2013. április 20., szombat

Kásler Árpád - A HAZA NEM ELADÓ - Tudásanyag és film


Április 21-én a Hősök terén, 11 órai kezdéssel megnyitjuk a rendezvényt. Színes programokkal készülünk, remélhetőleg felejthetetlen élményt nyújtva az ott megjelenőknek.
A gyülekező és a személyes megjelenés – sokaknak nem kis erőfeszítése árán – fő célja az, hogy ott és akkor közös akaratkinyilvánítást tegyünk a jelen helyzetet és a jövőnket illetően, beleértve a jogtalan devizakövetelések valós és hathatós, azonnali megoldását sürgetve.
Ennek egyik legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a Történelmi Alkotmány helyreállítása és visszatérésünk őseink államformájához, amely több mint ezer éven át védte és oltalmazta a nemzetet.
Az országjárás keretén belül megtartott előadások között, megfeszített munkatempóban forgattuk ezt az ismeretterjesztő filmet. Ennek következtében néhány helyesírási és technikai hiba előfordulhat, ezért mindenkitől elnézést kérünk, de akik részt vettek benne, jómagamat is beleértve, nem egy esetben 40 órát egy huzamban ledolgoztunk, úgy mint utazás, előadás, forgatás, szervezés.
Igyekeztünk tömören belevinni mindazt a nélkülözhetetlen információt, amely szükséges mindenkinek a felzárkózáshoz. Azoknak is útmutatóul szolgálva, akik most találkoznak a mozgalommal és a devizahitelekkel.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az Önök feladata és felelőssége, hogy továbbadják ezt a filmet ismerőseiknek. Kérek mindenkit, hogy legalább egy példányba másolja le DVD formátumban úgy, hogy DVD lejátszón is megnézhető legyen és adják oda olyannak, akinek nincs számítógépe, vagy internet hozzáférése. Az idő rövidsége miatt nem tudom lefedni az országjárásom keretén belül a városok nagy részét. Ha Önök ezt az ismeretterjesztő filmet sokszorosítják és továbbadják ismerőseiknek, azzal a kéréssel, hogy ők is adják tovább, akkor rövid időn belül el lehet jutni százezrekhez, vagy milliókhoz.
Ezt a háborút nem a lőfegyverek fogják eldönteni elsősorban, ez egy információs háború. Ebben Önök kiváló, hazamentő szerepet tölthetnek be. A Haza oltalma mindenkinek a kötelessége, tegyünk meg mindent érte, hogy élhető országban éljünk, biztosítva a jövő nemzedékek számára is az életfeltételeket.
Kásler Árpád

188 megjegyzés:

  1. Ezzel a szent korona,meg nagy boldogasszony dogmaval a magyar nép meginkabb kihivja magara Isten haragjat,mert Isten semmit nem gyulol jobban,mint a balvanyimadast.Egyaltalan egy targy hogyan lehet szent...egy targy,ami emberek csinalmanya? Mert emberek azt mondtak? Meg mi az,hogy a korona a legnagyobb hatalom - ahogy itt halottam az eloadasban? Hat nem az élo Isten a legnagyobb hatalom? Nem hozza kell forduljon a ember minden bajaval,nyomorusagaval szenvedéseivel? Egy halottol,valami nagy boldogasszonytol(Maria mar régen halott)kellene segitséget varnia az élo Jézus Krisztus helyett,aki ott ül az Atya jobbjan es esedezik érettünk - legalabb is azokért,akik hisznek Istenben?
    Igy a felvételen elhangzott beszédekben amikor Istenre történt hivatkozas,ott nem mas történt,mint Istent hasznaltak fel Isten ellen.

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen!

      A szent korona tannak csak a szimbóluma, a megtestesítője a korona, valójában egy társadalmi, jogi rendszer. Vesztergám Miklós tárogatóművésznek Az első lépcsőfok a Szent Korona tanhoz című előadását ajánlom figyelmedbe:
      http://www.youtube.com/watch?v=-MI9BXSp25E
      http://www.youtube.com/watch?v=3qj_1V1Lsek
      Ő erről írt egy könyvet is.
      Én is már sok helyről próbáltam információt beszerezni róla, de az általam említett előadás annyira közérthető, hogy nem lehet nem megérteni.

      Törlés
    2. Kedves Unknown!

      Akkor Mózes kőtáblája mi,ha nem egy tárgy?Már hallom is válaszod,hogy az más,azt Isten adta.Hát a Koronát is adhatta Isten..

      Törlés
    3. És még csodálkozunk, hogy minden komment-rovat keresztény-nem keresztény vitába fordul? :) Az élet minden területéről folyamatosan érkeznek a keresztény világnézetet cáfoló bizonyítékok/utalások/hírek/stb. És mint a jó házőrző kutya, ügyeletes keresztényeink egyből jeleznek. Persze mivel - immáron sokadszorra - nem hajlandóak az alapvető logikai/tényszerű ellentmondásokat figyelembe venni, folyamatosan születnek a képtelenebbnél képtelenebb magyarázatok. Ez esetben SpaceKutyha gondolatmenetét érdemes kicsit jobban kibontani szerintem. Valóban a kőtábla nem egy tárgy? A biblia nem egy tárgy? Ugye erre a válasz az volna, hogy nem magát a könyvet imádják, hanem az csak egy fizikai megtestesülése isten tanításának. Ez még így helytállónak is tekinthető. Az újabb bravúros csavar Ria részéről ezúttal onnan jön, hogy úgy állítja be a Szent Korona tan létjogosultságát mintha abban maga a tárgy bármiféle imádat tárgya lenne. Sőt mitöbb, maga isten. Ugye könnyű úgy okosnak tűnni és cáfolni ha magam kreálom a megcáfolandó állítást. :) Szintén ilyen logikával sikerült a Boldogasszony kérdést is felvetni. Meghalt volna? A teste halt meg nem? Még a biblia is azt tanítja, hogy a lélek halhatatlan nem? És a testünk csak ideiglenes lakóhely számára. Akkor miért tekintenénk Máriát (vagy bárki mást) "végérvényesen" halottnak ha elhagyja a testét? Megmaradva a bibliai értelmezési keretnél - sem helytálló a kérdésfelvetés.

      De már igazából nem is tudom minek magyarázom ezt, aki nyitott rá úgyis érti. Annyira nyilvánvaló az egész, hogy kifejezetten akarni kell, hogy ne értse az ember. Persze ez még nem akadály... :)

      Törlés
    4. Ne essék félreértés, nem szeretném ugyanúgy hirdetni a Szent Korona Tant, mint amit a keresztények esetében leszólok. Ugyan sokkal közelebbinek tartom Isten valódi akaratához/természetéhez de ha a lélek igazi megszabadulása a célunk, akkor idővel törvényszerűen ezt is meg kell haladnunk szerintem. A vallások nem jelenthetik a végső megszabadulást és boldogságot, "csak" ugródeszkának valók. Ez kikerülhetetlenül fontos dolog, de nem több mint ami. Szerintem.

      Törlés
    5. Ria. TOTÁLIS ÁMEN !!!!! Ez a Biblikus (Isteni) igazság !

      Törlés
    6. Space Kutyha. Semmit nem ér az a kőtábla. Egyszer szét is törte Mózes. Ami olvasható rajta az az érték. Hogy hozzájuss, nyiss ki egy Bibliát. De ne feledd az csak egy könyv, nem kell imádni stb.

      Törlés
    7. Lehet rosszul fogalmaztam,próbáltam Unknown hozzászólásához kicsit irónikusan hozzászólni,úgy látszik balul sült el..minden esetre remélem a hozzászólók többségetiszteletét teszi holnap a Hősök terén,asszem ez a legkevesebb,amit tehetünk Hazánkért,magunkért stb.stb.:))

      Törlés
    8. Szia Szakaly György,
      Ugy latom,te nagyon nem értetted meg,hogy mit is probaltam itt tudatni ezzel a szentkorona-tannal es magaval a koronaval kapcsolatosan,ha azokrol egy ujabb adalékot küldesz nekem meghallgatasra,amikor éppen azert irtam azokrol azt,amit irtam,mert jol ismerem azok,emberek altal kiagyalt,(mert hogy nem Istentol van,az biztos) eszmei tartalmat.
      Ezeket illetoen a gondom abban van,hogy emberek,emberek altal felallitott tanoktol (aminek raadasul nincsenek is irott szabalyai) es targyaktol, (amit megszemélyesitenek,sot,isteni rangra emelnek) varjak a nehéz helyzetük jobbra fordulasat a teremto Isten helyett,es ezért ez balvanyimadas szamba megy,marpedig a balvanyimadoktol Isten elfordul,ezenfelül nem örökölhetik az O orszagat sem (Ujszöv.Galata 5:20). (Gondolom nem nehéz kitalalni,hogy igy viszont mit fognak örökölni,ami Isten legsulyosabb büntetést jelenti,amit emberre csak mérni lehet.)
      A magyar nép,ahelyett,hogy Istenhez könyörögne aldasért,élettelen tanokhoz es targyakhoz fordul rossz sorsa jobba valasa érdekében es a teremtett dolgokat imadja es tiszteli a Teremto helyett.
      "Annakokaért adta is oket az Isten szivük kivansagaiban tisztatalansagra,hogy egymas testét megszeplositsék,mint akik az Isten igazsagat hazugsagga valtoztattak es a teremtett dolgokat tisztelték es szolgaltak a teremto helyett,aki mind örökké aldott. Amen"(Roma 1:25).

      Ria

      Törlés
    9. Már megint elkápráztatsz minket sületlenségeiddel Kedves Ismeretlen. Attól, hogy leszólod Isten Anyját, attó még se okos nem vagy, se hívő, se Istent tisztelő.

      Minek erőlködsz ennyire? Miért ezt a blogot használod hittérítésre?

      Törlés
    10. Nem tunt fel neked,pléhbanos,hogy en senkit nem téritgetek,hanem olyan hivoknek(vagy legalabb is,akik annak valljak magukat)valaszolok,akik kerdéseket,vagy üzeneteket intéztek hozzam?
      Azt pedig az én mennyei Atyam dontheti el egyedül,hogy en hivo vagyok-e vagy sem es mennyire vagyok Ot tisztelo.
      De egyébként is:egy hitetlen ne szoljon bele hivok dolgaba,mert az o vilaguk annyira mas,amibe hitetlen nem lathat bele.
      Az pedig szintén az én dolgom,hogy hova irogatok,neked ehhez semmi közöd nem lehet,te is csak egy latogato vagy itt.

      Ria

      Törlés
    11. @Ria:

      "Nem tunt fel neked,pléhbanos,hogy en senkit nem téritgetek,hanem olyan hivoknek(vagy legalabb is,akik annak valljak magukat)valaszolok,akik kerdéseket,vagy üzeneteket intéztek hozzam?"

      Mutass már nekem egy példát, amikor bárki hozzád fordult tanácsért. :) Számold őket össze, majd utána számold meg, hogy hányszor nyilvánultál meg kéretlenül. Szerintem kifejezetten zavarba ejtő lesz az arány. No nem mintha, csak akkor lehetne itt hozzászólni a dolgokhoz ha kérdezik az embert (lásd: ezen hozzászólásom); csak ha már így akarod látni a helyzetet, akkor gondoltam megkérdezem. :)

      Törlés
    12. Unknown!! Te valójában nem Istenben hiszel, hanem a vallási dogmákban. ISTEN NEM VALLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
    13. Kedves 'Unknown' te nem azért látogatsz ide mert érdekel ami téma ezen a blogon közlésre kerül, hanem önfényezés miatt.

      'Galactic' 11:25-es hozzászólására lessél rá egy pillanatra, hátha világosság lesz a fejecskédben...

      Ez az ördögi önistenítés, ez az eszement igaz-hitű-gyaur szócséplés, amit művelsz más sokakat untat.

      Isten nem gyűlölködik, nem haragvó Odin, nem hadonászó Mars , nem villámdobáló Zeus, mint amilyennek te lefested.
      Hanem szeretettel teli, amilyen te egyelőre nem nagyon vagy. Veszed? A Biblia szajkózása még nem fog téged közelebb vinni Istenhez. Ennyi.

      Törlés
    14. Ekkora sötétség lattan,amiket a ma hozzam szolokban latok,akiknek vipera mérge van ajkaikon es szajukkal alnoksagot szolnak,mast mar nem tehetek,mint megfogadom Isten azon parancsat,amit a mar vilagossagban jaroknak adott a Peldabeszédek 16:4-5-ben:

      "Ne felelj meg a bolondnak az o bolondsaga szerint,hogy ne légy te is o hozza hasonlatos;felelj meg a bolondnak az o bolondsaga szerint,hogy ne legyen bölcs a maga szemei elott".

      Ria

      Törlés
    15. Szia, Ria!

      Én most olvastam el . Vesztergám Miklós "Az első lépcsőfok a Szent Korona-tanhoz" című könyvét. Azt állítod, hogy jól ismered a Szent Korona-tant. Szerintem vagy nem is ismered, vagy félreértelmezed. Sorold fel, hogy milyen forrásokból merítetted ismereteidet! Te hanyadik lépcsőfokot másztad meg? Nekem az a sejtésem, hogy Te magáról a Szent Koronáról, mint kegytárgyról olvastál/néztél tanulmányokat.
      Pl. Papp Gábor előadásai: http://www.youtube.com/watch?v=OebPS2Db9Tk
      http://www.youtube.com/watch?v=gS3PDgJmrGI
      Ez NEM a Szent Korona-tan!

      Értelmezésem szerint a magyar koronát szimbólumként használja a tan, nem pedig vallásos imádat tárgyaként. A magyar nép és önként társult más népek jólétét és jövőjét hivatott képviselni. Megvédi azt az ország vezetőinek gyarlóságaitól, idegenszívűségétől éppúgy, mint az esetleg józan ítélőképességtől elhajlott népakarattól. Ez a képesség nem a korona különleges tulajdonsága, hanem azé a közjogi rendszeré (jogi formuláé), ami évszázadok alatt kristályosodott ki a magyar történelmi eseményekre adott sikeres válaszként. Azért sikeres, mert még létezünk. Viszont ez a közjog 1944 óta nem él. Nézzük meg, azóta mennyit romlott a helyzetünk!
      Egy közjogi rendszert a Biblia soraival támadni olyan értelmetlen dolog, mint a vízgereblyézés. Más közegben tartózkodnak, mint például a párhuzamos univerzumok, ha léteznek. Vallásokat vallással lehet szembeállítani, társadalmi rendszert pedig más társadalmi rendszerrel. Ha kritikát akarsz megfogalmazni a Szent Korona-tannal szemben, akkor példálózz a liberalizmussal, a globalizmussal vagy abszolutisztikus monarchiával!

      Törlés
    16. Sajnalatos,hogy még mindig nem tudtam veled megértetni György, hogy mi ellen is agaltam a legelso hsz-omban,ezért nekifutok mégegyszer (és remélem utoljara,mert nem kivanok a témaval tovabb foglakozni), hatha talan igy erthetobb leszek,amit mindjart nehany kérdés feltevéssel kezdenék,mivel ez volt a lényege mar az elso hsz-omnak is:
      Egy tárgy mitől szent? Tud imádkozni? Tud böjtölni? Tud istenfélően élni? Tud Isten parancsainak engedelmeskedni stb.?, - mert tudtommal nem. Akik barmely tárgyat így piedesztálra állítanak,mint pl.a "szent" koronat,azok bálványimádók,es gondolkozzanak el azon, hogy egy tárgy vagy akar valami emberek altal gyartott tan,ilyen mértékű tisztelete Isten szemében bűn.
      Szentnek ui.azokat az embereket nevezzük,aki Istenhez különösen közel all,ugyszolvan az O köréhez tartozo,vagyis azok a keresztyének,akik Isten utolso idokbeli népének tagjai es akik Isten elhivasa alapjan( zsidok) tartoznak Hozza.
      Ha Magyarorszag egy keresztény orszagnak vallja magat,akkor nem emberi hagyományokhoz kell ragaszkodnia, hanem Isten,a Szentirasban leírt Igéjéhez. Ezért a Szent Korona tan is csak megosztja a keresztényeket a nem keresztényekkel,de még a nem keresztyéneket is egymassal,mivel a magyar nép 90%-a,azt sem tudja mi fan terem ez a tan,ill.mit jelképez a "szent"korona.
      Még ha semmiféle informacioim sem lennének arrol,hogy a történelmi magyar alkotmány a Szent Korona tanán alapszik,mely kinyilvánítja, hogy a Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklyeként él a nemzet tudatában és a magyar közjogi hagyományban,akkor is feltenném a kérdést,hogy egy tan,vagy egy targy mitol SZENT...ki, vagy mi altal lett azza? Isten talan jova hagyta azokat? Nem hagyta jova! Megis az eloadasban Istennel hozzak kapcsolatba.Azért,mert Istvan kiraly a päpätol kapta a koronat,az az égvilagon semmit nem jelent,mert mär eleve a päpasäg intézménye nem Istentol valo.
      (István király, - ugy mellesleg - miután fia meghalt, kétségbeesésében Boldogasszonynak ajánlotta fel a Szent Koronát, azaz a Szent Korona tagjait. Azóta a Szent Korona Boldogasszony koronája is. (Gellért püspök a magyarok ősi Boldogasszonyát összegyúrta Máriával, Jézus anyjával, így azóta úgy él a magyarság szívében, mint Mária, azaz Boldogasszony, Patrona Hungariae.)

      Itt most megadnék en is neked egy linket,amibol még jobban megértheted,mirol is irogatok itt,es ami az én véleményem is a szoban forgo dolgokrol,ha gondolod,elolvashatod:

      http://corpuscuit.us/kor/index.php?option=com_content&view=article&id=328:a-szent-korona-tan-kritikaja-es-helyesbitese-a-magyar-alkotmany-helyes-alapjai&catid=34:tudomanyismeret

      Ugyanennek a cikknek a szerzoje ezt irja egy masik helyen: ->

      Törlés
    17. -> “A történelmi alkotmány, és minden hozzá kapcsolódó hagyomány a múlté. Magyarország ha fennmarad, akkor az alkotmányát az az erő fogja a saját elképzelései szerint megírni, amelyik a hatalmat birtokolja. Vagy a cionisták, vagy a hungaristák. Más erő nincs, és ezért más vélemény sem lehet mérvadó. A tömeg megfélemlített, elmagányosított arctalan massza, magyaroknak őket nevezni nem lehet, mert fogalmuk sincs a nemzettudatról, a hazafias gondolkodásmódról (és sok minden másról sem). A szociális, idealista munkásállam alapját a társadalmi igazságosság képezi és a jövő világában nem lesznek önálló, semleges országok. Ha nagyok, akkor azért nem, ki kicsik, akkor azért nem. Különösen vonatkozik ez a mi térségünkre. Ebbe a világba semmilyen módon nem lehet beleilleszteni a Szentkorona Tant, és az abból eredő alkotmányt. Ezt el kell fogadni, mert mindazok akik ezt képtelenek megérteni, könnyen a meszesgödörbe kerülhetnek. Magyarország számára csak egyetlen kérdés létezhet: Nyugat, vagy Kelet? Ha mi nem tudunk dönteni, akkor mások fognak helyettünk, és akkor a Szentkorona Tan és az Alkotmánya még a múzeumokból is ki lesz söpörve. Ezért teljesen lényegtelen minden régi hagyomány, illetve azokra épülő államképlet felemlegetése, mert erő nélkül csak álmodozás és illúzió minden. Szellemi erőre sem lehet hivatkozni, mert a szellemi erő akkor igazi erő, ha a materiális világban is meg tud jelenni. Nem vitaszinten, hanem az erő szintjén. Ez csak akkor következhet be, ha vannak hívei, és ezek a hívek hajlandóak minden áldozatra azért, hogy megvalósuljon az az ígéret, mely nélkül már elképzelni sem tudják a jövőt. A jogi formulák, történelmi hagyományok csak akkor maradnak életképesek, ha beillesztetőek az új világképbe. Tehát, ha eléggé rugalmasak. A Szentkorona tanra ennek pontosan az ellenkezője jellemző. “
      Vagy: “(...)Hol a király? Hol a nemesség? Hol a magyarság? Hol a feudalizmus? Számomra a korona tan, egy feudalizmushoz erősen kötődő gondolat, melynek esetleges működéséhez szükséges feltételek, már csak a történelem részét képezik! Szerintem a fejekben nagy baj lehet, mert a “Magyar Szent Korona” elnevezés az én olvasatomban a Magyar Birodalom szinonimája, és nem ténylegesen maga az ékszer (de ez csak az én gondolatom). Jog!? Azé a jog, akié az erő és a hatalom, elmehetünk a francba jogfolytonossággal,ha másoké az ország.”

      Udvözletem,

      Ria

      Törlés
    18. Kedves Ria!

      Köszönöm a linket! Már ismertem ezt a véleményt. Mivel kérésemre nem adtál meg más forrásanyagot, azt feltételezem, hogy a Szent Korona-tanbeli tudásod csak ezen az A4-es oldalnyi szövegen alapul.
      Amíg nem hallgattam meg a tárogatóművész előadását, én sem értettem sok mindent a tanban, nem állt össze a kép egésszé. Szerintem Tamási Attilánál is ez a helyzet. Kritikája nagy részében szó szerint vesz mindent, képtelen képletesen, szimbolikusan gondolkodni, vagy direkt nem akar.
      A Tan szószólói azt állítják, hogy a lengyelek úgy alakították ki saját alkotmányukat, hogy ha Magyarország helyreállítja a történelmi alkotmányát, akkor ahhoz könnyen tudjanak csatlakozni. Lehet, hogy a horvátok sem zárkóznának el ettől. Így már nem lennénk egyedül, és el is zárnánk stratégiailag a kelet és nyugat, észak és dél közötti szárazföldi összeköttetést, és kijárásunk lenne mind a Földközi, mind a Balti tengerre. Az ENSZ nem ellenezheti, hogy egy ország milyen alkotmányt akar magának. Az EU tagságunk pedig automatikusan érvényét veszti az alkotmány helyreállításakor. Tehát azt csak nyílt agresszióval akadályozhatnák meg külföldről. Ha nyugatról akarnak támadni (EU), akkor keleten (Oroszország) fognak tiltakozni ellene, ha keletről, akkor nyugat fog tiltakozni. Ez az én stratégiai elképzelésem.
      Ami a Te problémádat illeti, úgy látom, hogy nálad a tan elnevezése veri ki a biztosítékot. Ha például nem Szent Koronának hívnák, hanem országalmának, és a nem szent jogar szimbolizálná a legfelsőbb hatalmat, akkor nem habzana a szád annyira, mint egy szappanreklám. Szerintem egy elvnél másodlagos kérdés, hogy milyen tárgyat személyesítenek meg, ruháznak fel virtuális hatalommal. Akár lehetne valami képzeletbeli tárgy vagy fogalom is, amit kinevezhetnének minden jog tulajdonosának. Aki ezen rugózik, az csak a lényeg mellett pattog ide-oda.
      Az, hogy a magyar korona szent-e, teológiai kérdés, amihez én nem értek. Csak a józan eszemet és a hiányos vallási ismereteimet tudom segítségül hívni:
      1. Szenteket (szentté avatott embereket) csak a katolikusok ismerik el, és a pápa avatta őket haláluk után szentekké (nem pedig Isten).
      2. A szenteltvizet egyházi személyek szentelik.
      3. A templomokat - ha jól tudom - püspökök szokták felszentelni.
      4. A magyar koronát a pápa szentelte fel.
      Tehát ezek az emberek és tárgyak szentek, ha egyszer felszentelték őket.
      Az, hogy melyik keresztény vallásirányzat szerint mennyire szent a magyar korona és mennyire nem, az engem egyáltalán nem érdekel. Az én célom az, hogy a Szent Korona-tan (fedőneve számodra: országalma) segítségével helyreállítsuk az ország szuverenítását és megszabaduljunk a külső és belső kirablóinktól.

      Remélem, hogy egyre kevésbé beszélünk el egymás mellett!

      Üdvözöllek!

      Gyuri

      Törlés
    19. Gyuri az örök optimista. :) Szerinted milyen választ fogsz kapni? Ez az egész magyarkodás az ősvallásra hajaz meg a Szent Korona valódi eredetére... Ezek a dolgok szerinted mennyire fognak ízleni neki? :) Na meg hát ott van a bálványimádat kitétel a bibliában... ziccer! Nem szép valakinek a szájába adnom szavakat, úgyhogy kedves Ria, itt az alkalom, hogy rácáfolj az előítéleteimre. :)

      "Ha nyugatról akarnak támadni (EU), akkor keleten (Oroszország) fognak tiltakozni ellene, ha keletről, akkor nyugat fog tiltakozni. Ez az én stratégiai elképzelésem." Szerintem - ahogy a történelem során már többször bebizonyosodott - ezek egy kutya kölykei. És ha ki akarunk lépni a sorból, akkor úgy járunk mint 56-ban. Két szék közül a padlóra. Lehetünk mi a szikra, de csak akkor érünk el eredményt ha van benzin amit begyújthatunk. Különben csak egy kis lobbanás és már vége is. Kell a többi nép támogatása és haragja a rendszer ellen. Ilyen alkotmányosdit fölkennek a falra mint a taknyot... ez a szakmájuk.

      Törlés
    20. Kedves Szakály György! Ezt írod:

      "A Tan szószólói azt állítják, hogy a lengyelek úgy alakították ki saját alkotmányukat, hogy ha Magyarország helyreállítja a történelmi alkotmányát, akkor ahhoz könnyen tudjanak csatlakozni. Lehet, hogy a horvátok sem zárkóznának el ettől. Így már nem lennénk egyedül, és el is zárnánk stratégiailag a kelet és nyugat, észak és dél közötti szárazföldi összeköttetést, és kijárásunk lenne mind a Földközi, mind a Balti tengerre. Az ENSZ nem ellenezheti, hogy egy ország milyen alkotmányt akar magának. Az EU tagságunk pedig automatikusan érvényét veszti az alkotmány helyreállításakor."

      Őszintén, ennek mekkora valószínűségét látod, hogy bekövetkezzen? Tegyük fel, kimegy a térre 100.000 ember, ennek hatására a mostani hatalom felteszi a kezét, és átadja Árpádnak a hatalmat? És ezt az ENSZ a NATO az EU a kisantant ölbetett kézzel fogja nézni?

      Törlés
    21. Egy nagy ko esett le a szivemrol Gyuri,amiért csak feltételezed (de biztos nem vagy),hogy az én Szent Korona-tanbeli tudásom csak ezen az A4-es oldalnyi szövegen alapul.
      Semmibol nem allt volna atkuldenem neked azokat a témankkal kapcsolatos infokat,amik a neten talalhatok,miutan beirom a Google keresobe a"Szent korona-tan",vagy a "Szent korona" cimeket.Ezek nagyrésze mind ugyanazokat mondja el,amirol Vesztergam Miklos is eloadast tart.Eppen ezért mire lettek volna jok ezek neked? Ha csak a Wikipédian talalhatot elküldom,mar az elég lett volna,hogy megnyugodj,na de minek,ha ugyanazt olvastad volna ott is (vagy mas linkeken) amit V.Miklos is elmond,vagy megirt a könyvében?
      Na,de azert,hogy ma jol aludj,küldök neked azok közül egyet:

      http://hetek.hu/hit_es_ertekek/201002/ofelsege_a_szent_korona

      Amikor pedig V.MIklos pl. Nimrodtol eredeztetve vezeti le a magyar kiralyi vonalat,akkor tudd,hogy miert van atok Magyarorszagon,es lesz is mindig,de nem csak emiatt,hanem azért is,amiért a nép semmikor es semmiben nem szamol Istennel,sot a magyar emberek többsége,minden masodik szavaban Istent karomolja.Ilyenek akarnak összefogni egymassal es elhozni egy szebb jovot? Meg az olyanok,akik ilyeneket irnak az embertarsaiknak,"akkor nem habzana a szád annyira, mint egy szappanreklám", anélkül,hogy a masik egyetlen sérto szoval is illette volna az ilyen "szépen"szolot?


      Nimrod atyatokrol ime egy idézet a lenti blog-bol,akirol bovebbet is megtudhatsz,a hozzatartozo video megtekintésével együtt:

      http://valamiamano.blogspot.hu/2013/01/nimrod-megteveszto_2.html

      "Természetesen több helyen tetten érhetőek a manipulátorok hazugságai, ilyen például mikor "felemelkedésről", "dimenzió váltásról" vagy "aranykorról" beszélnek. De mind közül a legalapvetőbb talán a Nimródhoz való viszonyuk. Rajonganak érte, dicsőítik, és szinte kivétel nélkül "Nimród apánkként", vagy a "Nagy Nimródként", esetenként "Nimród királyunkként" emlegetik, az írott történelem első emberáldozatot követelő zsarnokát. Aki uralma megalapítására és fenntartására használta az egyesek szerint egyenesen lucifertől kapott okkult tudást. Még a magukat vallásos keresztény embernek tartó emberek is előszeretettel éltetik az Isten ellen fellázadó zsarnokot, hála a káosznak amit a tudatukban "ébredés" címszóval keltettek a fent említett emberek és társaik. Nem zavarják őket a Jézus tanításai, és a misztikus/hermetikus iskola tanai közötti nyilvánvaló ellenmondások sem. Királyukként tisztelik a zsarnokot annak ellenére, hogy az korábban már egyszer kivívta Isten haragját Baálbel tornyának építésével."

      A tervetek mar csak azért sem fog sikerülni,mert Isten akarata nélkül semmi nem történhet az egész univerzumban,ugy,mint ahogyan itt a földön sem:

      "Szola Daniel es monda:Aldott legyen az Istennek neve örökkön örökké;mert ové a bölcsesség es ové az ero.Es o valtoztatja meg az idoket es az idoknek részeit;O DONT KIRALYOKAT ES TESZ KIRALYOKAT;ad bölcsességet a bölcseknek es tudomanyt az értelmeseknek"(Oszöv.Daniel 2:20-21).
      "Es az O irgalmassaga nemzedékrol nemzedékre vagyon azokon,akik Ot félik.Hatalmas dolgot cselekedék karjanak ereje altal; elszéleszté az o szivük gondolataban felfuvalkodottakat.HATALMASOKAT DONT LE TRONJAIKROL, es alazatosokat emel fel" (Ujszöv.Lukacs 1:50-52).
      Es ezek utan te felsorolod itt nekem,hogy a päpa,(es nem Isten) kiket avatott szentekké halaluk utan,oda sem figyelve arra,amit elozoleg irtam: ->"mert mär eleve a päpasäg intézménye nem Istentol valo." Na persze,ha volna bibliaismereted,nem irnal ilyen valotlansagokat.De - fajdalom - ezzel sajnos hijan vagy...
      Ha e fentiekre barmit is valaszolnal,ne varj tolem semmiféle reflekciot,mert nem fogok valaszolni azutan a sérto megnyilvanulasod utan,ami (fél) mondatodat fent mar jeleztem.Ilyen hangulatban en nem tudok emberekkel tovabb "beszélgetni",mégha volna is több mondanivalom.

      Ria.

      Törlés
    22. Kedves Ria!

      Kulcsár Árpád történész általad ajánlott cikkét elolvastam. Szárazon és zanzásítva meséli el a Szent Korona történetét anélkül, hogy ismertetné, hogy ki, mi célből tette azt, amit, és mit ért el vele közjogilag. Tehát "csak" a lényeg, az eszmeiség hiányzik belőle. Olyan, mintha egy tortáról mondana véleményt a külsőségek alapján, anélkül, hogy belekóstolt volna. Pl. elmondja, hogy a nemesek börtönbe zárták Zsigmond királyt és kinevezték magukat a korona intézőinek, de arról már hallgat, hogy ennek mi volt az oka, és hogy miután jobb belátásra térítették a királyt, írásbeli köszönetet mondott volt fogva tartóinak, hogy figyelmeztették az általa elkövetett törvénytelenségekre, és azután példás királya lett Magyarországnak. A globalisták által uralt médiában pont ezzel a féligazságos módszerrel tévesztik meg a tömegeket. Nagyon tipikus. Hiányzik az is, hogy mi a cél ezzel a jogrenddel, tehát meg sem próbálja a cikkíró megérteni a lényegét (Valószínűsítem, hogy liberális szemléletű lehet, tehát ha akarná, sem tudná megérteni). A cikk végén van egy súlyos tévedése is. Az MTA által évtizedekig hazudott egyik dogmát fejti ki benne. A Szent Korona igenis Szent István koronája. A későbbi királyok képei utólag kerültek rá. Ma már nem csak a jobb, lelkiismeretes történészek (pl. Papp Gábor http://www.youtube.com/watch?v=OebPS2Db9Tk http://www.youtube.com/watch?v=gS3PDgJmrGI) állítják ezt, hanem ez a hivatalos álláspont is (pl. m1 Nemzeti Nagyvizit című e havi műsorában, ahol egy másik Kásler családnevű, de tudós ember is részt vett).
      Én lelkiismeretesen tanulmányoztam az általad citált anyagokat. Igazából mindkettő zsigerből von le következtetéseket. Csak remélni tudom, hogy Te is meghallgattad Vesztergám Miklós előadását, és annak ismeretében mondtál véleményt, nemcsak a két zsigeri anyagból kiindulva. Mint említettem, én is csak ez előadástól kezdem érteni a lényeget.
      A Nimróddal kapcsolatos dolgokról érdemben nem akarok most foglalkozni. Egyrészt a Szent Korona-tan a vérszerződéstől eredezteti magát, így nincs köze Nimródhoz (offtopic). Másrészt ismereteim e téren még igen hiányosak, ezért Bakos Attila előadásaiból próbálok informálódni (http://www.youtube.com/watch?v=h38sImKXHjE).
      A felsorolásomra azt írtad válaszul: ...nem irnal ilyen valotlansagokat...
      Nem értem, mik a valótlanságok? A pápa létezik, csak nem mindenki fogadja el a hivatalát. Hivatalosan szentté és boldoggá vannak nyilvánítva történelmi személyiségek, csak ezt nem minden felekezet fogadja el (ezt írtam is).
      A szentelt víz is létezik, és a liturgia is, amivel megszentelik, ott van a templomok bejáratánál. Ettől még lehetnek olyanok, akik nem tekintik szenteltnek.
      A templomokat nem veszik használatba, amíg nem szentelik fel. Létezik az épület és a ceremónia is.
      A Bibliát olvastam (Ó és Új Testamentum), igaz, még fiatalkoromban, amikor még a többiek (lehet, Te is) KISZ gyűlésekre jártak.
      Ami a szappanhabzást illeti, én nem azt állítottam, hogy velem voltál tiszteletlen, hanem azt, hogy a Szent Korona-tanra kiabáltál kígyót-békát a neve okán. Ez abból is látszik, hogy Kedves Ria volt a megszólításom. Én nem vagyok sértődékeny, és nem is adtál eddig okot rá, mint ahogy nekem sem állt szándékomban ezt tenni.

      Üdv!

      Gyuri

      Törlés
    23. Kedves Szakály György!

      Nimródról, és a krónikáink összevetve a Bibliával, ebben az írásban olvashatsz okfejtést, ne csak az ilyen rosszindulatú miamanó vagy COG féle félrevezetés kapjon helyet!

      http://kitalaltujkor.blogspot.hu/2012/05/molnar-geza-kitalalt-magyar-okor.html

      [...] "Az i.e. IV. évezred környékéről nincsenek jól dokumentált, megfejtett Kárpát-medencei nyelvemlékek. Így aztán közvetett bizonyítékokra kell támaszkodnunk. Az első ilyen bizonyíték néhány hittétel. Ugye mindenki tudja: Kézai, a Bibliához nyúl, midőn ősi eredetet keres az Árpádoknak.

      Valóban így lenne?

      Sebestyén László mutatott rá Kézai Simon védelmében, hogy krónikáink— elsősorban persze Kézai művének — “bibliai ihletettségű”-nek tekintett része nem a Bibliából származik, sőt helyenként mintegy kiigazítja azt. Idézzük most pontosan az Ő észrevételeit:
      “Mit mond Kézai? (A hun-magyar krónikából vett minden idézetem — az iránta való tisztelet-adásból is — kivétel nélkül Szabó Károly fordításából való) »..az özönvíz után a kétszázegyedik esztendőben a Jafet magvából eredt Menroth óriás, Thana fia, minden atyafiaival a múlt veszedelemre gondolva tornyot kezde építeni, hogy ha az özönvíz ismét találna jönni, a toronyba menekülve a bosszuló ítéletet elkerülhessék.«
      Györffy György (...) a Menroth név említését Kézai tévedésének tartja. A Menroth név — mondja Györffy — a magyarok felett korábban uralkodó kazár kagán neve, s a hun történet írója a régi gesta (ősgesta) Menrothjához írta mindazt, amit a hasonló nevű Nimródról a Bibliában talált." [...]

      Törlés
    24. Hát igen, kedves védelmezői az "igaz" hitnek! Bizony, bizony ti vagytok a Sátán közbenjárói. :) Jahve apró dögei - kis képzavarral élve. :)

      Hú gyerekek, ebből még nagy csata lesz itt! :) "Popcorn time!" - hogy klasszikust idézzek. :)

      Törlés
    25. Kedves MN!

      Mi a bajod a COG-gal (Church of God - Isten Egyházának Gyülekezetei http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age )?

      Szerintem elég korrekt a leírásuk a New Age mozgalom eszmeiségéről és az elferdített vallásértelmezésekről.

      Törlés
    26. A "valotlansag" szot,akkor kijavitom "butasag" szora Gyuri, - a témaval pedig nem kivanok tovabb foglalkozni.

      Ria

      Törlés
    27. Kedves Szakály György!

      Amit linkeltél azt nem olvastam, nem is azzal van a bajom, hanem a Nimródot elemző írásukkal. Annak van rosszindulatú mellékzöngéje.

      Törlés
    28. Minden vallásos hitre úgy tekintek, mint az emberiség egyik legnagyobb „tévedésére”: hitet ad valaki más (Isten ) iránt, a helyett, hogy az ember megtanulna magában és embertársaiban bízni és hinni.

      Embertársaink, ha csak fele akkora tiszteletet és szeretet tanúsítanának egymás iránt, mint ahogyan istenükkel teszik, akkor az emberiség által lehetne szebb, jobb, boldogabb és élhetőbb a világunk, itt a Földön, együtt, és nem egymás ellen.

      Törlés
    29. anknyun 'Szentnek ui.azokat az embereket nevezzük,aki Istenhez különösen közel all,ugyszolvan az O köréhez tartozo,vagyis azok a keresztyének,akik Isten utolso idokbeli népének tagjai es akik Isten elhivasa alapjan( zsidok) tartoznak Hozza."
      Tessen mondani, nem a "szent" zsidók ölik halomra a palesztinokat? sajátítják ki földjeiket és telepítenek rá kibucokat? Minderre azt mondják, "önvédelemből" teszik. azaz a megszállást újabban önvédelemnek nevezik.

      Törlés
  2. "Ezzel a szent korona,meg nagy boldogasszony dogmaval a magyar nép meginkabb kihivja magara Isten haragjat"

    Kedves Ria! Még ennél is jobban ki lehet vívni Isten haragját? Itt egy ország, amit idegenszívűek uralnak, önmagával és acsarkodó szomszédokkal határos, a társadalom totálisan eladósítva, atomizálódva, még az "ébredők" is csak veszekednek egymással, folytassam? Nem gondolod, hogy inkább azzal vívtuk ki a haragját, hogy elfordultunk tőle? Már aki persze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ria Szűz Mária nem halott, sőt szent. Szűz Mária szülte meg Jézus Krisztust, hiszen szent volt. Isten legnagyobb szentje, persze Jézus után. Máriát csak tisztelni lehet, de isteníteni nem. Közbenjárhat értünk imáival. Jézus pedig az Atyánál jár közbe. Ezt nem lehet megérteni? Ezzel nem haragítja fel senki Istent, hiszen Jézus "ideteleportálhatott" is volna, de Ő emberré lett, hogy átérezze vágyainkat, szomorúságainkat mindent. Az Anyja pedig szent, hiszen "áldott az asszonyok között". Ezt nem lehet cáfolni.
      Elveszett Kereső.
      "de ha a lélek igazi megszabadulása a célunk, akkor idővel törvényszerűen ezt is meg kell haladnunk szerintem."
      Ez mi? A lélek igazi megszabadulása az, hogy halálunk után a testünkből kilépjünk és 2 helyre menjünk. Igen az tényleg szomorú, hogy elhitetik az emberekkel, hogy nincs pokol meg ilyesmi. Kis kibúvót keresnek. De ha Istent szereti az ember akkor abból baj csak nem lehet. Nincs itt semmilyen probléma.
      A haza nem eladó, mivel már el van adva:D Ennyi, nincs mit itt tárgyalni. Ez már nem a magyarok országa, ez az ország lett legelőbb eladva, mivel a magyar mindent elad a jóllakás érdekében. Tényleg a magyarok kivívhatták Isten haragját, mivel csak nem egy jó közérzetű hely ez, persze azzá lehetne varázsolni, valami jó kis emberkével, aki felhozná az országot.

      Törlés
    2. Latom vicces kedvedben voltal ahogyan itt inditottal Schwaben,pedig sirnod kellene a Mariaval kapcsolatos tudatlansagod miatt.Eloszor is:egy halott ellenparja nem a szent,hanem az élo.Masodszor:Maria nem azért szülte meg Jézust,mert egyedül o volt szent, - hiszen Maria idejében rajta kivül éltek mas istenfélo asszonyok is,akik szentnek mondattak - hanem,mert azok közül Isten egész egyszeruen ot valasztotta ki erre a célra.
      Ezt irod:"Máriát csak tisztelni lehet, de isteníteni nem."Ennek a megkülönboztetésnek semmi alapja nincs.A Biblia hatarozottan megtiltja minden teremtménynek nemcsak az imadatat,hanem a (vallasos) tiszteletét is (Roma 1:25).A katolikus egyhazban a Maria-tisztelok mindazt Jézus anyjatol varjak,amit a Biblia tanusagtétele szerint,csak Istentol varhatunk:békességet,irgalmat,igazsagot,védelmet...Isten ugy jelenti ki magat,mint félton szereto Isten(2Mozes 20:5),aki az O dicsoségét nem adja masnak.A katolikusokat pedig arra tanitjak,hogy ha Mariahoz imadkoznak,akkor Maria közvetiti kérésüket fianak,Jézusnak.Es mivel Maria az o anyja,ezért Jézus meg fogja hallgatni a kérést az o kedvéért.A következtetés ebbol az,hogy Mariaban több részvét,megértés es irgalom van,mint a fiaban Jézusban.Hisznek abban,hogy Maria hallja mindezeket az imakat,de ehhez szinte elkerülhetetlen,hogy Maria isteni rangban alljon - barmit is mond a Biblia.Némelyek megprobaltak Maria felmagasztalasat Gabriel szavaival igazolni:"adott vagy te az asszonyok között"(Luk 1:28).Ez a kijelentés azonban nem teszi ot istenivé.Evszazadokkal korabban egy hasonlo aldasban részesült Jahel,akirol a következot olvashatjuk: "aldott legyen az asszonyok felett Jahel,a Keneus Héber felesége..."(Birak 5:24).


      Törlés
    3. Pünkösd elott Maria is együtt varakozott a többi tanitvannyal a Szent Szellem kitöltetésének az igéretére.Azt olvashatjuk,hogy az apostolok "mindnyajan egy szivvel-lélekkel foglalatosak valanak az imadkozasban es a könyörgésben es Mariaval,Jézusnak anyjaval,es az o atyjafiaival együtt"(ApCsel 1:14).(Figyeltél!...Maria is Istenhez imadkozik es könyörög itt) A tanitvanyok azonban akkor nem Mariat csodaltak,hanem a feltamadott es mennybe ment Krisztusra vartak,hogy kitöltse rajuk a Szent Szellem ajandékat.
      Maria a Lukacs1:47-ben,az üdvozito Istent magasztalja.Maria itt megvallja,hogy a Messias személyesen neki is megvaltoja,aki buneibol megvaltja! Isten könyörül rajta,ezért igy szol:"Mert ratekintett szolgaloleanya megalazott voltara"(48.vers) Maria tehat nem "kegyelemmel teljes",ahogyan Hieronimusz tévesen forditotta a Vulgataban,hanem "Istentol kegyelmet nyert"(Luk 1:28),tehat bunbocsanatot kapott.
      Ezt is irod:"Közbenjárhat értünk imáival."Mint ahogy a fent leirtak miatt is nonszensz ez a kijelentésed,ugy ez meginkabb teljességgel lehetetlen,mivel egy halott senkiért nem tud közben jarni.Mária meghalt és jelenleg tudatlan állapotban van, semmit nem tud tenni a feltámadásig. A lélek vagy szellem nem képes önálló aktív létre,csak a testével együtt.
      Az "üdvözlégy"-et is emberek talaltak ki,meghozza katolikusok,akik a halott Mariahoz es halott szentekhez imadkoznak.Ez ugyebar spiritizmus.Maria,halala ota mar sem nem hall,sem nem lat sem nem beszél: "mert az élok tudjak,hogy meghalnak,de halottak semmit nem tudnak "(Predikator 9:7).
      Amikor Jézust a tanitvanyai megkérték,hogy tanitsa oket imadkozni a Miatyankat tanitotta meg nekik,nem pedig a rozsafuzért.Ebben az imaban Isten az,aki felé minden kéres iranyul,és O az aki betolti minden szükségünket.Jezus soha nem mondta tanitvanyainak,hogy Mariahoz,vagy a mult olyan embereihez imadkozzanak,mint Abraham,Mozes vagy David.Az ima valojaban aldozat,melyet Istennek ajanlunk fel.Az ima az imadat része,az imadat pedig egyedul Istent illeti meg.Minden mas balvanyimadas.
      A hivok a földön élo szentekkel imadkoznak együtt egymasért,nem pedig olyan lelkekhez,akik semmmit nem tudnak a földi történésekrol,es minden esetben az Atyahoz Jezus Krisztus nevében,es nem Maria nevében: "Es akarmit kértek majd az én nevemben,megcselekszem azt,hogy dicsoittessék az Atya a Fiuban.Ha valamit kértek az én nevemben megcselekszem azt"(Jn14:13-14)."Hasonlatoské­ppen pedig a Lélek is segitségére van a mi erotlenségünknek.Mert az amit kérnünk kell,amint kellene nem tudjuk;de maga a Lélek esedezik miérettünk,kimondhatatlan fohaszkodasokkal.Aki pedig a sziveket vizsgalja,tudja mi a Lélek gondolata,mert Isten szerint esedezik a szentekert"(Rom 8:26-27).Nincs olyan szükseg, amit O ne tudna betolteni,nincs olyan problema,amit One tudna megoldani,nincs az a valsag,amit O ne tudna kezelni és nincs olyan személy,aki annyira bunös volna,hogy O ne tudna rajta segiteni.Akkor mi szükseg van a halott Mariahoz es halott szentekhez imadkozni?

      Törlés
    4. A halottakkal valo beszélgetésre iranyulo kisérletet Isten mindig elitéli (5Mozes 18:11-12).Igy meglehetosen biztos lehetsz afelol,hogy soha senki nem beszélt halott nagybatyaddal,unokatestvéreddel vagy nagymamaddal.Azok szellemek,amelyek megszemélyesitik a halottakat.Ezek a leggyakrabban démonok es azt a latszatot akarjak kelteni,mintha az élok kapcsolatba tudnanak lépni halottakkal.A megtévesztés eszközével élve utanozni tudjak az elhunyt személy hangjat,személyiségét,sot,a megjelenését is.A Biblia a mediumokat ezért nevezi "szellemidézoknek",utalva arra,hogy a médium nem a halottat,hanem egy szellemet idéz meg.
      A lélek valoban tuléli a test halalat,csakhogy a lélek a halottak hazajaban,a hadeszben varakozik a test feltamadasara (Lukacs 16:19-31),addig pedig semmit nem tud arrol,hogy mi történik a nap alatt: "Mert az élok tudjak,hogy meghalnak,de a halottak semmit nem tudnak,es azoknak semmi jutalmuk nincs többé;mivelhogy emlékezetük elfelejtetett.Mind szeretetük,mind gyülöletük,mind gerjedezésük immar elveszett;es semmi részük nincs semmi dologban,amely a nap alatt történik" (Prédikatorok könyve 9:7-8).
      Ezért hat,ha jot akarsz magadnak Schwaben,akkor ahelyett,hogy Mariat tarsmegvaltonak vallod,tudd,hogy Jezus Krisztus a közbenjaro Isten es ember között,nem pedig a halott Maria,es ha ezt a tényt tovabbra is tagadod,akkor arra bizonyitékot kérnék a Bibliabol.


      Ria.

      Törlés
  3. Hisztek ti az idegenekben a nem földi életben? Kérdés: Nekik ugyan az az istenük mint a miénk? topa vagyok tessék elmagyarázni.
    Köszönöm.
    Amugy ha van isten és a saját fiának nem segitett akkor nekünk földi embereknek miért segitene?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kérdéseid értelmetlenek . Szerintem közülünk senki nem beszélt idegenekkel , talán próbáld meg felvenni eggyel a kapcsolatot .

      "Amugy ha van isten és a saját fiának nem segitett akkor nekünk földi embereknek miért segitene?"

      A lélek halhatatlan , csak a test hal meg .
      Jézus nem kérte isten segítségét , ha kérte volna segített volna , de nem ez volt a célja , de te viszont kérheted , viszont te nem hiszel benne ezért nem is fogod kérni , igy nem is fog segiteni mert szabad akarata van mindenkinek . írva van csak kérned kell és megkapod .
      Ajánlom olvasgasd a Jézus tanításait , és ne tegyél fel cinikus kérdéseket .

      Törlés
    2. olvasgass még egy kicsit és tanuld meg értelmezni a szöveget. én ezt kérdeztem:
      Hisztek ti az idegenekben a nem földi életben? ki kérdezte a beszédet?
      amugy a spirál galaxis megvan? tudod ahol élünk. tejutrendszernek hivják.
      és azt tudod mennyi ilyen galaxisrendszer van?
      na én ebben hiszek. isten ha ide teremtett életet egyedül akkor vicces kedvében lehetett mert létrehozzott egy fajt aki saját magát öli. bérmálkozo voltam ugy, hogy ismerem az érem egyik oldalát.
      látom hogyan eröszakolnak meg papok kisgyerekeket, keresztes hadjáratokban hogyan téritettek meg kardal embereket, boszorkányok néven hogyan gyujtottak fel asszonyokat.
      Számomra ezek bizonyitottak.

      Törlés
    3. Az iskolában sok téves és hazug dolgot tanítanak. Miért vagy olyan biztos, hogy a több milliárd galaxis létezése, amit ugyan ott tanítanak, igaz? Ha tippelni kéne(mást nem igazán tudod)akkor arra tippelnék, hogy nem igaz. De ez csak én vagyok.

      redneck

      Törlés
    4. nem az iskolában tanitják hanem a csillagászati távcsövemben látom.

      Törlés
    5. D.N.S

      Nem gondoltam volna hogy ilyen közel az előző írásodhoz pofátlanul hazudsz és csúsztatsz .akkor idézem .

      "Hisztek ti az idegenekben a nem földi életben? Kérdés: Nekik ugyan az az istenük mint a miénk? topa vagyok tessék elmagyarázni."

      Erre válaszoltam ezt.
      A kérdéseid értelmetlenek . Szerintem közülünk senki nem beszélt idegenekkel , talán próbáld meg felvenni eggyel a kapcsolatot .

      A másik kérdésed :
      "Amugy ha van isten és a saját fiának nem segitett akkor nekünk földi embereknek miért segitene?"
      Válaszom :
      A lélek halhatatlan , csak a test hal meg .
      Jézus nem kérte isten segítségét , ha kérte volna segített volna , de nem ez volt a célja , de te viszont kérheted , viszont te nem hiszel benne ezért nem is fogod kérni , igy nem is fog segiteni mert szabad akarata van mindenkinek . írva van csak kérned kell és megkapod .


      Mit nem lehet ezen érteni .
      Hiába bérmálkoztál nem érted az egész lényegét .

      Törlés
    6. A "lényegről" egészen más véleményem van.

      Ahhoz, hogy jól, egészségesen, elégedetten és boldogságban élhessünk; alapjában, hogy LÉTEZNI tudjunk, legelőször azt kéne megértenünk: Mi az ember? Hol a helyünk?

      A természetvédők munkájának a lényegét a legtöbb ember –szerintem- nem is érti.

      A téli időszakban, amikor a lombhullató fák lehullatják leveleiket, különösen fontos szerep jut a tengerekre az élethez nélkülözhetetlen oxigénellátás miatt: Parányi algák tömege nagy mennyiségű oxigént termel. A tengeri élővilág megóvása nem csak a tenger élőlényeiről szól, hanem a Földön való létezésről. A természetvédők küzdelme gazdasági csoportosulások ellen nem egy-egy faj megóvásáról szól, hanem az életről.
      Egy másik példa: Mivel szolgál bennünket az erdő? Üdülőterület, vízraktározó és levegőtisztító. Mi mivel szolgáljuk az erdőt?

      Hányan tudják azt, hogy egy középkorú 80-100 éves bükkfa oxigéntermelése következtében kb. 10 embert tart életben.
      Miért nem értékeljük azt, amit „ajándékba” kapunk a természettől?! Nem látjuk, vagy értéktelennek tekintjük csak azért, mert nem kell érte pénzzel fizetni? Amikor valaminek az értelmét és értékét nézzük és keressük, el tudunk következtetni az anyagiaktól és az anyagi haszontól?

      Szerintem az első kiindulási pont: Az ember nem a természet ura, hanem a része.

      Mi az ember? Hol a helyünk?
      Az ember egy élőlény a sok közül, élőhelye pedig a számára is nélkülözhetetlen természet – a művi világ helyett.
      A természet "munkája" nélkül a művi világban nem tudunk lélegezni és létezni. Létezésünk miatt nem mondhatunk le a természetről.
      Számomra a természetvédők az igazán vallásos emberek: nem imádkoznak, nem fohászkodnak, tettekkel óvják és védik az élővilágunkat.

      Törlés
  4. KÖSZÖNJÜK !!

    Köszönjük az Igaz Magyar Nemzet nevében, hogy közzétetted ezt az anyagot. Sajnálom, hogy nem egy kicsit hamarabb...

    Lehet sokfélét írni, mondani, de ez az egy EMBER az aki kiállt és összetartja azokat a Magyarokat, akinek elég volt !!

    Igazság csak egy (1) létezik !

    Ne a szánk járjon, hanem legyünk ott holnap a Hősök terén és tegyünk végre valamit.

    Ha nem fogunk össze és nem állunk Kásler Árpád mellé, akkor bizony sokat kell várni míg jön egy ember akinek bátorsága is lesz ilyen tettre.

    Akinek pedig így jó, ahogy most van maradjon otthon, lesznek jó műsorok a TV-ben.
    Értük, miattuk is kimegyünk !!

    Jó készülődést és szép estét Testvéreim.

    VálaszTörlés
  5. Tele van a hócipőm a haragvó, gyűlölő istenképetekkel. 2000 éve nem tanultatok semmit. Pedig még abból a négy megcsonkított Evangéliumból is kiolvasható az az istenkép, amit Jézus élt előttünk. Még (akire nem szeretek hivatkozni) Pál is leirja: „a betű öl, a lélek éltet” (2Kor 3,6-8; vö. Róm 2,29; 7,6) Szóval próbáljátok már meg - ha a Lélek nem is működik nálatok - legalább a józan eszetekkel olvasni azt a szent könyvet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tell the river not to flow... :)

      Ez sosem fog megváltozni, fölösleges a korholás. Bár tény hogy rájuk fér. :)

      Törlés
    2. Rátok is fog férni a korholás:D Lehet nem ebben az életben.
      Lesz olyan hidd el, aki majd vaspálcával fog kormányozni az idők után.
      Jézusnak van egy mondata a Bibliában, hogy "egyetlen egy sem igaz, akik előttem jöttek" tehát Buddha, Lao Ce ezek mind kamuk, és ez így is van. Nem kell ide Európába ez a keleti maszlag, amit nyomnak tv-ből, újságból meg mindenből. Ki kéne tiltani, ezt a sok keleti tant innen gyökerestül. Itt a kereszténység az úr mindmáig. Még egyenlőre mi vagyunk többen, de már esik a számunk. Szerencsére meg van írva, hogy keresztényüldözés lesz hitünk miatt. Javában készülődik ez.
      Nekem is tele van a hócipőm, hogy nem áll senki sem a realitás talaján. Túlságosan elrugaszkodtok innen, más Galaxisokról beszéltek, de még azt is titkolják, hogy tényleg járt-e valaki a Holdon. Szép trükkfelvétel volt azis:D
      Armstrong meg a csapata, zagyváltak össze-vissza mindent, hogy Istent látták ott, valaki az Ördögöt, de ha kinn is voltak és ilyeneket láttak, akkor biztos, hogy nem szerencsés oda kimenni még egyszer:D Az is meg lett jósolva, hogy az ember saját magát teszi tönkre, és lám így van.
      Igaza van rednecknek, az iskolában nyomják ezeket az inkvizíciós dumákat, amikor leírt jegyzetek támasztják alá, hogy sokan nem a világi bíróságot választották, hanem az inkvizíciós bíróságot, mert az nem volt annyira szigorú aki tényleg megbánta a paráználkodást. Erről ennyit, ugyanúgy az amerikai szenátusban is van, aki rituálisan használja a kisgyerekeket, hogy ezzel áldozatot mutasson be a sátánnak. A maják is ezt csinálták, meg is kapták a spanyoloktól rendesen.
      Volt aki egyszer azt mondta nekem, hogy bárhol a világon forduljak, ha baj van a magyarokhoz, mert azok kedvesek, meg aranyosak:D Asszem. Örülnek azok, hogy elmentek ebből a nyomorból. A Himnuszunk tényleg szép viszont, mert e nép már eleget bűnhődött, lassan Isten is megbocsájt a magyaroknak, és lekerül rólunk a turhás átok.
      Béke veletek.

      Törlés
    3. "Nem kell ide Európába ez a keleti maszlag, amit nyomnak tv-ből, újságból meg mindenből. Ki kéne tiltani, ezt a sok keleti tant innen gyökerestül. Itt a kereszténység az úr mindmáig."


      Szép, mondhatom.
      Én úgy vélem a magyar ember arról ismerszik meg, hogy elfogadja mások hitét, még ha adott esetben mosolyogva is. Az igaz magyar ember befogadó természet, és nagyon jól tudja, hogy egy Teremtő van, és minden vallás csak töredékesen tartalmazza a fő tanítást: minden Egyből ered és minden oda tér vissza. Tehát nem kell itt semmit kiírtani, mindenki indul valahonnan, aztán szépen lassan felismeri ezt. Sőt az sem baj, ha nem ismeri fel, akkor megy vissza humusznak. Ennyi. :)

      Törlés
    4. Schwaben: "Isten is megbocsájt a magyaroknak, és lekerül rólunk a turhás átok."

      Miért kellene hogy megbocsásson az Isten a magyaroknak? Nem hiszek a haragvó istenben, aki haragszik, átkot szór és bosszús, az csak a Sátán lehet, annak a megbocsátására nincs szükségünk.

      Törlés
    5. Mivel mindketten szépen válaszoltatok vissza, ezért ott a pont.
      MN, a haragvó Istenben miért nem hiszel? Az édesapád is volt biztos amikor haragudott rád EGY IDEIG, azután lecsillapult és megbocsátott. Korholni kell valakinek az embert amúgy nem lesz belőle semmi. Ha gyerekkoromban nem mondták volna, hogy jót cselekedjél, lehet, hogy most én is Avatara Sátánistenét imádnám Lucifert. Én is mint te az igaz Istenben hiszek, aki mindenkire olyan sorsot juttat, hogy abból jól jöjjön ki, de attól elfordítja az arcát aki nem az Ő gyereke. A szabad akarat dolog itt a kérdéses. Én tudom, valaki lop, csal, hazudik és gazdag, de semmi baja az életben, de ezt nem ám a karma fogja visszaadni neki, hanem az Igaz Isten. Isten nem azt mondja erre majd, hogy ejnye-bejnye majd a következő életben egy fa leszel és jól kivágnak, vagy egy afrikai AIDS-es fiú, hanem azt, hogy jó mivel elfordultál tőlem én is elfordulok tőled. Ez ennyire egyszerű, de aki hiszi, hogy Jézus a Krisztus azzal hidd el, semmi baj sem történhet. És ezt próbálja meg kihasználni a Sátán, hogy őt imádd, mert az csak egy szegény lélek akit Jahve lezárt és szegényke lenn sínylik, ahogy a sátánimádó avatara kisasszony hirdeti.
      Induljunk ki a Teremtőből. Igaza van Mazsolának, egy a Teremtő és oda jutunk vissza. Tehát, Isten megteremti az embert és a lelkét, formálja ha hagyja az ember és azután visszatér Atyjához élete után, de viszont, ha te vagy valaki más a karma nevezetű dologban hisz, az már eleve rossz. Isten miért tenne ilyet? Ezaz, hogy a karma egy gonosz dolog. Onnan az embernek ki kéne lépnie az egy életéből. Tehát, gonosz valami tart minket a Földön, de ez nem így van. Isten teremtett minket ide, vagyis a Teremtő. Igen Mazsola a keleti maszlag maradjon keleten, köszönjük, de ebből sok megtéveszthető ember nem kér!
      De én is lassan hiába rágom a szám, nem érti meg senki az egyszerű dolgokat, de egynek örülök, sok emberről halottam eddig, hogy visszatértek a keresztény hitre. Ez csodás, mivel ezzel elhúzható egy ideig még a vég:D

      Törlés
    6. Nem hiszel a haragvo Istenben MN? - akkor ezeket olvasd:
      "Mert azt jol tudjatok,hogy egy paraznanak is,vagy tisztatalannak,vagy fösvénynek,ki balvanyimado,nincs öröksöge a Krisztusnak es Istennek orszagaban.Senki titeket meg ne csaljon üres beszédekkel;mert ezekért jön az Isten HARAGJA a hitetlenség fiaira"(Efézus 5:6).

      "Es varjatok az O Fiat az égbol (a hivok),akit feltamasztott a halalbol,a Jézust,aki megszabadit minket amaz eljövendo HARAGTOL"(1 Thessalonika 1:10)
      "Azért MEGHARAGUDTAM arra a nemzettségre es mondam:mindig tévelyegnek szivükben;ok pedig nem ismerték meg az én utaimat,ugy hogy megesküdtem HARAGOMBAN,hogy nem fognak bemenni az én nyugodalmamba"(Zsid 3:11).

      Az utolso idokben pedig,ami hamarosan a végére ér,ez fog történni:
      "Azutan latam (Janos apostol) mikor a hatodik pecsétet felnyitotta (egy angyal) ;és imé nagy földindulas lon, (az o betun vesszovel) es a nap feketévé lon,mint a szorzsak,es a hold egészen olyan lon,mint a vér;és az ég csillagai a földre hullanak,miképen a fügefa hullatja éretlen gyümölcseit,mikor nagy szél razza.Es az ég eltakarodék,mint mikor a papirtekercset összegöngyölitik;és minden hegy és sziget helyébol elmozdittaték.Es a földnek kiralyai es a fejedelmek es a gazdagok es a vezérek es a hatalmasak,es minden szolga es minden szabad,elrejték magukat a barlangokba es hegyeknek kosziklaiba; es mondanak a hegyeknek es a kosziklaknak:Essetek mi reank es rejtsetek el minket annak szine elol,aki a kiralyiszékben ül,és a Barany (Jézus) HARAGJATOL;mert eljött az o HARAGJANAK ama nagy napja;és ki allhat meg?" (Jelenések 6:12-17).

      "Es megharagudtak a poganyok,es eljött a te HARAGOD,es a halottak ideje,hogy megitéltessenek es jutalmat adj a te szolgaidnak,a profétaknak es a szenteknek,es akik a te nevedet félik,kicsinyeknek es nagyoknak;es ELPUSZTITSD azokat,akik a földet pusztitjak"(Jel 11:18).

      "Az is iszik az Isten HARAGJANAK borabol,amely elegyitetlenül töltetett az o HARAGJANAK POHARABA; es KINOZTATIK tuzzel es kénkovel a szent angyalok elott es a Barany elott;es az o kinlodasuknak füstje felmegy örökkön örökké;es nem lesz nyugodalmuk éjjel es nappal,akik imadjak a fenevadat (Antikrisztust) es annak képét,es ha valaki az o nevének bélyegét (666) felveszi"(Jel 14:10-11).

      "Es hallék nagy szozatot a (égi) templombol,amely mondja vala a hét angyalnak;Menjetek el es töltsétek ki a földre az Isten HARAGJANAK hét poharat"(Jel 16:1).

      "Es a nagy varos harom részre szakada,es a poganyok varosai elesének;es a nagy Babilon (azaz Roma) megemlitteték az Isten elott,hogy adjon annak inni az o busult HARAGJANAK poharabol"(Jel 16;19).

      "Mert ismerjük azt,aki igy szolt: ENYEM A BOSSZUALLAS EN MEGFIZETEK,ezt mondja az Ur.Es ismét;Az Ur megitéli az o népét.Rettenetes dolog az élo Isten kezébe esni"(Zsid 10:31).

      Na,ennyi talan elég is lesz,hogy IGAZ véleményt alkothass arrol,hogy Isten haragvo Isten-e,vagy sem.(Isten szinte mar könyörog az embernek mar 2000 év ota, (amiota tart a kegyelem ideje),hogy térjenek meg hozza,hogy mindezeket - amiket fönt olvashattal - elkerülhessék,...de nem...es nem..es nem akarnak.Ugy akkor ne Istent hibaztassak majd,az itéletnapon.Isten szolt idoben! )

      Ria

      Törlés
    7. Na szépen allunk,ha: "a magyar ember arról ismerszik meg, hogy elfogadja mások hitét, még ha adott esetben mosolyogva is." :)Egyéb masrol (elso sorban) nem is ismerszik meg...

      A keresztyén vallason kivül,minden mas vallas önmegvalto vallas...sajat erejébol akar megigazulni.Ezért ez balvanyimadas es sulyos istenkaromlas.
      Jézus Krisztus szeretetbol valtott meg minket a bun hatalmatol,kiengesztelve ezzel Isten haragjat mindazokra nézve,akik ezt hiszik.
      A ker.vallason kivul,minden mas vallas ALULROL FELFELE vezeto ut...Istenné akar valni.Az evangélium a FELULROL LEFELE vezeto ut,amikor is Isten lenyul az emberért es megszabaditja,megvaltja a buneibol.Erre pedig kizarolag az isteni hatalom,az isteni ero képes...ezért egy Istenben(Jézus Krisztus Atyjaban) hivo,semmi esetre sem fogadhat el,es tisztelhet mas vallasokat.
      Az ember probalkozhat jobba lenni - sikerül is ez neki egy kis ideig - ,de egyszer csak azon kapja magat,hogy ujra ugyanaz,ami addig volt.
      Az iszlam,hinduizmus és a buddhizmus szigoru törvényvallasok,melyek igaja alatt az ember csak nyögni es sohajtozni tud.Az evangélium azonban Isten kijelentése a Jézus Krisztusban.

      Ria

      Törlés
    8. "A keresztyén vallason kivül,minden mas vallas önmegvalto vallas...sajat erejébol akar megigazulni." - és ez kicsit sem gyanús? :D Most akkor egy hülye megy szembe a forgalommal, vagy az összes? :D A verdikted pedig zseniális: "Ezért ez balvanyimadas es sulyos istenkaromlas." Bele vagy te ebbe csavarodva nem kicsit. Csak egyszer volnál hajlandó egy lépéssel hátrébbról szemlélni a dolgokat...

      Törlés
    9. http://www.youtube.com/watch?v=G0XWG-0tk2o

      úgy 0:30-tól van erről szó, ha esetleg erre vinne a lélek... amikor az igazságról beszél

      Törlés
    10. EK, :)
      "Csak egyszer volnál hajlandó egy lépéssel hátrébbról szemlélni a dolgokat..."

      Majd ha kikopik a Ctrl+C Ctrl+V billentyűje. :)

      Törlés
    11. Gyülekezeti költségvetésbe belefér az új billentyűzet. :)

      Törlés
  6. Schwaben! "Az édesapád is volt biztos amikor haragudott rád EGY IDEIG, azután lecsillapult és megbocsátott."

    Ez így van, de az Apám nem Isten...

    Ria! Ez mind szép és jó, de azt is másold be légyszíves, hogy Jézus hol beszél a Bibliában haragvó Istenről!

    Ezen az oldalon összeszámolták, mennyi embert ölt meg az Isten és mennyit a Sátán, a Biblia alapján.

    http://www.szabadgondolkodo.hu/ateizmus/vallaskritika/isten-vs-satan.php

    A végeredmény: Isten: több mint 2 270 365 halott Sátán: 10 halott. Azt persze már elfelejtették hozzátenni, hogy az itt történt gyilkosságok, vagy gyilkosságra buzdítások kizárólag az Ószövetségi szövegekben fordulnak elő, az Apostolok cselekedeteiből is csak Ószövetségi visszautalások vannak.. Na nekem ilyen Isten nem kell, nekem bőven elég Jézus, és amilyen Istenről Ő beszélt...

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Isten csak egy van,aki Jézus Krisztus Atyja (is),es a teljes Ujszövetségben errol az Istenrol van kijelentés,es Rola beszél Jézus végig az evangéliumban is.
      Nem olvastad el rendesen amit irtam:az idok végen a Barany,vagyis Jezus Krisztus (aki ugyanugy Isten) fog itélni.Ezek szerint akkor neked ilyen Jezus sem kell...vagy?
      "O pedig (Jézus) felelvén monda nékik: Minden palanta,amelyet nem az én Atyam plantalt kitépetik"(Maté 15:13), es még sorolhatnam az ehhez hasonlokat,de ha van Bibliad,akkor vedd elo szépen es olvasgasd te magad.
      Vagy neked a Bibliaban csak azok a részek hihetok,amik a fülednek kedvesek? Akkor mitol vagy te hivo?
      "Aki azt mondja ismerem ot,es az o parancsolatait nem tartja meg,hazug az,es nincs meg abban az igazsag"(1Janos levél 1:4).

      "A teljes iras (O es Ujszövetség) ISTENTOL IHLETETT es hasznos a tanitasra,a feddésre,a megjobbitasra,az igazsagban valo nevelésre..."(2Timotheus 3:16).

      Ria

      Törlés
  7. Nem édesapád valójában nem Isten, de csak az atyád. Isten is úgyanúgy cselekszik a gyermekeivel, mint az édesapád. Ő is megbüntet téged, akárcsak Isten.
    És Jézusnak van olyan mondata, amelyen kijelenti, hogy sokan mennek be a Menyegzőre, de sokakat kidobatnak onnan, mert nem odavalók.
    Rosszul tudod MN, Sátán nem ölt meg senkit. Sátán mivel kísértő angyal, ezért ő megkapta a büntetését, hogy kizárták az angyali igazgatóságból:D
    Igen és ezért imádatják pl. Avatara a Sátánt mivel ő jobb mint Jahve Elohim, de ha akarod elmondom magyarosan is: Jahve(kiismerhetetlen) Elohim (Élő, Éli, Isten, sőt:D ha nagyon magyar akarok lenni Élő Hím:D) Na jó, ez részemről csak vicc, de ha ezt akarjátok itt a válaszom. Tehát a Kiismerhetetlen Élő Isten az Isten. Ennyi, te nem turkálhatsz Isten fejében, mivel Ő a legnagyobb hatalom. És most Riával egyet kell értenem, mert igaza van, bemásolt mindent, ami arra vall, hogy Isten haragvó is lehet, de nem csodálom, hogy elszaporodott az ateizmus, hiszen meg lett írva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Sátán mivel kísértő angyal, ezért ő megkapta a büntetését, hogy kizárták az angyali igazgatóságból:D"

      Igen, kizárták, és hova került? Ide le a földre, és azóta is itt uralkodik.

      Törlés
    2. "Igen, kizárták, és hova került? Ide le a földre, és azóta is itt uralkodik. "

      Igen, aztán megíratott alattvalóival egy Ószövetség nevű könyvet. :)

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. És a legcifrább csavarja az volt, mikor azt összefésülte Jézus hagyatékával. :) Ezt hívjuk ma kereszténységnek.

      Ha csak egyszer végre hajlandóak lennétek utánaolvasni ennek... írjatok egy e-mailt és elküldöm kölcsönbe postán. Fogjatok szavamon! Csak, hogy megpróbáltassék a hitetek. Úgyis olyan erős, nem árt neki egy kis mozgás. :)

      Törlés
    5. De nézd milyen csodás dolog ez az internet:

      http://www.scribd.com/doc/46479643/Bakos-Attila-A-Duna-Evangeliuma

      http://www.danvantara.hu/main_control.php?id=bovebb&tetel_id=1314957146&image_id=image1

      http://www.youtube.com/watch?v=h38sImKXHjE

      Ha én kibírtam a bibliát, ti sem haltok bele ebbe. Vegyetek fokhagyma nyakláncot vagy valami, mielőtt kinyitnátok. :)

      Törlés
    6. Amikor itt az atyai dorgalasrol van vitatok egymassal MN es Schwaben,nem tudok masra gondolni,mint hogy nem ismeritek a Zsidokhoz irt levél 12:6-11 igeverseit.
      Jaj volna nekünk ui.,ha nem kapnank dorgalast sem a földi atyanktol,sem a mennyei Atyanktol.

      Ria

      Törlés
    7. lemaradt:

      http://www.youtube.com/watch?v=ZDH1YQgqGq8

      Törlés
    8. Vannak , akik könyvben keresik Istent és vannak, akik a szívükben...

      Jézus jobbján levő lator életének utolsó percében kér-és nyer bocsánatot és megváltást, nemde? Aki eladdig romlott életet élt, ugye???
      Erről ismerszik meg az Isteni tökéletesség, és nem arról, hogy egyiptomiakat gyilkol ezrével hullámsírva temetve, hogy ezzel fitogtassa hatalmát...
      Az legfeljebb egy hazug EMBER lehet.

      Törlés
    9. Pléhbános uram, ezért a néhány sorért küldök egy virtuális vállveregetést egy hatalmas KÖSZÖNÖM kíséretében! :))

      Törlés
    10. Köszönöm Mazsola, ez a baráti gesztus jól esett.
      Hiszem, hogy a teljes vakságból és sötétségből csak a lelkiismeret szava juttathat ki , mert minden egyéb csak összezavar. És akik a Bibliát szajkózzák, azok is összezavarodnak idővel.
      Most már nincs szükség szónoki bravúrokra, hanem önnön magunkkal szembeni FELELŐSSÉGVÁLLALÁSRA, ami NEM egyenlő mások folyamatos fikázásával.

      Törlés
  8. De nagyon kiabáltok keresztény testvéreim! :) Kinek ég itt a háza vajon?

    VálaszTörlés
  9. Ennyi erőszakos-keresztényt én sem láttam még, amennyit itt...Nem kellene ennyire féljetek, nyugalom van!:)

    VálaszTörlés
  10. Hát ezért tart itt az ország!Állandó marakodás, széthúzás. Sokan sugallják hogy tehetetlenek vagyunk,de ha erre összpontosítunk, akkor tényleg azok vagyunk. Meg Isten haragja... Mindenbe a vallás van belekeverve!! A helyzet az hogy Isten nem vallás!! És a gondolatainkkal, cselekedeteinkkel igenis befolyásoljuk a valóságunkat. Van itt valaki aki egy normális társadalomra, egy jobb világra vágyik?? Mert ha van, akkor azért kéne valamit tenni.

    VálaszTörlés
  11. Nyilt levél az április 21-ei, Kásler Árpád vezette tüntetésen NEM megjelenőkhöz

    Ha még lennének kételkedők, szeretném nyomatékositani: minden párt szimpatizánsnak (a baloldaliaknak IS!) Kásler Árpád mögé kellene állnia, mivel Ő közülünk való: megalkuvást nem ismerő, a végsőkig eltökélt vezető, aki szivén viseli a Nemzet sorsát! Honnan tudom mindezt? Egyrészt mert a fősodrású média egyáltalán nem tudósitott a Kásler féle tüntetésekről, másrészt pedig vettem a fáradtságot, hogy kimenjek tegnap a megmozdulásra és tájékozódjak Vele kapcsolatban! DE a legfontosabb, hogy Árpád NEM megosztó előnyökért szállt tegnap sikra (pl. NEM gázár csökkentésért, NEM nyugdij emelésért, NEM diákhitelekért stb.), hanem a Szent Korona Alkotmányának visszaállitásáért, amely mindannyiunkat képviselt már sok évszázadon át és amelynek visszaállitása a Nemzet minden tagját védelmezné! Olyasmiért, ami hosszú távon kihat majd a gázárra, nyugdijjakra, diákhitelekre és még sorolhatnám!

    Közben pedig, a jobboldalinak "prezentált" pártok, a jobbikot is beleértve, csupán érdekből - a jövőbeni szavazatok számának növelése reményében - képviselik a magyarság sorsát úgy ahogy, s mint ilyen, kétszinű köpönyegforgatók. Miközben 3 hetes toborzó országjárását és az általa képvieselt ügyben érintettek számát figyelembe véve Árpád jogosan remélt minimum 100.000 fő körüli demonstrálót, tegnap jó ha 20.000 ember volt jelen! A fent emlitett tényezőket figyelembe véve ez abszolút elfogadhatatlan és én szégyellem magam azok helyett, akik kényelemből, lustaságból, butaságból vagy tájékozatlanságból nem vették a minimális fáradtságot, hogy egy meleg, napsütéses napon részt vegyenek a tegnapi tüntetésen! Ha én, akinek már nincs devizahitele és anyagilag sem szorul senkire, mégis kimentem akkor azok, akik közvetlenül is érintettek az ügyben - ki igy, ki úgy - miért nem tudtak megjelenni? Különös tekintettel a budapestiekre kérdezném, hogy hol voltak Ők tegnap délelőtt 11-kor??? Ilyenkor csupán Kásler Árpádot sajnálom, mert úgy tűnik, hogy olyan ügyért harcol, amelynek potenciális "haszonélvezői" leszrják (már bocsánat) a fejét! És apropó még egyszer, csak a gyengébbek kedvéért, kik is lennének ezek a hasznélvezők? Mindenki!

    Idézném ismét Piros Pirulát:
    "Aki esetleg azt hiszi, hogy ez az egész deviza dolog őt nem érinti, mert neki nincs devizahitele, az még nagyon nem érti mire megy ki a játék...

    Ott, ahol nincs jogállam, mert bizonyos cégeknek nem kell betartani a szerződéseket, és szabadon rabolhatnak, ott előbb utóbb te is sorra kerülsz. Ezt garantálom! Ne gondold, hogy ez téged nem érint!
    Holnap a te bankbetétedet foglalják majd le, mint Cipruson, vagy az ingatlanodra vetnek ki olyan adót, amit nem tudsz kifizetni, és azért foglalják le, stb. Ne gondold, hogy a zsarnokságnak van valahol határa... hogy jó, majd csak ezeket az embereket semmizük ki jogtalanul, a többiekhez nem nyúlunk... Ez nem így működik. Csak idő kérdése; hogy mikor kerül rád a sor!
    Hidd el, sokkal jobb, ha most odaállsz te is (lelkileg és/vagy fizikailag) emögé az ügy mögé, még akkor is ha ez téged személyesen nem érint... Mert különben hidd el, nem is olyan sokára fog!
    És akkor viszont már nem lesz majd aki odaálljon temelléd!"

    Ezt irta Piros Pirula április 11-én, erre szégyenszemre odaállit 20.000 ember, miközben Kásler Árpádot és családtagjait életveszélyesen fenyegetik a hatalom emberei azért, mert félelmet nem ismerve a mi ügyünket képviseli! Hát emberek, lesülne a bőr a képemről a helyetekben! (akinek nem inge ne vegye magára = azaz akik TEGNAP JELEN VOLTAK) És ne gyertek itt nekem azzal, hogy féltem, nem volt pénzem, időm, stb. tipusú kifogásokkal – voltak olyanok, akik vidékről bicikliztek fel pestre tegnap!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szándéka nemes, ám szerintem helytelen az értelmezési keret. Mármint az nyilván jónak tűnik így elsőre, hogy nem rakják ki az embereket a házukból, de...

      ez kicsit olyan mint a fogorvoshoz menés halogatása. Öblögetsz mindenféle szájvizekkel vagy népi gyógymódot alkalmazol, de a vége így is úgy is fúrás. És amennyit kezelted magad a tünetek enyhítése végett, pontosan annyival később fogsz megszabadulni a fájdalomtól.

      Én persze könnyen beszélek, mert van még házam. :) De egy biztosan megállapítható így is. A jelenlegi rendszer toldozása-foldozása csak a tüneteket enyhíti, megoldást nem szolgáltat. És ha sikerül valahogy az elviselhetőség szintjére letornázni a gondokat, akkor az átlagember tűr a végtelenségig. Az az óhajtott összefogás csak akkor tud megtörténni ha sorozatosan történnek olyan tömegeket érintő dolgok, amit a mainstream média gátlástalan hazugsága sem tud már elkendőzni. Tegyük föl, Árpádunk sikerrel jár. Kiörömködjük magunkat. Ebből máris lesz egy jó adag széthúzás, mert mondjuk akit nem a devizahitellel nyír ki a hatalom (én kisvállakozó vagyok és hitel nélkül is haldoklok) az irigykedni fog. Ezt a törésvonalat pedig máris meglovagolja a politika/ a "megkárosított" bankok médiacsicskásai. Embereink pedig szép békében visszaköltöznek. Adót fizetnek, fogyasztanak, rezsit fizetnek...

      Én nem mondom, hogy a vérfürdőnek vagy a tömeges szegénységnek szurkolok. Én annak szurkolok, hogy végre kiboruljon a bili. Végleg és végképp. Becsülöm Árpád munkáját, de amit ő akar azt szerintem meg kell előznie annak, amiről én itt hadoválok. Mégpedig azért, hogy kibontakozzon a kollektív igény. De ahhoz előbb kell még egy jó adag nyúzás a népnek. Hiszen annyira bele van feledkezve a modern világ "gyönyöreibe" vagy épp nehézségeibe, hogy amíg nem omlik össze a rendszer addig föl sem fog benne merülni, hogy más után nézzen. Csak ezt akarja mindig foltozgatni. Ha jó atyánk neveldéjében, magának a szerető Istennek nem volt drága ez a sok milliárd élet és még több szenvedés, hogy tanuljunk; akkor azt hiszen nekem sem kell visszafogni magam emberiességből.

      Sőt talán pont ez az emberibb. Akarunk még 8-10 válságot és még 8-10 véres háborút átvészelni fájdalomcsillapítókon? Ez is rengeteg áldozatot kíván (lásd Árpád erőfeszítései), de végső soron fenntartja a rendszert.

      Ezért én a hiányzó tüntetők helyett inkább azt kívánnám, hogy lakoltassanak ki mindenkit minden országban azonnal, döntsék be az összes fiat valutát és fagyasszák be az összes nyugdíjat és bankszámlát meg miegymás... Hogy végre elég nagyot csattanjon az a pofon és ne csak átforduljunk a másik oldalunkra tovább aludni, hanem végre fölkeljünk. Ez így is úgy is elkerülhetetlen, akkor meg legalább jöjjön minél hamarabb. És remélhetőleg a következő télen már a saját országunkban és saját házunkban karácsonyozunk. Nyilván ez is idealista megközelítés, de valószínűleg ennek egy kicsit borúsabb/véresebb végkifejlete lesz majd történelemmé. Mert hát butuskák és makacsok vagyunk...

      Törlés
    2. Nem vicces, hogy a devizahiteleseket a háttérhatalom juttatta oda ahol vannak, és erre mit akarnak... visszamenni a házukba, rezsit és adót fizetni, dolgozni ugyanazoknak(!) akik a jelenlegi nehéz helyzetbe juttatták őket.

      Törlés
    3. Jól tudom, hogy a márciusi nemzeti ünnepünkön tombló vihar egy Szükségállapot kihirdetést hiúsított meg?
      Ha igen , akkor lehetséges, hogy velünk van a gondviselés? Ha igen, akkor mégse vagyunk elveszve , igaz?

      És ha nem az az Isteni Terv, hogy leradírozzon minden embert a Föld színéről, és egy teljesen új teremtménnyel kezdje elölről, hanem a mai szegényes tudatú emberből hozza ki a legjobbat , aki Isteni támogatással él ezentúl?

      Törlés
    4. Sosem éltél Isteni támogatás nélkül. :)
      És ez később sem fog változni.

      Törlés
    5. Jó figyi, akik a sötét oldalra álltak egy időre voltaképp ők sem éltek anélkül.
      De mindig azt kapjuk, amit kérünk, és az határoz meg minket, amivel a legtöbb időt töltjük.
      Amilyen támogatást kérünk, olyan jön, és persze néha nem pont azt kapjuk, amire számítottunk, mert a kérés vagy nem volt elég őszinte, vagy nem volt az illető tisztában a céljával, de az már másik téma.
      Csak az kap erős Isteni enrgiát, aki tiszta szívvel kéri. És nem a végső elkeseredésében felkiáltó ember kapja a legerősebb Isteni támogatást, mert abban a pillanatban ő mentes minden mesterkéltségtől?

      Igen ez az , ami leginkább gátol minket a gyors lelki fejlődésben. Nem? :-)

      Törlés
    6. Én egy picit másképp látom pléhbános uram. Mivel szerintem minden a Teremtőből áramlik ki folyamatosan, így még egy alma falatot, sőt még egy levegővételt sem tudsz megtenni anélkül hogy ne Isteni energiát szívnál magadba. Te és Isten nem valami különálló fogalom vagytok, hiszen minden Egy, és minden sejtedben az az energia munkálkodik ami Őbelőle árad. Az egyetlen különálló dolgod a szabad akaratod által felépített, kondicionált elméd, mely valójában csak egy illúzió, és ha ezt sikerül úgy uralnod, hogy szinte teljesen leépítsd, akkor vagy képes helyreállítani azt az elfejeltett kapcsolatot a Teremtővel, ami valójában mindig is ott volt, csak elnyomta a zaj, ami az elkülönülni vágyó elmédből érkezett. :)
      Az ima talán használ, de szerintem sokkal többet ér az elcsendesedés, és a valódi figyelés ott legbelül.

      Törlés
  12. Igen csak az éremnek is két oldala van. Te is a Világosságban élsz, de vannak olyanok , akik inkább a sötétséget választják, közülük némelyek munkásságának eredménye a mai siralmas állapotok. Mondjuk nézz utána annak, hogy ki volt Julius Andan. Ő pl. megtapasztalta az érem MINDKÉT oldalát.

    Másik:
    A befele figyelés segít, az ima (nem talán, hanem biztosan) segít, de más hitrendszerek leugatása már nem. És vannak sokan , akiknek ez a legfőbb elfoglaltságuk, ugyebár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban a duális környezetben, ahol jelenleg fejlődünk, az éjszaka nem ellensége a nappalnak, hanem duális párja. Szükséges ellenpárja. Tehát akik "sötétségben élnek" sem rosszak, csak hiányzik belőlük a fény, és a szeretet. De jól van ez így, így van egyensúlyban az élet (persze azért amikor nagyon eltolódik negatív irányban, mint jelenleg, akkor közbe kell lépni, ilyenkor vannak az eljövetelek - Isten tudatos megtestesülései, a tanítók, mint pl. Jézus. - úgy vélem nagyon közel vagyunk egy ilyen eseményhez, ahol talán egyeseknek durvának tűnő módszerekkel lesz helyreállítva az egyensúly - azoknak, akiknek még erre a duális világsíkra van szükségük a fejlődésükhöz. Aki meg már kijárta ezt az iskolát az továbbléphet... gondolom én. :)

      Törlés
    2. Így van Mazsola gondolod te. Persze tisztában kell lenni azzal, hogy valójában jön valaki egy istennek hitt valakitől, aki beindítja a dualizmus fénykorát, ahogy tetszik a ying-yangot. Tehát, ha feltételezzük, hogy Istentől jön egy szabadító, aki már mellesleg eljött, se előtte, se utána nem volt ilyen szabadító. Valójában lassan ott tartunk, hogy kell (kötelező) egy szabadítónak megjelennie aki drasztikusan megváltoztat mindent és ezzel bekövetkezik a felvilágosodás. Te Mazsola igencsak jól beszélsz, néha, ha úgy szottyan kedved, de kiemelném, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal. Biztos volt már neked is olyan amikor betelt a pohár, és valakire kiöntötted, mivel pont szegény pára volt az utadban. Mindenkivel ilyen megtörtént.

      Törlés
    3. Gondolj bele, ha van Isten (van) és szereti az Ő választottait, akkor a többi nem választott embert miért szeretné? Szócséplésem következik, ami meghökkent engem és beszélhetek a többi keresztény társ nevében, az, hogy Jézus példának veszed a sok közül. De pontosan tudom, hogyan gondolod ezt végigvezetném: Nimród, Hórusz, Thor, Zeusz, Jézus, Buddha, Gandhi, Martin Luther King. Ti így gondolkoztok, hogy ezek mind Istentől vannak, és Jézus csak egy a sok közül, amelyet a keresztény egyházak a maguk hasznára mind kiértékesítettek.
      Jó, rendben, lehet hogy ezt-azt nem úgy kellett volna csinálni valójában, amit egyes egyházak tettek, de egy valamire oda kell figyelni. Az a valami a következő: Legyen az bizonyított tekercs, több példányban, reinkarnációra utaló tekercsek, mind-mind pontosan bizonyítja, hogy EGYEDÜL Jézus volt Isten valódi fia. Persze Istennek volt több küldöttje, de ezek nem a fiai voltak, sem a lányai. Maga az Ige Jézus ami beteljesedett töviről-hegyire, ebben pedig nem szabad kételkedni. Tudom, hiába a szócséplés, de ezt meg kellene érteni. Én hiszek a Bibliának és a próféciákban amit az leír. Ezért azt mondom nektek, hogy jönni fog tényleg egy ember, akit sokan várnak köztük te is Mazsola ahogyan írtad. Én erre azt válaszolom, hogy az az Ember már eljött, és nincs rajta kívül más. De még egy ember fog jönni, aki majd azt mondja, hogy ide béke kell, és meg is lesz a béke, kivéve, mint jelen pillanatban a keresztényeknek. Elmondom azt is, én mit gondolok. Azt gondolom, hogy pont ti fogjátok az elitet szolgálni, ahogyan most teszitek. Bátran ajánlom Raffay Ernő-Harcoló szabadkőművesség, küzdelem a katolikus egyház ellen című művét. Nagyon szépen leírja benne, hogyan dönti be a világ az igaz-volt igaz katolikus egyházat. De hopp, valamit mindig elfelejtenek a hedonizmus imádói, elmondom mit :D mert ilyen kedvemben vagyok: Bizonyított tény, hogy a katolikus egyház szép számmal az inkvizíció alatt megölt embereket Jézusra hivatkozva, ami valójában nem volt remek tett, NADE, bármely másik népcsoport, még a mai nap folyamán is rendszeresen mutatnak be véres és egyéb áldozatokat istenüknek. Mindenki itt emlegeti, hogy a maják valójában fejlett nép voltak, ami igaz, de rendszerességgel mutattak be emberáldozatokat, ami bizonyított tény! Az indiaiak jelenleg is elnyomják a nem felsőbbrendű kasztot, vagyis a sima egyszerű embereket a vallásukra hivatkozva, amit természetesen az istenüknek mutatnak be, mert ezt rendeli el a hinduizmus. A buddhizmusban mandalával jó-rossz szörnyeket idéznek meg, akik az adott "felvilágosult" emberbe szállnak bele. És ez a tény. És ennek ellenére, ti elhiszitek, hogy a maják különbek voltak a kereszténységnél?

      Törlés
    4. Sokan sajnos a 2012-es maja kalendáriumnak estek áldozatul, az alternatív szellemgyógyász-elit által létrehozott paródiából. Valójában az Usában nagyon sok ember eladta a vagyonát, de ezen nem csodálkozom hiszen amerikaiak, akiket államalapításuk óta tartanak rabláncon, de ezzel szemben még mi magyarokat sem sikerül a mai napig rabláncon tartani. Nézzétek meg az Usa Kapitóliumát, ahol egy gyönyörű szép maja naptár látható és a rengeteg szabadkőműves elnök, akik sajnos már meghaltak, pedig annyira kedvesek voltak és védték hazájukat a vörösingesek ellen. Na a lényeg az, hogy ne azon rágódjatok, hogy jajj megint egy keresztény támadja a felvilágosodást, az önmegváltást. Ez nem így van. Mi hülye keresztények, már csak ilyenek vagyunk, hogy támadjuk a mai fiatalságot, akiket elvonzott a mámor és a szépség. Sajnálom, hogy itt így összezavarjátok az embereket, főleg aki éppenséggel csak idelátogat olvasgatni és megfogja a hülyeségeteket, az ugyanúgy fogja támadni a keresztényeket, mint ti:D
      De azért tanácsolnák valamit Mzasolának, pléhbánosnak, Elveszett Keresőnek, és az egyéb nem keresztény felfogású embernek, az lenne, hogy, ha tényleg jönne nemsokára egy szabadító NE higgyetek neki, mivel az nem Jézus lesz, hanem a jól ismert antikrisztus, akit a zsidók várnak. Ti pontosan ugyanazt várjátok, mint a zsidók. De nembaj, mivel pl. Mazsola te Istenben hiszel, és ez jó:D
      De a többi aki azt mondja, hogy Jézus csak egy volt a sok Isten közül, az még most imádkozzon, nehogy az abszolút pozitív Istenünk mégse legyen annyira pozitív ,amikor betelik a kelyhe. Ennyit szerettem volna, jöhetnek a bombázások:D

      Törlés
    5. És igen, ezt az elit által kezelt rendszert, maga az elit vezetője, a sátán fogja ledobni magáról. Az elit meg fog semmisülni, ezt biztosan állíthatom, de azután jön egy olyan valaki, aki az elitnél is rosszabb lesz. Igaza van sokmindenkinek, aki azt mondja, hogy kinyiffan az elit, ki is fog! 100% hogy az elit nem fog nyerni, hiszen az elit vezetője az egy szem, Hórusz, Nimród ez egy "isten" és ő fog nyerni, de csak kevéske ideig. Ott dől el, melyik ember hova áll, szabad akarata miatt. Fényesség, és fényesség között kell választani, ennyire egyszerű. Sátán is a fény angyalának adja ki magát, és Jézus meg valójában a fény fia volt. Tehát aki vakbuzgó nem keresztény nézettel azt állítja, hogy én is és ő is jó úton haladunk, mivel mindenki a legvégén beáll a Kozmosz rezgésébe vagyis a Nirvánába, az téved a legnagyobbat. Két választás van, vagy Jézust imádod, vagy a sátánt. Ennyire egyszerű, mindkettőt könnyű imádni. Fény kontra fény párbaj lesz a végén, amiből a fény kerül ki győztesen, de akkor hogyan lehet az, hogy a másik fénynek nevezett lény mégsem a fény. Itt érvényesül a dualizmus, vagyis a ying-yang leinkább. A nappalnak párja az éjszaka, de a nappal mégiscsak diadalmaskodik az éjszaka felett. A fekete párja a fehérnek, mégis diadalmaskodik a fehér. A víznek párja a tűz mégis diadalmaskodik a víz. Szóval a fény nem lehet tökéletes párhozamban a sötétséggel. 51%-fény, 49%-sötét, ilyen ying-yang jelet kellene rajzolni, hiszen a fény mindig diadalmaskodik 1%-al. Úgyhogy ébredjetek, mert ez a lezüllés kora nem a felemelkedésé.

      Törlés
    6. Schwaben!

      Lucifer,(aki a Satan es az ördög) nem o maga a fény,hanem Isten fényének a hordozoja volt a mennyben mindaddig,amig Isten onnan ki nem vetette...ez azért nagyon nem ugyanaz.A Satan semmiféle fényt nem hozott a földre,csak romlast es pusztulast.Azota pedig:"Maga a Satan is atvaltoztatja magat vilagossag angyalava"(2Korinthus 11:14).
      A zsido nép pedig,mivel anno nem hitte,hogy Jezus a nekik küldott Messias,a mai napig varjak a Messiast.Sajnos,amikor megjelenik a hamis messias (az Antikrisztus),rola fogjak hinni,hogy o az,végzetesen becsapva magukat.
      Azt pedig hogyan hiheted el,hogy akik mindenféle satani vallast elfogadnak a ker.vallason kivül,az valoban a mi Urunk Atyjaban hisz? Nem,nem abban hisz,hanem a magacsinalta Istenben...a sajat maga altal elképzelt Istenben,es nem a Biblia Istenében.Mi pedig ez utobbiban hiszunk ugyebar?, - hiszen a Teremto Isten sehol mashol nem nyilatkoztatta ki önmagat,mint a Szentirasban.Mert a hit hisz Istennek,amikor beszél;szavan fogja Istent;megragadja ugy,amint az Ur Jézus Krisztus személyében es muvében kijelentette magat.

      Ria

      Törlés
    7. Ria, bocsánat, de neked nem áll jogodban eldönteni, hogy ki(k) Isten kiválasztottai. Ezt bízd Istenre, mert lehet egy nem keresztény is jó ember, aki hisz vagy Jézusban vagy Istenben. Melkizedekről sem tudunk semmit, még is Ábrahám 10-edet adott neki, tehát nagyobb emberi lény volt mint Ábrahám. Igen jól látod maga a keresztény hit a jó, de némely keresztény egyháznak mondott valami pl. pünkösdisták, ezek lehívják a Shakinát, aki valójában egy démon, tehát egy démonidéző csoport a pünkösdizmus. Igen valójában a Bibliában megtalálható minden, jó tanácsok, bölcsességek, minden. De aki nem látott életében Bibliát, pl egy szegény keresztény az szerinted nem lehet jó ember és Isten választottja? dehogyisnem.
      Így is mindegyik vallás a Földön árul valamit, a keresztény egyházak is. A keresztény egyházak Jézust árulják pénzért, egytől egyig, ezt te is tudhatnád, és még sem nevezi senki sátánista vallásoknak ezeket, neked is mondom, te sem látsz bele Isten fejébe, nem tudhatod, hogy ki milyen a szeme előtt, erre vigyázz! Jézus mondta, nagyon sokszor megbocsájtani tudni kell, de végül az igazság mellett kell kiállni. Emlékezz csak a latorra aki az utolsó pillanatban tért meg! Ő is addig rossz életet élt, de felismerte Jézust, ahogyan nekünk keresztényeknek kellene.

      Törlés
    8. Schwaben

      Írod, hogy " EGYEDÜL Jézus volt Isten valódi fia"

      Te nem tartod magad Isten gyermekének? Fura ez egy kereszténytől… :)
      Istennek van hamis fia is??

      Nézetem szerint nem szabad elkülönítően gondolkodni az élőlényekről, energiáról, információról, és anyagról, hisz mindennek forrása a Teremtő, a különbség csupán a megjelenítési szintekben van. Ha pedig minden az Ő teremtménye, az Ő megnyílvánulása, az Ő megtestesülése, akkor belátható, hogy nem nagyon van értelme kiválasztani egy valakit, vagy akár egy népcsoportot. Jézus olyan szempontból kiválasztott, hogy az ismert emberiség közül talán az egyik legmagasabb tudatszintű megtestesülése a Teremtőnek, szinte a teljes tudásával, DE még Neki is felépült egy fajta egója, egy elkülönült földi elméje, földi emberként, földi testben, melynek elkerülhetetlen konfliktusát ismerjük, és mely a legvégén felismeri az ő útjában/kálváriájában rejlő szükségességet és bölcsességét, majd feloldódik („legyen meg a Te akaratod”).

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/12/az-ego-utolso-kialtasa-krisztus-tudatban.html

      Egyet kell megérteni, és akkor ez a sok zaj és marhaság megszűnik az elmében: nincs olyan, ami ne a Teremtőtől származna, és aminek ne lenne valami értelme/szükségessége.

      Törlés
    9. Jaj Mazsi, hagyjad már ezt a logika dolgot! Értelmesnek hangzik + ellenkezik a bibliával = a sátán műve. :) És nem is szükséges további okfejtés. Te kis vipera mérges szájú, te... :)

      Törlés
    10. Na várj, Jézus nem teremtmény, hanem maga az Isten. Isten lent volt a Földön 1-szer. Tehát Isten megtapasztalta az emberi érzelmeket, vágyakat mindent, és belátta, hogy nehéz a csábításnak ellenállni, de még is ellenállt. Te nem vagy Isten megtestesülése, te a teremtménye vagy. Én nem vagyok egyenlő a mindent létrehozó Teremtővel, hanem csak egy része vagyok, akit létrehozott korlátolt tudással. Jézusnak semmi hibája sem volt a Földön, de mégsem nevezte magát jónak, mivel az Atya a legeslegjobb mindenki közül. Az ember nem mérheti magát Istenhez. A zománcfesték nem fog visszaválaszolni a készítőjének, hogy hova fesse fel, azt hiszem, hogy ez érthető. Eképpen az embernek nincs joga megkérdőjelezni Istent. Amit tesz, azt valamiért teszi, amit senki sem tud. Minden a Teremtőtől származik, de van ami megkorcsosul és inkább a rossznak adja a lelkét. Kíváncsi lennék, hogy ha egy ember megöl egy másikat és meg sem bánja, hogy juthatna jó helyre. Attól a Teremtője is elfordul, ahogyan sokan mások is, ha rossz a zománcfesték levakarják és egy jobbfajtával helyettesítik azt. Egyszerű dolgok ezek, mégis csodálatosak. Elolvastam az írásodat, de még mindig nem jó dolognak tartom, hogy Buddhát aki egy senki volt, hogyan tudod Jézushoz hasonlítani. Buddha egy korcs volt, aki elmenekült a Földről, Jézus pedig áldozatot hozott az emberiségért. Ennyi a kettő közti különbség. Buddha maradjon csak Kínában, nem kell idehozni a lelkületét, semmit közünk hozzá nekünk magyaroknak. Látszik mennyire jól kihasználják a kínai komcsik Buddha tanait, és robotként kezelik az összes embert. Ha olyan fejlett lenne India és Kína, nem is volna baj a hitükkel, de mivel baj van a hitükkel, sosem fognak észhez térni. Önmegtartóztató életet kell élni, ahogyan ezt Jézus tette, szembe kell menni az egónkkal és leküzdeni azt, ami rettenet nehezen kivitelezhető.

      Törlés
    11. Hűű! Azért még mindig erősen vallásos beütésű az itt zajló eszmecsere, még mindig az erőszakos keresztény igaz-hitű öndícsőítés és fikázódás megy.
      De nagyon...
      És hiába mondja itt valaki, hogy a Luciferkó ismerőse a fény hordozója volt, mégsem érti, hogy mi miért van.
      MINDEN negatív megnyilvánulás, a negatív jelképrendszer maga is pozitív jelképrendszerből lett átvariálva. Vili?

      A világ felének kirekesztése, más legalább annyira jószándékú és erős hitű ember lefikázása sem keresztény jellemvonás.
      És íme így hullik a fikázódó sárdobáló tömeg a sátán ölébe. Jóccakát!

      Törlés
    12. Schwaben, engedd meg, hogy rámutassak egy logikai zűrzavarra:

      "Te nem vagy Isten megtestesülése, te a teremtménye vagy. Én nem vagyok egyenlő a mindent létrehozó Teremtővel, hanem csak egy része vagyok,..."

      Na most. Ha te (és én, és mindenki) "csak egy része vagyok", akkor abban a részben csak benne van a Teremtő "egy részben", igaz? Akkor csak benned van valahol megtestesülve, igaz? És ha ismered egy kicsit a kvantumfizikát, és a megnyílvánult világegyetem fraktál-rendszerű felépítését, akkor azonnal jön a párhuzam, hogy minden részben benne van az egész, pont úgy mint ahogy egy magban is benne rejlik a teljes növény információja. No ilyen kis magocskák vagyunk mi emberek is, akikben ott van a teljesség, minden információ amire szükség van, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy egyenlőek vagyunk Vele. Csak a részei. De a részben ott van az Egész. Így válik az Egyből rész és Egyé az Egész. Hisz minden Egy. Egy élővilág van, nincs több. Ne a különbségeket keresd, mert azok csak a megnyílvánulások végtelen formációi (illúziók), hanem keresd mindegyikben Ugyanazt. A Változatlant. Az állandót. Mert Isten ott van mindenben. Még a leggonoszabb emberben is - csak az egója, és a szeretet-hiánya nem engedi felszínre hozni.

      Törlés
    13. Persze,hogy nem all jogomban eldönteni,hogy kik Isten kivalasztottai,es kik nem azok,de attol még megallapithatom a vallasuk alapjan,nem?

      Törlés
    14. Nem, vagy legfeljebb felületes és igénytelen tudással és ítélkezve, ahogy teszed.

      Törlés
    15. Már ott hibás a kérdés, hogy vallás alapján akarod megállapítani kik a kiválasztottak. Isten úgy válogat, ahogy akar. Mit neki egyik vagy másik vallás? De nyilván ezt is a biblia mondja, úgyhogy ne okoskodj Bádogember! :)

      Törlés
    16. Vallás alapján ítélkezni elég meredek, már önmagában az hogy valaki ítélkezik mások felett durva. Hitler is ezt tette nem?

      Törlés
    17. Igazából, ha jobban megnézzük, sokan akkora baromságokat beszélnek itt, hogy eláll a lélegzet az okoskodásoktól. Olyan itt mindenki, mintha nagyon okos lenne, és értene is valamihez. Csak azt tudja mindenki, amit valaki leírt. Ennyit tud mindenki és ebből okoskodik. Valakinek a sci-fi világa tetszik, valakinek az ősmagyarság, valakinek a kereszténység, valakinek a kommunizmus stb.
      Mind emberek vagyunk, mindenkinek más tetszik, sokan még saját hülyeségekkel is kiegészítik a leírt dolgokat, amik csak illúzió.
      De, ha nem a Biblia ír le mindent, akkor mi vagy ki? Egy kazánkovács? egy kiégett neonáci mágusnő? egy ateista?
      Pléhbános, elég igénytelen neked a tudásod, nem jobb mint János Eleké.
      Elveszett Kereső, hol az aranykoros gondolkodásod? Bádogember?
      Unknown, miért ítélsz meg te valakit, ha más megteszi helyetted?
      Elmondom mi a teendő, kimenni a kertbe, telenyomni krumplival ami eláll télen, egy gázpalackot levinni a pincébe, valamint egy gáztűzhelyet, és akkor nyugodt lélekkel lehet átvészelni a közelgő veszedelmet:D
      Rapsutin volt ilyen idióta, mint itt egy-s mások. Rohangászni kéne azt mondva, hogy HURRÁ és szétlövetni magunkat, ahogyan azt a komcsik tették. Ha megnyerné itt valaki a lottó ötöst, az holnap már nem itt lenne, hanem lesz**ná az egész világfelvilágosodást. Ez a nagy helyzet. Nagy a munkanélküliség, és itt éli ki pár ember az új szerzett tudását, amelyet egy pillanat alatt elvehető, ha akarná valaki.

      Törlés
    18. Jaj nézzenek oda! Az agresszív kismalac kioszt mindenkit!

      Törlés
    19. Na megmondtam, János Elek szint:D

      Törlés
    20. Tudod barátom te túl beképzelt vagy kereszténynek.

      Törlés
    21. Hát amennyire a korlátaim engedik igyekeztem megütni veled a közös hangot kedves Schwaben, de olyan végtelenül buta és előítéletes vagy; hogy bármiféle érdemi eszmecsere lehetősége kizárt. Alázat barátom, alázat... az hiányzik belőled. Nem irántam, nem is valami eszme iránt. Csak úgy a világ dolgainak megértése tekintetében. Esetleg ha volna róla fogalmad miről beszélsz, többre is futná mint ez a beteges címkézés: "ateista", "neonáci mágusnő", "pogány", "okkult", blablabla... És csak úgy egy utolsó kihívásnak - amit vélhetően ismét nem leszel képes teljesíteni - ideszúrnám, hogy légy szíves keresd meg azon mondataimat, ahol az aranykor kétségtelen eljövetelét hirdetem. :) Ezen vádad képtelensége is remekül bemutatja, hogy nagy ívben szarsz a valóságra és csak a saját bigott világnézeted tűzön-vízen keresztül erőltetése a célod. Szóval alázat...

      Törlés
    22. Schwaben,majd akkor én olvasok helyetted jo? Jol figyelj! "m e g a ll a p i t h a t o m" - ezt irtam, - vagy nem?
      A gondolkodni képes emberek,naponta tucatszamra allapitanak meg dolgokrol valamit,ami utan cselekszenek,vagy nem,vagy éppen a megallapitasaik tovabbi gondolkodasra készteti oket.Te nem igy tudod? Ha csak az itt olvaso es irogato közönséget veszem,mar az elég példa erre.

      Egyébként pedig,ismered ezeket az igehelyeket?:
      "A szellemi ember (aki Isten szellemével be van betöltekezve) mindent megitél,de o senki altal nem itéltetik meg"(1Korinthus 2:15).

      "A gonoszsagban élo emberek nem értik meg az igazsagot; akik pedig keresik az Urat,mindent megértenek"(Péld 28:5).

      "A teljes iras Istentol ihletett,es hasznos a tanitasra,a feddésre,a megjobbitasra,az igazsagban valo nevelésre"(2Tim 3:16).

      Lassan mar a teljes Bibliat kiirogatom itt neked.Na,de sebaj,valahogy meg kell ismerned Isten kijelentéseit,ha mar te nem veszed a faradsagot,hogy sajat magad a kezedbe vedd es olvasd.

      Ria

      Törlés
    23. A Biblia elpusztíthatatlansága
      Fontossága miatt és mert Isten szavának tartották több rosszindulatú támadásnak és elpusztítási kísérletnek volt kitéve, mint a történelem bármely más könyve. Jeremiás könyvét is tűzbe dobták, de újra megírta, sőt még többet is írt hozzá. (Jer. 36.) A korai római császároktól, például Diocletianus-tól kezdve a kommunista diktátorokon át egészen a modern kori ateistákig és agnosztikusokig kiállta a Biblia a támadásokat. De támadóit túlélve napjainkban a világ legszélesebb körben kiadott könyve lett. Az idők során a szkeptikusok a Bibliát mitológiának tartották, de a régészet bebizonyította történelmiségét. A pontossága, ami megmaradt minden támadási és hamisítási kísérlet ellenére, egyértelműen bizonyítja, hogy Isten Szava. Jézus azt mondta „Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.” (Márk 13:31)

      Törlés
    24. Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa. Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a mennyben a jutalmatok! Így üldözték előttetek a prófétákat is

      Törlés
    25. Ezekről a régészeti bizonyítékokról van valami bővebb elérhetőség? Ron Wyatt nem játszik.

      Törlés
    26. http://mindennapi.hu/cikk/tudomany/regeszeti-leletek-mutatjak-a-biblia-igaz/2011-02-13/1543

      Törlés
    27. Köszi! Bár még így is marad sok homályos folt, de ez is érdekes.

      Törlés
    28. Kedves MN.
      Sajnos homályos foltok mindig lesznek, de ez csak hit kérdése. Az embernek két választása van, vagy rossz úton megy vagy jó úton. Lehet, hogy ráförmedek pár emberre, de nem ismerem őket személyesen, és nem tudom, hogyan élnek. Ha szeretetből élnek a környezetükben, ahhoz csak gratulálni tudok, de sok ember még az interneten is túl megy a hatáskörén. Valaki azt mondja, hogy én kereszténységi önmegistenítést végzek, de ez nem így van. Csak azt nem értem, aki ezt mondja, hogy felmagasztalom a keresztény önmagamat, az az ember miért mondja azt, hogy magunkban kell keresni Istent. Isten minket teremtett, nem olvadt belénk, kivéve pár dolgot adott át nekünk és ez nem más, mint a jónak és rossznak a tudása. De aki nem hisz az igaz, személyes Istenben és Fiában az nem tud különbséget tenni jó és rossz között. Buddha arról hablatyolt, hogy a szeretet is le kell győzni, hiszen az is csak gőg az emberre nézve, mivel a világba láncol minket. Ez nagy hazugság, ezért nem lehet összehasonlítani Jézust és őt. Egyetlen egy Isten jött el a Földre és ez Jézus, ha tetszik, ha nem. De Istent nem lehet úgy imádni, hogy közben valakik Lucifer Jézus inkarnációjának nézik. Ez baromság, már bocsánat. Ez egy gyönyörű agymosás, amit bizonyos elit emberek találtak ki. Ott a Hit Gyülekezete vagy mi, az is kereszténynek vallja magát, még is Isteníti a zsidókat Izraelben, amikor köztudott, hogy a zsidók amikor Babilonból hazatértek nagyon kevesen voltak, és azokat is megtizedelték utóbb. Sajnos Babilonban a talmudista zsidók elsajátították a pogány istenfiú Nimród utánzását és ezért vannak még a mai napon is hatalmon. Tudják, mit hogyan kell csinálni, hogy az embereket beetessék és agymossák őket. Ezek az okkult zsidók élnek jelenleg is Izraelben, akik valójában csak felvett vallású zsidók, és nem az igaziak. Az igazi zsidókat (Iránban, Afganisztánban) ki akarja pusztítani az elit, mivel ők tudják magukról, hogy ténylegesen zsidók és bujkálnak. Nem ám az ősmagyar emlékeket akarják eltörölni Iránban stb. hanem a jelenleg is ott élő békés-hitű zsidókat. Az elit csakis vallási alapokon cselekszik, ahogyan Pike is megírta. A harmadik VH. a vallás háborúja lesz, ahol egymásnak lesz uszítva a három fő vallás, a kereszténység, a talmudista zsidóság és az iszlám. Ezekután valójában sikeresen létre lehet hozni az aranykorszakot amely arról szól, hogy 1 vallás van 1 istenképpel és aki ezt megtagadja, azt üldözni fogják. A Sátán hirdetni fogja az önmegváltást, amit ma is sokan nyíltan kimondanak, még a mi keresztény országunkban is. Rengeteg kőtábla maradt fenn amit eltitkolnak, amin bizonyítják, hogy Jahve Elohim miket vitt végbe és erősebb a volt-pogányok Isteneinél. Német oldalon olvastam, hogy sok lezárt része van a piramisoknak, amely hirdeti Jézust, hogy el fog jönni és békét hoz a Földre. A Bibliából vett "ismeretlen Istent" amit a görögöknél talált Pál, az valójában az igaz zsidók Istene volt Jahve Elohim, vagyis a Kiismerhetetlen Élő Isten.
      Sajnos MN, megzüllesztik a keresztényeket, hogy átálljanak a "jobb" oldalra, ahol peace jelszóval lemészárolják a keresztényeket majdan, és most is mennek a sértések jobbra-balra. Vettem nemrégiben egy könyvet, amely leírja a buddhizmus sötét oldalát, amelyet maga a dalai láma hirdet, hogyan is kell tönkretenni a kereszténységet buddhista, muszlim és zsidó befolyással. Az első világháborúban a Rotchild család be volt szarva az orosz cártól, és azért robbantották ki a VH.t, és azért, hogy a Közel-Keleten és Oroszországba ne terjedjen rohamosan a keresztény vallás. Ez sikerült is neki, hiszen minden tervüket véghez fogják vinni, kivéve az utolsót a teljes népesség sterilizációját. Akkor lép közbe Jézus. Ezt várja a keresztény világ régóta, mivel az Újszövetségnek is vége lesz egykor, és jön az Örök Szövetség.

      Törlés
  13. Szerintem is.
    Jah! Egy gyorshír, ettől bekakkansz!

    Portugália úgy tűnik, elesett
    2013. április 23., kedd, 10:15
    http://hvg.hu/gazdasag/20130423_Portugalia_ugy_tunik_elesett

    Portugália kilátástalan helyzetbe került, nagyon úgy tűnik, hogy az ország képtelen lesz elkerülni az államcsődöt. Az ibériai állam gazdasága képtelen kilépni a recesszióból, a deficit folyamatosan 3 százalék felett van.
    Másik is van:

    Február közepén Magyarország sikeresen értékesített 3,25 milliárd dollárnyi devizakötvényt, ennek nagyjából a negyedét az egyesült államokbeli Franklin Templeton jegyezte le.

    Na ez aztán az átütő siker! Hűű de örülünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem erről a "magyar" befektetőről beszélt Szelei Magdolna?

      Törlés
  14. Ma kaptam a Magyarok Szövetsége egyik tagjától egy emailt "Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket OSSZÁTOK!!!!!!!!!!!!!" címmel.

    Felháborító!!!!

    Ez megdöbbentő!!! Vigyázzatok a gyerekekre és egymásra!!!
    http://www.magyarvagyok.com/videok/13-Hirek/271813-Mergezik-a-Magyar-nepet-a-gyerekeket-OSSZATOK.html

    A téma alapvetően offtopic, de az anyuka megoldásában már szerepel a mostani témánk is.

    A szóban forgó betegségről pár tény:

    http://www.vital.hu/themes/sick/liver4.htm

    A hepatitis B-vírus okozta májgyulladás

    Bár a májgyulladás kellő körültekintéssel legtöbbször megelőzhető, egyes változatai ellen védőoltás is létezik...

    Az első, nagy valószínűséggel a hepatitis B kórokozója (HBV) által előidézett tömeges megbetegedésről 1883-ban Lürman számolt be; a betegségek a brémai hajógyárban alakultak ki, az emberi nyirokból származó, himlő elleni védőoltás alkalmazását követően. Az úgynevezett "szérumhepatitis" jelentősége a XX. század első felében, a vérbaj injekciós kezelése során használt tűk és fecskendők elterjedését követően nőtt meg.

    A HBV okozta megbetegedések gyakorisága a 60-as években kezdett emelkedni, a "szabadabb" életstílus meghonosodása következtében. Mind a védekezés nélküli szexuális kapcsolat (legyen az homo- vagy heteroszexuális), mind az intravénás kábítószerek gyakoribb alkalmazása jelentős szerepet töltöttek be a HBV szóródásában. Egyesek a 70-es, 80-as HBV-járvány "visszhangjának" tartják a hasonlóan terjedő AIDS-vírus okozta járványt. Először a 60-as évek közepén honosodott meg a vírus vérből történő kimutatására szolgáló laboratóriumi módszer; aktív védőoltás 1981 óta elérhető...

    Köszönjük meg kormányunknak, hogy védőoltalmaz minket a hosszú élet gyötrelmei ellen a rövid élet kötelezővé tételével! Így is meg lehet oldani a társadalombiztosítás demográfiai problémáját? Vagy ez még csak továbbront a hosszútávú helyzeten?

    VálaszTörlés
  15. Hűha! Hát aki megijedt, az sűrítheti az imaórákat. Aki nem, az vagy legyint, vagy tudja, hogyan védi meg magát... De az ördögi terv tovább szövődik (The show must go on...)

    VálaszTörlés
  16. Atya Ur Isten, mi folyik itt... Ti akartok változást, ti akartok összefogni? Ne tegyétek mert ha személyesen találkoznátok ott vér folyna. Egytöl egyig ugy beszéltek a dolgokrol mind1 milyen témában mintha ti tényleg tudnátok az igazat. Pedig Nem! maximum hiszitek és az nem ugyan az mintha tudnátok.A bibliában isten szavai vannak leirva,igaz? Szerintem meg embereké akik azt irtak amit akartak. Nincs semmilyen bizonyiték rá ,hogy igaz. Csak a HIT. Nem bizonyitott semmi csak hisztek benne ,hogy igaz. Azt elhinnétek ha valaki most eljátszaná mozes történetét amikor lehozta a 10 parancsolatot (gondolom ismeritek). Látatlanban mondom ,hogy legyintenétek rá és bolondnak titulálnátok. Mozes történetét akkor most miért is hiszük el mert benne van a bibliában amit teszem hozzá mégegyszer ,hogy emberek irtak mert megjött az ihletük az alkotásra. Ezt kéne sokaknak átgondolni mert a hiszem ,hogy igy volt meg a tudom ,hogy igy volt között nagyon nagy a különbség. Mondhattok rám amit csak akartok de ha van isten akkor majd én vállalom a következményeket. Bár ha jobban meggondolom én is bejuthatok a menyországba mert isten mindig megbocsájt!!! Milyen naiv szegény. Az iskolára azt mondtátok,hogy ott hazugságokat tanitottak meg hülyitettek minket. Én a hittant az iskolában tanultam! Ennyi Pont

    VálaszTörlés
  17. Bibliák:
    Újfordítású Biblia – kicsi 2 400
    Újfordítású Biblia – nagy 2 900
    Újfordítású Magyarázatos Biblia 4 100
    Károli féle Családi Biblia – nagy 3 200
    Károli féle Családi Biblia – kicsi 2 600
    Standard Biblia 2 100
    Standard Biblia – papírkötésű 1 600

    Isten szavait amit emberek ihletböl irtak INGYEN kellene adni pont azért ,hogy mindenkinek elérhetö legyen!!! ÉN NEM OLVASTAM OLYAT A BIBLIÁBAN ,HOGY PROFIT!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://szentiras.hu/SZIT
      Online Biblia, millió példányban, de ha bemész bármely templomba rendelnek neked, ha nincsen meg az anyagi körülményed erre, és ingyen átvehetsz egy Bibliát.

