2019. március 10., vasárnap

Teljes film - Ausztrál történész óriási igazságkimondása: Attila leszármazottai vagyunk és Árpádék csak visszatértek a Kárpát-medencébe


Bár az iskolákban mai napig honfoglalást tanítanak minden modern kutatási eredményt figyelmen kívül hagyva, de most ÓRIÁSI JELENTŐSÉGŰ IGAZSÁG KIMONDÁS TÖRTÉNT VÉGRE:

"Árpád csak visszatért és visszafoglalta a területet, amit a hunok által már jóval hamarabb meghódítottak a Kárpát-medencében! Úgy támasztották fel a hun birodalom dicsőségét, hogy Attila birodalma a mai napig fent maradt!"
Itt a TELJES FILM VILAGHELYZETE-olvasóknak:

David Adams ausztrál dokumentumfilmes Attiláról szóló filmje felkavarta az internetet. A Viasat History csatornán szombaton sugárzott ismeretterjesztő film élénk reakciókat váltott ki a magyar közönségből.

A film konklúziója, hogy a magyarok Attila leszármazottai, és Magyarországban maradt fönn a hun vezér letűntnek hitt birodalma.

A Hősök terén fejeződik be az az ismeretterjesztő film, amit szombaton sugárzott a Viasat History. A film Attila életét, és a hunok európai hadjáratait mutatja be.

Magyar szempontból érdekes, hogy a filmben David Adams azt állítja, lehet, hogy a magyarok Attila leszármazottai. Elhangzik, hogy Árpád azt mondta, a Duna-Tisza köze ősének földje volt.
A filmben Davis azt állítja Árpád egyenes ági leszármazottja lehetett Ernáknak, Attila legkisebb fiának.

 A film korhű illusztrációs jeleneteit Bugacon, a Kurultájon forgatták, és megszólal benne Bíró András Zsolt antropológus, a rendezvény szervezője is. A filmet a héten többször is ismételni fogja a Viasat History. (VilagHelyzete)


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése