2017. február 19., vasárnap

A legfontosabb esemény jelenleg:Lavrov: "Sorsdöntő elágazáshoz érkezett az emberiség a liberális világrend bukásával!" Itt az idő tisztán beszélni a jövőnkről!


Sorsdöntő és létfontosságú események zajlanak most, a média mégis alig vagy semennyire sem számol be róla, (de ezt már megszoktuk) így a hétvégén történteket lefordítottam nektek....
Az egyik legfontosabb a Münchenben zajló Biztonsági Konferencia, a másik Putyin elnök orosz titkosszolgálat előtti beszéde..., melyben elmondta, hogy 
A NATO állandóan konfrontációba akarja kergetni Oroszországot”
(miközben Franciaországban a nagyvárosokban szó szerint összecsapások zajlanak bevándorlók és a hatóságok között és városrészek lángolnak a francia hadsereg felének kivezénylésével...)


"Az emberiség fontos útkereszteződéshez érkezett a Hidegháborút követő időszakot kitöltő ún. "liberális világrend" bukásával" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Münchenben tartott Biztonsági Konferencián - hozzátéve, hogy egyedül az együttműködés tudná betölteni a jelenlegi "igazságokon átlépő" (post-truth) időszakot egy "hamis hazugságok utáni" (post-fake) időszak felé.

"Azt mondják, minden háború először a fejekben születik meg, és ezt a logikát követve ott általában véget is kell érjenek. De akárhogy is, még nem ez a helyzet a Hidegháborúval (legalábbis) egyes európai és amerikai politikusok bizonyos megszólalásait illeti, beleértve azokat, amiket ma és tegnap tettek ezen a konferencián."

"Felelős vezetőknek MOST kell meghozniuk a döntést és remélem ez egy tisztességes és demokratikus világrend irányában fog megtörténni. Nevezhetik nyugodtan egy Nyugat-utáni (Post-West) érának, ahol minden egyes ország, saját szuverenitásának alapján, a nemzetközi törvényeket betartva keresi az egyensúlyt saját nemzeti érdekei és a partnerei nemzetközi érdekei között."


"Határozottan nem értünk egyet azokkal, akik Oroszországot és a globális erőtér új szereplőit vádolják azzal, hogy az ún. liberális világrendet próbálják aláásni és minket tesznek felelőssé annak bukásáért." Ennek a modelnek a válsága már jó előre tervezhető volt (amikor egyáltalán kitalálták a gazdasági és politikai globalizáció koncepcióját, mint annak eszközét, hogy a GLOBÁLIS ELIT CLUB növelje befolyását és másokra is kiterjessze dominanciáját"


A Cyber-támadásokról
"Én eddig egyetlen egy tényt vagy bizonyítékot nem láttam arra nézve, hogy mi megpróbáltunk volna betörni bizonyos weboldalakra, melyek a Demokrata Párt tulajdonában állnak; vagy hogy hasonlót tettünk volna Franciaország és Németország esetében.
Figyelembe véve az abszolút megmagyarázhatatlan megszállottságot (nyugati kollégáink részéről), amit cyber-biztonság és cyber-kémkedés területén művelnek, megkíséreljük a részünkről elérhető legjobbat megtenni, hogy tisztázzuk a helyzetet és álláspontunkat...."

Oroszország kapcsolatai az EU-val, NATO-val és az USA-val
"Az az ötlet, hogy "amikor Oroszország betartja a Minszki Megállapodásban foglaltakat, akkor az EU mégis emelné a szankciókat" elég logikátlan és erőltetett... Hiszen mi is a Minszki Megállapodás betartásáért küzdünk és mi sem vezetünk be súlyosabb szankciókat az EU-val szemben, míg a Minszki Megállapodás érvényben van".

"Van egy megállapodás arról, hogy létrejön találkozóról Putyin elnök és Trump elnök között. Ez alapos előkészítést igényel és akkor fog megtörténni, amikor mindkét vezető számára a legmegfelelőbb."




"Ha mindenki elfogadja ezt a megközelítést (ami az igazságot és a szerénységet foglalja magában), akkor gyorsan túl tudunk jutni ezen az "igazságon-túli" /hazugságokkal teli/ (post-truth) perióduson és ellenállni ennek hisztérikus információs háborúnak, amit a nemzetközi közösség ellen indítottak. Őszinte munkával hazugságok és hamis hírek (fake news) nélkül. Akkor majd hívhatjuk "Hazugságok utáni" (post-fake) időszaknak....

Putyin: „A NATO állandóan konfrontációba akarja kergetni Oroszországot”. 
Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz hírszerzés, az FSB vezetői előtt tartott beszédében kijelentette:
„A NATO állandóan konfrontációba akarja kergetni Oroszországot”. 
Hozzátette, hogy "az elmúlt években a globális biztonság nem javult, hanem éppen ellenkezőleg, számos létező fenyegetés csak súlyosabbá vált”.


"A NATO saját küldetését úgy állítja be, mintha Oroszországot el kellene rettenteni támadástól. Ami konkrét fenyegetés Oroszországgal szemben" - mondta.

Hozzátette: „Ez a cél e katonai tömb terjeszkedése mögött. Erre volt példa korábban is, de most újfajta igazolást találtak, amelyről azt hiszik, komoly”.

„Tény, hogy folyamatosan provokálnak bennünket, és konfrontációba akarnak sodorni”, fejtette ki hozzáfűzve, hogy
a NATO tagjai „szünet nélkül avatkoznak be belügyeinkbe azzal a céllal, hogy destabilizálják társadalmi és politikai rendünket”.

Elmondta még azt is, hogy a külföldi hírszerző szervek intenzíven működnek Oroszországban: A múlt évben 53 külföldi kémet és a külföldi hírszerzési szervek 386 ügynökét leplezték le.

Végül leszögezte:
„Mindenki érdeke, hogy újra megkezdjük a párbeszédet az Egyesült Államok és a NATO más tagországai hírszerző szervezetei között”.

Írta és fordította:  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Forrás: RT News / RT News

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete
Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World (MŰKÖDIK!) 
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com


Kapcsolódó cikkek:

Gondolatok Trumpról és a háttérhatalom működéséről - milyen tervek mozgatják a szálakat

✔ KÖTELEZŐ! Trump, mint Kennedy létfontosságú leleplező beszédet mondott a korrupt háttérhatalmi elitről és az 'új világrendről'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése