2016. október 11., kedd

Elkezdődött a Wikileaks-bomba! Megtörtént a "földönkívüli lelepleződés! A Wikileaks olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amitől hanyatt fogsz esni


Nem terveztem, hogy írok ma, de nem halogathatom, ezt közzé kell tennem. Megosztom Magyarország lakóival, olvasóival, mert ekkora leleplezés és az egész emberiség sorsát meghatározó "felfedés" (Disclosure) soha nem történt még az emberiség történetében...
Tudtuk, hogy igaz, de eddig maximum hihettünk benne, mert ezer könyvet és filmet láttunk már erről, de bizonyítani soha nem tudta senki, hiszen titkos földalatti bázisokon (Area 51) vagy titkos CIA-iratokban mélyen elsüllyesztve voltak ezek az információk elrejtve....

Belekutakodtam és fel is hívták figyelmemet a több ezer mappa közül, mire kell figyelnem, így megkerestem... Most kapargáltam össze az államat a padlóról.....

A Wikileaks által közzétett, korábban hackerek által feltört titkos kormányzati szerverekről ugyanis nem csak kizárólag kínos politikai dokumentumok és összeesküvések lepleződtek le, például Hillary Clintonról, hanem amit mindenki várt, mert valahol tudta...: 

Földönkívüli kapcsolatokról, a világűrben folyó háborúról és ingyen-energiára, nullponti technológiák használatára és lelepleződésére derült fény! Vagyis arra, amiről a NASA és a levelek tanúsága szerint a Vatikán is tud és kapcsolatban vannak velük. 

Angolul közzé teszem, de prompt azonnali módon le is fordítom nektek, amit egymással beszélnek:



A Podesta -aktákról van szó 
Az akták politikai része azért kapta ezt a nevet, mert a most nyilvánosságra hozott e-mailek többsége az atomenergia-iparhoz és az Uranium One nevű cégóriáshoz kapcsolódik.
Ez a cég Clinton kampányfőnökének testvére, Tony Podesta irányítása alatt áll.
John Podestát régóta a Clinton család bizalmasaként tartják számon.

Ő a Podesta Group befolyásos lobbicsoport vezetője. Jelenleg ő irányítja Hillary Clinton kampánystábját, 1998 és 2001 között pedig Bill Clinton amerikai elnök kabinetfőnöke volt.



A Wikileaks szombaton részben nyilvánosságra hozta Hillary Clinton demokrata párti amerikai elnökjelölt kampányfőnökének elektronikus leveleit. (összesen 2060 levél és csatolmány)
A portál szerint ez csak a jéghegy csúcsa, hisz még több levelet igyekeznek majd publikálni a közeljövőben.
A botrány is eltörpül a későbbi részek mögött és elolvasása után ! ....

A botrány Hillary Clinton lelepleződése, mert Clinton külügyminiszterként, nemes egyszerűséggel átpasszolta az amerikai uránium húsz százalékának kezelését a vállalatnak.

PODESTA: A Kanadában bejegyzett multi a világ egyik legnagyobb uránkitermelő vállalata, melynek a világ számos pontján vannak érdekeltségei.

2013 januárjában az orosz állami atomipari vállalat, a Rosatom egyik leányvállalatán keresztül 1,3 milliárd dollárért megvásárolta a vállalat összes forgalomban lévő részvényét, majd belső átalakítással közvetlenül leányvállalatává tette.

És ITT KÖVETKEZIK A FÖLDÖNKÍVÜLI TECHNOLÓGIÁK ÉS KAPCSOLATOK FELFEDÉSE

A NASA email-je:
"Találkoznunk kell, hogy megbeszéljük a földönkívüliektől remélt tiszta energia kérdését. 
A találkozón a Vatikán is képviseltetné magát Terri Mansfield személyében, aki a Vatikánban a földönkívüliekkel való kapcsolattartásért felelős.

Találkoztam Obama elnök Honolulu-i gyermekkori barátjával az amerikai nagykövet Pamela Hamamoto-val július 4-én Genfben és tudtam vele beszélni röviden a nullponti energiáról. Úgy gondolom, hogy megbízhatóként tarthatjuk számon őt és forrásként mikor bemutatjuk mindezt Obama elnöknek. Értékelem Eryn hozzájárulását a Terri-vel való munkában, hogy segít létrehozni a találkozót."

A legjobbakat kívánom, 

Edgar D. Mitchell, Apollo 14 űrhajósa, 6. ember a Holdon



Mitchell válasza
"Szerintem nem sürgős a találkozó. Ne felejtsük el, hogy a szomszédos galaxis lakói ahhoz kötötték a tiszta energia technológiájának átadását, hogy megszüntessünk minden nemű katonai erőszakot egyaránt a Földön és az űrben."

Subject: email for John Podesta (c/o Eryn) from Edgar Mitchel re meeting ASAP
Címzett: John Podesta részére
Feladó: Edgar Mitchel (űrhajós)
Dear John, As 2015 unfolds, I understand you are leaving the Administration in February. It is urgent that we agree on a date and time to meet to discuss Disclosure and Zero Point Energy, at your earliest available after your departure. My Catholic colleague Terri Mansfield will be there too, to bring us up to date on the Vatican’s awareness of ETI. Another colleague is working on a new Space Treaty, citing involvement with Russia and China. However with Russia’s extreme interference in Ukraine, I believe we must pursue another route for peace in space and ZPE on Earth. I met with President Obama’s Honolulu childhood friend, US Ambassador Pamela Hamamoto on July 4 at the US Mission in Geneva, when I was able to tell her briefly about zero point energy. I believe we can enlist her as a confidante and resource in our presentation for President Obama. I appreciate Eryn’s assistance in working with Terri to set up our meeting. Best regards, Edgar Edgar D. Mitchell, ScD Chief Science Officer & Founder, Quantrek Apollo 14 astronaut 6th man to walk on the Moon PS Terri’s cousin by marriage and former Mayor of Chicago Jane Byrne died recently. Raum Emmanuel was at her funeral.


ROSWELL - UFO lezuhanás és technológia


EBBEN VAN A LEGFONTOSABB RÉSZ! 


51-es körzet és egy földönkívüli űrhajón dolgozó tudóssal készült beszélgetés említése:
Fordította, szerkesztette :

(SBG Buddha- VilagHelyzete.com)
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése