2015. február 27., péntek

Igazság a Médiában - Az ISIS eredetéről és valós összefüggéseiről beszél egy elismert újságíró


Ezúttal számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.
Fontos lenne, ha mindenki tisztán látná, hogy Irakban, Szíriában, Líbiában az USA és a NATO beavatkozása előtt működő, funkcionáló államok voltak infrastruktúrával, államszervezettel ! Mára a nyugati beavatkozás és a vezetők megölése, lázadó csoportok felfegyverzése óta már szinte semmi nincs, egyedül káosz, menekülő ezrek és fékevesztett értelmetlen gyilkolás. (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)


ALAPVETŐEN FONTOS ÖSSZEFÜGGÉSEK VANNAK EBBEN A 12 PERCBEN MINDEN GONDOLKODNI AKARÓ EMBER SZÁMÁRA, AKI KERESI AZ IGAZSÁGOT !

"Ez egy teljesen mesterségesen létrehozott ellenség". "Pénzügyi hátterét az Egyesült Államok és szövetségesei biztosítják...
Mi hoztuk létre,tartjuk ellenőrzés alatt. "

Arra szolgál, hogy olyan országokat és célpontokat is támadni tudjunk, amelyre másként nem kapnánk felhatalmazást. Most vált csak annyira kellemetlenné, hogy legitim ellenségként támadhassuk...


Az egykori CIA/NSA ügynök Steven D. Kelley hozzáteszi még, hogy Obamán hatalmas nyomás van..., hogy kiterjessze és áthelyezze Washington légi hadviselését Irak területéről Szíriára.... 

Fontos megjegyezni, hogy korábban Szíria megtámadására tett nyugati kezdeményezések sorra elbuktak, hiszen egy szuverén államról volt szó mindaddig, amíg az USA ellenzéki erők és lázadó terrorista csoportok felfegyverzésével (pl. Al-Nusra Front) az polgárháborúba nem taszította Bashar Assad legitim elnök országát...

Oroszország ellenzése és a törékeny közel-keleti helyzet miatt nagyobb katonai műveletek nem indulhattak meg... Ezért szükség volt egy nagyobb és globálisabb ellenséget létrehozni.... Így született meg az ISIS / ISIL / Iszlám Állam - mindegy minek nevezzük... (SBG Buddha)

A Fehér Ház azt erőlteti, hogy ne legyen szükség kongresszusi felhatalmazásra a támadások megindításához... Josh Earnest a Fehér Ház sajtótitkára hétfőn közölte, hogy "Obama nem fog hezitálni felhasználni ezt a felhatalmazást

Steven Kelley elmondta még, hogy "Ahhoz, hogy az egész probléma tetejére rálássunk és eltávolítsuk ezt a szervezetet, ahhoz az egész pénzügyi alapját és azokat az egyéneket kellene eltávolítani, akik létrehozták ! "Az egyik legfontosabb korábbi cikkem a témában ! Érdemes újra elolvasni : 
Szintén e heti hír volt, hogy 

Az iraki hadsereg lelőtt két repülőt,mely fegyvereket és rakétákat szállított az ISIS ,Iszlám Állam terrorszervezet számára al-Anbar tartományban ...

Kiderült, mind a kettő BRIT FELSÉGJELZÉSŰ volt !

Az iraki parlament azonnali választ vár Nagy - Britanniától, miért fegyverzi azt a halálbrigádot, mely ellen kurdok, irakiak együtt próbálnak harcolni és amely fenyegetést jelent az egész Közel-Keletre és a világra !
3000 éves felbecsülhetetlen történelmi értékeket semmisít meg az Iszlám Állam !
Ez maga a borzalom !!! Az ISIS több ezer éves asszíriai, mezopotámiai emlékeket, szobrokat pusztít el ! Soha többé nem lehet visszahozni vagy újraalkotni azokat ! 

Mit meg nem adnánk, ha egyáltalán létezne napjainkban is valahol a hatalmas Alexandrai Könyvtár (akik kutatnak, tudják miért egyedülálló) vagy Babilon, Mezopotámia tudása ! Ezek a kincsek most örökre megsemmisülnek...... Kapcsolódó cikkek:
Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként ?

Elképesztő mészárlásaikkal sokkolják a világot az iraki ISIS dzsihádisták - Csak 18+

Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere

36 megjegyzés:

 1. Kommentár nélkül.
  https://www.youtube.com/watch?v=gZa25MPFrY4
  https://www.youtube.com/watch?v=7TRVcnX8Vsw
  https://www.youtube.com/watch?v=84ukJlcpqEY
  https://www.youtube.com/watch?v=hxHim_Vlbek

  VálaszTörlés
 2. a probléma megint az hogy hiába tudjuk, nem tudunk tenni ellene

  VálaszTörlés
 3. Több orosz forrás is azt írja, hogy meghalt Borisz Nyemcov ellenzéki vezető, Vlagyimir Putyin egyik legnagyobb kritikusa. Nyemcovra a nyílt utcán lőttek rá, a Bolsoj Moszkvoreckij hídon, az 55 éves politikus a helyszínen meghalt. A támadókat keresik.
  Nyemcovot Moszkva centrumában, gyakorlatilag a Kreml előtt lőtték le. A jelentések szerint megállt előtte egy fehér autó és abból nyitottak tüzet rá ismeretlenek. Az elkövetők nem bízták a véletlenre, 7-9 golyót eresztettek a politikusba.

  Tanulság?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. oroszországban mindig kiszoktak nyírni néhány ellenzéki embert, ez ott gyakorlatilag szokás

   Törlés
  2. A rossz vicc az, hogy sokan épp ennek az Oroszországnak drukkolnak.

   "A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből." Albert Einstein

   De hát mi is az a történelem, ha nem egy sor közmegegyezéses hazugság?

   Törlés
  3. Tanulság? Mindössze annyi, hogy az "információs társadalomban" semmiről nem lehet tudni semmi biztosat. Az elkövetők kilétét illetően bármelyik teória egyformán logikus.
   Ha megjelennek a JE SUIS NEMTSOV táblák, akkor lesz gyanús a helyzet...

   @redneck. A történelem remek definícióját talán annyiban módosítanám, hogy inkább a történelemírás a közmegegyezéses hazugság...

   Törlés
 4. Egyelőre nem tudunk semmit és gyanítom, hogy később sem fogunk tudni semmit az igazságról, de megkockáztatom, hogy érdemes belevinni egy csavart a történetbe !

  Mert ugye abban egyetérthetünk páran, hogy a legkézenfekvőbb magyarázat - elég figyelni a híradásokat, mi az, amit erőltetnek - az jó eséllyel egyáltalán nem igaz..... Vagyis nem valószínű, hogy ülnek valakik a Kremlben, és egyszer csak közli velük Putyin, hogy itt az idő és MOST kell likvidálni az ellenzék vezérét....

  Azt a Borisz Nyemcovot, aki akárhogy is nézzük a 80% feletti Putyin-támogatottság mellett nem is jelent valós veszélyt ! És nyilván egy olyan időszakban, amikor szankciók, propaganda-hadjárat és felfokozott hangulat van Oroszország és Putyin politikája ellen, egy ekkora magas labdát feldobni a dörzsölt KGB és Putyin részéről, már-már dilettantizmus lenne....

  Sokkal inkább hajlanék egy olyan verzióra, hogy ülnek valakik egy másik irodában (talán egy másik országban) és azon tanakodnak, hogy most kell ütni a vasat addig, amíg meleg, mert ha nem szítják a tüzet, ki fog aludni és elül a zaj, lecsendesedik a balhé.... Aztán elindul egy név nélküli osztag az egyik távolabbi országból, végrehajt egy célzott merényletet, majd távozik (de akár maradhatnak is), a lényeg, hogy az életben ki nem derül, ki volt a valódi tettes...

  A legfontosabb kérdés mindig : QUI BONO ? Ki profitál ebből ? És a nyilatkozatokat, a médiában elhangzó azonnali kész válaszokat meghallva szinte meg is kapjuk majd az igazsághoz (talán) közeli verziót..... De csak ha az eszünket is használjuk és nem vesszük be a készen kapott gumicsontot Talán akkor ......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. SBG Buddha!
   Számít az, hogy ezúttal ki tette? Mármint Putyin múltjával kapcsolatosan kérdezem. Már mondtam kedves László, nincs olyan, hogy fehér meg fekete. A 80% feletti támogatottságot még te sem hiszed el. Annyira naiv azért nem vagy.

   Törlés
  2. Egyáltalán nem számít, viszont az már igen, hogy milyen következményei lesznek egy ilyen tettnek. Ez a nem mindegy. És persze én sem hiszem el azt a számot, a magas támogatottságot viszont igen.... Egy erős nemzeti gondolkodás, egy felelős és tettre kész vezetés és maguk a tettek azért mindig is fontosak voltak az orosz lakosság számára......

   Persze, hogy itt semmi nem fekete vagy fehér, sőt sokszor inkább ez az egész világpolitikai cselszövés egy sötétfekete szürke katyvasz, de tényleg annyira nem vagyok naív..Csak egy kicsit szeretem ám továbbgondolni a dolgokat, nem leragadni az első kézenfekvő verziónál....

   Törlés
  3. Moszkva központjában fehér autóból egy tár golyóval kivégezni egy ellenzéki vezetőt akkor, amikor az egész lakosság Putyin mögött áll, sőt , az orosz média által már fanatikusabbak is az ország védelmét illetően, tök értelmetlen ez a gyilkosság. Ez egy külső ,destabilizáló szabadságvírus , esetleg ukrán.
   Ukrajna jelenleg teljesen sarokba van szorítva, a léte forog kockán. Létérdeke a térség még nagyobb destabilizálása , és nem a béke.

   Törlés
  4. Ahogy mondod hulivuli!

   http://transform.hu/index.php/elemzesek/elemzesek-kulfold/706-az-usa-harcolni-fog-oroszorszaggal-az-utolso-ukranig

   Törlés
  5. Ha csak 1 vagy 2 ilyen eset lett volna az utolsó 20 évben, még talán igazad is adnék nektek, de nem ez a helyzet,....és ezt ti is tudjátok.
   Egyébként szerintem nincs ok az aggodalomra, ha az oroszoknak még az amerikai 9-11/inside job-ra sikerült bizonyítékokat gyűjteni, akkor ennek a gyilkosság a felgöngyölítése gyerekjáték lesz számukra. Can't wait ;)
   Kár, hogy ugyanez már nem mondható el az orosz 9-11-ről( http://www.hir24.hu/poszt-itt-publi/2015/02/17/nyugaton-putyin-mar-bortonben-ulne/ A cikk címétől elhatárolódom!)

   Ui. Vajon az észak-koreai Kim Dzsongun esetében mekkora lehet a lakossági támogatottság? Szerintem minimum 100%. Szerintetek?

   Törlés
  6. Amiket idepakoltál , azok által jogosak a kétségek, de kétesélyes a dolog. A nyugati média már egyértelműen Putyinra húzta a vizes lepedőt - a diktátor, aki kivégezteti riválisait. Nyemcov, aki bizonyítékokat gyűjtött az orosz katonai jelenlétről Ukrajnában ? Hát elég nevetséges érvek, de ezekkel van tele a fővonalas média. A dezinformálás egy információs táradalomban nagy hatóerő, Putyin démonizálása nem fog megállni az orosz határnál, így működik a szabadságvírus.

   Törlés
  7. hulivuli!
   A "kétesélyes dolog" én nálam, de gondolom nem csak, 50%-ot jelent. Azt mondod 50% esély van arra, hogy ma Oroszországban eltesznek láb alól, ha kritizálni mered a vezért és a politikáját? Nem magas ez a szám egy kicsit egy ilyen élet-halál kérdésben?
   Nem akarom fényezni a nyugatod, de azért ott, ebből a szempontból, meg mindig sokkal jobb a helyzet.
   Ami pedig ezt illeti, idézem ''Moszkva központjában fehér autóból egy tár golyóval kivégezni egy ellenzéki vezetőt akkor, amikor az egész lakosság Putyin mögött áll, sőt , az orosz média által már fanatikusabbak is az ország védelmét illetően, tök értelmetlen ez a gyilkosság.'' Értem, de én nem így gondolom. Szerintem pont ezert jó ilyenkor* megszabadulni a bajkeverőktől. ''Nem vagyok (Putyin) hülye, hogy pont most csinálják ilyent. Ráadásul a 80%-kos támogatottság mellett semmi szükségem az ilyesmire''.

   * az "ilyenkor" alatt azt értem, hogy a újonnan létrehozott hidegháború(zsdi)hoz szükség van egy erős és főleg egységes Oroszországra. A látszat nagyon fontos ezért semmi szükség az ilyen Nyemcov félékre, akik képesek az utcára vinni a maradék 20% ?
   De ismétlem, nem vagyok politológus.

   SBG Buddha!
   És a már említett 1999 panelház robbantás sorozatból CUI BONO?   Ui.
   Zsoltárok 146:3,5,6
   Ne bízzatok a fejedelmekben, emberek fiában, a ki meg nem menthet! Boldog, a kinek segítsége a Jákób Istene, és reménysége van az Úrban, az õ Istenében;
   A ki teremtette az eget és földet, a tengert és mindent, a mi bennök van. A ki megtartja a hűségét örökké!

   Törlés
  8. Redneck!
   Azzal, hogy idehoztál egy példát, még nem üti az (50%) válaszomat. Vannak ellenpéldák is, pl.Hodorkovszkij.
   Inkább mondjuk azt, hogy nem látunk az orosz színfalak mögé, ezért könnyebb őket démonizálni.
   Míg az USA odapakolja az orrod elé gyilkolásait, háborúit, és még hősi filmeket is csinál belőle, így már észre sem veszed. Könnyű terrorelhárításra hivatkozva gyilkolni, így még a sok tízezer ártatlan civil halála is megindokolható. De a lényeg, hogy szinte kinyomják vele a szemed, hogy ne láss , és inkább az ismeretlen (ezért félelmetesebb) orosz szálkát keresgéld

   Törlés
  9. Kedves hulivuli.
   Látom többszöri figyelemfelhívás után sem akarod felfogni a lényeget. Nem az számít, hogy az egyik miatt milliók, a másik miatt "csak" ezrek haltak meg, hanem az, hogy mindketten előre megfontoltan gyilkoltatnak meg más embereknek. A cél, NEM szentesíti az eszközt!
   Azok akik ilyen és hasonló vezetőktől várják az igazságosztást, mindegy, hogy azt keletről, vagy nyugatról nézik/várják az, vagy tudatlan, vagy egy olyan valaki, aki tagadásban él. Tudod, a mindenkori birodalmakat sem lottón nyerték az illetékesek, hanem csaták, hódítások, háborúk árán. Azokat meg emberi életben számolták,...de csakis a statisztika miatt, nem másért. Úgyhogy ne feledkezzünk meg a már egy kicsit régebben történetekről sem. Ja, hogy most látszólag épp Amerika az ügyeletes gonosz(abb) hatalom? Ma Amerika, tegnap Németország, azelőtt meg a britek, az oroszok, stb.-ek.
   Miközben a legtöbb ember a világ békét, az erdőket, a bálnákat, a saját jólétüket, a hová tartózásukat, a Földet, stb. szeretné megmenteni, megfeledkeznek saját magukról, azaz a saját maguk megmentéséről. Figyelemelterelés gyerekek, figyelemelterelés a javából.
   Ezt van, aki megérti és lesz olyan is, aki nem. Aztán vannak azok, akik félreértik és azok, akik értik, de nem akarják elfogadni. Meg van írva!
   Egy nagy figyelemelterelés.

   Törlés
  10. Én nem vagyok elfogult egyik irányban sem, fifty-fifty, míg te igen. És továbbra is fenntartom, hogy nem Putyinnak áll a zászló azzal, hogy Nyemcovot kicsinálták, hiszen már az orosz elit is leváltaná őt. Ezt a mondatodat meg nem értem : "most látszólag épp Amerika az ügyeletes gonosz(abb) hatalom?" Haha, majd ha a fővonalas médiában is az lesz, elhiszem. Jelenleg még NATO csicskák vagyunk, és lehet, hogy a CIA-s ISIS ellen is be leszünk bevetve. Gondolkodj már ember. Nézd meg inkább a kopt keresztények kivégzését, nyaknyiszálását.
   http://shoebat.com/2015/02/15/watch-video-isis-savages-beheading-twenty-one-coptic-christians-saw-martyrs-beheaded-name-jesus-fulfilled/
   És ha már az írást is idecitálod : "nem hús és vér ellen harcolunk, hanem uralkodók, hatalmasságok, e sötét világ erői ellen, és a gonosz lelkének ereje ellen, melyek a magasságban vannak. " - ergo nem emberekről és országokról beszélünk, hanem ami mögötte van, és aki fizikai szinten véli megtalálni, az már a csapdájába is esett.

   Törlés
  11. Folyton azt magyaráztam, hogy az egyik szar a másik meg kaka. Hogy ez sosem volt másképp és hogy ezekből a tényekből kiindulva kár bármelyikükben is bízni. Ezért neveztél elfogultnak?
   Magadat pedig egy nem elfogultnak nevezed, miközben folyton Putyint véded,....de az USA-t meg a nyugatot szidod. Hmm....egyre érdekesebb.
   És ugyanezt képviseli, mármint a pro-Putyinságot, Buddha Laci is, illetve sokan mások is,....épp ezért bátorkodtam felhívni a figyelmet, azokra a dolgokra is, amelyek amellett tanúskodnak, hogy Putyint a volt KGB-st sem kell félteni, ami a "disznóságokat" illeti. Mondtam mind ezt, mert azt vettem észre, hogy Putyint valamiféle tökös világmegmentőként próbáljátok bemutatni, aki végre betart a csúnya, romlott imperialista USA-nak illetve a nyugatnak.
   Ha Oroszországban, vagy Ukrajnában történik valami, rögtön nyugatot, CIA-t meg Moszadot kiabáltok. Ha Amerikában történik valami, akkor is ugyanazok az elkövetők. Érdekes, részetekről az orosz FSB-t sehol sem látni, hallani, egyik történetben sem. Úgy csináltok mint ha az oroszoknak nem is lenne titkosszolgálata. Szerintetek, az amcsi meg az izraeli ügynökök csak úgy kedvük szerint követnek el ott ilyen meg olyan destabilizáló, stb. akciókat (lásd Ukrajnát illetve Nyemcov kivégzését), Buddhát idézem: "Aztán elindul egy név nélküli osztag az egyik távolabbi országból, végrehajt egy célzott merényletet, majd távozik..."
   Most akkor mi van? Csak egyedül Putyin a tökös fenegyerek, a titkosszolgálata meg egy rakás szerencsétlenség, akik olyanok mintha nem is lennének, mert a külföldi ügynökök kedvükre hajtanak végre Oroszországban azt amit csak akarnak? Ez az elképzelés nemigen áll meg a lábán, szerintem. Az viszont már igen, hogy mindezek szerint az elfogult nem én vagyok, hanem pont ti. De annyira azok vagytok, hogy már elveszítettétek a realitás talaját.
   Nos, mit is mondjak meg. Á...megvan. Támaszd alá kérlek, saját idézeteiddel, a kikiáltott fifty-fiftységedet.
   Hogy nehogy ne értsd mit is kérek tőled. Idézd ide nekem, azaz gyűjtsd össze azokat a mondataidat, amelyben Putyint illetve a politikáját, hasonlóképen gonosznak és felforgatónak írod le, mint a nyugatiakét. Én meg cserében kigyűjtöm azokat amelyben, ugyancsak te, csakis a nyugatot hibáztatod. Így a jövőben senki sem kételkedhet többé hulivuli szavahihetőségében,.....magamat is beleértve. Csupa szem vagyok :)
   Törlés
  12. Ejha Redneck, ezt nevezem... :) Ugy érzem, egyszersmind köszönet is jár neked azért, hogy igyekszel az (földi) igazságról reális képet bemutatni a (bár magukat felébredetteknek valló de) még mindig alvó emberek szamara. Jogos a számonkérés is. :)

   Törlés
  13. OK. Tedd akkor mérlegre a dolgokat, tetteket. Mert, Irakot, Afganisztánt, Libiát, Sziriát, az Iszlám forradalmakat, ukrán forradalomat valahogy mégsem lehet az oroszokra fogni. Az USA már rég elvesztette becsületét 9/11 óta, vagy akár Boston óta, ha ott incidens történik , jogosan veti fel bárki a hamis zászlót.
   A NATO terjeszkedik, próbálja feszegetni a határait, mintha a VSZ megszűnése óta nem erről lett volna megállapodás, 91 óta másként kétpólusú a világ, és erről nem az oroszok tehetnek.
   Nem tudom mit olvastatok ki a Bibliából, de csak a keleti antikrisztus szálkáját lesni izraeli, USA gerendával a háttérben, eléggé determinál titeket. Majd ha változik a helyzet, az erőegyensúly, vagy eljön aki vártok, akkor kiabáljatok.

   Törlés
  14. Kérlek hulivuli, az amit itt ilyen lelkesen felsoroltál -már megint- nekem kell majd ama mérleg egyik oldalára pakolnom. Én arra kértelek meg, hogy az általad hirdettet fifty-fiftysség nevében, idézd azokat a múltbeli hozzászólásaidat, amelyekben arról is olvashatunk, hogy a nyugat konspirációin túl, azért az orosz vezetést és így Putyint is felelősségre lehetne vonni ezért-azért. Ez bizonyítaná számomra és remélem a többieknek is az el, vagy a nem el-fogultságodat. Lásd feljebb, ahol azt állítottam, hogy te sajnos mégiscsak elfogult vagy(tok). Remélem nem baj, hogy ragaszkodom hozzá.
   Szóval maradjunk a témánál, ha lehet. Köszönöm.

   Törlés
  15. Visszagondolva az 50 % számomra soha nem tetteiből fakadt, hanem inkább szellemi gyökerű volt. A zsidó Putyin , aki származását használja fel a korrupciós háló kiépítésére , az orosz néplélek vágyait, determinizmusait, hierarchikus cári fennhatóság utáni vágyát kihasználva, szem elöl tartva vett fel egy álarcot, de nem ez határozza meg őt - Nyugati vezetési stílusa miatt - mellyel mindig ki tudja fogni a szelet a nyugat vitorlájából - nem lehet kizárni a közös tövet a nyugati NWO befolyással, ugyanis nyúlfarknyival mindig előbbre jár előttük. Putyin nem Nagy Oroszországban gondolkozik, hanem Eurázsiai Unióban, becsábítja az olcsó munkaerőt Tádzsikisztánból, Üzbegisztánból, Kirgizisztánból, még a muszlimokat is , megváltoztatva az etnikát. És többségében zsidó oligarcháival irányítja az országot. A szintén zsidó Hodorkovszkij esete bár koncepciós volt, Putyin felhasználta imázsa építésére, de éppen ő volt az, aki kegyelmet adott neki, és kiengedte az országból. Szóval Putyin nagy játékos, ahogy Netanjáhú is, aki orránál fogva vezeti az USA-t.
   Hirtelen ennyi jut eszembe nagy vonalakban.

   Törlés
  16. Mind az oroszoknak, mind az amerikaiaknak meghatározták a zsidók a történelmüket - mint jól megtermékenyíthető petesejteknek :)
   Ahogy két évvel ezelőtt Joe Biden alelnök mondta egy rendezvényen - köszönetképpen nekik -
   "A tudományban, a művészetekben és a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az ott dolgozó zsidóknak tudható be"... „ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra”. Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben „kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak”.. , „A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság”a „befolyásuk tényleg hatalmas, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja”. „Azt gondolom, hogy még a jelenlévők többsége is alábecsüli azt a hatást, amelyet ennek a nemzetnek a gyarapodásához hozzátettek” – mondta Biden. Megjegyezte: „egy nagyszerű ország vagyunk, részben az önök hozzájárulása, részben pedig a zsidó vallási és kulturális örökségnek köszönhetően, amit magukkal hoztak”.

   Törlés
  17. Lehet, eltúloztam, Putyin mégsem zsidó, csak zsidók etették,. Kicsit utánanéztem a dolgoknak, meg a szabadköműves dolgainak, de ez nem sokban változtat a véleményemen.
   http://politikglobal.blogspot.hu/2008/11/0811-17-vladimir-putin-und-juden-in.html
   https://www.youtube.com/watch?v=qoJc7VoEmq0

   Törlés
  18. Ajjaj, már megint a kaukázusiak a meggyanúsított elkövetők.
   http://index.hu/kulfold/2015/03/07/nyemcov-gyilkossag_orizetben_ket_gyanusitott/

   Törlés
  19. Na! Redneck papa már megint a cionáci szekeret tolja? :O Jöttem meglepődni, de nem sikerült... :(

   Nyemcov kolléga legfeljebb idegenvezetővel járt ezelőtt a Dumában, és nem nézett úgy ki a helyzet hogy egyhamar választások útján is bekerüljön. A jelcini szabadrablás idején vagyonosodott privatizáció-lovag, de politikai súlya nulla. A magyar baloldal jelenlegi diszfunkcionális töredékpártjaihoz hasonló alakulatot vezetett. Gondolkodjunk kicsibe... Orbánnak van szüksége rá / jót tenne-e neki ha mondjuk megmerényeltetné Bajnait, vagy valamelyik LMP-s jópofát? Na ugye... de azért rezzenéstelen arccal igyekszel eladni nekünk, hogy Putyin is lehetett.

