2014. február 8., szombat

Wikileaks-bomba: Totális hatalomátvételre készülnek óriás korporációk:Transz-Csendes-óceáni Partnerség


A WikiLeaks újabb bombája. Az emberiség történetének legnagyobb "kereskedelmi" megállapodására készül az USA, mely kiterjed az egész csendes-óceáni térségre. 
A neve TPP = Trans Pacific Partnership

Nyilván mindenki tudna róla, igaz ? Nos pont ellenkezőleg !
Az USA a legnagyobb titokban tárgyalt a Transz-Csendes-óceáni Partnerségről 600 magántársaság részvételével. A legtöbb, amit tudunk róla, az a Wikileaks kiszivárgott dokumentumaiból származik és ijesztő képet festenek a benne lévő részletek.

Erről készített riportot az RT News. Itt láthatjátok magyar felirattal. 



Jóváhagyása esetén egy sor, teljesen új szabályt hoznak meg 12 ország gazdaságának szabályozására.
Mindenre kiterjednek: a gyógyszerektől a digitális szerzői jogokon át és véglegesen megváltoztatja az átlag amerikaiak és a világ minden népének nemzetközi gazdasághoz fűződő viszonyát. 

A TPP nem igazán szabad-kereskedelmi megállapodás. Sokkal inkább kiárusítás multinacionális óriásoknak. Lehetővé teszi, hogy társaságok országokat pereljenek be nekik nem tetsző rendeletek miatt. Monopóliumaikat kiterjeszthetik gyógyszeripari szabadalmakra is. 

A nemzeti szuverenitást, a közegészségügyet és a szabad internetet áldozná fel. 
A térségben hiába nagy a tiltakozás, valószínűleg létre is fog jönni. Japán diplomáciai figyelmeztetést is kapott az USA-tól, hogy ne próbáljon kimaradni a TPP-megállapodásból.
 

A nekik nem tetsző rendeleteket és törvényeket jogi úton megtámadhatják, weboldalakat blokkolhatnak. Akár olvasunk, írunk, publikálunk, gondolkodunk, figyelünk, táncolunk, énekelünk vagy feltalálunk, akár gazdálkodunk vagy ételt fogyasztunk, betegek leszünk most vagy később, a TPP célkeresztjében vagyunk. Mindez persze a csendes-óceáni régióra vonatkozik, de ugyanúgy működnek és kidolgozás alatt vannak más kereskedelmi paktumok is. A teljes Wikileaks dokumentum itt tölthető le.


21 megjegyzés:

  1. Ennél már csak az érdekesebb hogy valójában Magyarország egy USA-ban bejegyzett cég aminek az elnöke George Soros (Bildelberg). A fidesz többségi tulajdonosa nem más mint George Soros, így valójában ő Magyarország legfelsőbb politikai és gazdasági vezetője (legálisan is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ülj le egyes....kevered a szezont a fazonnal.

      ha valaki itt ha csak kicsit is, de akadályozza a Cabal arcátlan pénzszivattyúját és a totális rabszolga sorba döntését az országnak az pont Orbán.....akik meg zokszó nélkül ki is nyalnák Soros és társai popóját azok a baloslibsik....

      csipát kitöröl és láss is ne csak nézz!

      Törlés
    2. SANTANTICA! Tévedsz, bizony Orbánt Soros pénzeli. Szerintem neked kéne felébredned.

      http://www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ&feature=youtu.be&t=9s

      http://www.youtube.com/watch?v=4Zw4_fxdhoQ

      1989 és 1990 között a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanult.
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

      Törlés
    3. Jobb?Bal?...
      Menj szavazni!
      Egyél húst!
      Vásárolj!
      Hagosan halgasd a zenét, hogy nehogy meghald a belső hangod!
      Bánts meg minnél több embert!
      Nézd meg a híradót!
      Csevegj a "barátaiddal" a Való Világ aktuális részéről!
      Oszd meg a facebukon az életed intim részleteit!
      De ne feledd... NE GONDOLKOZZ!!!
      Menj szavazni jobbra vagy balra,
      De NE GONDOLKOZZ!!!
      Azt ne...
      Szép napot

      Törlés
    4. ne vitatkozzatok. mindkettőt pénzeli. kutyakomédia az egész választás. valójában 1 párt van csak bal és jobb szárny. a nép örül hogy választhat, de valójában közünk sincs hozzá

      Törlés
  2. A videót Sevaster fordította: youtube pont kom per sevaster1 . Légy oly kedves Laci, hivatkozz rá a "Erről készített riportot az RT News. Itt láthatjátok magyar felirattal. " mondatban (vagy akárhol) ;-)

    VálaszTörlés
  3. Hermann Fegelein
    Soros György a magyar baloldal aktív támogatója . Épp most volt tárgyalni Mesterházi usa-ba .
    Jó lenne a tényeknél maradni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soros többségi tulajdonos a fidesznél az mszpnél és az együtt-pmnél is. Törvényesen ő vezeti ezt az országot. Egy Bilderberg csoport tag. Tehát az egész visszavezethető a legfelsőbb 13-ig.

      Törlés
  4. FRISSÍTÉS: RT a TPP-ről feb.7. http://rt.com/shows/big-picture/keystone-pipeline-tpp-media-963/

    VálaszTörlés
  5. ilyen az emberi természet, én is totális hatalom átvételt csinálnék

    VálaszTörlés
  6. Nehogy egymásnak ugorjatok! A baloldalt és a fideszt is Soros pénzeli! Csinálja nekünk a színházat, nehogy észre vegyük az ilyen dolgokat, mint amiket Buddha feszeget!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van, mindkét oldalt Soros pénzeli, sőt bárkire szavazunk, az csak az ő malmára hajtja a vizet. Itt az idő, hogy a szavazócetlink áthúzásával tiltakozzunk a ránk erőltetett politikai játszadozásuk megtagadása ellen.

      Törlés
    2. szerintem meg a legjobb stratégia egyértelműen az ha most mindenki a Jobbikra szavaz, én biztosan a Jobbikra fogok szavazni, azzal semmi nem érünk hogy sok elmebeteg tolvaj védő a fideszre és az mszp-re szavaz, akik továbbra is röhögve hetente milliárdokkal lopják meg a magyar államot és minden szinten támogatják a bűnözőket, a nem szavazásotok nem állítja meg őket

      Törlés
    3. Ők ugyanúgy benne vannak. Nem minden képviselő de pl Vona Gábor igen. Régen még a fidesz tagja volt (nagy haverok Viktorral). Az egésznek a célja hogy a magyar nacionalistákat összetömörítsék egy párt alá, ami ugyanúgy egy illúzió. A jobbiknak saját magát kéne megtisztítania, de mivel a vezetőik bábok ezért ez szinte lehetetlen. A szavazással csak megnyugodnak az emberek hogy elindítottak egy változást, és garantáltan lesz is néhány értelmes ember a parlamentben, de ez édes kevés.

      Törlés
    4. Ha már itt tartunk Vona nyíltan vállalja az Új világrendet (New World Order).
      http://mandiner.hu/cikk/20130506_vona_gabor_az_agonia_elkezdodott_es_uj_vilagrendnek_kell_epulnie

      Tehát összegezve igen, az egész választás és politika egy illúzió egy átverés.

      Törlés
    5. Ejnye!-olvasd el mégegyszer lassan,amit a libsi riporter kérdésére válaszolt,...
      "- Apropó, milyen a jelenlegi kapcsolatuk Oroszországgal geopolitikai értelemben?

      - A Jobbik antikommunista párt, mégis mi vetettük fel Magyarországon először érdemben, hogy az orosz kapcsolatokat rendezni kell végre. Nem csak diplomáciai szövegek szintjén, hanem a valóságban is. Amikor a grúz konfliktus volt, és a teljes magyar elit az amerikaiak kedvére beszélt, mi jeleztük, hogy a kérdés egyáltalán nem erről szól. Amikor Orbán Viktor még 2009-ben, ellenzékben sértett üzeneteket küldött Oroszország felé, már jeleztük, hogy hatalmas hibát követ el. Nekem személy szerint több itt lévő orosz diplomatával van jó kapcsolatom, és nagyon örülök, hogy az orosz nagykövetség mindig képviselteti magát az éveleji Kongresszusunkon. Oroszország az én külpolitikai terveimben Magyarországnak - Németország és Törökország mellett - a legfontosabb politikai-gazdasági szövetségese, partnere.

      - Ha a globális folyamatokról beszélünk, mi az Ön álláspontja és előrejelzése a közelgő eseményekkel kapcsolatban? Mennyi ideig lesz még az Egyesült Államok szuperhatalom? Milyen jövőt jósol az EU-nak és az eurázsiai integráció hogyan fog végbemenni?

      - Nehéz kérdés. Az biztos, hogy az agónia elkezdődött és új világrendnek kell épülnie. A BRICS országok egyértelműen ebbe az irányba mutató szövetsége jelzi, hogy az USA és az EU ideje lejárt. A legszerencsésebb az lenne, ha ezt ők maguk is belátnák, mert így talán elkerülhetőek a nagyobb konfliktusok, és az átalakulás békés lehet. Az eurázsiai együttműködés kereteit illetően nem látom még a konkrét lehetőséget, mert előbb le kell fektetni azt az értékrendet és abból fakadóan azt a stratégiát, amely a legszélesebb kör számára lehet vonzó. Ez most a feladat, és ebben Magyarországon egyedül a Jobbik hajlandó tenni. A többiek mind atlantisták, és azok is maradnak, amíg át nem lép rajtuk a történelem.

      - Köszönöm Vona úr az interjút."

      Hol olvastál olyat ,hogy nyiltan vagy burkolva vállalja ??????
      Szövegértelmezésből egyes alá DDDD

      Törlés
    6. érdemes meghallgatnod.
      https://www.youtube.com/watch?v=U1CRCRKGAAs

      Törlés
    7. istenem mutasd meg az utatt a Magyar nepnek.......

      Törlés
  7. Bizony soros minden politikai pártot támogat! Az egyik biztos bejön, a összes befektetést 1000-szeresen megtérül neki... + amikor, az MNB-ot is megalázza...

    VálaszTörlés
  8. Uraim tisztelettel.. itt már rég nem bal meg jobb oldal van.. hanem fent meg lent.. a többi meg csak cirkusz a plebsznek.. a Fidesz talán annyival ügyesebb, hogy nem küldte mások levesébe, hanem próbálja életben tartani a nyájat amelyiket nyírni akar..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " ... a mindenkori kormánynak az a feladata, hogy rendet tartson a szakadék felé száguldó vonaton." - Bencsik János, volt energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár.

      Törlés