2012. december 29., szombat

Az Elit és a bennfentesek fedezékbe vonulnak ? - Doug Hagmann


SBG Buddha: A következő cikk sajnos megint nem a pozitív hírek táborát gyarapítja, de mivel saját információim is teljesen egybevágnak az alábbi Dave Hodges, Activist Post által elmondottakkal - csak európai viszonylatban .....most mindenképp meg kell osztanom, Ők is arról írnak, amit eddig nem akartam elmondani, hiszen egyrészt egyből kaptam volna a félelemkeltős vádakat; másrészt azon kívül, hogy "tudok róla és kész", más választ és alátámasztást nemigen tudtam volna a dolognak adni, hiszen ezek a folyamatok a nyilvánosság maximális kizárásával zajlanak. Még akkor is, ha sok tünete még hazánkban is tapasztalható volt 2 egymást követő hétvégén...csak az átlagembereknek erről fogalmuk sincs.  Az említett külföldi forrás lefordításáért köszönet illeti IdokJelei-t. 

Rádiós műsorvezetőként nem ritka, hogy „bizalmas, bennfentes információk” birtokában lévő egyének keresnek meg, hogy megosszák velem a tudomásukra jutott információkat. Ezek az emberek most egytől egyig azt állítják valami nagyon rossz van készülőben. A legmegbízhatóbbnak számító források, szokásuktól eltérően, most teljes anonimitást kérnek. Ennek eredményeként el kellett döntenem, hogy egyáltalán írjak-e az általuk közvetített információkról.




Természetesen az anonim források használata bizonyos kockázatokkal jár, hiszen ezek az információk lehetnek egyszerűen helytelenek, a források dezinformátorok, mások pedig csak figyelemre vágynak. Közzétételükhöz némi bátorságra is szükség van. Ennek fényében szeretném megköszönni Doug Hagmann-nek, hogy megjelentette a nemzetvédelmi minisztériumból származó forrásának komoly figyelmeztetéseit. Ennek is köszönhető, hogy én is a rendelkezésemre jutott információk megosztása mellett döntöttem.

A figyelmeztetések közzététele talán bátorításul szolgálhat másoknak, hogy megosszák a birtokukban lévő információkat és talán idővel olyan sok „bennfentes” áll majd elő, hogy lehetetlenné válik az igazság elfedése azok elől, akik aktívan keresik a válaszokat. A nagy nyilvánosság számára sajnos mindegy, mert ők még mindig úgy gondolják, hogy a kormány mindig gondoskodni fog róluk, hogy a fősodrású média az igazságról tudósít és a télapó hozza az ajándékokat. Sajnos ezeknek az embereknek fogalmuk sem lesz arról, hogy mi találta el őket.

Habár a Doug Hagmann által közzétett figyelmeztetés némiképp eltér az általam kapott információktól, sok közös tényező is van bennük. Az egyik téma, amiről Hagmann forrása nem beszélt, hogy számos volt szövetségi tisztségviselő és ismert Wall Street-it személyiség eltűnt a térképről. Az alábbi cikk erre a kérdésre összpontosít.

A Jim Marrs észrevétel

2012. december 9-én, a Common Sense Show-ban, Jim Marrs arról beszélt, hogy körülbelül 4-500 vezető bankár hagyta ott pozícióját és vonult vissza a nyilvánosságtól. Marrs emlékeztette a hallgatókat, hogy az elit magbankokat hozott létre, amikhez kizárólag nekik van hozzáférésük. Arra utalt, hogy rendkívül negatív események várnak a világra és a globalista elit ezekre készül fel. Saját forrásaim szerint ugyanez történik számos szövetségi szervezetben, mégpedig a CIA, a DHS, az NSA és a FEMA mostanában nyugállományba vonult munkatársai körében. Ez a tény önmagában vitathatatlan. Én magam három olyan volt szövetségi tisztségviselőt ismerek személyesen, akik biztonságos, védett helyre költöztek, pedig a lépés kifejezetten bomlasztó hatással volt családi életükre. Egyre inkább úgy tűnik, hogy valamilyen nagy horderejű esemény van készülőben és a bennfentes információval rendelkezők megpróbálnak fedezékbe vonulni.

Tömeges nyugállományba vonulás a szövetségi ügynökségeknél

A tömeges nyugdíjazás nem feltétlenül számít említésre méltó eseménynek a szövetségi ügynökségeknél, azonban, ha a nyugállományba vonulást „túlélő” helyszínekre történő áttelepülés is követi, talán érdemes odafigyelni, különösen, ha ugyanezt látjuk a Wall Street-et otthagyó korábbi vezetők részéről is.

A fenti tények ismeretében érthető, hogy a legutóbbi Hagmann interjú felkeltette az érdeklődésemet. Két saját, szövetségi ügynökségnél dolgozó informátorom is hasonló apokaliptikus eseményekről beszélt. A Hagmann által közölt információk egybevágnak azzal, amit én magam is hallottam, miszerint a volt szövetségi tisztségviselők jelentős része önfenntartó közösségeket hoz létre.

DHS és CIA áttelepülések

A szövetségi ügynökségeknél standard eljárás, hogy volt alkalmazottaikat és családjukat biztonságos helyszínekre költöztetik Colorado államban, zavaros időkben. A jól informáltak számára nem újdonság, hogy a Denveri nemzetközi repülőtér alatt hatalmas földalatti létesítmények helyezkednek el, ahonnan közvetlen földalatti vasúttal lehet eljutni a Cheyenne hegység NORAD/Fort Carson/Peterson légitámaszpont földalatti létesítményeibe. Ezek a létesítmények még a hidegháború elején épültek a „kormány folytonossági program” keretén belül.

Mostanában azonban ezek a létesítmények egyre inkább a globális elit Egyesült Államokban élő tagjainak menedékhelyeként szolgálnak. 2011. szeptemberében a DHS „Hegyi védelem hadművelet” fedőnevű akciója során elpróbálták az elit evakuálását erre a biztonságos helyszínre, amely során a Denveri repülőteret lezárták a lakossági járatok előtt, kivéve néhány konkrét, jelöletlen légi járművet, amelyek részt vettek a megrendezett katasztrófa kezelésének próbáján. Erről az akcióról a fővonalas média is tudósított. Ami miatt mégis említést érdemel, hogy a CIA szintén erre a helyszínre szállíttatta legfontosabb adatgyűjtő egységeit.

A Washington DC vonzáskörzetében élők számára az üzenet egyértelmű: az USA fővárosának evakuálása egyre valószínűbb. Én személy szerint biztos elkezdenék új lakóhely után nézni. Ez az információ minden olyan ember számára, aki követi a fontos híreket ismert volt. Ami ezután következik már kevésbé.

Volt CIA és DHS áttelepülési helyszínek

Amellett, hogy Coloradót a jövőbeli főváros helyszíneként készítik fel, érdemes megemlíteni, hogy számos volt DHS és CIA tisztségviselő, akik egyébként nem az elit tagjai, de tisztában vannak a várható eseményekkel, önerőből alakítottak ki maguknak biztonságos menedéket a Sziklás Hegységben, Denver vagy Colorado Springs közelében. Ezek a Denveri repülőtér alatti létesítmények „házilag” elkészített kisméretű utánzatai, a szükséges eszközökkel, mint például saját légszűrő rendszerrel felszerelve. Ezek az információk egy volt DHS munkatárstól származnak.


NSA áttelepülések
Az NSA nemrégiben visszavonult munkatársai az Ozarks hegységben rendelkeznek egy földalatti biztonsági zónával, amelyet mini, önellátó, földalatti falvakká alakítottak/alakítanak. Az ingatlanok családonként átlag 5-10 hektáros nagyságúak, saját vízellátással, a lakosok nyakig felfegyverkezve, alternatív kommunikációs rendszerrel ellátva, ami nem függ az országos hálózattól és persze több évre elég élelmiszerkészlettel.
Ez az információ egy olyan forrástól származik, aki két éve ment nyugdíjba az NSA ügynökségtől.
Ő Barack Obama újraválasztása miatt döntött az áttelepülés mellett, ami szerinte fel fogja gyorsítani a várt eseményeket, mert a mostani kormány egyetért az Egyesült Államok elpusztításával.

Volt FEMA munkatársak áttelepülése

A FEMA ügynökség nemrég visszavonult munkatársai North Carolina hegyvidéki részeire költöztek, biztonságos, saját levegő, víz és élelmiszerellátással rendelkező telepekre. Itt is rendelkezésre állnak a külvilágtól teljesen elzárható földalatti létesítmények. Ezt az információt két különböző forrás is rendelkezésemre bocsátotta, akik maguk úgy döntöttek, nem vesznek részt az áttelepülési programban. Az egyik forrás azért döntött úgy, hogy nem vesz részt a programban, mert véleménye szerint ezek a biztonságos helyszínek később célpontokká válhatnak, éppen azért, mert az ott élők túl sokat tudnak.


Összegzésképpen

Nyilván a nevüket elhallgatni kívánó források kevésbé számítanak hihetőnek, mint a dokumentált források, azonban figyelembe kell vennünk, hogy egyre több hasonló beszámoló kerül a nyilvános híradásokba, párbeszédekbe, így talán bölcs dolog, ha odafigyelünk ezekre a hangokra is. Senkitől nem kérem, hogy feltétel nélkül elfogadja az itt olvasottakat. Arra bátorítok mindenkit, hogy tudakozódjon és további megerősítés birtokában tegyen saját belátása szerint.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy milyen események bekövetkezésére számítanak ezek az emberek. A cikk második része ezzel foglalkozik majd.

Forrás: Idok Jelei / Activist Post

Ezt a Jesse Ventura videót utólag tettem hozzá, mivel pont egybevág a témával....
és ajánlottátok itt is és a FB-oldalon is. Köszönöm! 


81 megjegyzés:

  1. Élelmiszertartalékokat, gázálarcokat, ivóvízbázist kell szerezni annak, aki túlélni akar..és persze le kell fúrni a föld alá, minnél mélyebbre......

    VálaszTörlés
  2. Hogy Te milyen Paréj vagy,kulturáld magad vagy meg se szólaj Ne tévézzémán!Láttad a cikket nem?Ha értelmi fogyatékos vagy ne itt olvasgass!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez úton kérek elnézést, valóban trágár volt a reakcióm, nem gondoltam át, viszont valamiért beleestem abba a hibába, hogy mi után felkeltem és elolvastam a cikket, így fogalmazzak. Bevallom némileg ledöbbentem a dolgok olvastán. Tisztában vagyok vele, hogy nem biztos, hogy az események így fognak történni, de ha még is, akkor az már nem babra fog menni. Vagyis hát..még az is lehet.. Ellenben nem vagyok nagybetűs paréj és értelmi fogyatékos sem. Külön elnézést kérek Buddhától, amiért odarondítottam a munkája alá, ami valójában csak "egy pillanatra betelt a pohár" jellegű felkiáltás volt, vagy ilyesmi.
      Egyébként szerintem is érdemes megőrizni a nyugalmunkat és összpontosítani a szeretetre, összefogásra, mert ha rosszra fordulnak a dolgok, ezek tudnak majd csak kiutat mutatni. Minden esetre nagyon remélem, hogy egyenrangúként kezeltek a továbbiakban, ha nem, nem, igyekszem előre tekinteni.

      Törlés
  3. Most vagy az van, hogy minden lelkibeteg ide jár újabban kiontani a saját szarát; vagy ez itt egy ügynöktámadás. :D Tudjátok, ez a kedvencem. :P (Mármint ez a felforgatós-ügynökös dolog.) Süsse rám a bélyeget, aki akarja... De most ezt a komment szekciót kinyitottam és ennyi szart tényleg sosem láttam még itt. Szelíd-szavú Lackó ámokfutását leszámítva persze. :D De az legalább hígítva volt. :P

    Ha pár hónappal ezelőtti cikkek hozzászólásait összeveted azzal ami most itt olvasható... hát ha ez nem felforgatás akkor semmi. Aztán, hogy csak a csoportkarmánk következménye, hogy idetévedtek ezek; vagy szervezett akció azt már mindenkinek a saját ízlésére bízom. A jelenség attól még létezik.

    Persze tudom, hogy most majd jön a sok tiltakozó válasz. Aki nem ügynök az azért, aki meg ügynök az azért fogja tagadni. :)

    Amúgy meg nem tudom, hányszor kéne még odaírni Buddhának, hogy ez egy átvett cikk és nem kötelező készpénznek venni. Sőt maga az eredeti cikk is többször tesz utalást, hogy nem kell egy az egyben bekajálni. Ti meg mégis úgy kéritek számon, mintha megkérdőjelezhetetlen igazságként lenne tálalva. És persze mindent Buddhán kértek számon. Bár ezt nem tudom minek írtam le, jó esély van rá, hogy nem lesztek hajlandóak értelmesen beszélgetni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyetemes szeretet és megértés gondolkodása mellett, amit ez az oldal is terjeszt pontosan megfelelő a kommented. Köszönjük! Talán az Illuminátus agykontroll szerkezet behatolt a szürkeállományod felső rétegeibe, ezért viselkedsz így. Ideje lenne visszavenni a fényes papírcsákódat.

      Törlés
    2. Így van. Világosan meg van fogalmazva a cikkben. Tény, hogy a magyar társadalom szövegértési képességei nagyon alacsony szinten vannak, de nem hiszem el, hogy nem érthető. Ott van, hogy átvett cikk, az is hogy honnan és a külföldi hivatkozások is.
      Az is eléggé látszik, hogy van egy réteg, aki előszeretettel ide jár trollkodni, de okulva korábbi bejegyzésekből: a szimplán idiótázó vagy trágárkodó kommenteket ahogy meglátom, már törlöm is.
      Nem nézem ki belőlük ugyanis sem azt, hogy végigolvasnának bármit is, pláne azt, hogy az angol nyelvű forrásoknak utánanéznek, nyomon követik,meghallgatják netán...

      Törlés
    3. Ohhh, mondjuk ez nem igaz, mert kérlek alássan én már nagyon régóta olvasgatok ilyen ... khhhmmm tényfeltáró oldalakat, bizony angolt is. Híííííí!!!
      Tény, hogy a magyar társadalom szövegértési képességei nagyon alacsony szinten vannak - és most már a teljes magyar társadalom a hibás, nohát ezen könnyen segíthetünk fogod szépen a laptopodat(vagy bármidet) és ezentúl német nyelven írsz tovább. Ezzel mindenki jól jár te is és a teljes magyar társadalom is.

      Törlés
    4. Én egy jós vagyok he! :D

      "jó esély van rá, hogy nem lesztek hajlandóak értelmesen beszélgetni..."

      (Az indokolatlan többes számtól tekintsünk el.)

      Törlés
  4. Igazad van kedves Elveszett Kereső :)Dúlnak az indulatok...Ezek "csak" emberi kommentek ha egyáltalán kommentnek lehet nevezni a fentebbi hozzászólásokat.Ha valakinek van vélemény az írja meg kulturáltan vagy tartsa meg magának.Ez egy nagyon jó oldal de az ilyen alacsony tudatszintű embereknek nem való!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már a kultúra(abba már bele sem kötök, hogy nem hosszú Ú val írtad a kultúra szót, hiszen egy internetes portálon megesik az ilyesmi) így szóba került, Ajánlom neked: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vessz%C5%91_(%C3%ADr%C3%A1sjel)
      Szerintem ne nagyon sértegess senkit. Ok?

      Törlés
    2. Kedves IlluminátusHánter!

      A "kultúra" valóban hosszú "ú", de a "kulturált" az már rövid. Hogy miért? Mert csak, ilyen a magyar nyelv (valószínűleg hangsúly problémák miatt alakult így). Amúgy fölösleges nyelvtani hibákat feszegetni, ez kb. arra utal, hogy más ész érvet nem tudsz felhozni az illető álláspontjával szemben.

      A cikkről: az USA szép nagy hely. Sajnos sok ott a paranoid idióta is. Lássuk be: semmi hirtelen katasztrófa nem történt 2012.12.21-én! Akármennyire is várták páran a nagy változásokat, nem történt semmi. Jó lenne ezen már túllépni végre.

      Senki nem jön az égből (vagy a föld alól), hogy majd jól megváltoztassa a világot. A megváltás projektet állítólag már egyszer ellőtték, onnantól mindenki a saját maga kis életéért felelős.

      Ja, mindezt belsős információ forrásoktól tudom!

      Törlés
    3. De neki nincsenek is álláspontjai. Szerinte csak fogyatékosok vagyunk, ha nem hiszünk neki.
      A "kultúra" valóban az én hibám... ugyanis kapásból olvastam. Nah akkor most akaszthatják a hóhért!

      Törlés
  5. A szerző sokszor nézte meg a Deep Impact című filmet. :)))

    VálaszTörlés
  6. úrjézusamázáreti és ilyen akar(TÁN) megvilágosodni?!mértkő' káromkodni?

    VálaszTörlés
  7. Egy probléma van ezzel a „jajnembiztoshogyezleszdeazértlehet” firkálmányokkal: Mindenki, aki publikál – vagy ahhoz hasonló tevékenységet művel, mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy ezek a kezdetleges színvonalú írások publikációként megállják a helyüket – komoly felelősséget visel azzal kapcsolatban, hogy mit tesz ki az internetre és hogyan, miképpen hat az olvasóira. (Lásd: Halászkirály Legendája c. film – többek között ezt a témát boncolgatja.) Vagyis lehet folyamatosan riogatni az embereket, időről-időre mindenféle marhaságot bekajáltatni az elveszettekkel és értéktelenekkel, csak ugye kérdés az, hogy vajon az, aki ezt csinálja, vajon mennyire érzi át tettei súlyát…

    (Csak ezen az oldalon sikítoztak már Föld mellett elhaladó üstökösökről, Cunami-riadóról, minden hónapban itt a globális gazdasági összeomlás, a chemtrail-jelenséggel is kegyetlenül beégett a blog vezetője amikor megdönthetetlen bizonyítékként közölt fényképeket melyekről kiderültek, hogy egy erdőtűz oltására használt gépről készültek a felvételek és még sorolhatnám a sok-sok, soha be nem jött hülyeséget – voltaképp csak az olvasható itt…)

    De van, aki képes komolyan venni és van, akiket a blog szerzője rettegésben képes tartani a minden alapot nélkülöző, bizonyítékok nélküli koholmányokkal. Aztán isten ne adja egyszer, hogy valaki esetleg bekattan és vagy megöli magát, vagy rendez egy frankó kis ámokfutást, mert annyira besokkol, hogy elveszíti minden jövőképét és kontrollját.

    Ez megint egy olyan írás, aminek semmiféle valóságalapját nem tudja felmutatni senki, nincsenek konkrét, lenyomozható, ellenőrizhető adatok, tények, csupán fantazmagóriába illő képzelgés az egész. Ha valaki esetleg vitatkozni akar ezzel, az először mutasson fel EGYÉRTELMŰ ÉS MEGDÖNTHETETLEN, KONKRÉT, KÖZVETLEN bizonyítékokat, aztán esetleg beszélhetünk arról, mi hülyeség és mi nem. De senki, semmilyen bizonyítékot nem fog felmutatni semmiről, ahogy ez eddig sem történt meg egyetlen alkalommal sem, sőt, az ilyen oldalak éves szinten hozzávetőleg tucatszor mondanak teljes csődöt a téves előrejelzéseikkel és soha be nem váló jóslataikkal.

    De úgy látszik, mindig van, aki bekajálja az aktuális rettegni valót.

    Kérdéseim: Kik azok a személyek egészen pontosan, akik kivonultak az üzleti életből? Milyen magánbankokról van szó? Nevek, címek, adatok hol vannak? Azért azokat csak meg tudjuk nevezni, akik hirtelen visszavonultak, mert ugye tudjuk, hogy visszavonultak, tehát akkor név szerint is fel lehet sorolni ezeket.

    Elit magánbankok: Hol és hogyan működnek, milyen alapokkal rendelkeznek, kik a tulajdonosok, hol fektetnek be, honnan szednek ki pénzeket, mi a nevük?

    Magán túlélő bázisok: Kérek légifelvételeket, fényképeket, bármit, ami igazolja ezek létezését. Google Earth képek is jók. Ha tudjuk, hogy ezek léteznek, akkor ez a tudás származik valahonnan. Ezeket meg kellett építeni, tehát a munkálatoknak nyoma kellett maradjon. Kik vettek részt az építkezéseken? Munkások, ugye? Ők hol vannak, miért nem szólalnak meg? Honnan tudjuk, milyen felszereléssel rendelkeznek ezek a bunkerek?

    FEMA és Ozarks hegység: Ugyanez a téma. Mi a bizonyíték? Az, hogy valaki ezt mondta? Oké, én meg azt mondom, hogy a Hold csak egy kifeszített vászon. Nyaljátok? Mert hogy valaki valahol valamiért mondta…

    Volt FEMA-munkatársak áttelepülése: Kérem a neveket, beosztásokat, papírokat amik igazolják ezen személyek mozgását, tartózkodási helyeiket, stb. Semmi? Nincs semmi? :D Juj…

    Tömeges nyugállományba vonulás: Szintén zenész.

    Szóval az van, amit az elején írtam. Ez egy koholmány, ami semmiféle valós, kézzelfogható, közvetlen alappal nem rendelkezik. Rémhírkeltés – tudja a blog gazdája hogy ez büntetőjogi kategória és miután a szolgáltató kiadja a hatóságoknak az IP-címet, minden további nélkül fülön csíphető?

    Persze ebből is lehet paranoid hülyeségeket kihozni, de ne feledd kedves blog gazda: Felelős vagy a tetteidért. És viseld a következményeket, ha már akkora marha vagy, hogy emberek százait akarsz rettegés alatt tartani, amíg egyszer csak nem történik valami csúnya tragédia…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves IlluminátusHánter kolléga figyelmébe ajánlom a fenti hozzászólás és az ő megnyilvánulása közti különbséget:

      "Talán az Illuminátus agykontroll szerkezet behatolt a szürkeállományod felső rétegeibe, ezért viselkedsz így. Ideje lenne visszavenni a fényes papírcsákódat."

      Remélem elég egyértelmű... Ha már ennyire okosnak érzed magad, akkor vehetnéd a fáradtságot, hogy kulturált formába tedd.

      A csákóm pedig igenis menő! Neked jobb van? :)

      Törlés
    2. Jaj haver, én az előző cikk alant, már részletesen kifejtettem, hogy mit hiányolok. Hiába, megkaptam a szokásos: "csak provokálsz és féleszű vagy" szöveget és csók.
      Bánom is én... alapvetően nehéz veletek szót érteni, úgyhogy fel is adom.
      U.I.: Mondjuk milyen már, hogy "leszarozol" minket hitetleneket aztán most meg itt jópofizol.
      Na ég áldjon!
      Khhhvvtffff!!! Izz nkghnbndt vuiiii(ez titkos reptoid szöveg, úgysem értitek, csak jelentést tettem).

      Törlés
    3. Kedves Hakapeszi Maki! (dec. 29. 23:20)

      Ha számodra ekkora hülyeség és félelemkeltés ez a blog, akkor miért itt olvasgatsz?

      Csendben megjegyzem, ha eme félelemkeltéstől "bekattan valaki, és vagy megöli magát, vagy rendez egy frankó kis ámokfutást, mert annyira besokkol, hogy elveszíti minden jövőképét és kontrollját." - akkor az nem ettől a blogtól kattan be, hanem inkább attól, hogy "bezárták a sárga házat" és nincs ahol kezeljék.

      Egyébként én szívesen olvasom ezt a blogot, még akkor is, ha éppen fikciókat emleget és tárgyal.
      Sőt, még félelmet sem kelt bennem!
      Nem tudom, ha az utcán át kell menned az út másik oldalára, az nem kelt félelmet benned? ... Pedig ott több valós veszély leselkedik rád, mint itt!

      Vagy a félelem keltés szlogenje nálatok nemzeti tradíció? - csak úgy mint a mások fikázása?

      Ha egészségesen akarsz élni, akkor szabadulj meg mindkettőtől és könnyebb lesz az életed.

      Törlés
    4. Totalisan igazad van Hakapeszi mindabban,amit itt fent megirtal.Ezek a szegény emberek,akik Buddha cikkeit ugy isszak,mint a vizet,komolyan azt kepzelik,hogy ettol felvilagosultak lettek,ami majd jo iranyba megvaltoztathatja az életüket,holott ugyanugy csak a különbözo rémhireket csocsalgatjak honapok ota ,ezekbol ujra es ujra ujabb adagokat kapva a szajukba,anélkül,hogy az barmiben is elobbre vinné oket.Azért,mert tudnak a vilagban jelenlévo nyomorusagokrol,az attol még ugyanaz marad,mert ugyan mitol valtozna meg?
      Ki,vagy kik valtoztatnanak azon? A mocsarban ülok tényleg azt hiszik,hogy a többi mocsarban ülo majd ki tudja huzni onnan oket.
      Gondolom "nyirtass"(aki egyébként kereszténynek hazudja magat)bugyuta véleménye sem fog kizokkenteni nyugalmadbol:)...akinek a szivbéli allapota nem sokban kölönbözik sok,itt irogato gonosz lelkületuektol.

      Törlés
  8. Én ennek a blognak rendszeres olvasója vagyok.Annyit biztosan tudok mondani,hogy egy nagyon igényes ,igazság kutató oldal.A blog tulajdonos nem tényként tárja elénk írásait,hanem tájékoztató jelleggel és érdekességként.Amiket itt olvastam korábban mára már beigazolódott,hogy létező valós dolgok.A Bankok címeit megtalálod különböző oldalakon .FEMA munkatársak neve?Még egymás nevét sem tudják annyira titkosítva vannak.Ez a rémhírkeltéstől nagyon messze áll,az embereket jobban sokkolja a havi gázszámla meg a kormány bejelentései az állandóan emelkedő megszorításokról.

    VálaszTörlés
  9. Tendenciákra, folyamatokra próbálom felhívni a figyelmet és esetleg olyan tudást megosztani, amit ki-ki ha saját kutatásaival egészít ki, egész érthető és átfogóbb választ kap felmerülő kérdéseire. Akár a világot irányító Illuminati/nemzetközi háttérhatalom/Elit/Irányítók (mindegy minek nevezzük) működéséről....akár a jelekről,melyekből nagyon is jól látható, ami felé tart a világ.
    Sokan szeretnének megmondó embereket és irányokat kijelölőket látni, de én nem szándékozom az lenni. Mindenki nézzen a saját szemével és gondolkozzon a saját fejével.
    Attól, hogy valami nem létezik valaki tudása vagy hitrendszere számára, az még egyáltalán nem azt jelenti, hogy NINCS és OSTOBASÁG ! És ennek a fordítottja is igaz: semmit nem kell elhinni első kézből! Pont ezen kellene változtatni saját elmétek feletti irányítás visszaszerzésével.
    Amikor belső forrásból tudok meg bármit is..., amikor olyan videókat vagy információkat osztok meg, melyekből SZERINTEM mások is elkezdhetnek meglátni olyasmit, amit elhallgat a főáramú média....akkor bárki szerint is, engem érdekel, hogy elhiszitek-e vagy sem ?
    És az a dolgom, hogy egyesével bizonygassam, meg győzködjek bárkit is....?
    Örülök neki, ha vannak dolgok, amikről saját ismerőseimnek tudok szólni és néha veletek is megosztani (vagy csak bizalmasan megbeszélni egyéb fórumokon)
    Nem azért írom le, hogy elhiggyétek ! Van számtalan dolog, amire magam is igazolást kaptam vagy sokkal több információt, de lehetetlen leírni - illetve nem éri meg kockáztatni - ezért akik állandóan, neveket, meg bizottsági jegyzőkönyveket követelnek... nekik nem tudok újdonsággal szolgálni.... És kajánul mosolyognak még mindig minden bejegyzés alá, hogy december 21-én nem történt semmi (holott egyetlen egyszer sem írtam, hogy fog és még az olimpia esetében is jelekről volt szó és lehetőségekről), és az olyan komment, hogy a chemtrail permetezés csúfosan bebukott, mert az egyik képen lévő gép állítólag tűzoltást végzett. (tehát számodra a jelenség megszűnt létezni). Nos ilyen szintű reagálásokra tényleg nem akarok energiát pocsékolni...., ennek ellenére mindig megteszem.
    Viszont és sajnos az is nagyon jól látszik, hogy sok mindenről, amiről 1,5 éve elkezdtem írni (pl. az USA rendőrállamá alakulása, hogy Európa és az USA totális kontroll alá került és kerül még jobban....Megkezdik az amerikaik lefegyverzését....)ezek igenis valósággá váltak. Akadálytalanul megy a folyamat előre és ezek mind arra utalnak, hogy semmi nem változik ilyen téren.
    A háborúk zajlanak tovább és ahogy hallhattátok 2013-ban 35 afrikai ország megszállását készíti elő a Pentagon.... A jeruzsálemi Új Templom terve is készen van, csak a megvalósításra vár - ami tudjuk mit jelent....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Buddha!

      Ne keserítsenek el az ilyen okvetetlenkedők! Őket valószínűleg küldték a gazdáik, hogy az Általad feltárt tényeket, vagy esetleg csak lehetőségeket, terveket elhiteltelenítsék. Olvasóid bizalmát megrendítsék.
      Azt hiszem, mind ez azt bizonyítja, hogy jó úton jársz!!!
      Csak így tovább!
      Az értelmesek - akik értik a mondanivalódat - úgy is Veled maradnak.
      Köszönjük az Általad felkutatott információk megosztását.
      (Még akkor is, - ha esetleg pont a köztudatba jutás miatt - nem teljesedtek be, vagy nem akkor és nem pont úgy, ahogy azt előre lehetett látni.
      A "vészharangok kongásakor" az emberek erősebben figyelnek a jelekre, bajra.
      Ha bekövetkezik, akkor nem éri őket váratlanul, a vészhelyzetet jobban tudják kezelni. Ha nem következik be, akkor van minek örülni. :))
      Ez némi pszihológia, aminek az ellenség természetesen nem örül. De ez legyen az ő bajuk.

      Üdvözlettel: Erika

      Törlés
  10. És a legfontosabbat a folyamatból nem szabad kifelejteni, míg mindenféle hülyeséggel foglalkozunk és a mindennapi létfenntartásunkért küzdünk, közben az egész emberiség (USA és Európa mindenképp) önként és dalolva menetel egy totálisan megfigyelt orwelli rendőrállamba, ahol a nemzetállamokat, a szuverenitást, az egyéni szabadságjogokat felszámolták és helyébe valami olyasmi kezd lépni, amit az Új Világrend előszobájának tekinthetünk. Persze ha a tervet elolvassátok, mivel nyilvános és kis utánanézéssel a neten is megtalálható, egy cseppet sincs min meglepődni.....

    Ennek ellenére: Hiszek benne, hogy kinek-kinek magának kell odatenni azt a változást, amire szükség van és amit ő szeretne maga körül látni ! Mert ha nem hinnék benne, hogy lehet változást elérni, nem is csinálnám ezt az egészet.
    Én azoknak az embereknek drukkolok, akik szeretetben és összefogásban szeretnének élni. Sőt ezért hajlandóak is tenni valamit, bármit, egy kicsit...hogy a saját környezetükben ezt is teremtik meg maguk körül. Én nekik szurkolok elsősorban. Hogy minél nagyobb tömegek jussanak el egy magasabb tudatossági fázisba. Ezért dolgozom, e szerint élek és bízom benne kellőképpen.

    Azt hogy mi fog történni, nem tudom. Mondanám, hogy azt csak a jó isten tudja. De nem is szabad, hogy bármilyen negatívnak tűnő hír hatása alá kerülj. Annyit nem ér! Valahogy bennem is nyugalom van és egy cseppnyi félelem sem.
    Nem is lenne értelme, hiszen ez nem létezik még és a JELEN pillanatot csak most tudjuk megélni, nem tegnap és nem holnap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért valóban sajnálatos, hogy az emberek nem tudnak úgy olvasni, tájékozódni, hogy különböző helyekről összegyűjtött információk alapján kialakítják a saját véleményüket. Mindent a szájukba kell rágni, a legutolsó apróbetűs részig, hogy miről mit kell gondolni pontosan. A 'gondolatébresztő' fogalom értelmét veszti, mert már nincsenek önálló gondolatok, csak az, amit gondolni kell. Buddha, jól csinálod, de feleslegesen szállsz vitába így gondolkodókkal, mert nem értik. A ő látóköre csak a tökéletesen pontos, hitelesen alátámasztott infokig terjed. Azok a fránya korlátok...

      Törlés
    2. Hajrá Buddha!!!

      Én meg neked drukkolok. :-)

      Írjad csak a dolgokat, én is észrevettem 1-2 dolgot a világban. Olyan érzésem van mint... ha nem lenne holnap. Fura, nem vagyok depresszióra hajlamos...

      Törlés
    3. a totálisan mindent megfigyelni tudó központi irányítású világ egy nagyon jó dolog lehet, amennyiben egy olyan ember irányítja ezt az egészet, aki mindezt pozitív célokra használja, azért hogy az emberek végre boldogabban élhessenek, nagyon alacsony legyen a bűnözés, és senkinek se kelljen rabszolga munkát végeznie tisztességtelen fizetését, a probléma csak akkor van ha nem egy bölcs és jó szándékú ember irányítja majd

      Törlés
  11. http://www.youtube.com/watch?v=sLdUWwHMn68

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Be is illesztettem utólag a cikk végére....

      Törlés
    2. wow lol Elek itt a telek, óccsón veszik-adják a bankárok. Ennyit érsz! XD

      Törlés
    3. Elek, Mekkelek, Megkelek. Jaj, nem csak gyenge vagy, de a neved is mekkora gány. Ilyen névvel inkább meghúznám magam. Elek, Elek, Elek, kb. mint a Lóránd, fogyi név, de látszik, h az is vagy. XD

      Engem hidegen hagy, h kit hova, mikor és hogyan engednek be, de téged tuti nem fognak a zárt osztályról. Honnan van internet hozzáférésed? Csak nem elloptad az elme doki wi-fi-s laptopját? Beöntést kapsz vazze!

      Törlés
    4. Szita Laci visszatért! Nem baj, hamarosan János Elek is ugyanúgy jár, mint előző "énje". :)

      Törlés
    5. Elek erre felelek, mert én nem szeretem a feleket. XD

      Az írásodból kiderült, h a te anyukád hermafrodita volt. Az is kiderül, h fehérje tablettákat szedsz és ettől vagy ennyire agresszív. Te szegény Elek! Hamarosan 80 éves öregasszony lesz belőled, akibe a férgek is csak hálni fognak járni.

      Elek, nem nevelek, csak elárultad önmagad. Cső Elek, többet nem Elekelek neked mert tele offolom ezt a blogot. Szórakoztató voltál, de sajnos minden jó (vagy trágya) egyszer véget ér, jobb a csúcson abba hagyni. Menjél Ele-kecske, nyalogassál sós bőröst, valamelyik rokonodét.

      A vese elégedetlenség legyen veled!

      Törlés
    6. Ne is reagáljatok rá, mert ahogy meglátom, úgyis törlöm az ilyen trógerek káromkodásait ! Nagy az Isten állatkertje, ez tény. Ezeket a lényeket látva néha könnyebb az Elit fejével is gondolkodni.....

      Törlés
    7. :))) Ez tettszett. Minden rosszban van valami jó.

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    9. Ne csodalkozz majd azon Janos Németh,ha nemsokara sulyos problémaid lesznek a veséddel,ugyanis a masokra kimondott atok,visszaszall az atok kimondora.De még azokra is,akik veled egyutt röhögnek es gunyolodnak ezen.A gonoszsagod mellett pedig,még buta is vagy,mert nem veseelégedetlenség,hanem veseelégtelenséget szoktak diagnosztizalni.

      Törlés
    10. Pfffff... Unknown, fiam, te nagyon mélyen vagy. Igazi költő vagy! XD

      Ezzel a szinttel jobban jártál volna ha meg se szólalsz, de ha égetni akartad maga, hát gratula! Én innentől fogva kilépek a témából, beszélgess önmagaddal, mert nem sok lényt fogsz a te mély szinteden találni kikkel beszélgethetnél. Face palm!

      Szilveszteri kabarénak jó vagy. XD

      Törlés
  12. "Hatással vagy a világodra - avagy hogyan teremtjük valóságunkat"

    "A következő cikk sajnos megint nem a pozitív hírek táborát gyarapítja"


    Hm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az, hogy az emberek hogy bánnak veled, az az ő karmájuk! Ahogyan Te reagálsz rájuk, az pedig a tied"

      Ez esetben az olvasón múlik hogy miképp viszonyul ehhez a témához.

      De szerintem nem is nagy baj, ha szó esik ilyen dolgokról. Jobb tervbe venni a lehetőségeket. http://www.youtube.com/watch?v=-8F_bO5zQXk

      Törlés
    2. Ezt értem, de én mégis azt mondom: eldöntheted, hogy a "világ helyzetén" aggódsz, vagy e helyett első körben inkább megpróbálod saját magadat tisztába tenni.

      Meg aztán szerintem csak örülnünk kell annak, hogy az aljadékok elbújnak a föld alá.

      Törlés
    3. Akkor meg semmi félelem nincs a cikkben, nemdebár?

      De egyetértek, amíg a mikrokozmosz nincs rendben, addig a makrokozmosz ráér.
      Sőt, éppenséggel ma reggel találtam meg azt a gondolatot, ami a legjobban jellemzi azt az embert, aki önmagát nem, de a világot mindenképp rendbe akarja tenni:

      "A ráksejtet félelem vezérli. A többi sejttel való egységéről elfelejtkezett, önmaga által, önmaga képére kívánja helyreállítani azt. Önnön anyagiságán és abba zárt tudatán kívül nem azonos semmivel, így megsemmisíti az őt éltető szervezetet és szuicid természete folytán végül önmagát is.
      ...
      A ráksejt nem vesz tudomást az őt meghaladó nagyobb szervezetről, csak saját anyagiságában hisz, ezért önmagát helyezi "isten" helyére."

      De nem lehet elhallgatni az olyan információkat, mint amik a cikkben vannak csak azért, mert vannak emberek akik pánikba esnek miatta. Az aikido úgy működik, hogy az ellenfél támadóenergiáját használja fel ellene. Az élet-aikidot is meg kell tanulni, nemdebár? De azt pedig csak autodidakta módon lehet, vilaghelyzete.blogspot.hu ebben nem segíthet.
      De sajnos ezt várják el.

      Törlés
    4. (Lemaradt: az idézet forrása Puzsér Róbert Forrás c. könyve)

      Törlés
    5. Nekem is tetszik a hozzászólásod Bálint! Kár, hogy nem lehet kommenteket
      "Like"-olni, de köszönöm a megértő és szó szerint "értő" emberek támogatását és a segítséget is a moderálásban és a néha-néha betévedő felbujtók kiebrudalásában...!

      Törlés
  13. Szeretettel ajánlok egy jó írást! :) Hatással vagy világodra avagy hogyan :))) December 27. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/12/hatassal-vagy-vilagodra-avagy-hogyan.html A világot pedig szerintem úgy tudjuk megváltoztatni, hogy saját hatáskörünkben olyan tetteket hajtunk végre, amelyet a világtól elvárunk. Mindannyiótoknak Boldog fölösleges energiavámpír szörnyülködéstől mentes Új Évet Kívánok!

    VálaszTörlés
  14. Úr Isten, hova jutunk ilyen gondolkodást mellőző állításokkal:
    Hakapeszi Makinak üzenném az elejére, hogy én másképp látom a chem-trailt, mégpedig én egyszerű, de nyitott és logikát nem nélkülöző gondolkodásommal úgy érzem, hogy repülőről, kb 9-10km magasságból, de még 6km-ről sem látom értelmét, hogy oltsanak erdőt. Mire leér a vízcsepp, céljavesztett lesz, ugyanis addigra leégett az erdő, esetleg az uralkodó szél nem a célterületre viszi. Az ilyen nagy tüzeket helikopterről szokták oltani, gondolom azért, mert közelebb tud repülni a tűzhöz, és időben többet tud szétszórni, mert a fel- és leszállása, tankolása sokkal gyorsabb, és biztos oda hullik a víz, ahová kell. Miért használnának repülőt olyan magasságból?
    Ebből gondolom, hogy nem derült ki arról a felvételről, hogy ne lenne igaz.

    VálaszTörlés
  15. Amikor ez az oldal ajánlva lett nekem, akkor azt hittem, hogy minden világot rengető eseményről frissen leszek informálva.De ahogy telt múlt az idő, rájöttem, hogy tévedtem.Mindig mindenről hamarabb tudok egyszerű ember létemre.Mire idejövök már máshonnan sokkal hamarabb tájékoztatva vagyok.Tehát már belefolytam a világeseményekbe.Az ismeretanyagot én magam is fel tudom lelni, ami azt jelenti, hogy bárki megteheti.Ezek a "titkos" vagy félig elhallgatott hírek, szándékosan tájékoztató jellegűek az áldozatok számára.Mert így nagyobb élvezettel szemlélhetnek bennünket.A hírcsepegtetésre nem vagyok kíváncsi!Nagy a csend a világsajtóban!!!

    VálaszTörlés
  16. Baromság, megint csak pánikkeltés. Szokás szerint semmi nem lesz ebből sem.

    Ha valaki nem hiszi, hogy ezen a blogon a pánikkeltésen kívül nincs semmilyen érdemi információ, nézze végig a korábbi bejegyzéseket. Látni fogja, hogy azok sem valósultak meg. Mi van pl. Bill Gates és más vezető személyiségek állítólagos letartóztatásával? Semmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végignézted pl. bármely David Iceke filmet? Ott is azért vannak hasonló iránymutatások a háttérhatalom tevékenységét illetően, ami nem sokban tér el ezen oldal infóitól. Akkor Ő is pánikkeltő?
      Az tuti, hogy nincs minden rendben a világban erkölcsi és anyagi szinten sem. Márpedig az anyagi rendetlenségben nem érzem magam hibásnak, mert nem is tudom komolyan befolyásolni. Ha figyelembe veszem azt az alap tulajdonságot, hogy az ember iszonyat gyarló és ha hatalom van a kezében, akkor azzal nem tud élni, csak visszaélni, akkor elképzelem, hogy azok, akik kezében van a föld vagyonának 99%-a, azok mire törekedhetnek. NEm kell messzire menni, csak a településeden, ahol élsz végignézni. Aki hatalommal bír, nem áll meg egy lelkiismereti ponton, mert nincs lelkiismerete. Onnantól kezdve gátlástalan. Ez miért lenne másképp nagyban?
      Ez az én véleményem

      Törlés
    2. Ha megint csak pánikkeltés akkor a szlovák kormány vajon miért építtetett magának és a képviselőknek atombunkert több millió euró értékben? Biztos csak dísznek :) Most fejezték be az építést pár hete...

      Törlés
    3. Erről az atombunkerről nem hallottam.

      Valami megbízható forrás esetleg?

      Törlés
    4. igazad van, ez most tényleg csak pánik keltés, a dolog nagyon egyszerű, a gazdag emberek mindig is szerettek luxus bunkereket építeni maguknak, főleg azóta amióta fejlettebb berendezések vannak, az egész világon ezt csinálják

      Törlés
    5. Én arról olvastam valahol, hogy a 90-es évektől Balatonon felszámolták a vállalati üdülők nagy részét. A Balaton "alatt?" vagy közvetlen közelébe, szintén sok szintes VIP. atombunkereket építettek a kiváltságosaknak.
      (A hír valóságtartalmáról nem állt módomban meggyőződni, - de akár igaz is lehet.)

      Törlés
  17. Válaszok
    1. Légyszi indokold meg az állításod, hogy elfogadhassam, mert gondolom ezt így Te is érzed, hogy nem korrekt. Megalapozott állítás nélkül valakiről azt állítani, amit, leírtál ez nem helyes.
      Ezt bárki megteheti, nem kell hozzá semmi önismeret, nem kell a dolgok mögé néznie.

      Törlés
    2. A magad fajták soha egyetlen érvet sem tudnak felhozni... Mivel érveket nem tudtok, ezért csak benyögtök ide pár jelzőt, és azt gondoljátok, hogy ennyivel elvan intézve a dolog!

      Törlés
    3. Trollok voltak, vannak, lesznek. Egyébként meg nem kell szó szerint elhinni mindent amit David mond...

      Törlés
  18. Mivel nem lett világ vége, ezért megint riogatnak valamivel azért,hogy megfélemlítsenek, mert akkor könnyebb elfogadtatni az általuk kínált megoldást! Ne programozzunk már állandóan rosszat magunknak inkább a pozitív irányba (a jelenlegi energiák már ezt segítik és gátolják azokat akik nem jót akarnak)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légyszíves mutasd meg nekem, hogy a blogon mikor volt olyan cikk, ami azt mondta volna, hogy 2012. 12. 21-én világvége lesz. Szerintem még te sem fogsz találni. Valamint jobb elhalgatni az információt, hogy ne kelts félelmet? Ha így gondolod, nem muszály ám olvasni az itt megjelenő cikkeket.

      Törlés
  19. usában mindig is népszerű volt a bunker építés, főleg azért mert bőven van rá pénzük, ez nem egy új dolog, az utóbbi 100 évben építenek ott luxus bunkereket

    VálaszTörlés
  20. Tudjatok abban a szerencses helyzetben vagyunk, hogy eltunk akkor is mikor a tudomany mindent megtudott magyarazni es most mikor aztmondja fogalma sincs.Par dolog: a fenynel nagyobb sebesseg, soot egyszerre kethelyen?Tessek?A gondolatot nem az agy hozza letre.Akkor mi meg hogyan?Isteni reszecske? kilencvenmittudom en hany szazalekrol azt sem tudjuk hogy...? Amit latsz es erzekelsz csak par szazaleka a "valosagnak".Es igen errol az oldalrol(is) indultam en is ha nem indulok el ezeket nemtudnam,koszonom.Es ha nemtudnam nem tettem volna fel a kerdest, vajon a logika szamit valamit.Mint anno mikor kilehetett nondani azt hogy a fold gombolyu, gondoljatok hogy az emberek azt mondak ja tenyleg.Nem, azt mondtak ez baromsag mivel nem tudsz a plafonon menni es te amugy is hulye vagy.Na vissza terve az elejere, ezen okbol nemkene ujra gondolni egy ket dolgot?Mert neha az az erzesem hogy nehanyan nem torodnek eme dolgokkal es ugyan azt szajkozzak mint 2 eve, pedig mar a tudomany sem tudja miulysag a futrinka utcaba.Nem azt mondom hogy minden igaz ami itt(is)elhangzik,csak figyeljetek oda, ennyi.

    Gyanitom hogy ez a gonbolyu kerdes is eltartott legalabb 1 ember oltoig mig nem borsozott ki az ember hata ha meghallotta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most olvasom a fenysebesseggel kapcsolatban hogy nem voltak pontosak a meresnel, ugy hogy marad a feny a leggyosabb(egyenlore).

      Törlés
  21. Nem lesz magyarítása végig ennek a Jesse Ventura epizódnak?

    VálaszTörlés
  22. Ha egy úgynevezett „ébresztő”, illetve kiútkereső” blog egy eltelt idő után semmiféle eredményt nem képes felmutatni, legalábbis megkérdőjeleződik a létjogosultsága, de a hitelessége mindenképpen. Nos, hitelesség nélkül semmi nem ér semmit. A Világ Helyzete kizárólag csak lejáratta magát az utóbbi időszakban a fals előrejelzéseivel, de sebaj, minden nap vagy héten újult erővel jön Buddha – érdekes névválasztás, pszichológiai szempontokat figyelembe véve egy komoly kis analízis születhetne már csak ebből is – és megmondja azt a frankót, ami persze soha nem válik valósággá.

    De mondjatok akár egyetlen világméretű eseményt, amit ez a blog megjósolt, lehetőségként előrevetített és úgy is lett. Márpedig a VH jól érzékelhetően valamiféle információs oldal akar lenni – jól telerakva dezinformációkkal, fals „hírekkel”, beteges módon kicsavart valóságképekkel.
    Ezért nem működik ez a dolog és nem lehet hiteles a VH. Elhangzott a kérdés, miszerint miért olvasom, ha ez a véleményem. Nos, amiért elolvasok egy sci-fi könyvet, vagy megnézek egy rövid, vicces komédia-jelenetet. A szórakozás kedvéért. Eszembe jut, hogy „na, most mit talált ki megint ez a simlis senki” és kattintok, hogy néhány perc erejéig jó kis instant szórakozás-faktorban legyen részem. Ennyi, nem több. Információs oldalnak ez nagyon kevés és nagyon hiteltelen már, az idő bebizonyította, hogy mennyire nem ér semmit.

    Egyébként bárki elgondolkodott már Buddha bácsi vicces kis szövegén amit azért nagy néha beleolvaszt a mondókájába? Amikor azt mondja, hogy „közvetlen, belsős források” tájékoztatják őt erről meg arról. Ennek a logikájába azért gondoljatok bele…

    Adottak bizonyos világméretű trendek, erők, tervek, és adott Magyarország tizenkettőből egy tucat anti-NWO-s, „leleplező” blogja. Van még jó pár ilyen és ehhez hasonló kaliberű. Magyar nyelvterület, szerintem sokat mondok, ha egy forgalmasabb napon ide téved mondjuk max 1000 egyedi látogató. Ennek bizonyos hányada keresőrobot, nagy része nem tölt kb. 30-60 másodpercnél többet itt, vagyis véletlen futott ide és halad tovább. Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy olvasói létszámát és bázisát tekintve egy elhanyagolható jelentőségű dologról van szó egy elhanyagolható jelentőségű nyelvterületen, egy elhanyagolható jelentőségű országban, mely méretét, gazdasági, politikai, katonai, társadalmi értelemben véve gyakorlatilag egy nulla befolyással bíró mikroszkopikus folt a világtérképen.

    És akkor bizonyos „belsős informátorok” éppen ezt a pár ezer embert megszólítani képes, kizárólag lokális és azon belül is mikro-lokális és nulla helyiértékkel rendelkező közösség szószólóját találják meg… Milyen megfontolásból is? Mi a jelentősége annak, hogy a VH blogon mi jelenik meg, illetve egyáltalán létezik az oldal vagy sem? Semmi. Főleg, hogy rajta kívül még tucatnyi magyar blog nyomja ugyanezt, olyannyira, hogy a VH gyakran tőlük vesz át anyagokat. Az, aki „belsős informátorokkal” áll kapcsolatban.

    És akkor gondoljátok át azt is, hogy a „belsős informátoroktól” származó információk az eddigiek során vajon mennyiszer bizonyultak valóban fontosnak, értékesnek, kézzelfoghatónak, hitelesnek… Egyszer sem…

    A blog vezetője csak mellébeszél, amikor azt mondja, hogy ő csupán tendenciákra próbálja felhívni a figyelmet. Hogyan teszi ezt? Divatos teóriák mentén bedob a közösbe néhány olyan anyagot, amelyekről az idő minden esetben megmutatja, hogy mennyire tévesek, félrevezető jellegűek voltak. Ez a blog egyszer sem nyert önigazolást. Egyetlen egyszer sem! Annál többször bukott el a fals előrejelzéseivel és elhamarkodott, biztosként kikiáltott megállapításaival.

    Ez a blog helytelenül közelíti meg a nagyon is létező „tendenciákat”, világfolyamatokat és mindenkit félre-, illetve megvezet.

    (FOLYT. KÖV.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre próbáltam felhívni a figyelmet én is pár napja.

      Törlés
  23. A blog vezetője továbbá kijelenti, hogy neki nem dolga a saját blogján megjelentetett anyagok hitelességének bizonyítása, ezzel viszont tulajdonképpen azt mondja, hogy számára nem számít az, hogy hiteles-e, avagy sem. Teljesen mindegy neki. Talál valamit, kiteszi, eszitek vagy nem eszitek. Szép kis iránymutatás, tendencia-keresés… Leleplezés… Ő szerinte nem kell hitelesnek lennie.

    Oké, akkor megegyezhetünk abban, hogy a Világ Helyzete egy hiteltelen információforrás, igaz?

    Jön az olimpiával, miszerint ő sosem írta, hogy bármi történni fog ott és akkor. Lehet, hogy nem írtad le ezt így, de a kapcsolódó anyagok révén legalábbis azt az érzetet keltetted az olvasóidban, hogy márpedig de, történni fog valami.

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/06/london-evakualasara-keszul-az-olimpiat.html

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/fold-az-uj-vilagrend-eloestejen-ii.html

    További fals hülyeségek:

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2011/10/izrael-2-heten-belul-megtamadhatja.html

    …és még sorolhatnám. Háborús propagandák, világvége-előrejelzések, persze „okosan” úgy csomagolva, hogy ne legyen belőle egyértelmű kijelentés, csak sunyi, önmagát felvállalni sem képes „kiteregetések”, egyértelmű állásfoglalások, elemzések nélkül, mert ugye akkor számon kérhetővé válik az egész blog a maga teljességében. Azt pedig Buddha bácsi kínosan kerüli – vajon miért… Biztosan megvannak a maga indokai. Talán legbelül ő is tudja, hogy ez nem más, mint egy időtöltés, egy trend igénytelen meglovagolása – nézzetek már rá az oldal kinézetére, felosztására, mérjétek le a betöltési idejét, elemezzétek az áttekinthetőségét, a cikkek szintvonalát – nyelvtani anomáliák, szórendi hibák ezrei, stb… -, és máris látjuk, hogy ez egy egyébként magányos és unatkozó arc kezdetleges próbálkozása arra, hogy meghatározó szerepet harcolhasson ki magának egy hiteltelen és marginális témakörben, az elkeseredettek, sikertelenek, magalázottak, depressziósok és vallási fanatikusok körében.

    Ha meg nem éppen mindenféle mondvacsinált közeljövőben „lehet hogy bekövetkező, de később kiderül, hogy soha meg nem valósuló” anyaggal fárasztja az értelmesebbeket és stresszeli a rajongóit, akkor jönnek az olyan cikkek, amik gyakorlatilag közhelyparádék. Légy önmagad! Nézz előre! Ne akarj más lenni, mint ami vagy! Stb.

    Nos, ezek aztán mélyenszántó, megváltó jellegű filozófiai gondolatok, amiket egyébként nagyjából minden második B-kategóriás USA filmben felfedezhetünk a maga módján. Messze nem újdonság egyik sem, messze nincs ezektől senkinek semmiféle megvilágosult, AHA-érzése, és semmi olyat nem mondasz ezekkel, amikkel egy legalább átlagosan értelmes ember ne lenne tökéletesen tisztában.

    Álhírek, be nem valósult riogatások, fenyegetések, vallásos-ezoterikus semmitmondó, sehová nem vezető katyvaszok, divatos, de nulla új tartalommal és mondanivalóval rendelkező New Age-frázisok, hiteltelenség, dilettantizmus.

    További jó „munkát”.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen egyetértek veled.

      Törlés
    2. Csak szerintem itt ennél komolyabb a helyzet, ezen a blogon SZÁNDÉKOS pánikkeltés zajlik. Kérdés, hogy kinek illetve kiknek áll ez érdekében, és miért.

      Törlés
    3. Ez igy elsejen egy kicsit kemenyre sikeredett.Na nem a tartalma miatt hanem a szemelyeskedo jelzok hasznalata miatt.A tartalommal mindenki azt csinal amit akar, de szemelyszerint engem melyebben erintett a "simlis senki"jelzo hasznalata mint az anyazas es a halott rokonok felemlegetese.Buddha nev hallatan nekem egy kis agyagszobor ugrik be ami egy mosojgos kover bacsit abrazol.Zsox.Te panikba szoktal esni ha OLYAT hallasz vagy olvasol?Szerintem nem.Akkor miert akarsz te feszultseget kelteni?Tehat mindenki aki hozza szol csak a sajat neveben beszehet mert az csak illuzio hogy ami neked jo es igaz az nekem is.

      Törlés
    4. Ha egy kicsit is logikusan gondolkodnátok, akkor remekül láthatnátok a folyamatokat. Egy pszichológus sztem mindenkire ráférne a jelenlegi világban, még rátok is :-).Már már azt gondolom, hogy TI vagytok a megfizetett ellenzék! Egyébként pedig olvassátok, ha csak egy humor kedvéért teszitek, ám nem kellenek az agresszív megjegyzések. Véleményeket lehet anélkül is mondani, hogy másokat megbántanátok!
      Szóval ha csak szórakozni jártok ide, akkor felesleges kvázi ellenzékként működni itt. Olvassatok nyugodtan. Valószínű nem minden fedi a valóságot, DE azért vagytok emberek, hogy saját magatok eldöntsétek, vagy utána olvassatok. A gazdasági folyamatok alakulása sok dolgot alátámaszt. Azt azért gondolom nem vonjátok kétségbe, hogy a FED pl. egy magánbank, akiket az állam nem felügyel, önállóak, és csak úgy fedezet nélkül nyomják a pénzt, amit persze Amerikának busás kamattal kölcsön adnak. Gondolom az is tiszta, hogy az MNB is Európai felügyelet alatt működik, és feltételezem annak is utána néztetek már, hogy működnek elit csoportok a világban, és nem folytatom. Olvassatok mást is, mondjatok véleményt, de egy embert ne húzzatok le a sárga földig pusztán szórakozásból! A ti dolgotok mit hisztek, mit nem. Lehet érvekkel, tényekkel vitát indítani....de intelligens módon. A vitákból mindig tanulni lehet!!!! Ajánlom mára ezt Nektek!

      Törlés
  24. Ezek az emberek, akik az elitnek nevezik magukat, semmit sem tudnak a haláltól. Ha tudnának bármit is, eszükbe se jutott volna kiépíteni maguknak egy börtönt, ahol szembesülhetnek azzal, ami elől az életükben menekültek: szorosan összezárva másokkal, egymástól függve és közösségbe (!) rendeződve. Ha sikerült volna ezt megvalósítani a gyakorlatban is nem csak a kommunikációban, azt bizonyította az, hogy menekülőhelyeket létesítettek maguknak. Különben mi és ki elől kellene menekülni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapvető félreértésben leledzel. Az Elit nem végleges élőhelyként építette ezeket az óvóhelyeket, hanem átmeneti lakhelyként, egyfajta biztonsági fedezékként addig, amíg az általuk kiváltott folyamatok lecsengenek. - Legalábbis ez a logikus gondolat.

      Az Elit sokkal többet tudhat a halálról, mint Te, hiszen nekik meg vannak azok az anyagi és technikai eszközeik, amik által behatóbban vizsgálhatnak bármilyen jelenséget, mint az átlagember.

      Az Elit bunkereit különben sem úgy kell elképzelni, mint a hármas metró slepp számára épített (mű)óvóhelyeit. A saját túlélő bázisaik minden luxussal, kényelemmel fel vannak vértezve, tökéletesen felszerelve, berendezve, minden szükséges eszközzel és élethez elengedhetetlen dologgal feltöltve. Ráadásul szoronganiuk sem kell, mivel az Elit egy szűk kört jelent és szerte a világon elszórtan építhettek bunkerrendszereket, így mindenki kényelmesen elfér a maga bázisán.

      Majd amikor a folyamatok véget érnek és meghozták gyümölcseiket, előjöhetnek és a világ korlátlan és legyőzhetetlen uraikként vezethetik be immár véglegesen az Új Világrend megdönthetetlen rendszerét.

      Ja igen, még valami: Az Elitnek senki elől nem kell menekülnie. Elkezdenek bizonyos folyamatokat és amíg azok tartanak, addig szépen visszavonulnak, hogy zavartalanul szemlélhessék végig mesterművük kialakulását. Szó nincs menekülésről.

      Törlés
    2. Barátom, ez a te véleményed, amit tényként közölsz,( érdekes, ugyanezért Buddha már kapott tőled rendesen...:). Látom, neked az elit ( ugye nem baj, hogy én kis e-vel írom?) sokkal szimpibb, ( okosabb, ügyesebb) mint a többség.
      Nincs ezzel gond, legalábbb letisztáztad, hol is állsz.
      DE, ennek fényében meghatároznád itteni tevékenységed célját?
      Tudod, ahogy azt Buddha már többször megtette itt.
      Ja, a halálról az anyagi és technikai eszközökkel szerzett tudás, az komoly lehet...:)

      Törlés
    3. A soha semmilyen módon nem bizonyított találgatásaitok, hitrendszereitek és a képzelgéseitek bizonyára sokkal pontosabbak a halálról, hát hogyne... :D

      Nekem itt nincs semmiféle "tevékenységem". Hozzászólok bizonyos témákhoz és kész.

      Törlés
    4. A soha semmilyen módon nem bizonyított találgatásaitok, hitrendszereitek és a képzelgéseitek bizonyára sokkal pontosabbak a halálról, hát hogyne... :D

      Ez sajnos ismét a te hibás véleményed.
      Aki ezekben a különös időkben gondolkodik, elegendő információhoz jut, nyitott, és ( elsősorban a félelemtől) megtisztított tudattal, valamint megfelelő szintetizáló képességgel rendelkezik, az tudja, hogy az anyagi technikai eszközökkel a valóság nagyon kis szelete ismerhető meg, igy a halálról szerzett ismereteik is rendkívül korlátozottak.
      Kb. annyi, hogy a személynek leálltak a mérhető életfunkciói, tehát halott, és kész.
      Ellenben aki az előzőek alapján képes gondolkodni, a valóság mindig nagyobb részét ismerheti meg, aminek a halál is csak egy RÉSZe, de nem a VÉGe.

      Nekem itt nincs semmiféle "tevékenységem". Hozzászólok bizonyos témákhoz és kész.

      Én ugyanezt teszem. OKkal.
      És te? Csak úgy ok nélkül?

      Törlés
    5. Nos, ha van elegendő és kellően meggyőző információd, BIZONYÍTÉKOD a halál utáni állapotról, akkor nosza, oszd meg ezt velem itt és most. Milyen bizonyítékokkal tudsz szolgálni? Milyen olyan tényekkel, amikhez nem szükséges valamiféle hit, hanem egyértelműen alátámasztja a mondókádat?

      Te mit nevezel információnak? Debil elméleteket, találgatásokat, szenzációhajhász, tényekkel egyáltalán nem rendelkező feltevéseket, "szent könyvek" ugyancsak bizonyítékok nélküli sorait? :D Gratulálok!

      Szóval, nekem van egy bizonyítékom arra, hogy a halál beálltát követően nem történik semmi. A testben zajló folyamatok leállnak - mérhetően, igazolható módon. A "lélek" vagy "felszabadult tudat" pedig ezek után soha, semmilyen körülmények között nem nyilvánul meg. Ha szerinted mégis, leszel szíves hozni erről általános jellegű, mindenki által jól megtapasztalható bizonyítékokat. Nem "szent" szövegeket, teóriákat, tanításokat - bizonyítékokat! Jaaaa, hogy azok nincsenek? :D Ez a rohadt Elit ezt is titkolja, mi? :DDDD

      Vigasztald csak magad, hogy a szánalmasan egyszerű és semmitmondó életed után valami sokkal jobb fog következni, de tudod mit: Nem fog. Meghalsz és vége. 200 év múlva (max!!!!) már sírod sem lesz, a nevedre kutya sem, tehát maximálisan megsemmisültél: Nyom nélkül! Vagyis eleve tökéletesen szükségtelen volt világra jönnöd. Ez csupán egy biológiai véletlenszerűség volt. Érted, te csak egy véletlen vagy. Minden ember egy jelentéktelen és pótolható véletlen. Na, ezt add össze! :D

      Törlés
  25. Barátom bizonygatni a bizonytalan emberek szoktak.
    Ha érdekel egy téma, nézz utána, találsz róla elég információt pro és kontra, amiből GONDOLKODVA kialakíthatod saját világnézetedet.
    Bár ahogy elnézem a szent iratok iránti tiszteletlenségedet, amelyek ÖRÖK, kozmikus igazságokat tartalmaznak, ( na persze nem a Bibliára gondolok, mert abban már csak kinyomozni lehet ezeket...), neked ez nem lesz könnyű, mert az ALAP(értékek) nélkül nehéz.
    Ha ugyanis te a mai, szinte hétről hétre változó tudományos ismereteket veszed alapnak, soha nem ismered fel az IGAZ valóságot.
    Akkor talán az utolsó bekezdésedet nem írtad volna le, mert tudnád, hogy az kizárólag rólad szól...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, értem, tehát nem semmivel kapcsolatban nincs szükség bizonyítékokra. Szerintem meg éppen az van, hogy a bizonytalan emberek, sőt, az elveszett, csődöt mondott emberek azok, akik mindenféle bizonytalan dologba bele akarnak kapaszkodni, nehogy belefulladjanak az életükbe...

      A gondolkodva szót hiába szedted csupa nagybetűvel, hidd el, eleget töprengek én a világ dolgain, talán sokkal többet, mint a nagy átlag.

      Mik azok az örök és kozmikus igazságok? Ki és mi alapján fogalmazta meg ezeket, milyen tapasztalati út vezetett ezek szavakba-mondatokba foglalásáig? Mi az, hogy kozmikus igazság? Ki mered jelenteni, hogy amit te alapigazságnak vélsz, az mondjuk negyvenmilliárdszor negyvenmilliárd fényévnyire innen is annak számít és érvényesül? Miből gondolod, hogy a kozmosz hegemón? Ez tipikus hangya-perspektíva, amikor az apró kis élőlény egy hatalmas homokozó kellős közepén szétnézve azt a következtetést vonja le, hogy lám csak, az egész világ homokból áll. Pfff...

      Ha nem hegemón az univerzum, akkor miféle alapigazságokat akarsz megfogalmazni? És még mindig: Mik az alapigazságok, ki és hogyan jött rá ezekre, illetve hogyan nyertek igazolást eme alapigazságok a mindennapi életben, világunkban? Mi a bizonyíték minderre? Hol van a meggyőző erejű valami, ami képes velem elhitetni a meg nem fogalmazott alapigazságaidat és azt, hogy ezek az alapigazság-mechanizmusok valóban működnek, jelen vannak?

      Mi az igaz valóság és mitől éled meg azt igaznak? Ha azt a szót használod, hogy "igaz", akkor meggyőződtél ennek a valóságnak az igazságáról, valódiságáról. Mi alapján győződtél meg, hogyan igazoltad magadnak a te igaz valóságodnak a realitását?

      Aztán azt is cáfolhatod nagyon gyorsan, hogy az utolsó bekezdésem miért ne szólhatna rólad is. De, rólad is szól. Mindenkiről. Nem tetszik, ezo-strucc? :D

      Törlés
    2. Az ezo-strucc nem, de a többi határozottan jó!:)

      Törlés