2013. január 24., csütörtök

Döbbenetes hír:Obama olyan katonai vezetőket akar, akik hajlandóak amerikai állampolgárokra is lőni


Az alábbi hír, ami néhány nap alatt bejárta az alternatív médiát, ismét abba a kategóriába tartozik, amit nem áll módunkban megerősíteni, de látva, hogy milyen irányba tartanak az események az Egyesült Államokban, sajnos nem nehéz elképzelni, hogy az információ nagyon is igaz lehet.

Hétfőn Dr. Jim Garrow, az ismert szerző és humanitárius aktivista megdöbbentő kijelentést tett Barack Obama második elnöki ciklusával kapcsolatban.
Facebook oldalán Dr. Garrow a következőket írta:
Éppen most tudtam meg egy rangidős katonai vezetőtől, hogy Barack Obama új próbatételt vezetett be annak megítélésére, hogy ki alkalmas katonai vezetői pozíció betöltésére és ki nem. Ez robbanni fog emberek, készüljetek fel! „Az új teszt annak megítélésére, hogy valaki alkalmas-e vezetői pozíció betöltésére a hadseregben az, hogy hajlandó-e amerikai állampolgárokra tüzet nyitni vagy sem.” Aki nem, azt elbocsátják.
Ki ez a bizonyos forrás?
Dr. Garrow a következőket mondta: „A férfi, akitől az információ származik az Egyesült Államok egyik legismertebb katonai hőse.”
Fontos, hogy mindenki értse, ez nem egy Alex Jones vagy Jesse Ventura vagy olyan forrás által elindított hír, akit a legtöbben könnyedén félresöpörnek, mondván ez is csak egy „összeesküvés elmélet”.
Dr. Garrow egy ismert és köztiszteletben álló humanitárius aktivista, aki életét arra szentelte, hogy az egy-gyerekes kínai törvények miatt halálra ítélt kínai csecsemők életét megmentse. Munkája elismeréseként Nobel-békedíjra is jelölték, amit abban az évben helyette Barack Obama kapott meg.
Az Amazon.com a következőképpen foglalja össze munkásságát:
Dr. James Garrow a Rózsaszín Pagoda: Egy ember harca a kínai lányirtás ellen című könyv szerzője. Az elmúlt tizenhat év alatt 25 millió dollárt áldozott arra, hogy a hozzávetőleg 40.000 kínai lány csecsemő életét megmentse a biztos haláltól, ami a kínai egy-gyerekes elv miatt rájuk várt volna és örökbefogadókat találjon nekik. Dr. Garrow a Pink Pagoda iskolák megalapítója és ügyvezetője. A 6300 alkalmazottat számláló összesen 168 iskola angol nyelvű oktatást biztosít kínai gyerekek számára.
A fenti hír különösen érdekesnek bizonyul azután, hogy a Washington Free Beacon vasárnap arról számolt be, hogy Barack Obama márciusi hatállyal elbocsátotta James Mattis tábornokot, az amerikai tengerészgyalogság főparancsnokságának vezetőjét.
WFB cikk a következőket írja:
„A nemzetbiztonság berkeiből érkező hírek szerint James Mattis tábornok távozását a főparancsnoki posztról igencsak sürgetik és azt közölték, hogy több hónappal előbb kell elhagynia hivatalát, mint azt korábban tervezték.”
Vajon Mattis tábornok visszautasította, hogy amerikai állampolgárokra lőjön? 

Forrás: Idok Jelei.hu / Examiner.com
Kapcsolódó bejegyzések:
Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA - OBAMA
Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki
Összeesküvésből valóság lett I. - Az állampolgár az ellenség
Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984

47 megjegyzés:

  1. És mi újság Magyarország cigány miniszterelnökével? Ahhoz is határtalan hülyeség kellett.

    VálaszTörlés
  2. És mi újság Magyarország cigány miniszterelnökével? Ahhoz is határtalan hülyeség kellett.

    VálaszTörlés
  3. És mi újság Magyarország cigány miniszterelnökével? Ahhoz is határtalan hülyeség kellett.

    VálaszTörlés
  4. Bocs, csak egyszer akartam elküldeni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát egyszer is sok volt !

      Törlés
    2. Einstein mondta:
      "Két dolog létezik, mi végtelen e világon: az egyik maga a Világegyetem, a másik az emberi butaság. Az elsőben nem vagyok biztos....."

      Erre a két négerező/cigányozó szinten leragadó hozzászólásra többet érdemben nem is lehet mondani...

      Törlés
  5. Nos ezek szerint aki nagy hatalomra tesz szert megőrűllll !!!!!!

    Lásd Sztálin , Nagy Sándor, Néró, Napóleon stb...

    VálaszTörlés
  6. mi a helyzet a cigány zsidó bérenc orsóssal? ti juttatátok hatalomra akkor mi a gecit rinyáltok??? különben is csak itt nagy a pofátok de amikor ki kellene állni és igen is tenni cselekedni kellene valamit az elnyomás kizsákmányolás ellen akkor inkább meghunyázkodtok és elbujtok ti kis söpredékek!!!! nem kell itt rinyálni tenni kell valamit a pofát csak itt a nagy! meg sirni azt tudtok huu de sok a számla huhhh de drága minden huhh megint a kölcsön visszafizetés huhh de keveset kereseh huhh ez meg huhh azz már szinte szánalmas ez a magyar nép! szégyellem is hogy magyar vagyok inkább lennék arab az legalább cselekszik valamit nem ugy mint a magyar aki mindig is csak segget nyalt elbujt a harc elöl és csak rinyálni rinyálni tud jaaah és irigy mocskos faj vagyunk semmi összetartás nincs ebben az országban na ennyit erről lehet gondolkodni idióták

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyu, mókamiki ujratöltve.
      "szégyellem is hogy magyar vagyok"
      Nem kell szégyelned, nem vagy az, legfeljebb magyarul beszélsz(bár azt is elég sz.rul ..:)
      Te, ezzel az egyszerű retorikával már annyiszor próbálkoztatok, ez a maximum?
      Azt mikor fogjátok már fel, hogy kár a gőzért?...

      Törlés
    2. Akármennyire is próbálnak hardcore materialista okostojások lenni Makival karöltve, ha ránézel amit csinálnak, kiderül hogy "spirituálisan támadnak". A fő célok pedig: kollektív egó, személyes egó és a fájdalomtest. Ilyen szemüvegen keresztül nézve mindjárt jobban érthető a helyzet.

      Amúgy feltűnt, hogy Makival milyen jól megvoltak? Saját magával(!) nem veszik össze az ember. :)

      Ha Arpielnek elnézzük, nézzétek el nekem is. Ide tenném újra az a videósorozatot a felforgatásról:
      http://www.youtube.com/watch?v=CCIju6xb1XY&feature=relmfu

      Egyre valószínűbb, hogy innen fúj a szél. Az első két részt legalább ajánlanám megnézni. Maki és SzitaLaci-JánosElek is meglehetősen furcsa "egyéniségnek" tűnnek. Inkoherens "eszmerendszerekkel", egyszer valamiről nagyon felvilágosultak máskor az 1+1 is nehézséget okoz, stb. Ők nem valós személyek a billentyűzet mögött, hanem valami feltörekvő, leendő kis kőműves vizsgadolgozatai. Amit még hozzátennék az elméletemhez támogatásul: Anyum rendszeres látogatója a Magyarok Háza rendezvényeinek, a Szent Korona Szabadegyetemnek és hasonló helyeknek. Ott már 20-40 fős (sőt még akár kisebb) csoportokban is meg lehetett találni a hasonló alakokat. Vagy az élő fába is belekötöttek, vagy épp túl lelkesek voltak és az előadó minden mondata után véres tisztogatásra buzdítottak. Úgy mondják az ilyet, hogy provokátor. Na most ezek ismeretében, ez a közösség már bőven túlnőtt azon a méreten amit a hatalom ellenőrzés nélkül megtűrne. Látjuk is a jelét...

      Törlés
    3. János, és megkérdezhetem, te mit tettél már le az asztalra? zárójelben jegyzem csak meg, a stílusodon finomíthatnál..

      ez elég szegénységi bizonyítvány részedről :(

      Magyarnak lenni, igenis jó dolog, nem véletlen, h annyian támadnak minket (na kik??) szerinted?

      Vannak, akik világuralomra törnek (na kik?) és pontosan az ilyen ellentéteket próbálják felhasználni az emberek ellen.Essetek egymás torkának stb. stb. Jóérzésű emberek milliói ébrednek már fel ebből a rémálomból, amit ezek produkáltak.

      Remélem, nem érik el céljukat! Ha Isten velünk, ki ellenünk?

      Törlés
    4. János, és megkérdezhetem, te mit tettél már le az asztalra? zárójelben jegyzem csak meg, a stílusodon finomíthatnál..

      ez elég szegénységi bizonyítvány részedről :(

      Magyarnak lenni, igenis jó dolog, nem véletlen, h annyian támadnak minket (na kik??) szerinted?

      Vannak, akik világuralomra törnek (na kik?) és pontosan az ilyen ellentéteket próbálják felhasználni az emberek ellen.Essetek egymás torkának stb. stb. Jóérzésű emberek milliói ébrednek már fel ebből a rémálomból, amit ezek produkáltak.

      Remélem, nem érik el céljukat! Ha Isten velünk, ki ellenünk?

      Törlés
    5. Csak azért nem töröltem a "janos elek" nevű troll hozzászólását, mert nagyon örülök, hogy érdemben átláttok már Ti is az ilyen provokátorokon és le tudjátok reagálni az elképesztő ostobaságukat... A Szita L féle 2-3 káromkodó, szidalmazó trollt le is tiltottam, ezért nem rontják már itt a levegőt.
      De sajnos az ilyenek nőnek mint a gomba vagy pedig küldik őket...így lehet számítani hasonlókra. De a lényeg, hogy végre maga a közösség dobja ki a trágár, bomlasztó és szó szerint nagyon alacsony szinten vegetáló "értelmiséget"...
      Köszönöm!

      Törlés
    6. Figyelj, Elveszett... Az oké, hogy a saját önigazolásod érdekében megpróbálsz mindenféle személyiségjegyekkel felruházni engem, mindenféle megalapozott tény és ismeretség nélkül. A te problémád, a te pszichológiai problémád. Az is oké, hogy aki a te sekélyes és sematikus gondolkodásmódoddal ellentétes megnyilvánulásokat ugyanezen okokból lebutázod. Ahogy érzed, bár mindez csak rólad ad ki egy szegénységi bizonyítványt a zsidózásoddal és mélymagyarkodó hőbörgéseiddel együtt.

      Törlés
  7. "Lord Robert" - a "kellett nekik nigger elnök" állításodból minden logika hiányzik.
    Bőrszín alapján ítélsz, ezzel saját magadat írod le.
    Mind emberek vagyunk, csupán más értékrendekkel. Azért mert fekete elnökük van, még nem kell egy kalap alá venni a világ összes fekete emberét.

    "János Elek" kommented nagy részével egyetértek, azonban a megfogalmazással egyáltalán nem. Másokra mutogatsz, holott lefogadom, hogy te sem vagy egy buzgó aktivista, aki az országot próbálja megváltani, idejét és erejét nem sajnálva.

    Komolyan mondom, egyszemélyes pártot fogok alapítani, mert ennek így sosem lesz vége.

    A cikkhez pedig annyit fűznék, hogy előbb-utóbb, ha hiteles a mostani hír, ha nem, akkor is el fog szabadulni a pokol, hiszen fogyóban vannak az erőforrások.
    Szóval teljesen logikus lépés, ha már az elnök lélekben készíti az embereit.

    Tűnődöm, hogy vajon hogyan győződnek meg arról, hogy tényleg képes-e a tiszt lelőni egy civilt?
    Gondolom önmagában az "Igen, megtenném." nem elég.

    VálaszTörlés
  8. Oh. Egy fajgyűlölő, aki még ráadásul hisz abban, hogy a politikusok a legfőbb hatalom hordozói, ezért övék a felelősség. Lila elnöke is lehetne az USA-nak, azt csinálja amit a háttérhatalom mond neki.

    VálaszTörlés
  9. lehet mar klon.....mert mutattak egy fotot fejerol fent. es egy operalt heg volt eleg nagy,,,mintha megnyitottak volna neki az agyat, lehet, mar nem is Obama, mivel mar nagyon sok reptilian van a Foldon,,,,idegen, es ez is az...iranyithato a gonoszsagra, leirtak, hogy a Pinter sem Pinter belugy.minsz. nalunk,,,,idobe felreallitottak, eltunte, es egy hasonmast tettek a helyere, mert kopott volna az olaj vegett,,,majdnem minden fejes bene volt...igy a regi Pinter S. valoban igerte, rend lesz, de mar nem tudta vegrehajtani....eltuntettek...ez az uj meg egy csicska...egy kis arcplasztikan ment keresztul a bohoc....

    VálaszTörlés
  10. na, itt egyre nagyobb a káosz már házon belül is :)

    VálaszTörlés
  11. Elveszett Kereső: A zsidózós hozzászólásaid után a helyedben nem igazán címkéznék meg senkit ezzel a "fajgyűlölő" felirattal....

    VálaszTörlés
  12. Eggyetlen probléma gyerekek az az hogy sok itt a cigánypárti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gomba modra szaporodasrol van itt szo kerem szepen, hanem osztodasrol

      Törlés
    2. Most nézem csak: Maki legújabb cyber-inkarnációja. :)

      Törlés
    3. Igazából hálásak vagyunk ám Maki! Mikor ilyen sok a dolgod, akkor is írsz nekünk, hogy tanulhassunk belőle.

      http://mandiner.hu/cikk/20121215_ron_werberrel_ujit_az_mszp

      Törlés
  13. Dr. Garrow-t "Munkája elismeréseként Nobel-békedíjra is jelölték, amit abban az évben helyette Barack Obama kapott meg."

    Hát csoda hogy a doki fúj az elnökre és ilyen híreket terjeszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És azon sem lennék nagyon meglepve, ha Dr. Garrow-t a kínaiak támogatják. Játsszák le egymás közt, engem különösebben nem izgat, azért egynapos hírnek jó volt. :)

      Törlés
    2. Nekem is kiszúrta a szemem ez az egybeesés. Szóval lehet bosszúhadjárat is a doki részéről.

      Ja, és Maki, miért élsz még? Az ismerőseid/barátaid/családod tudják, hogy ők is "ivadéktojók"? Esetleg, csak te vagy a fekete bárány köztük, mert te már beismerted, hogy te sem vagy jobb, mint a többi ember akiknek "meg kell halniuk".

      (Semmi személyes, csak érdekel egy olyan ember filozófiája ezekről a dolgokról, aki a halált terjeszti.)

      Törlés
    3. Köszönöm kérdésed, még élek, csak az van, hogy számomra nem pszichológiai szükséglet belakni egy blogot és éjjel-nappal azt bújni. ;)

      Elégszer leírtam már a nézeteimet, amikben szó nincs a halál terjesztéséről. A túlszaporodás megállításáról van szó úgy, hogy közben senki nem hal még, éppen csak sokkal kevesebben születnének. Tudom, ezt nehéz felfogni a hozzád hasonló ivadéktojónak - jaj istenem, akkor most nem petézhetek bele minden bokorba? mindmeghaluuuunk!!! :D -,de akkor is az az igazság, hogy szó nincs halálhozásról.

      A családomban mindenki tisztában van a nézeteimmel, sokan nem értik meg, de elnézik nekem. :D Végül is a családom, és ugye vannak társadalmi programok, amiket az ember már nem tud kiiktatni. Hát van ez így.

      És de, jobb vagyok, mint a többi ember. Értelmesebb, intelligensebb és ráadásul tudom, felfogom, hogy az alapvető létezés nem más, mint egy vegetatív csődhelyzet, és akik ebben leledzenek, azok nem alkalmasak arra, hogy azonosítsuk őket az Ember című magasabbrendű eszmével. Az nem Ember, amelyik alszik-felkel-dolgozik-hazamegy-tévétnéz-zabál-baszik-alszik. Az egy véglény.

      Ez sem személyes természetesen. A buta személyeskedést meghagyom az itteni, felvilágosult és toleráns őstagoknak. :DDDD

      Törlés
    4. "És de, jobb vagyok, mint a többi ember. Értelmesebb, intelligensebb és ráadásul tudom, felfogom, hogy az alapvető létezés nem más, mint egy vegetatív csődhelyzet, és akik ebben leledzenek, azok nem alkalmasak arra, hogy azonosítsuk őket az Ember című magasabbrendű eszmével."

      Mi volna az a magasabb rendű eszme pontosan? Csak kíváncsiságból...

      Törlés
  14. Maki mi lenne ha lelőnéd magad?

    VálaszTörlés
  15. Elveszett Kereső!

    Jól látod, Maki Mester vakolgat, vakolgat, de valahogy nem akar megtapadni a malter. Ez a műhelymunka egyenlőre nem kóser.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a vakolattal van baj, hanem a fal minőségével. ;)

      Törlés
    2. De legalább nem tagadod, barátom.:)
      Azon a falon pedig koppani fogsz.:)

      Törlés
  16. A kö.....k hozzászólását nem lehetne törölni? Valahogy nem tudom felfogni tk. ki mit szol hozzá mert teljesen eltereli a figyelmet! PL.: jános elek-ről beszélek. Nem hiszem bármi keresnivalója van itt. A nézeteit pl., szégyenli, hogy magyar-Talán egy JOBBIK-os társaságban hangoztassa. Ha gondolja küldök neki pontos cimeket is.

    VálaszTörlés
  17. A kö.....k hozzászólását nem lehetne törölni? Valahogy nem tudom felfogni tk. ki mit szol hozzá mert teljesen eltereli a figyelmet! PL.: jános elek-ről beszélek. Nem hiszem bármi keresnivalója van itt. A nézeteit pl., szégyenli, hogy magyar-Talán egy JOBBIK-os társaságban hangoztassa. Ha gondolja küldök neki pontos cimeket is.

    VálaszTörlés
  18. egy kis eszmefuttatás :)

    ha valaki leírja hogy magyar, török, görög, arab, néger, amcsi azzal nincs baj, de ha leírja hogy zsidó vagy cigány akkor mindjárt megy az ajvékolás, hogy rasszista meg fajgyűlölő, náci, hungarista, nyilas . miért is ?

    VálaszTörlés
  19. Azért mégiscsak megmondhatná valamelyik intellektuális okostojás közülletek, hogy miért köpködtök arra, aki felveti, hogy talán mégis kellene tenni valamit, nem csak kommenteket írni? Aki követ dob itt a ti belterjes finomkodó, állóvizetekbe, rögtön a háttérhatalom ügynöke. Mert ti tudjátok! És akkor mi van? Titeket ugyan úgy bedarál majd a hatalom, mint azt, akinek fogalma sincs semmiröl. Legfeljebb ti majd hajtogatjátok közben - elálló kisujjal affektálva - hogy: tudtam, tudtam... Mert tenni ellene igenis gyávák vagytok! Az ilyen helyeknek pont az lenne - szerintem - a lényege, hogy a hasonlóan gondolkodók közösen, a problémát ismerve, valami megoldást találjanak. Ti azonban csak azt tudjátok kérdezni, hogy "te mit tettél"! Pedig azért jön az ember ilyen fórumokra, hogy hátha akad valami hasonszörü, akivel végre össze lehetne fogni. De azokat ti rögtön lehurrogjátok, nem közétek való, pallérozott elme, hanem csak egy tudatlan bunkó. Jobbikos. Végül is ti mit keztek ezzel a felhalmozott tudással, a tenger sok eszetekkel? Mi a gyakorlati haszna az itt elhangzottaknak? Szerintem az ország is pont azért tart ott, ahol, mert az értelmiség, akinek a tudás a birtokában van, otthon lapít és kussol. Max. beírogat pl. ide. Abban bízik, hogy majd az Isten megsegít, elintéz helyettünk mindent. Nem fogja. Mert érdemtelenek vagytok rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jelenlevők egyik fele Jézust 2. eljövetelét várja, s hogy majd megküzd a gonosszal érettük, a másik fele idegen civilizációk segítségéért kiállt, akik ellenben nem igazán szólhatnak bele a dologba, és a kozmikus fejlődésbe az ember szabad akarata miatt. Soraim alatt jános elek alapítványról, mozgalomról és pártalapításról beszél, és sokan meg más utakat találnak járhatónak.
      A lényeg (a közös jellemvonás) minden esetben, hogy van egy ijesztő ellenségkép, akitől rettegni kell, aki majd bedarál, és amiért az egész életet küzdelemmel kell végig élni, vagy várni a megváltást felsőbb, - esetleg szellemi - hatalmasságoktól. Igazán mulatságos elmejáték :)

      Törlés
  20. Na,most jott el az ideje annak,hogy a hazigazda kirakja(törölje)a szurét a "vendégeit" molesztaloknak,es nem a vendégektol elvarni azt,különösen,ha azoknak nincs is modjuk erre.A ciganyok,anyazasért mar kést rantanak,a nem ciganytol pedig azt kell elvarni,hogy ugy tegyen,mintha nem is hallana meg az ilyet? Nem,az ilyen emberfélét,gondolkodas nélkül ki kell rugni a tarsasagbol!A bunt cselekvot meg kell buntetni!Itt szo sem lehet lagyszivuségrol;ilyet helytelenül,csak a nyilvanvalo felületesség es gyavasag mondhat.

    Ria.

    VálaszTörlés
  21. ha tényleg kitör a balhé és a katonák elkezdik ölni a népet, akkor egy újabb észak-dél fog kialakulni.

    ott a lakosság egy része fel van fegyverezve, és vissza fognak lőni, nem úgy mint itt.

    VálaszTörlés
  22. és én bízom benne hogy akkor a sima közkatonák csak átállnak a nép oldalára.
    csak nem fogják lelővetni a saját családjukat, rokonaikat.

    VálaszTörlés
  23. Akkor meghalnék. - Na, ezzel is okosabb lettél. :D De lelőni nem tudom magam, mivel nincs lőfegyverem. Tudom, akkor akasszam fel magam, vagy hasonlók.

    Nos, nem is várok mást az ezoterikus, istenhívő, felvilágosult jámbor lelkektől. :DDDD Ti csináltátok annak idején az inkvizíciót és a keresztes háborúkat is, mit várnék...

    VálaszTörlés
  24. És itt az "etalon":

    "Nos, nem is várok mást az ezoterikus, istenhívő, felvilágosult jámbor lelkektől. :DDDD Ti csináltátok annak idején az inkvizíciót és a keresztes háborúkat is, mit várnék..."

    Tökéletesen és szándékosan hibás kontextus. "Meglepő"...

    1. A keresztes háborúkat és az inkvizíciót a hatalom csinálta. (Tudom, azok a hibásak akik elszenvedték.)

    2. Az inkvizíció célja pont az volt, hogy az "ezoterikusokat" likvidálja. Ehhez képest te azt sejteted itt, hogy ők voltak az üzemeltetők.

    3. Egy fél könyvtárra való pötyögés van itt az elmúlt hónapokból, ahol sokan erős kritikát fogalmaznak meg az egyházzal szemben, meg a bibliával kapcsolatban. Gondolom már akkor is tudtál olvasni, mikor azokat írták... És mégis odavágod az "istenhívő"-t...

    Vagyis gyakorlatilag minden amit kifogásolsz, magad kreáltad. Hamis, téves és álságos. Ahogy megszokhattuk...

    A zsidózásról meg... Nyirtassal elég alaposan kifejtettük neked. Ha abból neked össz-vissz az jön le, hogy zsidóztunk akkor:
    1. el sem olvastad, amiről beszélsz
    2. elolvastad, de nem fogtad föl (ilyenkor szoktalak lebutázni :P)
    3. elolvastad, fölfogtad, de szándékosan félreértelmezed és hazudsz, hogy a fenti módszerekkel megteremthess egy újabb hamis értelmezési keretet, amiben persze könyörtelenül kiosztod mindenkinek, ami "jár".

    Álljon itt "századszorra": Nem vitatkozni/eszmét cserélni akarsz, hanem balhét.

    VálaszTörlés
  25. Törlöm folyamatosan, amit ide piszkol ez az undorító alak, ne is szóljatok hozzá, bármit lök ki a csökött agyából, mert minden törlésre kerül úgyis, így felesleges 1 másodpercet is pocsékolnotok rá. Csigákat nem lehet megtanítani sem gondolkodni, sem szépen beszélni.... Ez nem a mi dolgunk lett volna.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buda, és ilyenkor törlődnek a hsz-re adott válaszok is?

      Törlés
    2. Igen, aki beír az ilyen káromkodások alá, annak sajnos a hozzászólása is eltűnik.

      De ez legyen a legkisebb baj, én azt mondom, akkor is muszáj meglépni, mert hálistennek a rendszeresen írogatók közül 100-ból talán 4-5 ilyen alulművelt lény akad csak, a többség akár egyetért, akár nem, mégis intelligensen tud érvelni, akár vitatkozni is. Azt az alpári stílust, amit bizonyos emberek megengednek, csak szimplán puszta agressziójuk megéléseként, na azt nem lehet eltűrni !

      Törlés
  26. Csak u Obama NEM a legmagasabb poszton van!!o is csak egy báb akit szándékosan tettek oda ¡¡¡¡

    VálaszTörlés