2019. január 6., vasárnap

A migráció kritizálását gyűlöletbeszéddé és bűncselekményé nyilvánítaná az ENSZ Globális Migrációs Paktuma - Orwell 2019?


Az ENSZ Marrakeshben 2018 decemberében elfogadott Globális Migrációs Paktumának egyik fontos eleme lehet a MIGRÁCIÓ kritikájának és a BEVÁNDORLÁSI-INVÁZIÓ KRITIZÁLÁSÁNAK BETILTÁSA!


Az Európai Parlamentben a globális paktumról tartott sajtótájékoztatón elmondták a Nemzet és Szabadság Európája (franciául: Europe des nations et des libertés) jobboldali európai politikai pártok képviselőinek csoportja nevében, hogy mostantól a migráció kritizálása gyűlöletbeszédnek számítana és egyének számára börtönbüntetéssel, a média számára pedig a média leállításával járna! Ők bevándorlásellenesek, ezért is fogalmaztak sarkosan...

A beszédet lefordítottam nektek és a videót is feliratoztam, hogy minél több emberhez juthasson el az igazság és az a TERV, amiről már jóval évekkel ezelőtt írtam nektek. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Igaza volt Ronald Reagan-nek, aki azt mondta: 
"A fasizmus, ha valaha elérkezik újra, akkor az a liberalizmus képében fog érkezni!"


Kedves vendégeink! Örülünk, hogy eljöttek. Elkezdjük akkor sajtótájékoztatónkat.

Szeretnék néhány szót szólni az ENSZ Globális Migrációs Paktumáról
A 2018. december 10-11-én Marrakesh-ben, Marokkóban tartott nemzetközi kongresszusról. Ennek vonatkozásaiban a Migrációról hozott Globális Paktumról

A résztvevő országok elfogadták, hogy aláírják ezt a megállapodást
Ez azt jelenti: 
hogy ez a megállapodás megteremti a legális keretrendszert, amiben a résztvevő országok elkötelezik magukat, hogy ennek fényében hoznak majd új törvényeket.

És az egyik alapeleme ennek a megállapodásnak: a GYŰLÖLETBESZÉD DEFINÍCIÓJÁNAK KITERJESZTÉSE!

A megállapodás kriminalizálni fogja és bűncselekménynek nyilvánítja a migrációról szóló beszédet! A migráció kritizálása bűncselekménynek fog számítani.

És a média azon tagjait - tehát ez önöket fogja érinteni, melyek teret adnak a bevándorlás kritizálásának, azokat a médiákat le lehet állítani.

A Migrációs Paktum a tömeges migráció legalizálása!

Deklarálja, hogy a migráció egy emberi jog.

Tehát tulajdonképpen lehetetlen lesz kritizálni Merkel 'Welcome Migrants' befogadó politikáját. Anélkül, hogy az illető ne kockáztatná, hogy börtönbe kerüljön gyűlöletbeszédért.

Tehát ez a megállapodás, szerény véleményünk szerint egy állami szintű hatalomátvétel a migránspárti, liberális és globalisták részéről.

És ebből nagyban a soknemzetíségű országok profitálnak.
Mert tudják, azok országok, melyek importálják a harmadik világot...., maguk is a harmadik világgá válnak.

És abszolút világos és önök ezt jól tudják, hogy a harmadik világbeli soknemzetiségű országok diktálják a szabályokat."


"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. 


Kapcsolódó VilagHelyzete.com és AlternatívHírek.com Cikkek:

Roy Beck a NumberUSA szervezet elnökeként egyszerű kísérlettel mindenki számára érthetővé teszi, miért nem jelent semmire sem megoldást a migráció támogatása és elősegítése, sőt miért rendkívül veszélyes és ártalmas mind a befogadó, mind a kibcsoátó országokra nézve a bevándorlási-invázió tervének elősegítése! 
Aki többet szeretne tudni az igazságról és tájékozódni a témáról, az alábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkekből megteheti:


KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG az iszlámról:  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
BLOG: VilagHelyzete.com)
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése