2023. április 3., hétfő

Megjelent végre Adam Brown új regénye: A képlet címmel

Megjelent Adam Brown új regénye: A képlet címmel, amit minden kedves VilagHelyzete olvasó figyelmébe külön szeretettel ajánlok, ahogy a korábbi, A KÓD című regényt is!

Akkor és most is ezzel a bevezetővel ajánlom Adam Brown könyvét:
"A napokban megjelent egy könyv, amely nagyon jól összeszedi azokat a problémákat, amelyekről itt, a VilagHelyzete oldalon is rendszeren szólok. Kötelező olvasmány mindazoknak, akik mára pontosan tudják, hogy ezek a dolgok valósak és igenis tenni kellene ellenük valamit.

Nos e könyv szerzője tett. Megpróbálja felnyitni a hétköznapi emberek szemét is ezen álságos dolgokra úgy, hogy az egy ilyen témával nem foglalkozó ember számára is egy érdekes, izgalmas könyvet ad a kezükbe." (VilagHelyzete saját megj.)

Adam Brown: A képlet

Merész állításokat tesz a hatalmi elitről Adam Brown új könyve, amely jóval több, mint egy izgalmas kalandregény.

Készen állsz farkasszemet nézni a politika és a pénzügyi világ aljasságaival? 

Tisztában vagy mindazon vérre menő változásokkal, amelyek napjaink gazdasági válságával és a technológiai fejlődéssel karöltve járnak? 

Készen állsz feltenni a fajsúlyos kérdéseket, még akkor is, ha tudod, hogy a válasz megrázó lesz? 

A bátrak előtt hatalmas titkok tárulhatnak fel, ha elolvassák Adam Brown új regényét, melyben a képzelet és valóság lélegzetelállító elegye tárul elénk.

A képlet című könyvben egy szabadságszerető kutatómérnök és csapatának viszontagságait követhetjük nyomon a bankok és a politika becstelen világában. A hősök szembeszállnak az összeomló világrend hozadékaival, és még tovább menve – egy rejtélyes képlet segítségével – egyenesen létünk értelmét és a világ titkait fedik fel. 

 A kód című könyv szerzőjének új regénye bemutatja, mi várhat ránk a jelenlegi világrend összeomlását követően, miközben válaszokat keres létezésünk és a világ legfontosabb kérdéseire. Leleplezi a bankoligarchia, a multik és a pénzügyi világ aljasságait és az átlagembereket kifosztó módszereit, de mindeközben ellensúlyként létezésünk értelmére is rávilágít.
Thomas Freeman egy kutatómérnök, a kvantumfizika megszállottja, aki bár kitűnő elme, olyan területen végez kutatást, amely a hatalmi elit érdekeivel ütközik. Belekeveredik egy gyilkossági ügybe, a kutatását felfüggesztik, majd belekóstól a Wall street fényűző világába. Tapasztalatai hamar elvezetik a felismeréshez, hogy az egész pénzügyi rendszer nem más, mint egy óriási piramisjáték, amely összeomlani készül. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, miközben a főhős eredeti tervéről sem akar lemondani, így ellenségei kereszttüzébe kerül, s az új világrend is egyre elviselhetetlenebb számára. Mindeközben barátja, egy bogaras matematikus, aki az Isten ujjlenyomatának is nevezett fraktálok és Mandelbrot-halmazok megszállottja, kutatása során felfedez egy képletet, amelyet számítógépen ábrázolva egyszerűsége ellenére is mindet leír az univerzumról, anyagi világunkról és hitünkről. S hogy a regény végére összeérő szálak meghozzák-e a végső megoldást, sikerül-e Thomasnak véghezvinni tervét és megkaphatjuk-e a válaszokat a kérdéseinkre, csakis az olvasó számára derül ki.

Adam Brown regényei azokat a legégetőbb kérdéseket gyűjtik csokorba, amelyeket a ma embere nap mint nap kényszerül feltenni magának – és addig nem is engedik szabadon olvasójukat, amíg válaszokat nem talál e húsbavágó kérdésekre. Mindezt a szerző, az általa feltárt félelmetes világképet izgalmas és fordulatos fiktív kalandregény keretei közt tárja az olvasók elé. Regényei zavarba ejtően feszegetik képzelet és valóság határait, ám a következtetések levonását és a kérdések megválaszolását meghagyja az olvasónak. Már csak egy kérdés marad: vagyunk-e elég bátrak belevágni ebbe a sokszor rémisztő, de végső soron megvilágosító erejű utazásba?

Akit érdekel a könyv beleolvashat a kiadó weboldalán itt: 
vagy itt: 
Érdemes rászánni pár percet, mert mind kalandregénynek, mind ismeretterjesztő műnek tökéletes!

A könyvet nagy örömömre már én is kezemben tarthatom és remélhetőleg veletek együtt olvashatom! 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Hasznos linkek a könyvhöz - köztük több VilagHelyzete-tudásanyaggal

Hasznos érdekességek a kód facebook oldalán
Mandelbrot halmaz video
Mandelbrot halmaz video
Mandelbrot halmaz video
Dávid Gyula előadása az időről
Érdekes videó az univerzumról
A pénz, mint adósság
A szabadság kísérlet
A bűn árfolyama részelet
Növekedj
Miért nem omlott össze még a dollár
Miért útálják a bankok a bitcoint?
A világgadasági fórum víziója
Háború megrendelésre
Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ A KÓD – több mint egy regény…. Amiről a VilagHelyzete is ír, az itt van könyvben!

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ Twitter: https://twitter.com/VilagHelyzete
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése