2012. szeptember 28., péntek

Elég volt a képmutogatásból Mr.Netanyahu...és tényleg le a terrorizmussal !



VILAGHELYZETE.com BÉKEKAMPÁNY
Final Stage: PEACE,  NOT WAR

VÉGSŐ FÁZIS : A szív és a szeretet ! Nem a háború! Mr. Benjamin Netanyahu....  
Irán soha senkit nem támadott meg a történelemben !!! Tudtommal jelenleg sem tart megszállva területeket, nem is akar elfoglalni egyetlen országot sem.

Elég volt a képmutatásból és már a képek mutogatását sem vesszük be!
Egy dologban értünk egyet: a terrorizmus veszélyes!

Más nemzetek terrorizálása a legveszélyesebb és legmocskosabb dolog a világon ! Tehát jó lenne, ha Izrael és az USA több terrorcselekményt nem hajtana végre sem más nemzetek, sem saját állampolgárai ellen (lásd. 2001. Szeptember 11.) Érdekes, hogy egyedül Ahmedinejad mert eddig csak beszélni erről az ENSZ előtt.....


- Melyik ország nem tartja be az ENSZ határozatát az 1967-es határok visszaállításáról ?

- Melyik ország tart megszállás alatt saját államuk területén élő palesztinokat ?
- Melyik ország tart életben mai napig Appartheid rendszert és nőket, gyermekeket gyilkol, ezrével börtönöz be a megszállt területeken ?
- Melyik ország nem enged be segélyszállítmányokat ezen karanténba zárt, szülőföldjükön élő emberek számára ? (Egy kötelező és díjnyertes film az igazságról : OCCUPATION 101 ) 

Hát nem IRÁN az ország neve.........................Arról miért nem beszél, hogy Izrael illegálisan több ezer nukleáris töltettel rendelkezik, van számtalan atombombája és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség embereit a mai napig nem engedi be ?! (SBG Buddha)MAHMOUD AHMADINEJAD: "Ma a jelenlegi nemzetközi fejleményeket tekintve, megpróbálom egy más szemszögből elemezni a jelenlegi helyzetet..."
"Közel 3 milliárd ember él a világon kevesebb, mint napi 2,5 dollárból. Több mint 1milliárd ember él úgy, hogy elegendő minimális ételhez jutna. A szegény világ lakosságának 40%-a a teljes globális bevétel 5%-án osztozik. Közben a leggazdagabb emberek a teljes előállított érték 75%-át osztják szét! "


Szeretnék pár kérdést feltenni önöknek:

Kik kényszerítették emberek 10millióit Afrikában és a világ más részein otthonukból való elmenekülésre a rabszolgaság sötét időszakában?  Ezek az emberek az anyagi kapzsiság áldozatává váltak.
Kik kényszerítették gyarmatosításukat a világra 4 évszázadon keresztül?
Kik foglalták el más nemzetek földjeit, aknázták ki ásványkincseiket, Kik rombolták le a tehetségüket, idegenítették el a nyelvüket, kultúrájukat és identitásukat más nemzeteknek ?
Kik robbantották ki az első és második világháborút, ami 70 millió áldozatot és több százmillió sebesültet, otthontalant hagyott maga után?
Kik csinálták a háborút a Koreai-félszigeten és Vietnámban?


Kik kényszerítették, cselvetéseken és képmutatáson keresztül 60év háborúval, otthontalanság, terror és tömeggyilkosságok segítségével  a Cionizmust a palesztín emberekre és a régió országaira? Kik ?

Kik támogattak és hoztak létre évtizedeken keresztül katonai diktatúrákat és totalitárius rezsimeket Ázsiában, Afrikában és Latin Amerika országaiban?  
Ki használt nukleáris bombát védtelen emberek ellen és halmozott fel több ezer töltetet arzenáljában?
Kiknek a gazdasága támaszkodik hadviselésre és fegyvereladásra ?

Ki provokálta ki és bátorította Saddam Husseint, hogy támadja meg Iránt egy 8évig tartó háborúban? Ki járult hozzá és szerelte fel Őt vegyi fegyverekkel, amiket városaink és lakosságunk ellen vetett be?

