2013. május 17., péntek

Globál - A mindent látó szem - Mindenki megfigyelése és lehallgatása 9/11 után valóság


Vajon miért nem használ egyetlen szakértő sem IPHONE-t ? ...  és miért tiltották be több helyen a Blackberry-t?

Számotokra már régen nem titok, amit mostanában ekkora meglepetésként és hírként kezelnek:

az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség minden vezetékes és mobiltelefon-hívást, valamint minden e-mailt és egyéb internetes kommunikációt megfigyel és archivál.  



Forrás: Wikimedia Commons
Disneylandnél lehet annyi parkolóhely, mint az NSA központja mellett (Origo)
Az Egyesült Államokban a védelmi minisztérium alá tartozó Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) végzi a vezetékes és mobiltelefonokon vagy interneten keresztül zajló kommunikáció lehallgatását. Munkatársainak létszáma nem nyilvános, de már az is jelzi a testület méretét, hogy csak a marylandi központja mellett tizennyolcezer dolgozói parkolóhely található. A tervek szerint az idén szeptemberben Salt Lake City közelében beindulhat az NSA kétmilliárd dolláros költséggel épülő adatközpontja is. Azért kellett új helyszínre telepíteni, mert a korábbi székhelyen a helyi elektromos szolgáltató már nem tudta volna kiszolgálni a növekvő energiaigényeket. 

A Skype-ot könnyű lehallgatni, a Blackberryt nem
A fenti adatok egyáltalán nem tartalmazzák az interneten keresztül bonyolított hívásokat, így például a Skype-ot sem. Az [origo]-nak nyilatkozó szakértő szerint a világ legismertebb online telefonszoftvere korábban jól védett volt a lehallgatás ellen, most azonban a hatóságok számára nem jelent gondot a hozzáférés a rajta zajló kommunikációhoz.

Nem így van ez például az egymás között titkosított protokollt használó Blackberry okostelefonokkal, ezeket lehet úgy is használni, hogy a forgalmat ne valamelyik hazai szolgáltató, hanem a kanadai gyártó szerverein keresztül bonyolítsák le, amelyekhez a magyar hatóságoknak nincs hozzáférésük.

13 megjegyzés:

  1. Na ezért nem kell nekem okos telo!
    Egyébként meg kapja be, vagy nyalja ki, ...T. Hallgatózó! :)

    Más! Véreim MAGyarok!
    Ezt is megszavazták! Tudtátok, hogy 120 év után megszünt Magyarországon a TB!?!?!?! Ez nem vicc!
    http://kanadaihirlap.com/2013/05/16/ezt-is-megszavaztak-120-ev-utan-megszunt-magyarorszagon-a-tarsadalombiztositas/
    Irónikus, hogy egy zsici oldal hozta le, ... ennyire hülyék lennének, hogy nem látják sajtát fajtájukat/fészekaljukat b@xtatják???
    Szerintem gyök 2-ösök ezek mind!

    VálaszTörlés
  2. Ez a TB dolog egy marhaság nem tudom minek rémhíreket terjeszteni. Egy az ATV-ben készített több mint egy éves videón állítja ezt egy szakértő de az élet már többször is megcáfolta ezt a hülyeséget. Nézz utána mielőtt linkelsz és minden hülyeséget elhiszel!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mielött zrikálni kezdesz tájékozódj! Olvasd el a Nemzeti Alap Törvényt - by fidesz. Ott a lehetöségét írják le, az más kérdés, hogy van-e és milyen szinten TB Magyaro.-on!
      EÜ!Sok-sok személyes tapasztalat mutatja, hogy elméletben még van, de a gyakorlatban szinte naponta csökken az ellátás és csak sürgösségi/életmentö ellátás van!
      Nyögdíj! Na, az meg röhej, ha csak a reálértékét nézed! A sok minimálbéres vagy zsebböl fizetett - vagy sokszor onnan se!- munkavállalót kell megkérdezni mennyi lesz/van a nyugdíja? Emlékezz a tacsko(tesco) botrányra aki egy munkaeröközvetítön keresztül foglalkoztatott sok száz/ezer munkavállaló TB-jét "elfelejtette" befizetni! Felelösök? Felelösségre vonás? Kártérítés? ...ja, hogy nem lehet hallani róluk! Vajon miért?
      Ugye ne folytassam!

      Törlés
  3. Nincs "okos" telom, de nem is vágyom rá.
    Ezért nem is tudom, hogy létezik-e, vagy sem
    olyan app az igyen telokra, ami titkositaná a beszédet, sms-t.
    De ha nem, akkor miért nem? Vagy bannolják a marketeken ezeket?
    Ezeknek a tenyér erőműveknek biztos van annyi kapacitásuk, hogy
    on the fly, encryp-táljana és vissza, a hangot.

    Van valakinek tapasztalata ebben? Ha van, megosztaná?

