2013. május 27., hétfő

A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !


A tegnapi napon (2013. Május 25-én) a világ 400 városában kétmillió ember tiltakozott megmozdulásokon a világ egyik legnagyobb hatalmú és egyik leggyilkosabb cége, a MONSANTO ellen, mely vegyszerekkel, génmanipulált élelmiszerekkel, vetőmagvakkal egyeduralomra törekszik az egész bolygón és már most is kormányok és jogszabályok felett áll! 

Nem a törvények kötelezik a Monsanto-t, hanem a törvényeket is a Monsanto hozza..... Ez már tény, főleg mióta GMObama törvénybe iktatta a "Monsanto Act" nevű rendeletet, azaz a cégek és a génmanipulált termékek ellen TILOS eljárást kezdeményezni, követelni, hogy címkéken tüntessék fel, ha GMO összetevőt tartalmaz ..... 
Tények: vegyszereitől már világszerte pusztulnak a méhek, az embereknél rákot okoznak, a génmódosított élelmiszerek fogyasztásának következményei pedig beláthatatlanok ! 
Eközben a média az eseményről hallgat. Ebből tudható, hogy kiknek a pártján áll !



MELYIK TV TÁJÉKOZTATOTT A VILÁGMÉRETŰ TILTAKOZÁSHULLÁMRÓL VAGY ELEMEZTE, MI IS A VESZÉLYE A GÉNMANIPULÁLT VETŐMAGVAKNAK ÉS ÉLELMISZEREKNEK ???

NEKÜNK ILYEN MÉDIÁRA NINCS SZÜKSÉGÜNK !


"Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket;
aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot." (Henry Kissinger) 


Adott egy jelentős vegyipari konszern, a MONSANTO, mely talán a világ legnagyobb, de mindenesetre a legbefolyásosabb cége, mely vegyi üzemként kezdte működését. 
A vietnami háború révén hatalmas bevételekre tett szert, és ehhez mindössze az őserdők irtásához szükséges vegyszert kellett gyártania. Mellékes körülményként az Agent Orange nevű anyag, melyből 79 millió litert permeteztek szét, több tízezer katona rákos megbetegedéséért és a helyi lakosságot tömegesen sújtó születési rendellenességekért felelős mind a mai napig.
Mint kiderült a Monsanto tudatosan meghamisította a dioxinok (DDT) egészségügyi kockázatait vizsgáló jelentéseket is. 

Friss hír, hogy a MONSANTO Blackwater zsoldosokat alkalmaz, hogy beépüljön GMO-ellenes mozgalmakba, farmereket félemlítsen meg, vagy génmódosított GMO ültetvényeket védjen.
Hogy mi ez a Blackwater, annak érdemes utánanézni !
Ugyanilyen zsoldosok védik és biztosítják Afganisztánban a CIA hatalmas ópiumültetvényeit, mely a heroin-világtermelés egy tetemes részét biztosítja....

Nos, ma már ez a cég biztosítja az élelmiszer-ellátást, mely mérgező anyagok kifejlesztésével kezdte, napjainkban pedig génmanipulált vetőmagokkal, összetevőkkel akarja maximalizálni terjeszkedését és profitját. Ha csak azt nézzük, hogy a kukorica-szirup számos félkész étel, üdítőital és élelmiszer adalékanyaga, így senki nem menekülhet a génmanipulálás hatásai alól.


Monsanto szerint a következő a világ: A Földön mindenhol csak az általuk kifejlesztett génmódosított növényeket ültetik, amik után ők ,a vételáron felül, szabadalmi díjat is szednek, a természetes fajták eltűnnek. A növényeket az általuk gyártott műtrágyákkal és rovarirtókkal kezelik, az állatokat pedig az általuk gyártott hormonokkal. A Monsanto jó úton halad, hogy a világ teljes élelmiszer-termelését az irányítása alá vonja.

Az Élelmiszerbiztonsági Hivatal elvileg független tudományos tanácsokkal szolgálna az agrárium és az élelmiszeripar területén az egész világon. A valóságban vezetésében és döntéshozói között valamennyi nagy GMO gyártó (Monsanto, Syngenta, Bayer, BASF) szószólója megtalálható. 
ELVI ÁLLÁSFOGLALÁS :

Mi a MONSANTO ? Ez a megavállalat 1901-es megalapítása óta folyamatos világuralomra és soha nem látott monopóliumra tör a világ élelmiszerpiacán, kezdve a természetes evolúció során kialakult genetikai állomány biotechnológiai módosításától, a világ élelmezését biztosító termények magvainak kisajátításán és különösen gyilkos mérgek, toxikus növényvédő szereik ráerőltetésén át a termelőkre, egészen a kistermelő farmerek világviszonylatban történő ellehetetlenítéséig. 

Ez a vállalat BŰNÖS tevékenységet folytat, a nevéhez fűződik megannyi különösen káros vegyi anyag, mint a DDT, az "agent orange", az aszpartám és más bizonyítottan rákot, azonnali megbetegedést, maradandó károsodást vagy éppen halált okozó kemikália, növényvédő, műtrágya, élelmezési adalékanyag, tartósítószer stb. kifejlesztése, forgalmazása és gigantikus mértékű szennyezés szisztematikus végrehajtása.

Ez a vállalat a genetikai módosítás "élharcosa", a génmanipulált termények és élelmiszerek első számú előállítója, forgalmazója. Ez a cég elhallgatja a GMO-növényekre vonatkozó kutatások eredményeit, manipulatív propagandát folytat, hogy minél nagyobb profitot zsebeljen be, politikusokat vásárol meg, kartelleket alakít ki, úgy működik, mint egy globális maffia. Ez a cég a bolygónk, a természet, az emberiség, az egészséges élethez fűződő emberi jog megátalkodott ellensége!

Az vagy, amit megeszel. Ha mérget eszel, te magad is mérgezetté, de leginkább beteggé válsz!
"Ha uralod az élelmezési láncot, uralod a világ népességét" - mondta Kissinger.
Pontosan ezt látjuk: az élelmezési mogulok uralnak minket, mérgeznek minket és éhínségben tartanak közel 1 milliárd embert a Földön!
MonSatan az emberek alapvető egészségét kockáztatja és a természet évezredes rendjét bontja meg mérgeivel több, mint 100 éve. 
Nem nézhetjük passzívan tovább, hogy egy cég az elpusztításunkra tör, a saját és gyermekeink jövőjét áldozza föl a végtelen kapzsiság, profitéhség és uralomvágy oltárán. 

Cél, hogy ez a vállalat sem Magyarországon, sem a világ semelyik pontján ne tudjon tovább működni! 



Megjegyzés a magyarországi sajtónak, a médiamunkásoknak, szerkesztőknek és újságíróknak: 

Elképedve tapasztaltuk, hogy totálisan elhallgatják ezt a témát. Vajon mi végre ez a csend? Vajon Önök sem akarják a valós híreket, az emberek szempontjából fontos információkat és tényeket napvilágra hozni? 

Ezért arra kérjük Önöket, hogy bizonyítsák be, hogy létezik független média Magyarországon, amely kiemelten foglalkozik az embereket érintő kulcsfontosságú témákkal! Együttműködésüket köszönjük!  ( SBG Buddha - VilagHelyzete.com )


28 megjegyzés:

  1. Magyarország 2011-ben csatlakozott az Alpok-Adria GMO-mentes övezet nevű közép-európai kezdeményezéshez. Nem Európában, főleg nem nálunk lesz ezzel a probléma, hanem a GMO függésbe hozott országoknál. Félő, hogy a tiltakozás hatására globális éhínséget is produkálnak majd ezek a szemetek, na akkor kell majd Európának, főleg a tudatosabb Alpok-Adria részének összezárni.
    És néhány elrettentő kép, amit érdemes megnézni:
    http://fytro.files.wordpress.com/2012/09/rat-tumor-monsanto-gmo-cancer-study-3-wide1.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még valami. A mcdonalds-ot, kinai kajáldákat, gyors-éttermeket kerüljétek, csomagolt szart ne vásároljatok. Mondanám, hogy termeljetek magatoknak, de mivel erre sok ember nem képes, ezért azt mondom, magyar piacon vásároljatok magyar terméket.
      Elrettentésül : http://www.youtube.com/watch?v=ifAjiVZVA6A

      Törlés
    2. jah igen, magyar nénik és bácsik, de akár fiatalabbak is, a saját földjükön megtermelt terményeiket valószínűleg, de inkább biztosan nem génkezelik :)
      Egyébként 1x olvastam itt a neten, akár bérházakban is lehet akár krumplit termeszteni. Pontos leírást nem tudok adni, de valahogy ilyenformán:

      Felállítunk egy kb 2 méter magas állványt 4 lábbal, az alját beborítjuk hozzáillő méretű falemezzel, lukacsos legyen, h a felesleges víz kifolyjon.

      Erre mehet a földdel kevert homok, rá a krumpli csirázva

      ezután megint homokos föld és megint egy sor krumpli, stb.

      de asszem meg kell várni, h a legalsó sor kihajtson, aztán jöhet a köv. réteg, aztán megint a köv. felfelé építkezve.

      a kis palánták valahogy megtalálják az utat a fényhez és ha nincs eső, term. locsolni kell.

      Jó kertészkedést a bérházakban is.

      üdv.

      Törlés
    3. Nem szoktam hozzászólni, de gondoltam talán tudok segíteni. Szerintem valami ilyesmire gondoltál Évi:
      http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/2012-05-17-kis-helyen-sok-burgonyat-2.jpg

      Törlés
    4. Igen, köszi a segítséget :) bár az, amit én olvastam, akár kövezett udvarú bérházakban is megvalósítható, akkor szükséges az aljára kb 20 cm magasan egy kifúrt lemez, hogy a víz ki tudjon folyni, de az ültetési módszer ugyanez.

      Törlés
  2. Na jó, hát nyílván valahogy el kell érni a "kívánt" 500 milkós létszámot... Próbálkoznak, próbálkoznak az elvtársak, de valahogy csak nem akar sikerülni. S ahogy Leila Organa hercegnő fogalmazott Tarkin kormányzó keménykedésére:

    "Minél erősebben szorítja össze az öklét, annál többen csúsznak ki az ujjai közül"

    :)

    VálaszTörlés
  3. Sokan nem tudják, de a az USA-EU szabadkereskedelmi tárgyalások lényeges kérdése, hogyan tudnák velünk megetetni az ameriaki GMO-s szarokat, úgy, hogy ne is tudjunk róla.
    Ezért fontos a tudatosság, hogy mit vásárolsz, mit eszel !
    Brüsszel darázsfészekbe nyúlt ezzel a vetőmag-előállítási és forgalmazási törvénytervezettel.Most lenne itt az idő átvilágítani ezeket az eurokratákat, kihozni egyenként a patkánylyukaikból, hogy nyilvánosságot kapjanak törekvéseik.
    Buddha, ha lesz még tüntetés, írd meg, megyek én is !


    VálaszTörlés
  4. Hi Everyone!
    I'm from Poland and I can't speak Hungarian so I will speak in English. Here in Poland we have heard about yours fight with EU, Monsanto and other shit. Good job! You have support of Poland. We also fight with fourth reich called EU. Don't give up guys. Our website: http://forum.otworzumysl.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you dear Polish friends and fight against genetically engineered crap food!

      Törlés
  5. Sziasztok!
    Ezen cég által forgalmazott vetőmagok nem kerülnek a termelők birtokába -csak bérnevel! Magyarul a termelő teljesen kiszolgáltatott és függési viszonyba kerül a terményforgalmazótól. Egyik videón Angyán József tesz egy olyan említést h. egy "ilyen cég" első kérése az volt h. adják el nekik a génbankot. Ha ez sikerült volna akkor a kör (függési) teljesen bezárul, nincs mihez visszanyúlni a termelőnek.

    VálaszTörlés
  6. http://www.youtube.com/watch?v=bCtm2p1bsSY

    2:04-től
    vetőmag tartalékolás tilalma (USA) Monsanto

    VálaszTörlés
  7. Csak egy gond van, a Monsanto már kb 20 éve itt van az országban, szépen csendben átvette az irányítást a mezőgazdaság legtöbb területe felett, nem csak kukoricára kell itt gondolni, de egyébként az is van.

    VálaszTörlés
  8. En a termeld magad mozgalomhoz azert anyit hozzatennek,hogy csaladommal mindent magunk termelunk..lehetoleg vegyszer nelkul.
    Mindent ami otthon eloalluthato azzal foglalkozunk..nem kis ,,regi'' tudast birtokolva.. az fajdalmam ezzel az egesszel hogy a kivallo minosegu elelmiszert: tojast,hust ami tobblet kepzodik nem tudom eladni..pedig utanna nezhettek hany haztaji kapirgalo allomany van hektarnyi zoldon telen nyaron.. de megse lehet eladni,plane normalis aron,mert ugye a tesco olcso. Ebbol csak annyit akartam kihozni hogy kellene a tudatos vasarlo is.. nem bovelkedunk benne az okait megint lehetne boncolgatni..
    A masik dolog a vegyszer..ami nagyon ugyesen kivan talalva:
    Nem akarom boncolgatni s korbero lancszemeket.. de sajnos ott tartunk hogy nem tudsz mar sokszor vegyszer nelkul gazdalkodni,en itt most a magamfele kis minosegi ontermelo gszdalkodot ertem,ha nem hasznalsz nem lesz semmid elv uralkodik...olyanok a betegsegek...hogy hogyan slakultak ki nemtudom.. hogy jobban ertsetek mire gondolok :pl. Szolo A 60-as evekben allt a szolonk egyik evbe nem volt semmi baja kovetkezoben mar permetezes nelkul tonkrement..a fajta valtozatlan.. vagy a 2. Kozel 40 eve vetem vissza ugyanazt a buzamagot mert mindig kivallo minoseget un malmi buzat terem..
    De egyre tobb baj eri el..akkor holkezdodik a pokhalo..sok mindent sajnos nem tudok altetnativ bio modszerrel kezelni...
    Nagybani gazdalkodasrol ne is beszeljunk.. mert ott mar minden a vegyszerekrol szol..
    Nem tudom hogyan lehetne javitani a helyzeten...vissza kellene menni egyiptomi durum buzaig..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehetne teljesen vegyszer nélkül, csak akkor persze egy nagyon másfajta rendszerbe kellene élni, a minimum hogy sokkal kevesebb ember legyen és egy jól szervezet világméretű születés szabályozás ami megakadályozná hogy az emberek megint túlszaporodjanak, az étel termesztést eleve ki kellene venni a pénzügyi gazdaságból, mert a profit hajhászás miatt a vegyszer tilalmat állandóan megtámadnák a nagy cégek, minden családnak nagy földeket kellene alanyi jogon biztosítani, és egyébként annak is minimumnak kellene lennie, hogy mindenhol nagymértékű vetés forgót használnak, ahol az egyik terület 1 vagy akár több éven keresztül is műveletlen és csak a természet használja

      természetesen egy ilyen rendszert jól működően nagyon nehéz összehozni, ez csak a nagyon távoli jövőben lesz lehetséges, a minimum feltétele az hogy legyen egy világ uralkodó, akiben meg van minden olyan tulajdonság ami lehetővé teszi hogy nagyon jól működhessen egy ilyen rendszer, egyébként biztos vagyok benne hogy ez lehetséges lenne, lenne rá megfelelő ember

      Törlés
    2. Krisztián Biczó
      Én nem vegyszerezek.Mert meguntam, drága és szart sem ér.Nekem vegyszer nélkül is van termés.Nem akarok okoskodni ön lehet jobban jártas a témában főleg ha ezzel foglalkozik családi szinten már régota. És főleg olyan tippet adni amitől lehet nagyobb kára lenne.
      Az én eddigi tapasztalatom:
      Első szabály:Ősszel permetez(ha permetezel) és metsz.Tavasszal tilós permetezni és metszeni.Több okból is.
      Én csak ősszel metszek de már csak 2-3 évenként,de lehet azt is abbahagyom bár ezek a nemesített fajták igénylik idővel.A vegyszerezés helyett tápoldatozók.Az embernél is melyik a jobb? Ha sok gyógyszert eszik vagy ha sok vitamin tablettát? :)
      Második szabály:oda kell csalni a madarakat.Ki kell helyezni nagy méretű madáritatókat és madáretetőket.Napi etetés és itatás.A seregély nem ellenség egész évben.Hatalmas mennyiségű rovart megesznek amíg nem érik be a termés :)
      Ha megjelenik valami nyavalya a leveleken, ágakon azt kézzel eltávolítom még mielőtt elterjed.
      Zöldségekkel se kínlódok elvettem aztán lesz ami lesz.uborka és paradicsom mindig terem kivéve ha szétveri a jég.Amúgy a sóska és gyermekláncfű kinő mindig :)
      Szőlőm viszont nincs de nem is akarok mert egy két fajta kivételével kényes és sok a macera.Nem egy kategória de inkább ültetem bodzát, az mindent ki bír.
      Amúgy láttam egyszer a tévébe egy középkorú gazdát sajnos már nem emlékszem hol él, aki szintén megunta a sok vegyszerezést,metszést,stb. Vadásza a régi gyümölcs és szőlő fajtákat teleültette a kertjét mindenféle fajtájú gyümölcs fákkal és csak figyeli.Egyáltalán nem kezeli.Amelyik megbetegszik és pusztulásnak indul kivágja és más fajtát ültet a helyébe.


      Törlés
  9. minden jó ember törekedjen arra hogy vegye át a világ irányítását a rossz emberektől, kizárólag így lehet valódi eredményeket elérni

    VálaszTörlés
  10. Egy kis adalék a cikkhez: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=355

    VálaszTörlés
  11. Folytatva a Monsanto-s gondolatokat, egy linket teszek ide egy friss hírről, ami Magyarországról szól, már a Google fordítóval is jól érthető a lényege : a múlt héten 500 hektárnyi GM kukoricát égettek fel, az elmúlt 1--2 évben több ezer hektárnyit az országban. Vajon mennyi maradt ???

    Link : http://www.naturalnews.com/040525_Hungary_GM_corn_burning_fields.html

    Ez a hír eredetileg megjelent portugál a Rede Brasil Atual--ban , vajon itt miért nem ??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt minden évben eljátsszák. Elsősorban A pionir és a Monsanto. Szegény gazdák meg sírnak, mert külföldi cégek kezében van a vetőmag kereskedelem.
      Emlékszem, 6-8 éve leégett a martonvásári fajtanemesítő kísérleti telep. 100 milliós kár keletkezett, pótolhatatlan gabona minták vesztek oda. Persze a gyújtogató nem lett meg, de sejteni lehetett, kik állhattak a háttérben.

      Törlés
    2. hulivuli most olvasom hozzászólásod.Látom te is kapcsolatot látsz a martonvásári kutató intézet rejtélyes tűzesete és a monsanto között.Azt hittem eddig csak én látom így.Ez 2004-ben volt a csótány uralkodása idején.

      Törlés
    3. Ez csak annak nem volt gyanús, aki még csak nem is hallott a GMO-ról.
      Persze a média akkoriban is asszisztált a figyelemeltereléshez, ahogy most is.

      Törlés
  12. Közlemény http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=145

    VálaszTörlés
  13. Nem szeretnék senkit elkeseríteni,de már régóta eszük a monsanto mérgeit.
    A monsanto térnyerése a gyurcsány korszakban teljesedet ki,de már az előző hazaáruló kormányok is részesei voltak.Sőt a rendszer váltás előtt már elindult a terepelőkészítés.
    Sötét titkokat rejthetnek a hazai titkosszolgálat aktái e témában is.Hivatalosan, a bábolnai állami gazdaság vagyonának elkótyavetyelesével és szétprivatizálásával a martonvásári kutató intézet rejtélyes tűzesetéig kezdődőt.
    A környezetemben a kistermelőtől a nagytermelőig már több mint 10 éve tudom hogy génmódosított vetőmagvakat használtak(nak?).De főleg a nagytermelők akik külföldi kapcsolataik útján évekig a (olcsó) spanyol vetőmagokat vetettek.(akkor még Spanyolország volt a legnagyobb gmo termesztő ország Európában,ma már talán Ukrajna)
    Miközben a gmo elleni harcról kezdtek mesélni a médiában(Dr PUSZTAI ÁRPÁDNAK köszönhetően!)addigra már mindenki ette.Az állati takarmányozáson keresztül meg még régebb óta.
    A fidesz hatalomra kerülését követően sokan emlékezhetnek, a véleményem szerint látvány piár gmo területek beszántásáról szóló mutatványokra.
    Nem kívánok lebeszélni és elrettenteni senkit a piacos vásárlástól,mert nem csak környezeti de gazdasági haszna is van.De azért nem árt tudni hogy a sok néni és bácsi házi termékei is gmo szennyezett lehet.Mert tudom hogy sokan az ukrajnából vagy a fene tudja honnan hozott kész takarmánnyal nevelik állataikat és később is azzal etetik mert néha olcsóbb mint a szemes gabonák.Főleg hogy az itthon kapható rossz beltartalmú gabonáktól várhatnák még vágásérett lesz egy haszonállat.Max csak annyi hogy nincsenek szét gyógyszerezve.A házi tojás legendát nem is említem.És mit gondoltok a zöldségeket milyen vetőmagból termesztik?Mert nem hiszem hogy sok mindenki az üknagyapa vetőmagvait veti el minden évben.És kiknek a vegyszereivel permetezik?A vegyszergyárak már mind a gmo érdekeltség tulajdonában vannak.Gondolhatjátok miféle anyagokat tartalmazhatnak.És a magyar gazda igénytelenségét nem is említem.De persze vannak igényes, minőségi árút előállító termelők is csak hát azok általában nem olcsók és nehéz rájuk találni.

    Nem hiszem hogy itt bárki is van aki nem eszik gmo szemetet.Mert őszintén hány embernek van ideje minden étkezéshez szükséges élelmiszert megtermelni munka(robot) mellett?Az elődeinknek is az egész napjuk rá ment hogy megtermeljék a mindennapi betevőt. Max csak csökkenthetjük a mennyiséget néhány növény termesztésével és hogy megpróbálunk alap élelmiszereket vásárolni.
    Mondjuk a sátánfattyak kóser étkeit lehet érdemes vadászni a boltokban,nem véletlenül élnek 90-100 évig is.Igaz az ízük általában szar,de magukat csak nem mérgezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha nem kell szar helyen dolgoznod vagy ha nem kell valódi munkát végezned akkor nem nehéz sokáig élni, nagyon sok ember azért hal meg hamar, mert nagyon kihasználják a munkahelyén fizikailag vagy idegileg

      Törlés
    2. Igen tudom,még nem láttam itthon zsidó fizikai munkást.
      A kóser szabály alapján az étel nem tartalmazhat adalékanyagot és tartósítószert.Gondolom a tartósításra nem volt szükségük soha a gojok mindig megtermelték nekik. A disznóhús zabálásának tiltása sem véletlen.És a gmo sem kóser.