Kik használták fel a titokzatos Szeptember 11 eseményeit ürügyként, hogy megtámadjákAfganisztánt és Irakot, megölve, megsebesítve, elkergetve milliókat két országban azzal a nyilvánvaló céllal, hogy dominanciájukat kiterjesszék a Közép-Keletre és olaj-kincseire?
Kik semmisítették meg a Breton Woods (aranytartalékon alapuló pénzkibocsátás) rendszert billió dollárokat nyomtatva anélkül, hogy lenne mögötte aranyfedezet? Ez az,ami elindította az inflációt világszerte és az a cél áll mögötte, hogy gazdasági előnyöket szerezzen más nemzeteken.
Melyik ország éves katonai költségvetése haladja meg a több ezer milliárd dollárt, mely több mint a világ összes országának együttesen?

Melyik kormánynak van a legnagyobb adóssága a világon?

Ki uralja a világgazdaság politikai döntéshozatalának rendszerét?
Kik felelősek a világgazdaság recessziójáért és terjesztik ki a következményeket egész Amerikára, Európára és a világra?
Mely kormányok állnak készen bármikor bombák ezreinek bevetésére más országok ellen, de gondolkodnak és haboznak, mikor éhínség sújtotta embereken kellene segíteni Szomáliában és más helyeken?
Kik uralják az ENSZ Biztonsági tanácsát, mely látszólag felelős lenne a védelemért és nemzetközi biztonságért?

Rengeteg ilyen kérdés létezik még.
A válasz természetesen egyértelmű.

A világ nemzetei többségének egyáltalán nem volt szerepe a jelenlegi globális válság kialakulásában és tulajdonképpen áldozatai az előbb említett intézkedéseknek.

IRÁNIAK, mi sosem fogjuk bombázni az országotokat, SZERETÜNK TITEKET

31 megjegyzés:

  1. Termeszetesen nem okolhatunk barmely nemzetet a kialakult helyzetnek, tehat a zsido nepet sem kell okolni, csakis annak(is)a vezetoseget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A lakosság többsége támogatja a háborút, a közvélemény-kutatások szerint augusztusban a megkérdezettek 54 százaléka helyeselte, hogy Izrael amerikai támogatás nélkül támadja meg Iránt..."

      Kérdés: Vajon miért nincsenek országosan tüntetések Izraelben a háború ellen, vagy a saját titkos atomarzenáljuk ellen ?



      Törlés
    2. Azt is figyelembe kell venni, hogy alapból úgy oktatják/butítják az ottani népet, hogy ők voltak ott előbb és a palesztinok akarják támadni őket stb.

      Másrészt, noha én nem élek ott, szerintem aki tisztában van a valódi helyzettel inkább meghúzza magát.

      Törlés
  2. Szerintem is hülyeség hadakozni, hogyha a békével mindenki jól járna.
    Nem tudja valaki biztosra, hogy ez átverés-e vagy igazság?: http://www.ufohangar.hu/

    VálaszTörlés
  3. http://www.jegyajanlo.hu/brand-new-galaxy-csillagrendszervaltas-51-area-project-budapest-jegyek

    VálaszTörlés
  4. Talán többet megtudunk a háborúk okairól, valamint a háttérhatalmakat irányító kis csoportról, ha megértjük ennek a kézzel írott könyvnek a tartalmát...
    http://ia700305.us.archive.org/6/items/TheVoynichManuscript/Voynich_Manuscript.pdf
    bővebben:
    http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/09/a-voynich-kezirat.html

    VálaszTörlés
  5. Kik is bombáztak bennünket a második v.háború idején? Kik is a "barátaink", szövetségeseink?
    http://www.youtube.com/watch?v=9MMS6JUq-PA&feature=em-uploademail-new
    Még az a "szerencse", hogy "ellenséges" amerikai barátainknak szövetséges liberátor, demokrata, rosszakaróinknak egykori Jaltai sírásóinknak most már nem lenne mit lebombázniuk. Magyarországot a liberalizáció, a privatizáció földig rombolta. A romokból "kinőtt" bevásárlóközpontok amelyet azért nem bombáznának le, mert épp a bombázókat és a bombákat gyártók, egyéb portékáikat is kínálja...

    VálaszTörlés
  6. Kinek az oldalán is harcoltunk ? Kinek is gyártottuk a fegyvereket meg nyersanyagot ? Segítek: a III. Birodalom oldalán, élén Adolf Hitlerrel. (Ez a szöveg egyébként ugye nem tőled van, mintha nem rég hallottam volna Szaniszlótól, akinek szoktam nézni a Világ Panoráma műsorát, de egyre gyakrabban beszél félre mostanában, mint itt is.) Itt mindenki amnéziás, meg antiszemita ? Csak a gonosz USA és Izrael van meg a jóságos áldozat mint Irán ?
    Idézet (ma.hu): "Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő pénteken éles kirohanást intézett Izrael ellen, kijelentve, hogy Izraelt egy nap "letörlik a térképről". Ramadán szent hónap utolsó péntekén, Jeruzsálem napján a Teheráni Egyetemen mondott beszédében az elnök azt mondta, hogy "a cionista rendszer létezése sértés az emberiség számára". Izraelt "rákos daganatnak" nevezve Ahmadinezsád úgy fogalmazott, hogy az Izraellel való szembenállás "az emberi méltóság védelméért" tett erőfeszítés. Az államfő élesen támadta a nyugati országokat is, mondván, hogy "a cionista rezsim életben tartása közös törekvése a legtöbb arrogáns nyugati kormánynak". Azt is mondta, "az új Közel-Keleten nem lesz nyoma az amerikai jelenlétnek és a cionistáknak". Ahmadinezsád kitért a holokausztra is, és "mítosznak" nevezte 6 millió zsidó második világháború alatti meggyilkolását."
    Ennyi ostoba és naiv embert már rég láttam egy lapon. Itt a józanság ritka, mint a foghagymás Milka. Ez a blog egyre unalmasabb, és demagógabb. Sajnos egy olyan szerkesztőtől nehéz többet várni, aki több levélre sem tud (vagy inkább akar) válaszolni, és a kényelmesebb sunyi utat választja. Akinek nem inge ne vegye magára. Utolsó szó: kiöntitek a gyereket a vízzel együtt, sőt az ellenségképetek csalárd árnyéka rátok vetül és végül vakon mind a csapdájába estek. The end.
    U.i.: kösz, nem kérek senkitől vaú-vaút !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te, mi van Veled...? ma.hu? Szerinted az mi?

      Törlés
    2. Ki mondta hogy olvassad árpikám? Egyre több ember jön rá az igazságra. Te meg dugd fel magadnak az agymosásodat. Nem olvastad el a cikket? Nem látod, hogy mi történi k a világban? Ki mondta, hogy ideböfögj minden cikkhez? VAK VAGY BAZDMEG?! Szerinted Irán csinálta 9/11-et? Te őrült majom, ki öl meg több ezret a SAJÁT népéből? Takarodj innen, ilyen sötét embert mint te még nem láttam.

      Törlés
    3. Elfoglalják(ták) a hazánkat, illegálisan felvásárolják a földjeinket, évtizedek óta meg nem történt bűnök miatt perelnek mindenkit, nyomorba döntik a világot. Egy igazi magyar ember ezt elkerüli, nem hirdeti. MINDENKI KÖVESSE A BELSŐ HANGJÁT, HALLGASSON A SZÍVÉRE, SZERESSE A CSALÁDJÁT, HIGGYEN AZ ÁLMAIBAN. Ennyi.

      Törlés
    4. Árpi, Te nagyon beteg vagy, tudatában vagy annak hogy betegséged szövevényei tönkre fognak tenni.
      Mit keresel itt ezen az oldalon, már írtam neked hogy ez nem a Te oldalad.

      Inkább százszor Irán, mint egyszer Izrael és USA veszett vezető kutyái.
      Nem veszed észre hogy már zabálják Európa államait is Magyarországgal együtt, mennyi bizonyíték kell neked?

      Ha majd már nem tudod megvenni a csámcsogódba az alapvető ennivalót és az időjárással meg a permetezéssel (Chemtrails) tönkreteszik a mezőgazdaságot, akkor már elhiszed?
      Mikor esett a fejedre eső, mert én csak "két" cseppet láttam és megvárod míg a Duna kiszárad, akkor már elhiszed?
      Mind ezt Irán csinálja, vagy a lökött globális felmelegedés, aki nem tudja hogy Európa szomjazik?
      Látom hogy még mindig nagyon jól megy a dolgod, van mit a tejbe aprítanod, de vigyázz ez nem lesz mindig így.

      Törlés
    5. Te is zsidó vagy, árpikám, csak ennyi a baj...

      Törlés
  7. Kik a rendőrök, biztonsági őrök, katonák, akik megvédik a bennünket kihasználókat?
    Csak nem a saját fiaink, lányaink, barátaink, szomszédaink, apáink?
    Miért hagyjuk nekik hogy megvédjék, fenntartsák a bennünket elnyomó rendszert?
    Mellesleg ők mit gondolnak? Nem mennek a darálóba, és bármit is számít szánalmas kis semmitmondó életük?
    Mi pedig miért szolgáljuk ki őket???
    Miért süt a pék kenyeret nekik? Az orvos miért ápolja őket? Az óvónő miért óvja gyerekeiket?
    Egyáltalán a társadalom miért nem okádja ki magából őket??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért mert sajnos mindenkit csak a pénz érekel és bármire képes érte. Ez az oka minden rossznak, ami történik. Ez az emberi gyengeség a zsidók legfőbb fegyvere.....

      Törlés
  8. Nem hinném ,hogy lesz háború ez is csak provokáció volt mint az elmúlt 1 évben megszokhattunk izrael nem tud kárt okozni az iráni atomlétesítményekben (jól védve vannak). Ha mégis lesz olyan hülye akkor nem fog elérni semmit, Irán meg kilövi a rakétáit és lezárja a Humosi szorost megtámadja a szaudi olaj telepeket ennek hatására az így is döglődő Eu-nak ez lenne az utolsó döfés . Iránnak megvannak as szövetségesei ha a harcok elkezdődnek akár globális méretű háború is lehet .izrael semmikép nem fog győzteskép kikerülni még ha meg is nyeri mert nagy lesz a vesztesége .

    VálaszTörlés
  9. Ha egy elemben 10% energia maradt az kuka ugye?

    Az emberiség jelenleg a 10%-át(még azt se)használja annak amire valójában képes lenne. Kuka az egész amit látunk. Mások akarják megmondani hogy miben higgyünk, mit csináljunk? Minek képzelik magukat? Aki nem látja a tényeket, elveszik a sötétségben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem ez a kis videó választ adhat mindazoknak, kik saját őseik energiájával felvértezve kutakodnak az igazság megismerésében. Ezáltal hirdetve mindazt a tudást, mellyel genetikailag rendelkezünk teremtő Atyánk jóvoltából. A Szkíta egy ősi nemzet, melynek nyomai földünk több pontján fellelhető.
      http://www.youtube.com/watch?v=FP2eh7PCdxk&feature=player_embedded

      Ezért is szeretnék más népcsoport(ok) eltüntetni, meghamisítani, mindazon információt mely a valóságot érzékelné. Helyette hitetlenséget, erkölcstelenséget, gátlástalanságot, gyűlöletet, megosztottságot, haragot, no meg az általuk létrehozott "liberális demokrácia", a jóléti rendszer függőségét, mint "drog" fogyasztót kívánják a megvezetett emberek számára, az általuk tanított történelmen keresztül. Most szerintük ez lenne a "favorit"? Ilyennek kéne lennünk?
      http://www.fuckforforest.com/previews/Movies/FreeChurch/111/

      Törlés
    2. Nagyon jó az első videó köszönöm. Másodikra nem tudok mit mondani...

      Már nem tudják megállítani azokat akikben előtör az említett energia. A szabadság érzete, mindennél jobb. Aki hagyja magát az még mélyebbre kerül, de aki hisz magában az még soha nem látott magaslatokban érezheti magát!

      Törlés
  10. Netanya hu. Az iz-raeli álom magyarországon?
    http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=5&Direkt=104726&honnan=Nemzeti_Hirhalo

    VálaszTörlés
  11. Nem tudom elhinni, hogy ez a mi országunkban történik... Évek óta ahányszor meglátom ezt az "embert" elönt a méreg. Elképzelhetetlen...

    VálaszTörlés
  12. Nincs itt semmiféle igazság, csak gazság meg fél igazság (az meg hazugság)! (Az ördög követőinek, pl.Tóth: minden ellenem szólott szitokszó és átok vissza fog szállni arra, aki szólja !)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nevetséges vagy. Az nem Tóth hanem Toth te tudatlan. Könyörgöm az ilyen "emberek" irhatnak ide? Milyen ördögről beszélsz te állat olvasd már el mi van a cikkben, az egész hited egy kitalált átírt hamisított ellopott mesén alapul csezdmeg. EZEK TÉNYEK, amit ezek a gennyes állatok művelnek, de hogy te mi vagy azt elképzelni se merem.

      Törlés
    2. Mi lenne? Egy "küldött" ember. Ha megfigyeled pár régebbi hozzászólását, akkor azért látszik, hogy nagyon sok dologgal tisztában van. Ugyanakkor itt van kontrasztnak ez a bigott és begyöpösödött egyházi "kereszténység" hirdetés... A kettő nem férhet össze egy tudatban, hacsak nem tudatos hazugság amit csinál. Meggyőződéses ember nem így érvel és gondolkozik. Az beszél így, aki egyrészt tájékozottnak és okosnak akar tűnni; mégis valahogy mellé akarja erőltetni a "táskába" ezt a sok baromságot is. És a tájékozottságnak a hátán akarja elcipeltetni ezt a "sátános" szöveget; hogy nehogymá úgy tűnjön hogy ő korlátolt. Mert ugye ő objektív és széles látókörű, és mégis erre a következtetésre jut. Érthető remélem amit itt pötyögök. Szal sztem ez a pszichológia a jelenség mögött. Épp ezért kár ugrani rá kedves "Tóth". :D:D:D (ezen azé beszartam mikor kijavította)

      Szóval Árpikám ideje lenne belátnod, hogy nem vagy elég okos ehhez. És igazából sosem lehetsz ahhoz elég okos, hogy a hazugságot eladd igazságnak.

      (Külön érdekesség megfigyelni, hogy a korai középkor óta alkalmazott módszerek még mindig élnek...

      1. Mindenki aki más véleményen van az a sátán követője. (pl.: eretnekek, természetgyógyászok, sámánok, vagy akár haladó tudósok, és persze "Tóth" :D)

      2. Minden szokatlan és a keresztény világképbe nem illeszthető dolog sátáni. (régen: aki olvasta Csicsáky Jenő: Mu, az emberiség szülőföldje c. könyvét az pl. tudja, hogy amikor Amerika "felfedezése" idején az ottani népek mitológiájában a szentháromsághoz hasonlatos elemeket fedeztek föl, akkor azt is az ördög gúnyolódásának vették. (Mert ki más tudhatnak ilyesmiről a kiválasztott népen és az ő tanítványaikon kívül.) A népet akitől meg származott, a sátán szolgáinak; így nem is kellett több indok hogy kiirthassák őket. mostani idők: Hát amikor újra előjött ez a "sátán műve" szöveg az ufók kapcsán... nálam kiborult a bili. :P

      Bocs az okoskodásért, ezt gondolom sokan az én "fölvilágosításom" nélkül is belátták. Amiért inkább ezt írtam az az, hogy elvegyem az élét ennek a dolognak é ne vigye fölöslegesen félre a beszélgetés tárgyát.

      Inkább kérjük a következő "küldöttet", Árpinak lejárt a szavatossága...

      Törlés
    3. Őszinte leszek, az elején még idegesített, már csak nevetek rajta. A tájékozódottsága annyiból áll, hogy bemásol egy oldalnyi maszlagot valamilyen honlapról, gyíkokról meg sátánokról. Ezt nem értettem én se, mintha két ember lenne. Tényleg nem Tóth, aki egy kicsit is olvasott az tudja a jelentését. :D :D

      Csak ezt nem bírom, valaki feljön ide akkor ne a másikra próbálja rátukmálni a saját igazát, mikor ez pont arról szól hogy mindenki a SAJÁT útján járjon és ÖNMAGÁT találja meg, ne azt gondolja amit más mond. Ennyi.

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. http://www.youtube.com/watch?v=XbmczLdvZVY&feature=player_embedded

    Csak ez az egy videó megérne egy cikket!!!! Mindenki tudja, hogy kik pénzelik ezt. Árpikám ezt skubizd. A felkelők nem szíriaiak csak 5%-uk!!!!! Ez is emberiség elleni bűntett, vége lesz.

    VálaszTörlés