      Törlés
  18. Hát igen, a hit marad csak mindenkinek. Nem TUD itt senki semmit pontosan, kiismerhetetlen Isteni sugalmazottságról beszélhetünk tehát. Csak sajnos magad sem tudod eldönteni, hogy van-e Isten, ezért nem lehet korholni téged, hiszen még keresed Őt. De, aki keres talál. Ha keresed, Ő hamar megtalál és segít. Na, de ki mondta, hogy amit tanítanak az mind hülyeség? Iskolában tanítják azt pl. hogy észak, dél, nyugat és kelet. Ez is valójában így van négy égtáj. Tehát nem minden hülyeség kivéve a történelem. A történelmet sajnos a nyertesek írják mindig. De olyanokat csak egy-egy embertől tudhatsz meg, hogy pl. a törpe Napóleonnak akkora mázlija volt, hogy a Kheopsz piramist megágyúztatta, pont ott, ahol egy járat volt. Érdesek, honnan tudta? Hitler, miért nem halt meg az ellene elkövetett "szerencsés" merényletekben?
    Ezeket az ember épp ésszel sajnos nem fogja fel, valahonnan mégis is irányítást kaptak, hogy kinek hol kell lennie mikor. Érhető szerintem. Ezt nem a karma biztosítja elhiheted, hanem egy személyes erő, aki vagy véd, vagy felhasznál valamire a későbbiekben. Itt egy fűszálat sem téphetsz ki, ha Isten nem úgy akarná. Magától még az elit sem cselekszik. Ezeket kéne belátni, és kezdetnek elindulhatnál az igaz úton.
    Hát, ha úgy tetszik, hogy mindenki a Mennybe jut, akkor válaszd az anglikán keresztény egyházat, amely nem vallja a pokol létezését. Olyat is halottam már, (ez volt eddig a legviccesebb), hogy azt állította nem tudom ki:D hogy egy elfogó mező halálod után akadályoz a "hazatérésben", és a Mars belsejében, valamint a Föld belsejében felállított, űrlény-bázis visszaküld további életekre a Földre, mivel a Föld egy börtön, amit nem tudom milyen gonosz hobbit űrlények tartanak fenn. Mások azt mondják, hogy a Föld üreges és anunakik élnek benne, akik arra várnak, hogy az emberiség megváltozzon és akkor a felszínre jönnek. Mások arra várnak, hogy Isten küldjön egy másik Messiást, aki helyrevágja az emberiséget, ahogyan Jézus tette, ezek a zsidók.
    Tudásról pedig nem beszélhetünk, mivel nem létezik a Földön teljesen intelligens kifejezés. Mindenki valamihez ért, de mindent nem tudhat itt a világegyetem működéséről. Ígyhát visszatérnék az első mondatomhoz, marad a hit, mindenre(Istenre, Jézusra, arra, hogy holnap felkelek-e?) Ez a hit kérdése, nem a tudásé. Aki azt mondja, hogy TUDOM Istent az téved a legnagyobban, mivel halvány sejtése sincs, milyen a valódi Isten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a törpe Napóleonnak akkora mázlija volt, hogy a Kheopsz piramist megágyúztatta, pont ott, ahol egy járat volt. Érdesek, honnan tudta? Hitler, miért nem halt meg az ellene elkövetett "szerencsés" merényletekben? Ezeket az ember épp ésszel sajnos nem fogja fel, valahonnan mégis is irányítást kaptak, hogy kinek hol kell lennie mikor.
      A legegyszerübb válasz ,hogy mind két félnek ugyan az volt a háttértámogatoja!

      Törlés
  19. A keresztyének nem akarnak összefogni barkivel is...eszük agaban sincs ilyen hülyeséget tenni.Ok Krisztust varjak vissza,aki majd rendet tesz ezen a földön,miutan a hamis krisztus eljatszotta a Satantol kapott szerepét.

    A Biblia szerzoit pedig,Isten közvetlenül iranyitotta:

    "Mert sohasem ember akaratabol szarmazott a profétai szo,hanem a Szent Szellemtol (Szentlélektol)indittatva szoltak Isten szent emberei"(2Péter 1:21).

    Az oskeresztyének közül nagyon sokan szemtanui is voltak Krisztus földi tartozkodasanak,akik igy irnak:

    "Ami kezdettol fogva volt,amit hallottunk,amit szemünkkel lattunk,amit megfigyeltünk,amit kezünkkel is tapintottunk,azt hirdetjük az élet igéjérol (Kriszusrol).Mert megjelent az élet (Krisztus),mi pedig lattuk es bizonysagot teszünk rola,es ezért hirdetjük nektek is az örök életet,amely azelott az Atyanal volt,most pedig megjelent nekünk.Amit tehat lattunk es hallottunk,azt hirdetjük néktek is,hogy néktek is közösségetek legyen velünk:a mi közösségünk pedig közösség az Atyaval es az O Fiaval,a Jézus Krisztussal.Ezt azért irjuk meg nektek,hogy örömünk teljes legyen"(1Janos levél 1:1).

    Te azt irod egyszer D.N.S.,hogy "...de ha van isten akkor majd én vállalom a következményeket." - ezek szerint kételkedsz Isten létezésében.Ezutan pedig ezt irod:" Bár ha jobban meggondolom én is bejuthatok a menyországba mert isten mindig megbocsájt!!!"
    Azért ez mar nem semmi! - olyan valakitol remélni megbocsatast,akinek a létezésében sem hiszel...
    De addig is (amig Krisztus eljön) szivjad nyugodtan azt a levegot,es azzal a tüdoddel,amit o teremtett.

    Ria

    VálaszTörlés
  20. "ÉN NEM OLVASTAM OLYAT A BIBLIÁBAN ,HOGY PROFIT!"
    Akkor neked sajat bejaratu Bibliad lehet D.N.S.,ui.,a mi Bibliankban ez all:
    "KI katonaskodott valaha is a sajat zsoldjan? Ki ültet szolot,ugy,hogy nem eszik a termésébol?Vagy ki az,aki nyajat legeltet,és nem iszik a nyaj tejébol? Vajon csak emberi modon mondom-e ezeket,vagy nem ugyanezt mondja-e a törvény is? Mert Mozes törvényében meg van irva: "A nyomtato ökör szajat ne kösd be."Vajon az ökörröl gondoskodik-e igy az Isten? Nem teljes egészében értünk mondja ezt? Bizony értünk iratott meg,hogy aki szant,reménységgel kell szantania,es aki csépel,azzal a reménységgel csépeljen,hogy részesedik a termésbol.
    Ha mi nektek a lelki javakat vetettük,nagy dolog-e az ha földi javatokbol fogunk aratni? Ha masok részesedhetnek ezekbol,miert nem inkabb mi.....Igy rendelte az Ur is,hogy akik az evangéliumot hirdetik,az evangéliumbol éljenek"(1Korinthus 9:7-14).
    (Az biztosan nem jelent problamat a te szamodra sem,mint ahogy sokak szamara sem,hogy a pszichologusok degeszre keresik magukat...

    Ria

    VálaszTörlés
  21. 1, Te most azt mondod,hogy ne csináljunk semmit üljünk otthon (már akinek még van) és várjuk krisztust,hogy majd ö rendet tesz ebben a zavaros világban. SZÉP hozzáállás mondhatom. Én nem szeretném megvárni ,hogy csippet ültessenek belém, elvegyék az otthonomat vagy nézzem a földet mint egy jo bárány mert a vezetöknek nevezett emberek ugy akarják. Te és társaid várjátok csak az eljövetelt. Az öseink idejében sem jött senki és tett rendet. Miböl gondolod,hogy az eljövetel még a mi életünkben eljön.Nem tudhatod,tudhatjátok. Majd a halálos ágyadon lesz idöd átgondolni pont ugy ahogy nekem is ezért mondtam ,hogy az utolso pillanatban is megtud bocsájtani az isten. a hitem inkább labilis lábakon áll mondjuk ezt de mint mondtam ez az én ügyem. A torinoi lepelröl is megállapitották ,hogy nem származhat jézus idejéböl. Ez tudomány de aki hinni akar az higgyen én nem károgom le. Az egyiptologusoknak sem hiszem el amit mondanak mert honnan tudná mi van oda rajzolva mi a jelentése. nem tudhatják mert nincsenek feljegyzések. mindenki a saját szájize szerint mondja el. Ajánlom neked is kicsit járjál utánna az irásoknak és lesznek kérdéseid. Nyisd ki a szemed és meglátod a fényt az nem a mennyország hanem az autopályán egy reflektor. :) Ámen és nem Omen

    VálaszTörlés
  22. Vitatkozhatunk de nem fogunk egyröl a kettöre jutni ugy,hogy hagyjuk is abba. Isten országa benned. Ennyi. Én biztos nem fogok várni senki ,hogy helyettem,helyettünk oldja meg a problémát. A bankokat a multikat nem isten teremtette ezért nem is neki kell tenni ellene. Erre gondoltam amikor összefogásrol beszéltem.

    VálaszTörlés
  23. te ott voltál a hösök terén, vagy megint vártál valakit,hogy elmenjen helyetted?

    VálaszTörlés
  24. A földön kívüli küldöttek időnként repülő eszközökkel jelentek meg a Földön. A legismertebb Illés szekere, amelyen a próféta eltávozott a Földről. „...ímé egy tüzes szekér tüzes lovakkal elválasztá őket egymástól. És felméne Illés a szélvészben az égbe". (Királyok II. könyve 1,11) A leírásban szereplő „szekér" héberül „rechev-és", vagyis „tűz szekere", mai fogalommal ismeretlen repülő eszköznek is nevezhetnénk.

    Szintén számunkra ismeretlen repülő tárgy jelent meg Ezékiel prófétának is. „...és ímé forgószél jött északról, nagy felhő egymást érő villámlással, amely körül fényesség vala, közepéből pedig mintha izzó érc látszott volna ki, tudniillik a villámlás közepéből". (Ezékiel könyve 1,4) Az itt szereplő „izzó érc" héberül „hasmal" (a görög nyelvű Ószövetség, a Szeptuaginta „élektrón"-nak fordítja), innen veszi a modern héber nyelv az „elektromosság" („hasmal"), illetve a „villamos" („hasmalit") szavait. Mindez arra utal, hogy Ezékiel héber szövege konkrét járművekre, valóságos dolgokra vonatkozik. Az ezékieli látomásban szereplő szekér és az ezeket kísérő kerubok felszíne fényesre polírozott rézhez hasonlított, tehát fémből valónak látszott (Ezékiel könyve 1,7). A Bibliában ugyanilyen időnként az angyalok szeme, arca vagy látványa is. A leírásban később olvasható „égő üszög" a héberben: „tűz [szén] parazsaihoz hasonló, amely lángol, mint a fáklyák/villámok látványa, ide-oda jár az élőlények között, és a tűz fénye [látható], a tűzből pedig villám jön ki" (1:13). Ezt is könnyen ufójelenségként írná le egy mai szemtanú.

    Ezékiel a látomása során természetfeletti módon közlekedett is. „...esék reám ott az Úr Istennek keze. És látám, és ímé vala mintegy tűznek formája, derekának alakjától fogva lefelé tűz vala, és derekától fogva fölfelé vala mint a fényesség, mint az izzó érc. És kinyújta egy kézformát, és megragada engem fejem üstökénél fogva, és fölemelve vitt engem a lélek a föld és az ég között, és bevive engem Jeruzsálembe..." (Ezékiel könyve 8,1-3) A természetfeletti helyváltoztatás (mai fogalommal teleportálás) során a zsidó próféta több mint ezer kilométert tett meg, Babilónból Jeruzsáelmig. Hasonló - bár rövidebb - utat tett meg az újszövetségi időkben Filep evangélista is, miután a Szentlélek ereje elragadta a Gázába vezető útról a mintegy negyven kilométerre lévő Azótusba.
    Igy is lehet értelmezni az irásokat. ki mit olvas ki belöle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, mivel Isten "Földön-kívüli". Senki sem mondta, hogy Isten akár ebben a dimenzióban lakna, sőt biztos, hogy nem. Az a lélek világa ahol Ő van, de át tud jönni erre a síkra is, ha szükségeltetik lsd.Jézus.
      A démonok is szellemlények, nem laknak köztünk, mint pl. Dávid király korában.
      Nem kell azt képzelni, hogy a Földről való lenne Isten, hiszen a teremténye a Föld. Persze vannak olyanok, akik a Földanyát dicsérték, vannak olyanok akik a napot istenítették, mert azt látták az emberek, hogy ezek tartják fenn az embert, mivel egy Isten nélküli világban éltek, mindenki megkapta a kinyilatkoztatást Ádámtól kezdve, csak sajnos az ember, hát... beadott sok mindent egymásnak pl.Nimród, aki azt mondta, hogy Ő az Isten. Pedig, ha emberibben belegondolunk, a Nap minket szolgál, a Föld minket szolgál, minden minket szolgál. Nem isteníteni kell a Napot, a Nap istenít minket:D
      De D.N.S. Isten szerinted nem tud tüzes szekérrel közlekedni? Ő ismer mindent, nem velünk egyszintű. Ott van Roswell, persze vannak videók az állítólag ufonautáról, de miért is hinnénk egy amerikai propagandában? Senki sem látott még idegent, de ha látott is az lehetett emberi kreálmány is.
      És, ha a zsidó próféta teleportált? Mi van abban? Ami Istennek lehetséges, az nekünk nem.
      Meséltem már itt, hogy volt egy nő akit elvittek az idegenek, de kimondta Jézus nevét imádkozott hozzá, hogy tegyék le és letették mert megijedtek. Tehát az idegenek, akiket ti annak hisztek, azok valójában démonok, akik ugyanazt akarják végrehajtani, mint Noé idejében, amikoris génkezeléssel előállítottak több tucatnyi kisistent, köztük Hóruszt a sólyomfejű-embertestű istent. Ezek génkezelt lények voltak, akiket szerencsésen sikerült kiirtani.
      Ha pedig, már az ufóknál vagyunk, válaszd a szcientológiát, te döntésed. Ott lehúznak az összes pénzeddel és meghülyítenek.:D
      Csak döntsd el magadban, hogy van-e Isten utána olvasd a Bibliát, és higgy.

      Törlés
    2. Felesleges akár mit is irnom ugy látom. Dimenziokrol ,sikokrol beszélsz aztán azt sem tudod mit is mondasz igazán, FOGALMAD SINCS. olvastál valahol valamit aztán kötöd az ebet a karohoz. isten igy isten ugy. isten nevét hiába szádra ne vedd. te ehhez ragaszkodjál. további szép napot.

      Törlés
    3. amugy istenre vagy jézusra van bizonyitékod? a torinoi lepel ami jézust ábrázolja megdölt toria. vagy ezt nem fogadja be a kis tudatod? nekem egy szenvicsen megjelenö mária képe nem bizonyiték.

      Törlés
    4. A torinói lepel nem megdőlt teória, az egyház nem ismeri el Jézus halotti leplének, inkább nem nyilatkoznak róla. Amúgy sem igazán lehet megállapítani róla, hogy milyen technikával csinálták ha hamisítvány. Amúgy miből gondolod hogy megdőlt?

      Törlés
    5. Kedves Schwaben! Honnan szerzed az információidat Nimródról? Egyszer azt írod, hogy a "Babilonban a talmudista zsidók elsajátították a pogány istenfiú Nimród utánzását" itt meg azt, hogy "Nimród, aki azt mondta, hogy Ő az Isten.". Tudtommal a zsidók istenének legnagyobb ellenségének kiáltották ki a zsidók Nimródot, tehát nem hiszem, hogy annyira odalennének érte, és arról sem tudok, hogy Nimród valaha is kikiáltotta volna magát istennek.

      Honnan a "tudásod"?

      Törlés
    6. az egyház nem ismeri el Jézus halotti leplének, inkább nem nyilatkoznak rola. meg is válaszoltad. igy lett a világ elé tárva ,hogy jézust ábrázolja. aztán kiderült ,hogy 1200-1300 körül készült.

      Törlés
    7. Tudásom? Én ezt gondolom, mint egy ember aki gondolkodik. Te azt mondod, amit akarsz, te döntöd el. Így van, Bábelben szerezte az elit a tudását, amelyet eddig magával hozott idők óta. Nem tűnt el máig Nimród szelleme, azt használják fel a mai ember ellen is. De a zsidók akiről te beszélsz, azok nem zsidók! Zsidók nem Izraelben élnek, azok a felvett álzsidók. Iránban és hasonló területeken élnek az igazi zsidók menekülésben a mai napig, és eszükben sincs visszamenni Rothschild farmjára, a mai kiharcolt Izraelbe. Antiszemitának neveznek mindenkit, aki a zsidókat letámadja. De antiszemita nem lehetek, mivel Jézust korholnám ezzel, mivel Ő is sémi volt. Ezek a kaukázusi zsidók, akik Usában, Európában stb. irányítanak, ezek nem valódiak, hanem a talmudista zsidók.
      A tudásom onnan, hogy leegyszerűsítem a Biblia alapján a tényeket, mivel én a Bibliát igaznak találom. Persze elolvastam sok apokrif iratot és onnan összeszőttem magamban elég hosszú kutatómunkával ezt az egészet, amit írok.
      Kedves DNS.
      Istenre és Jézusra van bizonyítékom, a hitem. Hiszem, hogy van Isten, hiszem Jézust aki a megváltója az egész emberiségnek. Ennyi nekem elég, semmi bizonyíték vagy csoda nem kell nekem, hogy higgyek benne.
      Kedves MN.
      Én nem pártolom a zsidókat, főleg azokat nem akik a talmud mocskolódásait követik. Vannak persze jó zsidók is, ahogyan vannak rossz magyarok is. Én nem vagyok ellensége semmilyen népcsoportnak, nem veszem fel a nagy Magyarországos hacukát.
      Kézai Simon megállapította, hogy Nimród a magyar népmesék hőse. Gilgames valószínűleg Nimród lehetett. El kell olvasni a Gilgames eposzt és megállapítani, hogy jó vagy rossz- e az adott illető. Sajnos ebben az én tudásom is hiányos, de ahol 100 fajta isten küzd egymás ellen, az már röhejes. Kérdezném én: Hol van a napisten most? Hol van Ízisz? Hol van az örökéletű Nimród? Ebből két választás lehetséges, az egyik szerintem nem értelmes:
      1. Az istenek, akik a Földön voltak tanították az embereket mindenre, rosszra is. Isten kipusztítatta(totta) őket, elzárta őket valahová.
      2. (Ami zagyvaság és sokan ma is elhiszik)
      Isten vagyis Jahve, egy gonosz Isten volt, aki ellen a több ezer isten (napisten, holdisten) harcoltak és akit mi Istennek nevezünk az valójában a Sátán, akit a zsidók vittek magukkal Egyiptomból, Széth alvilági isten képében.
      Na most van egy olyan csoport, hogy szabadkőművesek, ott csak úgy léphetsz be, ha hiszel Istenben. Ha valaki belépett, nincs kiút. Pár szinttel feljebb megmondják az illetőnek, hogy valójában ők nem Jézust és Istent imádják, hanem a Sátánt, akinek a tervét hajtják végre.
      Na most, ezek a szabadkőműves csoportok szentháromsága a következő: Ízisz-Ozírisz-Hórusz, stb.
      Akik rengeteg éve eldugva élnek az emberek mellett, azok teológiájában eleve nem fogok hinni. A háttérhatalom istenei ezek, akik most a magyarokra vetették magukat, hogy valamiben a magyarok is higgyenek már. Elég könnyen megvezethető nép a magyar mint tudjuk.

      Törlés
    8. Attól hogy az egyház nem ismeri el, még lehet Jézus halotti leple. Nem tudom honnan van az 1200-1300-as feltételezés, de annál mindenképpen korábbi, mert a Pray kódexben több olyan ismertetőjegyet is feltüntettek, ami a torinói lepelre utal, és a Pray kódex 1192–1195 között keletkezett. Az egyháznak az a legnagyobb baja a lepellel, hogy a férfi szemét pénzérmék takarják el, ami NEM zsidó temetkezési szokás, szóval ha elismernék, akkor joggal merülhetne fel a kérdés, hogy Jézus nem zsidó? :-)

      Törlés
    9. "A tudásom onnan, hogy leegyszerűsítem a Biblia alapján a tényeket, mivel én a Bibliát igaznak találom. Persze elolvastam sok apokrif iratot és onnan összeszőttem magamban elég hosszú kutatómunkával ezt az egészet, amit írok."

      A Biblia sehol nem írja azt, hogy Nimród istennek kiáltotta ki magát. A Bibliában leírtakat úgy is lehet nézni, mint egy politikai leiratot. Mindenki aki ellenfélnek számított, besorolták az elátkozott fiú, Khám leszármazottai közé. De eleve az egész vízözön legendának megvan a Sumér megfelelője, ami sokkal korábbi, apró módosításokkal átvették az egészet.

      Törlés
    10. 1988-ban a római katolikus egyház hozzájárulását adta a C14-es eljárás alkalmazásához, kifejezve ezzel elkötelezettségét a tudományos vizsgálatok iránt. A vizsgálatot a vakpróba elvén ejtették meg: minden laboratórium három darab, számozott vászonmintát kapott, amelyekről nem tudták, melyik a valóban vizsgálandó anyag. Az egymástól független három különböző egyetemen (Oxford, Zürich, Arizona) végzett eredmény ugyanazt hozta: a küldött minta alapján a lepel keletkezése 1260 és 1300 közé tehető.
      Az eredmények: Oxford szerint 1200, Zürich szerint 1274, Arizona szerint 1304. A szélsőértékek hibahatárai is fedik egymást, ezért az eredményekben belső ellentmondás nincs.

      Törlés
    11. aki hisz aki nem le..arom mert az egyháznak ha kell ha nem önkéntesen utalod az adod 1%-át. ezért az összegért én is addig tartanék fent egy hazugságot amig lehet.

      Törlés
    12. Akkor már másoljuk be az ott található többi információt is. :-)

      "... Az ENEA olasz országos intézet kutatói öt éves vizsgálat során arra a megállapításra jutottak, hogy a lepel nem lehet középkori hamisító munkája. Ennek az elméletnek az alapja egy olyan C14 méréseken alapuló kormeghatározás volt, melynek objektivitása több szempontból kétséges (a mintavétel esetlegessége, bizonyított számítási hibák, a laboratóriumi „nyers” adatok eltitkolása)."

      Valamint:

      "Egy 2005-ös elméletben azt a korábban is hangoztatott véleményt fogalmazták meg, hogy 1988-ban a lepel olyan részéből vették a mintákat, amelyek eredetileg nem tartoztak hozzá, utólag varrták a vászon széléhez. (Sue Benford és Joe Marina, Ohio.) Ez az elmélet természetesen a C-14 vizsgálat után rögtön lábrakapott. Holger Kersten fejtette ki ezt az elgondolást a legrészletesebben, elemezve a mintavételkor készült filmfelvételt. A jelenlévő tanúk nem követhették egy külön helyiségbe a mintákat levevő személyeket, nem ellenőrizhették azok becsomagolását. A vászonról készült színes képek bal oldalán jól látható az a 11 cm széles – ebből a részből vették a mintákat – vászonhoz utólag hozzá toldott rész, amelynek szövése és az eredeti vászon szövésmintája a találkozási pontokon nem folytatólagos, tisztán kivehető az ezt jelző vonal."

