2020. június 11., csütörtök

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében



Újabb Tucker Carlson műsor készült el a VilagHelyzete-olvasók számára magyar fordításban és felirattal. Mindenképp megéri ezt a 10 perc figyelmet.

Elgondolkodtató az utolsó mondatáig a bejátszott CNN és MSNBC idézetekkel együtt.! Ez alkalommal a videó szövegét és Tucker Carlson gondolatait le is írtam, hogy cikkben is meglegyen a tájékozódni akaró olvasóknak. (VilagHelyzete)
Tucker Carlson - 2020. Jún. 10.
"Amerikaiak milliói továbbra is sosem látott korlátozásokat szenvednek el a magánéletükben, a mindennapjaikban, a családi életükben. A koronavírus karantén sok helyen még mindig tart, amit talán nem tudsz, mert nem kerül a nyilvánosság elé, de így van és ha te is tapasztalod, akkor tudod.

Ennek eredményeként emberek tízmilliói váltak munkanélkülivé. Rengetegnek közülük kilátása sincs arra, hogy újra munkába álljon. Több ezer kisvállalkozás zárva van és sosem nyit újra.

Még több amerikai vált drog- és alkoholfüggővé, házasságaik tönkre mennek, klinikailag depresszióssá válnak. Néhányan elhalasztották az esükvőjüket, másoknak megtiltotta a kormányzat, hogy eltemessék szeretteiket.


Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma - 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek

Amerikaik fognak rákban meghalni, mert nem tudtak elmenni rákszűrésre. Ismeretlen számban emberek öngyilkosok lettek a kilátástalanság miatt. Mások az utcára nyomultak lázongani, mert az elnyomott harag és frusztráció sokféle formát ölthet. 



Az ország bezárásának és annak az ára, hogy megtagadjuk az emberektől az egymással való érintkezést, nehezen kiszámítható. De nagyon magas árat fizetünk.

Akik mindezért felelősök, azt mondják, hogy nem bántak meg semmit.
Globális csapással kellett szembenéznünk, mondják, a Covid-19 a spanyol nátha óta a legrosszabb világjárvány volt, az a betegség megölt 50 millió embert, nem volt választásunk. Helyesen cselekedtünk! Ezt mondják nekünk.
De ez igaz?!


A válasz erre a kérdésre számít, és nem csak azért, mert az igazság mindig számít, hanem mert a vezetőink hitelessége forog kockán jelenleg.
Ez a legfontosabb döntésük volt, amit életünkben hoztak.



Azért tudtak dönteni, azért a vezetőink, mert ezt megengedtük nekik. Az ő hatalmuk tőlünk származik.

Ezért a kérdés most és mindig az: megérdemlik-e ezt a hatalmat?

Persze, ebben a beszélgetésben ők nem akarnak részt venni. És most nem is kell részt venniük benne, mert ebben a pillanatban, mindannyiunkat lefoglal és letaglóz a "felébredtek" forradalma, ami körülöttünk zajlik.

Épp most hoztak létre egy külön országot Seattle-ben. Mi van??
És ahogy mondtam, erről is mindjárt beszámolunk. 

De azt hisszük, érdemes megállni egy pár percre és végiggondolni, hogy valójában hazudtak-e nekünk a koronavírusról és azt is, hogy mi erre hogyan reagálunk. 


És a rövid válasz az, hogy igen, határozottan hazudtak. 


Közegészségügyi szempontból, ma már bizonyosan állíthatjuk, hogy a karantén nem volt szükséges.

Mi több, be tudjuk ezt bizonyítani és íme a legerősebb bizonyíték:
azok az államok, amelyek nem vezettek be karantént, az államokban, ahol az emberek amerikai módon élhettek, nem egyedül bezárva otthon rettegők módján, a végén ezek az államok semmivel sem jártak rosszabbul, mint azok, akik kötelező karantént vezettek be, talán te is egy ilyen államban élsz.

Azok az államok, amelyek először karantént vezettek be, de aztán gyorsan újranyitottak, nem tapasztaltak kirobbanó koronavírus esetszámot.

Mindezek ellene mennek annak, amit magabiztosan állítottak, arról, hogy mi fog történni. A média tömeges halálozást jósolt olyan helyeken, mint Lake of the Ozarks, Ocean City, Marylandban, olyan helyeken, ahol a középosztálynak van mersze nyaralni.
De ezek a halálesetek sosem történtek meg.

A végén, a Wuhan koronavírus bár veszélyes, de kezelhető betegség lett, csakúgy mint sok más betegség. A vírusnál sokkal veszélyesebb volt maga a karantén. Például New Yorkban, Pennsylvaniában, New Jersey-ben, Massachusetts-ben bepánikolt és inkompetens kormányzók arra kényszerítették az idősotthonokat, hogy fogadjanak igazoltan fertőzött koronavírusban szenvedőket.

Ennek eredménye sok ezer ember halála, akik feleslegesen haltak meg.
Ez egy elképesztő történet, de szinte semmit nem hallani róla a médiában.

A média inkább azt akarja neked elmondani, miért gyűlöld a szomszédodat a bőrszíne miatt. A média határozottan nem akar visszaemlékezni, mit harsogtak alig néhány héttel ezelőtt, amikor a hatalomittas demokrata politikusok sajtósaiként viselkedtek.

Amikor a híradós rád parancsolt: ne tegyél fel kérdéseket, engedelmeskedj!

Oké, szóval míg a legtöbb amerikai otthon marad, ahogy azt tenniük kellene, igaz?
Hogyha épp nincsenek az utcán és tüntetnek, mint a hülyék.
Nem örülnek neki, hogy otthon kell maradniuk. 

ÍME a CNN:
- "Életet mentünk az otthon maradással. Nekünk otthon kell maradnunk az édesanyáinkért, a szeretteinkért és az, hogy távol maradunk egymástól, a végén közelebb fog minket hozni egymáshoz. Otthon maradni - ez a kollektív, lelkiismeretes cselekedtünk."

Oh, szóval ha szereted az anyádat, akkor azt csinálod, amit mondok.
Úgy fest, hogy a kábelcsatorna bemondókból azért nem lesznek túl kifinomult propagandisták.

Aztán elérkezett Memorial Day májusban és néhány állam elkezdett kinyitni.

Hálás amerikaiak milliói hónapok óta először mentek ki a szabadba és ezért a média rájuk is támadt, gyilkosoknak nevezvén őket. Együtt úszni a gyerekeiddel, mondták, nem kevesebb, mint tömeggyilkosság.

ÍME az MSNBC:
- "Színültig telt medencei partik a Lake of the Ozarksnál és másutt a hosszú hétvége során, alig néhány fő visel maszkot, vagy tartja be a megfelelő távolságot, alig! Tele medencékbe zsúfolódva a most is zajló pandémia alatt, mondjuk ki a furcsaságot, összesűrűsödve, úgy néz ki, mint valami emberi pörkölt..."

"Őszintén? Sok ember ebben a tömegben azt hiszi, hogy amellett áll ki, amiben az elnök hisz, azaz, nem érdekli a közbiztonságra gyakorolt hatása ennek az egésznek. Nézd meg, azért ez őrület, tekintve, hogy egy globális járvány közepén vagyunk. Ahogy valaki okosan megjegyezte, ez görbíti a görbét, nem laposítja. Emberek masszív tömege, összezsúfolva, mintha ez csak egy átlagos hosszú hétvége lenne, egy olyan vírus kockázata ellenére. "

Hu, ez a montázs egy Manson-féle összejövetel szöges ellentéte, ennyi ostobaságot rögzítettek valaha videó felvételen?!

Az utolsó bejátszó május 25-i, alig két héttel ezelőtti. Hogy mered elhagyni a házadat?!
Te nem a médiában dolgozol, nem vagy létfontosságú!!

Persze nem kellett sokat várni,  hogy az üzenet teljesen megváltozzon. Pontosan 5 nap kellett hozzá.

Itt van ugyanaz az agyhalott híradós, akit az imént láttál kevesebb mint egy héttel később. Amint látni fogod, már nem olyan mérges amiatt, hogy az amerikaiak elhagyják az otthonaikat. De csak akkor, ha lázongani és gyújtogatni mennek, nem pedig bűnös dolgokat csinálnak, például együtt strandolnak a gyerekeikkel.
Akkor rendben van, örül neki.


CNN ismét:

- "És ne feledjünk, ha bárki ítélkezik, és én nem ítélkezem, én csak nem értem, mi történik. Mert ezt a kísérletet hosszú ideje be kellett volna fejezni.

Az országunk így kezdődött... a bostoni teadélután, lázadás, úgyhogy ne forgasd ki, ne tégy úgy, mintha ilyen még sosem történt volna, és ez olyan szörnyű és hova tartunk és ez barbár viselkedés, meg ilyenek, ez az ország így indult."

Persze, ne ítélkezz, hiszen így indult az ország, gyógyszertárak kirablásával és éttermek felgyújtásával. Persze, hisz tanultál amerikai történelmet, tudtad te ezt!

Andrew Cuomo testvére is ugyanabba az osztályba járhatott, mert ő is ugyanígy reagált.

- "Amerika nagyvárosai tele vannak emberekkel, akik követelik, hogy az ország legyen tisztességesebb, igazságosabb, és kérlek, mutasd meg, hova van írva, hogy a tüntetőknek udvarisan kell viselkedniük
és békésnek kell lenniük, mert én meg tudom neked mutatni, hogy a felháborodott állampolgárok azok, akik azzá tették Amerikát, ami és akik elvezettek a fontos mérföldkövekhez.

Azért vannak itt, hogy kiabáljanak, kritizáljanak, hibáztassanak és megszégyenítsenek. Az emberek nem kötelesek kordában tartani a felháborodásukat."


Wow! Szóval az egyik percben tömeggyilkosok voltak, mert ki mertek menni a házból, most mindenki Sam Adams, hazafi, amerikai hős!

Ha mindez túl durva pálfordulásnak tűnik, ne bosszankodj, a lázadás nem egészségügyi kockázat, de csak akkor nem, ha növeli a Demokrata Párt választási esélyeit novemberben, akkor a lázadás nem terjeszti a koronavírust.

Elég elképzelhetetlennek tűnik, pedig biztosak lehetünk benne, mert múlt héten magukat közegészségügyi szakértőknek kikiáltók százai írtak alá egy közleményt, amiben éppen ezt állítják. Bejelentették, hogy a Black Lives Matter lázongás elenegedhetetlen hozzájárulás a közegészséghez, sőt, egy alapvető orvosi beavatkozás.

Ez persze nem jelenti azt, hogy te is elmehetsz otthonról, te nem!
A koronavírusnak hála, neked nincs jogod folytatni a normális életedet. És ha panaszkodsz emiatt, az "fehér nacionalizmus." Ez volt a professzionális a konklúziójuk.



Van egyetlen amerikai is, aki mindezt elhiszi? 


Nincs, persze, hogy nincs. Ez túl nagy hülyeség még ahhoz is, hogy a CNN ismételgesse, ezért többnyire inkább figyelmen kívül hagyták. Ha belegondolsz, ez egy vészjósló jel.


Ez azt jelenti, hogy már nem akarnak meggyőzni téged, már hülyíteni sem akarnak, nem hoznak fel érveket, hanem határozatokat adnak ki.

Azt hiszik, megtehetik. Már nem hisznek abban, hogy a te jóváhagyásod is kell fontos döntések meghozatalához az országgal kapcsolatban. Amikor a hatóságok nem akarják már megváltoztatni a véleményedet, már úgy sem, hogy hazugságokkal befolyásolnak, az azt jelenti, hogy az erő mellett döntöttek, azt használják.

A karantén alatt, emberek, akik elvesztették a szeretteiket, nem temethették el a hozzátartozóikat.Gondolj bele, van ennél kegyetlenebb dolog? Mégis, megtörtént nagyon sok emberrel. Azt mondták, hogy ez szükséges, de nem volt az.

És ezt onnan tudjuk, hogy most, hogy meghalt egy ember, akinek a halála politikailag hasznos a Demokrata Pártnak, a hatóságok engedélyeztek neki három temetést. És egy szó sincs az egészségügyi kockázatokról.

Vagy, gondolj King megyére Washingtonban, itt van Seattle is.
Az éttermek itt 25%-os kapacitással működhetnek, ez a törvény, nem-létszükséges szolgáltatást nyújtó üzleteknek csak 15%-os kapacitást engednek. Ennek a következménye gazdasági katasztrófa, hisz a kisvállakozások nagy része alacsony haszonkulccsal működik.

Nem tudnak sokáig túlélni, sőt sokan be is buktak már.

Mit kéne tenniük? Hát csatlakozzanak az Antifákhoz, nyilván, mert King megyében az Antifa azt csinálhat, amit csak akar. Ma este hatalmuk alá vontak egy rendőrörsöt és ez teljesen rendben van az egészségügyi hatóságnál, semmi távoltartást nem követelnek meg. Ők alapvetőek!



Érted ezt? Összeáll a nagy kép arról, hogy mi az üzenet?

Igen, az üzenet az, hogy kijátszottak, mindannyiunkat kijátszottak.

Korrupt politikusok megfélemlítéssel rávettek minket, hogy átadjuk nekik a hatalmat az életünk legalapvetőbb részei fölött. Ugyanakkor több hatalmat adtak az engedelmeskedő követőiknek, úgy mint az Antifának, miközben minket otthon tartanak és az interneten pedig cenzúráznak.

Más szavakkal, egy egészségügyi vészhelyzetet használtak fel arra, hogy lerombolják a demokráciát és magukat királlyá tegyék.

Hogy tudták ezt megcsinálni?

A fájdalmas igazság az, hogy úgy, hogy mi megengedtük nekik. Hittünk nekik, ezért engedelmeskedtünk nekik.

Ha bármi jó származhat ebből a rettenetből az az, hogy soha többet nem követjük el újra ezt a hibát." (Tucker Carlson - 2020. Jún. 10.) (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

➽ 
"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!



3 évvel (!!!) ezelőtti Alternatív Hírek Cikkek ezt már előre vetítették:

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"

"Soros és szervezete a Black Lives Matter ünnepelhet: Terhes fekete nő szobra került Lee tábornok szobrának helyére"- Rengeteg szobrot rongáltak meg!

A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?"


Donald Trump világos és kemény üzenetet küldött a bűnöző fosztogatóknak és baloldali anarchistáknak - Íme a videó magyarul

Trump Minneapolisba vezényli a Nemzeti Gárdát, ha a csőcselék nem hagyja abba a fosztogatásokat - A Twitter újra figyelmeztette az elnököt

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!


"Jó úton haladok, hogy lecsapoljam a washingtoni mocsarat és leszámoljak a Deep State-tel, akik nagyon gonosz emberek" - Exkluzív Donald Trump-interjú

"Lesz 3 napjuk, hogy Obamáékat megkérdezzék ezekről a bűncselekményekről!" Frenetikus a Fehér Ház szóvivőjének sajtótájékoztatója!

Az Obamagate története: A hazaárulás és államcsíny szervezésének ügye a legnagyobb botrány a Watergate óta - A Michael Flynn ügy

Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!

Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni

Az abszolút alkalmatlan Joe Biden végleg tökön lőtte magát rasszista kijelentésével - de bepillantást ad a liberális gondolkodásba



◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése