2014. március 7., péntek

Ha Anglia hirtelen Szíria lenne... Az egyik legütősebb videó, amit mostanában láttunk


Teljesen hétköznapi európai kislány teljesen hétköznapi ünnepe és élete. Aztán hirtelen vált a kép, és házhoz jön mindaz, ami eddig csak a háttérben futott, a képernyőn, a híradóban.

Egy angol család énekli a Happy Birthday-t a kislányának. A gyerek éli a mindennapjait: rúzst próbál ki, ruhát pakol, macit ölel, hintán ül, elpilledten bóbiskol a kocsiban. Aztán hirtelen megváltozik minden, pánik uralja el a képeket: Nagy-Britannia egy szíriai típusú konfliktusban találja magát. A kislány eddigi élete darabokra hullik.



A Save the children, Mentsétek meg a gyerekeket jótékonysági szervezet videóját nézzük. A másfél perces klippet a szíriai polgárháború kitörésének harmadik évfordulójára időzítették. Az ENSZ szerint 10 ezer gyerek halt meg eddig a konfliktusban. A 90 másodperc végén felirat: Az, hogy ez nem itt történik, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem történik meg.

Jake Lundi, a szervezet kommunikációs igazgatója azt mondja: azoknak készült a film, akik nem tudják, mi megy Szíriában. Hogy megértsék, min mennek keresztül a szíriai gyerekek, akik semmiről nem tehetnek. "Könnyű elfelejteni, hogy nem is olyan régen még ők is iskolába járhattak, orvosi ellátást kaptak, és természetes volt nekik is minden olyan alapjog, amit a mi gyerekeink természetesnek tartanak. Ne is említsük mondjuk a facebookot vagy a videójátékokat".

A számokat is ismerjük. Két és fél millióan menekültek külföldre a háború elől Szíriából, több millióan az országon belül váltak földönfutókká. Mindannyian sürgős segítségre várnak. A kormány által ellenőrzött területeken 200 ezren, az ellenzékként kezelt, de valójában Al-Nusra Front és Al-Kaida zsoldosokból álló vadállatok kezén lévő településeken 45 ezren élnek a közvetlen tűzvonalban. Köztük persze gyerekek is.



Forrás: Keletport.hu


Mukhayam Al-Yarmouk, Damaszkusz
Napjainkban, egy étel - és segélyosztás közben készült fénykép.....

Szíria pár évvel ezelőtt nulla nemzeti adóssággal egy jól működő ország volt. A Közel-Kelet egyik biztos pontja....Mára tudjuk hová jutott....

Ide is elérkezett a nyugat által becsomagolt "iraki, líbiai, afganisztáni" típusú 'demokrácia'... A szélsőséges fanatikus terrorista csoportok erősebbek, mint valaha...
Az Al-Kaida színeiben tündöklő mészárosok és csoportjaik tartanak rettegésben egész városrészeket...
Közbiztonság, létfenntartáshoz szükséges feltételek, élhetőség: NULLA

Nagyon szomorú mérleg ez, aminek megvannak a felelősei is.
Ők viszont elérhetetlenek és megnevezhetetlenek, mert több ezer kilométerre vannak a helyszíntől.....
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

30 megjegyzés:

  1. "Ide is elérkezett a nyugat által becsomagolt "iraki, líbiai, afganisztáni" típusú 'demokrácia'."

    Akkor miért terjeszted a propaganda-filmjüket?

    "Save the children"
    Ekkora álszent faszságot, mintha nem pont ők tehetnének róla, hogy "A Közel-Kelet egyik biztos pontja" idejutott... Ne dőljünk már be az ilyen ENSZ filmeknek, ez már nem a Te tudatszinted Laci.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanmán Mazsi... Hát csak végig kell vinni a megszokott folyamatokat.
      Hamán a mocsok muslincák nem izgulnak a rá a háború lehetőségének, vagy annak szörnyűségeire maguktól (vagy kis rávezetéssel), akkó még mindég előkapható a "ártatlan gyermek"-kártya. Elvégre ki tudna elmenni szó nékül az ilyesmi mellett? Aki meg mégis, az szemet anticociális nemember, akit fel kell lógatni!
      Azé' ügyesek ám s sunyisrácok... csak feszt ismételnek.

      Törlés
  2. Angliában játszódik.Semmi baj a tudatszintjével.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom nem érted. Az ilyen manipulatív, alapvető érzelmeinkre ható filmek mögött ugyanazon "körök" állnak, akik felelősek a Szíriai "lázadás" kirobbantásáért. Nem szabad bekajálni az ilyeneket, erre írtam Buddhának, hogy ez már nem az Ő tudatszintje, ennél Ő sokkal okosabb(nak kellene legyen).

      Törlés
    2. London. "körök" fészke. 0.56-0.59

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Megható kis film. És felszólít, hogy támogassuk a szír gyermekeket. De valahogy még sincs teljesen köztudatban, hogy az USA, Izrael, Törökország, és még kitudja melyik NATO állam által pénzelt kormányellenes terroristák őskeresztény falvakat, közösségeket kergettek el, vagy irtottak ki, gyermekeket raboltak el, mert ugye azokat lehet jól idomítani és terroristának nevelni. Ha nem támogatnák őket dollármilliókkal, talán most nem lenne ez a kisfilm.
    Én megbízható keresztény embereken, csoportokon keresztül juttatok pénzt a harmadik világ szegényeihez, ezt ajánlom másoknak is. Mert a fentiek mögött - utánanéztem - olyan főtámogatók vannak, mint pl. a Lloyds banking group, az elitek és arisztokraták bankja, a többi multiról nem is beszélve. Szóval nagyon kilóg a lóláb

    VálaszTörlés
  5. http://www.masodikeljovetel.hu

    VálaszTörlés
  6. Minden érzelem közül a félelmet lehet a legjobban kiaknázni.
    Stephen King

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A veszély ritkán éri utol azt, aki tart tőlük. A veszély a valós, míg a félelem rajtunk múlik. A düh nem más, mint elfojtott félelem. De próbáld csak elrejteni a félelmedet. Meglátod, felemészt majd.

      Törlés
    2. A dolgok széthullanak.A központ már nem irányít.
      Stephen King

      Törlés
  7. Láttam a londoni metrón a hirdetést, hogy küldj pénzt...a syriai gyermekek megsegítésére - bitangul felháborodtam, ezt a pofátlan álszentséget, talán nem kellett volna szétverni azt az országot, nem kellett volna azt a rengeteg embert megölni külföldi zsoldos segítséggel...És amilyen segítőkész, empatikus az angolok nagy része, küld majd pénzt, csak nem tudja, hogy az legtöbb esetben nem ér oda, és nem oda jut, ahova kéne. De nem, nem pénz kell, a világ országait hagyják békén, éljék saját életüket. Ám amíg a közel-keleti országok a folyékony arany felett élnek, és azt nem akarják önszántukból átadni a világ fölött uralkodni akaró szégyentelen elitnek, addig ez a keserves sors vár ezekre a nemzetekre. Ó, drága angolok, ti már annyira el vagytok butítva, a logikus gondolkodás már annyira elveszett belőletek, csak a pénzetek kell, és jó bárányként úgy terlenek benneteket, ahogy akarnak. Megjegyzem, a Magyarság nagy része is ilyen állapotban leledzik - ó, de szörnyű ezt kimondani... Én nemzetem, én hazám, mire jutottál???

    VálaszTörlés
  8. Az ukrán hadsereg az elkövetkezendő hetekben egy nagy erejű támadást fog indítani a Krím-félszigeten állomásozó orosz haderő ellen. Yatsenyuknak parancsba adta a globalista háttérhatalom hogy a lehető legkeményebben lépjen fel Putyin ellen. Az szárazföldi ukrán offenzívához támogatásként csatlakozik mintegy 400-500db amerikai és NATO vadászgép, valamint több amerikai hadihajó és a George Bush amerikai repülőgép-hordozó is.
    A hadművelet előkészítése megkezdődött. Az ukrán T-72-es tankok már tartanak a Krím felé, és elkezdték mindkét oldalon megásni a lövészárkokat is. Az oroszok modern harci helikoptereket terveznek bevetni mint az MI-28 és a KA-52. A háború nemsokára elkezdődik.

    http://www.hidfo.net/2014/03/09/kijevi-illegalis-kormany-elkezdte-korbezarni-krim-felszigetet

    VálaszTörlés
  9. Mai hír!

    Elkezdödött, ... lásd a hídfö.net -et!!!!! ? video! :(

    VálaszTörlés
  10. Az Ukrán Egészségügyi minisztérium felszólította a Krím-félsziget körüli kórházakat, hogy készüljenek a rendkívüli állapotra és az ezzel járó nagy számú sebesült fogadására. Ezt az utasítást általában vészhelyzet / háborús konfliktus esetén szokták kiadni a minisztériumok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi különös. Dolgozik "J" ügynök.

      (reggel hallottam nyilatkozni a Kossuth-on egy Nógrádi nevezetű "biztonságpolitikai" szagértőt, aki az Echo-TV-n is rendszeresen dezinformál, és azt nyilatkozta, hogy ez a RosszPutyin egész Ukrajnát be akarja kebelezni... - hát kérem, micsoda egy gazfickók ezek az orosszok! )

      Törlés
    2. Most olvastam-
      "Ultimátumot intéztek a krími hatóságok egy ukrán alakulat parancsnokaihoz a krími Jevpatorijában: hétfő este 22 óráig arra kell utasítaniuk katonáikat, hogy adják le fegyvereiket, és adják át a létesítményt az orosz Fekete-tengeri Flotta különleges egységének.

      Az Unian ukrán hírügynökség internetes oldalán arról számolt be, hogy Jurij Zserebcov, a Krími Autonóm Köztársaság kormányának képviselője vasárnap este adta át a felszólítást az ukrán alakulat parancsnokságának. Erről Dmitro Timcsuk, a kijevi katonapolitikai kutatóintézet vezetője írt a Facebook közösségi portálon.

      Az ultimátum szerint 24 órán belül meg kell hozni a döntést az egység leszereléséről, az összes fegyver raktárakba történő elhelyezéséről, illetve a létesítmény átadásáról az orosz Fekete-tengeri Flotta különleges egységének.

      Az indoklás szerint a követelést azért kell teljesíteni, hogy szavatolják a Jevpatorijában élő lakosok biztonságát, és elkerüljék a provokációkat az Ukrajnához tartozó terület Oroszországhoz való csatlakozásáról március 16-ra kiírt népszavazás előkészületei alatt.

      Az ultimátumban az is szerepel, hogy a (Kub-2M) légvédelmi rakétarendszerek irányító egységeit is át kell adni a létesítményt átvevő orosz egységnek.

      A dokumentumban hangsúlyozták, hogy az ukrán alakulat katonái a későbbiekben fegyvertelenül járőrözhetnek a Fekete-tengeri Flotta egységeivel.

      Az ukrán alakulat minden egyes, a referendum idejére fegyverét leadó katonájának a Krími Autonóm Köztársaság vezetése szavatolja biztonságát."

      MTI - alfahir.hu
      Az utolsó 2 mondat érdekes ...DDDD

      Törlés
    3. Egy újabb ultimátum... a fészbukon... érted. :)

      Törlés
    4. Zsidrák nógrádit az m1-től az atv-ig mindenhova meghívják. Az utóbbi időben akkor marhaságokat hord össze hogy végig sem nézem.Szaniszló is rendszeresen meghívja műsorába,na azóta Szaniszló is hiteles ember a szememben.

      Törlés
  11. Ez egy tipikus cion zsidó videó aminek a reklámozására semmi szükség.Persze itt a dezinformáció .com-on ez a (legütősebb) videó tökéletesen elfér.
    "Azoknak készült akik nem tudják mi megy Szíriában" És ebből mit lehet megtudni?Semmit.De arra jó hogy a félelem szintet növeljék az emberekben.Mert ebből nem derül ki hogy az egészet a sátánfattyú zsidrákok robbantották ki mint eddig mindet.

    "Ide is elérkezett a nyugat által becsomagolt "iraki, líbiai, afganisztáni" típusú 'demokrácia'... A szélsőséges fanatikus terrorista csoportok erősebbek, mint valaha... " Helyesen a nyugat szót zárójelbe kellett volna tenned,de ha nyugat szón izraelt értesz akkor ok.

    VálaszTörlés
  12. Az USA ellopta Ukrajna aranytartalékát

    http://szabadriport.wordpress.com/2014/03/09/az-usa-ellopta-ukrajna-aranytartalekat/

    VálaszTörlés
  13. GLADIO művelet

    http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2014-03-07-vilag-panorama

    VálaszTörlés
  14. Alcyon-Plejádok 19/1. - Válság Ukrajnában, A sötét elit terve

    https://www.youtube.com/watch?v=nbzpOBwOEF8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nevemben nem lelem nevetek de veletek nevetek lelketek lehetetlen tettet tettetve
      keres tehetetlen jelet melyben jelen lehet megnevezhetetlen egyetlen eredet keveset
      tehetek de egyebet nem tehetek feneketlen helyben eredve lettem egy de kedvem
      szegve jelen jelent eltemetve emelem szemem egyre egyre mert lehetek szeretetben
      vele egyben lettem bennem egy az egyben

      Törlés
  15. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE: FEJLŐDÉSI SZINT/ELENGEDÉS /2014.MÁRC.11./

    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/mihalyarkangyaluzenetefejlodesiszint.html

    VálaszTörlés
  16. COBRA: A FÖLDI KARANTÉN VÉGJÁTÉKA (2014.MÁRC.10.)
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/cobra-foldi-karanten-vegjateka.html

    VálaszTörlés
  17. GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓS FLOTTA AZ ISS KAMERÁJÁN - VIDEÓVAL! (2014.MÁRC.10.)
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/galaktikus-foderacios-flotta-az-iss.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://kozpontiujsag.hu/?s=megtal%C3%A1lt%C3%A1k+a+hal%C3%A1lt+a+marson

      Törlés
    2. Kedves István! Ez nem a Marson van-és nálunk is ezt akarják a cionisták :
      http://www.youtube.com/watch?v=cBnOi2-7QyI

      Törlés
    3. Kedves Csaba!
      A cionisták nem fognak összefogásra, együttgondolkodásra kényszeríteni minket.Talán ez a legrosszabb
      rémálmuk.

      Törlés