2013. május 25., szombat

Szervezett állami terrorizmus - Szükségállapotra készülhet fel hamarosan a világ


Világpanoráma - Szaniszló Ferenccel és Drábik Jánossal

Mindarról beszél Drábik Úr, amiről számos cikkben beszámolt már a VilagHelyzete, de információ vagy tudás hiányában, netán szándékosan  sajnos még mindig túl sokan fognak összeesküvés-elméletnek tekinteni. Az igazságot természetesen ez nem zavarja, az attól még ugyanúgy igazság marad....
Hogy kik állnak valójában a bostoni merényletek hátterében és kik a valódi elkövetők.

Persze csak mindaddig teheti ezt a félrevezetést a hivatalos média is, amíg az összeesküvések a szemünk láttára valósulnak majd meg és öltenek testet konkrét merényletekben, az iszlám és a nyugati világ közötti feszültségek szításában vagy akár konkrét katonai hadműveletek képében az utcákon..., úgy az USA-ban, mint Európa területén. És akkor még a legújabb biotech vírusokról nem is beszéltem... (SBG Buddha)És mindaz, amiről már írtam és a szemünk előtt valósul meg: 
Kapcsolódó előzmények

10 megjegyzés:

 1. inkább Magyarországgal kellene foglalkozni, nem pedig állandóan elvinni a figyelmet usára

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek. Lassan már az a véleményem, hogy minden ami a médiából jön csupán elterelés, még akkor is ha magyar témákkal kötik le a figyelmünket. Egyre inkább azt látom, hogy még az alternatív "ébresztős" médiumok is azért léteznek, hogy eltereljék a figyelmet saját magunk belső lelki békéjétől és megtisztulásától. Ez a cél? Szerintem igen.

   Törlés
  2. az ilyen oldalakon szinte 100%-ban usával foglalkoznak, pedig usában még az is simán megtud élni aki nem dolgozik, akinek van egy kis esze ott még fűnyírásból is meggazdagodhat, Magyarországon ezerszer rosszabb a helyzet, nálunk minden sarkon szembe köpik az állampolgárokat, a parlamentben pedig majdnem mindenki ügynök, maffiózó, de még véletlenül sem normális magyar

   Törlés
  3. Te egy kicsit összekevered a kettőt. Ez az oldal arra szolgál minket ,hogy ne hülyén haljunk meg. Mint ahogy a cim is mutatja: világ helyzete. Egyszoval mi folyik a nagyvilágban. Itt semmilyen lelki megnyugvást ne keressél mert nem fogod megtalálni. Itt tájékozódj!!!
   http://emberiseg.hu/emberiseg/a-meditaciorol/
   Ilyen helyeken keresed a belsö lelki békédet.
   Áldás

   Törlés
  4. Azé... ha azt tekincsük, a muslincáknak ezek igazán fontos dolgok. Hisz ha nem foglalkoztatnák magukat mindenféle (roppant fontos, és főleg értelmes) dógokkal, hamar unatkozni kezdenének. Vagy mán egy ideje unatkoznak is, és ezér van ez a sokminden... hát... izé.

   Viszont. A okosok aszongyák, hogy ez itten egy jáccótér, meg tapasztalások gyűtőhelye. Tehát valamiféle mozgás szükséges. Ugyanis, ha nem mozgolódsz, akkó nem tapasztalol. Ha nem tapasztalol, akkó minek vagy a jáccótéren? Ha nem jáccótér, akkó...?
   De eme gondolatsornak vélhetően mán nekifutottak párszor (azóta) tisztességben megőszült gondolkodók. (Vagy épp ettől őszültek meg?)

   A sunnyogó arcok meg jókat kacarásznak a muslincák kavargásán.
   A sunnyogó arcok kavargásán meg jókat vigyorog a "Góré".
   A "Góré(k)" kavargásán meg...
   Ésígytovább... ésígytovább...

   Törlés
  5. Csak halkan jegyezem meg, hogy a Világ helyzete= Magyarország helyzete(is!)Mer` ugyi minden begyürüzik??? Ugye Quedra? :)
   Global Word-öt ugyanaz a háttérhatalom irányítja mint szükebb hazánkat! Ergo: Ha, a "nagyok" játszanak akkor a "kicsik" gatyája is vonalkódos lesz egy-egy szellentés után! :)

   Törlés
  6. Csak még halkabban jegyzem meg, hogy a Világ helyzete=Magyarország helyzete= lelkünk helyzete=...na nem fokozom tovább, nehogy már a külső látszat alapján határozzunk önmagunkról :(
   De mégis, csak fordítva, ha a lépcsőfokokon belülről kifelé haladva megyek végig, egészen másképp látom a világ helyzetét :)
   Wiiking ! "Ne mondd magad kicsinek, mert nem vagy olyan nagy!" :)

   Törlés
  7. először is pont h az usával kell foglalkozni, mert minden ilyen féreg húzás onnan ered és terjed szét a többi országban. pl internet cenzúra meg ilyenek. a sok mocskot nem a mi hős vezető aktuális faszhuszár pártjaink találják ki...

   Törlés
 2. Üdv mindenkinek!
  Hasonló témájú hírekkel foglalkozunk oldalunkon:

  www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...

  Üdv!
  Kontrollblog

  VálaszTörlés
 3. Mily felemelő érzés ezt a blogot olvasgatni!
  Quedra ősz hajszálait nem nehéz elképzelnem, de a szertelen röpködését sem, viszont mivel megoldást nem vázolt fel, így csak azt tudom róla feltételezni, hogy a TÉNYEK helyett átállt erre a blogra, mert itt legalább kibontakozhat.
  De a Mazsola is igen szereti a korcsmai hangulatot , mi több szereti, ha megvezetik a média mogulok meg az "ébresztős médiumok".
  Ahogy a Cssaba is már elég rég néz fekete lencsék mögül, és azt programozza a saját jövőjébe, hogy M.O.-n szar a helyzet M.O.-n szar a helyzet M.O.-n szar a helyzet M.O.-n szar a helyzet... vég nélkül.
  Hát így teremtenek szebb jövőt nálunk fele...
  Amit isméltelgettek nap mint nap, az meg is történik újra és újra veletek srácok.
  És aki meg tudja engedni magának azt a luxust, hogy hiányos ismeretekkel másokra ugasson, az nem egyhamar fog egy nyugodt boldog életet élni.

  VálaszTörlés