      Törlés
    3. az a baj, hogy amit egy kis csalad a sajat kis udvaraban maganak megtermel, mar az sem bio... mert a vetomag es a kis noveny cserje sem az. egyszeruen lehetetlen megvasarolni. de talan meg mindig jobb, ha ezt a magbol vagy kis cserjebol ultetett novenyt utana mereg-mentesen nevelgetjuk, amig beerik.. nekem van egy kis kertem, mindent szivesebben eszem onnan.. de kizarhatatlan a mergek bevitele a szervezetbe, sajnos.. amugy vannak jo bioboltok Magyarorszagon, hiszek bennuk, persze nem tudom, hogy lehet-e, de szerintem az ember hozzaallasa is szamit.. egyebkent vegetarianus vagyok, tejtermeket sem nagyon eszek, mondjuk igy a szoja elengedhetetlen a proteinbevitel miatt, amit szinten nem tudok, hogy ha ra is van irva, hogy GMO-free mennyire az.. szoval minel kevesebbet.. inkabb sok friss zoldseget-gyumolcsot... de aztan ugye itt jon az ujabb, hogy hat igen, akkor talan vegyszereket sem kellene hasznalni, mert a boron keresztul sokkal gyorsabban felszivodnak a mergek, mint az etelekbol (pl mosogatoszer...).. szoval eleg nehez am.. most talaltam mososzodat, meg bio mosogatoszertol a wctisztitoig mindenfelet... legjobb lenne persze a kremeinket is otthon eloallitani.. ami nem is nehez mellesleg.. no de hat ennyi ideje kinek van? mert a mai 8 oras munkaido mellett, gondolom a noknek meg fozni talan van idejuk, aztan ha gyerek is van, akkor annyi.. hogy kremeket, haztartasi vegyszereket is magunknak gyartsunk... hm.. egyebkent jo lenne. es egeszsegesebb is. mondjuk en a napi max 4 oras munkaidot is bevezettetnem, mert az emberek amugy sem dolgoznak aktivan tobbet a legtobb hivatalban, es ha 4 ora lenne a kotelezo, azt gyorsan szepen elvegeznek, es lenne szabad eletuk amit azzal toltenek amivel csak szeretnenek... no de hat sok kerdes van.. es sok otlet, ez csak ugy eszembejutott a temarol..

      Törlés
  14. Csatolom a GM kukorica ültetvény felégetéséről szóló alap cikk linkjét :

    http://www.redebrasilatual.com.br/mundo/2013/05/hungria-destroi-plantacoes-com-sementes-transgenicas-da-monsanto-517.html

    Friss a hír, de a "magyar" sajtó kussol rendesen az ügyről. Vajon meddig ?

    VálaszTörlés
  15. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/az-arapaly-hatarozottan-szembefordult.html#.UaeufdK8ASE

    "Obama elnök időközben beszédet mondott a hétvégén, ahol gyakorlatilag elismerte, hogy az amerikai kormány tisztességtelenné vált, és felkészülnek arra, hogy jóvátegyék a hibákat." ! :)

    "Ahogy említettük, vannak egyértelmű jelei annak, hogy az amerikai hadsereg már nem követi az összeesküvés parancsait. Obama hétvégi beszédében elismerte az amerikai háborús bűnöket, és megígérte, hogy leállítja az ilyen bűncselekményeket, ez egy tiszta példa. Tény, hogy a Pentagon nem volt hajlandó csapatokat vagy fegyvereket küldeni Izrael segítségére, hogy megdöntse a szíriai kormányt annak ellenére, hogy a külügyminisztérium és a szenátus ezt elrendelte, ami egy másik egyértelmű jel." ...

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3964

    "Lassan úgy dől magába a rendszer, hogy ez fel sem tűnik azoknak sem, akik döntik, miközben új formába öntik." !!!

    "Ehelyett Oroszország elküldte a Csendes-óceáni Flottáját Izrael felé, és világossá tette, hogy az izraeli kormány azzal fogja szemben találni magát, hogy háborúban áll Oroszországgal (és nem lesz amerikai segítség), ha nem hátrálnak meg."

    http://mandiner.hu/cikk/20130530_vona_gabor_a_lomonoszov_egyetemen_tartott_eloadasom_szovege

    "Kívánom, hogy Oroszország és az oroszok, valamint Magyarország és az én nemzetem, a magyarok, mi legyünk fáklyák ezen az úton, amelyek elsőként mutatnak fényt a világnak."

    " ..a társadalmat felemeljük, az embereket kiszabadítsuk a globális kapitalizmus mátrixából, hogy a földi világunkat újra megnyissuk" =>

    http://www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcRyr-Qw6hrpdBihmk3wpoRY

    A FÖLDÖNKÍVÜLI BETOLAKODÓK URALMA= Lehet csomagolni vissza a Klingonra!!!!!! ;)
    ""az uralkodó sötét urak", a reticuli -- nibiruiak és az általuk hibridizáltak, tovább haladnak a "romboló teendőik listájával", és nyíltan ellenállnak, megszámlálhatatlan emberi, kozmikus és geológiai "akadályt" okozva világszerte"... ;-)

    VálaszTörlés