2016. október 17., hétfő

Súlyos a helyzet: Az Amerikai Hadsereg vezérkari tábornoka háborúval fenyegette meg Oroszországot és Kínát


"Megállítunk benneteket és olyan kemény módon győzünk le titeket, ahogyan még soha nem voltatok elverve azelőtt!
Efelől egy fikarcnyi kétségetek se legyen....!"


- üzente az amerikai hadsereg vezérkari főnöke Oroszországnak.
Olyan háborús retorikával feltüzelt beszédet mondott az amerikai hadsereg vezérkari főnöke és tábornoka, Mark Milley, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni sem a szereplők súlya, sem a személy jelentősége és magának a beszédnek mondanivalója miatt sem. 


ZUHANÁSBAN ÉS MÉLYPONTON AZ
USA - OROSZORSZÁG KAPCSOLAT 
HÁBORÚS ÜZENGETÉS MINDKÉT OLDALON 

A csoda és a felháborító, hogy erről a főáramú médiában ismételten teljes hallgatás van, kizárólag az alternatív média és hírportálok foglalkoznak az igazsággal...
Pedig
a helyzet véresen komoly, hiszen minden eddiginél hangosabban szólnak a háborús dobok. A múlt keddi orosz újságokban már a két nagyhatalom közötti potenciális háborúról szóltak a beszélgetések és cikkek: >>>>

Ezért fordítottam le nektek szó szerint a vezérkari főnök nyilvánosan elmondott üzenetét. Első számú célpontja Oroszország és Kína....  A legaggasztóbb mondata pedig így hangzik:
"We are at endgame now - A végjátékban vagyunk"
Amerikai hadsereg vezérkari tábornoka háborúval fenyegette meg Oroszországot és Kínát


Megpróbálok világos lenni mindazok számára, akik szembemennek az Egyesült Államokkal.
Mindazok számára akik ártani próbálnak nekünk. Megpróbálok világos lenni azoknak, akik le akarják rombolni a mi életformánkat és szövetségeseinkét, barátainkét. 

Az amerikai hadsereggel - minden erőfeszítésünk ellenére, műveleti sebességünk ellenére, mindannak ellenére, amit megtettünk - megállítunk benneteket és legyőzünk benneteket olyan kemény módon, ahogy soha nem voltatok elverve azelőtt. Efelől egy fikarcnyi kétségetek se legyen....- mondta Mark Milley, az Amerikai Egyesült Államok Egyesített Haderejének Főparancsnoka.
Majd folytatta: 

Amíg mi a terrorizmusellenes harcra fókuszáltunk, olyan országok, mint Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea kitanultak minket.
Tanulmányozták doktrínánkat, taktikánkat, felszerelésünket, szervezetünket, kiképzésünket, vezetésünket.
Viszont ennek fényében átalakították saját doktrínájukat, gyorsan modernizálták hadseregüket mára, hogy elkerüljék a mi erősségeinket és abban a reményben, hogy legyőzhetnek minket a jövőben bármikor is.
A napokban egyik hivatalos képviselőjük, az Angliába delegált orosz nagykövet 
Alexander YAKOVENKO mondta, idézem:
'A kialakult világrend egy alapvető megrázkódtatáson megy keresztül - amit Krím, Ukrajna és a Brexit - és a NATO-leszerelés, az EU-szétesése jelent.
Oroszország képes megvívni és megnyerni egy hagyományos háborút Európában. Oroszország a legfőbb tényező a térségben. A végjátékban vagyunk már.'
Idézet vége." 

De az amerikai vezérkari főnök figyelmeztetett:

Fenn tudjuk tartani most is és a jövőben is azt a képességünket, hogy gyorsan telepítsük, mozgósítsuk hadseregünket és elpusztítunk bármilyen ellenséget, bárhol és bármikor. 
Helytállni a harcmezőn igen komplex: sűrűn lakott városi területeken, mely ötvözi a terrorizmus és a globális hadviselést vegyítve a hagyományos harccal a sűrűn lakott civil területeken is."

Írta, fordította, szerkesztette: SBG Buddha - Blog: VilagHelyzete.com
Források:
Association of The United States Army / The Sun / RT News / Military.com


FB-oldal: 
VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: VilagHelyzete.hu vagy Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése