott, majd a Királynő (második vádlott) betegségre hivatkozva lemondott olaszországi (miért pont?) találkozókat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam egy jó ír filmet erről a Magdolna-mosodáról, érdemes megnézni.

      Törlés
  7. Mért érzem úgy, hogy megint az orrunknál fogva vezetnek bennünket, és mi még tapsolunk is hozzá?

    "Régtől fogva azon vagyunk, hogy lerontsuk a gój papság tekintélyét s így meghiúsítsuk földi küldetését, amely ezekben a napokban még nagy akadályt jelenthet számunkra.
    A nem zsidó papságnak a világ népeire gyakorolt befolyása napról-napra csökken.
    Mindenütt kihirdették a lelkiismeret szabadságát, úgyhogy most már csak évek választanak el bennünket a keresztény vallás teljes összeomlásának. pillanatától.
    Ami a többi vallást illeti, azokkal még könnyebb dolgunk lesz, de korai volna erről most beszélni. A PAPI URALMAT és a papokat olyan SZŰK KORLÁTOK KÖZÉ fogjuk szorítani, hogy befolyásuk olyan arányban csökkenjen, ahogy azelőtt növekedett. Ha majd elérkezik a PÁPAI UDVAR VÉGLEGES ELPUSZTÍTÁSÁNAK IDEJE, egy láthatatlan kéz ujja a Vatikán felé fogja irányítani a nemzeteket.
    Ha azonban a NEMZETEK RÁVETIK MAGUKAT, MI MAJD A PÁPA VÉDELMEZŐNEK KÉPÉBEN LÉPÜNK FEL, mintha elejét akarnánk venni a vérontásnak. Ezzel az ürüggyel be fogunk nyomulni a pápai udvar legbelsejébe és nem fogjuk elhagyni mindaddig, amíg teljesen meg nem törtük a pápaság hatalmát.
    A ZSIDÓK KIRÁLYA LESZ A VILÁG IGAZI PÁPÁJA, EGY NEMZETKÖZI EGYHÁZ PÁTRIÁRKÁJA.

    Idézet CBJ. 17. jegyzőkönyvéből

    Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nincsenek kételyeim. Szerintem a katolikus egyház sosem szolgálta direkt az emberiség tudatosabbá válást. Indirekt szolgálta azt, értsd alatta, hogy megmutatta, melyik út vezet (vagy tart) alacsony rezgésen. Ha csak abból indulunk ki, hogy Jézusnak nem Péter, hanem Mária Magdolna volt az (állítólagos) elsőszámú tanítványa; az elnyomott női energiák; arról nem is beszélve, hogy Péter felhasználta Saul (Pál) a saját hatalomtechnikai játszmáihoz.

      Ez mind a játék része.

      Törlés
  8. Öregem, ez azért hihetetlen… Emberek, ne kajáljatok már be mindent, amit előemésztenek nektek! Megnézte valaki ennek az ITCCS-nek a honlapját? Megmondaná nekem valaki, hogy milyen nemzetközi szerződés hozta létre? Mi a hatásköre? Mely országok a tagja? Látta valaki, hogy a „Contact” fülben csak egy sz---ros g.mail cím meg egy állítólagos kanadai telefonszám van az elérhetőségek között? Bár nem vagyok nemzetközi jogász azt azért sejtem, hogy egy ilyen szervezetnek nincs joga nemzetközi elfogató parancsot kiadni. A kérdést itt, a honlapon is felteszik: mennyire komolyan kell ezt venni? Nevezett szerv honlapján március negyedikén megjelent egy dokumentum, mely szerint XVI. Benedekeket, II. Erzsébetet és a kanadai miniszterelnököt el is ítélték – más személyekkel egyetemben. Ez nevetséges, mi ez, Sztálinizmus? Elfogató parancs után – tárgyalás nélkül - rögtön jön az ítélet… Ugyan már! Ki veszi ezt komolyan? Arról nem is beszélve, hogy ez az elfogatóparancsozsdit már korábban is eljátszották pl. Bill Gatessal, na most nem emlékszem hogy erre azóta is szolgált volna valaki bármilyen bizonyítékkal.

    Másodszor meg kell jegyeznem azt is, hogy talán nem sértődik meg SBG kolléga ha nem avatjuk rögtön szentté, mert az egyik tippje bejött. Bár tavaly, amikor az előző pápás cikk keletkezett arról volt szó a spiri-honlapokon, hogy Ratzingernek 2012 nyaráig (!) távoznia kell, különben merénylet áldozata lesz, ahhoz képes kicsit hűvös most itt az idő (érts: 2013 március van). A többi be nem jött „tuti biztos”, „belső körből” származó infódról meg csak annyit, hogy nem robbantották fel az Olimpiát, és nem szálltak le a krikett pályára sem a hologram földönkívüliek, sem a „jófiúk”, sem a „rosszfiúk”; hiába harangozod be negyedévente, hogy szétesik az EU (bár megérett rá) eddig ez sem jött be; másik tuti infód ellenére mégis Obamát választották meg (jelölték ki a népnek); továbbá a Sínai-félszigetet állítólag megszálló amcsi katonák sem rohanták már le hónapok óta a Gázai övezetet, végezetül még Izrael sem rohanta le Iránt – lassan már 4 v. 5 éve… Szóval azért van még mit javítani a találati arányon, vagy jobban szűrni az infókat.

    Remélem nincs harag! Üdv!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván senki sem gondolja, hogy az ITCCS-nek lenne joga elfogató parancsot kiadni bárki ellen is hiszen nem bírói szervezet, ez már lerágott csont. DE! attól még az általa hangoztatott vádak igazak és bizonyíthatóak is, így teljesen mindegy, hogy szervezetként vagy magánszemélyként (Kevin Anett) tesz feljelentést a Hágai bíróságon hiszen megteheti. Bárki tehet ott feljelentést, és ehhez csak egy dolog szükségeltetik: BIZONYÍTÉK. Attól mert az ITCCS nem hiteles szervezet ettől még a vatikánnal szembeni vádak megállják a helyüket mert BIZONYÍTHATÓAK. Legalább is az ír és a kanadai pedofil esetek, Magdolna mosodák valamint bennszülött gyerekek rabszolga munkára való kényszerítése mind bizonyítható. És ennek alapján a Hágai törvényszék már elítélheti a vén pedofil Benedeket. Hogy meg is teszi-e az megint más kérdés.

      Törlés
    2. Az ITCCS szervezet komolyságáról eddig sem volt különösebb vita. Az előző bejegyzésben lévő "Enigmák" videóban ez ki is vagyon fejtve részletesebben. Elsősorban polgárpukkasztás. Jogköre, elfogadottsága stb. az valóban nem sok van. De olyan ez kicsit mint a Cion bölcseinek jegyzőkönyve. Kétes eredetű, de mégis a benne foglaltak valahogy nagyon hasonlítanak a valóságra (a vádpontok nagyja megállna egy igazi eljárásban is, csak olyat ugye sosem fogunk látni). No meg miután megkapta a levelet 6 napra rá lemondott a pápa. Ami nyilván nem egyenes ági következmény, de mégiscsak egy jelentős egybeesés.

      "Szóval azért van még mit javítani a találati arányon, vagy jobban szűrni az infókat." - nincs rá szükség ha ilyen élelmes az olvasóközönség. :)

      Törlés
    3. Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy mi volt a régi nickneved? Látom csak most március óta vagy tag ezzel a névvel, ahhoz képest mégis képben vagy a régmúlt bejegyzéseiből is. Az utóbbi idők tapasztalataiból kiindulva nem árt megkérdezni az ilyesmit. Makival is hasonló felütéssel indult a "tánc". :D

      Törlés
    4. 2 johnyd-1 : a tényeket senki sem vitatja. Csupán csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a jósolgatózsdi elég lutri üzem. Persze Hágával kapcsolatban nekem sincsenek kételyeim.

      2 Elveszett Kereső: régóta olvasom ez a honlapot (is), eddig nem voltam regisztrálva, 1-2 hónappal ezelőttig a kommentek sem nagyon olvastam.

      Törlés
    5. Végre egy józanul gondolkodó.

      Törlés
  9. Rómában megcsinálták anno a Fórum Románum-okat, amelyen mindent el lehetett mondani mindenről. Ugyanez most az internet, ha jól használjuk. Ugyanakkor azt hozzá kell tenni hogy a régi római fórumokon is mindig voltak megfigyelők és olykor-olykor beépülők!
    Ugye a mai "internetes" világban, ha létrejön egy blog, azt tökéletesen le is ellenőrzik, mindegyiket. Van egy ismerősön, aki pont a Google-nak dolgozik, felmérést és kutatást végez. Ő az én informátorom, hogy kiket és miket kutatnak mostanság.
    És valamit elmondott nekem, amit tudomásotokra kell, hogy adjak. Itt és minden más (hazai és külföldi) blogot leellenőriznek először, hogy miről is szól. Azután azokat csoportokba rakják, és eldöntik, hogy melyik veszélyes és melyik nem. Utána a nem veszélyeseket, teljesen le**arják, csak rutin 1-szeri ellenőrzést végeznek rajta.
    A veszélyes csoportokat (hazai és külföldi), ÁLLANDÓ megfigyelés alatt kell, hogy tartsák (egyáltalán nem a kormány és a rendőrség) számára. Kedves ismerősöm rávilágított arra, hogy felmérőként neki azt mondta a közvetlen főnöke, amit tudnia kell az adott tevékenység elvégzéséről.
    Én pedig az ismerősömnek azt mondtam, hogy így épül fel az a cuki PIRAMIS. Ő el sem hitte, pedig sok blogot elolvasott már a hasonló "világ helyzete" témákról. Neki nem ez a "összeesküvés elméleteket gyártó" területe a Google csoportnál. Azt mondta, hogy egyik kollégája (akivel nincs nagyon jóban) egy ún. --CT-- aktát csinál.
    Konspirációs Teóriák:D magyarul, angolul pedig: Conspiracy Theory, mégmagyarosabban Összeesküvés Elmélet.
    Na ez itt a gáz, hogy ilyen oldalnak a szerkesztője mint Buddha, szerintem (saját véleményem szerint) rá vannak szállva. De azt is mondta az "informátor társam", őneki azt mondták, hogy ugye a kém szó csúnya és ronda szó. Helyes szó a legális kémkedésre, az,hogy ELEMZŐ SZAKEMBER. A PIRAMIS már a fölfelé futó elvékonyodó részén, na ott már tisztában van mindenki a helyzettel, csak ezek a szegény elemzők nincsenek tisztában, hogy mit is csinálnak a NWO, ÚVR-nek.
    Ja és a leglényegesebb, nem mondom el, hogy mi után "elemez" a szakértő ismerősöm, nehogy neki essék bántódása. De azt mondták neki állítólag a Google emberei és munkaadói, hogy a bármi gyanúsat lát SOSEM FORDULHAT A RENDŐRSÉGHEZ.
    Barátaim akik itt jelen vannak, ez a mondat amit előbb kiemeltem nagyon lényeges.
    Ez a mondat már nem összeesküvés elmélet, hanem maga a színtiszta igazság elmélete.
    A rendőrséget tehát (jelen helyzetben) még nem az ÚJ VILÁGREND kormányozza (csak némely részeit).
    A másik dolog, amit ismerősöm mondott a következő (tőle idézek):
    "Nem áll szándékukban, vagyis a GOOGLE főnökeinek, hogy bárki magánjogát megsértsék, de elemezni kell a mai világ összeesküvéseit és ezekből kifolyó MEGMOZDULÁSOKAT, nehogy valami polgárháború robbanjon ki".
    Tehát elmondom nektek, hogy nekik(NWO)az a jó, ha ilyeneket irogatunk egymásnak, mivel elemezni tudják a később bekövetkező problémák orvoslását.
    Magyarul nem kell semmit sem tenni, mivel minden problémát csúnya kifejezéssel megorvosol az NWO. Ezért nincsenek megrendezettség nélküli TÜNTETÉSEK! Ha tüntetés van, nehogy valaki kimenjen közületek, mert az egy szervezett dolog.
    Szavaimban aki hisz, higgyen, aki nem hisz ne higgyen:D
    És visszatérve a Fórum Románum-hoz, ez a neve a protokollnak amit az NWO alkalmaz
    : BLOG AMIT A FELVILÁGOSULTABB EMBEREK TERVEZNEK, HOGY LELEPLEZZÉK AZ NWO-T, TOVÁBBI FELVILÁGOSULT EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL.
    Tehát a Fórum Románum mai neve: BLOG.
    Ha ezen az oldalon veszekszünk, az nagyon is tetszik a s*ggfej Illuminátinak. Ezért kell lelepleznünk ezeket a minden hájjal megkent szemét dögöket és tovább adni az információkat.

    VálaszTörlés
  10. Visszatérve a Bibliára, arról meg van saját szemszögemből egy rettenetesen, magam szerint jó véleményem. És azok számára is akik "Jahve Elohimot" és a Bibliát támadják, sőt akik a Bibliával értenek 100%-osan egyet.
    Ugye pl. Ószövetség-Mózes: amikor vezette Mózes, Jahve kérésére Egyiptomból a népet kifelé, akkor a Hegyen ugye megkapta a Tízparancsolatot. Addig lenn a zsidók Áron pap vezetésével szépen csináltak egy aranyborjút (bálványistent). Mózes erre nagyon bepöccent, és kérte Istent, hogy ne ölje meg a választott népet. Ugye Jézus tanítása itt lép életbe, hiszen azt mondta, hogy az én Istenem nem tett és nem is tesz sohasem gonoszat. Ebből mi következik? NEM FOG EMBERT ÖLNI SOHA. MEG VAN ÍRVA, ahogy Jézus tanította. Tehát ott akik meghaltak, nem Istentől haltak meg, hanem valaki mástól.
    Isten csak megfeddi a népét nem pedig megöli egy részüket! Áront megölte??? Kérdezem én? Tessék csak olvasni Bibliát: NEM ÖLTE MEG, csak nem láthatta a Szent Földet, tehát csak és kizárólag megbüntette Áront.
    A Kánaániakról csak annyit, hogy szerintem nem Isten küldte az izraelitákat, hogy irtsák ki 100%-an. Pont, hogy szerintem Isten mentette meg ez ellen a valaki ellen aki meg akarta öletni a kánaániakat. Való igaz és megkérdőjelezhetetlen, hogy a kánaániak tényleg rettenet nagy orgiákat csaptak isteneik tiszteletére, valamint gyermekeket áldoztak bizonyos Moloch-nak, ezt a SZTÉLÉ kövek is bizonyítják.
    Tehát akiket ma úgy hív mindenki, hogy büdös zsidó:D azokat ténylegesen nem az igaz Istent szolgálták, akiből csak 1 létezik.
    Mózes viszont nem szolgálhatta a Sátánt (sokak szerint Jahve sátánt:D), mivel ha Jahve tényleg a Sátán, akkor azokra a kövekre, az lett volna írva, hogy ÖLJ, PARÁZNÁLKODJ stb.
    De ha valaki 100%-osan hisz az Ószövetségben, mint történelemkönyvnek az is nagyot téved, mivel nem hasonlította össze pl. Jónás könyvét a Kivonulás könyvével(II.Mózes).
    Ki lehet jelenteni, hogy ha Jónás könyve lenne csak az Ószövetség része, akkor mi csak egy Könyörületes Jó Istent ismerhettünk volna meg. De pont A BIBLIA saját maga bizonyítja, hogy a izraelitákat nem csak a Jó Isten választotta ki, hanem valaki más is.:D
    Ha valaki ésszerűen gondolkozik, mindig azt látja a Bibliában, hogy az írások nagyon ellentmondanak egymásnak. Sőt, sőt egy Könyv pl. Jeremiás könyve, is rettenetes megosztottságot mutat. Mindig ezen töröm az agyam, hogy amikor Babilon elfoglalta Júdát és Izraelt, miért kellett azt mondania Istennek, hogy kiirtom 90%-át a zsidóknak, de utána majd visszakapják a szép földjeiket és békésen élnek egymással és SOHA UTÁNA NEM ENGEDEM EL ŐKET ONNAN ÉS NEM HAGYOM, HOGY BÁRMELYIK NÉP BÁNTSA, MERT AZT A NÉPET KIIRTOM. Ezt Júda elfoglalásakor jelentette ki Isten állítólag, és ez nem a végidőkre szólt hanem Babilon utáni időre. Tehát az Isten, aki ezt állította, hogy kiirt majd mindenkit Babiloni hazatérés után, aki megtámadja Izraelt és Júdát. Ezzel szemben, a médek, a perzsák, a görögök, a rómaiak, a szkíták, az arabok és a nácik mégis számtalanszor megtizedelték az Izraelitákat. Tehát Isten hazudott, lóditott?? Meg van írva, Isten sohasem csap be senkit, a szájából csak is Igaz szó jön. Itt a pont:D

    VálaszTörlés
  11. Elindult saját blogom:D Túl sok információm van és az nem fér el más kolléga blogján, ezért indítottam én is egyet.
    Ajánlom blogomat, jelen pillanatban gyerekcipőben jár, de remélem megfelel majd nektek:D
    És Buddha ha megtennéd veled együttműködve szeretném a blogomat üzemeltetni, vagyis adnál ajánlást az embereknek?
    Nagyon megköszönném:D!!!
    Aki feltéved a blogomra, és elolvasta amit írtam, már teheti is fel az első kérését és én azt kifejtem valódi bizonyítékokkal tapasztalatom szerint:D
    Köszönettel: Schwaben.

    VálaszTörlés
  12. http://korunktortenesei.blogspot.hu/
    Ez a címem:D

    VálaszTörlés
  13. Az agyad egy csodálatos szerkezet,
    virtuális programoknak biztosít keretet.
    Ezen programok alkotnak tégedet,
    tudatos és tudattalan énedet.

    Ha agyadat eléri a vég, ha végleg elenyész,
    akkor te magad is örökre véget érsz.
    De tudással megmentheted az életed,
    csak időben mentsd ki a lényedet!

    -------------

    A létezésben mindent lehet,
    minden logikusnak és oknak teret enged.
    Nem ítél, csak lehetőséget enged,
    a rosszat vagy a jót magadnak veted.

    A létezésben nincsen kezdet,
    a múltja örökké a múltba vezet.
    Az egész egy nagy játék neked!
    Legyél gyerek, építsél és rendszerezzed!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csabi!

      Köszönjük, hogy erről az oldaladról is megmutattad magad.
      Tetszik a versed.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
  14. Új Enigmák rész:

    http://www.youtube.com/watch?v=wWBlq2QTTbE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez ugye az a műsor, aminek egy korábbi adásában oly lelkesen ajnározták Blavatsky asszonyságot.

      Törlés
    2. Az enigmák egy Zeitgeist által finanszírozott műsor, ahol kijelentik, hogy Jézus egy mendemonda. Így tessék nézni ezt!

      Törlés
    3. Jézus végül is egy mendemonda mert semmi sem bizonyítja a létét a zsidók és főpapok által hamisított biblián kívül...

      Törlés
    4. Kedves Elveszett Kereső!

      úgy látom, gondolkodás helyett megelégedtél az olcsó ironizálással.

      az Enigma c. műsor alcíme akár lehetne ez is: hogyan etessük a népet a vegytiszta new-age-vel. van ott minden.

      ősszeesküvéseket látsz mindenütt, de a tálcán kínált tévtanokat meg nem emésztve nyeled, mint kacsa a nokedlit.

      és ha megengedsz mégegy gondolatot... Sátánnak (egyelőre) nem célja, hogy őt imádd - elég ha elüt az üdvösségtől, elég ha azt hiszed, hogy megváltásod rajtad múlik, elég hogy istent magadba keresd, vagy egyáltalán ne is keresd. harc megy a lelkedért - s mindez az orrod előtt s észre sem veszed.

      Törlés
    5. No most nem tudom, hogy Buddha kavarászik valamit a posztokkal, vagy netán más piszkált bele, de eltűnt a hozzászólásom (a "recent comments" widegttel együtt). Kicsit sűrítve nekiszaladnék, akkor még1szer:

      @Jeromos:

      Az olcsó ironizálás annak szólt, hogy megint bevágtad a dolgot egy dobozba, fölcímkézted, és már nem is kell gondolkodni. Marhára nem érdekel, hogy ki fizeti őket vagy mi közük van Blavatsky-hoz. Sok más témában érdekes és egész jó arányban pontos információkkal szolgálnak. A te megközelítésedet akarod "mindenáron" rám erőltetni. Márpedig szerintem lehet úgy is nézni egy műsort, hogy nem fogadok el mindent feltétel nélkül, amit állít. Nincs 100%-os forrás. Aki gondolkodást nem igénylő (csak egót és elvakultságot) kottát akar a bégetéshez, annak ott a biblia. Aki tudni akar és nem hinni, annak meg kényszerűségből muszáj ilyen bizonytalan utakon járni. Icke vagy Kordan Maxwell sem épp a tévedhetetlenség mintaképei, mégis sokmindent köszönhetünk nekik a félrevezetéssel együtt. Ha téged Blavatsky neve megnyugtat - mivel így a kukába dobhatsz mindent, amit ez a műsor megemlít - csak tessék. Megspórolhatod a gondolkodás és az utánajárás fáradalmait és még "okosnak és hithűnek" is látszol. Win-win!

      Itt egy kis idegborzoló: http://www.youtube.com/watch?v=vIZ-Bzy1vD0

      Csak az első 10 percet bírd ki. :) Ahol egyházatyáid eretnekvadászatairól vagyon szó. Egy bibliavers, egy fej, egy bibliavers, egy fej... - a munkamenet.

      @Schwaben:

      Részben neked is címezném a fentieket. Igen, pl. Jézus kapcsán nem értek egyet Zoliékkal. Sokkal inkább ezzel: http://www.angelfire.com/realm3/hmult1/konyvek/zsjezus0.htm

      Törlés
    6. Kérlek, sorold fel, hogy (pl.) Júdás evangéliumával kapcsolatban minek néztél utána.

      előre is köszönöm.

      Törlés
    7. Oh hát az a fránya hajszál kilógott, te meg elkaptad. :) Remélem jegyzed, hogy hova terelted a beszélgetést és honnan indult eredetileg. Eszemben sincs besétálni ebbe a "kelepcébe".

      Törlés
    8. milyen hajszál? te linkelted be a Júdás evangéliumát taglaló linket.

      nyugodtan bevallhatod, hogy mindenféle kritika nélkül elfogadtad, amit Száraz György kiejtett a száján. ugyanezt megkérdezhetném bármely állításukkal kapcsolatban... utánanéztél, vagy csak elhitted? ez a tudásra való igény?

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    10. Segítek: a kiindulás a pápa és a Vatikán körül zajló események voltak. Ez a másik videó csak aféle fricska volt, mint ahogy azt ki is hangsúlyoztam. Sőt még a Schwabennek szánt részben külön megjelöltem egy olyan forrást, amit a téma kapcsán (Jézus élete és a biblia megszületése) hitelesebbnek tartok. Leírtam ezerszer azon könyvek címét, amelyek szerintem érdemi módon tárgyalják ezt. Ha érdekel a véleményem alapja, ne ide várj tőlem értekezést mindenféle evangéliumokról. Terjedelmében és témájában nem ide való dolog. Leírták már sokan, olvasd el, ne tőlem várd, hogy leírjam részleteiben. Vázlatosan/véleményként már megtettem, ha ennél több kell azt nem az én feladatom megoldani. Én ajánlottam egy videót, te előjöttél Blavatsky-val, aztán már ott is voltunk Júdás evangéliumánál... bravúros!

      "nyugodtan bevallhatod, hogy mindenféle kritika nélkül elfogadtad, amit Száraz György kiejtett a száján." - sóvárog a lelked mi? :) Jól esne már egy kis ördögűzés. :) Ne is zavarjon, hogy eddig 175684-szer leírtam, hogy nem kell "bekajálni" senkitől semmit... éljen a demagógia! :) "ugyanezt megkérdezhetném bármely állításukkal kapcsolatban" - és ezzel meg is van a végleges verdikt: Elfajzott, new age-es, minden szavában hazug, sátánmajma népség! Dicsőség az Úrnak, végre nem kell gondolkodni! :)

      Törlés
    11. Jeromos és Elveszett Kereső!
      Jeromos, erőteljesen hiszel a Biblia tanításában, ami egy jó dolog! Valóságon megtalálhatod benne a megigazulást, mint az Ó és az Újszövetségben.
      Elveszett Kereső!
      Én is sajnos elvesztettem a fonalat, egy-két pillanatig megkísértett a new age engem is, sőt minden nap megkísért, de ellen tudok állni! Hiszen mit is ajánl? : Istenek lehetünk!! Teremtők lehetünk!! De ezzel nagyon vigyázni kell, főleg ezekkel a bevonzás technikákkal, hiszen nem tudod, hogy éppen mit vonzol be magadhoz! Az újpogányság egy veszélyes dolog, mivel a bálvány fogalma erősen megjelenik! Hedonizmusnak hívjuk, ez a kor bálványa, ami azt takarja, hogy önmagad is Isten vagy, és minden általunk teremtetett valamint egy nagyobb erő által amit úgyszint mi birtoklunk. HAZUGSÁG!
      Elolvastam amiket írtál eddig Elveszett Kereső és látok nálad visszatérést a mostani írásaidban a való Isten felé!
      Jeromossal pedig abban értek egyet, hogy nem a te személyedet támadja, hanem csak a new age-es gondolkodást kritizálja! Én sem támogatok semmilyen egyházat, de hiszek az igaz katolikus igehirdetésben. Le*rom, hogy a pápa így meg úgy, ez nem érdekel, csak az, hogy sok emberhez eljusson az evangélium, ami nem arról szól, hogy Jézus csak egy tanító volt! Jézus maga volt Isten Fia és erre Péter jött rá, ezért lett ő a kisfőnök a kis csapatban:D
      De viszont mindkettőtökre igaz, hogy inkább meg kéne értenetek egymást,alázattal szóljatok már egymáshoz, de ne bántás céljából!

      Törlés
    12. Jeromos majd azért gondold át ezeket a dolgokat, hiszen te az enigmát szidod, hogy csak a new age-t reklámozza, félrevezeti az embereket és hamis tanokat ad...eközben arról beszélsz, hogy biblia...veled ellentétben sem én sem pedig kereső nem akarjuk rád erőltetni az akaratunk/gondolkodásunk/mentalitásunk, de azért érdemes lenne átgondolni, hogy miket is írsz....rágalmazol, hogy ez és ez a tanítás nem valós, eközben a bibliából idézel és vakon elhiszed ami abban le van írva...most komolyan gondolod, hogy valaki elveszti a lelkét akkor ha úgy gondolja, hogy isten nem rajtunk kívül álló valaki/valami és inkább tapasztalni szeretné a dolgokat nem pedig szó nélkül elfogadni, a hiti és a társadalmi dogmákat....

      tehát a te olvasatodban, mikor én meditálok és kapom a sugallatokat vagy a lelkemmel beszélek és ő mondja, hogy mi a helyes, mit kell tennem az voltaképpen a sátán?
      a sátán segít jobbá tenni az embereket, legyőzni az egot, igaz értékeket adni az embereknek?

      ha ismernél személyesen és láttad volna két szemeddel az átalakulást, akkor nem így ítélnéd meg ezt a dolgot...tudom kicsit eltértem a témától, de vedd a fáradtságot és gondolkozz el ezen...én nem csak hiszek istenben, hanem meg is tapasztalom...persze ez sok embernek viccesnek hangozhat, de egyre több ember "ébred fel" és produkál néhány hét/hónap alatt olyan változásokat amiket mások egy egész életen át sem...

      a lényeg, hogy te hiszel benne és ez jó dolog, de ne erőltesd másra azt amiben hiszel és kérlek ne dobálózz a bibliával, mert szerintem a legelcsépeltebb dolog lett a világon...ha eljutottál a tudatosság azon szintjére, hogy tudod kik játszanak és milyen durva játékot, illetve, hogy mióta...akkor tudd már azt is, hogy a biblia is LEHET egy eszköz, amivel félrevezetik az embereket...áááá ezer meg ezer gondolat cikázik bennem...

      respect K2

      Törlés
    13. Kedves KILL uminati!

      Légyszi mutasd meg, hol akartam rád, vagy bárkire erőltetni bármit is. Hol mondtam, írtam olyat, hogy higgy az általam írottakban?
      Az Enigmák c. műsort nem rágalmaztam, pusztán tényeket állapítottam meg. Nézd meg milyen tanokat képvisel a New-age, majd hasonlísd össze a műsorral... 100%-os az átfedés. Lehet hogy neked szimpi, de ettől még nem lesz más, mint ami.
      És jobb, ha tisztázunk valamit. Én a Bibliában nem vakon hiszek, hanem megbizonyosodtam annak igazságáról... nehogy azt hidd, hogy ez könnyű volt - az meg eszedbe se jusson, hogy azért vagyok keresztény, mert az olyan könnyű megoldás, mert egyáltalán nem az. Az ember (jó esetben) nem szimpátia alapján választ világnézetet.
      Istent, mint tökéletes, végtelen, mindenható egészt önmagukban - tökéletlenben lehatároltban, viszonylagosban keresni meg egészen egyszerűen ellentmond mindenfajta ésszerűségnek. persze eltekinthetünk a racionálistól, de akkor nevezzük nevén a dolgokat... az nem gondolkodás lesz, hanem a világtól elszakadt puszta fantáziálgatás. Isten értelmes lény és az általa alkotott világ is értelmes.
      Kérlek, magyarázd már el, hogy beszélgetsz a lelkeddel... a lelked az énedtől egy eltérő entitás? kérdezel és válaszol? mégis... hogy kell elképzeljem? hogy mitől a bizonyosság, hogy az valójában a te lelked?
      és Sátánnak nem az a célja, hogy te rossz ember legyél, hanem az, hogy eltereljen a helyes útról, hogy elüssön az üdvösségtől - láthatóan ezen ténykedése nálad meglehetősen sikeres.

      " és kérlek ne dobálózz a bibliával, mert szerintem a legelcsépeltebb dolog lett a világon"

      egyrészt igen ritkán dobálózom vele, mert meggyőződésem, hogy mindenkinek magának kell rátalálnia, másrészt az az állításod, hogy elcsépelt lenne meglehetősen nevetséges... 2000 éve köszöni jól van, s a bennefoglaltak éppanyira érvényesek (ha nem még jobban), mint keletkezése korában.

      Törlés
  15. Ó francba, elmehettem volna papnak, hazudhatnék lophatnék
    csalinkázhatnék a sajt utána hűtőben, és még csak kisem derülne.
    jaj baz, eljárt a szám. XD-

    VálaszTörlés
  16. Marci, érzésem szerint most itt hazudik, lop, az egész hatalmi 'elit'. Beleértve az egyházon kívül a bankárokat és a politikusokat
    is.. Azt hiszem, ezzel nem mondtam újat.
    Hogy azután ezek az összefonódások miként fognak kiderülni /mint ahogy már nagyon is kezdenek/ már csak lehet, h rövid idő kérdése.
    Ne 'irigyeld' őket, mert valszeg megfizetnek a tetteikért.
    Tudod, itt van pl egy kés.Itt az asztalon. Semleges eszköz. Rajtunk áll, mire használjuk.Van aki finom ételt főz vele, és sajnos, van aki belemártja az embertársába.
    Most mi, akik többen vagyunk, mint az 'elit', főzzünk inkább valami nagyon finomat :)

    VálaszTörlés
  17. Szia! Tettszik az otleted. Hirtelen nem is tudtam milyen valaszt adjak. De nem is kel mert ott van a valasz is. :).

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Schwaben barátom!

    Sok sikert a blogodhoz. Feltétlen fogom olvasni.

    Üdv

    VálaszTörlés
  20. Kedves Elveszett Kereső!

    Én rendszeres nézője vagyok az Enigmáknak. Néztem már Enigma címmel is.
    Azért volt néhány elég furcsa adás.Például az Aleister Crowleyval foglalkozó rész. Én róla azt olvastam, hogy erősen sátánista volt, és sok "szép" dolgot művelt. Mégis az akkori Enigmában nekem eléggé érthetetlenül szinte pozitív személyiség lett.
    Én ezen akkor megdöbbentem. Persze, lehet én tudom rosszul a dolgokat.
    Egyébként szeretem a műsort, vannak benne érdekességek.

    Miből gondolod, hogy sátánisták? Ezt már máshol is olvastam, bár bizonyítékot nem szolgáltattak.

    A hajnalhasadás is egy érdekes, bár borzasztóan nehéz oldal. Ahogy " azok " mindent kiszámítanak-figyelembe véve a legapróbb dátumokat, asztrológiát stb- egyértelmű, hogy " azokat " magasabb intelligencia irányítja, mert ilyen elképesztő aprólékosság nem telik ki az agyukból.

    Ajánlom mindenki figyelmébe.

    Üdv






    VálaszTörlés
  21. No hát akkor úgy tűnik ismét nem jött be egy jóslat. Nem Péter lett a pápa....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Véleményem szerint tök mind1, hogy Péter-e vagy sem. Ha a jóslat valóban igaz akkor nem attól függ, hogy felvette-e ezt a nevet vagy sem, így is úgy is beteljesedik hiszen a vatikán pusztulásáról szól a dolog, ekképpen a pápa személye lényegtelen.

      Törlés