2017. szeptember 13., szerda

Könyörögnek az emberek, menekítsék ki őket St.Martin szigetéről, mert polgárháborús állapot robbant ki, de a média elhallgatja! Őslakosok és bandák üldözik el a külföldieket!


Mindig szomorúnak és elképesztőnek tartom, hogy sokszor nekem kell beszámolnom olyan eseményekről, amiket egy normális és hiteles tömegtájékoztatás mellett a hírcsatornákon és a főáramú médiában kellene hallania mindenkinek. Ha létezne olyan egyáltalán, hogy 'nem manipulált tömeg-tájékoztatás'... De ezen lépjünk túl, megszoktuk.

Viszont, mivel a híradókat figyelők már hallhattak róla, hogy sürgősen magyar állampolgárokat is feltűnő gyorsasággal igyekszik a Magyar Külügyminisztérium is kimenekíteni az Irma hurrikán után, joggal merül fel a kérdés, hogy mi történik ott. Pláne annak fényében, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter elmondása szerint is kizárólag katonai gépek segítségével lehet jelenleg a környéket megközelíteni.....
.


Arról van teljes médacsend, hogy miért kell kimenekíteni a St.Martin szigeten lévő külföldieket!
Azaz mi az oka?
Az, hogy polgárháború van kitörőben a gyarmatosítók ellen - rablóbandák vették át az irányítást! 

Nos a Saint-Martin csodaszép francia gyarmaton ugyanis a helyi lakosoktól származó információk szerint az Irma pusztítása megteremtette az ürügyet, hogy elszabaduljon a pokol és polgárháború közeli állapotok vannak:

Az őslakos Martin-szigeti lakosság (értsd: rablóbandák, fosztogatók) ugyanis elkezdte elüldözni a gyarmatosítónak kikiálltott franciákat és külföldieket. Rablóbandák és gengek uralkodnak....
Az ott élő polgárok kétségbeesett üzeneteket küldenek civilként, hogy valaki menekítse ki őket és ahogy a következő videóban is hallhatjátok szó szerint követelik a francia kormánytól, hogy

"Emeljétek fel végre a seggeteket és menekítsetek ki innen minket!"
Polgárháború küszöbén vannak, mivel szervezett bandák machetével felfegyverkezve támadnak rá az emberekre és rabolnak ki boltokat, lakásokat, az ottlakók, mint a videóban lévő, 20 éve St-Martinon élő francia nő halálfélelme mellett.
Elmondása szerint a halottak száma nem 10, hanem ezer körül is lehet.

Mivel a szigetet az Irma hurrikán pusztítása és a repülőtér megsemmisülése után szinte lehetetlen megközelíteni, ezt a bűnöző bandák és őslakosok ki is használták, hogy átvegyék az irányítást a sziget felett! 

Az alábbi videó vasárnap került ki az internetre egy helyi francia nő segélykiáltása, aki elmondja, hogy messze jóval több a halottak száma, mint elhangzik a médiában. Könyörög, hogy menekítsék ki őket, mert le fogják mészárolni őket az erőszakos fosztogató bandák...


Szó szerint lefordítottam nektek franciáról: (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

"Üdözlök mindenkit - St.Martin szigetén élek több, mint 20 éve. Senki sem fogja fel most mi is történik itt igazán - Apokalipszis, ami itt van! 

A francia kormány nem tesz semmit - csak a TV-ben szerepelnek és elmondják, hogy ezt csinálják, meg azt csinálják, de semmi sem történik! A rendőrség alig van kiképezve, a kisujjukat nem mozdítják, hogy segítsenek nekünk ebben a felfordulásban.
Fejezzétek be a hurrikán pusztításáról képek mutogatását, azt már elég jól ismerjük itt..., hanem gyertek és segítsetek nekünk!


El akarunk menekülni St. Martinról! Nem maradhatunk itt! Embereket gyilkolnak meg! 

Fizetjük az adókat és követjük a szabályokat! Gyertek és vigyetek innen!
Evakuálnotok kell az embereket, akik itt vannak még! Franciaország részei vagyunk mi is, úgyhogy emeljétek fel a seggeteket és fejezzétek be a sok szarság beszélését a TV-ben - nem 10 halott van, hanem ezernyi! Emeljétek fel a seggeteket és gyertek segíteni nekünk!

"Már most több tanúvallomás alapján is megerősíthető, hogy óriási a káosz St.-Martin szigetén biztonság tekintetében. Nincs senki aki megvédhetné az embereket a szervezett és utcákat ellepő bandáktól."

Késekkel és machetékkel felfegyverzett emberek járőröznek az utcákon és a nők különösen nagy veszélyben vannak, hogy megtámadják vagy megerőszakolják őket. A bandák ugyanúgy felforgatják azokat a házakat, amiket elhagytak az Irma elől védett helyre menekülők.

"A lakosság jól láthatóan teljesen magára maradt, kénytelen saját maga önvédelmét megszervezni a tolvajok és gyilkosok ellen" - jelentette Thierry Fundere.

Pénteken Guadeloupe polgára, Morgane Lignières osztotta meg a közösségi médiában, hogy ott is embereket támadnak meg.

"Katasztrófa, ami St.Martinon történik... Polgárháború van ott! Embereket vernek meg egy csepp vízért!"

"A hadsereg és a rendfenntartó erők teljesen elavultak. Mindenhol lövöldöznek, emberek harcolnak azért, hogy elrabolják a legkisebb dolgokat is: például gázolajat... Mindenkit kirabolnak..., nincs már élelmiszer és ivóvíz.

Mindent megpróbálunk, hogy elkerüljük a minden oldalról közelítő tűzharcokat." 
"Emberek kapucnis felsőben, autókban felfegyverkezve járnak mindenfelé. Könyörgöm, segítsenek rajtunk! Még soha nem láttunk ilyesmit! Teljes kiütés! Gyermekes családoknak kell menekülniük az összes városból: Anse de Sable, Terre Basses, Baie Nettle, Grand Case, Marigot.... , ez egy horror jelenet, ami itt van! "

Eközben St. Maarten-en , azaz a sziget holland oldalán 1200 embert evakuáltak már és ott is fosztogatásokról és rablásokról számoltak be!

Az NBC NEWS riportja számolt be arról, hogy 1200 amerikait mentettek ki légi segítséggel az erőszak és a rablások miatt. 


TA holland katonaság cáfolta, hogy börtönből szökések történtek volna a szigeten, ahogy ugyanez megtörtént a Brit Virgin-szigeteken, Tortola-n.

A holland miniszterelnök, Mark Rutte annyit elmondott, hogy "a helyzet nagyon komoly" és éppen ezért fegyveres erőket telepítenek oda, hogy helyreállítsák a rendet....

A főáramú médiában mégsem hallottunk semmit erről, sem arról, hogy nem az Irma pusztítása miatt kell elsősorban evakuálni és kimenekíteni az embereket, köztük a magyarokat is, hanem a kitörő polgárháborús helyzet, őslakos bűnbandák és a külföldiek, gyarmattartók elleni támadások, erőszakok, gyilkosságok és fosztogatások, rablások miatt! 

Írta és fordította: 
SBG Buddha - VilagHelyzete.com

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése