2014. január 24., péntek

„Rendkívüli válságot” sürget az „Új Világrend” felállításához az elit szervezet


Egy 2010-ben Montrealban, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR = Council on Foreign Relations) előtt tartott beszédében Zbigniew Brzezinski, aki David Rockefellerrel együtt társalapítója a  Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság)-nak és rendszeres meghívott a Bilderberg csoport ülésein (mindhárom a háttérhatalmi elit döntéshozó-végrehajtó szervezete) már figyelmeztetett arra, hogy "a globális politikai ébredés a tömegekben és az eliten belül zajló véleménykülönbségek, harcok veszélyt jelentenek a egységes Világkormány felemelkedése felé vezető úton"


Most a washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva, Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy „rendkívüli válságra” van szükség az „Új Világrend” fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik.

Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már. 


Harlan K. Ullman a „shock and awe” (sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke.

A „Terror elleni háború nem az egyetlen veszély című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogy a világban folyó „tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert”, arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward Snowden, Bradlay Manning és anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a „365 éves vesztfáliai rendszer számára”, mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt.



„Nagyon kevesen figyeltek fel erre és még kevesebben tettek valamit az ügyben,” - jegyzi meg Ullman, azon keseregve, hogy az „információs forradalom és a valósidejű globális kommunikáció” letéríti a George H.W. Bush által már több mint két évtizede beharangozott „új világrendet” a vágányról.



„Egy rendkívüli válság nélkül nem sok esély van arra, hogy a megbukott vagy omladozó kormányzás által okozott károk visszafordíthatók vagy korlátozhatók legyenek" - írja Ullman, arra célozva, hogy egy másik szeptember 11 jellegű kataklizma lehetővé tenné az állam számára, hogy megerősítse dominanciáját, miközben a „rendszeren kívüli új szereplők jelentette veszélyeket is izolálhatnák, csökkenthetnék és kiküszöbölhetnék”.




Ullman tehát arra a következtetésre jutott, hogy az államon kívüli szereplők és egyéni hatalommal rendelkező személyek elmozdítása szükségszerű az új világrend megmentése érdekében. Az anyag tartalmából úgy tűnik, hogy az Atlanti Tanács definíciója szerint az „új világrend” egy globális technokrácia, amit a mindent megfigyelő kormány és a nagyvállalatok fúziója vezet, és amely alatt az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át.

A „rendkívüli válság” előidézésére tett burkolt felszólítás pedig kísértetiesen emlékeztet az Új Amerikai Évszázad Projekt 1997-es kijelentéséhez, amiben afelett siránkoznak, hogy „egy katalizátorként ható súlyos esemény, mint egy új Pearl Harbor hiányában” az amerikai militarizmus kiterjesztése lehetetlen. Azóta tudjuk mik történtek...

2012-ben pedig Patrick Clawson, a befolyásos, Izrael párti Washingtoni Közel-Keleti Politika Intézet (WINEP) tagja vetette fel, hogy az Egyesült Államoknak egy megrendezett provokációra van szüksége az Irán elleni háború elindításához.


Nekem ilyenkor mindig Aaron Russo figyelmeztetései jutnak eszembe, amit a vele készült történelmi interjúban tett közzé: (SBG Buddha) 


"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."


Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek

Vajon Ullman aggodalma arra enged következtetni, hogy az elit tart az Internet segítségével egyre gyorsabban folyó „globális politikai ébredéstől” 

Vagy ettől teljesen függetlenül már évek óta zajlik az eddigi Status Quo szétesése, ami egyre inkább felgyorsul majd a jövőben: ( Ukrajna / Közel - Kelet / Európai Unió / Oroszország ) és az Elit számára fontos, hogy mindez irányítottan és a tervek szerint menjen végbe, nem pedig kaotikusan és koordinálatlanul.... ? (SBG Buddha) 

„Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet." (David Rockefeller)
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

41 megjegyzés:

  1. Mindannyiunknak meg kell tenni a jobb világ felé vezető a lépéseket, különben automatikusan a rosszabb világ áll be. Az egyéni döntés a végső hatalmú és következményű. Mit tesztek, komment olvasók?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi, akik már valamennyire "felébredtünk" szerintem a példamutatással tudnánk segíteni.
      Ameddig ezek a világuralomra készülnek, addig mi, elkezdünk ismét élni, és az élet előtt nincs akadály.
      Meg kell tanítani a környezetünkben lévő embereket a hamis félelmek elhagyására.
      https://www.youtube.com/watch?v=a8M37tU6Hs0
      http://www.youtube.com/watch?v=Im-qbN7g0x4

      Törlés
    2. AZ ÉLET ÉRTELME EGYSZERŰBB mint hinnéd a célok, mit kitűzöl magad elé !De a közös célja az emberiségnek önmagára találása és a kezdet ahhoz
      hogy össze fogjon és emberként viselkedjen sztem :)

      Törlés
    3. http://www.youtube.com/watch?v=nzIcbhT6AMg

      Törlés
  2. SBG Buddha üdv! már régóta tetszenek a posztjaid és a rálátásod az életre. szeretnélek megkérdezni hogy honnan szerzed ezt a sok információt? valamint 1 kérdés mindenkihez: mi az életünk értelme? bocsi az offért .
    (mert szerintem is több mint amit elénk tesz a társadalom) érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha bármi pluszt adhatok. Hogy honnan szerzem az információkat ? Erre tudnék hosszan és rövidebben is válaszolni, hiszen nem egy-két év van mögötte, hanem sokkal több. Világ életemben érdekelt a világ és ahogy működik vagy ami benne zajlik. Az az igazság, hogy az iskolában én is megtanultam mindent, amit ott akarnak átadni, de rájöttem, hogy a nagy kérdéseimre semmi választ nem tud adni : kik vagyunk és honnan jöttünk ? Miért úgy történnek a világban az események mindig, ahogy. Alapvető a tanulás az ember fejlődéséhez, de ha válaszokat akarok az engem érdeklő dolgokra, azt magamnak kell kikutatni és a pontokat összekapcsolni.

      Rengeteget olvastam és mindig csak azt, ami engem érdekel (ami persze nagyon széles skálát ölel fel) és az internet fejlődésével egyidejűleg nagyon sokat napi szinten követtem a világ történéseit. A nyelvtudás kincset ér : Angolul, franciául, spanyolul és olaszul értem amit olvasok, így ez is nagyon sokat számított nekem.
      Gyakorlatilag minden nap figyelem és próbálom tudni, hogy aznap az érdeklődésembe illő területeken mik történnek (világpolitika és hazai politika, ősi tudás, magyarság és nyelvünk eredete, Közel-Kelet, az izraeli apartheid rendszer emberiség elleni rémtettei, az Illuminati működése és jövőbeli tervei és ...stb...stb...) Az első válaszokkal sem elégszem meg, hanem tovább keresek, míg bennem belül ki nem alakul valamiféle igazság....
      Azóta sokat tanultam én is másoktól és bizonyos dolgokban nem állok messze az igazságtól, pont emiatt mások is felfigyeltek a tevékenységemre. Kaptam plusz tudást, megerősítést vagy bizonyítékot is. De nekem mindezen saját tudáson keresztül kell kísérletet tenni arra, hogy mások is gondolkodjanak és próbáljanak kilépni abból a szürke fátyolból, ami a látásukat akadályozza.
      Segíteni tudok, de erőszakkal átrángatni a másik oldalra senkit nem szabad és nem is lehet....
      Természetesen sokan biztatnak, hogy a világlátásom vagy információim sokat számítottak nekik, de ennek ellenére nem akarom, hogy bárki dicsőítsen vagy az úton való elakadásért, fals kanyarokért akár engem hibáztasson. Mindenkinek megvan a saját útja, ahogy nekem is. Én talán annyival vállaltam többet, hogy próbálom másokkal megláttatni azt, amit én már megértettem, megtudtam vagy megláttam.....

      És hogy mi az élet értelme ? A legjobb és legnehezebb kérdés a világon. Egy hét is kevés lenne, hogy válaszoljak rá. Én csak azt tudom elmondani, hogy számomra mi.... :
      Szerintem az élet értelme az, hogy boldogok legyünk és saját boldogságunk által másokat is boldoggá tegyünk.
      Meglássuk és megéljük a szépet, ami ezen a gyönyörű bolygón körülvesz minket és ezt megoszthassuk másokkal is... Mindig azt kell tennünk, ami igaz és ami helyes. És küzdjünk az igazságtalanság és emberi kegyetlenség ellen.
      Ha értékek mentén élünk és ezeket következetesen képviseljük is, akkor nem lehet gond.

      Törlés
    2. Az ember életének értelme, Isten dicsoitése.

      Törlés
    3. Isten dicsőitėse imàdàsa ės az örök ėlet megszerzėse a bűnök istentől valò megbocsàtàsa àltal az úr jėzus krisztusban

      Törlés
  3. Lehet késő van, de ezt nem értem, lehet nem vagyok egyedül.
    Elmondaná valki érthetően ?

    "az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át."

    Nézek én Star Trekket de......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak tipp:
      Transzperszonális pszichológia - ami a spirituálisabb, evolúcióban előrehaladottabb lelkek kríziseivel foglalkozik (transz mint önkívület szóból).
      Ebből a transzhumanista, úgy gondolom az lehet, ami a "fejlettebb", a társadalomtudományok alapvetéseit meghaladó vagy inkább kevésbé közismert, eddigi társadalmakat meghaladó társadalmi folyamatokra vonatkozik.
      Szingularitás: különösség, az események, változások begyorsulása: http://hu.wikipedia.org/wiki/Technol%C3%B3giai_szingularit%C3%A1s
      Tehát az egyéniségeket és azok változását felkapja, magába szippantja egy gyors, morfogenetikus mező által vezérelt örvény.
      Sz.

      Törlés
    2. http://idokjelei.hu/2012/08/egy-vezeto-transzhumanista-szerint-a-szingularitas-rosszul-fog-elsulni-az-emberiseg-szamara/

      Törlés
    3. Szerintem ez azt jelenti, hogy egy mindenen átmenő, minden embert összefogó általános humánus, emberséges és mégis egymástól függetlenül, egymás mellett létező élet.

      Törlés
  4. Szevasztok!
    Gyerekek szerintem, azt jelenti, ahogy le van írva és kimondva: az élet nem élni akar, ha nem élni tud. Az im ad – minden ember hozzá fordul és fohászkodik és kap - azaz amikor - IMÁDKOZIK csak más – más nyelven és módon, hisz ISTEN csak egy van .

    Mely mindannyinkba TUDATOSAN VAGY lehet mondani ösztönösen bele tette a szeretetet, a sejt emlékezetet, és amikor szükséges a hullám és rezgés kapcsán mindenen áthatolva azt semmi meg nem akadályozhatja - zavarhatja - adja a túlélés lehetőségét, g-átok nélkül.

    Nem ismeri a félelmet, mert tud és hisz, vallja az egészet, nem gyilkolja már az ember, ember társát. Felismerték ezt már a pusztítóink, ezért is helyeztek nagy hangsúlyt a robot technika háborús alkalmazására – és persze a biorobot, akit kinevel – én régen janicsároknak neveztem el őket - aki már nem ember, gyilkoló gépként felhasználva, ellenünk – de ezek kevesek –

    Persze e folyamatban mellénk pártolt az un. Szerencse is, mert hatalmas technikai erőfölénye , elbizakodottá - elővigyázatlanná tette és elárulta magát törvényszerűen . A túlélés folyamatban mind jobban felszínre jön az intuíció azaz magyarul az a képességek halmaza, ami ilyenkor szintén törvényszerűen felszínre tör - sok – sok emberben, aki rejtett, de mindig benne levő tulajdonságaival túl él..

    Tudd és hidd és szeresd a teremtőt – úgy élj és tegyél ahogy génjeidben bele van kódolva, ha jogos az önvédelmed élj vele - de soha ne éljél vissza vele, mert hatalmas erő . El sem tudják képzelni azok az erők akik pusztítani akarnak, ebben a korban, hogy mi vár rájuk amikor elszakad a húr, a rezgés megszűnik és a hullámban elmerülnek - eltűnnek. Örökre, gondolom nem ezt akarják ők sem ,vagy mert azt akarják. Nem akarnak része lenni az egésznek -
    Mi nem akarjuk – mi azt akarjuk és azért is figyelmeztessük őket állandóan szüntelen és éberen őrködve - az utolsó pillanatig, változzanak és egyenrangú részei lesznek a nagy egésznek.

    És ráadásként írtam korábban egy írást amit ide idézek – az Elme Arca megnevezéssel:











    VálaszTörlés
  5. Ez az "únió" vagy világbirodalom (a Biblia "fenevadnak hívta és hívja ez ilyen globális birodalmakat- lásd Babilon, Perzsa, Egyiptom, Róma) előbb utóbb szétesik, erre van kárhoztatva. Hisz ezekben sincs egység sem abszolutum, sem élet. Istenben van abszolutum, élet, és szeretet. De tudjuk, hogy ezek vagy magukat imádják vagy a "fényhozót", Lucifert, vagy néven nevezik sátánnak. Szerintetek, annak, aki "emberölő volt kezdettől fogva" - mondja a BIblia a sátánról....mi a terve? Dacára a Rotschildoknak, meg a többi szánalmas famíliának?!? A gyilkolás, "mert tudja, hoyg kevés ideje van hátra". És az illuminátusok, bankárcsaládok, ördögimádók játékszerek a kezében. Azt hiszik, megvalósulhat a földön a kánaán. Ugyan. Jézus élt, él és élni fog mindörökké, és mindig Ő a történelem Ura. Kétezer éve megmondta, mi lesz a római gyökereken felemelkedő "fenavad", birodalom sorsa. ELBUKIK, porrá lesz. (A Jelenések 13 beszél a megbélyegzésről - "chip vagy hasonló?!?", hogy senki sem adhasson el, vagy vehessen, csak akin a fenevad bélyege van). Szóval nincs kizárva, hogy Jézus Krisztus a küszöbön áll, és nemsokára belép a történelem ajtaján látható módon, és akkor minden szem meglátja. Egyetlen módja a megbékélésnek Istennel, magunkkal, és más emberekkel, ha befogadjuk Őt. Nélküle elveszünk. Ő az egyetlen "ügyvéd" aki tökéletesen elfedez és képvisel, a szent, igazságos Isten előtt. De Jézus sosem volt "népszerű" ebben a világban, de ez kit érdekel. Engem is megragadott 13 éve, azóta sem tudott nekem senki csak egy picivel is jobb utat mutatni vagy megelégíteni. Semmi és senki. És még vannak jópáran akik egy hullámhosszon vannak velem. És ezt nem a templomban vagy iskolában tanulták. Nem egy közös "hobbi" ez, hanem az élő Istennel való kapcsolat és ennek megélése nap mint nap. A közösség vele - ebből fakad az öröm, béke, békesség, szeretet, a fájdalmak és terhek elhordozása, MINDEN. Hisz a halnak sem a parton van a helye, hanem a számára létrehozott közegben, a vízben. Nekünk a vízünk Isten szeretete, élete, a kapcsolat. És ez csak Jézuson keresztül lehetséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Balázs Szémann:
      "Szerintetek, annak, aki "emberölő volt kezdettől fogva" - mondja a BIblia a sátánról....mi a terve? Dacára a Rotschildoknak, meg a többi szánalmas famíliának?!? A gyilkolás... És az illuminátusok, bankárcsaládok, ördögimádók játékszerek a kezében."

      Kiss Tibor:
      Világunk áldozati tényeken alapszik - ennek eszköze a gyilok, jele a húsevés; módja egy alattomos végtelenített vérszívás.
      Semmi teremtés sem történhet áldozati tény nélkül - de az ember oly módon van megformálva; hogy ezt nélkülözhetné; sőt a morál érzülete arra indít, hogy lépjünk túl az áldozati módon:
      Ez volna az Atya- és Fiú- princípium közti "őrségváltás" lényege. Az ősi teremtési "technikának" nem volt választási módja - csakis áldozati tény által történhetett bárminemű teremtés (a Világ teremtése is).

      Mivel erről az emberiség 80-90%-a nem tud - ezért folyamatos visszaélések települtek erre a tudatlanságra.

      Az ördögnek úgy van mozgástere - az emberrel szemben - amit az ember érthetne az élet átható megfigyelése által...
      és mégsem ért, vagy nem tesz semmit az igaztalanságok megfékezésére - az élet ezen területein vagyunk megvezetve.
      A többi nem az ember felelőssége.

      Persze ez az egész (fiú-princípium) nagyon is arról szól, hogy van fejlődés - ezzel sem az Isten sem a Teremtők nem számolhattak; mert jóval később alakult ki...
      így kapott az ember egyre nagyobb szerepet (a Teremtés 7. napja). A teremtés-mű nincs befejezve!

      A szabad embernek van szerepe a fejlődésben - nem a vallásosnak!
      Megérthetjük, hogy ha csak az Isten hatna az emberre - akkor mindenki "jóség-robottá" válna.
      A vallások, szakrális irodalmak saját szempontok kialakításában segítenek - azok életbeli másolata ideje-múlt.

      Szent-Mihály nem ölte meg a sárkányt...
      mert az ember felett álló erők egyensúlya "kell az ember szabadságához", fejlődéséhez.
      Ami életet élünk mi - ez a fejlődés világa.
      A nevezetes túlvilág szférái - mind az Örökkévalóság világa.

      Az ember legnagyobb szerepe a fejlődésében rejlik - és persze nem árt a kollektív valóságban is megmutatkoznia...
      de erről ugye "uraink" is tudnak - és imitálják is szorgalmasan a mesterségesen létre-hozott szervezetek által, hogy milyen roppant nagy fejlődést is képes elviselni világunk és benne az ember.

      Törlés
  6. szerintem adjanak minden hatalmat az én kezembe és akkor mindenki jobban jár :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lám gyurcsótány is ezt állítja. Össze is fogtak mekkmesterrel.
      (vicc mai változata:)
      A kecskeólba hívta a mekkmester gyurcsótányt,és megszólal:
      Látod drágám én ezzel a TEHÉNNEL szoktam dugni,mikor te böszmékelsz.-
      Gyurcsótány:
      -ha nem lennél olyan hülye láthatnád,hogy ez nem tehén,hanem KECSKE.
      -Mekkmester:
      Ha nem lennél olyan hülye-tudhatnád,hogy nem hozzád beszélek.

      -Persze a szereplők felcserélhetőek pl.gyurcsotányra és vadaiágikára is.

      Igy gondolod-Csaba Barát?
      Ébredj fel ,mert bilibe lóg a kezed. DDD

      Törlés
  7. Lehet,hogy ennek érdemes lenne utánajárni:

    (The Foreclosure Flyer)

    Az Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet (One People Public Trust, továbbiakban OPPT), az egész rendszert érintő hatalmas csalásokat vizsgáló korábbi nyomozásai alapján (referencia: http://i-uv.com/oppt-absolute/oppt-initial-investigation - nem hivatalos, magyar fordítás: http://op.iuste.biz/paradigm-report) 2012. december 25-én bejelentette a világ valamennyi bankjának és „kormányainak” felszámolását.

    VálaszTörlés
  8. ha én lennék a világ kormányzó akkor nem kellene sok, csak néhány dologba szólnék beleÁ

    - törvényes születés szabályozás
    - vallások kezelése, rosszabbak eltörlése, ateista egyház létrehozása
    - igazságos adók, giga cégeknek nagy adók és nagy minimálbér, kis cégeknek alacsony adók, alacsony minimálbér, az egész bolygón kb. egyenlő fizetések a minimálbérnél
    - városok felépítse, gazdálkodási szabályok
    - egészség ügy
    - rendvédelem

    ezeken kívül mindenki azt csinálna amit akar, az emberek egészségesek és boldogok lennének, a nemzetek megmaradnának, természetesen az elmebeteg, mások nemzetek kinyírására szakosodott nemzetek meglennének változtatva

    nekem csak egy világ kormány kellene, amivel felügyelem a fent írt dolgokat és persze egy rendkívül erős hadsereg hogy elpusztítsam vagy bebörtönözzem azokat akik rossz szándéktól vezérelve nem akarják a helyes utat

    VálaszTörlés
  9. Csaba Barát,
    ha adhatok tanácsot és nem veszed sértésnek:
    ha a kisvállalatoknál alacsonyabb a minimálbér, mint a nagyoknál, akkor a kicsiknél elkezdenek felmondani a dolgozók, hogy átmenjenek a nagyokhoz…
    u,i.
    mintha az ateista egyházat már létrehozták volna, igaz jelenleg tudomány fedőnéven fut

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Hey murcielago,

      Volna itt még valami a szamodra, amirol még fontos volna tudnod, ugyanis én csak a bennünket, embereket körülvevo satani gonosz angyalokrol irtam neked, de a jokrol, vagyis Isten angyalairol, akik tkp. a védoangyalaink, azokrol nem, és akik ugyszintén képesek testet ölteni, mint amazok. A Szentirasban, többek között a Zsido levél 13:2-ben olvashatunk roluk:

      "A vendégszeretetrol el ne felejtkezzetek, mert ez altal némelyek, tudtukon kivül, angyalokat vendégeltek meg."

      Ehhez ajanlanam elolvasni Frank E. Peretti: Ez élet sötétsége cimu könyvet, ami nagyon jol szemlélteti a szellemvilagban folyo harc valóságát, angol nyelvu cime: "This Present Darkness".

      http://moly.hu/konyvek/frank-e-peretti-ez-elet-sotetsege

      Ezt a könyvet szerintem a WC -n is olvasni fogod, ha sikerül beszerezned, es ha egyaltalan érdekelne. :)

      Törlés
    2. Frank E. Peretti: Ez élet sötétsége
      Egyébként free letölthető innen:
      http://dfmi.weebly.com/uploads/1/1/0/8/11083909/frank_e._peretti_-_ez_let_sttsge.pdf
      Hollywood a Sátáné, ezért nem lesz belőle ütős film. Mell Gibson-t meg nem érdekli. :-)

      Törlés
    3. Ja, azt én is lattam az ajanloban, hogy a könyv le is töltheto, de azt mar rad biztam, hogy milyen formaban olvasod el, onnan akar ki is printelheted, ha nem sajnalod ra a nyomda papirt. :)
      Azt pedig manapsag majd' mindenki tudja, hogy Hollywood a Satané, de nem is fontos, hogy a könyvet megfilmesitsék, mivel egy latott film, senkit nem fog megtérésre vezetni. :) Egy emberrol nem hallottam, aki Mell Gibson "Passiojara" megtért volna, - de aki egyébként is katolikus neveltetésénél fogva (is) egy szélhamos. :)

      Törlés
    4. Ugyan hölgyem, ő már nem is szélhámos, mert azóta "ledoktorált". Sosem találnád ki, hogy melyik "híres" amerikai egyetemen. http://www.spirituallysmart.com/pics.htm (görgess lassan lefele.....nem nem, ő még csak Alex és Charlie,...görgess még egy kicsit, mert ott lesz a mi emberünk is valahol).

      Csókolom a kezeit,

      redneck

      Törlés
    5. Na azért, redneck... : )

      Ezt a borzadalyt pedig ki sem kell talalnom, hiszen a hirek itt is mennek. Es ezek ellen akarnanak összefogni az allitolagos felébredettek... Babilont egyes egyedül csak az Ur tudja romba dönteni.

      Törlés
  10. "ha a kisvállalatoknál alacsonyabb a minimálbér, mint a nagyoknál, akkor a kicsiknél elkezdenek felmondani a dolgozók, hogy átmenjenek a nagyokhoz…"
    és mégis hova mennének a betelt állásokba? :)

    VálaszTörlés
  11. Mi az hogy ateista egyház.Istentagadó lelkipásztor? Hmm...fából vaskarika.Egyébként nem szeretnék uralkodása alatt élni.Olyan kínai íze van...

    VálaszTörlés
  12. Nem pont ide tartozik, de nézzétek meg az oldal alján szereplő videót, érdemes, sok igazság van benne.:
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/osszeeskuvesek-termeszeti-katasztrofak.html#.UuV_fdLH_cs

    VálaszTörlés
  13. SBG Buddha-tól kérdezem vagy akinek van személyes - közvetlen kapcsolata sz USA-ban vagy Kanadában élő személyekkel. Hír szerint sz USA-ban már bedobták a VÍRUS-t és pánik hangulat van. Az oltásért sorban állnak. Többféle vírust engedtek szabadjára. Cseppfertőzéssel és levegőben terjed. Csak így tudhatunk meg valamit erről. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet Isten így akart figyelmeztetni, hogy vigyázzatok gyermekeim, mert hamis az az intézmény, az az ember és így a békeüzenete is. De az is lehet, hogy a két híres potyamadár egyszerűen csak némi ennivaló reményében csapott le a két galambra, mint már máskor is tették.....

      Törlés
    2. Az origo és index és bbc (sic) hazudozása mellett érdemes más portálokat is nézni ,hogy valódi "képet" alkothassunk.Pl.
      http://kuruc.info/r/26/123202/
      https://www.youtube.com/watch?v=oN9J0UQwuBw

      Törlés
    3. Ez a Madarak Csatája azért is gyanús, mert k.b. egy évvel ezelőtt ugyanezt bevetették:

      https://www.youtube.com/watch?v=ivdjb-6HW80
      http://newsfeed.time.com/2013/01/29/popes-dove-of-peace-attacked-by-seagull-of-irony/

      (aggódás és félelem keltése az arra fogékonyaknál)

      Törlés
    4. Bocs, az első link videóját már törölték.
      De a lényeg megállapítható:
      - ha a sirály befelé száll a tengertől az azt jelzi, hogy vihar következik.
      - vagyis a békének vége és közeledik a vihar az egyház felé,
      - de az egyház túléli, elvégre a galambnak sem lett semmi baja.

      Törlés
  15. Off
    Mi a helyzet a PirosPirulán? Laci, tudsz róla valamit?
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén próbálok válaszolni : Ezt már mások is kérdezték tőlem, de a Piros Pirula eredeti szerkesztőjét személyesen nem ismertem, de azt tudom, hogy oka volt az eltűnésének. És a mostani visszatérés (maradjunk annyiban), hogy nekem is gyanús és próbálom árnyaltan fogalmazni: ez a PPP már nem az a PPP ... Történt közben egy s más... és ahogy látom, szépen kerülnek célkeresztbe, (majd jobb esetben csak a süllyesztőbe) alternatív oldalak vagy emberek. De nem tudom természetesen azt, hogy konkrétan mi történt......

      Törlés
  16. Kedves SBG Buddha!
    Egyetlen kérdésem volna hozzád.
    Ismered CoronitaClassic videóit? Eléggé ismeretlen az interneten és az emberek körében. Angolul és magyarul beszél a videóiban.
    A legfontosabb amit róla tudok mondani, hogy elképesztő dolgokról beszél, és mindenbe belelát.
    https://www.youtube.com/user/CoronitaClassics

    Az egyik legkeményebb videója: https://www.youtube.com/watch?v=PdsFIhYu0fM

    Egyébként sokat olvasom a Világ Helyzetét, ledöbbent hogy mi megy a világban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ismerem és mindig megnézem a Csabi videóit, mert szeretek én is elgondolkodni és pláne utánanézni annak, amiket mond. Sokat tud és pont ezért tiszteletreméltó, mert ezt a tudást ő is saját maga szerezte meg évek során kitartó munkával és érdeklődéssel. Nekünk igazságkereső és kutató emberkéknek ezt kell tennünk, mert az a bizonyos piramis csúcsa csak ritkán fog megerősítést és segítséget adni számunkra az Ő zárt tudásukkal kapcsolatban.....

      Törlés
    2. van egy olyan tippem hogy erre az utolsó két kommentre nem lesz válasz.... ha a Csabi által feltárt igazságot valaki meghallja ideges lesz hogy csak egy pici mozaikról tudunk :)))

      Törlés
  17. Olvasd és érts meg a bibliát , és MÉG BÖLCSEBB LESZEL.

    VálaszTörlés