2015. március 7., szombat

"Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel a pénzmaffiáról és a változás lehetőségeiről"


Exopolitika Magyarország: Hölgyeim és Uraim, nagyon nagy szeretettel köszöntelek Benneteket és mai rendkívül különleges vendégünket, Paul Hellyer-t. Üdvözlöm, Hellyer úr!
Paul Hellyer: Helló!

Exopolitika Magyarország: Nagyon-nagyon örülök, hogy elfogadta az Exopolitika Magyarország meghívását, életre szóló megtiszteltetés ez számunkra!

Hellyer: Részemről a megtiszteltetés, sziasztok!

ExopolitikaMo: Első kérdésem személyes jellegű lenne. Ön már 91 éves. Mi a titka annak, hogy ilyen jó egészségnek örvend? Azt hiszem, ezzel kapcsolatban mindannyiunknak bőségesen lenne mit tanulni Öntől.

Hellyer: Nos, nagyon odafigyelek az étkezésemre. Sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, és minden délben egy kis szendvics és gyümölcs mellé megiszom egy pohár tejet is. Emellett pedig igyekszem nem túlzásba vinni a dolgokat, nagyon mértéktartó életmódot folytatok. Azt hiszem elég jó géneket is örököltem ehhez, és talán ez a legfontosabb dolgok közé tartozik.

Minden héten háromszor – hétfőn, szerdán és pénteken – eljárok úszni is, és ez nagyszerű edzés számomra. Ha ezt nem tenném, valószínűleg nem lennék itt és nem lennék képes elvégezni mindazt, amire jelenleg még képes vagyok.

ExopolitikaMo: Köszönöm. Igen, az emberiség számára rendkívüli fontossággal bír, amit Ön tesz, és csak nagyon kevesen érik meg ezt a kort, úgy, hogy hozzá ennyire aktívak legyenek és ennyire tiszta tudattal rendelkezzenek.

Hellyer: Szerencsésnek érzem magam, mert még mindig dolgozom, hetente öt, öt és fél napot, néha még éjszakánként is, úgyhogy nagyon elfoglalt vagyok. De folytatom, mert azt gondolom, hogy nagyon sok fontos ügy van jelenleg a világon, amit valakinek képviselnie kell. Nagyon sok ember ugyanígy van ezzel, de úgy érzem, hogy nekem is hallatnom kell a hangomat.


ExopolitikaMo: Egyetértek. Nagyon nagy örömmel hallgattam az Ön újonnan megjelent, „The Money Mafia” című könyvéről [http://tinyurl.com/TheMoneyMafia, Amazon] szóló videóit, mert hogy  közgazdászként végeztem. 

Emiatt pedig anno úgy gondolkodtam, hogy egyrészt az UFO-k messzire vannak, másrészt ha én békén hagyom őket, ők is hagyjanak engem békén; aztán persze azóta változtak a dolgok és… épp egy interjút készítek Önnel.

Hellyer: [ő is barátságosan felnevet a változáson]

ExopolitikaMo: A kiegészítő pénznemek témájával is foglalkozom, amely egy eléggé egzotikus résterülete a pénzügyi szférának és sokat olvastam az egész pénzügyi összeesküvésről. Arra lennék kíváncsi, hogy eddig milyen visszajelzések érkeztek Önhöz a Pénzmaffia című könyve kapcsán?

Hellyer: Valójában a visszajelzések eddig nagyon pozitívak. Több száz e-mailt kapok a világ minden táján élő emberektől, akiknek tetszik a könyv és ajánlják a barátaiknak is. Ez nagyszerű hír.

A rossz hír viszont, hogy a fősodrású média, ami a Cabal, vagyis az összeesküvés irányítása alatt áll –ők azok, akik valójában megszabják a dolgok menetét az Egyesült Államokban és a nyugati világban–, ők semmiféle publicitást nem biztosítottak a könyvemnek, egyszerűen azért, mert nem akarják, hogy ez a értékes információ elérhetővé váljon a közönség szélesebb rétegei számára. Ennek a legjobb módja az, ha biztosítják, hogy soha ne kerüljön ki újságokba vagy a TV képernyőjére.

hellyer pic4

ExopolitikaMo: Egyetértek. Ön nemrég interjút adott az RT televíziócsatorna (RT.com) SophieCo című műsorában magy [magyar videó itt], melynek műsorvezetője, Sophie Shevardnadze több nagyszerű kérdést tett fel és az egyik válaszban Ön azt mondta, idézem: „A tudósok zöme nem szívesen beszél sem a földönkívüliekről, sem a pénzügyi összeesküvésről. 

Én úgy gondolom, hogy ennek az lehet az oka, hogy nem rendelkeznek elég információval erről, és nem fordítanak időt arra, hogy kellően elmélyedjenek a témában.” Szerintem pedig még a másik ok az lehet, hogy nem akarnak nevetségessé válni.


Hellyer: Azt gondolom, hogy senki sem szeret nevetség tárgyává lenni. Általában, ha felbukkan valahol egy új elmélet, akkor az első ember, aki előáll azzal, ki van téve ennek a veszélynek. Előadásaim végén gyakran hozom fel példának Semmelweis Ignác esetét – aki, azt hiszem történetesen éppen magyar volt. Ő a bécsi kórházban dolgozott a 19. század közepén és a szülés után gyermekágyi lázban elhunyt nők ügyének felkarolása miatt vált nevezetessé.

Ennek kapcsán megfogalmazódott benne egy felismerés, majd ezt papírra vetette és megmutatta a kollégáinak. És akkor ők felháborodtak ezen, és azt mondták neki: „Itt vagyunk, mindannyian egyetemi diplomával rendelkezünk és akkor jössz te az egyszerű javaslataiddal és megsérted, kétségbe vonod a mi intelligenciánkat és tudásunkat”. 
Ezért aztán fogták és kirúgták a kórházból és elvették a praktizáláshoz való jogát. Aztán szomorú vége lett a dolognak, mert később maga is vírusos fertőzést kapott végül saját maga vetett véget életének.

Ilyenkor mindig biztosítom a hallgatóságomat, hogy nekem nincsenek ilyen irányú szándékaim, függetlenül attól, hogy éppen mit gondolnak az én elméleteimről. De Semmelweisre visszatérve, még további tíz év telt el azután, hogy papírra vetette meglátásait, mire Pasteur és Dr. Lister igazolni tudta mindazt, amit Semmelweis jó egy évtizeddel korábban leírt. 
Ennek a lényege az volt, hogy az orvosok a boncolások után nem mostak kezet és így kezdtek hozzá az élő betegek kezelésének, majd így haladtak aztán betegről betegre. Tehát, érteni vélem a kezdeti vonakodásukat és idegenkedésüket, de ettől még nagyon rosszul reflektáltak erre a helyzetre.

Hasonló a helyzet ma is, hiszen bárkiről is legyen szó, tudósokról, orvosokról, olykor nagyon nehezen viselik el az ilyet. Nem akarnak időt szentelni annak, hogy képezzék magukat, vagy megvizsgáljanak más szóba jöhető lehetőségeket is. Pedig pusztán ennyit kellene tenniük...

ExopolitikaMo: Igen. Steven Greer egyik videójában, ami a http://tinyurl.com/StevenGreerCIAdocument címen található, bemutat egy olyan iratot, amelyet az 1950-es években a CIA bocsátott ki. Ebben a dokumentumban gyakorlatilag parancsba adják a média képviselőinek és a Hollywood-i rendezőknek, hogy pszichológiai hadviselést (psychological warfare) kell folytatniuk a földönkívüliek ellen.Ha a másik oldalról nézzük a dolgot, és a földönkívüliek valóban rosszindulatúak lennének, akkor arról már régen tudomást kellett volna szereznünk. Néhányan, pl. Steven Greer, azt állítják, hogy minden földönkívüli jó szándékú, mások, pl. David Icke szerint minden földönkívüli ártó szándékú. 

Ön pedig valahol a kettő között állva, azt az álláspontot képviseli, hogy a földönkívülieknek kb. 80%-a jóindulatú, a fennmaradók pedig vagy semlegesek vagy pedig csak nagyon kis százalékban rosszindulatúak.

Hellyer: Így van. Ez az én meglátásom, de valójában senki sem tudhatja ezt biztosan. Az én véleményem az, hogy a Föld bolygót látogató fajok többsége jóindulatú, és csak egy jelentős kisebbségüknek vannak tervei a bolygónkkal, akik megpróbálják irányítani a vezetőinket és olyan irányba terelni őket, amely nem szolgálja a bolygó illetve az emberiség érdekét. 

Tehát úgy gondolom, azon földönkívüli fajok száma, amelyek aktívan negatívak, nagyon alacsony. Azt gyanítom, hogy ezen fajok közül az egyik együttműködő kapcsolatban áll az Egyesült Államok kormányával. És ez egy olyan dolog, amelyik meglehetősen aggaszt engem.

thrive magyarulExopolitikaMo: Van egy nagyszerű dokumentumfilm, a címe „Thrive” („Kiteljesedés”, magyar felirattal „Növekedés” címen érhető el). Ebben elég sokat beszélnek erről az ügyről – legalábbis bizonyos mértékig. 
Elképesztő dolog azzal szembesülni, hogy milyen hosszúra nyúló közös történelmünk van a földönkívüliekkel.

Bob Dean állítása szerint valójában már a kezdetek óta itt vannak velünk. Bob Dean szerint – aki a NATO legmagasabb, Cosmic Top Secret betekintési jogosultságával is rendelkezik –, ahogyan az 1 dolláros bankjegyen is látható a jól ismert piramis szimbólum és felette a Mindent Látó Szem, úgy e jelképek azt is mutatják, hogy tulajdonképpen az egész univerzum egy ehhez hasonló elv alapján működik, csak éppen egy pozitív értelemben.

Ez azt jelenti, hogy a „rossz fiúknak” korlátozva van, hogy mit tehetnek meg, illetve meddig mehetnek el, és a „jó fiúk” mindig erősebbek. A „rossz fiúknak”, a rosszindulatú földönkívülieknek ugyanúgy megvan a szabad akaratuk ahhoz, hogy bizonyos határig azt tegyék, amit akarnak, de csakis bizonyos mértékig. A végső agenda („hatalom”) azonban nem az övék, hanem a jóindulatú lényeké. [Bob Dean magyar fordítású videói a http://tinyurl.com/BobDeanMagyarul linken].

Hellyer: Igen, én is így remélem és így hiszem, hogy amit mi fénynek és igazságosságnak hívunk, végül győzedelmeskedik.

Az elmúlt kb. 50-60 év egy olyan időszaka volt a történelemnek, amikor is szinte minden egyes intézkedésnek, amit a nyugati világ vezetői életbe léptettek, negatív szándékú volt és az emberek ellen irányult. Maguk az emberek is mintha már elfelejtették volna követni azt az utat, amelyet Isten, a Teremtő kijelölt a számukra, és a pénz vált az istenükké [Mammon].

A hatalom, a kapzsiság és a pénz lett a vezérlő erő, amely a nyugati világ fejlődését lehetővé tette az elmúlt néhány évtizedben, legalábbis a II. világháborút követően szinte bizonyosan. És ez már jó ideje így megy.

Ezen kívül néhány szörnyű bűncselekményt is elkövettek olyan emberek, akiknek igazából jobban kellett volna eljárniuk. Ők azonban a Cabal magas rangú tagjainak erős befolyása alatt állnak és végül rettenetes zűrzavarba kormányozták a világot. Egyik országot a másik után destabilizálják és nyomorúságossá teszik az egyszerű emberek életét. Ezt valahogyan mindenképpen orvosolni kell, és változtatni rajta.

Reménykedem, hogy vannak még jó emberek, és jó sokan vannak – és szerintem mindig is sokan voltak. Remélem, hogy a jó szándékú emberek kerekednek felül és elkezdik végre felépíteni azt, amit én csak „Isten földi királyságának” hívok, ahol minden gyermeknek van mit ennie, van ivóvize, hajléka, tető a feje felett, és némi alapoktatásban, illetve egészségügyi ellátásban is részesül. Ennek révén pedig mindannyian elkezdhetik kibontakoztatni a bennük rejlő potenciálokat, természetes képességeiket, amivel segíthetnek másoknak is, hogy jobbá tegyék a bolygót.

Én ennek a megvalósulását szeretném látni, hogy túllépjünk végre a jelenlegi, nagyon önző korszakon. A „csak én”, az „először én”, az „egyedül én” és a „mindenki csak saját magával törődjön”-féle megközelítésnek világszerte katasztrofális végeredménye lett, elég csak a jövedelmi különbségekre gondolni a szegény és gazdag országok és ezen országok lakói között...


ExopolitikaMo: Igen, egyetértek. Él egy Bernard Lietaer névre hallgató író, professzor [http://lietaer.com]. Az Egyesült Államokban tanít, illetve Franciaországban, a Sorbonne-on. Kidolgozója volt az ECU-nek, az Eurót megelőző európai közös pénznemnek. Központi bankárként dolgozott, majd később kockázati tőke [hedge fund] alapok kezelője volt, végül pályafutásában éles fordulatot tett és a kiegészítő pénznemek bevezetésének legfőbb támogatójává és szószólójává vált.

Írásaiban nagyon gyakran emlegeti a pénz spirituális hatásait. A „New Money for a New World” című könyvében [ http://tinyurl.com/ANewMoneyForANewWorld, Amazon] arról ír, hogy az a fajta háborús gazdaság, amit a világban jelenleg is folytatunk, valójában a centrális középkor [Central Middle Ages] vége felé vette kezdetét. Állítása szerint a „sötét középkor” már ennek a váltásnak az eredményeként jött létre, és azt megelőzően sokkal kevesebb háború, sokkal nagyobb jólét volt Európában.

E váltást megelőzően az emberek más-más tevékenységekhez más-más pénznemet használtak. Aztán ahogy a királyok egyre többet és többet akartak háborúzni, eldöntötték, hogy ehhez központi pénznemre van szükségük, és hogy ezt megtegyék, magukhoz ragadták az országok pénzkibocsátását, létrehozták az efeletti monopóliumot.


Pontosan ugyanezzel a helyzettel állunk szemben ma is, és ez kizárólag katasztrófához vezet. Jóval nagyobb jólét volt pl. az ősi Egyiptomban is a rómaiak bevonulása előtt. Ahogy a rómaiak megszállták az országot, eldöntötték, hogy saját típusú pénznemet bocsátanak ki, amely pontosan ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezett, mint amivel a mai modern monopolisztikus pénznemek, és tessék, nézzük meg mi lett mára Egyiptomból. Már nem az a virágzó ország, mint ami egykor volt. Valójában ebben rejlik a kiegészítő pénznemek titka, amelyről csak nagyon kevés szerző, köztük Bernard Lietaer úr ír.

Úgy gondolom, hogy ez [a kiegészítő pénznemek, Magyarországon a rövid, de pontatlan „helyi pénz” megfogalmazást terjesztették el] még az UFO-knál is nagyobb titoknak számít, hiszen nagyon sok weboldal és információ található UFO-król, viszont csak nagyon keveseket érdekel, hogy tulajdonképpen hogyan is működik a pénz. (lásd magyar videóinkat a témában a tinyurl.com/helyipenzek linken)

Hellyer: Az emberek nagyon kis hányada, talán csak 1-2%-a érti pontosan, hogy mit is jelent a pénz, és hogyan jön létre valójában. Ez abból is következik, hogy a legtöbb ember nagyon elfoglalt, elő kell teremteniük a megélhetésükhöz szükséges pénzt, fizetniük kell a hitelüket, élelmet kell tenniük az asztalra. Legtöbbjüknek nincs ideje arra, hogy erről tájékozódjon, hallgassa a rádiót, vagy - ami még fontosabb – olvasson. Ugyanis az olvasás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy mélyebben megismerjünk új gondolatokat.

Erről eszembe jut egy idézet Allen Dulles-tól [volt CIA igazgató], aki nagyon segítőkész ember lévén átcsempészett néhány nácit az Egyesült Államokba a II. világháború végeztével [Project Paperclip].

Egyszer megkérdezték erről, hogy mégis hogyan sikerült mindezt véghezvinnie úgy, hogy szinte semmiféle nagyobb ellenállásba nem ütközött. A válasza erre az volt, hogy „azért, mert az amerikaiak nem olvasnak”. Nem tudom, hogy ez valójában így van-e vagy sem, mindenesetre némi igazság azért bizonyára lehet benne, mivel az amerikaiak többsége inkább a CNN-t, vagy a FOX News-t részesíti előnyben ahelyett, hogy könyveket olvasnának olyan dolgokkal, eseményekkel kapcsolatosan, amelyek éppen zajlanak, és amelyekről tudniuk kellene. Így aztán nem szereznek tudomást ezekről a történésekről.

Ez is az egyik oka annak, hogy népszerűsítem a könyvemet. Ezért ha érdekel Magyarország jövője vagy a világ jövője, akkor elolvashatod, és megtudhatod belőle, hogy milyen ügyek zajlanak jelenleg. Megtalálsz benne egy hosszú listát arról, hogy ezekre a problémákra milyen ellenszert javaslunk, és olyan dolgokat, amiket mindenképpen meg kell tenni ahhoz, hogy megfordítsuk a helyzet alakulását, mielőtt az emberiség végleg elpusztítja önmagát.


ExopolitikaMo: Igen. Steven Greer mindig azt mondja, hogy az egész földönkívüli téma valójában az energiáról és a fejlett meghajtási rendszerekről szól [advanced propulsion systems]. Ilyenek pl. az antigravitáció, a kvantum-vákuum nullponti energia és a tudattal összekapcsolódó technológiák [consciousness-assisted technologies]. 

Ez az a pont, ahol a két téma, vagyis a földönkívüliek ügye és a pénz összekapcsolódik. A jelenlegi olajdollár rendszernek ugyanis 2 fő alappillére van, az egyik a pénzügyi rendszer, a másik pedig az energiarendszer. Mindkettő összeomlana, ha elkezdenénk a földönkívüli kérdéssel széleskörűen és megfelelően foglalkozni.

Hellyer: Nem biztos, hogy teljes mértékben egyetértenék ezzel. Nem feltétlenül kell ennek így történnie [összeomlania]. A könyvemben például egy olyan rendszerbe való átmenetet vázolok fel, amelyben az egyes államok kormányai visszakövetelik maguknak a jogot, hogy saját maguk hozzák létre a pénzüket.

Hasonlóan ahhoz, ahogyan azt a kanadai kormány tette 1939 és 1974 között. A Bank of Canada intézményét pozitív célok érdekében használtuk fel arra, hogy létrehozzuk saját pénzünket és így kilábaljunk a gazdasági válság, majd a háború és később a háború utáni időszak okozta nehézségekből. Felépítettük a Transzkanada vasúthálózatot, tenger menti útvonalakat létesítettünk, és megépítettünk egy új repülőtéri terminált is. Lefektettük az alapjait annak az egészségbiztosítási rendszernek, amely az egyik legjobban működő rendszernek számított abban az időszakban a világon. És mindez tökéletesen működött.


Aztán valamilyen okból kifolyólag, a Bank of Canada igazgatója összeállt más központi bankok vezetőivel, melyek mind a svájci, Basel-i székhelyű Nemzetközi Fizetések Bankja fennhatósága alá tartoztak [Bank for International Settlements, http://BIS.org]. 

A Nemzetközi Fizetések Bankja persze, ahogy azt mindnyájan jól tudjuk, a Cabal alárendeltje vagyis a bankkartell uralma alá tartozik. És ez azóta is így működik Kanadában [is]. Ezt vissza kell fordítanunk, vissza kell vennünk a jogot, hogy a saját pénzünket előállíthassuk.

A könyvemben egy olyan átmeneti rendszert ajánlok, amelyben Kanada, az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és más országok kormányai elkezdik jelentős mennyiségű, kormányzati kibocsátású adósságmentes pénz előállítását és forgalomba hozatalát és ezzel gyakorlatilag megmentik a rendszert. Ezzel új munkahelyeket hoznak létre, mert jelenleg a világon több milliárd ember van munka nélkül.

Emellett ugyanolyan fontosságú az is, hogy meg kell fosztanunk hihetetlen mértékű hatalmuktól azokat az embereket, akik jelenleg a pénz kibocsátásának monopóliumát birtokolják.

Azzal, hogy ez a monopólium a kezükben van, megvan a hatalmuk ahhoz, hogy egész országok sorsa felett dönthessenek. Ők döntik el a gazdasági növekedés mértékét, a munkanélküliség arányát, és ők hozzák mindazokat a döntéseket, amelyeket normál esetben olyan embereknek kellene meghozniuk, akiket mi megválasztunk és éppen ezért hatalmunk lenne felettük.

Ezeket a vezetőket felelősségre kell vonnunk azokért az eljárásokért és elgondolásokért, amelyek révén nagyjából a 1970-es évektől kezdve kisajátították maguknak ezt a monopóliumot és elvették tőlünk a jogainkat. Persze, valójában nem tudták ezt teljes mértékben véghezvinni, hiszen ezek végső soron még mindig a mi jogaink, pusztán nem tudjuk úgy gyakorolni őket, mint természetes jogosultságainkat, hiszen megpróbálták átmosni az agyunkat, hogy azt higgyük, ezek egyáltalán tartoznak a mi jogaink körébe, és ezzel megpróbálták a végtelenségig fenntartani maguknak ezt a monopóliumot.

Amíg együtt élünk ezzel a hazugsággal – hiszen ez annak számít – addig nagy bajban leszünk. Ha azonban elindulunk a másik irányba, akkor kb. 7 éven belül teljes mértékben meg tudjuk változtatni a rendszert. Először is minden kormánynak lehetővé kell tenni, hogy szövetségi szinten (központilag) rendelkezzen a saját költségvetése felett, aztán állami, illetve helyi szinten is be kell ezt vezetni. Ésszerű szintekre kell hozni az adóztatást, ennek a jelenleginél sokkal alacsonyabb mértékűnek kell lennie.

Aztán ott van a bankok tőkeáttétele, aminek a mértéke most jelenleg kb. 20:1-hez, ezt le kell redukálni 2:1 arányra. A kormánynak a rendelkezésre álló pénzmennyiség 34%-át kell kibocsátani ahhoz, hogy az elég legyen a saját feladatainak ellátásához anélkül, hogy túlzott mértékű adókat vezetne be. 

Ez az átmeneti rendszer úgy van megtervezve, hogy figyelembe vegye a már meglévő összetevőket és ne borítsa fel magát a teljes rendszert. Egyszerűen csak az ellenkező irányban működne, elveszi a hatalmat a bankkartelltől és átruházza azt az emberekre, akikhez eredetileg is tartozik.

ExopolitikaMo: Igen. A probléma megoldását képezhetné például az is, hogy az emberek maguk nyomtathatnák, vagy legalábbis digitálisan létrehozhatnák a saját pénzüket. Ugyanis a jelenlegi mesterségesen előidézett hiányt [artificial scarcity] elsősorban az a tény okozza, hogy a pénzt központilag bocsátják ki.

A jelenlegi pénzrendszer részben a centralizálással, részben pedig a pozitív kamatláb miatti koncentrálódással figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a pénznek ellenállónak/rugalmasnak is kell lennie [resilient], a minél nagyobb hatékonyságra [efficiency] való törekvés csak azzal együtt életképes. Amíg nem alkalmazunk 0 százalékos vagy negatív kamatlábat [demurrage], addig valójában a rendszer változatlan marad. [e gondolatok kifejtését lásd Bernard Lietaer - Mi a helyzet a pénzzel c. interjújában]. Ez az egyik nagy hátránya pl. a Bitcoinnak – aminek mostanában egyre több rajongója akad –, mert több ponton is lemásolja a jelenlegi rendszer hibáit.

Hellyer: Pontosan így van, hiszen ez csak virtuális pénz.

ExopolitikaMo: Bernard Lietaer nagyon sokat foglalkozik ezzel a témával. Hatalmas elméleti háttere van, amiért hitelesnek tartom őt és nagyon jól rámutat a lényegre. És most pedig váltsunk témát, ugyanis nagyon sok kérdésem lenne, és nagyon sok mindenre szeretnék kitérni ezeken keresztül.

Mi a véleménye a Mars bolygóval kapcsolatos történések kiszivárogtatóiról? Olyanokra gondolok, mit pl. Andrew D. Basiago, William Brett Stillings, Bernard Mendez (akinek nem ez a valódi neve), Michael Ralf, Arthur Neumann, vagy éppen Laura Magdalene Eisenhower

Ők mindannyian Alfred Lambremont Webre [http://exopolitics.com] révén kerültek előtérbe. Említeném még Randy Cramer-t is [http://EarthCitizenConsulting.org], aki nemrég Michael Salla [http://exopolitics.org] http://ExoNews.tv című műsorában lépett a nyilvánosság elé [akkoriban még Captain K, Captain Caye álnéven].


Mi az Ön véleménye róluk, illetve van-e bármilyen tapasztalata azokról a jelenségekről, amikről ezek a kiszivárogtatók, leleplezők beszélnek? [Bob Dean még egy szovjet infravörös fotót is bemutatott már a világnak a Marsról, ami egy földalatti, Chicago méretű várost ábrázol, lásd illetve élőszóban http://youtu.be/_ngvIP0Za9M?t=45m38s – a videóról rendelkezünk online és offline biztonsági másolatokkal].

Hellyer: A Marson lévő bázisokról kérdezel?

ExopolitikaMo: Igen, és arról az idő-tér teleportációs programról, amiről Andrew D. Basiago beszél.

Hellyer: Annak az eshetőségére is utalsz ezzel, hogy az Egyesült Államoknak esetleg oda-vissza járata van a Marsra?

ExopolitikaMo: Igen, és arra a titkos űrflottára, amely több száz évvel fejlettebb technológiát használ, amilyent mi talán még a mozikban sem láthatunk.

Hellyer: Igen. Úgy gondolom, hogy ezeket az állításokat komolyan kell venni. Nem hiszem, hogy csak úgy el lehetne utasítani őket, mert pl. Laura Eisenhower semmit sem nyer azzal, hogy elmondja, hogy megkérték őt arra, hogy utazzon a Marsra. Másoknak sem származik túl sok haszna abból, hogy elmondják az igazságot az USA űrutazás terén elért fejlesztéseiről.

Én például figyelemmel követtem Ben Rich munkásságát, aki a Lockheed Skunk Works vezetője volt (http://www.lockheedmartin.com/us/aeronautics/skunkworks.html), egykori osztálytársam, azt mondta, hogy már megvan a technológiájuk ahhoz, hogy ET-t hazavigyék.

ExopolitikaMo: Igen, az Exopolitika Magyarország honlapján van egy fénykép Ben Rich-ről, és azon a képen ugyanez a felirat szerepel; így fogalmaz: „Minden eszközünk megvan ahhoz, hogy utazzunk a csillagok között, de ezek a technológiák jelenleg el vannak zárva a Fekete Projektekben és isteni beavatkozásnak kellene történnie ahhoz, hogy azokból kikerüljenek, és az emberiség szolgálatába álljanak. Bármiről, amit csak el tudsz képzelni, mi már régóta tudjuk, hogyan kell megvalósítani.”

Hellyer: Én nem is úgy fogalmaznék, hogy „mindenről, amit csak el tudunk képzelni”, ugyanis vannak dolgok, amik egyszerűen elképzelhetetlenek a számunkra. [humorosan felnevet] Minden lehetséges.

Előző könyvemben, aminek a címe „Light at the End of the Tunnel” [Fény az alagút végén] és ami még a mai napig is kapható [http://tinyurl.com/HellyerLightBook, a brit Amazon linkje, mert onnan rendelve, lévén EU-tag, nincs vám], és amely egyfajta ugródeszkát jelent a jelenlegi The Money Mafia című könyvemhez, már említettem: „Nem tudom, hogy mennyi az, amiről nincs tudomásom, mert az sem tudom, mennyit lehet tudni egyáltalán”.

Azt gondolom, ez még mindig igaz rám és talán minden más emberre is. Egyszerűen minden nap tanulhatunk valami újat, ha nyitott elmével közelítünk az új ötletek felé. És persze az is segítségünkre lehet ebben, ha van egy kis időnk olvasni, tanulni egy kicsit, és nem töltjük minden időnket utazással, vagy olyan tevékenységgel, amit akkor végzünk, ha éppen egy új könyvet akarunk eladni...

ExopolitikaMo: Edgar Mitchell űrutazása során megtapasztalta azt, amiről azt követően utánajárt, hogy ezt az élményt a védikus szövegekben szamádhinak hívják [egyfajta jógikus eksztázis, a NASA egyik kutatója „the overview effect”-nek nevezte, ez lenne a sokak által kutatott spirituális megvilágosodás(ba való bepillantás)] és azóta is ezt kutatja és tanulmányozza. [intézménye a http://noetic.org].

Emellett Steven Greer is rámutatott a spiritualitás fontosságára, és több jó szándékú földönkívüli faj is állítja, hogy jelenleg ez lenne a legfontosabb tényező az emberiség fejlődésében. Rendelkezünk különféle technológiákkal, amiket a mérnökök többnyire fejlettebb fajoktól kapott eszközökből fejtettek vissza [back-engineering], és el is értünk némi fejlődést, de ettől még a spirituális evolúció a legfontosabb dolog az Univerzumban. Ön szerint is így van ez?      

Hellyer: Igen, egyetértek veled.


A könyvem utószava pontosan erről szól. Ebben az áll, hogy a hiányzó láncszem a spiritualitás. Ha megnézzük az 5-6 legfontosabb vallást a világon, rájöhetünk arra, hogy mindegyikben van valami közös. Ugyanannak az alapszabálynak különböző változatait láthatjuk, ami nem más, minthogy „ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy mások tegyenek veled”.

Ha ezt a kijelentést megvizsgáljuk, ennek alapján a világon fellelhető problémák nagy része megoldható lenne.

Ha tudnánk annyira aggódni a szegényekért és haldoklókért, akiknek nincs mit enniük és nincs vizük, mint amennyire saját magunkért aggódunk, akkor megosztanánk mindent másokkal. 

Abba kell hagynunk azt a gyakorlatot, hogy rengeteg pénzt fegyverekre és űrutazásra fordítunk és át kell irányítanunk ezeket a forrásokat más területekre. 

Még ha nem is az egészet, de ha pl. az Egyesült Államok hadászati költségvetésének egy részét más célokra fordítanák, akkor világszinten véget lehetne vetni a szegénységnek. Szóval, a lehetőségeink szinte végtelenek.

De mindehhez spirituális emberek kellenek, akik vállalják a vezérszerepet és mutatják az utat és „üzembe helyezik” az alapszabály gyakorlati megvalósítását. Az egyik legszebb álmom az lenne, ha Barack Obama [Amerika aktuális "elnöke"] a hivatalának utolsó 2 évében, amikor már lényegében nincs mit veszítenie, belekezdene végre egy spirituális forradalom megvalósításába, amelyben áthelyezhetnénk a prioritásokat, csökkentenénk a függőségünket a katonaságtól és a fegyverektől.

Drasztikusan csökkenteni kell az erre szánt pénzt, akárcsak a CIA esetében, amely folyamatos fenyegetést jelent a világra, mindig is azt jelentette és a jövőben is azt fogja, ha minden így marad. Ezután elkezdhetnénk a pénzt arra fordítani, hogy megteremtsük „Isten földi királyságát”. 

Ez lenne tehát az álmom. Nem lehetetlen, de ehhez meg kell törni a Cabal befolyását, amely véleményem szerint még mindig görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz és felelős a világunkban történt néhány nagyon sok rossz döntésért.

ExopolitikaMo: Igen, az Amerikai Egyesült Államok elnökeinek mindig is nagyon fontos szerepük volt és lesz ebben. Alfred Lambremont Webre számos nagyon érdekes beszámolót tett közzé Barack Obamáról, már ha egyáltalán valóban ez az ő neve, és ha valóban ő ő… 

[Lásd Alfred Webre cikkeit Barry Soetoro-ról, illetve a CIA időutazásos elnökválasztási módszeréről, melyet már idősebb Bush-ra is használtak: http://tinyurl.com/ObamaExopolitics. Emellett a Fehérház honlapján akkoriban közzétett születési anyakönyve, melynek kutatását Donald Trump forszíroztatta az amerikai médiában, Adobe Illustrator grafikai tervezőszoftverrel visszarétegesíthető volt és látható volt, hogy utólag írtak bele, amely alapján az derült ki, hogy egyrészt nem annyi éves (Marson töltött évek, lásd Andrew D. Basiago beszámolóit a fenti linken keresztül), másrészt eredetileg nem amerikai állampolgár (nem lehetne elnök).

Ezekről a magyar alternatív média alig ha egyáltalán írt valamit is. Egy igen részletes beszámoló olvasható B. Hussein Obama előéletéről ebben a diavetítésben. Továbbá egyes vélekedések, fotók alapján minimum agyi implant-beavatkozás már történhetett rajta, melyről egy fősodrású médiaorgánum is beszámolt: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1373780 (biztonsági másolatot elmentettünk, publikáltuk)]


De említhetném David Wilcock-ot, aki nagyon sokat foglalkozik írásaiban a sátánista összeesküvéssel és a „vallásukkal”, ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni, és hogy ezt tulajdonképpen rosszindulatú földönkívüliek gerjesztik, évezredek óta. Wilcock a Gaiam TV adásaiban [http://gaiamtv.com/DavidWilcock] és weboldalán a http://DivineCosmos.com –on nagyon sokat ír a Cabal negatív aspektusairól, és arról, hogyan ismerhetők fel pl. a tudatalatti üzeneteik [subliminal education] a filmekben, zeneipartban (lásd Madonna legújabb albuma), illetve az olimpiai nyitóünnepségeken bemutatott szimbólumaikon keresztül [illuminati occult symbolism in the 2012 london olympics].

Szinte minden forrás rendelkezésünkre áll a leleplezéshez, ahhoz, hogy minderről saját magunk is meggyőződhessünk, és ne hagyjuk magunkat félrevezetni.

Továbbá megvan minden technológiánk, mint pl. a HAARP, amit felhasználhatnánk arra, hogy zölddé tegyük és termővé tegyük a sivatagokat, vagy csökkenthetnénk a viharok erejét, amit Japánban nemrég meg is tettek [lásd a Benjamin Fulford cikkeket az UjVilagTudat.blogspot.com oldalon). 

Létezik számos más technológia is, például amely sótalanítja a tengervizet [seawater desalination]. Egyfolytában arról beszélnek, hogy nincs elég ivóvíz, de ez nem igaz. Az egész bolygó vízből van, 2/3-a a felszínnek víz. Ezeket a technológiákat már régóta alkamazzák Izraelben, Ausztráliában, vagy a Szaúdi Térségben, az arab országokban.

Megvan minden technológiánk és meg lenne hozzá a pénzünk is.

A pénz ugyanis jelenleg csak egy jel, annyi lehetne belőle, amennyit csak akarnánk. Bármilyen fedezetet tehetünk mögé, aranyat, vagy emberi munkát, időt, vagy bármi mást. A pénz alapjában véve egy megállapodás, ahogy Bernard Lietaer is írja.

Rendelkezünk az összes szükséges technológiával, csupán a tudatosságunk az, amely le van maradva.                   

Hellyer: Igen, egyetértek.

Mindenünk megvan ahhoz, hogy jól cselekedjünk és megmentsük a bolygót.

Ugyanakkor minden nap olvasok cikkeket az olajról és újabb fúrásokról az Atlanti-óceánon, a Mexikói-öbölben, vagy Balfour közelében, illetve új tervek is felbukkannak, amik a kanadai albertai olajhomok kitermeléséről szólnak és újból több évtizedre megerősítenék az olajipart. Tulajdonképpen a könyvem lényege is az lenne, hogy vegyük észre azt, hogy ma a világunkban ugyanaz a helyzet, mintha a saját házunk égne a fejünk felett.

[érdekes egybeesés, hogy egyik friss Washington D.C.-beli előadásában Steven Greer, aki G8 országok vezetőit szokta tájékoztatni ugyanezen összefüggésekről, pont hasonlót, a háztetőről beázó-bedőlő ház hasonlatát használja The Crossing Point of Light című előadásában itt https://www.youtube.com/watch?v=ZfVwl6F7Cos].

A könyvemben azt a javaslatot teszem, hogy állítsunk fel egy 7 éves határidőkeretet. Ezen idő alatt valósítsuk meg azt, hogy az összes autó, teherautó, traktor, repülőgép és a Föld minden otthonának olajellátását lecseréljük nullponti energia berendezésekre [free energy, illetve quantum vacuum zero-point energy]. Sokan azt mondják ez az ütem túl gyors ehhez a folyamathoz, és ennyi idő alatt csak károkat okozna. Én azonban nem gondolom azt, hogy túl gyors lenne.


10 évvel ezelőtt, amikor írtam a „Light at the End of the Tunnel” című könyvemet, az mondtam, hogy 10 évünk van minderre. Most azt mondom, mindössze 7 év alatt megoldható és még ez is egy viszonylag konzervatív becslés, ahhoz képest, hogy néhány ember szerint már eleve túl késő van ehhez. De mindenképpen meg kell tennünk. Egyszerűen le kell másolnunk azt, amit a 2. világháborúban már egyszer végrehajtottunk.

Erre nagyon jól emlékszem, már csak a koromból adódóan is. Fogtuk az összes autógyártót, hűtőgép-gyártót, illetve kályhagyártót és átvezényeltük őket a hadiiparba. Most ugyanezt kell tennünk, csak pont az ellenkező irányba. A drónok gyártásával megbízott szakembereket és bombagyártókat át kell irányítani azokba a gyárakba, amelyekben nullponti energia készülékeket gyártanak. (a kvantum-vákuum nullponti energia működéséről szóló első magyar videót lásd ezen a linken).

Az amerikaiak sokkal tartoznak a világnak [kb. 7000 szabadalom van elzárva az Amerikai Szabadalmi Hivatalban „nemzetbiztonsági okokra” hivatkozva, lásd a Sirius c. filmben is szerepelt Thomas Valone beszámolóit, a Patent Office egykori szabadalomátvizsgálóját (!)] és ha ezt a technológiát ingyenesen megosztanák a világgal és elérhetővé tennék ezt mindenki számára, akkor a kis és nagy, szegény és gazdag hatalmak egymással mind együttműködve el tudnák végezni ezt a munkát. Ezt meg lehetne tenni 7 éven belül, és akkor egy csodát vinnénk véghez. Ez a fajta kooperáció az, amit tennünk kellene.

[Az amerikai szabadalmi törvény II. rész, 35. cikkely, 17. fejezete a Cornel University ezen linkjén olvasható, mely feljogosít a benyújtott szabadalmak titkosítására (classify); de ugyanakkor ettől még lehetőség van (büntetés mellett) az unapproved disclosure-re, közzétételre még így is. Az Amerikai Tudósok Szövetsége ebben a 2010-es cikkében számol be a szabadalomtitkosítás aggasztó mértékéről, ill. közli az aktuális évre frissített adatokat is ezen a linken.]

Ez elkötelezettséget és egyfajta gondolkodásmódot igényel: szükség lenne a tudatosságunkban bekövetkező változtatásra. Fel kell hagynunk végre azzal, hogy a gonoszság, a hatalom, a kapzsiság és a pénz útját járjuk és el kell indulnunk az ellenkező irányba, a magasabb tudatosság evolúciója, és a kozmosz többi részéhez való magasabb rendű kapcsolódás felé.

ExopolitikaMo: Így van, valóban. A Sirius című filmben Steven Greer említi Thomas E. Bearden Ph. D. és John Bedini nevét [http://EnergyFromTheVacuum.com], ők mindketten vakuum-energiával foglalkoznak [ingyen energiával]. 

Tom Bearden az amerikai hadsereg nyugalmazott alezredes rangú kutatója és állítása szerint olyan területeken dolgozott, amelyek a modern tudomány tanításai szerint még csak nem is létezhetnének.

Sok ezer kutató tevékenykedik az ingyen energia területén a világban. Nemrégiben beszélgettem Sterling Allan-nel. Az ő weboldala [http://peswiki.com] volt a legrégebb óta fennálló [és mai napig A Legnagyobb] internetes oldal ezen a szakterületen, 13 éve indította útjára. 

Elmondása szerint a 13 év alatt egyetlen egy feltalálóval sem találkozott, akinek sikerült volna úgy működő gépet összeállítania, hogy egyúttal hajlandó is lett volna azt elérhetővé tenni az emberiség számára akár ingyenesen, akár fizetős formában.

Szerinte ennek a fő oka az emberi kapzsiság, hiszen a feltalálók gyakran 30-40 éven keresztül végzik a kutatásaikat, mire sikerül eredményt elérniük, és ezért szeretnének cserébe kapni is valamit saját maguk, vagy az unokáik számára.

A másik ok pedig a pénzhiány. Sterling Allan tapasztalatai szerint tehát nem a pénz hiánya a legfőbb visszahúzó erő.


Sterling Allen szerint az ingyen energia sikeres közkézre kerülésében a legKEVÉSBÉ visszatartó erő az az esetleges vélt és valós a feltalálók részéről, hogy az Összeesküvés kopogtat majd az ajtajukon és – akárcsak Tesla esetében – egyszerűen elveszik a jegyzeteiket, dokumentációikat [Tesla halála után a CIA elkobozta mindenét, egyesek szerint a Raytheon (http://Raytheon.com) cégnél kötött ki tudása, de a HAARP is például Tesla-technológián alapul]. [Sterling Allen ezekről a GaiamTV-nek adott interjúiban beszélt itt http://www.gaiamtv.com/video/sterling-allan-alternative-energies és utána itt http://www.gaiamtv.com/video/new-energy-technologies-sterling-allan].

Ez alapján pedig csalódást keltő azt látni, hogy az ingyen energia területén működő kutatók nagy része nem hajlandó felismerni azt a tényt, hogy az emberiség az utolsó óráiban van, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint.

Sterling Allan azonban azt is megemlítette, hogy nagy valószínűséggel a pozitív földönkívüliek, és a spirituális szféra sem engedi nekünk, hogy ezt a technológiát igénybe vegyük, mert még nincs meg hozzá a kellő tudatosságunk, spirituális tudatszintünk.                

Hellyer: Én kétlem, hogy valóban ez lenne az elsődleges indok. Szerintem a legfőbb a mi embereink [a világot irányító Cabal] és kapcsolati hálózataik jelentik, a pénzsóvárságuk és az, hogy elzárva tartják a technológiát, amíg nagy pénzeket kasszíroznak az olajból és hasonlókból.

ExopolitikaMo: Igen, mindkettő. [a tudatosság miatti felső, pozitív meggátolás/időzítés, és az olajdollár negatív szándékú urai].

Egyszerűen nem érdekli őket a bolygó és az emberiség jövője. Michael Wolf már kb. 10-15 évvel ezelőtti rádióinterjúban azt állította, hogy a Black Operations projektjein belül egyszerre fejlesztették a hidegfúziós és nullponti energia készülékeket [http://tinyurl.com/MichaelWolfRevelations], tehát abban az időben mindkettővel rendelkeztek egyszerre.

Ez a technológia létezik és azt hiszem, hogy egy videóban, egy Zeta Retaculi csillagrendszerbeliekhez tartozó űrhajóban tett látogatás során az első dolog, ami szemet szúrt, hogy találtak egy dobozt, ami az egész szerkezetet ellátta energiával és nekik csak be kellett kapcsolniuk azt.


Az én véleményem az, hogy maga a technológia létezik és nagyon álságos dolog arról beszélniük, hogy bomlasztó hatással lenne a gazdaságra, ha elterjedne

[Lásd a Vénuszról érkezett Valiant Thor és Eisenhower esetét, az "economy" szóra keresve ezen az oldalon; Valiant Thor-ról magyarul itt (ez már nem tartalmazza a gazdasággal kapcsolatos részt).].

Persze, hogy bomlasztó hatással lenne ugyanúgy, ahogy például a II. világháborúnak is bomlasztó hatása volt, hiszen sok embernek hirtelen kellett alkalmazkodnia az új helyzethez.

A tény azonban az, hogy így több munkahely lenne és a dolgok sokkal pozitívabb irányba mehetnének tovább Az egyetlen különbség az volna, hogy több ember dolgozna azon, hogy megvédje, megőrizze, fejlessze a bolygót, és kevesebb ember lenne, aki elpusztítaná, egyfolytában felesleges háborúkat kreálna és szándékosan bajt okozna.


ExopolitikaMo: Valóban. Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleménye az OPPT-ről (One People's Public Trust)? Ennek a szervezetnek a vezetője Heather Ann Tucci-Jarraf [ezen a videón a középső hölgy], aki ügyvédnőként egykor a Világbanknál [IBRD-nél] dolgozott, jelenleg pedig Marokkóban él. 

Egy egész sor dokumentumot írt az OPPT nevében, amelyek nagyon nehezen érthető jogi szövegek és elsősorban az amerikai törvénykezésről szólnak, hogy hogyan kellene működnie, és hogyan működik az a valóságban.

Néhányan nagyon pozitív véleménnyel vannak erről, és még olyanokról is lehet hallani, akik az OPPT dokumentumok használatával sikeresen kiharcolták pénzügyi függetlenségüket [hiteleiktől és a Rendszertől].

Azonban saját maga nyilatkozta egy cikkben [http://tinyurl.com/OPPTtruth , itt a „Does the UCC apply to countries besides America?” részt kell keresni], hogy amit ő írt, az kizárólag az Egyesült Államokra alkalmazható, hiszen minden országnak más és más szabályai vannak a UCC-re vonatkozóan [Egységes Kereskedelmi Kódex, Uniform Commercial Code], amire ő az egész munkáját alapozta. Amit ő elvégzett, az nagy reménykedésre ad okot a fogságunk jogi aspektusait, annak jogi megoldásait illetően. Mi a véleménye Önnek erről?

Hellyer: Attól tartok, a tudatlanságomra kell hivatkozzam, ugyanis nem vagyok jártas ebben a témában, így aztán kommentálni sem tudom. Annyit azonban elmondhatok, hogy az Egyesült Államoknak van egy nagyon különleges problémája, ami csak az USA tudhat megoldani. Ez pedig a FED-rendszer [szövetségi tartalék rendszer, magyarul az amerikai központibank-rendszer].

101 évvel ezelőtt ugyanis azt történt [The Federal Reserve Act of 1913], hogy a kongresszus tagjait karácsony tájékán már sokkal jobban érdekelhették a cukorkás tündérek, mint a saját elvégzendő feladataik és így hagyták, hogy ez a jogszabály elfogadásra kerüljön [az adóhivatal, az IRS jelenlegi működési formája szintén ekkoriban jött létre: adott ország adóhivatala a monopolpénznem de-facto legitimitását hivatott ellátni].

Ezzel gyakorlatilag az Egyesült Államok polgárainak egyik legfőbb jogosultsága, vagyis, hogy a pénz létrehozataláról maguk dönthessenek, átkerült egy nagyon kis létszámú csoport kezébe, a világ leghatalmasabb, leggazdagabb, legkönyörtelenebb és legfelelőtlenebb bankárainak kezébe.

Ez egy szörnyűséges tragédia, soha nem lett volna szabad megtörténnie. Nem sokkal ezután azok az emberek, akik felelősek voltak ezért felismerték, hogy mekkora hibát követtek el. De ma, 101 évvel később ez a hiba még mindig nem lett kijavítva.

Annyit mondhatok, hogy addig nem lesz béke és igazságosság ezen a földön, amíg a FED feletti irányítást az Egyesült Államok kormánya és lakossága teljes mértékben át nem veszi, és egy új központi bankot nem állít fel a helyére. Elméletileg megtehetnék ugyanazt, amit a kanadaiak tettek. Ez egy szörnyű nagy csalás volt, a legsúlyosabb hiba, amit az Egyesült Államok valaha elkövetett és ennek köszönhető az összes meglévő adósság.


Ha le tudnák írni a FED felé fennálló 16 000 milliárd dolláros adósságot, amivel jelenleg tartoznak, akkor talán nem azzal töltenék az idejüket a kongresszusban, hogy arról veszekednek, vajon megemeljék-e újabb 1 milliárddal az adósság legfelsőbb megengedett szintjét.

Nem lenne több vérengzés, egyáltalán nem kellene többet ezzel foglalkozniuk, és törődhetnének az egészségüggyel és az oktatással, illetve felvethetnék, hogy miért ül olyan sok ember börtönben és hogy lehet az, hogy az USA kormány egyes tagjainak hathatós segítsége révén ennyi drog érkezik az országba.

Ez még mindig egy igen nevetséges és ironikus helyzet, hogy drogellenes háborút folytatnak, miközben hihetetlen mértékű érdekeltségeik vannak a drogüzletben. Rá kell tehát vennünk őket, hogy cselekedjenek és hozzák helyre a múlt hibáit. Elsősorban a FED-et érintené mindez, illetve a CIA hatalmát is csökkenteniük kell, véget kell vetni a drogüzletben játszott szerepének.

Fel kell számolni azt a kis létszámú csoportot, amely ezért felelős és el kell érni, hogy újra eredeti feladatát, vagyis elsősorban a hírszerzéssel kapcsolatos munkát végezze és betartsa a törvényeket. Annak ellenére, hogy a hírszerzés szerepe egyre csökkenni fog a világban azzal, hogy az országok nem egymás ellen munkálkodnak majd, hanem együttműködnek és így nem kell kémkedniük a másik után, hogy nehogy valaki valami rosszat akarjon tenni, hiszen mindenki jó dolgokkal foglalkozik majd. A hírszerző ügynökségek abban a formában, ahogyan jelenleg működnek, egyre inkább el fogják veszíteni jelentőségüket.


ExopolitikaMo: Valóban. Hallott-e már arról, hogy a brit jegybank, a Bank of England nemrég kiadott egy dokumentumot „Money Creation in the Modern Economy” címmel? [http://tinyurl.com/boeconfession, alternatív link https://app.box.com/boepaper, PDF] 

Ebben a Bank of England honlapján található dokumentumban ugyanis az angol jegybank központi bankárai elismerik, hogy mindaz, amit az egyetemeken a pénz működésével kapcsolatban tanítanak, valójában hazugság. Hihetetlen, hogy ezt éppen egy központi bankból jelentik ki…

Hellyer: Mikor történt mindez? Ez egy régebbi dokumentum, vagy új?

ExopolitikaMo: 2014-es kiadású.

Hellyer: Szóval ez új?

ExopolitikaMo: Teljes mértékben. El fogom küldeni Önnek.

Hellyer: Ha eljuttatnád nekem, annak nagyon örülnék, ugyanis ez az igazság és pontosan ez az, amit éppen keresek. Nagyon nagy segítséget jelentene ez a dokumentum, ugyanis én és még néhányan szinte keresztes hadjáratot folytatunk annak érdekében, hogy megpróbáljuk megakadályozni a Kanada és az Európai Unió közötti kereskedelmi megállapodás elfogadását. [a megállapodás neve: TAFTA/TTIP].

Ugyanis ennek az egyik hatása az lenne, hogy megváltoztatná az alkotmányunkat és megfosztaná a kanadai parlamentet a pénzkibocsátás kizárólagos jogától, amely nagyon fontos lenne nekünk, hiszen nagyon jól szolgált minket az elmúlt évszázadban és ma is nagyon nagy segítségünkre lehetne.

Ha elfogadnák az Európai Unióval történő kereskedelmi megállapodást, akkor mi és az eljövendő generációk is örökre benne ragadnánk a szolgaság és adósrabszolgaság jelenlegi rendszerében. [az erről folyó tárgyalásokról való figyelemelterelés érdekében is volt 2014-ben a világban műalkotott rengeteg zűrzavar, pl. Ukrajna, Oroszország-ellenes lépések].


Ezért ez nagyon fontos lenne, de szinte senki sem ismeri fel ennek a jelentőségét, mert – ahogy korábban is mondtuk – csak nagyon kevesen értik, hogyan is működik a pénzügyi rendszer és annak a jelentőségével sincsenek tisztában, hogy miért fontos az, hogy kormányok megőrizzék és használják a hatalmukat arra, hogy rendelkeznek a saját pénzük kibocsátásának jogával és hogy ezzel az emberek javát szolgálják.

ExopolitikaMo: Igen és a kulturális kreatívok azok, akiknek meg kell majd változtatniuk a világot, hiszen, hogy is van az a mondás...

Hellyer: ...Nem taníthatsz új trükköket egy öreg kutyának...


ExopolitikaMo: Így van. Készítettem egy interjút nemrég Mary Rodwell-lel, aki hipnoterapeuta. Ő is és Barbara Lamb, illetve Dolores Cannon(+) is, akik szintén hipnoterapeuták, mindhárman azt mondják, hogy olyan típusú gyerekek születnek a Földre ezekben az évtizedekben, akiknek alapvetően különbözik a DNS-e, azokhoz viszonyítva, akik 50-60-70 évvel ezelőtt születtek. 


[az Exopolitika Magyarország két cikke az említett szerzőkkel: http://tinyurl.com/MaryCikk, illetve http://tinyurl.com/DoloresCikk. [Egy magyar feliratos videó Dolores-szel ezen a linken].

Ezek a gyerekek sok esetben különleges képességekkel rendelkeznek. Mary Rodwell konkrét DNS vizsgálati eredményekkel is rendelkezik, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy ezeknek a gyerekeknek más a DNS-ük.

Ők általában sokkal telepatikusabbak, képesek átjárni a falakon (bár ezek különösen extrém esetek), de pl. képesek olyan nyelven írni és azt eredeti nyelven felolvasni, amelyet a Földön senki nem ismer – ezek földönkívüli nyelvek.

Nem ritka, hogy két gyerek, akik a bolygó két ellentétes oldalán élnek, egymástól függetlenül képesek ugyanazon ilyen nyelv írásjeleinek leírására és ugyanolyan módú kiejtésére. Szóval bizonyítékok vannak arra, hogy különleges gyerekek születnek a Földre.


Dolores Cannon írt erről egy könyvet, melynek címe „The Three Waves of Volunteers and the New Earth” [Az önkéntesek három hulláma és az Új Föld, http://tinyurl.com/ThreeWaves]. Bámulatos, hogy milyen pozitív jövő vár az emberi fajra!

Ha egyáltalán semmi sem fog változni – ami persze nem így lesz, csak elméletileg tegyük fel – akkor egyedül az a tény, hogy ezek a gyerekek megszületnek itt, el fogja hozni a változást az emberiség történelmében és elindítja azt egy jobb élet irányába.

Hellyer: Kb. az 1930-as évek elejétől kezdve kísérleteket folytattak, hogy hibrid gyerekeket hozzanak létre. Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról a jelenségről beszélünk-e vagy sem?


ExopolitikaMo: Nem, ugyanis ezek a gyerekek természetes úton születnek, teljesen átlagos családokba. De kétségtelen, hogy léteznek hibridek is, van egy könyvgyűjteményem ezzel kapcsolatban [http://tinyurl.com/exophenotypes], ezek exofenotípusok gyűjteményei Mary Rodwell előadásaiból, Barbara Lamb előadásaiból, illetve egy olyan embertől, akit Alfred Webre interjúvolt, aki többször kapcsolatba került földönkívüliekkel. Tehát léteznek hibridek, de ez már évtizedek, sőt talán évszázadok óta folyik.

Barbara Lamb szerint, olyan ez [a hibridizáció, amikor földönkívüliek nemzenek gyermekeket emberi ivarsejtek felhasználásával], mintha lenne egy kertünk és abban elkezdenénk rózsákat nemesíteni, hibridizálni. Ennek eredményeképp olyan rózsafajtánk nemesedik, aminek kellemesebb az illata, szebbek a levelei – gyakorlatilag ugyanez történik most, ahogyan a Földönkívüliek évezredek óta nemesítenek minket, illetve évtizedek óta nemesítik saját fajaikat a tőlünk származó DNS-sel.


Felismerésem, hogy a földönkívüliek már ettek az Élet Fájának Gyümölcséből, ami maga a mi DNS-ünk és ennélfogva nekünk már pozitív karmánk van a földönkívüliekkel szemben, ugyanis sokuk már megtette vagy elkezdte a saját fajainak hibridizálását [merthogy sok faj DNS-károsodástól vagy annak jövőbeli veszélyétől szenved, lásd Barbara Lamb ezen előadását, illetve egy interjúját ebben a videóban.], és emiatt most már valamit nekik is kell adniuk felénk.

Mivelhogy bár passzívan ugyan, de megmentettük a fajaikat. És ezért tartoznak nekünk: most már nekik kell megmenteniük minket, a mi fajunkat. És számos olyan földönkívüli faj van, akik rendelkeznek már ezzel az önként felvállalt karmával felénk. Tehát nagyon jó pozícióban vagyunk, úgy gondolom.

Hellyer: Ez nagyon érdekes!

ExopolitikaMo: Senki sem beszélt erről eddig, én vagy a legelső itt-most, aki erről beszél; Barbara Lamb előadásai alapján jutottam erre a felismerésre.

Arra lennék még kíváncsi, hogy volt-e már szerencséje CE-5 csoportokhoz? Steven Greer indította ezt az ötödik típusú találkozások (CE-5) alapú meditációs csoportokat, aztán Kosta Makreas ezt egy globális mozgalommá terebélyesítette ki az http://ETLetsTalk.com weboldallal, ami azóta is működik. 

Ugyancsak ő volt az alapítója a http://UFOcontact.com honlapnak, ennek készítője létrehozta az iOS-es és az androidos app-okat a CE-5 meditációkhoz. Kosta azóta újra visszatért az ETletsTalk.com oldalhoz. A CE-5 mozgalom világszerte nagyon hatékony és eredményes.  [Lásd interjúnkat Kosta Makreas-szal]

Hellyer: Ez ugyanaz a Barbara Lamb lenne, aki egyszer Michael Salla konferenciáján is szerepelt? [Hellyer úr itt visszatért egy kicsit]

ExopolitikaMo: Igen.

Hellyer: Akkor én már találkoztam vele.

ExopolitikaMo: Nagyon kellemes hangon beszél, akárcsak Bob Dean, én nagyon kedvelem őt. A magas rangú kiszivárogtatók közül, mint amilyen Ön is és a Project Camelot-on [http://ProjectCamelotPortal.com] szereplők közül is csak nagyon kevesen vesznek részt a CE-5 csoportok meditációin.

Csodálatos belegondolni abba, hogy azok a világűrben lévő népek időt szakítanak ránk – igaz, nekik ott valójában nem létezik idő… –, arra, hogy kapcsolatba lépjenek velünk, ha mi is akarjuk.

Minden hónapban van egy kijelölt nap, amikor ezekre a CE-5 meditációkra sor kerül, és ez egy lehetőség a hallgatók számára is, hogy valódi, közvetlen kapcsolatba kerüljenek földönkívüliekkel [http://etletstalk.com/members/upcoming-events]. 

Van erre egy kidolgozott módszer, ami alapján megtehetik ezt [ezek a CE-5 protokollok]. Kíváncsi lennék, Hellyer úr, hogy Önt egy ilyen eseményen való részvétel érdekelné-e?

Hellyer: Erre sajnos nem tudom megadni a választ. De, ahogy korábban is mondtam, nagyon nyitott vagyok mindenre, nem zárok ki, nem vetek el semmilyen eshetőséget. Én biztos nem fogom erre azt mondani, hogy ez lehetetlen és képtelenség, mivel nem ismerem a tényeket.

ExopolitikaMo: A Közmeghallgatás a Leleplezésről [Citizen Hearing on Disclosure, http://CitizenHearing.org] című rendezvények elhangzott híres beszédével lenne kapcsolatos a következő kérdésem [Sevaster magyar fordításában itt: http://tinyurl.com/HellyerKozmeghallgatas].
Abban a beszédében az mondta: „Azt az álláspontot képviselem, hogy az összes információ kb. 95-98%-át kellene közzétenni. Tudomásom van 1 vagy 2 olyan dologról, amiről nem vagyok meggyőződve, hogy azonnal a nyilvánosság elé lehetne tárni. Talán egy nap majd igen, de egészen biztosan nem azonnal.”
        
Hellyer: Ez pontosan így van.

ExopolitikaMo: Arra lennék kíváncsi, hogy mire vonatkozik a maradék 2-5%-nyi információ? Kapcsolatban lehet-e ez például a vallások eredetével, vagyis hogy például földönkívüliek hozták létre őket, illetve magát Jézust és másokat is, vagy valami másra vonatkozik? 

[További lehetőség még a 2-5%-ra véleményünk szerint: David Wilcock 2014. dec. 25-re dátumozott cikkében beszámol arról, hogy a II. világháború végén a nácik voltak az elsők, akik lejutottak az Déli-sarkra, és ott földönkívüli bázisokra bukkantak a jégfelszín alatt, de a Holdig is eljutottak, mivel sötétszándékú földönkívüliek révén már tettek szert antigravitációs technológiára. 

Érdemes követni David Wilcock műsorát a GaiamTV.com-os oldalán, ami februártól egy új műsorával is kiderül, ahol kiszivárogtatókat/leleplező tanúkat fog interjúvolni, melynek címe: http://gaiamtv.com/show/disclosure]

Hellyer: Nem, az egészen másra vonatkozik.

ExopolitikaMo: Ön szerint mikor jön el annak az ideje, hogy azt is nyilvánosság elé lehet majd tárni?

Hellyer: Talán 5 vagy 10 éven belül, ahogy elkezdődik a közzététel; ez természetes folyamat eredményeként fog eljönni. De mindenképpen a közzétételi eljárás vége felé fog ez megtörténni, és ez egy igen hosszú folyamat lesz, egyszerűen azért, mert annyi mindent kell nyilvánosságra hozni.

Például ha az 1947-es évvel kezdjük, amikor a Roswell-i eset történt és elkezdjük nyilvánosságra hozni azt, ami azóta történt, még úgy is hónapokig vagy akár évekig is eltarthat mire a végére érünk, mire mindenről, az illegális dolgokról [az UFO-kkal való kapcsolatok illegális elhallgatása, ill. közpénzből finanszírozott és emberiség ellen felhasznált fekete projektek (black budget projects)] is tudomást szerzünk és megpróbálunk mindent kihúzni az illetékesekből.

Sokan azt javasolják, hogy helyezzük védelem alá és adjunk amnesztiát a kiszivárogtatóknak, ezzel is bátorítva őket, hogy elmondják az igazságot. De még ezzel együtt is ez egy nagyon hosszú folyamatnak ígérkezik. És aztán majd a folyamat végén nyilvánosságra hozható 1-2 olyan dolog is, amiket én talán az elején még nem mondanék el. Tehát nem ezeket kellene először megosztani, hanem vissza kell menni egészen a kezdetekig.

ExopolitikaMo: Steven Bassett (http://CitizenHearing.org) Washingtonban nemrég adott át több mint 5000 blue-ray DVD lemezt a Fehér Ház 535 kongresszusi irodájának [1 csomag 10 lemez, az 5 napon át tartott 30 órányi összfelvétellel] és azt remélem, hogy ez nagyszerű dolgok kezdetét jelenti majd, ugyanis nagyon sok ember tud ezekről, csak egyszerűen félnek róla beszélni, mert ezzel könnyen elveszíthetik az állásukat. 

Van-e esetleg valamilyen terve arra vonatkozóan, hogy a fennmaradó 2-5%-nyi titkolt információt hogyan lesz képes megörökíteni adott esetben akár évtizedekig is, ameddig ez a folyamat elér arra a szintre, hogy kikerüljön?

Hellyer: Oh, hát nem én leszek az, aki megteszi a közzétételt, ez ugyanis elsősorban azoknak a dolga lenne, akik a pontos tények birtokában vannak. Nekik kell nyilvánosságra hozniuk a dokumentumokat, amikkel alátámasztanák azokat a dolgokat, amikről én is beszélek. Tehát ez nem az én feladatom, nem én fogom felfedni ezeket, én elsősorban csak kérhetem a közzétételt.

[A sok leleplező közé tartozik Jordan Maxwell, a Zeitgeist filmek leleplezéssel kapcsoaltos szellemi hátterét adta, akinek nemrég tulajdonították el eredeti honlapját, a jordanmaxwell pont komot, jelenleg a http://jordanmaxwellshow.com oldala üzemel. Megjegyzés: azt figyeltük meg, hogy a leleplezéssel, feltárással kapcsolatos nagyfilmek döntő többségének lefordítását a Zeitgeist Hungary közeli embereknek köszönhetjük.]

ExopolitikaMo: Van valamilyen elképzelése arról, hogy melyik oldalról lépnek elő majd ezek az emberek? Fekete projektekből, a hadseregből, titkosszolgálatoktól, vagy a kormánytól? Esetleg más országokból [pl. Oroszország]?


Hellyer: Vannak olyan emberek ezekben a szervezetekben, akik aktívan részt vesznek ebben a folyamatban. Néhányuk tud azokról a dolgokról, amikről én magam is beszélek és a legtöbbjük hajlandó lenne beszélni, igen. 

Tehát ez egy hosszú folyamat, amit el kell kezdeni és amnesztiát kell kapnia mindenkinek, kivéve talán a legrosszabb embereket, akiknek a legtöbb hatalom összpontosult a kezében. De nem lesz könnyű.

Amit a washingtoni polgári kongresszusi közzétételi meghallgatáson megtanultunk ezzel kapcsolatban, hogy annak a 6 embernek, akik akkor részt vettek ezen a meghallgatáson, 5 nap alatt sikerült megváltoztatnunk a gondolkodásmódját. Ott ők 5 teljes napnyi folyamatos tanúvallomással szembesültek, mielőtt hinni kezdtek volna.

Amikor odajöttek, mindannyian szkeptikusok voltak, nem tudtak arról, hogy UFO-k léteznek, arról, hogy ezek a titkos [visszafejtési, back-engineering] projektek amerikai adóbevételek titkolt dollármilliárdjait kapták meg az elmúlt 50 évben és semmi elképzelésük sem volt arról, hogy mi történik valójában. Szóval nagy munka lesz felszínre hozni a teljes igazságot és az óra már elindult és ketyeg.

[Vesd össze: „A Pentagon nem tud elszámolni 8500 millárd dollárral” http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/12/a-pentagon-nem-tud-elszamolni-8500.html


ExopolitikaMo: Az interjú végéhez közeledve az lenne a kérdésem, hogy mi lenne az Ön üzenete azok felé, akik hallgatják, illetve olvassák ezt az interjút és akik még nagyon az elején járnak a felfedezésnek és akik még nagyon fiatalok?

Az én közönségem nagy része ugyanis fiatalokból áll, akik egyszer majd a jövő döntéshozói lesznek. Kíváncsi vagyok arra, hogy milyen reményteljes üzenetet tudna útravalóul adni ezeknek a fiataloknak, hogy mire lehetne még érdemes fókuszálniuk, mi lehetne része a missziójuknak, küldetésüknek?

Hellyer: Megvan a hatalmuk ahhoz, hogy megváltoztassák a világot, ha élnek ezzel az erejükkel.

Az egyik leginkább reménykeltő dolog, amiről beszámolhatok, hogy nagyon sok emailt kapok egészen fiataloktól, 15-16-17-18 évesektől [!!!]. Nagyon érdeklődőek, alaptermészetük szerint spirituális beállítottságúak [!!!, „spiritual in nature”] és meg akarják változtatni a világot.

Én csak annyit tudok mondani nekik: „Gyerünk, meg tudjátok csinálni, sőt, ti vagytok az egyetlen emberek, akik meg is tudják ezt csinálni. Mert az öregjeitek csak gúnyolódni tudnak és mindent elrontottak, nem ők fogják rendbe rakni a világot. Szóval "vegyétek fel a szerepeteknek megfelelő öltözéket", tegyétek meg a küldetéseteket, meg tudjátok menteni a világot, és ez saját magatok javára, a gyermekeitek és unokáitok javára fog válni."

ExopolitikaMo: Nagyon szépen köszönöm az interjút!

Hellyer: Nagyon szívesen!

ExopolitikaMo: Az Ég áldása kísérje Önt!

Hellyer: Téged is kísérjen!

Az alap magyar fordítást S. Z. készítette. Nélküled nem lett volna magyar átirat. Hálásan Köszönjük!

Az interjúban hivatkozott linkekről (oldalakról) online és offline biztonsági másolatokat készítettünk.
Az interjú 2014. december 15-én készült. 

Kapcsolódó korábbi VilágHelyzete cikk : Korábbi magyar Hellyer-anyagok:


http://tinyurl.com/HellyerKozmeghallgatas - Citizen Hearing on Disclosure beszámoló magyarul

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=76:hellyer&catid=6:titkos-tarsasagok&Itemid=43 - magyar nagycikk Hellyer Light at the end of the tunnel c. könyvének részleteivel

http://korny.uni-corvinus.hu/altern/hellyer.html - Paul Hellyer - A Globális Pénzügyi Válság Túlélése c. könyvéből szemelvény magyarul

31 megjegyzés:

 1. Ezt a hülyeséget nem értem: "a földönkívüliek már ettek az Élet Fájának Gyümölcséből, ami maga a mi DNS-ünk és ennélfogva nekünk már pozitív karmánk van a földönkívüliekkel szemben, ugyanis sokuk már megtette vagy elkezdte a saját fajainak hibridizálását [merthogy sok faj DNS-károsodástól vagy annak jövőbeli veszélyétől szenved..., és emiatt most már valamit nekik is kell adniuk felénk.Mivelhogy bár passzívan ugyan, de megmentettük a fajaikat. És ezért tartoznak nekünk: most már nekik kell megmenteniük minket, a mi fajunkat...

  - Mi ez, valami földönkivüli Monsanto :) - hibridgyerekek, fajnemesítés, pozitiv jövő ?
  Felesleges a testet javítani, megmenteni, machinálni - minek mentegetni a menthetetlent - hiszen a tér, idő, távolság is csak illúzió :)  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. - Igen, a mi fajunk megmentette az ő fajukat a DNS-ével és ezért tartoznak nekünk, ez az élet és a karma törvénye.
   A Monstanto növények sátánista-antihumanista elhibridizálásával foglalkozik. Hibridgyerekekről mindenképp érdemes megnézni Barbara Lamb hipnoterapeuta egyik legfrissebb előadását ( https://www.youtube.com/watch?v=Et4oIJDHehE ) vagy Mary Rodwell, Dolores Cannon(†) hipnoterapeuta anyagait.
   - Igen, ahogy mi rózsát nemesítünk, mások a saját fajukat és minket, egy nagyobb cél érdekében, rendszerszinten.
   - Többnyire ezt azért engedélyezi, ahogy Barbara Lamb fogalmaz, a galaxisok fölött álló tanács (lásd Tolec, AndromedaCouncil.com), mert ezek a fajok a kihalás szélén állnak, mert már több milliárd éve "belterjesek".
   Secharia Sitcin egykori mezopotámia, egyiptom és közel-kelet kutató és Jordan Maxwell kutatásaiból is ismeretes, hogy már eleve hibrid faj vagyunk. Sőt nagyon ismert vallási történelmi személyek is valószínű, hogy inkább közülük származtak.
   - Pozitív a jövő, igen, érdemes megnézni Bob Dean (Robert Orel Dean) nyugdíjazott parancsnoksági főtörzsőrmester (Command Sergeant Major), ET-kapcsolati megtapasztaló interjúit is.
   - Olyannyira rendszerszintű a probléma a Földön és annyira belénk van égve, hogy teljes system upgrade-re van szükség, ez van folyamatban.
   - Érdemes erről a Mary Rodwell hipnoterapeutával lefolytatott interjút is meghallgatni (http://tinyurl.com/marycikk).
   A regressziós hipnoterápia, amit az interjú készítője is ad másoknak, azért jó, mert ott nincs hazugság, illetve nagyon gyorsan kiderül, nincs fantázia. Ráadásul a fentebb említett nevek több száz, több ezer esettanulmány alapján teszik megfigyeléseiket.
   - Egyébként ahogy Clifford Stone is szerette idézni: The absence of evidence is not the evidence of absence.
   - Érdemes a genetikai szakértők elemzését is megvizsgálni ebben a kérdésben, mert ott kőkeményen kijönnek a tények: https://www.youtube.com/watch?v=cp9eZ8lLBSY Más a DNS-ük a mai, ill. a hibrid gyerekeknek.
   - Érdemes kutatnivalót adni a kételkedő elménknek, és engedni neki, hogy bizonyítsa be a kételyeit.

   Törlés
  2. Igazabol, amit itt olvasunk toled huli az nem mas, mint csak érzéki csalodas a részünkrol, igy akkor semmisnek tekintheto. :) Ezt a szerencsét... :)

   Törlés
  3. Kedves Exopol itika!
   Megtennéd, hogy ezt lefordítod nekem angolra, mert még ilyen kifejezéssel az életembe nem találkoztam és mert ezzel is bővíteni szeretném az angol kifejezőképességemet. Köszönöm.

   Idézem: "Az Ég áldása kísérje Önt!" illetve: "Téged is kísérjen."

   Köszönöm
   redneck

   Törlés
  4. Igen, illúzió , de nem semmis, és érzéki csalódás is kondicionáltságod folytán.A külső ruha, burok foltozgatása csak tüneti kezelés, mikor szellemi szinten kellene a gyógyulásnak bekövetkeznie.A fizikai torzulások , betegségtünetek a helytelen kondicionáltság, determinált gondolatkörök téves következményei. Valójában ember képes az öntisztulásra, gyógyulásra , de ez már az a jézusi, visszavezető út az istengyermekséghez, az eredethez, csak nem kivülről befelé kell elkezdeni. Ez a "kint" és a "bent" éles kontrasztja. Mert hiába a kivül gyönyörűen megépített palota, ha belül csúf viszonyok uralkodnak.De ahol belül szépség és rend lakik, ott a legfélelmetesebb sötétséget is beragyogja a fény - ergo pozitiv jövő sem létezik, csak a jelen pillanat a maga teljességében, megélésében.

   Törlés
  5. És még valami.A naprendszerben valóban élnek angyali segítők, de ők nem közlekednek űrhajókon, nincs szükségük testekre, tiszta szellemi léttel bírnak, isteni energiahordozók, szabadon áthatolhatnak anyagon, téren, , időn, távolságon.
   És a keleti tanításokból ismert, hogy a naprendszer más bolygóin is léteznek emberek, de ők számunkra láthatatlanok, ugyanis a fejlődés magasabb fokozatán állnak. képesek lennének arra, hogy fizikailag érzékelhető anyagburkot öltsenek, de minek, ha nincs szükségük rá, hiszen kiismerték már magukat az anyagi létből, úgymond kiszellemítették magukat belőle :)

   Törlés
  6. Igen, léteznek anyagi technológiát már nem használó fejlettségű civilizációk, erről Tolec is beszámol. Van az a szint, ahol a technológia megköveteli a tudatosság emelkedését, és egy ideig a tudat-asszisztált technológiák vagy tudat által támogatott technológiák (consciousness-assisted technologies, lásd Steven Greer The Crossing Point of Light c. elég friss előadását) vannak használatban, majd nagyon magas dimenziókban már nagyobb hatalmú a tudat annál, mint hogy lenne technológiára szükség.

   A mi emberi szempontunkból azonban a tudatosságban való előrehaladás kéz a kézben kell, hogy járjon a személyiség fejlődésével.

   Nagyon sokszor elég szemrevaló személyiségzavarral rendelkeznek a nagy intellektuális tudást felhalmozók, hiszen ez egy libidóátirányítás és kompenzálás, menekülés és játszma, hogy az igazi árnyékszemélyiséggel és elfojtásra hibásan száműzetett ösztönökkel ne kelljen foglalkozni, a kognitív disszonanciákat ne kelljen feloldozni. Van ennek előnye, mert ennek köszönhetően születnek meg bizonyos nagy alkotások és nagy szellemi hozzáadott értékek, azonban az élet szinuszgörbéjén ennek is eljön a vége.

   Ahogyan Daubner Béla pszichiáter mondja, a spiritualitáshoz az önismeret létráján lehet felkapaszkodni. A földönkívüliek legnagyobb üzenete a spirituális és önismereti (pszichológiai) fejlődés. Ennek lesz a folyománya minden más.

   Törlés
  7. Exopol itika!
   Nyilván nem kötözködni akartam, hiszen a munkám nekem is bonyolult technológiák működtetése, ami szintén megköveteli a tudatosságot.De ez egy deja vu, ugyanis az emberiség kollektív tudattalanjára visszahat mindez, ahogy egyre szűkebb, és korlátozottabb létterekbe helyezi magát, már éjszakai álmában is, és elfeledkezik az ő eredetéről, és csak a körülötte lévő, általa eltorzultra formált, ideiglenes valóságában keresi az ő szabadulási lehetőségét - a virtuális valóság technológiájában, génsebészetben, minden ami anyag és tudomány, lényeg, hogy megfogható, kigondolható, láthatóan megvalósítható legyen.

   Törlés
  8. Ha mar ilyen szépen reagaltunk egymas szavaira, gondolataira hulivuli mégpedig lathato modon (térben, időben és távolságban is), akkor ugy gondolom , cafolando az az allitas, hogy minden csak illuzio, hiszen ez a történés is nem csak valami latszat, hanem valosagos. Gondolom, hogy ezt a tényt te is belatod. Ezért talan okosabb volna részedrol, ha felhagynal ezzel a butasaggal, ehelyett inkabb ugy kellene ezt megfogalmazni, hogy létezik lathato, érzékelheto és lathatatlan valosag - ahogyan errol a BIblia is beszél, amibol azt tudjuk meg, hogy minden lathatot áthat a láthatatlan, és ezért ez az örökkévalosag format öltése és hasonlata. "Hit altal értjük meg, hogy a vilag Isten beszéde altal teremtetett, hogy ami lathato, a lathatatlanbol allott elo" (Zsid. levél 11:3). Isten olyan Isten, aki testi és földi modon lathatonak teremtett, nem csupan eszmei orszagot alkotott és hallhatatlan szellemeket, hanem szinekkel és formakkal kialakitott vilagot. Mar Krisztus testté létele mutatja, milyen komolyan veszi Isten a földet, mindenekelott azonban a Megvalto testi feltamadasa bizonyitja ezt. Ugyanakkor a Szentiras nem ismer tér-, ido- és anyagnélküli mennyet, hanem egy megujult testben valo boldog, feltamadott életet, szent megdicsoülést egy anyagaban megdicsoült vilagmindenségben. Az örökkévalosagban is lesz "anyag" tehat. A lathatosag persze egy igen "szuk" fogalom, mivel a szinek millioibol nagyon keveset "latunk", ahogy a hangok millioibol is csak nagyon keveset "hallunk".
   "Bizony, minden 'lathatosag' és 'lathatatlansag' teljesen a mi latoképességünktol függ, ez pedig Isten akaratátol" (Bettex).

   Nem tudom miféle jézusi, istengyermekségrol beszélsz, ami visszavezeto ut az eredethez... Csak nem a bűnbeesett ősszüleinkről, akik bunét minden ember örökölte? Ez ugyanis az eredetünk... erkölcsileg és testileg egyarant, mivel minden ember ez atok alatt van, mindaddig, amig az ember Isten Fiat el nem fogadja élete Uranak, Megvaltojanak, Aki - miutan ez a megtérés megtörtént - megszabadit az eredendo buntol, atoktol. Isten gyermekének csak az mondhato tehat, aki ezt a lépést megtette. Mintha mi hivok elmondtuk volna ezt itt mar joparszor... ugyanigy azt is, hogy az ember nem tudja megjobbitani, megjavitani önmagat, akarmilyen magas tudati szintre jutna is el, mivel ehhez, az öröklott buntol kellene, hogy megszabaduljon, ez pedig Krisztus nélkül nem lehetséges.

   Törlés
  9. Allando jelenrol pedig csak az beszélhet, aki nincs idokorlatba zarva, akit nem korlatoz az ido, marpedig az embernél végességénél fogva nincs ez igy, ezért van, hogy csak az embernél létezik az egymasutanok sorozata. Csak maganak Istennek, mint Orökkévalonak, nem jelent korlatot az ido, ezért Nala nincs "azelott" meg "azutan". Minden idot egyszerre lat, és ezért az egész Vilagmindenség hatalmas kiterjedésével örökké a jelenben van. Bar teremto szava megadta idejének történelmi kezdetét, de gondolatban megvolt Nala idotlenül, öröktol fogva.
   Isten nem teremtett mas bolygokon emberi életet, mivel az ember légzoszervei csak a földi atmoszféraban muködöképes. "Azutan megteremtette Isten az embert a föld porabol (nem a Vénusz, vagy a Mars vagy a Hold stb. porabol), és élet lehelletét lehelte orraba. Igy lett az ember élo lélekké" (1Moz 2:7).
   Nagyon sok bolygó létezik, de semmiképpen sem tudunk eleget róluk, hogy megbizonyosodhatnánk róla, hogy alkalmasak-e az életre.
   Apostolok Cselekedetek 17:24, 26-ban ezt olvassuk: „Az Isten, aki teremtette a világot és mindazt, ami benne van, aki mennynek és földnek Ura, nem lakik emberkéz alkotta templomokban… az egész emberi nemzetséget is egy vérből teremtette, hogy lakjon a föld egész felszínén; meghatározta elrendelt idejüket és lakóhelyük határait.”
   A Biblia tehat nem enged bennünket arra következtetni, hogy van emberi élet máshol is a világegyetemben.
   A tarsadalmi fejlodés sok tanulmanyozoja azt allitja, hogy önmagaban egy válság nem lenne elegendo arra, hogy eloretaszitsa az emberiséget az uj vilagrendbe, ezért illetékeséknek ki kellett talalniuk valamit, ami az emberiség szamara reményt nyujtana a jovore nézve. Az egyik dolog, amely egyik pillanatrol a masikra megtudna valtoztatni a vilag gondolkodasmodjat, valami szemtol- szembeni talalkozas lehetne. Bizonyos dokumentumok szerint bizonyitott tény, hogy léteznek földönkivüli lények, csakhogy ezek mögött valamiféle nagy intelligenciaval és hatalommal rendelkezo idegen lények allnak, azok a démoni szellemi lények, akikrol a Biblia is beszamol. A bibliai proféciakbol tudjuk, hogy a történelem végnapjaiban a démonok lehetoséget kapnak arra, hogy korlatlan modon hasznaljak megtéveszto hatalmukat. A helyzet az, hogy mi hivok tudjuk, hogy milyen esemény fogja kivaltani az átalakulast, az uj vilagrend bevezetését. Ez pedig az Egyhaz elragadtatasa lesz, a Biblia mar 2000 évvel ezelott megmondta, hogy hogyan fog ez lezajlani. Az elragadtatas alatt azt a pillanatot értjük, amikor mindenki, aki igazan hisz Jézus Krisztusban, hirtelen eltunik a földrol. Ha valaki egy olyan eseményt akar, amely át tudja formalni a vilagot, amely kimozditja az eseményeket a megszokott kerékvagasbol, hát ez az lesz! Es ez az esemény lesz az, ami fenekestol felforgat majd mindent, és ezen a ponton lépnek majd be az ufok. A hitetlen emberek nem azt érzik majd, hogy itthagytak oket. Sőt, köszönetet mondanak majd szerencsecsillaguknak, amiért ők megmenekültek. :) Ez az ufo-elmélet tehat nagyszeruen beleillik Satan hazugsagaba és tervébe, amellyel a nagy nyomorusag idoszaka alatt (amely eljön a vilagra) meg akarja téveszteni az emberiséget. Elvégre ez egy kényelmes magyarazatot jelent arra nézve, hogy mi lett azokkal az emberekkel, akik eltuntek. Az a gondolat, hogy léteznek mas bolygokrol szarmazo lények, elhiteti majd az emberiséggel, hogy a jelenlegi allapotuknal sokkal fejlettebbek is lehetnek. Ezenfelül a Satan megtévesztése az is, hogy amely okkult tudomanyokra, melyekre az emberiség a pszichikus erok, az érzékszervek nélküli érzékelés, a parapszichologia, a telekinézis és a telepatikus kommunikacio területén szert tett, kizarolag ezeknek az uj eroknek globalis elfogadasa hozhatja egységbe az emberiséget.
   Mint latjuk, az antikrisztus hazugsaganak hatalma nemcsak abban a kijelentésben nyugszik majd, hogy ő isten, hanem azt is kijelenti majd (mar most is ezt teszi), hogy mindenki isten lehet, aki csak akar. Az embernek csak annyit kell tennie, hogy csapra veri sajat belso energiáját. :))

   Törlés
  10. EGY valami/valaki van ami/aki STN. Ebbe aztán a dualitásnak megfelelő mind 2 véglet, mind az un. iSTeNi mind az un. SáTáNi - természetesen már az emberek által - belemagyarázható és bele is van magyarázva. Egyébként meg csak Egy Valódi Drága TEREMTŐ/egy TŐről fakadó TÉRrezonancia EMelő van aki nem holmi ki tudja hanyadrangú "génez-ő" manipulátor/istenség. Mint például az un. "héberek istene/vagyok aki vagyok" a zsidó-bibliai Mózes 2-ből. Aki egyébként - bármely Istenhez méltatlanul, az úgymond "kiválasztottjai" számára - számos nép véres leigázásával, kiirtásával szerez/tet/ például "tejjel-mézzel folyó Kánaánt". A végidei Szét/h/-választásról annyit hogy nem a felemelkedett illetve felemelkedőben lévő - a szeretetelvűségük révén magasabb belső rezgésszintre jutó - emberek lesznek azok akik eltávoznak e földi síkról. Hanem azok akik valójában képtelenek szeretni. Ők egyébként is sokkal kevesebben vannak. Közülük lesznek "elragadtatva" - természetesen "kiválasztás" útján - egy Hollywoodban már sokszor bemutatott un. csillagháborús illúzióba, meg persze más alacsonyabban rezgő szintekre. Ez van a Bibliában is megfogalmazva az egyes zsidók - a 12 zsidó törzsbeliből egyenként 12000 = 144000 - "elragadtatásaként". Amit persze úgy kell érteni hogy ezek a szekta-orientált maffiózó 6almi emberek, milliárdos bankárok, politikusok, médiacézárok és egyéb "díszes kompániák" - akik egyébként többségükben zsidók - vagy vonósugarasan vagy máshogyan, de be lesznek az egyes űrjárművekbe bepaterolva és nagy megkönnyebbülésünkre el lesznek innen végre szállítva. Oda ahol aztán kiélhetik káini mentalitásukat - egymás között. Ezek az "emberek" egyébként még jól is jár6nak mert nem tudnák már testileg-lelkileg abszolválni a későbbiekben az 5 D-s rezgés-kiterjedés aranykori szintjére megemelkedett földi rezgést.

   Törlés
  11. Hogy ennyi hülyeség hogy fér el benned Kerion, én nem is értem,vagyis dehogynem. Te mar total a Satan uralma alatt vagy. Az Izrael fiaibol valo 144.000 ezer nem lesz elragadtatva, ok itt maradnak a földön. A Krisztusban hivok, a keresztyén Gyülekezet lesz elragadtatva. Ha mar nem olvasod a Bibliat, legalab ne hazudj bele olyat, ami nem all abban.

   Törlés
 2. Néhány éve annak, hogy tele van a net az ilyen halál előtti, végső stádiumban szenvedő beteg illetve volt CIA-s, NSA-s, Military-s, NASA-s fickókkal, hölgyeményekkel, akik mind ezekről a földönkívüliekről meg kapcsolat felvételről, együttműködésről számolnak be. Hiába na, ennyi sok sok évnyi hazudozás után egyszer csak kijön az emberből az igazság. Mi sem természetesebb, de azért felvetődik ezzel kapcsolatban néhány további kérdés.
  1. Miért kellene elhinnünk most mindent ezeknek az embereknek? Olyanoknak, akiknek egy életen át az volt a hivatásuk, hogy hazudjanak és megtévesszenek minket?
  2. Tegyük fel, hogy ezeknek az embereknek tényleg lelkiismeret furdalásuk lett karrierjük végére és elmondták őszintén azt amit tudtak. Ok legyen, de mi van akkor a 15-25 évvel ezelőtti nyugdíjas meg ex CIA-s stb. ügynökökkel, politikusokkal? Azoknak miért nem puhult meg a szívük az emberiségért a maguk idejében?
  3. Csak nem egy határidős projektről van már megint szó?

  4. Valami bűzlik Torontóban?

  VálaszTörlés
 3. Érdekes, hogy 5-ből 4 kommentelő negatív és tárgyilagosságot nélkülöző, részleteket kiragadó. David Wilcock-nak van egy jó meglátása, hogy a cinizmus és a hitetlenség maga is egy vallás: teljesen figyelmen kívül hagyja a valóságot és az objektív tényeket.

  Akiknek fontos a cikk és értéket képvisel, mert ők vannak sokkalta többen, azok meg mélyen hallgatnak és élvezik a show-t. Na ezért tart a világ itt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Exopol itika!
   A hivatalos és talán őszinte beszámolón túl tudsz olvasni a sorok között?
   http://www.openminds.tv/un-and-rockefeller-ufo-initiatives-citizen-hearing-transcripts/20481

   Nem baj, ha nem megy,...nem vagyunk egyformák. Akkor itt egy kis segítség.
   https://www.youtube.com/watch?v=jHGDYNr2kaY

   ui. ti is ehhez a jól megszervezett looser hálózathoz tartoztok, vagy csak puszta emberi butaságból okozzátok ezt a visszacsinálhatatlant kárt a magyar embereknek?   Törlés
 4. a földönkívülieknek csak annyit üzennék hogy "szemét, beképzeld, gyáva, idióták vagytok" :)

  VálaszTörlés
 5. 13 komment amit nem mi írtunk, ebből 10 negatív és destruktívan támadó. Nem építően kritikus. Nem építő. Céljuk a rombolás. Hmmm. Egyik sem szól semmi lényegiről, ami a cikkben van, többségüknek köze nincs a cikk tartalmához. Tárgyilagos érvek alig vannak, azok sem a cikk tartalmához kapcsolódnak..... Service-to-self vs. service-to-others...

  VálaszTörlés
  Válaszok

  1. Van az a mondas Exp., hogy "Szarbol nem lehet varat épiteni" . Ha pedig a fenti bejegyzésben csupa "szarsag"-rol van szo (bocsanat a kifejezésért, és ami bejegyzés nem B. Laci hibaja, hiszen o csak tényeket közölt), akkor te milyen épito hsz-okat varsz még azon kivül, amit Redneckkel mar megirtunk a témat illetoen? Mellesleg te is ilyen spiritualis felemelkedésrol, eredetrol, önismeretrol, tudatosodasrol, szabadulasi lehetoségekrol stb. irtal javarészt, aminek nem igazan van köze a Laci altal bejegyzésre került iromanyhoz. Ha pedig azok az un. földönkivüliek (akikrol mi hivok jol tudjuk, hogy démoni szellemek) betörnének a földi vilagba, az nem az emberiség felemelkedését hozna el, hanem a pusztulasukat. Mi épitot lehetne errol elmondani?

   Törlés
  2. Végidőben a még mindig regnáló eszement rendszer 6almi emberei, vagy volt 6almi emberei akkor is hazudnak ha meg sem szólalnak. Hát még ha megszólalnak mint volt hadügyminiszterek-miniszterelnök-helyettesek ecetera. Ezek a VIP-es "valakik" anno mint valamely emberiség-elnyomó szekta - masonic-illuminati-páholy, máltai lovagrend, cion-sion rend, jezsuiták, scull&bones, bilderberg, trilaterál, cfr, b'nai brith, scientologia... - "kiválasztottjai" lettek felemelve anno a legkülönbözőbb 6almi funkciókba és persze az álságos úgymond 6alom-ellenes funkciókba is. Ha már az ilyen "ember/ek" mondandója egyáltalán ismertetve van - ami azért eléggé sokatmondó - a legkevésbé sem szabad azt a látszatot kelteni mintha övé/k/ volna a bölcsek köve és minden szavuk "szentírás". De persze ha a "terelés" a cél az már más tészta.
   Egyébként meg nincsenek földönkívüliek, illetve pontosabban azok is mi volnánk. Szóval egy az itteni szintnél nyilvánvalóan jóval magasabban rezgő "alakváltó időutazó ember" - ha egyáltalán "szóba áll" az ilyen alacsony rezgésszinten sertepertélővel - a legkevésbé sem azokkal teszi ezt akik romlásba döntötték a bolygót, a földfelszíni élővilágot. És egyébként meg meg vannak számlálva a napjaik mielőtt még mennének a süllyesztőbe. Hanem olyanokkal veszik fel a kapcsolatot akik ugyan még "senkik", de már "feltámadván" a jövő emberei és rezgésükben is közelebb állnak hozzájuk. Ez teljesen evidens, egy magasan rezgő - tehát krisztusi módon szeretetelvű lény - nem ül le tárgyalni holmi CIA-esekkel, cionistákkal, Netanjahu-Obama-Putin-Merkel-Hollande-Cameron-Orbán-Gyurcsány-félékkel, pláne nem ad nekik "modern technikát" hogy még jobban kicsináljanak mindent és mindenkit a Földön - mindez nonszensz.

   Törlés
 6. Nem találok értelmes válaszokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Értelmes válasz = ért-elem = logikus, józan, tiszta ész, racionális elme.
   Vagyis semmi irracionalitás ? Akkor ez csak az elem egyik fele, értése.
   Öreg, kívánom, hogy megtaláld a jó egész-ségedet, bölcsességedet ! :)

   Törlés
  2. Egy mondatban a lényeg a fenti szövegben:
   " Maguk az emberek is mintha már elfelejtették volna követni azt az utat, amelyet Isten, a Teremtő kijelölt a számukra, és a pénz vált az istenükké [Mammon]."
   Alternatív pénz, középutas evickélés még lehetséges, de ha szűkítik a kört , vajon a racionalitás, a józan ész fog dönteni akkor is ?

   Törlés
  3. Mindenki az okok, a probléma forrásánál ragad le.Pedig fontosabb a jelen a múltnál vagy a jövőnél, az érzés a gondolatnál, a tett a tervezésnél, a létezés a birtokviszonynál.

   Törlés
  4. Ha jobban körbejárjuk a pénz témáját fel kell tűnjön annak néhány egyedülálló sajátossága. Az első az, hogy a teremtett világ dolgai közül ez "van" legkevésbé. Bármi egyéb dolog nagyobb realitással rendelkezik, olyanok, amelyek mögött alkotói gondolatok, kreatív tettek, vagy az élet egészséges fenntartásához és kibontakoztatásához szükségesek, vagy ezzel együtt járnak. Az archaikus ember azonban jól tudta, hogy minden dolognak égi eredete van, ezért igyekezett úgy élni, hogy létének minden aspektusát visszacsatolja a Forráshoz. A Forrás azonban norma és cél és függőleges irányultság is egyben. Sursum vivere, mondták a régiek. "Felfelé" kell élni. Nem lehetett életének egyetlen pillanata sem, amely nem rendelkezett volna vertikális összetevővel. Az evésnek, a járásnak, de még a fenéktörlèsnek is kultusza volt. Kultiválta, megtisztította, nemesítette mindennapjait.

   A romlás erői azonban már viszonylag korán igyekeztek fogást találni ezen a felfelé nyitott rendszeren. Hamar meg is találták a leggyengébb pontot, a legvízszintesebbet, a MEDIÁCIÓT, a közvetítést, annak is a legszubtilisebb formáját a pénzt. Az első dolguk volt, hogy a hierarchikusan alárendelt helyzetét megpiszkálják és virtuálisan magasabbra helyezzék. Ez a "harmadik rend" lázadásának kora, a "minden csak finanszírozhatóság kérdése" gondolat születése. A pénz fellázadt, de ez még nem volt elég ahhoz, hogy átvehesse a hatalmat az omladozó szakrális világ fölött. Éhhez volt szükség egy okkult műveletre, az alkímia úgy mondaná' hogy egy "lunáris, tellurgikus praxisra". Ez a KAMAT születése. A semmit felruházták a burjánzás, a kifejeződés képességével. Egy exponenciális gyorsuló önfelélési algoritmussal. Ezzel megszületett a modern pénz. Mivel nem evilági képződmény, ezért külső eszközökkel gyakorlatilag semmit sem lehet tenni ellene.

   Törlés
  5. És még egy gondolat a a pénzügyi függés témájához. Mi is igen aktívan részt veszünk ennek a rendszernek a fenntartásában. Nem is tehetünk mást. A gyereknek adni kell valamit enni, a házat is fel kell újítani, a kocsit is eszi a rozsda. Ehhez nem elég az alkalmazotti fizetés. Indítsunk egy vállalkozást (itt a nyugati kivándorlásról most nem beszélek). Ehhez viszont hitel kell. Máris adtunk egy újabb lendületet a rendszernek.

   De nem menjünk ilyen messzire. Bizonyára a fórumtársak többségének is van kisebb nagyobb mértékű megtakarítása (most nagyon optimista vagyok). Azt be kell fektetni valamibe, hiszen "ne álljon csak úgy...". De ne felejtsük el, hogy az erre adott vacak, néhány százaléknyi betéti kamat ellenértékét is létre kell valakinek hozni. Vagy ahogyan a szomszéd Miska bácsi mondta egykoron:
   "Azé' is mög köll dógozni valakinek." Tehát még ezzel is csak a rendszert erősítjük. Az az érv, hogy "ezért a kis pénzért én tisztességesen megdolgoztam, nem úgy, mint a bankár az összelopott milliárdokért" rendszerszinten nem sokat számít.

   Sokan nem ismerik fel, hogy a fogyasztási mánia mögött is csak a virtuális pénzt intenzív forgatásának kényszere áll. A "tisztelt fogyasztó" béltraktusként veszi a sok bóvlit, hiszen "itt 50 forinttal olcsóbb". Egészen holnapig, mert akkor lesz még "jobb" valami, ami miatt érdemes lesz bemenni a plázába.

   Ezt a mánia vagy rögeszme már része a nyugati civilizáció étoszának. Nézzétek meg, hogy a fél ország bele akar halni abba, hogy vasárnap nem lesz nyitva tartás (mint a régi időkben), pedig még csak nem is a sok csillogó vackot akarják elvenni a modern embertől, csak némi lendülettörést okozni a mániájában.

   Törlés
 7. Több mint 5000 helyen javított biblia

  www.youtube.com/watch?v=RbFewkfKsfQ

  VálaszTörlés
 8. Bocsi! Putyin-hír!? http://ujvilagtudat.blogspot.se/2015/03/a-kreml-szerint-nagy-bejelentes-varhato.html#.VQPrFuEYEgh

  VálaszTörlés
 9. Pozitív és negatív földönkívüli fajok

  http://www.slideshare.net/exopolitika/michael-salla-ph-d-fldnkvliek-motivcii

  VálaszTörlés
 10. 1848 VALÓJÁBAN...

  http://www.fenyorveny.hu/2013/03/ebredes-1848-valojaban.html

  VálaszTörlés
 11. Michael Salla interjúja a Titkos ŰrProgram informátorával magyarul: http://goodethungary.blog.hu/2015/04/20/corey_goodetxsg-_tobb_titkos_urprogram_is_letezik

  VálaszTörlés