      Törlés
    13. Kedves MN.
      A sumér vízözön eposzt, honnan feltételezed, hogy korábbi, mint a Bibliai teremtés eposz? De engem ez sem zavar, mivel van rá magyarázat bőven.
      Elmondanám: A sumérok eposza is lehet-e igaz? Hát lehet, mivel senki sem tudja mennyi népnek adott kinyilatkoztatást Isten. Az a legnagyobb baj az ábrahámista vallásokkal, hogy csak Ábrahámig mennek vissza, és nem Ádámig.
      Nem lehet tudni, hogy Isten melyik népeknek adott nyilatkozatot. Lehet természetesen, hogy a sumér eposz is részben igaz, hiszen a vízözönt említi, amely minden népre valószínűleg kihatott, de a sumér eposzban is csak egyetlen egy ember élte túl családjával a vízözönt, ahogyan a Bibliában is.
      De ha elolvasod jobban az ősmagyar bibliaféleséget, akkor rájössz, hogy csak van "büntető" Isten is, aki maga az Isten. A vízözön az emberek hitehagyásából fakadt, ezért Isten így rendelkezett, hogy újat hoz a régi helyett.
      Sokszor mondtam, hogy Melkizedeket senki sem tudja, hogy ki volt, nem ismerte senki, még is Ábrahám tizedet adott neki, ami akkoriban elég nagy szó lehetett.
      Sok minden homályos, de csak-csak kiderül az igazság, ha nem most halálunk után. De aki hisz, és jókat cselekszik azoké a mennyek országa. Én hiszek a Mennyországban, mivel van értelme, a reinkarnációnak viszont semmi, mivel a Föld az nem egy börtön ahonnan ki kéne szabadulnunk, hanem egy "próbatétel".
      De azt még a mai napig sem tudom felfogni, hogy egyes emberek, hogyan hihetik el a reinkarnációt, amikoris van több ezer gyilkos a Földön, meg csaló és ezeknek az lenne tényleg a büntetésük, hogy a következő életükben ebihalak lesznek, vagy egy szegény ember Namíbiában? Ez hülyeség, akkor troll lenne az Isten ha ilyet tenne. Az elit nem a pokolba kerül, hanem a következő életükben tücskök lesznek? Baromság. Az elit és a Luciferimádók igenis a pokolba mennek, mivel ellenkezik az Úr akaratával az önbíráskodásuk és a tömeges gyilkolászásuk, amelyet Sátántól vagyis az ő atyjuktól kapnak.
      Jézus, ha tudta volna a reinkarnáció ténylegességét, akkor nem borította volna fel a Szent Templomban az árusok portékáit, mivel Jézus pontosan tudta, hogy az Atyjának készült az a templom. Tehát, ha valóban Sátán építette volna fel Jahve képében a templomot, akkor Jézus miért ordította le az árusokat? Akkor Ő az árusokat támogatta volna. Egyszerű tény, de mégis nagyszerű.

      Törlés
    14. A Gilgames eposz korábbi mint az Ószövetség. Amennyiben elfogadjuk, hogy a Biblia Isten kinyilatkozása, és Isten ugyanúgy kinyilatkozta azt régebben a Suméroknak is, akkor miért kellett rajta változtatni?

      Törlés
    15. nem én végeztem a vizsgálatokat de ha már a kétely is felmerül ,hogy hamisitvány az elég gáz. ki tudja milyen lefizetett tudosok voltak akik a vizsgálatot végezték. de tölem aztán a igaz is lehet a lepel ,isten ,jézus története ugysem változtat semmit a világon. cinikus de ez van. néz körbe a világba az összes okosabb tudos tudja ha eltér a véleménye a megszokottol azonnal megvonják a támogatást. ezért nem mer kimondani senki semmit. a fizetett média sem mondja el a teljes igazat ezért vannak független médiák.

      Törlés
    16. 2000 éve nem történt semmi. nem jött senki,hogy segitsen. azért mi bünhödjünk mert ádám levette az almát és megette. ha nem ette volna meg a paradicsomban élnénk, de megette. biztos nagyon éhes volt. a kigyo ö tehet mindenröl. szép mese ez is.

      Törlés
    17. A lepel akkor is csoda, ha hamisítvány. Maga az a tény, hogy az egész olyan, mint egy fotónegatív, és ezt csak 1898-ban vált világossá, tehát amikor először lefényképezték, és előhíváskor a negatívon volt látható a pozitív kép, valamint azt sem tudják megmondani, milyen technikával "égették" bele a mintát a vászonba ebben a formában. És mindezt 1200 előtt! Ki és milyen tudással rendelkezett, ha ezt összehozta?

      Törlés
    18. the revelation of the pyramids cimü dokumentum filmet ajánlanám mindenkinek. a jutyubon is fent van. ott megnézheted hogyan hazudnak a lefizetett egyiptologusok.
      egyszer tényleg érdemes megnézni.

      Törlés
    19. Mi a nép, semmit sem fogunk megtudni a lepelről sajnos. Vagy valódi, vagy nem.
      De valóban csodás dolognak nevezhetjük, mivel a technikai fejlettség 1200 előtt még nem ütött semmilyen szintet. A tudósok állítása szerint, lehetetlen volt akár 1800-ban is ilyet készíteni, tehát hamisítvány nem lehet.
      Igen DNS rengeteg egyiptológus hazudik a fordításokat illetően, és a piramisoknak több lezárt kamrája is van, ahova senki sem teheti be a lábát. Ha megnézzük a régi épületeket, akkor látható, hogy nem ekkora embernek készültek, mint mi vagyunk. Görögországban, Egyiptomban, Angliában, Kínában, Norvégiában stb, találtak több tucat ajtót, amelyet "óriásoknak" építhettek. Ez csak jelent valamit, a hitetlenek számára. Tehát óriások valóban éltek a Földön, ahogyan azt a Biblia is kijelenti. A Bethesda fürdő valóban ott volt, ahol a Biblia mondja. A Bábeli torony alapzatát, valóban a Biblia szerinti helyen találták meg. Hamisítvány lenne a Biblia? Kétlem. Vannak olyan tudósok, akik valójában a Biblia szerint keresik az elveszett oltárokat, templomokat a világban és nagy sikerrel meg is találják.
      Viszont a Bibliát tudjuk, hogy kik írták és mikor. De viszont a Bibliát könnyű volt fordítani, hiszen óhéberül írodott, görögül valamint latinul. De a rovásjeleket, honnan a fenéből tudják fordítani? Nincs semmi kézzelfogható magyarázat a hieroglifák szövegére. Régebben gyakran néztem egy tévécsatornát, aholis azt állította az egyik tudós, hogy a hieroglifák fordításához már meglévő írást használnak, és nem maguktól jött rá egyik tudós sem.
      A másik pedig az, hogy pl. egy hal hieroglifának 5 fajta jelentése is lehet, hanem száz. A rovással is ez a helyzet, amikor bátran mutogatják, hogy olyan rótt szöveget találtak, ahol Isten neve kiolvasható sumérul. Megnéztem azt az írást, és egy másikat, állítólag mind a kettőn Isten neve van. De összehasonlításra teljesen más volt a rovás szövege. Lehet, hogy fogalmuk sincs, hogy miket jelentenek ezek a jelek.

      Törlés
    20. "De valóban csodás dolognak nevezhetjük, mivel a technikai fejlettség 1200 előtt még nem ütött semmilyen szintet." a piramisokat a mai teknikával sem tudnánk megcsinálni olyan pontossággal mint akkor. meddig hittük ,hogy a föld lapos meg ,hogy a nap forog a föld körül? légyszives nézd meg ezt:
      the revelation of the pyramids.

      Törlés
  25. http://ufo.network.hu/blog/ufo-klub-hirei/a-biblia-ami-a-kulisszak-mogott-van
    Le lehet tölteni el lehet olvasni. Az éremnek is két oldala van de lehet nektek keresztényeknek, vakon hivöknek mindkettö egyforma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs ellentmondás az Isten-hit és a Szloszár könyvben leírtak között, csak egy fentebbi szintről kell vizsgálni a kérdést: Isten miért ne teremthetett volna más élhető bolygókat, és azon számunkra "idegen" élőlényeket? Az én "szememben" tökéletesen elférnek Isten és az "ufók", mint ahogy a szellemlények és avatárok is.

      (egyébként úgy vélem szinte nincs olyan ember a Földön aki még nem sétált volna el egy "idegen" mellett, mivel vélhetően ez a humanoid testfelépítés egyáltalán nem ritka a teremtett világegyetemben - ahol egyébként is sémákra épül minden)

      Törlés
  26. A szabadkőműves Giosue Carducci (egyébként bolognai irodalomprofesszor és Nobel-díjas költő) 1865-ben megírta a sátánhoz intézett himnuszát:

    Üdv neked, ó Sátán,
    ó lázadás,
    ó bosszúálló hatalom,
    ó emberi értelem!
    Szent tömjén
    és imádság szálljon fel hozzád!
    Tökéletesen legyőzted
    a papok Jehováját.
    Tehát, aki elsajátította az aranykor szellemiségét, ezt is imádkozhatja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alulmúltad eddigi önmagadat is. Egyre durcásabb vagy... :) De ami a legfőbb: sok emberben megerősíted a kereszténység elutasítását az ilyen megnyilvánulásokkal. Ez pedig - végső soron - jó. :) Rendkívül szemléletes módon rántod le a leplet vallásod beteges és mániákusan tematizáló megközelítéséről ezzel az "ajtóstul a házba" hozzáállással. Külön szórakozás nézni, ahogy még a saját tudatodból is cenzúrázod a nyilvánvaló ellentmondásokat. :) Mert bizony van itt pár dolog, aminek felfogása éppen nem haladná meg az értelmi képességeid, csak hát ellentmond a meggyőződésednek. De a mai időkben már csak ilyen nevetséges és öntörvényű hozzáállás mellett képes életben maradni a keresztény eszme. A valóság fölfalja egy szempillantás alatt... Egyelőre elrettentő példaként teszel jó szolgálatot, később remélhetőleg mint megszabadult boldog ember.

      Törlés
    2. Hát, itt éppen ellenkező a folyamat szerintem. Egy normális keresztény, ha elolvassa a szabadkőműves versikét egyből kiderül, hogy mi is folyik itt valójában. Tényleg írt ilyen verset Carducci és nem véletlenül. Kérdeném tőled, hogy ki a "papok Jehovája"? Tehát a szabadkőműves fószer valójában Jézushoz imádkozik Sátán álnév alatt? Elég gyengén menekülsz ki az igazságból Elveszett Kereső. Nem is tudom, most éppen kinek ég a háza, mivel túl egyértelmű jelek támasztják alá, hogy mi is folyik itt valójában. Itt aztán írhatok én írhatok bármit, aki aranykorosan gondolkodik nem hat rá a kereszténység. De persze megértelek titeket, hiszen az egyházak hibája, hogy nem tudott pezsgést vinni a liturgiákba. Nektek egy sokkal könnyebb utatok van, nem feltétlenül mondom, hogy az sátáni lenne, de elég ezt a versikét elolvasnia valakinek és egyből megállapíthatja a dolgok végkimenetelét.
      Kíváncsi lennék rád, mit szólsz a vershez? Ha tehát van ilyen ima a szabadkőműveseknek, akkor őket véded? Végén még kiderül, hogy a szabadkőművesek a jófiúk:D Csak sajnos bebizonyítottad, hogy a kereszténység távol áll tőled, és elsajátítod inkább a freemasonok gondolkodásmódját, ami valljuk be elég nagy baj. Azt gondoltam volna, hogy egy kicsit jobban állsz majd a versikéhez és meg akarod magyarázni, de nem, te szigorúan támadod a keresztény eszmét, amit én fanatikusan művelek.

      Törlés
    3. Schwaben.
      Gondolom, arról persze fogalmad sincs, hogy ahová a figyelmet tereled, annak adsz energiát.
      Egy értelmes keresztény legfeljebb utalt volna erre a versikére, de neked sikerült itt végigimádkozni...

      Törlés
    4. Negatív energiát fektettem a vers értelmezésére? Pozitívan nem tudom értelmezni sajnos ezt a verset, de ha a bosszúállásra gondoltál részemről, tévedsz.
      Engem az utolsó mondat ragadott meg csak ebből, mert a többit tudtam (gondoltam) a szabadkőművesekről. Ha a sátán a papok Jehováját győzi le, akkor Jahve nem rossz fiú, nem úgy mint Szeth.
      Balogh Béla a Fehér Sas szabadkőműves páholy vezetője, viszont ugyanazt mondja amit te Szulthan. Ő is kijelenti, hogy ha a rossz dolgok felé terelődik a figyelem, akkor a negatív energiákat bevonzza ez a törvényszerűség. Én nem hiszek a bevonzásban, mert nem létezik. Én utaltam a versre, és kijelentettem, hogy aki aranykorosodott, az ezt is imádkozhatja, mivel a sátán nagyon ügyes kis angyal. Pontosan tudja egy keresztény, hogy sátán is a fény fiának adja ki magát, de mivel ez lehetetlen meghasonul önmagával és kinyomja a valódi arcát a világ felé.
      A bevonzásos dolgokról csak annyit, hogy valójában sikerül bevonzani az anyagot, de ezzel szemben pontosan tudjuk, hogy az anyag a világ része, és nem a lelki világé.
      Ugye, ahogy Elveszett Kereső állandóan reagál a következő: 1. Állandóan mondani, hogy ég a háza a keresztényeknek, mivel egy nem létező dogmában hisznek. Csak annyit kérdeznék erre, hogy, ha a kereszténység ál(dolog) lenne, akkor mi értelme volna a hitünknek? Ha Jézus nem támadt volna fel testben, mi értelme lenne a hitünknek? De biza feltámadt az örök életre! Vicces mert a sátán, saját magát leplezi le a hülyeségével. Pl. Avatara neonáci-mágusnő azt kijelentette, hogy a Holt-Tengeri tekercseken az áll, hogy valós a reinkarnáció:D Bocsánat, de a Holt-Tengeri tekercsek megnézhetők és pont nem az áll rajta. Hamar kiderülnek a hazugságok, főleg ha valaki saját magát járatja le, mint Avatara, aki annak sem hisz amit saját maga kimond.
      Meg lehet nézni a Harry Potter 7 részét, miről szól: Vannak a fehér mágusok, meg a fekete mágusok, meg vannak a muglik(gójok), akik sajnos nem értenek a mágia világához. Ezzel pontosan elárulják, kik is írták valójában Potter történetét. Ez egy kis kitérő volt, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy létezik valójában mágia, amit ellenünk használ fel az elit. Vannak megátkozások, és sikeresen sokan végre is hajtják ezeket. De ha ezek az egyének a következő életükben visszareinkarnálódnak ide, akkor az én hitem értelmetlen, mivel a bűnös nem nyeri el büntetését. Az nem büntetés, hogy eperfa leszek következő életemben:D
      Elveszett Keresőtől viszont azt kérdezném, hogy ha Jézusért kéne meghalnia meg tenné-e? Ennyi lenne csak a kérdésem.

      Törlés
    5. A Bibliában is vannak átokzsoltárok, az nem feketemágia? Meg nem is túl keresztényi, a hit nevében megátkozni valaki(ke)t. Ez is egy, a sok ellentmondás közül.

      Törlés
    6. Jézus megátkozta a fügefát, még is Isten egyszülött fia volt.:D
      Jézus úgy leszidta állandó jelleggel a farizeusokat, hogy köpni, nyelni nem tudtak. Jézus felborította a Szent Templomban az árusok bódéjait.
      Jézus leszidta Pétert, és azt mondta rá, hogy távozz tőle sátán, amikor megsajnálta Péter, Jézus emberi testét és kereszthalálát.
      Jézus emberi leleményességet használva, kijátszotta a farizeusok mocskolódásait, és Jézuson nem tudtok fogást találni.
      Jézus Pált megvakította, de utána helyrehozta.
      Szóval mindent egybevetve, amit szabad az Istennek, azt nem szabad az embernek.
      Mivel Jézus is Isten volt, ezért használta csak a képességeit némely helyzetben.
      Az embernek viszont nem átkozódást tanít a Biblia, hanem szeretetet és türelmet. Magyarul: Hogy ha rossz az életed a világ miatt, akkor vagy Isten gyermeke, de ha a világ befogad magába akkor a sátáné vagy, mivel itt minden hatalmat a sátán gyakorol és kicselezi az emberi racionális gondolkodást.
      Gondolj bele magába a racionalitás fogalmába, és úgy értelmezd a Bibliát.
      Ha az ősmagyar szövetség bibliájára gondolsz, abban is Isteni büntetés következménye az özönvíz. Ha csak pozitív dolog volna a Földön, akkor ezt a helyet joggal nevezhetnénk Isten országának, de azt már Éva eljátszotta.
      A sok ellentmondás inkább azokban van, akik nem egy dolgot tartanak a tűzben, hanem egyből 1000 kardot akarnak kovácsolni, az egy helyett.
      Jézusnak pedig két kardja van, egyik az igazságtalan emberek elleni kard, vagyis a megtorlás kardja, másik pedig az igazság kardja a jó emberek felé.
      Te látom MN, hogy még nem kötelezted el magad az irracionális gondolatmenetek felé, hanem még vannak benned kételyek a valódiság iránt.
      Én látod sokat írok ide, vannak akik 1 mondattal lerendezik a 2000 éves keresztény vallást, mások egyenesen az ördög egyházának tartanak minket.
      De persze, jobb nekik a 10 éves aranykoros baromság, csak ne a keresztény Istennel kelljen egy szinten lenniük, hanem túllépni az Istenképzetünket és gyökerestül kiirtani azt. Majd meglátjuk halálunk után kinek lesz igaza, ha nekik akkor én kérek tőlük elnézést a következő életemben, ha nekem akkor nem lesz kitől elnézést kérniük. Kicsit morbid ez a kijelentés, de sajnos erős világban élünk, ahol erősen ellen kell állni a modern-kori csábításoknak, amit megpróbáltatóak.

      Törlés
    7. ezt a versikét én még nem láttam sehol mert nem kerestem! de neked köszönhetöen akaratlanul is végig olvastam. kösz te paraszt. te lehet ,hogy keresztény gyermeknek gondolod magad de akkor nagyon letértél az utrol. mint ahogy a cim is sugalja: a tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság ..hanem a tudás illuzioja. te ebben szenvedsz kisbarátom. ne akarjál itt senkit tériteni mindenki hagyjál haladni a neki kijelölt. mi lenne ha saját gondolatokat irnál a kereszténységröl és nem egyfolytában a google keresöt nyitogatnád!

      Törlés
    8. Kedves Schwaben!

      Jézus tettei, példabeszédei az Újszövetségben mind mélyebb, szimbolikus értelemmel bírnak, és a tanítás a céljuk. Viszont az Ószövetségi átokzsoltárok azt mondják, ami szó szerint le van írva, az ellenség halálát, köztük csecsemőkét is. Ha Te ezt egy kalap alá veszed a fügefa "megátkozásával" vagy a farizeusok leszidásával, akkor arra kell gondolnom, nem teljesen érted a példabeszédek lényegét. Ez önmagában nem baj, mert nem mindig egyszerű ez tény. A fügefa amúgy is többször kap figyelmet az írásban, eléggé nyilvánvaló, hogy itt többről van szó, mint magáról a fáról.

      Törlés
    9. Valamint nem először hivatkozol "ősmagyar" bibliára, sajnos nem tudom mi lehet az, tudnál hozzá elérhetőséget adni?

      Igazad van abban, hogy nem köteleztem el magam semmilyen irányban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy semmilyen vallást nem erőltettek rám a szüleim, mondhatni teljesen ateista családban nőttem fel (meg sem vagyok keresztelve). Magamtól fordultam Isten felé, valami késztet, hogy kutassam az igazságot. A kereszténység iránti érdeklődésemet pedig a történelem szeretete hozta magával, és úgy érzem a lelkem mélyén, hogy Jézus tanításaival érdemes foglalkozni, ezért beszélgetek veled is, különben nem tenném, ha nem érdekelne. Szóval én egy Istenhívő ember vagyok, de nem vagyok vallásos, csak ha többet szeretnék tudni Istenről, akkor a vallásokat (is) célszerű tanulmányozni. Viszont én más vallásokat sem ítélek el.

      Törlés
  27. "majd meglátjuk halálunk után kinek lesz igaza, ha nekik akkor én kérek tőlük elnézést a következő életemben, ha nekem akkor nem lesz kitől elnézést kérniük." jo lenne ha valamit elmagyaráznál: ha meghalok és nem kerülök be a mennybe akkor a pokolba kerülök vagy vissza születek a földre vagy szellemként közlekedek a két világ között?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és nem tudsz elnézést kérni senkitöl mert az elözö életedre nem emlékszel.

      Törlés
    2. Híjj nye DNS:D
      Ezt nevezem gondolkodásnak leparasztozni bárkit:D Gratulálhatsz a szintednek, és az utadnak. Csak kibújtatom a szöget a zsákból, milyenek is a te fajtáid.
      Nagyon fiatal lehetsz még, élőben nem ezt mondanád biztosan:D
      De amilyen viselkedést mutatsz, olyat ezen az oldalon csak János Elek produkál. Másik cím alatt irogatunk?:D
      Igen valóban nem emlékszem az előző életemre, jah várj:D mert nincs is.
      Ha te emlékszel, akkor jelenleg is valahol egy intézetben kezelnek. Kicsit fogd vissza magad és úriemberként beszélgessünk tovább, ha lehetséges.
      Én kérek elnézést.

      Törlés
  28. 30 éves vagyok amugy. nem válaszoltál egy kérdésemre sem. aki keresztény az biztos nem keresi ki a sátán versikéket sehonnan sem. maximum utal rá de le nem irja. te ezt irtad: majd meglátjuk halálunk után kinek lesz igaza, ha nekik akkor én kérek tőlük elnézést a következő életemben, ha nekem akkor nem lesz kitől elnézést kérniük." a legjobb védekezés a támadás te PARASZT!!! Legalább értelmezd magadban amit leirsz.

    VálaszTörlés
  29. kiragadtál egy szot és ezen lovagolsz. tudnék cifrábbat is irni csak nem maradna fent ezért inkább visszafogtam magam. de ha elmennék gyonni 10 miatyánkal meg 3 üdvözléggyel lerendezném. ne ez a vicc.

    VálaszTörlés
  30. Hm. nem vitatkozok veled, teljesen értelmetlen. A vasat nem repeszti szét a balta.
    Elég fura a gondolatmeneted, de még egyszer elmondom ha kell, próbálj meg úriemberként viselkedni. Otthon Csöcsörömöcsörén biztosan így beszélnek, de egy civilizált helyen nem. Ha elmennél gyónni összedőlne a templom az értelmetlenséged miatt:D Ez a vicc.
    Ha értelmetlent állítanák akkor, hogyan lehetséges, hogy mégis megérted?
    Egy keresztény nem keresi a sátán verseit, de egy normálisabb ember szépen reagál nem ,úgy mint te. De ajánlanák neked egy filmet, az a neve, hogy a majmok bolygója, na az pontosan neked való:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha te keresztény hivö ember vagy akkor én biztos nem és nem is akarok az lenni. lehet visszaadom a bérmálkozo gyertyámat is.

      Törlés
  31. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  32. Na rögtön kedvesebb a hangvételed! Én is szép családi házban lakom a feleségemmel és 1 fiúgyermekemmel. Nem vettünk fel devizahitelt, és nem is fogunk, inkább éhenhalunk. Én pont a fordítottját tettem, amit te. Én eléggé aranykorosodottan gondolkodtam, de az nem elégített ki lelkileg, ezért tértem vissza a keresztény hitemre. Édesanyámat ne vedd a szádra, még a talpát sem nyalhatnád meg! Látatlanba én mondom, hogy te nem vagy harminc éves, sőt inkább egy középiskola hallgatója lehetsz, aki feltévedt egy oldalra. Add vissza inkább a gyertyát, mert nem állna jól a kezedben a képmutatásod miatt. Ocsmányul írsz, és lenézed az embertársadat hite miatt. Most van először, hogy a Nagyfigyelmeztetés.hu-oldara hivatkozok amit ma írt ki oda a szerzője:
    Az Én igaz lelkeim a gyötrelmet, a gúnyt, és az elutasítást szenvedik el, ezzel szemben a hamis prófétákat és látnokokat magasztalni fogják, akik sokakat meg fognak téveszteni. Hamis próféták támadnak majd köztetek, akik vonzani fogják a dicséretet és a dicsőséget. Alázatosságuk látszata és kedvesnek tűnő szavaik mögött a gonosz lélek szülte üresség lesz.

    Én figyelmeztetem a világot, hogy ne kövesse a hamis prófétákat, akik – az Én Szent Nevemben – a maguk számára keresnek dicsőséget, dicséretet és elismerést. Senki sem – akit Én, Jézus Krisztus küldtem – magasztalhatja fel magát, elérvén azt, hogy ti a lábai előtt heverjetek. Egyetlen prófétám sem állhat ki egy emelvényre, és mondhatja azt, hogy ő különb nálatok. Nem kell mondania, hogy ő különb a felebarátainál, ahhoz, hogy így tegyen. Elég annyit tennie, hogy az úgynevezett bölcsesség szavait hirdeti oly módon, hogy elhitesse veletek azt, hogy őt az Isten iránti állítólagos hűségéért, engedelmességéért kellene magasztalni. Ahelyett, hogy imádságra buzdítana és közelebb vinne benneteket Istenhez, elsősorban tiszteletet parancsol és követel majd részetekről. Ő ezt azáltal teszi majd, hogy olyan jellemvonásokat fog mutatni, melyeket a jámbor emberekkel társítanátok. Ezek a hamis próféták a gőg bűne által fogják magukhoz vonzani a lelkeket. A hamis prófétában lévő gőg vonzani fogja a más lelkekben lévő gőgöt. Az egyik magasztalja a másikat Isten Nevét felhasználván, hogy hirdessék nagyságukat.

    Legyetek óvatosak azokkal, akik arra kérnek majd benneteket, hogy azokkal, az általuk csak különlegesként emlegetett adományokkal védelmezzétek magatokat, melyek a szellemvilágot vonzzák. Kerüljétek el azokat, akik az Én Nevemben arra hívnak benneteket, hogy olyan szellemekkel foglalkozzatok, amelyek szerintük nagy békességet és vigasztalást szereznek majd nektek, de ahol Isten említésre sem kerül. Ha nem arra hívnak benneteket, hogy alázattal hajtsatok fejet Isten előtt, ugyanakkor arra kérnek benneteket, hogy helyezzétek magatokat és saját jóléteteket az első helyre, és mások szükségletei elé, akkor tudnotok kell, hogy ők nem lehetnek Istentől valók. Sosem helyezhetitek saját érdekeiteket, vagy másokét Isten elé. Mindennek, amire kérnek benneteket, Isten Szent Akarata szerint valónak kell lennie.

    A világban lévő hamis próféták közül sokan működnek együtt olyan szellemekkel, melyek nem Tőlem valók. Ők a belső gyógyulás, a pozitív gondolkodás, és a metafizika jelentőségét hirdetik, melyek mindegyike egy dolgot eredményez. Arra buzdítják az embereket, hogy elsőként magukat magasztalják, mint Istent.

    Én minden hamis prófétát száműzni fogok, és szigorúan megbüntetek. Büntetésük túltesz majd egy hétköznapi halandó ember büntetésén, mivel ők nagyon sok lélek elvesztéséért lesznek felelősek.

    Jézusotok

    VálaszTörlés
  33. csak szakmunkásom van de fizetösebb akár melyik diplománál. nem akarom anyád talpát nyalogatni elhiheted. közel 2 éve nézem ezt az oldalt de lehet vissza térek csak a nézegetéshez mert felesleges akár mit is kommentálni. látod ,hogy megint rossz keresztényként viselkedsz mert megkérdöjelezed söt meg is hazudtolod amit irok. nincs miért tuloznom föleg nem itt. inkább elmegyek sétálni a kutyáimmal minthogy veled pazaroljam az idömet. az ego neked már csak azt kell legyöznöd és még lehetsz valaki. további szép napot.

    VálaszTörlés
  34. Olyat kezdtem el írni előbb, ami tényleg nem lenne keresztényhez való cselekedet, de inkább menny el a kutyáiddal sétálni, és egy kicsit ki is szellőztetheted a fejed, ezen a szép kicsit borongós napon. Nem megtéríteni jöttem, csak felhívni a figyelmet a közelgő hitehagyás miatt. Győzd le az önistenítésedet és az egódat, akkor tovább beszélgethetünk majd. Nem pazaroltad az idődet rám, hiszen csak valami megfogott, azért adtad fel az ügyes-bajos dolgaidat. Ez a lényeg, ha már gondolkodóba estél fura világnézeted miatt, akkor az csak jelent valamit.

    VálaszTörlés
  35. ÁLSZENT VAGY!!! tudod nem az számit amit leirsz hanem amit nem irsz le és belül a kis lelki világodban gondolsz. ezt a kis istened meg jézusád ugyan ugy látja. 10 miatyánk azonnal. makk-makk-makk!!!

    VálaszTörlés
  36. Nem az számít amit leírsz, hanem ami belül van. Egy Shakesspeare veszett el benned.
    Elmondom akár 100-szor is a Miatyánkot érted. Imádkozom, hogy belásd a viselkedéseddel, mennyire megbántod Istent és Fiát Jézus Krisztust.

    VálaszTörlés
  37. nem értelek. ha én kifelé istenhivönek látszom és belül leszarom az egészet az isten szemében bün. magadért barátom magadért mondjál imákat.

    VálaszTörlés
  38. Schwaben hittestvérnek címezném a következőket,,, ne foglalkozz a hitetlenekkel, te megpróbáltál mindent megtenni dns ért, de nem válik a hasznára. Ez már csak egy ilyen hitetlen világ. Lerontják a keresztényeket és gúnyolják őket mert az Úrban látják mindennek a megoldását. Őket bekebelezte már a fenevad és annak csatolósai, nincs menekvés csak Jézus Urunk tud menekvést hozni számukra. Látom nem adtad fel a keresztény erkölcsöt és nem magasztaltad fel magad ahogyan ezt dns tette, szép cselekedetre vall, de mindenekelőtt Jézust illeti a dicsőség és a fenség a földön. Sajnos nevetni nem tudok mert sok ismerősősöm is látja mennyire piszkálják itt a keresztényeket, de majd megkapják a büntetésüket az Úristentől. Testvérem bízz az Úrban és ő erőt ad neked a lelki bizonyságtételedben.
    Szeretettel: Laci

    VálaszTörlés
  39. "Lerontják a keresztényeket és gúnyolják őket mert az Úrban látják mindennek a megoldását."
    Pont,hogy nem az urban látom a megoldást de mégegyszer elmondom ha van is menny vagy pokol akkor majd ÉN vállalom a büntetésemet. Amugy ádám és éva történetét nézem mi mind rokonok vagyunk. Egyszoval vérfertözöttek. vagy ha rosszul gondolom akkor magyarázzátok már el hogyan lett a többi ember?

    VálaszTörlés
  40. befejeztem. menjetek el papnak aztán csináljátok meg a gyerekeket hátulrol mint egy jo keresztényhez mélto legyen és közben mondjátok is hogy HISZEK-HISZEK. Az adonk 1%-át is lehuzzák pedig én nem engedtem meg nekik. meg még adozniuk sem kell. ezért az összegért én is fenttartanék egy ekkora hazugságot. judás evangéliumát miért nem fogadják el. talán mert tul sokat kellene magyarázkodni. és még sorolhatnám. szépen ki lett szelektálva mi kerülhet bele.

    VálaszTörlés
  41. Júdás evangéliuma amit a National-en adtak? Igen D.N.S higgy a tévének, hiszen mindig az igazat mondja. Júdás evangéliuma egy troll Istent vet a szemünk elé, aki kiröhögi az embereket hitük miatt, ha ilyen kell neked megkapod...
    Miért nem fogadják el? Mert 100%, hogy nem Júdás írta, hanem valamelyik hűséges álkeresztény tanítványa.
    Ezekkel jönnek mostanság, hogy így a gnosztikus reinkarnálódó iratok meg úgy, röhejes.
    Eme remek emberek eretnekségi írásai az, hogy a Föld Teremtője csak egy a sok isten közül, aki valójában nem maga a világegyetem megteremtője. Tehát Jahve csak egy a sok közül, akik itt befolyást szereztek a Földön, és Jézus valami másik bolygóról való lény, aki a tökéletes fény fia, de trollkodik az emberekkel:D Szép Jézusképet kapnának az emberek, ha ezek lennének a Bibliában:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Schwaben, szerintem okosabban tennéd,ha visszavonulot fujnal magadnak egészen addig,amig elegendo bibliaismereted lesz ahhoz,hogy hitetleneknek biblikus valaszt tudj adni a hit kérdésekben.Akkor végre atlathato volna,minden amit mondasz,nem beszélnél annyi sületlenséget,nem lennének ennyire összefüggéstelenek,es ezerfelé csapongoak a mondanivaloid.Akkor pl.elhinnéd azt is,hogy ki hany évesnek mondja magat (egy 60 éves is mondhat butasagot),es felismernéd azt is,hogy ha valaki azt kérdezi toled,hogy:"te legalább fizetsz anyádnak a net használatért? ",akkor abban na anyad gyalazasat lasd,hanem azt,hogy a kérdésben a hangsuly,a "fizetésen" van.
      Belekötsz abba,ami lényegtelen,es nem vezet sehova, (csak egy ujabb kötekedni valora nyit utat) fontosabb kérdésekre pedig nem adsz megfelelo valaszokat.Sok esetben pedig egészen elképeszto, hasadra csaposakat.
      Példaul miert nem tudtad azt valaszolni MN-nek, ezekre a mondataira:
      "A Bibliában is vannak átokzsoltárok, az nem feketemágia? Meg nem is túl keresztényi, a hit nevében megátkozni valaki(ke)t. Ez is egy, a sok ellentmondás közül." ,hogy a Zsoltarokban,a Jézus parancsait még nem ismero emberek beszélnek es imadkoznak (vagy éppen arra kérik Istent,hogy atkozza meg az ellenséget) Istenhez - ehelyett fügefakrol beszélsz,meg amit Jézus mondott Péternek? Ezeknek a dolgoknak semmi köze ahhoz,amirol MN beszél. (Itt persze MN is jo nagy butasagot irt,mert keresztyének csak Jézus ota vannak.Hogyan is lehettek volna,amikor keresztyénnek lenni annyit jelent,hogy: Krisztus követoi). Az az O szövetség volt,a keresztyénekre pedig mar csak az Uj szövetségi parancsok vonatkoznak,ahol Jezus azt mondja:
      "En pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket,aldjatok azokat,akik akik titeket atkoznak,jot tegyetek azokkal,akik titeket gyulölnek,es imadkozzatok azokért,akik haborgatnak benneteket"(Maté 5:44).
      Vagy mibol allt volna a satani versre azt a valaszt adnod,hogy azt, egy peldanak hoztad fel arra nézve,hogy az emberek altal nagyra tartott,"tudosok" hogyan gyalazzak Istent? Mert igy,hogy nem adtal ra valaszt,csunya félreértésben hagytad oket. Inkabb erre figyelnél oda jobban.
      Piti dolgokrol kezdesz el vitakat folytatni,amikor Isten azt mondja nekünk,hogy a hivo,"Nem e vilag vitazoja".Jézus ugyan azt mondja nekünk,hogy "Menjetek el széles e vilagba,es hirdessétek az evangéliumot",de ugyanakkor azt is mondja,hogy:
      "Es ha valaki nem fogad be titeket,es nem hallgatja a ti beszédeteket,mikor kimentek abbol a hazbol,vagy varosbol,labaitok porat is verjétek le.Bizony mondom néktek: az itélet napjan könnyebb lesz a Sodoma es Gomora (kanaani varosok,amelyek a multban buneik miatt megsemmisültek) földjének dolga,mint annak a varosnak.
      Imé,én elbocsatlak titeket,mint juhokat a farkasok közé..."(Maté 10:14-.16).
      Nem is érdekelne ez az egesz,amit te itt csinalsz Schwaben (mégha tudom is,hogy jo szandékbol teszed) ,ha ezzel nem hoznal szégyent a keresztyénségre.Jobban all neked,ha egyenlore inkabb még csak kérdezgeted az éretteb hivoket,mint ahogyan azt,az "Idok jelei.hu"-n is teszed.
      Es amikor mar birod a kemény eledelt is,nem csak a,még a csecsemoknek valo tejet (Zsidokhoz irt levél 5:12-14),akkor kilehet menni a farkasok közé.

      Ria

      Törlés
    2. Hát szép kis írást csináltál nekem, köszönöm. De, még egyszer elmondok valamit. Itt a fejemben eltároltam azokat a részeket, amelyeket kereszténytámadás esetén lehet bevetni. Azt az elvet követem, hogy maradjon a kutyának is egy kis étele.
      Érdekesnek tartom, hogy Laci aki előtte aranykori volt, rám hallgatva választotta a kereszténységet. Akkor csak nem beszéltem annyi hülyeséget, vagy szerinted te meggyőzőbb voltál? Az a baj, hogy így csak elijeszted a népeket, hogy határozottan elküldöd őket melegebb éghajlatra, mert nem a Bibliát követik. Pont őket, akik eltávolodtak a valódi hittől, őket kéne segíteni nem pedig egyből az egész Bibliát a fejükre dobni, mint valami követ.
      Te is jobban tennéd, ha tájékozódnál egy kicsit, mint ahogyan azt én teszem az Idők Jelein. Én nem csak az IJ-n tájékozódom,hanem megannyi német keresztény közösségi oldalon, ahol nem csak Joseph Candel-t nyomatnak állandóan.
      Elsőnek ki kell vizsgálni ki van Jézussal, utána lehet ítélkezni.
      Te sem mondhatod, hogy te Pál tanítását vallod, én meg Péterét. Mi egy vallást vallunk, ez a kereszténység. Ria arra kérlek, hogy a fejedben legyen a Biblia igéje a szeretet, valamint az evangélium fontossága.
      Aki végig kiáll Jézus mellet(bárhogy teszi ezt) azé lesz a teljes megnyugvás.
      Én pedig végig kiállok hitem mellett.
      Te csőstül rontasz a házba Ria:D Én pedig együttműködési úton. Ennyi a különbség, de egy szervezetet támogatunk, Krisztusét.

      Törlés
  42. Kedves Ria! Írod: " (Itt persze MN is jo nagy butasagot irt,mert keresztyének csak Jézus ota vannak.Hogyan is lehettek volna,amikor keresztyénnek lenni annyit jelent,hogy: Krisztus követoi) "

    Részei a bibliai kánonnak az átokzsoltárok, vagy nem? Ha részei, akkor a kereszténység elismeri isteni ihletettségűnek. Ha elismerik, akkor nem vesztette hatályát, érvényben van Jézus tanítása mellett párhuzamosan, és ezzel óriási önellentmondást képviselve.

    Bár talán a II. vatikáni zsinat ezeket hatályon kívül helyezte, ebben nem vagyok biztos. De ha így is van, Isten szavait ilyen könnyű felülírni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uj szövetség van MN! Ennyi legyen elég!

      Ria

      Törlés
    2. Hát Ria ez nem nagy válasz volt MN kérdésére.
      Kedves MN!
      A II.vatikáni zsinat erősen befolyásolva volt a szabadkőművesek által. Sok mindent hatályon kívülre tettek akkoriban.
      Részei tényleg az átokzsoltárok, de az valóban az Ószövetség, és a katolikusok nem imádkoznak zsoltárokat, azt meghagyjuk a protestánsoknak.
      Katolikus átkozódás nincs, se református, se evangélikus. A Bibliában sok minden megtalálható, minden témakörben.
      Az Ószövetség elvégre arról szól, hogy egyben megjövendölik Isten fiát, egyben a keménynyakú hébereket helyreteszi.
      Ria nálad az a baj, hogy egyből a Bibliát megfogod és kimásolsz belőle bizonyos részeket, de nem értelmezed azt az embereknek.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Neked lehet,hogy nem volt nagy valasz Schwaben, -de ezen nem is csodalkozom.
      Es mar megint a toled szokasos handa-banda! Mar-mar azt gondolom,hogy te tényleg nem vagy komplett Schwaben.Raadasul jo nagy hülyeséget irtal itt utobb MN-nek...mar megint.
      A bibliai igéket szerintem rajtad kivül mindenki érti,hiszen azok magukért beszélnek,es amik raadasul mindig egy adott témahoz kapcsolodtak azt alatamasztando.Azon tul mar mit kell azon magyarazni? - tudtommal épp eszu felnotteknek szolt.Inkabb ott a gond,hogy te nem érted, (még annyira sem,mint egy hitetlen) igy derül ki az,hogy egyedül te vagy az,aki érteni szeretné azokat,de valahogy nem jön össze neked.Ezért,ha valoban olvasnad a Bibliat,ilyen megjegyzéseid nem lennének. Csalafinta fiu vagy te Schwaben!

      A Zsoltarokat atokzsoltarnak nevezni pedig,egyenesen istenkaromlas,amikor ott, a 150 istentiszteleti énekgyüjteménybol csak kb.harom szol arrol,hogy a zsoltaros Istenhez imadkozik az ellenség megbüntetéséért,a többi mind Istent dicsoito,hitvallo es halaado ének.Ebbol is latszik,hogy nemhogy nem olvastad soha,de ma hallottal eloszor arrol,hogy egyaltalan van egy ilyen zsoltaros könyv a Bibliaban,igy nem meglepo,hogy azt sem tudod mit tartalmaz.Van neked fogalmad arrol,hogy mit vétettél ezzel a kijelentéseddel: "atokzsoltar"?...nyilvan nincs.Ezek utan mar ezen a mondatodon sem lehet csodalkozni: "..és a katolikusok nem imádkoznak zsoltárokat, azt meghagyjuk a protestánsoknak."
      Es ha mar a protestansoknal tartunk ;hogyan lehetséges az,hogy arrol sincs fogalmad,hogy abba,a katolikusokon kivül az összes keresztyén felekezet beletartozik,hiszen éppen azért ez az elnevezésük,mert a katolicizmus ellen protestaltak/protestalnak? Hasonloképpen nagy butasag volt hitetleneknek ide copiznod a "Nagyfigyelmeztetés"-ben irottakat,amikor az kifejezetten a keresztyéneknek szol,figyelmeztetésként arra,hogy vigyazzanak,mert a gyülekezetekbe hamis profétak es alkeresztyén tanitok furakodnak be,eltévelyitvén a nyajat.Mit kezdjen ezzel az iromannyal egy nem hivo?

      Az Ujszövetségben pedig az embernek adott parancsolatok azok,amik mar masak,es ami nem attol uj,mert megszunt volna Isten szava lenni.Jézus,a Maté 5:22-tol a 48.versig végig arrol beszél,hogy :"Hallottatok,hogy a régieknek megmondatott,hogy...,én pedig azt mondom néktek,hogy...".

      Na jo,innentol elég is volt beloled Schwaben, - kinottem mar az ovodaskorbol.

      Ria

      Törlés
  43. Unknown , Schwaben.
    Két meggyőződéses keresztény vitája, igazán meggyőző érv rendithetetlen hitetek mellet.:)

    VálaszTörlés
  44. Neked sem kell allandoan azt lesned Szul than,hogy miként köthess belénk keresztyénekbe,ehelyett el kellene gondolkodnod azon,hogy mivel a hit is a szellemi szféraba tartozik,ami allando növekedést kivan,az ugyanakkor azt is jelenti,hogy nem lehet minden ember ugyanazon a szellemi szinvonalon.Attol,hogy egy gyümölcsfa csemete még nem hoz gyümölcsöt ugy,mint a mar megnott érett gyümolcsfa,attol az még gyümölcsfa.

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "mivel a hit is a szellemi szféraba tartozik,ami allando növekedést kivan,az ugyanakkor azt is jelenti,hogy nem lehet minden ember ugyanazon a szellemi szinvonalon"
      Ebben tökéletesen egyetértek, bár a növekedés helyett inkább szellemi fejlődést mondanék.
      Annak viszont alapfeltétele az ÖNÁLLÓ, dogmáktól mentes gondolkodás, mert anélkül hamar tévútra viszik az Embert azok, akik ezen már elég régóta dolgoznak.
      Úgyjogy most is azt kell mondom, hogy aki a BIBLA ALAPJÁN hazug kígyóról beszél, az bizony képtelen a hazugság, és az igazság megkülönböztetésére, ami a szellemi fejlődést erősen gátolja, és jó szándéka ellenére , mégis tévútra került.

      Törlés
  45. Növekedés vagy fejlodés nem ugyanazt jelenti?Egy gyermek, - vagy barmilyen élolény - amikor növekszik,nem fejlodik? A szellemi ember ugyanigy növekszik/fejlodik a szellemi ismeretben/tudasban.Az meg milyen szöveg,hogy "ONALLO"gondolkodas? Te talan ugy jöttél ki anyad hasabol,hogy mar minden tudas a birtokodban volt? Minden ember valakitol,valahonnan szerzi a tudasat,nem pedig mar eleve azzal születik.A hivok pedig ONALLOAN megallapitjak,hogy Isten maga az Igazsag,es rajta kivül nincs mas igazsag.Igazsagnak csak azt lehet elfogadni,amit arrol a TEREMTO kijelent,minden mas csak a TEREMTETT lény erolködése,maga-akarasa ön-örjöngése.Ha pedig te dogmanak nevezed azt,ha egy ker.hivo Isten kijelentéseit fogadja el az egyetlen igazsagnak,akkor nevezd annak.
    A kigyorol-> - osi kigyo,Satan,Ordög Lucifer - szinéten Isten ad kijelentést...Tole tudjuk,nem mi hivok talaltuk ki.Ezekkel a nevekkel jelol meg a Biblia egy alabukott,egykor igen dicso angyalt,akinek ténykedése mindig Isten es minden isteni ellen iranyul....ebben a tényben mit kell egymastol megkülönböztetni? Hacsak nem azt,hogy Isten kijelentései az Igazsag,a Satan sugallatai pedig az ember elméjét megrontani(sokaknal elég nagy sikerrel) akaro Hazugsag.

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A növekedés és fejlődés nem feltétlen ugyanazt jelenti. A különbség abból adódik, hogy mit tekintünk egységnek vagy egésznek. Az emberiség számának növekedése benépesítette és túlnépesítette a Földet. Az emberiséget tekintve egységnek, ez növekedés és fejlődés. Amennyiben az élővilágot tekintem egységnek, akkor az emberiség számának növekedése a növény és állatvilág óriási és visszafordíthatatlan pusztulásával, sok esetben fajok teljes kihalásával járt. Az emberiség fejlődése magában hordozza az élővilág pusztulását és az élőhely pusztulását.
      Beszélhetünk- e társadalmi fejlődésről akkor, amikor a becsület, a tisztesség, a jóság …fölé emelkednek az anyagi érdekek?
      Beszélhetünk-e fejlődésről egy olyan országban, ahol többet adózunk, mint a „sötét” középkorban”?
      Beszélhetünk-e fejődésről ott, ahol a politikai elit „mutyizásai” nem a nemzet egészének érdekeit szolgálják, csak bizonyos „politikai csoportok és köreinek” az érdekeit?
      Beszélhetünk- e szellemi fejlődésről ott, ahol hívők megbocsátásért és ….. fohászkodnak a helyett, hogy jóságban és szeretetben élnének egymással? Vagy így élnek?
      Beszélhetünk-e szellemi fejlődésről ott, ahol az emberek lemondanak saját életük és sorsuk irányításáról, némán tűrik az igazságtalanságot, a kizsákmányolást, a törvénytelenséget ….. egy mennyországi jutalom reményében?

      Törlés
  46. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok! Nekem úgy tűnik, hogy valami csúnya szerverhiba megette az utolsó hozzászólásom, így újra próbálom.
    Olvasgatom fegyverropogásra hasonlító összecsapásaitokat, és arra gondoltam, hogy esetleg arról is lehetne írni, hogy ki mit tesz a testi-lelki-szellemi gyógyulásáért, esetleg tisztulásáért.
    Szerintem a belső erőnk növelésével a lelkiállapotunk stabilizálásával tudunk szabadulni a tirán hatalom szorításából.
    Ezt találom én érdekes témának, és nem a vallásháborúkra emlékeztető vitázást.

    VálaszTörlés