   Sajnos a kíváncsiságom néha rávisz kellemetlen dolgok művelésére is. Pl.: elolvasom az RT-hoz hasonló csatornákon a már-már ikonikus nevű NSA/CIA/Mossad vagy anymkínnyatuggyaki trollok kommentjeit. És - a te írásodhoz hasonlóan - ott is fölmerülnek ezek a motívumok. Konkrétan: Putyin valóban nem szent. Velünk magyarokkal sem lett volna ilyen "kedves" ha most nem lenne neki fontos, hogy barátokat szerezzen Európából. (Ezzel nehezítve egy szélesebb konfliktus kiprovokálását.) Meg igen... ott van az orosz 9/11 is... és még sok dolog. De ezek hátszelében beállítani a mostani gyilkosság motivációit kétesélyesnek??? Na ezt csak a cionáci propaganda teszi... Putyin egy despota, de nem hülye. Egy tök jelentéktelen ellenzéki politikust kamerák kereszttüzében, látványos lövöldözés kíséretében, a belvárosban és egy ilyen geopolitikai helyzetben? Ugyanmár... bezzeg az nem gyanús, hogy még egy nap sem telt el; de a nyugati sajtó már okádta, hogy Putyin volt. Mint a maláj gépnél, meg a szíriai vegyifegyver-támadásnál, meg a...

   Törlés
  20. Azon a videófelvételen amúgy simán lehetett valaki statiszta is. Nyemcov meg - lévén, hogy nem sikerült valami fényesre a politikai karrierje - lehet, hogy profilt váltott és egy harmadik-világbéli bányatulajdonos vagy ültetvényesként tengeti tovább napjait Zimbabve-külsőn...

   Törlés
 5. Friss: 10 év után ismét megnyitotta kapuit az Iraki Nemzeti Múzeum. Feltételezem erősen "ápdételt", a modern korszellemhez szabott tartalommal. Igaz, nem sok kiállítani való maradt az elmúlt évtized intenzív "demokratizálásának" köszönhetően...

  VálaszTörlés
 6. Abban igaza van Vona Gábornak, hogy a normalitás utolsó bástyái valahol a hiteles iszlámban vannak (voltak). Feltételezem tisztán látják ezt Cion bölcsei is. Az ISIS létrehozásával tulajdonképpen "jobbról előzik" az iszlám radikalizmust, vegytiszta képviselőinek beállítva ezt az embertelen, barbár csürhét. Ördögi terv, annyi biztos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az iszlám az is egy nagyon elmebeteg emberek nagyon elmebeteg könyve,a prófétájuk egy beteg undoríró állat

   Törlés
  2. Magyar ember nem gyűlölködik. Persze ha valaki nem magyar csak a nevében az az más tészta. Az iszlám nem könyv hanem vallás, ennyit azért illene tudni. Az iszlám szent könyve az a Korán. Ebben olvasható Mohamed prófétától egy végidei klauzula. Aki a végidőben a zsidók barátja, üzlettársa, aki a materiális ingoványt együtt tapossa velük mások ellenében az az ember maga is elzsidósodik, zsidóvá válik - s mint ilyen a "pokoli úton" jár. Nem szó szerint idézve de a lényeg ez. Az emberiség egy részének végidei elzsidósodása azért egy brilliáns meglátás volt 1400 éves távlatból. Magyar ember persze nem gyűlölködik sem a Tóra sem a Korán irányában mert az megint csak a "pokoli út". Inkább felül kell ezeken a dolgokon emelkedni, meg kell haladni mindezt az ellen-menetel helyett.
   Az "ISIS"-t is mint sok minden mást az illuminátista-szabadkőműves szektavezetés találta ki káoszteremtő céllal az arab és más szélsőségeket felhasználva. Tudvalevő hogy ezen szekták mindig is az ó-egyiptomi rítusokat utánozták. Nincs másról szó mint az egyiptomi" Teremtő Ősanya-Ízisz/"ISIS" fekete mágiával való negatív kontextusba-helyezéséről. Ugyanez megy Szíriában ahol meg a Szíriusz - pontosabban a szíriuszi végidei "halászat" - vérgőzös lejáratása lenne a cél. Nem véletlen rendeztek vérfürdőt már számtalan esetben Szuezben /csatorna-város/ sem ahol meg Zeuszt akarták detronizálni - Szuez/Zeusz. A suméR-okat Rémus-al már 1860-ban megpróbálta elveszejteni a zsidó "vakolómester" Oppert, aki kitalálta ezt az "elnevezést" a magyarokkal rokon mezopotámiai ős-szkítákra. Az ok-kult-isták nemrég a Marson, azaz Kairóban is rendeztek egy több-felvonásos "arab tavaszt", na persze hogy a Tahrir-Felszabadulás téren. Ahol még a gízai tevehajcsárokat is bevetették, mert hát Gíza/Géza><azéG vagyis a 3 piramis - Orion Öv. Szóval az Oriont uszították volna a Marsra kabba-listá-ék - "oszd meg és uralkodj" alapon. Kabba - Kába/kő/ - Kaba, s ki Korán kel az aranyat lel vagy valami egészen mást - például megvilágosodást a magyar nyelv által.
   Oroszországban meg semmi más nem történik minthogy a Putyin-hű zsidók leszámolnak a Putyin-ellenesekkel. A káinisták mindig is öldököltek - egymást is Ábel és persze Kánaán óta. Nincs ennek köze semmiféle démon-kráciához, pusztán zsidó 6almi belharc folyik a koncért a végidőben. Nem tudnak megállni. Meg persze folyik Ras/"Rossz"-Putyin Antikrisztusként való felépítése/megjelenítése. Mint ahogyan a "Jelenések Könyve" jujdejóbibliai programfüzetben benne is van. Csak hát már, mint minden másról erről is lekéstek - most már könnyen lehet hogy nem az Antikrisztus hanem maga KRISZTUS MAGA JÖN. Na akkortól meg annyi - nekik.

   Törlés
 7. Az iraki emlékek pusztítása nagyon is fontos, célzott, ugyanezt művelte az amerikai hadsereg is. Minden olyan ókori emléket eltüntetni, ami kellemetlen a világhatalom számára. Múltat végleg eltörölni - ahogy hirdeti az NWO. És ez legalább olyan fontos számukra, mint a háború fenntartása. És itt meg kell jegyeznem, akik keletről várják a magyarság megújulását, jól nézzenek körül a térképen. Mert nem jön segítség...

  VálaszTörlés
 8. Ez a Ben/jamin/ Swann megint csak egy háttér6almista ál-ellenmenető hasonlóképpen Benjamin Fulfordhoz, David Ickehoz vagy éppen Drábik Jánoshoz hasonlóan - Netanjahu druszája. Ne állítsunk már be számos díjjal "agyon-kitüntetett" zsidókat úgy mint felvilágosító szabadságharcosokat. A spanyolviaszt sem ők találták fel. Aki "keresi" az igazságot az nyilvánvalóan még mindig nem tudja. Ez előfordul, bár a végidőben már rendkívül sajnálatos. Mindenesetre ha még mindig keresi igazságot valaki akkor semmi esetre sem a szabadkőműves 6almi megmondó-ember zsidó újságíró legyen az aki felvilágosítja. Abból még nem sült ki soha semmi jó.

  VálaszTörlés
 9. Kis érdekesség. Vajon milyen szimbolómokat használ a legnagyobb orosz vállalat a Gazprom?

  http://oi57.tinypic.com/2i1pg75.jpg

  VálaszTörlés
 10. Az IÁ lerombolta a beszédes nevű Nimrud városának történelmi emlékeit. Ezek hatékonyabban törlik el végképp a múltat, mint annak idején a bolsevikok.

  VálaszTörlés
 11. Szaúd-Arábia története

  persianews.vcp.ir/0-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9/1282364-Sza%C3%BAd-Ar%C3%A1bia.html

  VálaszTörlés