    VálaszTörlés
  4. Elég egy jól irányzott röffenés a Napból és mindjárt a teljes lehallgató hálózatuk mehet a veszélyes hulladék közé. :)

    Amúgy meg:

    "Olyan fejlesztésekről is hallani, ahol az emberi tudat és a számítógép teljesen összekapcsolva dolgozik. Ez nyílvánvalóan megint valami kurvára természetellenes, teremtés-ellenes tevékenység, hiszen ez bár egyfajta beismerése a közös Tudatmező létezésének, ám e mellett, vagy inkább ezzel szemben egy - az eredetihez megszólalásig hasonlító, de - lemásolt, virtuálisan kiépített tudat-világot hoznak létre. És nem kétséges, hogy efelé igyekeznek terelgetni az emberiséget is, egy alternatív, virtuális realitás felé, melyben "természetesen" már ki van zárva a Teremtői energia és bölcsesség, és tökéletesen kontrollálva van minden a programozók által (bárkik is legyenek azok). Nem jó irány ez kéremszépen, nem túl jó. És nem tudni meddig menetelünk még ebbe az irányba... Csak azt tudni, hogy ennek az útnak pokoli jó a marketingje..."

    http://www.mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/04/meddig-menjunk-el-technologia.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A virtual reality már régóta a valóságot jelenti az emberiség számára.Már az ősbukás is, ami szellemi szinten következett be, hozta be a virtuális dimenziókat, rétegeket, elkülönültségeket a lelkében meghasadt ember számára.Most annyival rosszabb a helyzet, hogy az érzékszervi virtuális valóság mellett a digitális világok valósága is bezavarja a mai kor emberét.
      Ezeknek a mindent elárasztó virtual reality-knek az a hátránya, hogy az ember individualista módon befelé fordul, a manipulációk tömkelege bizalmatlanságot épít, elkülönüléssel, atomizálódással jár, rombolja a társadalmi kötődést, és a negatív értelmű individummá vált ember mezítelenné és függővé válik, és kiteszi magát egy olyan totális hatalom permanens tekintetének, amely átvette Isten szerepét.Ez a hatalom kivonta a személyiség fogalmából a kozmikus és közösségi összetevőt, ugyanazt megismételte itt földi szinten, ami az első ősbukásnak lett az eredménye, elkülönülés, falak építése, az illúzió befogadása által.A minden lehetséges az Egyből kiindulva jelszavát felváltotta a minden relatív illúziója a sokban eltévedve. A mai kor emberének ezt kell megértenie: ha a sok önmaga és mások építette virtual reality-t felismeri , néven nevezi, leszámol velük, és visszaépítkezik mind közösségi mind egyéni szinten az Egybe, az igazi valóságot kapja cserébe.

      Törlés
    2. Minél mélyebbre ássa bele magát az ember a virtual reality-be, annál gyorsabbá válik számára az idő, nincs ideje semmire. Ezért siet, kapkod, hogy az illúziót le ne késse, és nem veszi észre hogyan zuhan bele a felgyorsult, önmagát felzabáló virtuális mélységekbe, míg végül fekete lyukká nem változik.Van belőlük elég a kozmoszban.

      Ellenben ha távolodik valaki ettől a világtól, az időfolyam is lassul, mely spirálisan nyúlik bele az örökkévalóságba, és visszaemeli az embert az időtlenbe, ahol olyan jelen valóság várja, melyből a múlt és jövő is gyökerezik, és a VAN által minden lehetséges lesz számára.
      A probléma az, hogy az ember nehezen érti, miért lenne jó neki az ha kiüresedne, és fél elengeni azt, ami pedig őt tartja fogva - a nem létező kategória - és ami valójában a fél-elem kivetülése a benne is ott lévő Teljességből az Egyből.

      Törlés
    3. .....vagy az emberbe épített csip...

      Törlés
  5. SBG Buddha: "Disneylandnél lehet annyi parkolóhely, mint az NSA központja mellett"

    ...és ez még csak a jéghegy csúcsa, s nyilván nem rakják a kirakatba a különféle lehallgató központokat.

    Pedzegettem már itt korábban többször, hogy létezik a Természetben egy alagút-effektus szerű jelenség amelyet az utóbbi évtizedekben szépen kifejlesztettek kommunikációs célokra s tömeggyártásban van. A rendszer "lelke" egy piezokerámia, olyan amilyen egy vacak elektromos öngyújtóban is van mely külső mechanikai behatásra feszültséget gerjeszt. Ezt a gyártáskor kétfelé választják valahogy úgy hogy a két-több "kristály" örökre kapcsolatban marad egymással leárnyékolhatatlanul, ráadásul több ezer fényéves távolságban is valós időben megjelenik a "két végén" a bevitt adatcsomag. Az információ a "szálszerű univerzumon" keresztül terjed gyakorlatilag a fénysebesség több milliárd szorosával, azonnal.

    Ilyen parányi kristályos alkatrész került minden technikai eszközbe beépítésre a BigBráder örömére. A számítógépeknél, "okos" telefonoknál és autóknál (...) a CPU-ba integrálva. Az orwelli világ lehallgatás tekintetében már megvalósult csak még nem tudunk róla, annyira ügyesen oldották meg.

    S nincs új a nap alatt, ez a technológia évezredek óta itt van. Minden komolyabb földönkívüli civilizáció ehhez hasonló rendszert használ kommunikációra ezért halva született ötletek a SETI-féle programok. Amelynek persze nem is ez volt a feladata csak a látszat fenntartása és homokozó a tudósoknak, mint ahogy NASA űrprogramjai is cirkusz a népnek...

    VálaszTörlés
  6. Akkor vegyük elő a logikát. Tapasztalataim szerint ha sok ember egyet fúj és ott van egy 'gonosz fél', ott valami sosem stimmel. Szó sincs arról, hogy örülnék ennek a Nagy Testvér projectnek, amit amerikai barátaink nyomatnak a világgal, ám kezdjünk el gondolkozni. Az Ég (vagy akit/amit annak gondolunk) nem simeri az Egyéni Tudatot. Lefordítva halvány fogalmuk sincs arról, hogy ki kicsoda, mert ők csak a 12-t látják egynek. Azaz kísérletet fognak tenni arra, hogy minden egyes embert külön azonosítsanak. Ilyen kísérlet a facebook is, ami egy korábbi meditációim során kitalált logikára hasonlít, amiben az Ég igyekezett megérteni az egyes emberek fogalmát. Tehát könnyen lehet, hogy ez az amerikai cécó egy isteni sugallatra adott válasz, amiben az Ég érdeklődik az iránt, hogyan lehetne minden egyes emberhez külön eljutni. Az amerikaiak meg megcsinálják. Európa is akkor hülyült meg, amikor a sok mecsetből áradó iszlám energiák elárasztották az Európa fölötti spirituális teret és mindenki elkezdett aszerint viselkedni. Ám abban az energiában nincs se demokrácia, se pénz, csak a 'nagyoknál' koncentrálva. Az adósrabszolgaság, amibe kerültünk, az angyalok szerint egy tök jó dolog, mert mindenki szegény lesz és akkor majd boldogok leszünk. Se az angyalok, se az arabok, se a szíriusz nem foglalkozik azzal, hogy megértsék a Te világod, mert ők CSAK a sajátjukat ismerik és mindent/mindenkit abba akarnak beleerőltetni. Amikor mondtam nekik, hogy így egy darab amerikai magánszemély simán megveszi Magyarországot, meglepődtek, majd el akartak hallgattatni, a legújabb info az, hogy most már menekülnek. A felelősség elől, mert ezt nagyon elkúrták. Közben az amerikaiak folytatják tovább, amit anno az indiánoknál abbhagytak. Erősödnek katonailag, gazdaságilag és foglalják el a bolygót, amit amerikanizálnak. Mindenki más egyfajta álomszuggesszióban van (iszlám mágia), amiben tehetetlen (ezt használja ki a fideszempé) és így bármit meg lehet az emberekkel csinálni. Megjártam az őáűltaluk Mennynek nevezett világot, ahol folytot büntetést kaptam. Kezdetben azért, mert fejleszteni akartam (hisz ők tökéletesek), aztán bármilyen apró ellentmondsáért, később meg rájöttek, jobb inkább visszaküldeni ide. Tehát érdemes gondolkozni, mert sokszor nem azok a jófiúk, akikről gondolod, hiába vannak tényleg a jó oldalon, ha a Te értelmezési környezeted szerint nem azok. A pénz egészen addig a szabadság eszköze és biztosítéke, amíg el nem kezdik manipulálni. Most az Ég kedves beavatkozása miatt a rabszolgaság és a rabszolgatartás eszközévé vált, mert az Ég nem tűri az önálló cselekedeteket és ha nincs pénzed, akkor ott maradsz a seggeden. Nincs jó és rossz oldal, illetve aszerint változik, Te honnan értelmezed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az értekezésed/agymenésed kicsit betett nekem, ...azt hiszem ezek után kihagyom a kávét! :)
      Nem is kezdeném el boncolgatni, hogy hol láttam meg benne az álom/hallucináció és valóság érintöleges kapcsolatát!
      Remélem azért boldog vagy? :)
      Aproppó! Ha, legközelebb kozmikus kirándulásra indulsz szólhatnál, van még néhány alig használt BKV jegyem amivel bliccelni szoktam! :)
      Áldás és béke!

      Törlés
  7. az jó ha mindenkit megfigyelhetek vagy nem?

    VálaszTörlés
  8. Na akkor leírom a kulcsszót: ECHELON. Mostantól a honlapon a patások szeme. :-)

    VálaszTörlés