2014. június 15., vasárnap

Német képviselőnő leleplező beszéde ! Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok !


A Washington-i döntéshozók keményen dolgoznak azon, hogy felhúzzák a vasfüggönyt Berlin és Moszkva között. Így akarják megakadályozni az eurázsiai térség kereskedelmi integrációját.

A pénzhatalmi világelit egyelőre azt akarja, hogy Angela Merkel német kancellár a helyén maradjon és eldöntse: a Nyugatnak vagy Oroszországnak ad elsőbbséget? Bismarck kancellár is tisztában volt azzal, hogy ha Németország és Oroszország tartós szövetséget köt, akkor a pénzhatalmi világelit nem tudja az eurázsiai térségre kiterjeszteni hegemóniáját. II. Vilmos német császár és kancellár utódai ezt nem értették meg és hagyták megromlani a német-orosz kapcsolatokat. (Drábik János)Egy német képviselőnő könyörtelenül Merkel és Európa képébe tolja az igazságot, amiről nem beszél a főáramú média és kerülik a politikusok is !
Közben ártatlan civileket ölnek halomra idegen érdekek és helyi "hadurak" szolgálatában. Csak ezek a hadurak nem Dél-Szudánban és Nigériában ülnek terepjárókon, hanem amerikai, izraeli és ukrán oligarchák képében a Fehér Házban és képviselőházakban terpeszkednek .......... (SBG Buddha-VilagHelyzete)


Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok ! ? !
Ha a válság problémáit nem érzékelik azok, akik számára előnyös volt ez a zűrzavar, ha Európában a szegénység tovább nő, ha a társadalmi egyenlőtlenség eluralkodik, akkor ez az Európa elpusztul. És ebben Ön is vétkes, Merkel asszony.

Ukrajnában Európa máris vereséget szenvedett.  Az országban véres polgárháború folyik.

Milyen jól hangzottak azok a szép ígéretek, amiket Ukrajnának tettünk mindössze néhány hónappal ezelőtt.

A német kormány azokat az erőket támogatta korábban, amelyek a demokráciát, szabadságot és Európát szolgálták, és amelyek szembeszálltak az oligarchiákkal, szegénységgel és korrupcióval.

Ma Ön olyan kormányt támogat, amelyben négy miniszter nacionalista párt tagja, amely nyíltan fellép a zsidók és oroszok ellen, egy olyan kormányt, amely igazából a válságot kirobbantotta, és jelenleg kegyetlen háborút folytat saját népe ellen.

Ön egy olyan elnököt támogat, aki a saját választási kampányát összelopkodott milliárdjaiból és saját televíziójának segítségével folytatta, egy olyan oligarchát, aki semmiben sem különbözik Janukovicstól, a korrupciójával, gengszter módszereivel, sötét ügyeivel.

Éppenséggel az ő minisztere volt.
És ha ez még nem elég szégyenletes, hamis képet ad az embereknek arról, hogy mi történik valójában Ukrajnában.

Eltitkolja, hogy gazdag ukrán oligarchák, csakúgy, mint a tálibok vezetői Afganisztánban, finanszírozzák magánhadseregeiket.

Eltitkolja, hogy szégyentelenül fosztogatják az országot, miközben a lakosság zöme nyomasztó szegénységben él. Olyan szegélységben, ami csak tovább nő az Európa és az IMF által elrendelt megszorítások miatt.
Eltitkolja, hogy még mindig jobboldali fegyveres csoportok vannak a Majdanon.
Azt, hogy a baloldal képviselői Ukrajna számos részén nem mernek kimenni, mert féltik az életüket.
És azt, hogy a kormány a fasiszta csoportok lefegyverzése helyett a kommunista pártot tiltotta be.
Több mint 40 civilt öltek meg Odesszában, a szakszervezetek székházában, amit ez a jobboldal gyújtott fel, és ahol elevenen égtek el emberek.

Ez sajnos nem orosz propagandaszöveg, hanem a borzalmas valóság.

A valóság, aminek semmi köze ahhoz a képhez, amit az Európához csatlakozott, az egész világ számára megnyitott Ukrajnáról mutat Ön.
Nem felelőtlenség ez?

Ez egy olyan kormány, amely olyan gyakran megsérti a demokrácia alapvető elveit. Ráadásul Európa több milliárdnyi támogatásával.

Jobb lenne azt támogatni, hogy az oligarchiák által ellopott milliárdokat végre visszakapják Ukrajna lakosai.

Ez a pénz elegendő lenne ahhoz, hogy megoldja Ukrajna pénzügyi problémáit.
Vessünk véget az oligarchiáknak és a korrupciónak!
A demokrácia és a nagyobb szociális biztonság voltak Majdan első követelései.
Jelenlegi kormányuk teljesen elárulta őket Kijevben.
És Ön, Merkel asszony, szintén elárulta őket, mert ezt a kormányt támogatja.
Annak az elvnek, ami az Európai Unióban működik, működnie kell Ukrajnában is.
Az országnak csak akkor lesz jövője, ha az embereknek számára biztosított a megélhetés. 
Ennek pedig első feltétele a polgárháború befejezése.
Úgy látom, hogy az új elnök egyáltalán nem próbálja megállítani a konfliktus elburjánzását.
Nem akar beszélni, nem akar tárgyalni semmit. Katonai erőt akar alkalmazni.

Noha az emberiség tapasztalatai azt mutatják, hogy a polgárháborúban nincsenek gyors győzelmek, csak mérhetetlen vérontás.

Merkel asszony és Stanmeyer úr, ha azután, hogy az Önök demokráciája megbukott Ukrajnában, vissza szeretnének térni a felelős külpolitikához, akkor követeljék Porosenkótól, hogy szüntesse be az emberek ellen folytatott háborút, és kezdjen tárgyalásokat és tartson fegyverszünetet.

Azután tudnak majd nyíltan tárgyalni erről Putyinnal is, és nyomást kifejteni rá.
Ebben az esetben azonban minden fél törvényes jogait komolyan kell venni.
A nyugat éveken át bűnös módon semmibe vette őket.

Ma már az USA volt védelmi minisztere, Robert Gates is így látja. A NATO kelet felé terjeszkedése hiba volt.

Ez a hiba, ami Gates szerint félresöpörte a szövetség céljait, és felelőtlenül figyelmen kívül hagyta az oroszok nemzeti érdekeit.

Felelőtlen volt az Ukrajna uniós csatlakozásáról szóló szerződés 10. cikke is, amely szerint Ukrajna az Európai Unió katonai politikájához csatlakozna, valójában a NATO-val működne együtt.

Felelőtlen a szankciókkal kapcsolatos vita is, amik csak rontanának a viszonyokon, mert nagyobb kárt okoznának a német és európai gazdaság számára, miközben az amerikai olaj- és gázkonszernek máris röhögnek és a tenyerüket dörzsölik.

A világ és Európa számára a béke és biztonság lehetetlen Oroszország nélkül, még inkább az, ha Oroszország ellen fordulunk.

Épp ezért a német kormány köteles nyíltan és határozottan szembeszállni Obama ijesztő katonai politikájával és azzal, hogy NATO csapatokat helyezzenek el Kelet-Európában.
Nincs szükségünk újabb katonai provokációkra, és nincs szükségünk több fegyverre a fegyverekkel elárasztott világunkban.
És azt, aki 100 évvel, pontosan 100 évvel az első világháború után és a második világháború borzalmai után még mindig igazi háborúról álmodik Európa szívében, az elvetemedett őrült, és börtönbe kell vetni. 

És mindegy, hogy mi a neve: Obama, Rasmussen vagy valami más.

Ezért hát, Merkel asszony, függetlenítenie kell magát végre az USA háborús politikájától.
Próbáljon meg Franciaországgal együtt arra törekedni, hogy Európa utasítsa el a súlyosbodó konfliktust.
A francia történész, Emmanuel Todd a következőt mondta Németországról. Idézem.

Ha még nem hallott Emmanuel Toddról, érdemes olvasni tőle. Idézem.

A németek ma öntudatlanul megint felvállalják a szerepet, hogy más európaiakat és egy szép napon saját magukat is a szerencsétlenség felé sodorják.

Ha úgy véli, hogy ez a gondolat sértő Ön számára, nagyon sajnálom.
Merkel asszony, a német és európai politika egyszer már egy másik hagyományt követett.
Azt a hagyományt, ami az alapját képezte.
Az Élysée-palotában Charles de Gaulle és Konrad Adenauer baráti csókján keresztül,

Verdun határában Helmut Kohl és Mitterrand kézfogásán keresztül, Willie Brant Varsói térdhajtásán keresztül, akik örökre arra kötelezték Németországot, hogy harcoljon a zsidó- és fajgyűlölet ellen az egész világon, és békésen forduljon politikájában a kelethez is.

Csatlakozzon hát végre a német és európai külpolitika e hagyományához.

(Köszönöm Sevaster1-nek a videó elkészítését és a felszólalás szöveges anyagát ! ) 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

5 megjegyzés:

 1. Önmagában jókat mond a hölgy, de az még mindig csak egy félrevezetett báb, aki jobb és bal oldalra ossza szét a politikát/értékrendet - ahogyan belé nevelték.
  Másrészt azért sem látja a fától az erdőt a Baloldali Párt képviselőnője, mert zsidóüldözésről beszél Ukrajnában, miközben a főzsidók kívánalmai szerint zajlanak ott (is) az események...
  http://szabadriport.wordpress.com/2014/05/15/ime-a-konc-amerika-pimasz-rablohaboruja-ukrajnaban/

  Na mindegy, hagyjuk, felszín kapargatásnak, meg TV-cirkusznak jó ez is, hadd hőbörögjön a jobb és baloldali szórakoztatott közönség.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szóval ennyit a nagy zsidóüldözésről Ukrajnában:

   "George Soros kész segíteni a válság sújtotta Ukrajnának - a zsidó (az MTI szerint "magyar származású") spekuláns (az MTI szerint "pénzügyi befektető") Petro Porosenko (Walzman) államfővel hétfőn tartott kijevi megbeszélésen közölte ezzel kapcsolatos terveit."

   https://kuruc.info/r/4/129274/

   Törlés
 2. Mazsola!
  Azt hiszem, hogy már nyiltan "játszanak" a hazárdörök! Már a látszatra sem adnak! A bildrebergekröl ennyi infó még soha nem jött le, ...szinte mindenki tudni véli milyen forgató könyv született!
  Na, ja! Az évforduló az kötelez : 100 éves az I.vh. 75. a II.vh. és minö "véletlen" holokamu emlékév is van!
  Mi van ciánékkal nagyon elszaporodott a fajtája? Láttunk már példát, hogyan koreografálta meg a "fajtársak" örök kárpótlását!

  Lehet elkezdeni alsógatyát ellenörizni! :D Ez már a valódi Való Világ, nem csak egy sci-fi mátrix illuzió!

  Gáz van, mert nincs gáz! ...és az idióta bábok pedig re-gázzal(Ukrajnába!) akarnak gázosítani! Óh, jaj! Nagyon úgy érzem, hogy hamar hidegRe teszi ez a Gáz-láz az "Eu-motorját"!-by olstein vitya.
  Meglássátok nagy keletje lesz a jómagyar tarka babnak(bio-gáz lesz a nyerö!) úgy télvíz idején! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erik Wiiking! "szinte mindenki tudni véli milyen forgató könyv született!"
   Igazad lehet, mert én nem tudok róla. De ha te tudod, akkor hadd halljam én is azt a tervet.

   Törlés
 3. Redneck!
  Nem tudsz róla? Mi vagy Te? Remete? Vagy eszkimó idegenvezetö? :D
  Csak figyelj, olvass a sorok közt és " ...lön világosság!" :D
  Áldás

  VálaszTörlés